نقل قول:
اگه مال شما همینطوری بمونه خیلی خوبه چون مال من که 256 هستش،دانلودش در همین حده!
Printable View
نقل قول:
اگه مال شما همینطوری بمونه خیلی خوبه چون مال من که 256 هستش،دانلودش در همین حده!
ای کاش می گفتید از کجا!من راستش مودم رو خودم کانفیگ کردم و بار اولم بود.به همین خاطر خیلی با تنظیمات مودم آشنا نیستم.ولی فکر می کنم عکس زیر بتونه جوابتون رو بده.هرچی سایت آپلود عکسه فیلتره.آخه آدم بهشون چی بگه؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه باز نمیشه لطفا اینجا آپلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/
چه عجب یه سایت باز پیدا شد.من که هرچی گشتم یا به درد نمی خورد و یا فیلتر بود.مرسی.فکر کنم پرشین گیگ اومده پایین چون باز نمیشه.
من فقط 9 گیگ ظرفیت دانلود دارم برای 3 ماه!
زود تموم میشه!
اه!
چه ربطی به مودم داره؟نقل قول:
الان لينک منو زده 12 مگ ولی 256 هستش
بايد زنگ بزنه بپرسه اونجا تو سيستمشون نوشته
مخابرات بگير به بقيه هم گوش نده نا محدود هست ماهی 12 تومان هم ميدی پول مفت هم گلوی اين isp های حرام خور که از آب گل آلود ماهی ميگيرن نريزنقل قول:
قابل توجه دوستانی که با firefox دانلود ميکنن ميگن سرعت کمه(firefox که برای دانلود کردن نيست آخه) مخابرات به صورت تک لينک سرعتش کم هست از دانلود منيجر استفاده کنيد که به صورت چند لينک ميگيره
مشکلتون حل ميشه
p30world.comنقل قول:
Hi boro_baba,
The post that you created in the following thread has been deleted
-----
Post ID: به به بچه های پارس آنلاين همه ريخ�...
Thread: ADSL /شهر همدان
Reason: لحن نامناسب
-----
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
تیم مدیریت فروم
پست من مبنی بر اينکه بچه های پارس آنلاين ريختن تو فرم به دليل "لحن نا مناسب" پاک شده
يکی توضيح بده لحن نا مناسب چی هست اونم به وسيله کسی که "همکار انجمن تراش"(چه ربطی به اينجا داشت؟)
و فقط با 31 پست زده شده با تاريخ عضويتی دست کم 2 سال کمتر از خودم(2007)
دوستانی که ميخوان پارس آنلاين بگيرن توجه کنن که از کوزه همان برون تراود که در اوست
دوستان سلام
من همه سرویسها رو امتحان کردم (پارس آنلاین، لایزر، فن آوا) الان هم از مخابرات سرویس گرفتم
همونطور که می دونید دانلودش تعطیله راستش می خواستم این سرویس که تموم شد شاتل بگیرم اگه کسی استفاده کرده لطفاً آمارشو بده:46:
آخه یه سری از سایت ها مثل رپید شر و مگاآپلود گاهی وقتها با نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر کار نمی کنن و مجبور میشیم از خود آی ای یا فایر فاکس استفاده کنیم.من خیلی که فایلم سنگین باشه 100 مگ حداکثره.که ندرتا هم پیش میاد.مثلا یه فایل 9 مگی رو خب اول آخرش مگه چقدره که فرق داشته باشه؟نقل قول:
سلام
من سرویس 256 kb از مخابرات گرفتم که همینطور که میدونید اولش سرعت دو برابر بود و حدود 60-70 کیلوبایت اطلاعات میومد حتی با سرعت 1 مگابایت هم دانلود کردم
سرعت دانلود 256kb نرمال 32KB هست که الان هم حدودا" همین قدره البته کمی نوسان داره
این هم سرعت فعلیه چند بار تست کردم البته به نظرم سرعت دانلود بد نیست اما سرعت آپلود بیشتره!
البته من تازه کارم دوستان دیگه هم نظرشون رو بدن بد نیست
ظاهرا" وایمکس مبین نت هم در همدان راه اندازی شده کسی از نمایندگی هاش اطلاع داره یا استفاده کرده؟
این هم مناطق تحط پوشش:
پوشش درونی:
البته تعرفش کمی بالاست 256kb با ترافیک 5GB رو ماهی 20 تومن زده با هزینه ی راه اندازی 20 تومن
بالا بودن تعرفه ی مبین نت طبیعیه چون وایمکس تکنولوژی جدیدیه که تازه اومده همدان خودتون می دونید فرق همدان با تهران مثل کره ی زمین و مریخه!:31:
وایمکس مبین نت خیلی پوشش زیادی نداره.مثلا از میدون بعثت به بالا رو اصلا پوشش نمیده.این هم داره کار ایرانسل رو می کنه.مبنا رو بر این گذاشته که به هر قیمتی سرویس در همه جای ایران راه اندازی بشه و بعد پوشش رو بهتر کنه.راستش برای کسانی که واقعا بهش نیاز دارن،خوبه.
در ضمن در مورد سرعت شما باید بگم که اگه این سرعتی رو که می گید،و تستش رو گذاشتید،همه ی ساعات و همه ی روزا همین طور باشه،وضع شما از خیلی از مشترکین مخابرات بهتره.البته امروز به نظر میاد سرعت کمی خوب شده باشه.
بابا اینهمه فروم باز یکی نیست شاتل استفاده کرده باشه به ما بگه ازش سرویس بگیریم یانه؟
یکی نمیخواد جواب مارو بده:19:
دوست عزیز شاتل تازه اومده همدان.اگه شما هم همدانی هستید،فکر کنم باید یه خورده صبر کنید که یکی از شاتل بگیره و تازه راهش بخوره اینجا و بیاد جواب شما رو بده!
ok مرسی:23:نقل قول:
من یکشنبه پارس آنلاین مشترک شدم، گفت که هر موقع چراغ مودم روشن شد بهشون زنگ بزنم تا مراحل راه اندازی رو بهم بگه بهم گفتن حداکثر دو روزه وصل میشه ، اما هنوز که چهارشنبه هست چراغ dsl مودم روشن نشده ، زنگم زدم قرار شد پیگیری کنه از مخابرات پاستور ، بعد گفت سیستمشون خراب بوده جواب ندادن فردا دوباره زنگ بزنم ، دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن؟؟؟ نباید انقدر زمان ببره برای راه اندازیش که
پس فردا هم حل نمیشه چون پنجشنبه ها معمولا مسئول این کار تو مخابرات نیستن. اگر امروز درست نشد میره واسه شنبه.معمولا هم بین 2 تا7 روز طول میکشه.نه که خطتتون مشکل داشته باشه.نقل قول:
من قبلا پارس آنلاین داشتم یه هفته طول کشید راه اندازی بشه از کدوم نمایندگی گرفتید؟ از نت گستر میگرفتی کارکناش بهترن
ممنون وصل شد خط اما موقع اتصال به اینترنت خطای 651 میده ! فکر کنم مجبور بشم لپتاپ رو ببرم جهان نما
فکر کنم مودم رو درست نصب نکردی.از قسمت زیر یک عکس بگیر:نقل قول:
کد:http://www.irupload.ir/images/way3xyrljgusrwfrrn55.jpg
خب راه حلش هم پیدا کردم ، باید TCP/IP V6 رو غیر فعال کنید اگر با این خطا در ویندوز 7 برخورد کردید
داداش معطلش نکن با لگد برو تو مخابرات اينا تا نری اونجا کاری از پيش نميرهنقل قول:
مگه روی tcp/ip v6 هم ip ست کرده بودی؟نقل قول:
الان درست شده دیگه با پارس آنلاین وصلی؟
امروز
مخابرات 256
البته من dns ست کردم!
داداش شما سرعتت خیلی خوبه من پسر خالم و چند تا از دوستام از مخابرات گرفتن dns هم ست کردن اما تعطیله تعطیل هستن. شما یا خونت جنب مخابراته یا اونجا آشنایی چیزی دارینقل قول:
والا خونه ی ما شهرک مدرس ه و آشنا هم مخابرات ندارم البته باید این رو در نظر داشته باشد که به هرحال سرویس شیر 1 به 10 هست و نوسان سرعت عادیهنقل قول:
این هم تست الان:
نقل قول:
من اصلا چیزی ست نکرده بودم ، ویندوزم 7 هست ، فقط کانکشن pppoe ساختم طبق گفته جهان نما ، اما خطای 651 داد اون بنده خدا هم نفهمید از چیه گفت یکم دستکاری کنم سیستم رو اگر جواب نگرفتم بهشون زنگ بزنم دوباره منم یه سرچی تو سایتای خارجی زدم ، رفتم تیک TCP/IP V6 رو برداشتم و مشکل حل شد
راستی مگه باید IP هم ست کرد ؟! به من چیزی نگفت اصلا
مودم هم Adsl2 هست
و اینکه پارس آنلاین شبا چه ساعت هایی مجانیه؟
طبق لینک زیر از 1 تا 6 ولی باز هم از پشتیبان بپرس ممکنه شهر به شهر فرق بکنه:نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl_price_provinces
بابا اینترنت مخابرات خودش هم نمی دونه داره چی می کنه!الان تست من مال 256 هست.
این بالا ترین سرعتی بود که توی اسپید تست داشتم.ولی میانگینش 41 بود.خیلی نوسان داره.از 25 تا همین 51 امروز نوسان داشت.
شما اگر میخوای ببینی سرعتت دقیقا چنده فایل زیر رو دانلود کن ببین دقیقا تو چند ثانیه دانلود میشه.نقل قول:
از روس ساعت ویندوز نگاه کن وقتی که دقیق بگی این فایل تو چند ثانیه دانلود میشه تا حساب کنم سرعت متوسط رو:»
کد:http://91.98.29.182/82201/adsl-support/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe
نقل قول:
امروز صبح که سیستم رو روشن کردم بازهم خطای 651 رو داد که میگه error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error.
نمی دونم چه شه !!! یعنی کسی نیست که ویندوز 7 داشته باشه و با این خطا برخورد کرده باشه ؟! تو فروم های خارجی که پره اما راه حل قطعی هم گویا براش نیست
خلاصه پی بردم که از غیرفعال کردن tcp/ip v6 هم نبوده . هرکاری کردم کلی ور رفتم نشد که نشد ، بعد از چند بار خاموش روشن کردن و ریستارت کردن آخرش همینطوری الکی کانکت شد !!!!
من فقط طبق گفته پشتیبان پارس آنلاین یه کانکشن pppoe ساختم و کار دیگه ای نکردم ، این قضیه IP ست کردن دیگه چه صیقه ایه ؟
دوست عزیز اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید لازم نیست کانکشن درست کنیدنقل قول:
شما وارد تنضیمات مودم بشید (احتمالا" با وارد کردن 192.168.1.1 در مرورگرتون وارد میشید)
حالا باید مودم رو کانفیگ کنید
wisard رو ادامه بدید البته بسته به نوع مودم شاید گزینه ها فرق داشته باشه! مودم من planet هست
در قسمتی که نوشته vpi و vci به صورت زیر عمل کنید
VPI=0
VCI=35
البته این تنظیمات مال مخابراته اگه از جای دیگه سرویس دریافت کردید vpi و vci رو ازشون سوال کنید
احتمالا" در همون صفحه و در پایین جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد هست که نوشته PPPOE USER/PASS اونجا هم یوزر و پسوردی که از مرکز سرویس دهنده گرفتی وارد کن و در آخر SAVE و مودم رو ریست کن ریست هم در قسمت admin باید باشه
یوزر/پسورد ورود به تنظیمات مودم معمولا" admin هست اگه با آی پی 192.168.1.1 هم نشد وارد بشید دفترچه ی راهنمای مودم رو مطالعه کنید توش ip رو داره
اگه همه چیز رو درست انجام بدید با بالا اومدن ویندوز اینترنت تون هم وصله
اینترنت 128 پارس آنلاین ساعت 17 تست زدم ، این اومد ، چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جند باشه خوبه؟ این عددها رو باید تبدیل به کیلوبایت کنیم ؟ مثلا 128 کیلوبیت سرعت دانلودش حداکثر چندباید باشه ؟
اگه تقسیم بر 8 کنی میشه کیلوبایت البته تو سایت speedtest.net اون بالا سمت چپ از داخل setting هم میتونی نتایج رو به صورت کیلوبایت تنظیم کنی
در کل سرعت 128kb برابره با 16KB و 256kb هم 32KB که البته به دلیل شیر بودن کمی نوسان خواهد داشت
الان سرعت شما 57KB هست!
به کوچک و بزرگ بودن B توجه کن
سرعت شما الان خیلی بالاست اما بعیده این طور بمونه در ساعات آینده هم تست کن
256 مخابرات امروز
نقل قول:نقل قول:
الان تو این تصویر سرعت 0.37 میلیون بیت هست ، اگر در 1000 ضربش کنیم میشه 370 کیلو بیت و اگر اون رو تقسیم بر 8 کنیم میشه 46 کیلو بایت درسته ؟ پس سرعت 46 کیلوبایت هست نه 57
سلام دوستان عزیز ما هم هستیم. این فروم برای اینکه papها حقمونو نخورن ضروریه.
از بانی فروم تشکر می کنم
من سرعت شما رو بر اساس تستی که گذاشتید گفتن نه سرعت خودمو!نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیزم اصلاً قصه نخور من رفتم شاتل گرفتم -فقط به خاطر تو- البته من همه اینترنتای همدانو از همدان آنلاین گرفته تا adslهای مختلف امتحان کردم و همیشه سعی کردم بهترینو استفاده کنم و پول اضافی به کسی ندم.
در مورد شاتل از قبل هم آمار داشتم تو تهران و چند تا شهر دیگه شنیده بودم خیلی خوبه حالا هم که از دیروز استفاده می کنم wow عالیه دانلود اصلا نوسان نداره و مثل موشک کار می کنه من که شوکه شدم حتی 1 شب به بعد که دانلود رایگانه هم افت سرعت نداره.
اما شما حالا یه کم صبر کن من ببینم دارن دون می پاشن یا کیفیت در همین حد می مونه. با speedtest تست میگیرم برای تو و دوستان دیگه میزارم
قربانت:31: