دوستان این هم مال من. البته لپ تاپه. مدلش هم اینه... ASUS M60J
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این هم مال من. البته لپ تاپه. مدلش هم اینه... ASUS M60J
شما به لينك زير برو و آخرين درايور كارت گرافيك رو دانلود كن .به احتمال زياد امتياز گرافيك بالاتر خواهد رفت . بعد نصب دوباره بايد Rate بگيري .نقل قول:
ورژن نصبي شما 186.91 هست ولي اخرين ورژن 195.62 هست .کد:http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_x64_195.62_whql.html
گرافیکت از چه برندی هست؟:13:
دوست من GTX 260 از برند ZOTAC استفاده میکنه 6.8 داده.
پاک شود ! ...
دوستمون از آخرين ورژن درايور استفاده ميكنن . شما هم آخرين درايور رو نصب كنين به احتمال خيلي زياد امتياز بالا خواهد رفت :نقل قول:
براي 7 ورژن 32 بيتي :
7 ورژن 64 بيتي :کد:http://www.nvidia.co.uk/object/win7_winvista_32bit_195.62_whql_uk.html
کد:http://www.nvidia.co.uk/object/win7_winvista_64bit_195.62_whql_uk.html
آخرین ورژن رو تا 2 هفته پیش نصب کرده
ZOTAC که برند خوبیه ، نیست؟
چرا اینقدر فرق داره؟
زوتک از برندای خوبه ! برای EBINEM 173 هم برند زوتک هست با کور 192 ! بستگی به بقیه قطعاتش هم داره این امتیاز !نقل قول:
من 9600 gt دارم با برند زوتک بهم 6.8 داده ! تازه هنوز درایور جدید رو نصب نکردم ! :31:نقل قول:
نقل قول:
شما دیگه 7 شدید بهت حال داده
به کسی نمیگم ، فامیل بیل گیتس هستی؟
اینم مال من ... خیلی داغونه .. نه؟!!! :41:
البته بگم که دستگاهم مشخصاتش اینه :
مادر برد asus p5b se گرافیک geforce 8400 رم 2 گیگ .. هارد هم مکستور 160
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا یک سیستم معمولی و خوب هم هست. سی پی یو و هاردت خوبن اما عالی نیست. فقط گرافیکت رو 3.7 داده به نظر من بقیه اش خوبه.نقل قول:
من یک سیستم داشتم از این داغون تر.
AMD 2600+ با 2.0 گیگ سی پی یوی 1 هسته ای یا نیم هسته ای :31: هارد 80 فکر کنم دورش فقط 500 تا بود نه 5400 تا. گرافیک هم Geforce 520 بعد روی این سیستم ویندوز 7 نصب کردم اکثر امتیاز هاش 1 بودند:39::14:امتیاز پایین تر از 1 نداشت وگرنه اونها رو نصیبم میکرد. خوبه حالا فوش نمیده ....
:31: ای ول .. فحشو خوب اومدی .. حاجی من نفهمیدم آخر .. یعنی چی گرافیکمو 3.7 داده؟ .. آخه می دونی چیه؟ ... من موقع نصب هم مشکل داشتم. با یه گرفیک دیگه نصب کردم (قوی تر) بعد مال خودمو انداختم .. گولش زدم یه جورایی ....
نقل قول:
اقا سعید کجایی من منتظر جوابتم به پست 120 یه نگا بنداز لطفا
سلام بروبچ . اینم محتویات کیس من:
شما اشاره نكردي كه رمهايي كه استفاده ميكني تو چه شرايطي هستن ؟ دو رو بصورت دوكاناله گرفتي و يكي رو بصورت تكي ؟ يا هر سه تكي و از يك برند و باس هستن ؟ اگه بصورت هر سه تكي استفاده كرده باشي كه هيچ مشكلي نيست و رمت كه همون 6 گيگ هست .نقل قول:
ولي اگه دو رم بصورت دو كاناله باشه و اون يكي بصورت منفرد ، در اينصورت دو راه داري : 1- رم تكي رو بفروش و بجاش دو كاناله و از همون برند و باس قبلي بخر تا در مجموع رمت بشه 8 گيگ . ولي اين كار هم اصلا ارزش نداره و اون 4 گيگ هم به احتمال خيلي زياد تا آخراي عمر كامپيوترت بلا استفاده خواهد بود .
2- يا كلا رم رو بفروش و همون 4 گيگ كاملا كافيه . براي مثال من خودم كه انواع كاراي گرافيكي سنگين رو انجام ميدم تا بحال از 2 گيگ رم تجاوز نكرده !
سلام
این مال منه
سیستمم اینه
رم 2 گرافیک gforce8600
و اینم cpu
چطوره؟؟؟
سیستم اینه :
intel 7400
mb : giga p45 ddr3
ram : 2gig singel geil ddr3
hard : 3 tra
vga : 9500 xfx
سوالم سر کارت گرافیکه . قبلا با یک سیستم دیگه که پایینتر از این بود و گرافیک 8600 همین xfx هم بهم داده بود 4.7 گرافیک رو .
درایورش هم جدیدترینش رو گرفتم همین الان . مشکل چیه ؟
من 8600GT DDR3 دارم بهم 6.4 داده ! کلا جریان امتیاز دادن اینو من نفهمیدم ! البته اگر کارتت DDR2 باشه از 8600 DDR3 عملکرد پایین تری داره ! ولی به CPUت هم خیلی کم داده !
برای منو ببین ! :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4510270&postcount=109
گرافیکم ddr2 هست . ولی عجیبه آخه ! شاید میاد با بقیه قطعات مقایسه میکنه نسبتی امتیاز میده !نقل قول:
آخه هم سی پی یو و هم گرافیک من بالاتر از شماست ولی هر دو پایینتره اینجا
پس فکر کنم نباید زیاد جدی گرفتش !
خیلی ممنون .پک رمم تریپل بود یعنی 3 تا تو یه جعبه بودن و باسه همشون 1866 و از یک مارکه تیم گروپ اکستریم. از فروشنده پرسیدم گفت رم تریپل هم مادربورد شما ساپرت میکنه مشکلی ایجاد نمیشه.نقل قول:
من اگه ویندوز 7 و رو سیستم خونه نصب کنم دور از انتظار هم نیست که فحش نده:31:!نقل قول:
Intel Celeron 2.4Ghz with 128 KB Cache:31:
Ram 768MB: 512MB DDR +256 MB DDR :31:
H.D.D 80GB Seagate
VGA: GeForce FX 5200 128MB :31:تازه حالا فهمیدم گرافیکم هم تقلبی هست :31:
cpu : core i7 920
graphic : HD 4870 sapphire
ram : 3gb ddr3
hard : samsung 500 gb
اینکه نوشته 230 کلا بخاطر اینه که درایو C 230 گیگ هست.
حاجی من می گم کلن بی خیال نصب سون شو. چون فکر کنم جدی جدی فحش بده ... البته اگر نصب بشه و چشمت به جمالش روشن بشه!
نقل قول:
اينطور كه معلومه فروشنده چيزي حاليش نيست از اين به بعد بيخيال اون فروشنده بشين !! مادربرد شما مگه سوكت 1156 نيست ؟ خوب اين سوكت از رم دو كاناله پشتيباني ميكنه . اگه دقت كرده باشي روي مادربرد جاي چهار اسلات رم هست كه دوتاشون هم رنگ و يك در ميان هستن ولي در سوكت 1366 جاي 6 اسلات رم و 3 تاشون هم رنگ و يك در ميان هستن . الان كه شما رم رو سه كاناله انداختين رم شما به عنوان رم معمولي شناخته شده و اون كارايي و زمان تاخير رم سه كاناله رو از دست داده . البته فك نكنم مشكلي پيش بياد ولي كارايي رم دو كاناله از اين حالت مطمئنا بيشتر خواهد بود . نمونش كه همون امتياز سون هست .نقل قول:
براي نمونه يكي از فروشنده ها با زور اصرار ميكرد كه 920 core i7 براي سوكت 1156 طراحي شده !! ( زمانيكه مادربردهاي p55 وارد بازار شدن )
سلام:13:
آخرشم نگفتین...
این Graphics با Gaming Graphics چه فرقی داره؟؟!!! یعنی هیچ کس نمیدونه!!!:19:
اولي كه فكر كنم مربوط به گرافيك ويندوز و قابليت Aero باشه و دومي هم كه اسمش روشه بايد مربوط بشه به كاراي سه بعدي و بازي .نقل قول:
In the name of God
Cpu--------intel core 2 due CPU E4600 @ 2.40 GHz
Ram---------2*1GB kvr667d2n5(kingston
Vga----------geforce 9400 GT 1GB
Hard disk----------320GB sata maxtor
System type----------32-bit
بنام خدانقل قول:
پس امتيازت كو ؟!! اين امتياز رو لازم دارم . سيستم برادرم دقيقا مثه سيستم شماست با تفاوت كارت گرافيك كه 8400 gs هست . ميخوام ببينم 7 چطوري روش جواب ميده .
نقل قول:
تازه فهمیدم چی می گی
سیستم به من امتیاز 4.9 داده !!:13:
خسته نباشي !! عنوان تاپيك هم همينه ديگه !!نقل قول:
تونستي يك عكس بزار . يا بگو به كدوم قطعات چه امتيازي داده .
نقل قول:
اگه بهم بخندی سوسک می شی ها
چه جوری عکسش رو بذارم :31:
سلام
مال من ناشناخته است در مقبالشون نوشته unrated همه ی درایور هاش هم نصب است چیکار کنم؟؟ البته تو ویستا این طوری نیست
من یه جایی شنیم یه فایل حدود 100 مگابایتی باید دانلود کنم تا مشکل حل بشه " " " البته نمیدونم اون فایل چیه واز کجا باید دانلود کنم / / یه لطفی کنید
سلام ...
می خواستم بپرسم اگه من CPU مو Overclock کنم آیا تغییری در امتیازی که ویندوز می ده رخ می ده ؟
اصولا باید تغییر کنه !نقل قول:
روی run the assessment کلیک کننقل قول: