همچین در فقر فلسفی نمیونین نسبت به داستان:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=839942&postcount=2
Printable View
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=839942&postcount=2
سلام...یه بار شبکه خبر یه برنامه درباره تهاجم فرهتگی و از این جور چیزا داشت...نکته جالب واسه من این بود که کارشناس برنامه که اتفاقا روحانی بودند برای مثال بازی فارنهایت و تبلیغ زندگی کاملا غربی توسط این بازی رو مثال زد...و یه کم هم دربارش توضیح داد!!!!!!کسی برنامش رو دیده؟؟؟؟
خودمونیم منم وقتی میرفتم توی حس نقش لوکاس تو خونه رفتارم تغییر می کرد!!!!!!!!
بعضی وقتا فکر میکردم منم میتونم نیروی تموم نشدنی و بالایی داشته باشم!!!!!
سلامنقل قول:
سلام...یه بار شبکه خبر یه برنامه درباره تهاجم فرهتگی و از این جور چیزا داشت...نکته جالب واسه من این بود که کارشناس برنامه که اتفاقا روحانی بودند برای مثال بازی فارنهایت و تبلیغ زندگی کاملا غربی توسط این بازی رو مثال زد...و یه کم هم دربارش توضیح داد!!!!!!کسی برنامش رو دیده؟؟؟؟
خودمونیم منم وقتی میرفتم توی حس نقش لوکاس تو خونه رفتارم تغییر می کرد!!!!!!!!
بعضی وقتا فکر میکردم منم میتونم نیروی تموم نشدنی و بالایی داشته باشم!!!!!
حرفهای جک تامسون مسخره رو کپی کرده.(اون هم حرفهای سیا رو)
بلاخره توی کشور ایران هم شعبه ش رو زد... جالبه جک تامسون میگه زندگی پوچ شرق!(عراق و ژاپن و چندتا کشور دیگه رو مثال زد).
زیاد به جک تامسون و شعبه هاش گوش نده.
موافقمنقل قول:
ولی دوستان به نظر شما باحالترین مرحله کدوم بود ؟
به نظر من اون مرحله ای که با اوراکل مبارزه میکنه . یا اون مرحله ای که از دست پلیس ها فرار میکنه . خیلی جالب کار شده بود .
درکل داستانش کشش داشت دیگه بعد از اون صحنه قتل اول بازی نمی تونستی ولش کنی
ولی یه جورایی مسخره تموم شد
بخصوص زن اون پلیس سیاهپوسته (اسمش چی بود؟) حرصم رو در می آورد!
می خواست شوهرش کارشو ول کنه بره دنبال این!
خب کارش که باحال تر بود!!!
این بازی هنوزم تو بازار هست؟
سیستم مورد نیازش چیه؟
آره رفیق هنوز پیدا میشه !!!:31:نقل قول:
بنده که با این یستم اجراش کردم و تا آخرش هم رفتم و مشکلی هم نداشتم !!!:8:
vga : geforce 6200 agp 256 mb
ram : 512 mb DDR
cpu: 2.8 intel celeron
مقایسه کن ببین سیستم چقدر از سیستم بنده بهتر یا ضعیفتر هست !!!
البته این بازی با اکثر کارتهای 128 مگابایتی هم راحت اجرا میشه !!!:20:
من که نتونستم پیداش کنم میگن قدیمی شده
خوب از فروشگاه اینترنتی بخر !!!:20:نقل قول:
منهم بیشتر بازیهام رو از اینترنت میخرم !!!
ناسلامتی قرن بیست و یکم هست بابا !!:31::31:
تکنولوژی نوین ارتباطی و تجارت الکترونیک رو دست کم نگیرین !!!!:27::27:
منظورم از سئوال 2 این بود که چرا باعث شد ما یه نفر رو به قتل برسونیم ! خوب اوراکل که دیگه کاری با ما نکرد ! منظورم همین بود !!!! بابت بقیه سئوال ها هم ممنون .نقل قول:
عجب بازی بود داستانش فوق العاده بود
1-منم درست نمیدونم ولی ازسال ها قبل از این اتفاق معلوم شده بود که یه دختر بچه به دنیامیاد که دنیارونجات میدهاین اراکل هم با قربانی کردن ادمها دنبال پیدا کردن محل اون بچه بود
2-یعنی چی؟؟؟چیکار کرد؟؟؟؟
3-یه گروهی هم بودن اسمش رو یادم نیست اون ها هم دنبال این دختره بودن اون ها معتقد بودن هزاران سال پیش دایناسور ها رو نابود کردن و حالا نوبت انسان هاست.علت سرما هم همین هستش
4-سه نوع پایان داره من گذاشتم دختره رو توی اون برکه
5- قشنگترینش اون مرحله ی تعقیب پلیس ها بود
خوب دوستان به نظر شما سخت ترین مرحله کدوم بود ؟
به نظر خودم اون مرحله ای که لوکاس در آپارتمان خودش هست و همه ی وسایل خونه به سمتش پرت میشدند خیلی سخت بود ! من که اشکم در اومد تا تمومش کردم . همه ی سلیب هام اونجا هدر شد .
از شما هم ممنون .نقل قول:
ولی به نظر من سخت ترین مرحله زمانی بود که از هلیکوپتر آویزون میشد و میخواست فرار کنه !!!!نقل قول:
یادمه بار اول نتونستم این مرحله رو رد کنم و اعصابن بهم ریخت و پاکش کردم !!!:31:
یه بار انکارتا و بریتانیکا رو از اینترنت سفارش دادم واسه هشت پشتم :27: کافیهنقل قول:
هنوز 5-6 روزه تو قسمت وضعیت زده دریافت پست از فروشنده
خوب برای اینه که شما تو تبریز زندگی میکنین (( واقعا شهر قشنگیه مخصوصا شاه گلی !!!!:31: )) این در حالیه که اکثر این فروشگاه های اینترنتی یا تو تهرونن یا تو اصفهان !!!:27:نقل قول:
برای همین از زمانی که شرکت پست مرسوله رو تحویل بگیره و بیاره انبار مرکزی و مشخص بشه هر جنس برای کدوم شهر هست و به شهر شما بیاد و بره اداره پست تبریز و سپس دم در خونه بیاد یه دو هفتهای زمان میبره !!!
اما تو تهرون حداکثر یه هفته ای میاد !!!!
(( الان میگن تاپیک رو منحرف کرد !!!! :31::31: ))
فارنهایت هنوز زیاد قدیمی نشده .....نقل قول:
من که نتونستم پیداش کنم میگن قدیمی شده
بعضی شرکت ها به اسم Indigo Prophecy میفروشنش .....
از فروشگاه ارومیه خرید کردمنقل قول:
با این اسم هم پیدا نمیکنمنقل قول:
اگه فروشگاه اینترنتی ارزون سراغ دارین بگین. شاید خریدم
من هم می خوام...
اونی که داشتم برا دوستم بود ... سه سی دی بود.
دی وی دی ش رو می خوام.
اگه پیدا کردید ازتون می خرم.
ولی اول قیمت رو بگید ها !!
من تو پایتخت قیمت کردم 4000 تومان گفت.
4000 تومن واسه یه Dvd ؟! دوستان اگه بخواهید من واستون هر 3 سیدی رو رایت میکنم روی یه Dvd و واسه هرکی بخواد با کمترین قیمت واسش میفرستم . فقط یه مشکلی هست که من سیدی های این بازی رو ندارم !نقل قول:
من تو پایتخت قیمت کردم 4000 تومان گفت.
دانلود پچ ورژن 1.1 بازی Fahrenheit (نسخه اروپایی) به همراه کرک:Fahrenheit 1.1 Patch
Size: 9.2MB
Fahrenheit 1.1 Patch Crackکد:http://download2us.softpedia.com/dl/73d711e62ed2ceeafd5127a920157479/47d52659/200007798/games/patch/Fahrenheit_Patch1_1.zip
Size: 2.32MB
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Fahrenheitv1.1FixedexeFreGerSpa.rar
لطف میکنین طریقه نصب این پچ رو توضیح بدید!
قبل از نصب باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که این بازی 2 نسخه متفاوت داره:نقل قول:
1 - نسخه آمریکایی با عنوان Indigo Prophecy که سانسور شده هست.
2 نسخه اروپایی با عنوان Fahrenheit که سانسور نشده هست. (اونایی که این بازی رو انجام دادند منظور من رو میفهمند!)
این پچ رسمی فقط برای نسخه Fahrenheit کاربرد داره و در ایران این نسخه فقط وجود داره.
پچ رو از حالت فشرده خارج میکنید و نصب میکنید.(هنگام نصب DVD بازی هم باید باشه)
بعد کرک رو از حالت فشرده خارج و در محل نصب بازی (روی خود فایل اجرایی) کپی میکنید... همین!
واقعا يكي از با ارزش ترين game هايي بود كه من تو عمرم بازي كردم
و يك جورهايي به developer هاي صنعت بازي ديكته ميكنه كه game play و story دو element مهم براي ايجاد يك masterpiece هست
نه اين كه تمام بازار بشه FPS هاي بي ارزشي كه توشون
محور بازي فقط TECHNICAL GRAPHIC هست و بس
كاش شماره جديدي ازش ساخته بشه
مرسی از راهنماییت.ولی حقیقتش روی DVD نوشته فارانهایت،ولی بازی به اسم Indigo Prophecy نصب میشه.نقل قول:
بعدش هم من هم کرک داخل DVD و هم پچی که دادید رو بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردم،توی فایل اجرایی بازی کپی کردم.اینطوری درسته؟
دوست عزیز! این پچ و کرک مربوط به اون فقط برای Fahrenheit کاربرد داره نه Indigo Prophecy.نقل قول:
(در منوی بازی کلمه Fahrenheit باید به چشم بخوره)
شما فقط با اون دو فایل که قرار دادم باید کارتون رو انجام بدین.
فایل Fahrenheit Patch1_1.msp رو نصب کنید.
بعد کرک بازی یعنی فایل Fahrenheit.exe رو در محل نصب بازی (روی خود فایل اجرایی) کپی کنید.
سبک این بازی واقعا منحصر به فرد بود.خیلی نو آوری داشت.
نقل قول:
خوب بازی من تو منوش فقط مینویسه Indigo Prophecy .با این وضع باید چه کنم تا باگ های بازی از بین بره و بازی بدون مکث های لحظه ای انجام بشه؟
دانلود پچ ورژن 1.1 بازی Indigo Prophecy (نسخه آمریکایی) به همراه کرک:Indigo Prophecy v1.1 Patch
Size: 9.2MB
Indigo Prophecy v1.1 Patch Crackکد:http://download2.gamespot.com/sd/cGv163giMPBGsEofDUIclokMQz_ZauHM0MMvXKbx4hQ7BL6P867uhkzq5Hx7PTiqZJ_wBOGggbGoMOq7_AuqXOeblV6FwAvF/d4/gsc/adventure/fahrenheit/Indigo_Prophecy_Patch1.1.zip
Size: 4.86MB
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=IndigoProphecyv1.1NoCDFixedexeEng.rar
دانلود پچ ورژن 1.1 بازی Fahrenheit (نسخه اروپایی) به همراه کرک از پست 124:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2184628&postcount=124
مرسی هوس جان.خیلی لطف کردی.حالا من اینا رو دانلود و نصب میکنم.بعد نتیجشو خبر میدم.
هوس جان من هم پچ و هم کرکشو داونلود کردم و از حالت zip خارج کردم.ولی وقتی میخوام پچ رو نصب کنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چه کنم قربان؟
دوست عزیز! منظور از این پیغام اینه که یا این پچ با این بازی نمیخونه (مربوط به این نسخه نیست) یا محل نصب بازی پیدا نمیشه (نسخه بازی دستکاری شده)نقل قول:
Setup نسخه ای که شما بازی رو نصب کردید اصل بود یا دستکاری شده؟ (حدس میزنم نسخه بازی, دستکاری شده هست)
یک نکته: اشکال بزرگ این بازی اینه که رو ویستا نصب نمیشه. یعنی باید رو XP نصب کنید بعد رو ویستا اجرا کنید. و هنوز هم این ایراد از طرف شرکت سازنده و ناشر برطرف نشده.
در ادامه توضيحات هوس جان بايد بگم مشكل ميتونه از نصب نبودن مايكروسافت نت فريم ورك هم باشه چون اينجا خطاي آينستالر رو گفته:46:نقل قول:
حقیقتش من نمیدونم که این نسخه بازی دستکاری شده یا نه.ولی ویندوزم vista نیست.فقط از skin ویستا توش استفاده شده.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون.میشه بیشتر توضیح بدید و بگید که باید از کجا این برنامه رو بگیرم و بر روی کامپیوتر نصب کنم؟نقل قول:
اگه اشکال واقعا از این باشه.
چشم براتون ميذارمنقل قول:
بچه ها من منتظرما!
چرا هیچ کمکی نمیرسه!!!!!!!!
ببینم بازی دوبله فارسی هست ؟نقل قول:
بچه ها من منتظرما!
چرا هیچ کمکی نمیرسه!!!!!!!!
یا منو هاش فارسیه ؟
اصلا مال چه شرکتیه ؟
نقل قول:
نه نه،بازی کاملا انگلیسی با منوی انگلیسی هست.در واقع یه کپی از نسخه اورجینال indigo prophecy باید باشه.حالا باید چه کار کنم؟:19:
چند روز تو فکر بودم که ایراد این بازی از چی میتونه باشه آخر سر این سوال به ذهنم اومد که ... آیا محتویات DVD بازی به این صورت هست؟نقل قول:
نکته: فایلهای که با نام Fahrenheit شروع شده اند در DVD بازی شما با نام Indigo Prophecy باید شروع شده باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوس عزيز اما يك بازي ارجينال به چندين صورت مختلف و براي اينساتالرهاي مختلف ميادنقل قول:
پس امكان داره در نوع دي وي دي ها تفاوت وجود داشته باشه:46:
من با این بازی کلی حال کردم دو بارم تومومش کردم ...بیشترم با اون قسمت بازی حال میکنم که تیپش میشه مثل اواتارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست بازي جالبيه اما جاهاي بهتري هم دارهنقل قول:
فكر كنم مرحله 5 يا 6 بود كه خيلي حال كردم باهاش:46:
بچه ها مشکل از خود بازی هست.چون من این بازی رو تو یک سیستم دیگه نصب کردم و وقتی خواستم پچ ها رو بریزم،رو اون سیستمم همون ارورو داد.پس یعنی بازی دستکاری شده.
ولی امتحان کردم که میشه از ترینر استفاده کرد.اگه به من یه ترینر برای live هاش بدید خیلی ممنون میشم.چون اگه 3 تا live داشته باشم مشکلم حله.وقتی میره رو هلیکوپتر 2 تا باگ داره که نتیجتا 2 بار میفتئه.من متاسفانه 2 تا جون بیشتر ندارم.اگه 3 تا یا بیشتر بشه میتونم اون level رو رد کنم و اینو مطمئنم.
چون تو قسمت minigame امتحان کردم.اونجا بهم 3 تا جون داد و تونستم اون مرحله رو رد کنم.
حالا لطف میکنید یک ترینر live معرفی کنید که صد در صد کار کنه؟
مرسی از همگی
خیلی گلید
راستی عید همگیتونم مبارک باشه،صد سال به از این سال ها.