بچه ها و ممد جان شرمنده من همين الان نكته ها تو خوندم كه كپي پيست نبايد كرد!
اگه مخالفي بگو كه ديگه چيزي كپي نكنم؟
Printable View
بچه ها و ممد جان شرمنده من همين الان نكته ها تو خوندم كه كپي پيست نبايد كرد!
اگه مخالفي بگو كه ديگه چيزي كپي نكنم؟
مخالف که نیستم.. اون اول هم من گفتم حتی الامکان اینطوری بهتره به نظرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صرفاً حرفم اینه که خب اگه قراره کپی/پیست انجام بشه بجاش لینک بدیم به صفحه اصلی اون خبر.. نه؟.. بیشتر دوست دارم مشاهدات رو پی بگیرم... همونطور که می بینی پست های خودم هم اینجا خیلی مصداق خبر نیستند... بیشتر تحلیل، مشاهده و نتیجه گیری هستند...
شاید ماجرای مسابقات دوبی سال پیش یادتون باشه که شاهار پیر (تنیسور اسرائیلی)، نتونست ویزای امارات رو بگیره (بدلایل امنیتی بهش ویزا داده نشد – ضمن اینکه اسرائیل و امارات روابط دیپلماتیک ندارن)... در نتیجه، فدراسیون تنیس زنان(wta) مسوولات مسابقه رو 300 هزار دلار جریمه کرد و ازشون تعهد کتبی گرفت که امسال بهش ویزا بدن!
امسال شاهار پیر بازی کرد، اما بدلایل امنیتی بازی هاش رو به زمین کوچکتری منتقل کردند تا حفظ امنیت اش ساده تر باشه و ضمناً تماشاگرها باید از ایست بازرسی فلزیاب رد بشن! ماموران پلیس هم تعدادشون رو زیاد کرده بودند(عکس ضمیمه) .. ضمن اینکه خیلی هم مورد استقبال تماشاگرها قرار نگرفت و بردهاش با تشویق های مودبانه اما سرد همراه بود..
در یک اتفاق مشابه، شاهار پیر در مسابقات ASB Classic نیوزلند زمستان قبلی هم با تجمع ضداسرائیلی روبرو شد..
در حالیکه ماجرای سال پیش بخاطر درگیری چند هفته ای اسرائیل-فلسطین در غزه بود.. به شکل طعنه آمیزی، امسال هم کمی قبل از شروع مسابقات، یکی از اعضای ارشد حماس در دوبی ترور شد، که به احتمال بسیار زیاد توسط موساد (سرویس مخفی اسرائیل) انجام شده .. خلاصه سردرد مسوولان این مسابقات تمومی نداره!
شاهار پیر در نیمه نهایی به ونوس باخت و حذف شد. قهرمانی نهایتاً به ونوس رسید.
+ونوس ویلیامز (#5) ظرف دو هفته، دو جام در دوبی و آکاپولکو (مکزیک) برد تا با مجموع 43 جام، موفق ترین زن تنیسور فعال باشه (رکورد قبلی با 41 قهرمانی مال هنین بود) .. ونوس الان در رده بندی کلی (بیشترین قهرمانی انفرادی زنان)، دهم هستش -- مساوی با هینگیس ..
رسیدن به رده های اول تا چهارم، غیرممکن به نظر میاد: اون بالا، ناوراتیلووا (167 جام) ، کریس اورت (154) و استفی گراف (107) قرار دارند!
+ شاراپووا که اخیراً در جام سلولار ممفیس به قهرمانی رسیده، تا رده 13 در رنکینگ جدید بالا اومده.. این بالاترین رده اش از زمستان سال پیشه که بخاطر آسیب شانه، حدود یکسال از مسابقات کنار کشید.. در نتیجه، برای اولین بار ظرف 5 سال، از جمع 10 تنیسور برتر خارج شد و تا رده 126 افت کرد.
مورد مشابه: نادال برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینور، از جمع سه تنیسور برتر خارج شد.
ضمن تشكر از وفتي كه واسه پستهات ميزاري :5:نقل قول:
من معتفدم هنين پس از بازگشتش نه تنها اين ركورد رو مال خودش ميكنه بلكه به فولي ميتركونه ...:27:
خيلي هنينو دوست دارم :40:ولي نميدونم واسه چي خداحافضي كرد ... الان كه برگشته هنينو عشقه / البت ماريا جون كه جاي خوذ ذاره و ايشالا اونم به روزاي اوج بر ميگرده .. البته اگه اين تبليغاتش بزارن مثل ادم تمرين كنه:41:
من هم از هنین خوشم میاد،سافینا هم خوب بود ولی الان :41: هنین چون حامله شده بود از تنیس برای مدتی جدا شده بود حیف که از ویلیامز باختنقل قول:
به نظر من این ویلیامزا باید توی تور اقایان شرکت کنن:31:نقل قول:
بابا چین اینا اخه زن باید اینقدر گاو باشه :31:
سرویس میزنه 200 کیلومتر ... جیه اینا ... من به این دو تا شک دارم از کجا معلوم 2 جنسه نباشن ...
هورمون مردونه دارن ...
:13:
اه اه اه
زن باید ظریف باشه
مثل جاستین
من از باباشون بدم میاد،همیشه یا در حال خوردنه یا در حال بازی کردن با موبایل.نمیدونم برای چی پا میشه میاد تو ورزشگاه،تو خونه اش هم میتونه این کارها رو انجام بده.شاید هم باشند بعید هم نیست.این گاو رو خوب اومدی بهترین تشبیه برای قدرت بدنی اونهاستنقل قول:
خبر خوش هو هو هو هو هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو
:33::33::33::33:
:26::26::26::32::32::22:
تیم ملی تنیس دیویس کاپ ایران به دسته دوم اسیا در مسابقات دیویس کاپ سعود کرد....
امروز در یک دیدار حساس بین ایران و ویتنام ایران 0-3 ویتنام رو زد و صعود کرد ...
خداییش خیلی خوشحالم که بالاخره بعد از 3 سال یه موفقیت تو تنیس کشوررمون دیدیم ...
البته به نظر بخش کمیش حمایت مسئولین بود ووو بیشترش تلاش بچه های تیم ملی بود
وای اگه بدونی تو جامعه تنیس ایران چه حال هوایی همه خوشحالند من چه قدر خوشحالم همه چی ارومه دینگ دی دینگ دینگ دینگ بینگ...
سعیدلو 1 میلیارد تومن پاداش به فدراسیون داد ....
به بازیکنای تیم ملی یکی یه خودرو خواهند داد ...
این موفقیت رو به همه هوادارن تنیس ایران تبریک میگم ...
برای اطلاعات بیشتر برید به سایت فدراسیون
کد:www.iritf.ir
فارس: تنيسور ايراني الاصل فرانسه با برتري برابر ونوس ويليامز از آمريكا قهرمان رقابتهاي آزاد مادريد شد.
ارغوان رضايي امروز در جدالي سخت و نفسگير برابر ونوس ويليامز آمريكايي قرار گرفت.
آراوان (نامي كه فرانسويها با آن صدايش ميكنند) در ست اول برابر ويليامز كار خود را مقتدرانه آغاز كرد و نشان داد كه براي عقب نشيني حمله نكرده است.
رقابت پاياپاي رضايي با ونوس، حاضران در ورزشگاه سلطنتي مادريد را متقاعد ميكرد كه به اين زوديها نميتوانند خود را براي تماشاي جدال مادريد و مالاگا آماده كنند.
نماينده ايراني الاصل فرانسه كه دو بار در سالهاي 2001 و 2005 به عنوان بازيكن تيم ملي ايران، در مسابقات اسلامي زنان مدال طلا كسب كرد با اقتدار در ست اول به پيروزي 6 بر 2 رسيد.
كساني كه رقابتهاي تنيس حرفهاي را دنبال مي كنند خوب ميدانند كه چه لحظه بزرگي براي رضايي، خانواده او و البته ايرانيان سراسر جهان محسوب ميشد.
رضايي در ست دوم نيز با قدرت كار خود را آغاز و دو امتياز عقب افتاده را به حريف خود تحميل كرد.
مربي فرانسوي اما اصالتا ترك ارغوان در ميان دو ست بارها با وي مشورت كرد و به او در مورد ضربات قدرتي ونوس ويليامز تذكر داد.
ونوس كنترل رواني رقابت را در ست دوم در اختيار خود گرفته بود ولي رضايي پا به پاي اين قهرمان آمريكايي پيش رفت.
دو تنيسور در امتياز 5 بر ابر شدند و رضايي براي تبديل امتياز 4 خود به 5 بيش از 20 دقيقه حريف آمريكايي خود را خسته كرد.
رضايي امتياز 6 را هم از آن خود كرد و در جدال پاياني موفق شد تمامي امتيازات را از آن خود كند تا در مجموع با نتايج 6 بر 2 و 7 بر 5 به پيروزي و قهرماني در رقابتهاي جايزه بزرگ مادريد دست پيدا كند.
رضايي در پايان اين مسابقه در حالي كه نمي توانست جلوي اشك هاي خود را بگيرد، از حريف سرشناس خود تقدير كرده و او را الگوي خود اعلام كرد.
در مسابقات مادريد تنيسورهاي برجسته اي چون ماريا شاراپووا، جاستين هنين، سافينا، وزنياكي و... حضور داشته و در مراحل گذشته حذف شدند.
در بخش مردان نيز رافائل نادال و راجر فدرر به فينال راه يافتند.
تبریک!:7::33:
این کی از ایران رفت؟چرا رفت؟مگه الان عضو تیم فرانسه نیست پس به ما چه ربطی داره؟چون از آقای ا.ن. حمایت کرده خبرشو همه جا میگن.ولی یکی جایزه صلح نوبل میبره.....
ایرانی که هست بد بختنقل قول:
همون بهتر رفت از اینجا
هی می خوام خوشحال باشم از این قهرمانی به دلایلی نمی تونم :دی
شنبه، 3 سپتامبر 2006
:دی
ارغوان رضایی ملکه تنیس ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنیسور 19 ساله ایرانی - فرانسوی که از پدر و مادری ایرانی درشهر سنت اتین فرانسه به دنیا اومده بدون شک ملکه تنیس ایرانه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خانم رضایی که تا الان بهترین نتیجه اش رسیدن به راند سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اوپن فرانسه) بوده امسال در مسابقات تنیس یو اس اوپن شاهکاره کرده و تا مرحله چهارم رسیده. ارغوان رضایی که به اسم کشور فرانسه در مسابقات شرکت می کنه قبلا یک بار برای کمک به تیم تنیس زنان ایران به ایران هم سفر کرده بود.
بهترین رتبه در رنکینگ جهانی دبلیو تی ای برای ارغوان رتبه هشتاد و هفتم بود که البته در حال حاضر رتبه ارغوان نود ششم دنیا هست
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
--------------------
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
دوشنبه 9/11/1385: دی
ارغوان رضایی: می خواهم نفر اول تنیس جهان شوم
قبل از اینكه چهره شرقیاش یا حتی لهجه شیرین فارسیاش بگویند كه او یك دختر ایرانی است، گردنبندش معرفیاش میكند گردنبندی كه به اندازه خود ارغوان رضایی معروف است؛ نقشه ایران. اما این تنها چیزی است كه میگوید ارغوان ایرانی است. علاقه خاصی دارد كه از ایرانیبودنش و از ایران صحبت كند، اما واقعیت این است كه او متعلق به فرانسه است و تنیس این كشور.
ارغوان رضایی سال پیش وقتی در جدول رنكینگ بهترین تنیسورهای جهان تا چهل و یكم بالا رفت، معروف شد. دختری با ملیت ایرانی - فرانسوی كه مثل همه تنیسورها میخواهد روزی شماره یك جهان شود. ارغوان چند هفته پیش در تهران بود، برای تمرین در زمینهای هارت كورت كرج و دیدن خانواده پدری و مادری.
او در اولین گرند اسلم امسال یعنی مسابقههای اوپن استرالیا نتیجه نگرفت و در دور اول مغلوب شد.
مسابقهای كه قرار بود او را حداقل به جمع 10 نفر اول بیاورد. ارغوان با نام فرانسه در تنیس جهان معروف شده، اما بهنظر هنوز بین پدر او، مربیاش و فدراسیون تنیس اختلافاتی وجود دارد. اختلافاتی كه دلایل عجیبی دارد. در ورزش امروز دنیا كه تیمهای ملی كشورها، بازیكنانی با ملیتهای مختلف دارند، ارسلان رضایی، پدر ارغوان میگوید كه به دلیل خارجیبودن، نمیتوانند مثل بقیه از امكانات فرانسه استفاده كنند.
تعداد ایرانیهایی كه با نام كشورهای دیگر در ورزش معروف شدهاند، كم نیست. اكثر آنها هم مثل شما به ایران علاقه خاصی دارند، اما به نظر میرسد شما طور دیگری ایران را دوست دارید؟
- درست است كه در فرانسه به دنیا آمدهام و آنجا بزرگ شدهام، اما همه خانوادهام، ایران هستند. عمه، عمو، دایی و... همه اینجا زندگی میكنند. من محیط ایران و مردمش را هم خیلی دوست دارم.
و چلوكباب!
- بله، چلوكباب و همه غذاهای ایرانی، اما دوست دارم چلوكباب را در ایران بخورم. وگرنه در پاریس هم میشود چلوكباب خورد. آنجا رستورانهای ایرانی زیاد است. مادرم هم در خانه همیشه غذای ایرانی میپزد.
گردنبندت هم كه نقشه ایران است.
- آن را داییام هدیه داده. همیشه با من است. بعد از هر مسابقهای روزنامهنگاران فرانسوی درباره گردنبندم سوال میكنند و من میگویم این گردنبند برای این است كه نشان بدهد من از كجا آمدهام.
از اینكه شما ایرانی هستید و نفر چهارم تنیس فرانسه، تعجب نمیكنند؟
- همیشه تعجب میكنند. بهخصوص اینكه شرایط من با بقیه بازیكنان فرق دارد. آنها هم شرایط خوبی داشتهاند و معروف شدهاند، اما من در بدترین شرایط تمرین كردهام. در شروع امكانات زیادی نداشتم، همیشه چیزی بود كه اذیتم میكرد. یا در سرما تمرین میكردم یا در گرمای شدید. فدراسیون تنیس هم كه كمكم نمیكند.
وقتی كه در مسابقههای اوپن آمریكا (چهارمین و آخرین گرنداسلم سال) شركت كردی، روزنامههای زیادی درباره این موضوع نوشتند. مشكل خاصی بین فدراسیون و پدرت وجود دارد؟
- مشكل آنها این است كه پدرم مربیام است. ورزش فرانسه خوشش نمیآید كه موفقیتهای یك ورزشكار به اسم یك نفر دیگر تمام شود. آنها میخواهند بگویند كه فدراسیون این كار را برای ارغوان رضایی انجام داد و به همین دلیل موفق شد.
این مشكل به ایرانیبودن یا مسلمانبودن شما كه ربطی ندارد؟
- نه، اصلا. همه میدانند كه من مسلمان هستم و خیلی از مسائل را رعایت میكنم. در فرانسه خیلیها مسلمان یا عرب هستند. همه تشویقم میكنند، از این نظر مشكلی ندارم.
پدر ارغوان: ما ایرانیها یك حرف خوب میزنیم. میگوییم طرف لقمه چرب است. الان ارغوان برای فدراسیون تنیس فرانسه لقمه چرب است. میخواهد همه چیز به اسم خودش تمام شود اما من یك اخلاقی دارم كه نمیگذارم كسی بالاتر از من باشد. ارغوان بچه بود، فدراسیون گفت توپ جمع كن بازیكنان بزرگ دنیا شود. پول، لباس هر چیز دیگری كه لازم داشت، میدادند. موقعیت خوبی بود. بازی بازیكنان مطرح را میدید، اما من اجازه ندادم. گفتم دخترم شخصیت دارد. همیشه خواستهام به دخترم شخصیت بدهم، از همان بچگی، اما فدراسیون تنیس فرانسه میخواهد ما را بكوبد.
چرا؟
- ما خارجی هستیم. مثل این است كه یك افغانی بیاید در كشتی قهرمان ایران شود.
ارغوان: در فرانسه خیلی نژادپرست هستند.
این موضوع اذیتتان نمیكند؟
ارغوان: در شروع كارمان خیلی سخت بود. اینجا ایرانی خیلی كم است. ما برای آنها عرب هستیم.
پدر ارغوان: ارغوان بچه بود كه از ما شكایت كردند. حرفشان این بودكه چرا یك خارجی تنیس بازی میكند. این را هم گفته بودند كه تمرینات ارغوان زیاد است. به قاضی گفتم نمیخواهم بچههایم در خیابان باشند. شما میخواهید بچههایتان موفق شوند، من هم همینطور. ایراد گرفت كه چرا ساعت تمرینات زیاد است. جواب دادم كه میخواهم دخترم قهرمان جهان شود. پرونده را بست. البته تهدید كردم كه اگر ما را اذیت كنید، به سفارت ایران در فرانسه شكایت میكنم.
منظورتان چیست؟ زیاد تمرین میكرد؟
پدر: من به همه روزنامهها گفتم كه از سن هفت سالگی روزی دو نوبت یك ساعت و نیم تمرین میكرد، اما واقعیت این است كه او روزی 8 تا 10 ساعت تمرین داشت.
زیاد نبود؟
پدر: كسی كه از ورزش اطلاع داشته باشد، میداند كه تا رشد هورمونی بچه تمام نشده، هرچقدر كه میشود باید فشار تمرینات را بالابرد. وقتی كه رشد هورمونی تمام شد، دیگر نمیشود كاری انجام داد. وقتی كه ارغوان در سن بچگی بود، دیدم كه تنیسور خوبی میشود، همه كار انجام دادم و تا حالا نتیجه گرفتهایم اما با دختر كوچكترم كمند، دو هفته كار كردم. در مرحله نیمه نهایی لیگ فرانسه باخت و گفتم تو به درد تنیس نمیخوری. دیگر با او كار نكردم. بازیكن هم باید خودش بخواهد. البته باز هم میگویم تمرین زیاد مهم است. یك مثل داریم كه میگوید؛ كار نیكو كردن از پر كردن است. ما نتیجه پشتكاری را كه داشتهایم، گرفتهایم. حرفهایها تمرین من و ارغوان را میبینند، وحشت میكنند، نمیدانند كه انجام هر كاری از دست ما ایرانیها برمیآید. وقتی ما در قصههایمان داریم كه زنی، گاوی را به دوش میكشد، پس تمرین چند ساعته برایمان مشكلی نیست. البته من همیشه میگویم كه خدا هم به ما خیلی كمك میكند. این خواسته خدا هم بوده كه ما را به اینجا رسانده. ارغوان سال پیش در رده بندی جهانی 240 بود و درماه به رنك چهل و یكم رسید.
پسرتان چطور؟
- انوشیروان بدشانسی آورد، از بهترینها بود اما قدش كوتاه ماند. وقتی تنیس را كنار گذاشت، دوباره رشد كرد. الان حریف تمرینی ارغوان است.
شما خانوادگی بهنوعی درگیر تنیس هستید؟
- ما همه جا پنج نفری هستیم. همسرم، ماساژور ارغوان است و با پختن غذاهای اصیل ایرانی، مسوول تغذیه او هم هست.
فدراسیون تنیس فرانسه اصرار دارد كه مربی شما كسی غیر از پدرتان باشد. درست كه با مربیگری پدرتان به نتایج خوبی رسیدهاید. شاید آنها فكر میكنند یك مربی سطح بالاتری داشته باشید، سریعتر به رنكهای بالاتر برسید؟
ارغوان: من اگر به اینجا رسیدهام، با كمك خانوادهام بوده. اگر مربی دیگری داشته باشم، نتیجه بهتری نمیگیرم. چند هفتهای امتحانی با مربی دیگری كار كردم، دیدم پدرم بهتر است.
آقای رضایی موضوع مهمی است كه شما چطور به این درجه از مربیگری رسیدهاید كه شاگردی در سطح اول تنیس داشته باشید؟
- من فوتبالیست بودم. قبل از انقلاب در تیمهای بانك ملی و ژاندارمری بازی میكردم. برای ادامه تحصیلات در رشته زمینشناسی به فرانسه رفتم كه موفق نشدم. همیشه دوست داشتم معلم ورزش شوم. قهرمانی یكی از بازیكنان تنیس فرانسه را در تلویزیون دیدم. همان موقع گفتم كه بچههای من باید تنیسور شوند. چیزی از تنیس نمیدانستم. این تكنیك تنیس من نبود كه ارغوان را ارغوان كرد. این اخلاق نظامیام بود كه از ارغوان بازیكن ساخت.
یعنی اصلا كلاس مربیگری هم نرفتید؟
- نه. فقط دیدم كه یك بازیكن تنیس به چه چیزی نیاز دارد. یك تنیسور باید عضلههای شكمش قوی باشد و من تا جایی كه میتوانستم از ارغوان خواستم دراز و نشست برود. در لیگ فرانسه ماهی یك بار تست آمادگی جسمانی میگرفتند. سرعت پا، پرتاب وزنه، پرش و... ارغوان در همه این تستها افتضاح بود اما در دراز و نشست از همه بهتر بود. بهترین بازیكن پسر فرانسه در دقیقه 73 بار دراز و نشست میزد، ارغوان 76 بار. این بود كه كمك میكرد ضربه دست ارغوان قوی باشد. من یك دونده نمیخواستم. كسی را میخواستم كه محكم ضربه بزند. الان به خاطر ضربههای سنگین دستش است كه همه آرزو میكنند با ارغوان رضایی همگروه نشوند.
روزنامهها درباره مشكل ارغوان برای داشتن اسپانسر تامینكننده لوازم ورزشی هم نوشته بودند، این مشكل حل شد؟
ارغوان: ماركهای معتبری كه در فرانسه هستند، با فدراسیون كار میكنند. من برای اینكه تبلیغ نكنم، ماركها را میكنم.
در حال حاضر اسپانسر نداری؟
- نه، چون پولی كه به من میدهند خیلی كمتر از تنیسورهای دیگر است. نایك حاضر است برای یكسال به گری مونفلیس 800 هزار دلار بدهد. اما به من پیشنهاد 145 هزار دلاری داد. گذاشتم بعد از مسابقات استرالیا تصمیمگیری كنم.
آنوقت با هزینههای گران تنیس چه كار میكنی؟
- بابا همیشه میگوید كه نباید از بقیه صدقه بگیری. پارسال كه رفته بودیم ایتالیا حاضر نشدیم تو هتل اقامت كنیم و تو كاروان خوابیدیم، چون دوست داریم روی پای خودمان باشیم. همین الان هم لباس بازیهای استرالیا را با پول خودم خریدم. در اروپا با 1000 یورو میتوانی برای یكسال لباس تنیس داشته باشی.
پارسال كه لباس سیاههای تو خیلی سروصدا كرد.
- قبل از اینكه من سیاه بپوشم كمتر كمپانی حاضر میشد برای تنیس لباس سیاه رنگ تولید كند.اما از موقعی كه من این لباس را پوشیدم، دیگر همه شروع به درستكردن این لباسها كردند.
پس هنوز مشكل مالی داری؟
- خیلی وضع مالیمان بد نیست ما بدبخت نیستیم اما خرج ورزشكاران حرفهای بالاست و باید اسپانسر داشته باشند. ما در اروپا با مینیبوس كاراوان كه جای سه تخت خواب و گاز غذاپزی دارد، سفر میكنیم.
این برای بازیكنان دیگر تعجبآور است. برای مسابقههای اوپن آمریكا هم من خانه یكی از دوستان پدرم بودم. البته بهتازگی یك فرودگاه فرانسوی اسپانسر من شده. صاحب این فرودگاه در دوران جوانیاش مشكل من را داشت و به خاطر همین كمكم میكند.
رابطهات با بازیكنان دیگر چطور است، با بازیكنان بزرگ دنیا؟
- با همه خوبم. ما مثل یك خانواده میمانیم. یك هفته در ژاپن هستیم، هفته بعد در استرالیا و... مجبوریم با هم خوب باشیم. آنها خیلی از ایران میپرسند و چیزهای دیگر. البته بعضیها خودشان را میگیرند و محل نمیگذارند.
كدام تنیسور را بیشتر از همه دوست داری؟
- آندره آغاسی و اشتفی گراف.
در فرانسه طرفدار داری؟
- نمیخواهم از خودم تعریف كنم، اما با نتایجی كه امسال گرفتهام، از بازیكنان شماره 2 و 3 فرانسه بیشتر طرفدار دارم. در مسابقههای من استادیوم همیشه پر است. میدانید چرا دوستم دارند؟ با آنها خیلی خوب برخورد میكنم. تشویق میكنند، جواب میدهم. بعد از بازی با آنها، حرف میزنم. بیشتر سعی میكنم اخلاق ایرانی داشته باشم. خوش بهخورد و بگو و بخند، مردم فرانسه هم من را بهعنوان یك بازیكن ایرانی - فرانسوی دوست دارند.
ایرانیهای مقیم فرانسه هم به استادیوم میآیند؟
- خیلی كم هستند. بعضی وقتها با پرچم ایران میآیند اما موضوعی كه من از آن خوشحالم، این است كه طرفداران من اكثرا جوان هستند. مثل بقیه تماشاگران تنیس نیستند كه مسن باشند و فقط بهخاطر علاقهشان به این رشته به استادیوم بیایند. طرفداران من به خاطر خودم میآیند.
در فرانسه چند ورزشكار ایرانی دیگر هم داریم، آنها را میشناسی؟
- منصور بهرامی (تنیسور ایرانی كه با بازیهای نمایشی شهرتی جهانی دارد) و مهیار منشیپور (بوكسور ایرانیالاصل و قهرمان شش دوره سبك وزن جهان) را میبینم. بهرامی را جوان بودم، زیاد نمیدیدم، اما الان كه بزرگ شدهام و بازیهایم خوب شده، سر مسابقاتم میآید. او تنیسور خوبی است و بعضی وقتها نكاتی را هم میگوید. مهیار منشیپور هم هر وقت بتواند سر مسابقهام میآید.
الان رنك 41 تنیس دنیا را داری. بازیكنان دیگر جدیات میگیرند؟
- بله. آنها از من میترسند. من تازهواردم و ضرب دستم خیلی قوی است. من هنوز ناشناخته هستم و این برای آنها خطر بزرگی است. سال پیش در اوپن فرانسه تجربه زیادی نداشتم. اولین بار بود كه در استادیوم بزرگ بازی میكردم، اما الان دیگر همه چیز عادی شده و میتوانم نتایج بهتری بگیرم.
پدر: موقع قرعهكشی كه میشود خیلی از بازیكنان بزرگ دعا میكنند كه با ارغوان همبازی نشوند. در یكی از مسابقهها بود كه اگر ارغوان بازی با حریف چك را میبرد با املی موستمو بازیكن شماره یك دنیا بازی میكرد. مربی مستمو گفته بود كه ترجیح میدهد بازیكن چك ببرد. البته متاسفانه ارغوان باخت. اكثر بازیكنان با ارغوان كه حریف میشوند، خودكشی میكنند! آنها به خودشان میبازند، از ارغوان میترسند و همه توپهایشان را به اوت میزنند.
با ماریا شاروپوا (نفر دوم جهان) هم ارتباط داری؟
- نه! چرا در ایران همه از او میگویند؟ شاروپوا خیلی بازیكن بزرگی نیست. خیلی معمولی است! اما چون چهره قشنگی دارد و موقع بازی جیغ میزند، دوستش دارند. همه بازیكنان تقریبا در یك سطح هستند. من هیچ كدام را دست كم نمیگیرم.
برای شركت در اولین گرنداسلم سال 2007 که در استرالیا برگزار میشود، در ایران و زمینهای كرج تمرین كردی. شرایط تمرین در فرانسه بهتر نبود؟
پدر ارغوان: تصمیم نداشتیم به ایران بیاییم، اما ارغوان دوست داشت خانوادهاش را ببیند. من هم گفتم ارتفاعات توچال برای بدنسازی خوب است. یكی از دوستانمان هم زمینهای كرج را به ما معرفی كرد. نتوانستیم به توچال برویم. خبرنگار فرانسوی همراه ما بود و مجوز نداشت و به همین دلیل اجازه ندادند برویم بالا اما زمینهای كرج خیلی خوب بود. ارغوان روی زمینهای سفت بزرگ شده و زمین كرج هم، هارت كورت بود. این ویژگی تمرین ارغوان است. وقتی روی زمین سخت تمرین كند، روی زمین خاك هم با سرعت بیشتری حركت میكند. ما از كسانی كه این زمین را بدون دریافت پول در اختیار ما گذاشتند، واقعا تشكر میكنیم.
به دلیل مشكلاتی كه داشتید، روی زمینهای سفت بازی میكنید؟
- نه این شگرد ماست. ارغوان به قدری روی زمینهای سفت بازی كرده كه حالا سرعتش بالاتر از همه است و این موضوعی است كه باعث تعجب دیگران شده.
فكر میكنی در مسابقههای استرالیا بتوانی به مراحل بالاتر راه پیدا كنی؟
- نمیتوانم چیزی را پیشبینی كنم. من میخواهم همه بازیها را ببرم و دیگران هم همین را میخواهند اما مهم این است كه من میخواهم زن شماره یك تنیس جهان شوم و میشوم. فكر میكنم سال 2007 جزو 10 نفر اول باشم.
(تبیان : البته رضایی در این رقابتها موفق نبود و در دور اول از دور مسابقات کنار رفت)
در بازیهای كشورهای اسلامی برای ایران سابقه داری، چرا در بازیهای آسیایی دوحه این كار را انجام ندادی؟
- نمیتوانستم؛ بعد از بازیهای كشورهای اسلامی فدراسیون فرانسه ایراد گرفت كه نباید با نام ایران مسابقه میدادی. من گفتم نتایج آن جایی نوشته نمیشود اما به هر حال گفتند كه دیگر نباید با نام ایران مسابقه بدهم.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
دوشنبه 9/11/1385: دی
ارغوان رضایی: می خواهم نفر اول تنیس جهان شوم
5"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [L]
قبل از اینكه چهره شرقیاش یا حتی لهجه شیرین فارسیاش بگویند كه او یك دختر ایرانی است، گردنبندش معرفیاش میكند گردنبندی كه به اندازه خود ارغوان رضایی معروف است؛ نقشه ایران. اما این تنها چیزی است كه میگوید ارغوان ایرانی است. علاقه خاصی دارد كه از ایرانیبودنش و از ایران صحبت كند، اما واقعیت این است كه او متعلق به فرانسه است و تنیس این كشور.
ارغوان رضایی سال پیش وقتی در جدول رنكینگ بهترین تنیسورهای جهان تا چهل و یكم بالا رفت، معروف شد. دختری با ملیت ایرانی - فرانسوی كه مثل همه تنیسورها میخواهد روزی شماره یك جهان شود. ارغوان چند هفته پیش در تهران بود، برای تمرین در زمینهای هارت كورت كرج و دیدن خانواده پدری و مادری.
او در اولین گرند اسلم امسال یعنی مسابقههای اوپن استرالیا نتیجه نگرفت و در دور اول مغلوب شد.
مسابقهای كه قرار بود او را حداقل به جمع 10 نفر اول بیاورد. ارغوان با نام فرانسه در تنیس جهان معروف شده، اما بهنظر هنوز بین پدر او، مربیاش و فدراسیون تنیس اختلافاتی وجود دارد. اختلافاتی كه دلایل عجیبی دارد. در ورزش امروز دنیا كه تیمهای ملی كشورها، بازیكنانی با ملیتهای مختلف دارند، ارسلان رضایی، پدر ارغوان میگوید كه به دلیل خارجیبودن، نمیتوانند مثل بقیه از امكانات فرانسه استفاده كنند.
تعداد ایرانیهایی كه با نام كشورهای دیگر در ورزش معروف شدهاند، كم نیست. اكثر آنها هم مثل شما به ایران علاقه خاصی دارند، اما به نظر میرسد شما طور دیگری ایران را دوست دارید؟
- درست است كه در فرانسه به دنیا آمدهام و آنجا بزرگ شدهام، اما همه خانوادهام، ایران هستند. عمه، عمو، دایی و... همه اینجا زندگی میكنند. من محیط ایران و مردمش را هم خیلی دوست دارم.
و چلوكباب!
- بله، چلوكباب و همه غذاهای ایرانی، اما دوست دارم چلوكباب را در ایران بخورم. وگرنه در پاریس هم میشود چلوكباب خورد. آنجا رستورانهای ایرانی زیاد است. مادرم هم در خانه همیشه غذای ایرانی میپزد.
گردنبندت هم كه نقشه ایران است.
- آن را داییام هدیه داده. همیشه با من است. بعد از هر مسابقهای روزنامهنگاران فرانسوی درباره گردنبندم سوال میكنند و من میگویم این گردنبند برای این است كه نشان بدهد من از كجا آمدهام.
از اینكه شما ایرانی هستید و نفر چهارم تنیس فرانسه، تعجب نمیكنند؟
- همیشه تعجب میكنند. بهخصوص اینكه شرایط من با بقیه بازیكنان فرق دارد. آنها هم شرایط خوبی داشتهاند و معروف شدهاند، اما من در بدترین شرایط تمرین كردهام. در شروع امكانات زیادی نداشتم، همیشه چیزی بود كه اذیتم میكرد. یا در سرما تمرین میكردم یا در گرمای شدید. فدراسیون تنیس هم كه كمكم نمیكند.
وقتی كه در مسابقههای اوپن آمریكا (چهارمین و آخرین گرنداسلم سال) شركت كردی، روزنامههای زیادی درباره این موضوع نوشتند. مشكل خاصی بین فدراسیون و پدرت وجود دارد؟
- مشكل آنها این است كه پدرم مربیام است. ورزش فرانسه خوشش نمیآید كه موفقیتهای یك ورزشكار به اسم یك نفر دیگر تمام شود. آنها میخواهند بگویند كه فدراسیون این كار را برای ارغوان رضایی انجام داد و به همین دلیل موفق شد.
این مشكل به ایرانیبودن یا مسلمانبودن شما كه ربطی ندارد؟
- نه، اصلا. همه میدانند كه من مسلمان هستم و خیلی از مسائل را رعایت میكنم. در فرانسه خیلیها مسلمان یا عرب هستند. همه تشویقم میكنند، از این نظر مشكلی ندارم.
پدر ارغوان: ما ایرانیها یك حرف خوب میزنیم. میگوییم طرف لقمه چرب است. الان ارغوان برای فدراسیون تنیس فرانسه لقمه چرب است. میخواهد همه چیز به اسم خودش تمام شود اما من یك اخلاقی دارم كه نمیگذارم كسی بالاتر از من باشد. ارغوان بچه بود، فدراسیون گفت توپ جمع كن بازیكنان بزرگ دنیا شود. پول، لباس هر چیز دیگری كه لازم داشت، میدادند. موقعیت خوبی بود. بازی بازیكنان مطرح را میدید، اما من اجازه ندادم. گفتم دخترم شخصیت دارد. همیشه خواستهام به دخترم شخصیت بدهم، از همان بچگی، اما فدراسیون تنیس فرانسه میخواهد ما را بكوبد.
چرا؟
- ما خارجی هستیم. مثل این است كه یك افغانی بیاید در كشتی قهرمان ایران شود.
ارغوان: در فرانسه خیلی نژادپرست هستند.
این موضوع اذیتتان نمیكند؟
ارغوان: در شروع كارمان خیلی سخت بود. اینجا ایرانی خیلی كم است. ما برای آنها عرب هستیم.
پدر ارغوان: ارغوان بچه بود كه از ما شكایت كردند. حرفشان این بودكه چرا یك خارجی تنیس بازی میكند. این را هم گفته بودند كه تمرینات ارغوان زیاد است. به قاضی گفتم نمیخواهم بچههایم در خیابان باشند. شما میخواهید بچههایتان موفق شوند، من هم همینطور. ایراد گرفت كه چرا ساعت تمرینات زیاد است. جواب دادم كه میخواهم دخترم قهرمان جهان شود. پرونده را بست. البته تهدید كردم كه اگر ما را اذیت كنید، به سفارت ایران در فرانسه شكایت میكنم.
منظورتان چیست؟ زیاد تمرین میكرد؟
پدر: من به همه روزنامهها گفتم كه از سن هفت سالگی روزی دو نوبت یك ساعت و نیم تمرین میكرد، اما واقعیت این است كه او روزی 8 تا 10 ساعت تمرین داشت.
زیاد نبود؟
پدر: كسی كه از ورزش اطلاع داشته باشد، میداند كه تا رشد هورمونی بچه تمام نشده، هرچقدر كه میشود باید فشار تمرینات را بالابرد. وقتی كه رشد هورمونی تمام شد، دیگر نمیشود كاری انجام داد. وقتی كه ارغوان در سن بچگی بود، دیدم كه تنیسور خوبی میشود، همه كار انجام دادم و تا حالا نتیجه گرفتهایم اما با دختر كوچكترم كمند، دو هفته كار كردم. در مرحله نیمه نهایی لیگ فرانسه باخت و گفتم تو به درد تنیس نمیخوری. دیگر با او كار نكردم. بازیكن هم باید خودش بخواهد. البته باز هم میگویم تمرین زیاد مهم است. یك مثل داریم كه میگوید؛ كار نیكو كردن از پر كردن است. ما نتیجه پشتكاری را كه داشتهایم، گرفتهایم. حرفهایها تمرین من و ارغوان را میبینند، وحشت میكنند، نمیدانند كه انجام هر كاری از دست ما ایرانیها برمیآید. وقتی ما در قصههایمان داریم كه زنی، گاوی را به دوش میكشد، پس تمرین چند ساعته برایمان مشكلی نیست. البته من همیشه میگویم كه خدا هم به ما خیلی كمك میكند. این خواسته خدا هم بوده كه ما را به اینجا رسانده. ارغوان سال پیش در رده بندی جهانی 240 بود و درماه به رنك چهل و یكم رسید.
پسرتان چطور؟
- انوشیروان بدشانسی آورد، از بهترینها بود اما قدش كوتاه ماند. وقتی تنیس را كنار گذاشت، دوباره رشد كرد. الان حریف تمرینی ارغوان است.
شما خانوادگی بهنوعی درگیر تنیس هستید؟
- ما همه جا پنج نفری هستیم. همسرم، ماساژور ارغوان است و با پختن غذاهای اصیل ایرانی، مسوول تغذیه او هم هست.
فدراسیون تنیس فرانسه اصرار دارد كه مربی شما كسی غیر از پدرتان باشد. درست كه با مربیگری پدرتان به نتایج خوبی رسیدهاید. شاید آنها فكر میكنند یك مربی سطح بالاتری داشته باشید، سریعتر به رنكهای بالاتر برسید؟
ارغوان: من اگر به اینجا رسیدهام، با كمك خانوادهام بوده. اگر مربی دیگری داشته باشم، نتیجه بهتری نمیگیرم. چند هفتهای امتحانی با مربی دیگری كار كردم، دیدم پدرم بهتر است.
آقای رضایی موضوع مهمی است كه شما چطور به این درجه از مربیگری رسیدهاید كه شاگردی در سطح اول تنیس داشته باشید؟
- من فوتبالیست بودم. قبل از انقلاب در تیمهای بانك ملی و ژاندارمری بازی میكردم. برای ادامه تحصیلات در رشته زمینشناسی به فرانسه رفتم كه موفق نشدم. همیشه دوست داشتم معلم ورزش شوم. قهرمانی یكی از بازیكنان تنیس فرانسه را در تلویزیون دیدم. همان موقع گفتم كه بچههای من باید تنیسور شوند. چیزی از تنیس نمیدانستم. این تكنیك تنیس من نبود كه ارغوان را ارغوان كرد. این اخلاق نظامیام بود كه از ارغوان بازیكن ساخت.
یعنی اصلا كلاس مربیگری هم نرفتید؟
- نه. فقط دیدم كه یك بازیكن تنیس به چه چیزی نیاز دارد. یك تنیسور باید عضلههای شكمش قوی باشد و من تا جایی كه میتوانستم از ارغوان خواستم دراز و نشست برود. در لیگ فرانسه ماهی یك بار تست آمادگی جسمانی میگرفتند. سرعت پا، پرتاب وزنه، پرش و... ارغوان در همه این تستها افتضاح بود اما در دراز و نشست از همه بهتر بود. بهترین بازیكن پسر فرانسه در دقیقه 73 بار دراز و نشست میزد، ارغوان 76 بار. این بود كه كمك میكرد ضربه دست ارغوان قوی باشد. من یك دونده نمیخواستم. كسی را میخواستم كه محكم ضربه بزند. الان به خاطر ضربههای سنگین دستش است كه همه آرزو میكنند با ارغوان رضایی همگروه نشوند.
روزنامهها درباره مشكل ارغوان برای داشتن اسپانسر تامینكننده لوازم ورزشی هم نوشته بودند، این مشكل حل شد؟
ارغوان: ماركهای معتبری كه در فرانسه هستند، با فدراسیون كار میكنند. من برای اینكه تبلیغ نكنم، ماركها را میكنم.
در حال حاضر اسپانسر نداری؟
- نه، چون پولی كه به من میدهند خیلی كمتر از تنیسورهای دیگر است. نایك حاضر است برای یكسال به گری مونفلیس 800 هزار دلار بدهد. اما به من پیشنهاد 145 هزار دلاری داد. گذاشتم بعد از مسابقات استرالیا تصمیمگیری كنم.
آنوقت با هزینههای گران تنیس چه كار میكنی؟
- بابا همیشه میگوید كه نباید از بقیه صدقه بگیری. پارسال كه رفته بودیم ایتالیا حاضر نشدیم تو هتل اقامت كنیم و تو كاروان خوابیدیم، چون دوست داریم روی پای خودمان باشیم. همین الان هم لباس بازیهای استرالیا را با پول خودم خریدم. در اروپا با 1000 یورو میتوانی برای یكسال لباس تنیس داشته باشی.
پارسال كه لباس سیاههای تو خیلی سروصدا كرد.
- قبل از اینكه من سیاه بپوشم كمتر كمپانی حاضر میشد برای تنیس لباس سیاه رنگ تولید كند.اما از موقعی كه من این لباس را پوشیدم، دیگر همه شروع به درستكردن این لباسها كردند.
پس هنوز مشكل مالی داری؟
- خیلی وضع مالیمان بد نیست ما بدبخت نیستیم اما خرج ورزشكاران حرفهای بالاست و باید اسپانسر داشته باشند. ما در اروپا با مینیبوس كاراوان كه جای سه تخت خواب و گاز غذاپزی دارد، سفر میكنیم.
این برای بازیكنان دیگر تعجبآور است. برای مسابقههای اوپن آمریكا هم من خانه یكی از دوستان پدرم بودم. البته بهتازگی یك فرودگاه فرانسوی اسپانسر من شده. صاحب این فرودگاه در دوران جوانیاش مشكل من را داشت و به خاطر همین كمكم میكند.
رابطهات با بازیكنان دیگر چطور است، با بازیكنان بزرگ دنیا؟
- با همه خوبم. ما مثل یك خانواده میمانیم. یك هفته در ژاپن هستیم، هفته بعد در استرالیا و... مجبوریم با هم خوب باشیم. آنها خیلی از ایران میپرسند و چیزهای دیگر. البته بعضیها خودشان را میگیرند و محل نمیگذارند.
كدام تنیسور را بیشتر از همه دوست داری؟
- آندره آغاسی و اشتفی گراف.
در فرانسه طرفدار داری؟
- نمیخواهم از خودم تعریف كنم، اما با نتایجی كه امسال گرفتهام، از بازیكنان شماره 2 و 3 فرانسه بیشتر طرفدار دارم. در مسابقههای من استادیوم همیشه پر است. میدانید چرا دوستم دارند؟ با آنها خیلی خوب برخورد میكنم. تشویق میكنند، جواب میدهم. بعد از بازی با آنها، حرف میزنم. بیشتر سعی میكنم اخلاق ایرانی داشته باشم. خوش بهخورد و بگو و بخند، مردم فرانسه هم من را بهعنوان یك بازیكن ایرانی - فرانسوی دوست دارند.
ایرانیهای مقیم فرانسه هم به استادیوم میآیند؟
- خیلی كم هستند. بعضی وقتها با پرچم ایران میآیند اما موضوعی كه من از آن خوشحالم، این است كه طرفداران من اكثرا جوان هستند. مثل بقیه تماشاگران تنیس نیستند كه مسن باشند و فقط بهخاطر علاقهشان به این رشته به استادیوم بیایند. طرفداران من به خاطر خودم میآیند.
در فرانسه چند ورزشكار ایرانی دیگر هم داریم، آنها را میشناسی؟
- منصور بهرامی (تنیسور ایرانی كه با بازیهای نمایشی شهرتی جهانی دارد) و مهیار منشیپور (بوكسور ایرانیالاصل و قهرمان شش دوره سبك وزن جهان) را میبینم. بهرامی را جوان بودم، زیاد نمیدیدم، اما الان كه بزرگ شدهام و بازیهایم خوب شده، سر مسابقاتم میآید. او تنیسور خوبی است و بعضی وقتها نكاتی را هم میگوید. مهیار منشیپور هم هر وقت بتواند سر مسابقهام میآید.
الان رنك 41 تنیس دنیا را داری. بازیكنان دیگر جدیات میگیرند؟
- بله. آنها از من میترسند. من تازهواردم و ضرب دستم خیلی قوی است. من هنوز ناشناخته هستم و این برای آنها خطر بزرگی است. سال پیش در اوپن فرانسه تجربه زیادی نداشتم. اولین بار بود كه در استادیوم بزرگ بازی میكردم، اما الان دیگر همه چیز عادی شده و میتوانم نتایج بهتری بگیرم.
پدر: موقع قرعهكشی كه میشود خیلی از بازیكنان بزرگ دعا میكنند كه با ارغوان همبازی نشوند. در یكی از مسابقهها بود كه اگر ارغوان بازی با حریف چك را میبرد با املی موستمو بازیكن شماره یك دنیا بازی میكرد. مربی مستمو گفته بود كه ترجیح میدهد بازیكن چك ببرد. البته متاسفانه ارغوان باخت. اكثر بازیكنان با ارغوان كه حریف میشوند، خودكشی میكنند! آنها به خودشان میبازند، از ارغوان میترسند و همه توپهایشان را به اوت میزنند.
با ماریا شاروپوا (نفر دوم جهان) هم ارتباط داری؟
- نه! چرا در ایران همه از او میگویند؟ شاروپوا خیلی بازیكن بزرگی نیست. خیلی معمولی است! اما چون چهره قشنگی دارد و موقع بازی جیغ میزند، دوستش دارند. همه بازیكنان تقریبا در یك سطح هستند. من هیچ كدام را دست كم نمیگیرم.
برای شركت در اولین گرنداسلم سال 2007 که در استرالیا برگزار میشود، در ایران و زمینهای كرج تمرین كردی. شرایط تمرین در فرانسه بهتر نبود؟
پدر ارغوان: تصمیم نداشتیم به ایران بیاییم، اما ارغوان دوست داشت خانوادهاش را ببیند. من هم گفتم ارتفاعات توچال برای بدنسازی خوب است. یكی از دوستانمان هم زمینهای كرج را به ما معرفی كرد. نتوانستیم به توچال برویم. خبرنگار فرانسوی همراه ما بود و مجوز نداشت و به همین دلیل اجازه ندادند برویم بالا اما زمینهای كرج خیلی خوب بود. ارغوان روی زمینهای سفت بزرگ شده و زمین كرج هم، هارت كورت بود. این ویژگی تمرین ارغوان است. وقتی روی زمین سخت تمرین كند، روی زمین خاك هم با سرعت بیشتری حركت میكند. ما از كسانی كه این زمین را بدون دریافت پول در اختیار ما گذاشتند، واقعا تشكر میكنیم.
به دلیل مشكلاتی كه داشتید، روی زمینهای سفت بازی میكنید؟
- نه این شگرد ماست. ارغوان به قدری روی زمینهای سفت بازی كرده كه حالا سرعتش بالاتر از همه است و این موضوعی است كه باعث تعجب دیگران شده.
فكر میكنی در مسابقههای استرالیا بتوانی به مراحل بالاتر راه پیدا كنی؟
- نمیتوانم چیزی را پیشبینی كنم. من میخواهم همه بازیها را ببرم و دیگران هم همین را میخواهند اما مهم این است كه من میخواهم زن شماره یك تنیس جهان شوم و میشوم. فكر میكنم سال 2007 جزو 10 نفر اول باشم.
(تبیان : البته رضایی در این رقابتها موفق نبود و در دور اول از دور مسابقات کنار رفت)
در بازیهای كشورهای اسلامی برای ایران سابقه داری، چرا در بازیهای آسیایی دوحه این كار را انجام ندادی؟
- نمیتوانستم؛ بعد از بازیهای كشورهای اسلامی فدراسیون فرانسه ایراد گرفت كه نباید با نام ایران مسابقه میدادی. من گفتم نتایج آن جایی نوشته نمیشود اما به هر حال گفتند كه دیگر نباید با نام ایران مسابقه بدهم.
86/11/26
هيچ دختر ايراني تا كنون نتوانسته به افتخاري برسد كه او رسيده اما حالا ارغوان رضايي 20 ساله با نام ايرانياش در تنيس دنيا ميدرخشد.
ده روز پيش ارغوان رضايي آخرين تمرينات خودش پيش از شركت در مسابقات اوپن استراليا را در كرج انجام داد. او روزي هشت ساعت در زمينهاي تنيس جهانشهر تمرين ميكرد و پس از آن براي بدنسازي به ارتفاعات توچال و امامزاده داوود ميرفت تا همه در دنيا بفهمند چهلمين زن در رتبهبندي فدراسيون جهاني تنيس، يك ايراني است.
تبريك هر چي باشه ايرانيه
ستاره جدید تنیس بانوان ایران یک ایرانی الاصل است که با گردن آویزی از نقشه ایران پا به رقابت می گذارد
دختر جوان ایرانی با پیروزی برابر ونوس ویلیامز سرشناس امریکایی به اولین قهرمانی خود در رقابت های بزرگ تنیس جهان رسید تا در جمع پانزده تنیسور برتر جهان قرار بگیرد. ارغوان رضایی در رقابت های تنیس مادرید شگفتی ساز شد و بسیاری از برزگان این رشته چون یلنا یانکوویچ و جاستین هنین را به راحتی از پیش رو برداشت و در رقابت فینال هم با برتری مطلق توانست نفر دوم رنکینگ جهانی یعنی ونوس ویلیامز امریکایی را شکست دهد.
او که دو دوره با نام ایران در مسابقات بانوان اسلامی به قهرمانی رسیده است ، سال قبل و در آستانه انتخابات خبرساز شد. ارغوان به همایش ایرانیان خارج از کشور دعوت شد و بخشی از ماجرای حضور او در تهران در فیلم انتخاباتی محمود احمدی نژاد پخش شد تا خیلی از سایت ها تصاویری از این دختر تنیسور را منتشر کنند که پوشش غیر اسلامی او را در رقابت های تنیس مورد انتقاد قرار می داد و از این جهت به احمدی نژاد انتقاد می شد.
یک سال بعد از آن همایش ، این ستاره که اصلا سیاسی نیست ، از علاقه خود به وطنش می گوید. او پس از قهرمانی در مادرید و درحالی که تازه به پاریس رسیده بود ، در گفت و گویی اختصاصی با خبرآنلاین که از طریق پدرش برقرار شد ، برای مان از این مسابقات و علاقه اش به وطن گفت.
ارغوان درباره قهرمانی در تورنمنت مادرید گفت:« من پس از رفع آسیب دیدگی تمرینات زیادی را پشت سر گذاشتم . وزی بیش از 8 ساعت تمرین می کردم. البته بیشتر تمریناتم روی زمین چمن و کورت بود . من روی خاک رس تمرین نمی کنم اما اینکه توانستم روی خاک همه را غافلگیر کنم ، برای همه باعث تعجب شده بود.» او که فارسی را با ته لهجه فرانسوی حرف می زند ادامه داد:« مثلا خانم هنین که بهترین تنیسور زمین های خاکی است وقتی ست آخر را با نتیجه 6 بر صفر به من باخت ، باورش نمی شد. یا دیدم ونوس ویلیامز که مدت ها بازی مرا در این رقابت پیگیری می کرد ، می گفت تو ضرباتت را حتی از سرنا ویلیامز هم محکم تر می زنی!»
ارغوان حالا خود را آماده می کند تا در بازی های بزرگ رولند گاروش فرانسه شرکت کند. او درباره شانسش برای قهرمانی در این بازی ها می گوید:« این همیشه برایم یک رویا بوده که قهرمان رولند گاروش باشم. الان البته کمی خسته هستم اما می خواهم نفر اول این رقابت 132 نفری شوم. می خواهم در شهرم پاریس ، این کاپ را نگه دارم. فرقی هم نمی کند که با چه کسی رقابت کنم. از هیچ کس ترسی ندارم. پدرم می گوید اگر خدا بخواهد ، حتما قهرمان می شوی. من هم همان حرف او را تکرار می کنم.»
اما پس از رولند گاروش قرار است تا ارغوان به تهران بیاید و با مسلان فدراسیون تنیس ایران درباره شرکت با ملیت ایرانی در مسابقات بین المللی ، مذاکره کند. او در این باره می گوید:« هفته بعد ، بازی های رولند گاروش را دارم. فکر می کنم بعد از این بازی ها و یعنی سه هفته دیگر در تهران باشم. »
او درباره استفاده از پوشش اسلامی برای حضور در مسابقات هم می گوید:« این چیزی است که قرار شده پدرم با رئیس فدراسیون ایران درباره اش حرف بزند. تا جایی که می دانم ، WTA این اجازه را نمی دهد که لباسی را غیر از پوشش های رسمی در بازی ها بپوشیم. در دو دوره بازی های اسلامی هم چون این مسابقات ، رقابت های مهمی نبود توانستم برای ایران بازی کنم. اگر این مشکل را فدراسیون ایران حل کند و لباس مناسبی برایم طراحی شود که سرعتم را کم نکند ، من مشکلی برای پوشیدن آن را ندارم . البته این ها را نمی شود تلفنی درباره اش حرف زد و باید در تهران درباره اش بحث کنیم.»
او خود را یک ایرانی می داند و می گوید به این که ایرانی است افتخار می کند:« من همه جا سعی کردم فارسی حرف بزنم و همیشه ، همه جا گفته ام که یک ایرانی هستم اما می دانید که به دلیل مشکلات پوشش لباس در مسابقات ، مجبورم حرفه ای برخورد کنم و به موفقیت برسم. البته من سالها دور از ایران بودم و شاید کمی شرایط زندگی ام با دخترانی که در کشورم زندگی می کنند فرق کند اما هیچ وقت نمی توانم کتمان کنم که ایرانی هستم. »
او در پاسخ به این سوال که آیا برای نشان دادن علاقه به کشورش حاضر است در مسابقات نمادی ایرانی را به همراه داشته باشد ، می گوید:« من هیچ جا و هیچ مسابقه ای را بدون نقشه ایرانی که به گردن دارم ، تجربه نکردم. این نشان طلا را از دایی ام هدیه گرفته ام و همیشه آن را به گردن دارم. تازه فکر می کنم به عکس خیلی دیگر از ایرانیان ورزشکار بیرون از ایران ، همیشه ایرانی بودنم را با افتخار فریاد کرده ام . یادم هست یکی از شبکه های فرانسوی از من مصاحبه گرفت و گفت سوالی از آندره آغاسی نداری و من در پاسخش گفتم از او بپرسید به یاد دارد که یک ایرانی است؟ یا یک شناگر مقیم امریکا گفته بود دوست ندارم برای کشورم شنا کنم و وقتی این جمله را خبرنگاری به من گفت ، در جوابش گفتم ، ایرانی بودن لیاقت می خواهد.»
کد:http://khabaronline.ir/news-62377.aspx
مجتبی جان الان رفته به رتبه 16
واقعا اتفاق مهمی هست
اینم یه عکس با کیفیت از خانم ازغوان رضائی
میگما منبع این که گفتی خودت هستی یا از جایی فهمیدی؟نقل قول:
میدونی زمان برگزاری استرالیا اوپن کیه؟
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
این همه تبلیغات فقط وجهه سیاسی داره ...
ارغوان چند هفته پیش واسه تیم ملی دیویس کاپ فرانسه بازی کرد و اتفاقا ستاره تیمشون هم بود وباعث شد که تیم فرانسه به دسته پایین تر سقوط نکنه ....
ارغوان به هیچ وجه نمیتونه واسه تیم دیویس بانوان ایران بازی کنه چون واسه فرانسه بازی کرده ....
اخه مگه بانوان ایران هم تیمه که این بخواد بیاد توش بازی کنه ....
اگه میتونست بازی کنه و میکرد یکی از احمقانه ترین کارای زندگیشو کرده بود
نقل قول:
بی ربط ترین سوالی بود که تا حالا شنیدم ! یکی پرسید در جوابش پست کپی زدم !!! فهمیدن اون چه که پرسیدی یکمی مکث میخواست
زارت و زورت پست بی ربط شده مد جدید انجمن ورزشی !
با عرض پوزش زارت و زورتنقل قول:
حالا میشه منبع اونو واسه ادمایی مثل من که حوصله اکتشاف رو ندارن بگی؟
من اصلا دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه .. و خورده بگیره واسه همینم این تقدیم به تو:11:
اینم داشته باش:10:
منم مبهم حرف زدم... من تاریخو دیده بودم جیگر ولی تا جایی که من اطلاع دارم تو ایران زیاد نبود و اینجا تمرینی به اون صورت نداشته .. بخصوص برای اماده سازی استرالیا اوپن!!!!
راستی چرا خبر اون موقع رو گذاشتی دوربین مخفی بود:31:
راستی بازم یادت باشه که من دوس ندارم کسی از دستم ناراحت شه:10:
رقابت های تنیس رولاند گاروس
ورزش > تنیس - ارغوان رضایی، تنیسور اصالتا ایرانی تیم فرانسه، در رقابت های اوپن فرانسه موسوم به رولاند گاروس، به یک پیروزی راحت مقابل حریف کانادایی خود دست پیدا کرد.
رضایی در روز نخست رقابت های اوپن فرانسه که در حضور 15 هزار تماشاگر برگزار شد در انفرادی زنان با نتیجه 6-1، 6-1 مقابل هایدی ال تاباخ کانادایی پیروز شد. این دیدار در استادیوم کورت فیلیپ شاتریه پاریس برگزار شد. یکصدونهمین دوره رقابت های اوپن فرانسه از روز گذشته آغاز شده و تا 16 خرداد ادامه پیدا می کند.
اسوتلانا کوزنتسوای روس مدافع عنوان قهرمانی این رقابت هاست و در بخش انفرادی مردان نیز روجر فدررعنوان قهرمانی سال 2009 را یدک می کشد.
کد:http://www.khabaronline.ir/news-63914.aspx
ارغوان رضایی با شکست مقابل نادیا پترووا از روسیه از دور رقابت های تنیس رولند گاروس کنار رفت.
به گزارش مهر به نقل از رویترز، ارغوان رضایی که با اصلیتی ایرانی - فرانسوی در این رقابت ها شرکت کرده بود و به تازگی موفق شده بود با شکست ونوس ویلیامز به عنوان قهرمانی رقابت های مسترز مادرید دست پیدا کند امروز در دیدار با نادیا پترووای غول کش با نتیجه 2 بر یک شکست خورد و از دور رقابت های اوپن فرانسه کنار رفت.
رضایی روز جمعه ست اول را با نتیجه 7 بر 6 مقابل حریف خود به برتری رسید اما در ست دوم با حساب 6 بر 4 شکست خورد. ست سوم این دیدار به دلیل تاریکی هوا به امروز موکول شد و در نهایت با نتیجه 10 بر 8 به سود پتروا به پایان رسید و رضایی در حضور هزاران تماشاگر فرانسوی به کار خود دراین رقابت ها پایان داد.
کد:http://asriran.com/fa/news/117765/%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%81%D8%AA
شبکه خبر: در یكی از بازی های دور نخست مسابقات تنیس ویمبلدون جان ایسنڕ آمریكایی و نیكولاس ماهوی فرانسوی از ساعت 14 و 45 دقیقه دیروز به مصاف هم رفتند و پس از آنكه 2 - 2 مساوی شدند بازی در ست پنجم ادامه یافت تا اینكه هر دو تنیس باز پس از 9 ساعت و 58 دقیقه تلاش در عدد 59 مساوی شدند و داور مسابقه به علت كافی نبودن نور زمین بازی این دیدار را متوقف و به امروز موكول كرد.
پیش از این طولانی ترین بازی تنیس 6 ساعت و 33 دقیقه طول كشیده است كه در آن بازی فابریس سانتوروی فرانسوی در رقابت های رولن گاروس سال 2004 - با نتیجه 3 به 2 ازسد هموطنش آرنود كلمان گذشت.
اما در دیگر بازی های این رقابت ها و در بازی های مهم دور دوم راجر فدرر مدافع عنوان قهرمانی با حساب 3 به 1بر ایلیا بوژیاك غلبه كرد و نواك جوكوویچ 3 به صفر مقابل تایلور دنت به پیروزی رسید، اندی رادیك 3 به 1 برابر میشل لودرا به پیروزی رسید و دانیل برندز 3 به 1 نیكولای داویدنكو را حذف كرد.
در دیگر بازی ها نیز لیتون هیوئیت، ین هسون لو از تایوان، فلورن مه یر، یورگن ملزر، فلسیانو لوپس، دنیس ایستومین، آلبرت مونتانس، ویكتور هانسكیو، توماس بردیچ، آرنود كلمان، فلیپ كولشرایبر و گال مونفیل حریفان خود را مغلوب كردند.
2010 US Open
Women's Singles
Fourth Round
Caroline Wozniacki vs Maria Sharapova
رقابت آزاد آمریکا 2010
انفرادی زنان
دور چهارم
کارولاین وزنیاکی برابر ماریا شاراپووا
-
Caroline Wozniacki
Denmark
20 ساله
ساکن Monaco
بهترین رتبه: No. 2 - 22 March 2010
رتبه فعلی: No. 2 - 30 August 2010
سید اول رقابت (بخاطر آسیب دیدگی Serena Williams)
Maria Sharapova
Russia
23 ساله
ساکن USA
بهترین رتبه: No. 1 - August 22, 2005
رتبه فعلی: No. 17 - August 30, 2010
سید چهارده رقابت
-
قبلا دو بار با هم بازی کردن که ماریا هر دو بار برده. ابتدای امسال هم دیداری دوستانه داشتن که ماریا 7-5 6-3 برد.
ماریا که سابق نفر اول جهان بود در حال بهبود رتبه اش پس از مصدومیت طولانی مدتش هست.
در راند قبل، کارولاین Chan رو 6-1 6-0 و ماریا Capra رو 6-0 6-0 برد. Capra در راند دوم ارغوان رضایی رو شکست داده بود.
شاراپووا کارنامه درخشانتری داره اما وزنیاکی شدیدا روی فرمه و 19 مسابقه از 20 مسابقه اخیرش رو برده. کارولاین سال قبل به فینال این رقابت ها هم رسید اما در مقابل بزرگان آنچنان بردی نداره.
هر دو بدجوری خواهان پیروزی هستند. ماریا تا بار دیگه نشون بده بهترینه. وضعیت کارولاین هم مثل زمانیه که ماریا 17 ساله بود و سرنا ویلیامز رو شکست داد تا به قهرمانی ویمبلدون (Wimbledon) برسه.
کارولاین در صورت قهرمانی شماره 1 رنکینگ میشه.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010_US_Open_%E2%80%93_Women%27s_Singles
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Caroline_Wozniacki
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Sharapova
سرچ: امریکا, کرولاین وزنیکی, مریا شرپووا, Aravane Rezaï
وزنیاکی 6-3 6-4 شاراپووا رو برد. JSC Sports 2 زنده نشون داد.
ماریا خودش نبود. فالتا هم کار دستش داد. یه جا 6 سرویس پشت سر هم خراب کرد.
تاکتیک کارولین کاملا به چشم میومد. رسیدن به همه توپا و منتظر اشتباه حریف موندن. صحنه ای که زمین خورد و با سرش توپو تعقیب کرد و لبخند بعدش خیلی بامزه بود.
2010 US Open
Women's Singles
Fourth Round
Caroline Wozniacki 6 6
Maria Sharapova 3 4
[IMG]http://media.northjersey.com/images/300*407/0907S1_CAROLINE.jpg[/IMG]
[IMG]http://media.northjersey.com/images/300*405/0907S1_SHARAPOVA.jpg[/IMG]
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2010_US_Open_%E2%80%93_Women%27s_Singles
کیم کلایسترز بلژیکی در سه ست پیاپی «ورا زوورانوا» را شکست داد تا برای سومین بار قهرمان اوپن آمریکا شود.
کلایسترز در مسابقه ای که تنها 59 دقیقه طول کشید، حریفش را با نتایج 2-6 و 1-6 «له کرد» تا با قدرت تمام از عنوان قهرمانی اش دفاع کند:«همیشه تکرار قهرمانی جذاب است به خصوص اگر در یک گرند اسلم باشد. از قبل هم می دانستم اگر روی فرم باشم می توانم بهترین بازیکنان جهان را شکست دهم.» کلایسترز نه تنها در فینال، نایب قهرمان ویمبلدون را شکست داد، بلکه پیش از آن و در نیمه نهایی نیز ونوس ویلیامز تنیس باز نامدار آمریکایی را از پیش رو برداشت.
از سال 1995 به این سو اولین بار است که فینال یو اس اوپن در دو ست به پایان می رسد و همچنین از 1976 این اولین بار است که نفر بازنده در فینال تنها 3 گیم را برد. یعنی می توان به راحتی نتیجه گرفت که کلایسترز یا بخت دوم تورنمنت در فینال بی نقص بود و زوورانوا که بخت 7 بود نیز در فینال نمایشی «افتضاح» داشت:« او در طول مسابقه تقریبا هیچ فرصتی به من نداد. ولی به نظرم کیم امروز از نظر بدنی نیز نسبت با مسابقه های قبلی اش خیلی بهتر بود.»
کلایسترز آمار قابل توجهی در اوپن آمریکا دارد. او سال 2005 قهرمان شد. رقابت های سال 2006 را به دلیل مصدومیت و جراحی مچ دستش از دست داد و دوسال پس از آن را نیز ترجیح داد به دلیل ازدواج و بچه دار شدن به نیویورک نیاید. «جادا» دختر سه ساله کلایسترز یکی از کسانی بود که با هر ضربه موفق مادرش در ورزشگاه «آرتور اش» بالا و پایین می پرید. کلایسترز سال گذشته پس از «ایوان کاولی» در سال 1980 تبدیل به اولین مادری شده که در یک گرند اسلم قهرمان می شود.
کلایسترز که با این قهرمانی 2/2 میلیون دلار به جیب زد، گفت:« من همیشه در اوپن آمریکا راحت کار می کنم. این قضیه مربوط به الان نیست از چهارده پانزده سالگی هم همین طور بودم.»
کلایسترز دوبار در ست اول حریف را «برک» کرد اما زووناروا بیشتر درگیر اشتباهات خودش بود تا قدرتنمایی حریف.او با شروع ست دوم نیز وقتی به دلیل اشتباهات بچه گانه اش 40 بر صفر عقب افتاد، دوبار راکتش را با شدت به زمین زد.
کد:http://www.khabaronline.ir/news-91826.aspx
دوستان میتونن فینال مردان رو از لینک زیر بطور مستقیم ببینن...
بازی در ست اول-ه...
دو گیم اول رو رافا برد اما تویه گیم سوم، جوکوویچ با سرویس های عالیش، تونست گیم رو ببره..
گیم چهار رو هم جوکوویچ برد تا 2-2 مساوی بشن تو ست اول!
نادال فقط تو 2 گیم اول یخورده خودش بوده...اصلا خوب نبوده تا حالا...
کد:http://arenasport.tk/
جذاب ترین گیم بازی تا اینجا هم بلاخره تموم شد و رافا تونست گیم 5 رو ببره و 3-2 جلو بیوفته تو ست اول..
کل 4 گیم قبل 15 دقیقه طول کشید و این یه گیم، 10 دقیقه!!
نادال موفق شد بلاخره ست اول رو 6-4 به نفع خودش تموم کنه...
این ست 50 دقیقه طول کشید...
-------
ست دوم هم شروع شد...
گیم اول رو جوکوویچ به راحتی برد!
بلاخره سایت بالا اومد!
--------
گویا آب و هوا نمیخواد بازی فینال برگزار بشه!
ابتدا قرار بود بازی روز یکشنبه برگزار بشه که چون احتمال بارش بارون می رفت، بازی رو انداختن دوشنبه...
تو روز دوشنبه، بازی داشت خوب و بدون مشکل پیش میرفت اما بازم بخاطر بارش بارون، بازی ناتموم موند!
این سومین ساله که بازی فینال براش این مشکل پیش میاد! بقول یکی از سایت های خبری، استادیوم با این همه امکانات، یه سقف براش نزدن!
در حالیکه در ست دوم بازی 4-4 مساوی بود، رعد و برق و باد شروع شد و بعدش هم بارش شدید بارون که اینا باعث لغو بازی شد...
به هر حال بازی فعلا همینطور ناتموم باقی میمونه تا بارش تموم بشه و زمین رو بلافاصله آماده کنن...بعد ادامه بازی...
شرایط ورزشگاه رو میبینید:
اخرین پست 14-09-2010 چرا این تاپیک خوابیده اینگار بچه های p30world خیلی علاقه به تنیس ندارن خوب با کمک دوستان این تاپیک بالا بیاریم
الان در حال حاظر مسابقات مستر سینسیناتی است که الان نواک جوکوویچ با اندی ماری به فینال این تورنمنت رسیدن نواک در حال حاظر در رنک 1 جهان قرار دارد و ماری در رنک 4 جهان و ماری فرصت داره خودشو به فدرر نزدیک تر کنه به این دلیل که سال قبل فدرر در این مستر مقام اول رو بدست اورد ور در این دوره حذف شد و از عنوان قهرمانی خوش دفاع نکرد که امتیاز از این بازیکن کسر میشه . و در سوی دیگر نواک که خیلی اماده است در 7 ماه اخیر فقط 1 بار فقط شکست خورده , و روحیه بالایی دارد اگر نواک در این مستر هم به قهرمانی برسه فاصله خودش را با رافا نادال به 3000 امتیاز می رسونه و به شکست ناپذیری خودش ادامه میده
بازی فینال امشب به وقت ایران ساعت 9 دوستانی که می خوان بازی رو نگاه کنند
JSC SPORT 2 این بازی رو پوشش میده یا اگر موفق نشدین از این شبکه بازی رو تماشا کنید به صورت انلاین هم میشه این بازی رو دید به لینک های زیر برید
کد:http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html
کد:http://ustream.tv/discovery/live/sports-tennis
کد:http://www.sportlemon.tv/c-4.html
دوستان میشه لطفا این مورد را جواب بدید . بازی بین نادال و جوکوویچ هست .
بازی فوق العاده جذابه
ست اول رو جوکوویچ 6 - 2 برده
الان هم توی ست دوم 4 - 4 مساوی هستن
بازی فدرر و جوکوویچ هم دیدم
بازگشت جوکوویچ فوق العاده بود!
انتظار داشتم فدرر ببره ولی ....
دم جوکویچ گرم که نمیزاره جام به نادال برسه
این جو کوویچ فوق العاده قوی شده ... بعد از افت فدرر نادال رو بی رقیب نذاشت!نقل قول:
ولی من ازش خوشم نمیاد .. با اون همراهای پر سر و صداش !
دو تا ست رو که برد ..ست سوم فعلا نادال بهتر بوده..
بازی با فدرر خیلی جالب بودنقل قول:
میتونم بگم که کارش تموم شده بود :|
فدرر جلو بود توی ست آخر
توی ست ها 2 - 2 مساوی بودن و ست آخر هم بازی 5 - 3 به نفع فدرر بود
جمعیت به شدت فدرر رو تشویق میکرد
بعد جوکوویچ یه امتیاز گرفت
بعدش امتیاز بعدش
بعد کسی تشویقش نمیکرد خودش از جمعیت خواست تشویقش کنن
همون شد نقطه عطف بازی
جمعیت شروع به تشویق کردن جوکوویچ کرد و روحیه گرفت و بازی رو برد :)
منم خوشم نیومد ازش
دیشب هم توی یه صحنه نادال خیلی باحال به توپ پشت پا زد و فرستادش بالا
حیف که ضبط نکرده بودم :(