نقل قول:
مطمئنید؟
نسخه CS6 به صورت پیشفرض مجهز به این آپشن هست که Middle Eastern ( که در واقع فارسی هم جزوشونه ) پوشش بده.
البته بنده از نسخه Extended استفاده میکنم و متاسفانه یادم نیست که این مورد هم جزو تفاوت هاشونه یا نه.
موفق باشید♥♥♥
Printable View
نقل قول:
مطمئنید؟
نسخه CS6 به صورت پیشفرض مجهز به این آپشن هست که Middle Eastern ( که در واقع فارسی هم جزوشونه ) پوشش بده.
البته بنده از نسخه Extended استفاده میکنم و متاسفانه یادم نیست که این مورد هم جزو تفاوت هاشونه یا نه.
موفق باشید♥♥♥
بله مطمئنم..حروف فارسی رو مربع میزاره برام...:n04:
اون گزینه ای که داخل قسمت type دوستان گفتن هم وجود نداره :n03:
نقل قول:
با این حساب پیشنهاد می کنم نسخه CS6 Extended رو تهیه کنید.
یا از فارسی نویس استفاده کنید.
موفق باشید♥♥♥
یعنی هیچ راهی نداره؟ :n28:
فارسی نویس !نقل قول:
فک کنم این جواب بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید♥♥♥
سلام من این فتوشاپ رو دانلو کردم نوشته بود فارسی ولی موقع نصب سریال میخواست که زبان های دیگه بیا بالا و سریال نداشتم و انگلیسی شد دوستان کسی این سریال رو داره؟
Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 ME
سلام دوستان عزیز .....من نمیدونم چرا یه فارسی رو از چپ به راست تایپ میکنه
اون راهنمایی اول سایت هم که عکساش کار نمیکنن ..... اگه میشه کمک کنین ...اینم بگم که خوب بود ولی یهو اینجوری شد .تازه styles هم از کنار تصویر رفت جاش معلومه خالیه ......میشه کمکم کنین:n28:
من عضو شدم و با کاربری خودمم وارد شدم ولی بازم عکسارو باز نمیکنه:n28:
بد ترین سایتی که تا الان دیدم اینجا بوده که هیچ کس درست جواب نمیده.
کسی نیست یک نتیجه گیری کلی بده؟
خوب ما همه رو امتحان کردیم نشددددد و اصلا بعضیاشونم گزینه هاش وجود نداشت. حداقل توضیح بدید ما اماتوریم و نیاز داریم فارسی تایپ کنیم. من خودم تو PAint کپی میکنم میزارم اما نیاز دارم تو خود قتوشاپ این کارو کنم. یکی بیاد و اینجا رو از این حالت در بیاره اعصاب ادم خورد میشه این همه وقت تلف میشه اما جوابتو پیدا نمیکنه. مردم مسخره نیستن که
دوست عزیز توی همین صفحه کامل توضیح داده شدهنقل قول:
به نظر من شما برو CS6 Extended (یا cc)نصب کن خودت رو راحت کن نه نیازی به نرم افزار دیگه ای داری نه اینکه حرص بخوری حالا درست میشه یا نه :n16:
یا علی :n12:
باا سلام کسی میتواند بگوید چطوری زبان فتوشاپ cs6 رو ممیتوان آلمانی کرد موقع نصب فقط انگلیسی و روسی و چینی داشت
سلام خسته نباشین بچه ها من یه مشکلی دارم میشه کمکم کنین:n14:
تو فتوشاپ cs6من هر چی فارسی تایپ میکنم قاطی و درهم مینویسه گزینه middel eastern features غیر فعاله نمیتونم چپ به راستش کنم :n28:
سلام ... مشکل من اینه که یه فایل psd دانلود کردم و میخوام یک قسمتی که فایل تکسش هست رو ازانگلیسی به فارسی تغییر بدم، وقتی کی بورد رو فارسی می کنم حروف رو جدا از هم میزنه.
البته در حالت عادی که می خوام یه تکست به عکسای دیگه اظافه کنم این مشکل نسیت و درست تایپ میشه ...
لطفا رهنمایی کنید
سلام
دوستان به یه مشکلی خوردم
وقتی میخوام تو ورژن CC چیزی تایپ کنم این پیام رو میده :
چه انگلیسی چه فارسی فرقی نمی کنه
ممنون میشم کمک کنید ...
سلام من یک فارسی نویس یا هر چی یا نرم افزار می خوام بتونم رو یک عکس با فونت دستنویس چیزی بنویسم
اگه نرم افزاری یا فارسی نویسی که این فونت رو داشته باشه میشناسید لطفاً بمن بگید
من یه مشکلی که در فتوشاب دارم نشناختن مقدار رم واقعی سیستم میباشد واز این رو در فتوشاب به مشکل هنگ ولگ زیاد بر میخورم!فتوشاب سی سی 2015 32 بیتی نصب کردم رم سیستم 4 گیگ میباشد ولی در فتوشاب در حد 1.5 گیگ میشناسه که با گذاشتن روی هفتاد درصود میشه حدوذ یک گیگ!
واقعا مشکل دارم ورژن های دیگه را هم امتحان کردم ولی بیشتر از این مقدار نشناخت رمو :(
اگه کسی راه حلی میدونه کمکم کنه
سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه کارم خیای گیره نسخه ps6 me رو نصب کردم فونت فارسی هم ریختم جواب میده ولی تنها مشکلم اینکه که فونت نستعلیق جواب نمیده یعنی اینکه فونت نستعلیق رفته نشسته تو فونت های انگلیسی روش کلیک میکنم که بنویسم برمیگرده به فونت اصلی فتوشاپ یعنی اصلا جواب نمیده یه فونت نستعلیق هم که اخرش Q هستش تو فونت های فارسیم هست ولی وقتی با اون تایپ میکنم یه جوری عجیب و غریب مینویسه که اصلا بدرد نمیخوره...برا عکس نوشته میخوام لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون
سلام.نقل قول:
اگه تو برنامه Word فونت نستعلیق به درستی کار می کنه، می تونید اون جا بنویسید و به صورت PDF خروجی بگیرید و وارد فتوشاپ کنید.
صفحه کلید رو در حالت انگلیسی قرار بدین و فارسی تایپ کنین درست میشهنقل قول:
سلام منون داداش از نظرت ولی بازم نشد یعنی رو تمام سیستمهای شما درست عمل میکنه فقط شانس بد منه که این نستعلیق کار نمیکنهنقل قول:
اولا باید فونت ایران نستعلیق رو استفاده کنینقل قول:
دوماً تنظیمات نوشتار عربی ( فارسی ) رو توی تنظیمات فتوشاپ انجام بدی، بدون این تنظیمات نمیتونی فارسی تایپ کنی
اقا مرسی دمت گرم یه بوس یه ماچ دمت گرم درس شد چند بار امتحان کردم بالاخره یاد گرفتنقل قول:
اول باید با ایران نستعلیق انگلیس بنویس بعد میشه فارسسی تایپ کنی یه ماچ ار لپات دمت گرم یره
مرسی از راه حلتون :n06:
آموزش زیر هم چگونگی فارسی نویسی در تمام نرمافزارهای Adobe شامل فتوشاپ و ایلاستریتو و ایندیزان رو توضیح میده:
سلام.شمارو خدا یکی کمکم کنه. من فتوشاپ ۷ me رو دارم.وقتی توش یه تصویر باز میکنم که میخوام ویرایش کنم همش این خطا میاد. چه میخوام ویرایش کنم.چه بخوام ذخیره کنم.چه بخوام ببندم تصویرو. همش این پیغام.
ولی تو فتوشاپ۷ نسخه غیر me اصلا خبری از این پیام نیست.
کسی نیست کمک کنه
کارگاه عملی یک روزه روتوش تصاویر با نرم افزار فتوشاپ
با گذراندن این کارگاه می توانید در آتلیه ها مشغول به کار شوید یا تصاویر خود و دوستانتان را به زیبایی روتوش کنید و برای عکس های خود آلبوم دیجیتالی طراحی کنید(شرکت برای عموم آزاد است)
4 ساعت (16-20 ) جمعه
تنها با پرداخت 50000 تومان
ظرفیت کلاس برای شروع کارگاه: از 3 تا 10 نفر
به همراه ارائه جزوات کامل و پذیرایی
مباحث آموزشی:
از بین بردن جوش، خال و لک های صورت
بازسازی و ترمیم پیشرفته پوست
از بین بردن چین و چروک صورت
آرایش صورت و کوچک کردن بینی
اصلاح و آرایش مژه ها
بازسازی رنگ چشم ها، مو، ابرو
سفید کردن دندان ها
تنظیم نور و سایه ها
استفاده از تکنیک های زیبا در تغییر رنگ تصاویر
سیاه و سفید و رنگی کردن سوژه ها در تصویر
استفاده از دو جلوه تصویری در یک تصویر
و ...
برای شرکت درکارگاه با شماره 09365287647 تماس حاصل نمایید یا به همین شماره نام و نام خانوادگی خود به همراه ذکر عنوان کارگاه را تلگرام یا اس ام اس کنید.
مدرس: کارشناس ارشد فناوری آموزشی از دانشگاه خوارزمی تهران
ثبت نام از 11 خرداد تا 10 تیر 95
کارگاه عملی یک روزه روتوش تصاویر با نرم افزار فتوشاپ
با گذراندن این کارگاه می توانید در آتلیه ها مشغول به کار شوید یا تصاویر خود و دوستانتان را به زیبایی روتوش کنید و برای عکس های خود آلبوم دیجیتالی طراحی کنید(شرکت برای عموم آزاد است)
4 ساعت (16-20 ) جمعه
تنها با پرداخت 50000 تومان
ظرفیت کلاس برای شروع کارگاه: از 3 تا 10 نفر
به همراه ارائه جزوات کامل و پذیرایی
مباحث آموزشی:
از بین بردن جوش، خال و لک های صورت
بازسازی و ترمیم پیشرفته پوست
از بین بردن چین و چروک صورت
آرایش صورت و کوچک کردن بینی
اصلاح و آرایش مژه ها
بازسازی رنگ چشم ها، مو، ابرو
سفید کردن دندان ها
تنظیم نور و سایه ها
استفاده از تکنیک های زیبا در تغییر رنگ تصاویر
سیاه و سفید و رنگی کردن سوژه ها در تصویر
استفاده از دو جلوه تصویری در یک تصویر
و ...
برای شرکت درکارگاه با شماره 09365287647 تماس حاصل نمایید یا به همین شماره نام و نام خانوادگی خود به همراه ذکر عنوان کارگاه را تلگرام یا اس ام اس کنید.
مدرس: کارشناس ارشد فناوری آموزشی از دانشگاه خوارزمی تهران
مکان: کرج، چهارراه مصباح
ثبت نام از 11 خرداد تا 10 تیر 95
یه مسئله ای که برا من بوجود میاد گاهی اینه که یهو با آوردن یه عکس این مشکل به وجود میاد و میخوام رو یه عکس بنویسم حروف جدا میشن
و بعد مثلا درستش میکنم و خوبه تا یه مدتت
باز ممکنه گاهی پیش بیاد که روی عکسی بخوام بنویسم این به این حالت برگرده
میخوام ببینم چیز خاصی مد نظره که این فتوشاپ من رو این حالت میپره؟؟؟ و در مواردی خاص حروف جدا میشن!؟
.................................................. ........
سلام
نمی دونم جای طرح این سوال اینجا هست یا نه ،
توی بعضی صفحات مثل فیسبک و اینستا بعضی نوشته ها مثل نوشته زیر با فونت های بخصوصی نوشته شده ، میشه بگین چطوری با این فونت نوشته میشن ؟
مَـــنــ باز مــانــِده قصــــہ اَم
همــــان یــــڪــے ڪِ نَــــبود
هـــــــِـــــے رَفیــــــــــــق ھیچــوَقتـــ آدَمیــو کــِہ بـَـراتــــ بــاطـِـل شــُـدہ... تَمــــــــدیــــــد نَکـــُـــــــن
سلام دوست عزیزبرای یک مشاوره خوب و مطما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برووید
اینوبخون modigi.ir/market-research-methods/
سلام دوست عزیزبرای اطلاعات بیشتر این مقاله بخونید modigi.ir/market-research-methods/
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزبرای اطلاعات بیشتر این مقاله بخونید modigi.ir/market-research-methods/
سلام برای اطلاعابیشتری این مقاله بخونید modigi.ir/market-research-methods/
- - - Updated - - -
سلام برای اطلاعابیشتری این مقاله بخونید modigi.ir/market-research-methods/
.............................
در دو قسمت یکی قسمت edit و preferences در قسمت type باید تنظیم شود و middle estern انتخاب شود و همچنین در منوهای نیز باید از قسمت تایپ middle eastern انتخاب شود. اگر تغییرات دادید و انجام نشد یکبار فتوشاپ رو ببندید و دوباره اجرا کنید
برای رفع مشکل فارسی نویسی در فتوشاپ های قدیمی بهترین راه کار استفاده از نرم افزار leo moon هست که ساخت ایرانه و توی اینترنت دنسخه های زیادی برای دانلود میتونید پیدا کنید روی همه سیستم عاملا هم اجرا میشه کسی مشکلی راجب گرافیک و نرم افزاراش داشت در خدمتم
بله درسته این روش کار میکنه