سلام.کسی از قیمت msi gx 660 و msi gx640 خبر داره؟
Printable View
سلام.کسی از قیمت msi gx 660 و msi gx640 خبر داره؟
اقا چه مشکلی داره؟ مگه مین بردش چیه؟این مدل تازه اومده چرا میفرمایید مشکل مین برد داره؟نقل قول:
660 مینبردش Intel PM55 هست.مینبرد اسوس جی 73 هم Intel HM55 هست. با هم فرق دارند.درست.ولی مشکلش چیه؟شما توی پست های قبلیت هم گفتی.اگه ممکنه لینک هم بزار.
ام اس آی مدل gx 640 مینبردش مثل جی 73 ، Intel HM55 هست.این مشکلی نداره؟
][کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX640-i5447LW7P-Notebook.30776.0.html
من محتمل ترین مشکلی که برای لپ تاپ های با کارت گرافیک بالا میبینم اینه که گرافیک و سی پی یو شون داغ کنن.که حداقل میدونم میشه با کولر و مراعات حالش جلوگیری کرد.مدل 660 هم که اصلا مثینکه خودش بوستر فن داره.
سلام بچه ها
اینجا کسی از سری مینی داره؟ میدونین چطوره؟
راسته که نمیشه رمشو اضافه کرد؟
کسی که جواب مارو نداد ولی ما خیلی پروییم.
گفتم بد نیست یه عکس از gx660 بزارم تا بازم از رخ زیباش لذت ببریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما سوالتون رو تو 2 جا پرسیدسن من تو بخش مشاوره جواب شما رو دادم...gx660 هنوز نیومده ...gx640-h 1,890,000نقل قول:
gx640-m 1,660,000
shayan جان مرسی.به نظر شما gx660 توی ایران میاد؟اخه من به ماتریس زنگ زدم گفتن فعلا gt660 میاد.فکر میکنم گرافیکش از gx660 ضعیف تر باشه
اقا یاااااااااااااااااااااااا ااافتم.امروز به 2700 تلفن زدم گفت gt660 هنوز وارد ایران نشده ولی قیمتش حدوده 3 میلیون تومنه.من که از خریدنش منصرف شدم.شما چی؟
البته که میاد ولی کمی دیرتر نسبت به gt660نقل قول:
درسته ضعیف تر هست ولی هر چی باشه nvidia هست و کیفیت بهتری نسبت یه ati داره...
قیمت 3 میلیون واقعا زیاده ولی دور از انتظار نبود...وقتی g73 با قیمت 1600$ تو ایران 2,300 قیمت داره این لب تاب 2200$ معلومه قیمتی نزدیک 3 میلیون داره...من هم بی خیال msi میشم و ایسوس g73 یا g51 میگیرم:20:
درسته ولی بنظرت gx640-h یا gx740 بهتر از asus نیست؟بنظر من Msi تکنولوژیش بیشتره مخصوصن سیستم مدیریت برقش.راستی قیمتشونم بد نیستنقل قول:
من خودم با برند msi خیلی حال میکنم... باز من gx640 رو ترجیح میدم ....یه نکته که شاید بهش کسی توجه نکرده باشه در مورد gx740 اینه رزولوشن صفحه اش افتضاحه!!!شما تصور کنید 17.3 اینچ لب تاب با رزولوشن 1376*768:18:نقل قول:
بعد با این اوصاف که دوستان بعضی از این برند گله دارند اما از asus کاملا راضی هستند شما دلتون میاد 2 میلیون تومن رو به جنسی بدین که همش استرس دارین خراب نشه یا نسوزه یه وقت؟؟؟؟
یعنی هیچکس مینی نداره؟
پس مینی های msi خوب نیستن باشه ممنون:11:
نقل قول:
جدی یعنی میگی msi gx740 بدرد نمی خوره.حیف چون گرافیکش خیلی خوب.
ولی کلا gx640 هم خیلی خوبه :5:
من که نگفتم به درد نمیخوره!!! گفتم کیفیت و رزولوشن خوبی نداره واسه بازیوووکسی که لب تاپ بازی با گرافیک 5870 میگیره میخواد full HD بازی کنه...ولی قیمتش ان چنان کم هم نیستا!!!نقل قول:
با این قیمت میشه g73 خرید...باز هم نظر خودتونه
راستی به نظرت msi gx640-m چطوره؟سی پی یوش ضعیف نیست؟برای بازی و پریمیر؟
لب تاپ خوبیه نسبت به قیمت..کارت گرافبک قوی هم داره..تو بودجه 1,600 بدون شک بهترین انتخواب خواهد بودنقل قول:
من به نظرم نه کم نمیاره..چون رو حالت توربو تا 2.53 کلاک میشه..ولی شاید واسه باضی های نسل بعد یکم ضعیف بشه که اون هم هیچ مشکلی نداره..شما میتونین cpu لب تاپ رو بعد 1-2 سال عوض کنین..تا اون موقع هم بودجه بهتری برای خرید cpu قوی تر دارین حتما:27:
یکی میتونه بگه قیمتها چرا اینجا اینقدر زیاده؟نقل قول:
مگه برای لپ تاپ هم مثل ماشین تعرفه واردات زیادی میگیرن؟
قیمتهایی که شما میگین رو وقتی با قیمت سایت های خارجی مقایسه میکنم میبینم نزدیک دو برابره!!!
اینم یه نمونه که gx660 رو زده 1599 دلار
ولی شما میگی گفتن gt660 که از gx660 ضعیفتره نزدیک 3 میلیونه!!!کد:http://www.amazon.com/gp/product/B0040HKMG6/ref=pd_luc_mri?ie=UTF8&m=A3LJ5WMKNRFKQS
اینطوری اگر آدم بگه براش از اونجا بیارن که خیلی به صرفه است.
من خواهرم کاناداست و میتونه برام بگیره.
بنظر شما بگم بگیره یا صبر کنم هنوز هم ارزونتر میشه؟
از اونور بیاری ارزونتر میوفته برات اما بازم گمرک میگیرن مگه اینکه بیخیال کارتونشینقل قول:
اما بازم موقع اومدن شاید بگن سریال دسگاه ثبت کنن
آخه میخوام بدونم ارزونتر به اندازه نصف قیمت یعنی؟!!!نقل قول:
نه از این که گیر نمیدن مطمئنم چون پارسال هم خواهرم یک مک بوک آورد هیچ کاری نداشتن
نمیدونم به نظرم گیر بدننقل قول:
اما اگه گیر نمیدن یه g73 بخر پشیمونم نمیشه
اگر یک دستگاه با خودت بیاری و شخصی باشه هیچی نمی گیردن.نقل قول:
من خودم ps3 با psp با mobile اوردم بدون اینکه گیر بدن..
یک نوت بوک دل هم فامیلمون اورد همین 2 ماه پیش بدون اینکه چیزی براش بپردازه .:19:
من تصمیم گرفتم بگم برام یکی بیارن .فقط موندم کدوم مدل رو بگیرم ،GT660 یا GX660 ؟
آیا اینا باز خودشون مدلهای دیگه ای دارن یا هرکدوم فقط یک کانفیگ دارن؟
اگر ممکنه دوستان سریعتر جواب بدین چون میخوام سفارش بدم
ممنون.
دوستان میشه در مورد مدل CR500 کمی اطلاعات بدید ؟
آیا ارزش خریدن داره یا نه ؟!
ممنون ....................... ! :11:
قیمتاش چقدره اینا؟نقل قول:
من باشم میگم g73 یا g51 بیاره خیلی باحالن
دوست عزیز شما سر بزن به سایت msi اونجا تمتم کانفیگ ها و قیمتاش رو زده:20:نقل قول:
کد:http://www.msi.com/index.php?func=prodpage2&maincat_no=135&cat2_no=271
------------------------------
با سلام به تمام دوستان
از بچه هایی که از نوتبوکهای سری گیم این برند دارند میخوام یک مقایسه ای بین این مدلها ولبتابهای برندهای معروف دیگر از نظر کیفیت ساخت و قطعات و مادر بورد و... داشته باشن تا افرادی که تازه با این برند آشنا شدن رو از سردر گمی خرید این لبتابها در بیارن ممنون از توجهتون
واقعا نمیدونم شاید سوال من خیلی سخت بود یا برو بچه های اینجا خیلی بیخیالن؟؟؟
من با اکثر مدلای گیمینگش کار کردم. مدل gx640 که I7 هست خیلی عالیه .... وزنش محشره که با باطری 9 سل فقط 2.7 کیلو هست! قیمتشم تو ایران 1890 هست. مادربورداش هم تمام از تکنولوژی militry class تشکیل شده که واقعا عالیه! حرارت دستگاهم تو گیم خیلی مناسب بود!
دوستان یه سوال.
کسی میدونه این چراغهایی که توی دو مدل gx660 و gt660 دور و بر لپ تاپ هست همیشه روشنه یا میشه خاموششون کرد.
آخه بنظر من یکم جواد کرده لپ تاپ رو و شده مثل اسباب بازی بچه ها:31: (این نظر منه و شاید هم خیلیا خوششون بیاد).
بهر حال اگر کسی میدونه یه راهنمایی بکنه ممنون میشم.
سلامآیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟من یه gx640 دارم، زمانی که با باطری کار میکنم تو بازیها با رزولوشن بالا نمیشه روان بازی کرد، وسط بازی وقفه های خیلی کوتاه داره(روان اجرا نمیشه) آیا مشکل از لپ تاپ است؟ آخه روی یه لپ تاپ دیگه تست کردم این مشکل رو نداشت!
بله .. 100% .. شما حتما سعی کن وقتی گیمی با گرافیک بالا بازی میکنی حتما به برق وصل شه نه به باطری .. چون گارت گرافیک رو وقتی کار زیاد ازش بکشی مقدار انرژی بیشتری مصرف مینه که ممکنه بعدها با مشکلم مواجه شی .. شما سعی کن فقط گیمهای با گرافیک کمتر مثل فوتبال و اینچیزا رو بدون اتصال به برق بازی کنی .. البته این مشکل واسه ی همه ی لپتاپا هست .:19:نقل قول:
سلام
مدل cx420 که corei5 باشه تو ایران هست؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم باشه. یه مدل داره به نام
CX620-H که 16 هست.
سلام دوستان
میخوام مدل cr400 رو بخرم . کسی داشته تا حالا ؟ و از کارایی و شارژ و صفحه LED اون راضی بوده یا نه ؟ کلا یه توضیحی بدید
من cx 620 دارم.cpu 2.2 i3.
vga ati 4570 with 1 GB vram intel.
hdd 320 GB
15.6 inch.واقعا لپ تاپ خوبيه.مطمئن باش 100 در 100 از dell بهتره.دل چينيه.ولي msi تايوان.گرافيكشم آمريكا مي زنه.در ضمن داراي دو گرافيك هستش.ميتوني خودت سويچ كني.سرچ نه.سويچ
دوستان من از بیشتر افراد شنیدم که میگن msi بدرد نمیخوره فلانه فلانه!
میخواستم بدونم از لحاظ دوام و کیفیت به فوجیتسو میرسه؟ خودم فوجیتسو دارم میخوام msi بگیرم ولی بهش یکم شک دارم...
چه مدل هایی گرافیک قوی تر از 4650 دارن؟
از مدل های ام اس آی خوشم میاد خیلی خوشگلن ولی اگه دوامشم به اندازه ی فوجیتسو باشه حتما یدونه میگیرم....
دوستان کسی میدونه GX660R آیا هست توی بازار یا نه؟ قیمتش چنده حدوداً
الان زنگ زدم گفتن تا 10 روز دیگه میاریم و قیمتشم بین 2.5 تا3 تومن :45:
سلام سری cx عالیه علی الخصوص cx420 ضمننا قیمت 890 است و2کارت گرافیک داره جهت کارهای عادی گیم