ما که از شهراد داریم میریم مخابرات، حالا ببینم مخابرات چطوریه، البته فقط بخاطر نامحدود بودنش مگر نه شهراد بد نیست.
Printable View
ما که از شهراد داریم میریم مخابرات، حالا ببینم مخابرات چطوریه، البته فقط بخاطر نامحدود بودنش مگر نه شهراد بد نیست.
من منطقه 5 هستم...شهراد اول از همه از این منطقه کارش رو شروع کرد فکر کنم...واسه منم قطع میشه ولی سرعت دانلودش واقعا خوبه...البته فکر نکنی همش بالای 400 دانلود میکنه ها ولی بیشتر موقع 400 به بالاست...نقل قول:
دیگه اگه خیلی پایین باشه از 200 پایینتر نمیاد...
دوستان برای شما هم جدیدا دیسکانکت میشه بعد لینکتون بپره بعد از 10 دقیقه بیاد ؟؟؟ زنگ میزنم پشتیبانی میگه زنگ بزن مخابرات مخابرات زنگ میزنی میگه زنگ بزن isp کجای دنیا اینطوری سرویس میدن وسط بازی یه دفه میبینی پرید بیرون تا 10 20 دقیقه بعد هم کانکت نمیشه
الان شهراد سرعت سرویسای 128 محدود رو چند میبنده؟
همه ی سرویساشون رو 4mb میبندننقل قول:
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
ماله منم جدیدا اینطوری میشه ولی 4-5 دقیقه ای درست میشهنقل قول:
سلام دوستان
وضعیت سرویس دهی در تهران چه جوری هست قطعی زیاد داره؟
با همه مودم ها سازگار هستن یا نه با مدل های خاصی سازگار هستن؟ مودم مد نظر من زایکسل660HW هست
باتشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز تمام سرویس ها رو روی 4mb میبندن البته قبلا روی 6mb می بستن ولی چون بعضی از مراکز مخابرات مشکل داشتن الان روی همون 4mb سرویس میدن...دیسی خیلی نداره.در طول روز معمولا شما تا 460kb سرعت دارید و در زمان شبانه هم طبق سرویسی که شارژ کردید سرعت می گیرید ...
مودم هم خودشون میگن tp-link بگیرید خوبه،ولی اجباری در کار نیست ... من خودم از همین مدل زایکسل که گفتید ازشون سرویس گرفتم مشکلی هم نداشته ...
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512
راستی شهراد عیدی نمیده؟؟
سلام دوستان . من به تازگی سرویس 2مگ با حجم 5 گیگ در ماه رو گرفتم . قراره که هفته بعد وصل بشه .
من قبلنا آسیا تک داشتم که 1 سال پیش به دلیل کیفیت پایینشون رفتم مبین نت گرفتم الانم با توجه به اینکه دیدم سرعت دانلود شهراد خیلی خوبه و روزها روی 4 مگ میبندن این رو سفارش دادم . شبا هم که 2 مگ دارم فکر کنم 250 سرعت بده حداقل .
اما امروز دیدم که سرویساشون کپ آسیاتک هستش . مو نمیزنه . مثل اینکه آسیاتک هم کیفیتش نسبت به قبل بهتر شده .
حالا به نظر شما شهراد از آسیاتک پهنای باند میگیره یا ربطی به هم ندارن ؟!!!
به نظرتون من اشتباه کردم از شهراد گرفتم یا نه ؟
مرسی ممنونم.
میگن پهنای باندشو از" داده گستر عصر نوین " میگیره .نقل قول:
ولی من خودشون پرسیدم گفتن شهراد زیر مجموعه اسیاتک نیست ولی تو بعضی از زمینه ها با هم همکاری دارن:27:
مدیرعامل هر دو شرکت یک شخص هست به اسم آقای محمدعلی یوسفی زادهنقل قول:
به همین دلیل هر دو شبیه هم با یک ساختار و یک تعرفه هستند
شهراد پورت ها رو از شرکت های pap اجاره میکنه و خودش پهنای باندش رو میده. اگر از ip های شهراد whois بگیرید مشاهده خواهید کرد که همگی به اسم خودش هست
ممنونم از توضیحاتتون .
به هر حال چون من قبلا آسیاتک داشتم خوشم نمیاد ازشون . حالا امیدوارم شهراد کیفیتش خوب باشه .
من تو این تاپیک زیاد ندیدم اعتراضی کنن. اکثرا همه راضی بودن.
اگه مدیران یه نظرسنجی هم تو این تاپیک بزارن و کسایی که شهراد دارن بیان نظر بدن خیلی خوبه .
من که 2-3ماه 512 داشتم داشتم روزا تا 500تا هم میرفت ساعت رایگانم 50-60 ولی الان 128 گرفتم معمولا رو 200 هست.:8:نقل قول:
میتونم بگم الان پرسرعت ترین در ایران هستش
اگه ساعات رایگانشم اینجوری بود میشود گفت بهترینه:20:نقل قول:
اگر محدودیت حجمی نداشته باشه و ساعت رایگان داشته باشه که عالی میشد.نقل قول:
اگه ساعات رایگانشم اینجوری بود میشود گفت بهترینه
آقا دمتون گرم . کلی امیدوار شدم . تو ساعت های روز تعریفشو از دوستانی که داشتن شنیده بودم. خوب منطقی هم هست که شبا رو روی همون سرویسی که داری میبندن . باز دمشون گرم که روزا باز میکنن و سرعت میره بالا . واسه همین 2 مگ گرفتم که شبا سرعتم بالا باشه .
راستی دوستان من 3 شنبه هفته پیش سفارش دادم پول و مدارک رو از طریق اینترنت دادم . دیگه باید منتظر بمونم تا وصل بشه دیگه ؟ کار دیگه ای نباید بکنم ؟
ضمنا یه سوال دیگه . فردا میخوام برم یه مودم بخرم. شهراد که با مارک خاصی مثل d-link یا asus مشکل نداره ؟ چون یکی از این 2 مارک مد نظرم هستش .
بازم ممنونم ازتون .:10:
بله باید منتظر بمونید.اینکه چند روز طول بکشه هم به مخابرات بستگی دارهنقل قول:
فک نکنم مشکلی داشته باشه.مودم مودمه فرقی نداره
داستانش چیه زده اداری رو روی 512 میبینده؟
همه ی سرویس های حجمی روی 4mb بسته میشهنقل قول:
من همچنان منتظر وصل شدن هستم :19:نقل قول:
زنگ هم زدم میگن تو مخابراته . الان تو 9 مین روزه . چه شانسی داریما . گفتیم این دو روز آخر هفته رو که بیکاریم حال میکنیم اما فعلا هیچی .
:41:
پس سرعت دانلود 256 با سرعت 2 مگ یا 4 مگ رسما فرقی نداره؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان یعنی 128 نامحدود بگیریم روزا رو همون 4مگ میبندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام دوستان یعنی 128 نامحدود بگیریم روزا رو همون 4مگ میبندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر دوستان، یه سری سوال
1. این موضوع dc شدنای شهراد هنوز هست؟ چقدر وخیمه؟
من می خوام از بین آسیاتک و شهراد یکیو انتخاب کنم، می خوام بدونم اگه این موضوع dc شدنای شهراد خیلی اذیت می کنه، برم سراغ اون یکی.
2. حجم دزدی می کنن؟
3. کسی از وضعیت مرکز شهید زارعی خبر داره؟ سرعت دانلود روزانه و شبانش در چه حدوده؟
مرسی:11::11:
مخابراتیا خیلی طول میدن ماله منم 10-12 روز طول کشیدنقل قول:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
چرا فرق داره مثلا من وقتی 512 داشتم تو ساعات خلوت تا 500تا هم دان داشتم ولی الان که 128 دارم خیلی کم پیش میاد که بالاتر از 300 بره و اختلاف سرعت بین سرویسا تو ساعات شلوغ معلوم میشه.شبا هم سرعت واقعی میشهنقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
نه سرویس های نامحدود سرعتشون همون سرعت سرویسیه که میگیریدنقل قول:
نه من تو 5-6 ماهی که دارم کلان 6-7 بار بیشتر dc نداشتم اونم 5-10دقیقه بیشتر نبوده حجم دزدی هم نمیدونم تا حالا دقت نکردم.من هم زارعی هستم 128 معمولا سرعت 200 هست ولی بعضی وقتا تا 350 هم رفته.512هم میانگین سرعتش 400بود شبا هم واقعی میشهنقل قول:
اینم سرعت دانلود 128
از وقتی مدارکارو براشون بفرستی چند روز طول میکشه وصل بشه؟؟؟؟
یستگی به مخابرات داره ispها معمولا 1تا3 روز بعد مدارکو به مخابرت اسال میکنن.تو مخابراتم احتمال داره تا 10-15روز طول بکشهنقل قول:
آقا واسه من همین امشب وصل شد . سرعت دانلودمم انصافا خوبه . 450 تا 500 دانلودم بود . حالا بیشتر امتحان میکنم تا فردا .
این تست با سرور ایران (البته بابام هم داره اونور کار میکنه :دی)
فقط میخواستم بدونم برای دانلود شبانه باید مودم حتما ریبوت بشه ؟ یا نمیخواد ؟
دوست عزیز مودمی که استفاده میکنی چه مارک و چه مدلی هست چون منم میخوام از شهراد بگیرم ولی ماندم کدوم مودم با این شرکت سازگارهنقل قول:
با تشکر:11:
فرقی نداره tp-link بگیر با همه شرکتا سازگاره
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین که وایرلس هم داشته باشه؟نقل قول:
من مودمم dlink 2750u هستش که خیلی عالیه و هیچ مشکلیم ندارم . 2 آنتنه هم هستش .
شما میتونی 2730u بگیری که یه آنتنس و ارزونتره و خوبم هستش .
دانلود شبانش کلا چجوریه؟ کسی که 2 مگ داره دانلود شبانش 200 به بالاست یا نه مثل پیشگامان رو 30 :2::41:محدوده؟
قضیه ی خط مشی استفاده از سرویس هایADSL تو شهراد چیه؟ ینی محدود میکنن؟:18:
کسی نبود؟؟:19:
نقل قول:
با سلام
من قبلا سرویس 1Mb با 10G حجم داشتم و سرویس شبانه رایگان - یه مدتی خوب بود بعدش باید حتما مودم ساعت دو ریست می شد و کلی منو دپ کرد و عملا نمی شد از سرویسش استفاده کرد. اما حالا ظاهرا درست شده و ریست نمی خواد. حداقل برا من که سرویس حجمی با دانلود شبانه نیم بها دارم ریست نمی خواد نمی دونم اگه برم سراغ سرویس شبانه رایگان همین اتفاق دوباره میفته ؟
در ضمن شهراد از آسیاتک سرویس می گیره و فقط خدمات ارائه می کنه
با سلامنقل قول:
من میخام تا چند روز دیگه به تهران مهاجرت کنم :31:
میخاستم بدونم این شرکت شهراد همه مناطق تهران رو ساپورت میکنه یا فقط تو بعضی از مناطق خاص مخابراتی سرویس میده ؟؟؟
با تشکر ...