لووول قضیه چیه امیر؟
برای بازار خاصیه؟ ورژن خاصی از بادا یا ...؟!
سامسونگ میخواد بترکونه ... هر گوشی با یه سیستم عامل جدا :دی از سامسونگ بعید نیست... فعلا داره غیرممکن ها رو تو دنیای موبایل ممکن میکنه ...
Printable View
لووول قضیه چیه امیر؟
برای بازار خاصیه؟ ورژن خاصی از بادا یا ...؟!
سامسونگ میخواد بترکونه ... هر گوشی با یه سیستم عامل جدا :دی از سامسونگ بعید نیست... فعلا داره غیرممکن ها رو تو دنیای موبایل ممکن میکنه ...
نمیدونم :دی
یه چند وقت پیش Eldar :دی ( دوسش دارین میدونم ) گفته بود bada فقط SDK هستش ... حالا شاید این VITA اصل کاری باشه :دی
1 ماه دیگه همه چیز نمایان می شود :دی
مخلصیم .
آقا امیر میشه زیر سیکل صحبت کنی ؟ این انگلیسی هایی رو که گفتی میشه دیکشنری کنی ببینیم یعنی چی ؟ :31: sdk ؟؟؟
گوشی جدید سامسونگ با سیستم عامل بادا به همراه نسخه جدید تاچ ویز ux در بارسلون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.samsunghub.com/2010/02/01/bada-phone-with-new-touchwiz-ux-confirmed-for-mwc/
سلام .نقل قول:
SDK یعنی نمیدونم :دی . یعنی فقط میان آپدیتش میکنن . یعنی همه میتونن واسه آپدیتش اقدام کنن . مثل Android .
کلا فکر کنم سیستم عامل نباشه و همون جاوا باشه .
حالا ببینیم تو بارسلون چه خبر میشه .
مخلصیم .
خدا کنه cpu ش 2 گیگ باشه :10:
نقل قول:
آقا امیر میشه زیر سیکل صحبت کنی ؟ این انگلیسی هایی رو که گفتی میشه دیکشنری کنی ببینیم یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sdk ؟؟؟
SDK یعنی Software Development Kit که کمک میکنه به برنامه نویسا تا راحت تر برنامه نویسی کنن، به عبارت دیگه، یه سری ابزار هست که کمک میکنه برنامه هایی برای پلتفرم ها و سخت افزار های خاص راحت تر نوشته بشه.....مثل API ها که یه سری کتابخونه از توابع مختلف هستند و....نقل قول:
سلام .
SDK یعنی نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یعنی فقط میان آپدیتش میکنن . یعنی همه میتونن واسه آپدیتش اقدام کنن . مثل Android .
کلا فکر کنم سیستم عامل نباشه و همون جاوا باشه .
حالا ببینیم تو بارسلون چه خبر میشه .
مخلصیم .
بادا یه سیستم عامل جدیده و باید معلوم بشه که چه جوری نرم افزار با سخت افزار مچ بشن (با چه زبونی میشه برنامه براش نوشت) که SDK این کارو میکنه.....
والا رم شنيديم گيگي باشه ولي سي پي يو نه :دينقل قول:
خیلی از دنیای دیجیتال عقبی :27:نقل قول:
منظروش اینه که سی پی یوش 2 گیگ کش داشته باشه :18: :27:
ولی بدون شوخی درست گفت دیگه 2 گیگ میتونه به معنی 2 گیگاهرتز یا 2 گیگابایت یا 2 گیگا پیکسل یا هر چیز دیگه ای باشه
که اینجا معنی 2 گیگاهرتز میده
پس فکر کردی چیه متر:31:نقل قول:
والا رم شنيديم گيگي باشه ولي سي پي يو نه :دي
گیگش مهم نیست هرتزش مهمه البته مگ هم میتونه باشه که الان دیگه شده گیگ
اون سیپیو 2 گیگ هم تا سال دیگه فکر میکنم استاد شه ( البته مثه همیشه سامی برنده میشه :دی سامسونگ میزنه )
جدا نميدونستم معيار سنجش سي پي يو مگ هستش:دي
زلف علي جان دو مگ كش تو i7 نيستش ها:دي
كش معيارش كيلو هستش نه مگ تازه
جان گيگا پيكسل؟!:دي
حسين هم تشكرش منو كشته
اگه منظورش 2 گیگابیت باشه فکر کنم درست میشه نه ؟ یعنی 1024 کیلوبایت :دینقل قول:
ولی بدون شوخی درست گفت دیگه 2 گیگ میتونه به معنی 2 گیگاهرتز یا 2 گیگابایت یا 2 گیگا پیکسل یا هر چیز دیگه ای باشه
مخلصیم .
:دینقل قول:
حسين هم تشكرش منو كشته
2 گیگابیت که میشه 256 مگابایت! :دینقل قول:
اگه منظورش 2 گیگابیت باشه فکر کنم درست میشه نه ؟ یعنی 1024 کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نیست :دینقل قول:
2 گیگابیت که میشه 256 مگابایت!
نتیجه : منطور همون 2 گیگابایت بوده :دی
حسین اگر به جرم تشکر بن نشدی . حالا کی بود بهت گفتم :دی منم یه بار به همین قتل عمد 1 هفته بازداشت بودم :دی
حالا خدا کنه بزنه بقیش مهم نیست :31: تو هر خونه ای از این بحث ها پیش میاد
بابا چیکار به من دارید! :دی بزارید تشکر جمع کنم، عقده ای ام! :دی کلا یه قانون هست که میگه باید از دوستان خودت تشکر کنی حتی اگه بهت فحش دادن! :دی
آنتی-اسپم: سیستم عامل بادا خیلی باحاله! :دی
تکبیر مایکل :11:
اندیشمند را میتوان كشت ولی اندیشه را هرگز ...:27:
میشله ها : دینقل قول:
تکبیر مایکل
مایکله ها! :دی نمی دونم چرا خیلی ها اشتباها میشل میخونن، میشل اینجوری نوشته میشه: Micheleنقل قول:
میشله ها : دی
ولی مایکل اینجوری: Michael هستش.....
به گزارش وبسایت Telecoms Korea، به نقل از کیم یونگ دو، نایب رئیس بخش برنامهریزی استراتژیک سامسونگ، این پلتفرم در مقایسه با سایر سیستمعاملهای گوشیهای هوشمند سرعت بالاتر و انعطافپذیری بیشتری دارد.
--------------------------------
یعنی از مک هم بالاتر؟!
سلام.یه سونی اریکسونی هستم:دی.
یه سوال.فکر نمیکنید برای اینکه یک سیستم عامل برنامه های زیادی براش نوشته بشه نیاز به پشتیبانی چندین شرکت داره و اینکه باید تعداد گوشی هایی که از این سیستم عامل استفاده میکنن زیاد باشه؟
نه نیازی نیستنقل قول:
الان مک فقط رو یه گوشیه و سیستم عامل بدیم نیست :31:
بعد سامسونگ که میدونی اگه بخاد روزی 2 تا گوشی میتونه بزنه ... پس هیچ مشکلی نیست
نکته : میگم دیدن آخرش ماها اخطار گرفتیم :18: من بیچاره چی گفتم آخه :18:
آقای بهرادم اخطار گرفت واسه رد گم کنی بودا :27:
یه بارکی بگید هر کی طرفدار سامسونگه خره دیگه :27:
سلام.
البته مک و کلهم اپل بحثشون کاملا جداست ...
برای بادا هم سامسونگ خوب برنامه ریزی کرد براش. ماشالله 2 میلیون و 700 هزار دلار جایزه ای که سامسونگ برای برنامه ها و بازی های بادا گذاشته منو هم ترغیب میکنه برم برنامه نویسی یاد بگیرم :دی
اوپن سورس هم هست دیگه؟! میشه مثل آندرویید تقریبا ... حالا اگه سونی اریکسون هم بیاد و اینو با یه اینترفیس از خودش بده بیرون ، جای پیشرفت بیشتر داره :دی
/
پینوشت:
برادر زلفعلی اینجا جای گله و شکایت از اخطارهای گرفته و نگرفته نیست برادر من :دی
نقل قول:
اینا شرکت های پشتیبانی کننده bada هستند که توشون capcom وgameloft ,konami و شرکت های بزرگ دیگه به چشم میخوره !
یاهو هم هست
خدا کنه مسنجرم بزاره براش :دی
مسنجر که باقالیه...:دی دیگه آخرش اینه که یه eBuddy جاوا نصب میکنی میره دیگه! :دینقل قول:
implus بهتره :دی
شوخی گفتم باو :دی
s8500 با سیستم عامل بادا به بازار میاد{تو WMC 2010 معرفی میشه}
مشخصات
دوربین ۵ مگاپیکسل با فیلمبرداری 720p
پردازنده ۱ گیگاهرتز
صفحه نمایش 3.3 AMOLED capacitive touchscreen display
2GB of internal memory,
microSD card slot
Wi-Fi
3G with HSDPA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
یه خبر دیگه هم هست من که چیزی نفهمیدم
لینک خبر
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_wave_is_samsungs_first_bada_smartphone-news-1446.php
سلام دوستان. فرازهایی از غیبگویی های الدر ::31:
RT @eldarmurtazin: Today we try next generation UI for Samsung/LG phones. Will be on market in end of the year - 3d animation, video etc. No one mention it
RT @eldarmurtazin: Nokia in trouble for a next few years. for sure. I impressed with Samsung UI and capabilities for next gen of Bada
در سال 2010 , 1000 برنامه برای بادا در فروشگاه apps store سامسونگ
نقل قول:
کد:http://www.pocketgamer.biz/r/PG.Biz/bada/news.asp?c=18808
بادا شايعه بود ... همين الان تكذيب شد !
:31:
نقل قول:
میگم همچین بیراه نگفت ! :11:
این pdf برای کسانی که خیلی دوست دارن با سیستم عامل بادا اشنا بشن فکر کنم خوب باشه ...
نقل قول:
کد:http://dpimg.ospos.net/contents/tutorials/bada-V1.0.0b1/badaTutorial.Fundamentals.pdf
سلام به همه
در سایت developer.bada.com میتونید حدود 12،13 فایل pdf راجع به ساختار بادا دریافت کنید که البته بیشتر به درد developers میخوره یعنی اونایی که می خوان این پلتفرم رو توسعه بدن.
مرثی
یه جایی شنیدم این سیستم عامل قابلیت انجام همزمان چند تا کار رو با هم داره ! یه چیزی مثل مولتی تسکینگ درسته ؟
طبق همون چیزی که خود سامسونگ گفته:
میتونه چندین برنامه همزمان رو از خود گوشی اجرا کنه مثل(مدیا پلیر، تقویم، کانتکت ها و ...) در کل چیزهایی که در خود گوشی موجود هست که بهش میگن base application. همه اینها میتونن همزمان با یک برنامه 3rd party مثلآ برنامه ای که خود شما نصب کردین رو گوشی که بهش میگن bada application. به طور همزمان اجرا بشه و با نگهداشتن کلید back در واقع مدیریت برنامه یا (task manager) باز میشه که میتونین مثلآ یکی از برنامه های در حال اجرا رو بیارین ( foreground کنید ) یا اونو ببندین یا همه برنامه های در حال اجرا رو ببندین.
به عبارت ساده تر میتونین چند برنامه رو همزمان اجرا کنین. به شرطی که فقط یکی از اونا برنامه ای باشه که شما رو گوشی نصب کردین
مرثی
مظمعن باشید از ویندوز موبایل خیلی بهتر میسشه
به امید خدانقل قول:
آآخرین firmware هم ر وی گوشی wave امتحان شده و خیلی هم خوب بوده به نظر کارشناسان
مطمئن باشید وقتی که نرم فزار و سخت افزار مال یک شرکت باشه. دستگاه بسیار عملکرد بهتری داره. مثل محصولات apple:31:
منتظر موندم ببینم high end بادا چیست ! ؟
گروه خبری GSM: سامسونگ الکترونیکس کرهای و غول اینترنتی یاهو با یکدیگر قراردادی امضاء کردهاند که در پی آن، شماری از سرویسهای یاهو(Yahoo Services) به صورت از پیش نصب شده روی برخی گوشیهای تلفن همراه سامسونگ در دسترس کاربران سراسر جهان قرار خواهند گرفت.از جمله این سرویسها میتوان به Mail، Search و Messenger، Calendar، Contacts، Flickr، Finance و Weather یاهو و همچنین سرویس خبری Yahoo News اشاره کرد. این قرارداد گوشیهای مجهز به سیستمعاملهای آندروید و Bada سامسونگ را شامل میشود.از ماه می، جهان شاهد تولد سرویسهای یاد شده از یاهو روی گوشیهای اندروددار و مجهز به Bada سامسونگ خواهند بود.