من نينجام اسماعيل نيستم:13:نقل قول:
خودم دانلود نكردم ولي فكر كردم آموزشه!!!:43:
دارايي يعني چي؟
Printable View
من نينجام اسماعيل نيستم:13:نقل قول:
خودم دانلود نكردم ولي فكر كردم آموزشه!!!:43:
دارايي يعني چي؟
شرمنده نینجا.دارایی یعنی تمامه چیزهایی که توی یک level وجود داره.مثل:کاراکتر.مش و....
والا در حال تکمیل یه مپ هستم که دو تا اتاق معمولی داره و یه اتاق بزرگتر میخوام اوناها رو تکمیل کنم بعدش سعی میکنم بخش های مختلف اون رو برای آموزش بزارم:40:نقل قول:
من اینو صفحات اول تاپیک گذاشته بودم تورنته و فایلش هیچ Seed و Peer ندارهنقل قول:
عزيزاي دل واقعاً نور باران كردين انجمن رو ازتون واقعا تشكر مي كنم.البته شرمنده كه من چيزي تو چنته ندارم چون يه تازه كارم.:45:
اقا چکار کنیم
این موتور ارزش سرمایه و وقت داره یا نه
نقل قول:
این انجین انعطاف کمی داره و بیشتر به درد ساخت بازیهای FPS می خوره.برای ساخت بازی با این انجین باید گروه بزرگی باشید.چون تولزهای زیاددی داره.برای برنامه نویسیش منبع خوبی وجود نداره.البته من چند وقتی که روش کار کردم یه چیزهایی ازش فهمیدم و یه چیزهایی نوشتم.در ضمن اخر کار باید 25 در صد از سود رو به EPIC بدید.البته اگه فروش بیشتر از 5000$ شد.این انجین منظورم UDK تفاوتهایی با UNREAL داره.من پیشنهاد می کنم یه سری به انجین unity3d.com , UNIGINE.com بزنید.در مورد unigine واقعا حیرت زده میشید به خاطر گرافیکش.اطلاعات دیگه ای خواستید بگید تا بگم.موفق باشید.
فکر می کنم کمی زود نظر دادین.الان مثل اینه که یک فیل رو تو تاریکی تشخیص بدیمنقل قول:
هرکس برداشت خودش رو داره
این رو هم تکرار کنم که شما هر سبکی خواستین می تونید بسازید!
و سبک های مختلف مثل اول شخص، سوم شخص،استراتژیک رو ادغام کنید
اون فایل 4GB هم آموزش های سایت برنامه هست.البته تو خود سایت کم حجم تره:46:
اول که ما تو ایران به 5 میلیون فروشش نمی رسه
اگه کسی هم بخواد بسازه مثله تبیان خودش میده سوم چندتا منبع پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/298415453/Sams_-_Mastering_Unreal_Technology__Volume_II__2009__softarchive.net.zip
Course Tec. (12-2006) | PDF | 304 pages | 1598633465 | 8.42Mb(rar)
کد:http://rapidshare.com/files/285714263/ProTeen_www.softarchive.net.rar
کد:http://depositfiles.com/files/rpyvi1cxf
کسی می دونه چطور باید exe گرفت؟
تو نت که چیزی پیدا نکردم
اگه کسی چیزی میدونه بگه
---
در مورد کتاب Mastering unreal technology
هم بگم که نسخه اول چیزهایی مثل کار با دکمه ها
و ساخت مراحل ساده رو میگه.
کتاب 2 که n340 معرفی کردن در مورد برنامه نویسی ،متریال
صدا،انیمیشن و... هست که حالت تکمیلی داره
با سلام به دوستان گرامی. من زیاد تو این سایت فعالیت ندارم. باید بگم که Mastering unreal technology چند جلد هست . بله اموزشش مقدماتی هست . ولی باید بگم که فکر نکنم شما تا اون را نخونید به خیلی از امکانات پنهانش پی ببرید. با ان حال می خواهم بگم که تالار تخصصی این انجین دو روز پیش در سایت iran-rose.ir شروع به فعالیت کرده. این جور که فهمیدم. سایته می خواهد فقط روی این موتور فعالیت کنه و فعالیت جانبی نداشته باشه.
با این حال اگه کسی می تونه منا در ترجمه کتاب Mastering unreal technology یاری بده بگه. دمتون گرم.
پست شما رو تو سایت پشین دیزاینرز دیدم
سایتی هم که معرفی کردین فعلا که چیز زیادی معرفی نکرده
امیدوارم در آینده مطالب بیشتری تو سایت قرار بده
نقل قول:
با سلام.
این تنها برداشت من نیست.من بیشتر از 1 ماهه هر روز به مدت تقریا 10 ساعت روی این انجین کار کردم.در مقایسه با یونیتی.ودر فروم های مختلفی و افراد مختلف صحبت کردم.افرادی که واقعا درگیر بازی سازی هستن.(خودم هم همینطور).
بله-با این انجین میشه هر بازیی ساخت.اما باید کلاسها و کدها شو بنویسید.اگه یه نگاهی به بازیهایی که با unreal ساختن بندازید میبینید که 95% بازیهای FPS , 3RDهستن.و در ضمن در unreal شما سورس رو دارید.ولی در UDK خیر.و در ضمن جامعه برنامه نویس این انجین کمه.شما می تونید اولین بازیی که با UDK ساخته شده که گروه نسبتا بزرگی هم هستن رو ببینید در سایت udk.com به نام ٌWHIZZEL.
من خودم هم از طرفدارهای این انجین هستم اما کار با این انجین گروه بزرگی می خواد مگر نه در قدرتش هیچ شکی نیست.مخصوصا گرافیک.
[quote=n340;4469633]اول که ما تو ایران به 5 میلیون فروشش نمی رسه
اگه کسی هم بخواد بسازه مثله تبیان خودش میده سوم چندتا منبع پیدا کردم
مطمین باشید اگه کار خوب ارایه بدید و مخصوصا تبلیغات خوب داشته باشید بیشتر از این حرفها داره.
باید در این مسیر \UDK\UDK-2009-11\Binarie فایل UnrealFrontend.exe را اجرا کنید و بازیتون رو پکیج کنید.نقل قول:
خوب دوستان ببخشید آموزش سوم کمی دیر شد سرم خیلی شلوغه یه مپ خیلی بزرگ دارم طراحی میکنم ولی امروز آموزش سوم رو هم آماده کردم امیدوارم که خوب باشه ...
کد:http://www.4shared.com/file/168053368/b68c42c0/Amouzeshe_Shomare_3.html
ممنونم ولی ارور میده که بازی کوکد نشده؟نقل قول:
میشه قدم به قدم بگین؟
از این به بعد آموزشها در پست سوم تاپیک قرار میگیرند :40::40::11::11:
سلام
پست اول ویرایش شد
پست های بعدی هم یکم ویرایش شد
اسم تاپیکم عوض شد ( اگه نویسنده ش می خواد اسمش یه چیز دیگه باشه یه PM بهم بده )
تاپیکم استیکی شد
اقا وحيد واقعا از زحماتي كه واسه تاپيك مي كشي ازت مم:11:نون:10::40:
میشه یه مقدار در مورد این سایتا توضیح بدین آخه به نظر خوب میان:9:نقل قول:
راستش من موتور رو دانلود و نصب كردم ولي موقع اجرا خطا مي ده.
سلام
برای کار با این نرم افزار باید برنامه نویسی هم بلد باشیم؟
2)یک کاربر معمولی هم میتونه با این نرم افزار کار کنه؟(یعنی بازی بسازه)
3)کیفیت بازیهای این موتور چطوره؟
1 - بله ، البته برنامه نویسی مخصوص به خودشو دارهنقل قول:
2- بله ، چرا نتونه . ولی باید روش خیلی وقت صرف کنی تا دستت بیاد چی به چیه
3- در حد بازی های تجاری ! ( نمونه بازی های ساخته شده رو توی پست 4 قرار دادم ) !
نقل قول:
در مورد کدوم سایتها؟بگید تا توضیح بدم.
نقل قول:
لطفا پستهای قبلی رو مطالعه کنید.من چندین بار در موردش توضیح دادم.
unigine.com رو میگم ممنون میشم یه توضیحی راجع بهش بدیننقل قول:
دانلودش رایگانه؟:20:
خیر.رایگان نیست.از دایرکت ایکس 10 و 11 استفاده میکنه.برای همین گرافیک خوبی داره.من پیشنهاد میکنم سراغ انجین یونیتی برید.unity3d.com این بهتره.4 پلت فرم را ساپورت میکنه.وب ÷لیر داره.3 زبان برنامه نویسی داره.و خیلی چیزهای دیگه.حتما به سایتش یه سرس بزنید.در ضمن چهارمین انجین دنیاست.توی یه سایت خوندم.نقل قول:
خوب مجانیه یا باید بخریمشنقل قول:
آموزش کار با هاش توهمون سایت هست؟میشهآموزشاشو دریافت کرد؟
ببخشید که سوالمو اینجا میپرسم...
لینک دانلود یونیتی رو دارید ؟
فول ورژنش باشه.
اگه تو سایتش رو یه نگاه بندازی همه چیز رو متوجه میشی عزیز.نقل قول:
نقل قول:
شما میتونید یونیتی رو از خود سایتش دانلود کنید.نسخه indie مجانی هستش.و نسخه pro سی روزه.نسخه 2.6 که اخرین ورژن هست کرک نداره.اما بزای 2.5 کرک هست.البته 2.6 خیلی تفاوتها داره.موفق باشید.
ببخشید یه سوال داشتم
با این موتور یه نفر به تنهایی می تونه یه بازی سوم شخص سطح متوسط بسازه؟
اگه نمیتونه بهترین موتور موجود برای این کار که میشه تهیه کرد چیه؟
من نمیدونم چرا پستهام ارسال نمیشه!!!!!
اگه منظورتون یونیتی هست بله میتونید.هر چند هیچ وقت فراموش نکنید که بازی سازی یه کار گروهی هستش.نقل قول:
خیلی ممنون
بله منم قبول دارم که بازیسازی یه کار گروهیه فقط خواستم که اگه گروهی تشکیل نشد لنگ نمونم
البته منظورم از <این موتور> udk بود
از کجا میشه یونیتی و آنرآل اینجین رو خرید؟ ما که نمی تونیم دانلود کنیم!
اگه میشه لینک دانلود جدیدترین ورژن و کرک شده یونیتی رو بدارید .
باحال ترین ورژنش باشه دیگه !!!(کرکشم باید بدی!)
باحالترین ورژنش یعنی 2.6 کرک نداره.فقط 2.5 کرک داره که تفاوتهای زیادی با 2.6 داره.من پیشنهاد میکنم که از 2.6 استفاده کنید.می تونید از سایتش دانلود کنید.و به صورت 30 روزه استفاده کنید.یا از نسخه indie به صورت دایم استفاده کنید که یه کمی امکاناتش کمتره.موفق باشید.نقل قول: