دیروز پاپ رو گرفتم زیاد وقت نکردم باهاش کار کنم تنها چیزی که نظرمو فعلا جلب کرده نصب شدن نقشه تهران با حجم 7 مگابایت بود که اینطور که دوستان گفته بودن پاپ هم محدودیت حجمی داره اما اینگونه نبود:8:
دیروز پاپ رو گرفتم زیاد وقت نکردم باهاش کار کنم تنها چیزی که نظرمو فعلا جلب کرده نصب شدن نقشه تهران با حجم 7 مگابایت بود که اینطور که دوستان گفته بودن پاپ هم محدودیت حجمی داره اما اینگونه نبود:8:
من این گوشی رو واسه روز مادر واسه مادرم گرفتم .
از اون روز تا حالا هنوز تو کفم . کلا نظرم راجع به ال جی عوض شده.
من گوشیم 5800 ولی در برابر قشنگی و راحتی و لذت بخش بودن کار با گوشی حسابی در برابر pop کم اورده.
انصافا 180 که هیچی 280 هم بود واقعا ارزش خریدشو داشت.
تاحالا هیچ گوشی به این باحالی ندیده بودم . از اون چیزی که تو ویدیوهای اینترنتی میدیدم خیلی باحالتره.
دم ال جی گرم.:40:
راستی بروبکس هر سوالی راجع به این گوشی داشتین ما در خدمتیم.
:10:
سلام
از دوستانی که گوشی رو دارن و ممکنه براشون یه ریویو از زبان خودشون منظورم راحت کم و زیادی های گوشی رو بنویسن ممنون میشم.
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز بعد از 10 روز کارکردن با پاپ تصمیم دارم یک ریویو از این گوشی برای دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارند بنویسم
گوشی رو از بازار موبایل ایران به قیمت 170 تومان خریدم دیگه پامو اعلادین نمیزارم انصافا بازار تمیز و شیک و خنک و فروشندگان با شخصیت و اخلاق درست و از همه مهمتر با انصاف و صادق تو این بازار به وفور پیدا میشد:31:
فروشنده فاکتور خریدش رو نشون داد و گفت هر چقدر میخواهی سود بده که منم 2 هزار تومان سود دادم 168 خریده بود !
گوش 3 رنگ مشکی و نقره ای و صورتی داشت که من نقره ای رو انتخاب کردم
داخل جعبه 3 تا درب باتری با رنگها سبز و خاکستری و نقره ای وجود داشت + سی دی + کابلusb + دفترچه + کارت گارانتی 2 ساله کامتل + هندزفری + باتری
پنل خورشیدی هم گفت به تعداد کم اومده بود تو بازار اما تموم شد :46: و باید منتظر موند
گوشی بسیار سبک و باریک و خوش دست و خوش ساخته وقتی تو دست میگیری حس خوبی بهت دست میده همونطور که میدونید این گوشی یک گوشی سبز و ساخته شده از مواد غیر pvc هستش
بعد از روشن کردن گوشی با اینترفیس زیبای اون مواجه میشید که خیلی زیبا و شبیه اس کلاس هستش
باتری گوشی در هفته اول بیشتر از 2 روز دوام نداشت ( من کارم با گوشی خیلی زیاده ) بعد از هفته اول تقریبا هر وقت که خالی میشد صبر میکردم تا گوشی خاموش شه بعد فول شارژ میکردم بعد از یه هفته شارژ رو 3 روز نگه میدار ه و به نظرم اول کاری باتری تنبل بود و الان بهتر شده البته استفاده من تغییری نکرده
تاچ گوشی بسیار خوب و عالی عمل میکنه و مشکلی از این لحاظ وجود نداره
صدا گوشی از هندزفری عالی اما در اسپیکر زیاد خوب نیست ( برای موزیک گوش دادن ) و ال جی اگه یه اسپیکر جدا میگذاشت خیلی بهتر بود
دوربین گوشی نسبت به 3 بودنش خیلی خوبه و در روز و نور خوب عکسهای خوبی میشه باهاش گرفت البته برای کسانی که زیاد در قید و بند دوربین نباشند
** نکته ای که توجه من رو جلب کرد اجرا شدن و نصب نقشه 7 مگی تهران در این گوشی بود و نداشتن محدودیت حجمی:8:
در کل از خرید خودم راضی هستم بازم سوالی بود در خدمتم
سلام.نقل قول:
در مورد باطریها چند روز پیش برنامه ای تو تلویزیون بود و کارشناس برنامه مطالبی گفت که فکر کنم بدرد همه بخوره.
اون شخص میگفت که برای بالا بردن عمر باطریهای موبایل و یا لپ تاپ بهتره که تا 20 درصد مونده که باطری تموم بشه اونو دوباره شارج کنیم و تا 20 درصد مونده که پر بشه از شارج بکشیم یا بطور ساده تر هیچ وقت باطری رو تا آخر پر و یا خالی نکنیم.
اینا همش سوسول بازیه هر کی یه حرفی میزنه در کل زمانی که گوشی رو برای اولین بار میخرید باید اول شارژش رو انقدر استفاده کنید تا خالی بشه و بعدش گوشی رو خاموش کنید و بذارید بیشتر از 6 ساعت شارژ بشه.
دفعه های بعد هم بذارید شارژش کامل خالی بشه و این بار گوشی رو روشن بذارید باشه.
این روند رو سه چهار بار انجام بدین گوشیتون کاملا اب بندی میشه.
اون سوسول بازیها رو من با کا800 نداشتم اما 5 روز برام شارژ داشت
اقا ممنون کلی کار مارو راه انداختی.:31:نقل قول:
فقط اگه اجازه بدی چند تا چیزم من اضافه کنم:42:
از اونجایی که خیلی گلی میدونم اجازه میدی پس شروع میکنم.:5:
1-دوربینش مثل 5 مگاپیکسلیه البته اگه گوشی ثابت باشه(با کوچکترین لرزش دست عکس تار میشه) اما فیلم برداریش اصلا تعریفی نداره:2:
2-کیبوردی که برای اس ام اس یا نوشتن وجود داره خیلی کوچیکه البته با قلم مشکلش حل میشه با دستم میشه کار کرد اما سرعتو میاره پایین .
3-تمام برنامه های جاوا رو اجرا نمیکنه.(اگه بخام واضح تر بگم باید بگم هیچ کدوم از برنامه های جاوا رو اجرا نمی کنه ولی اگه هم اجرا کنه مردونه اجرا میکنه یعنی فرقی نداره که 1مگ باشه یا 100مگ.برعکس نوکیا که بالای 1 مگ رو اجرا نمیکنه.
4-صفحه اش با اینکه مقاومتیه اما تقریبا تو مایه های خازنی عمل میکنه(حساسیتش عالیه)
5-با برنامه ی اب و هواش اب وهوای کل ایران رو تو 7 ثانیه با نقشه و پیشبینی تا 10 روز اینده نشون میده و یه برنامه جالب داره که شمع رو با فوت کردن به گوشی خاموش میکنی.
6-بلندی صدا خوبه اما کیفیت صدا تقریبا افتضاحه . (نه اونقدرا هم که فکر می کنین .به نظر من کیفیت صداش 3 برابر k800 سونی اریکسون و 2 برابر از 5610 نوکیا بهتره. اما در برابر 5800 نوکیا کاملا پرته پرته)
7-مرورگر اینترنتش کنده و تا صفحه رو کاملا لود نکنه گوشی قفله و به غیر از خروج هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد و باید بسته به حجم ضفحه 5 تا 15 ثانیه صبر کرد.البته با اپدیت این مشکل و مشکل پایینی حل میشه .
8- با هر بار زنگ زدن/زنگ خوردن/اس دادن و گرفتن شماره ای روی صفحه اصلی ایجاد میشه که نمیشه پاکش کرد و اگه زنگ خور زیاد داشته باشی باید قید والپیپر اون صفحه رو بزنی . حساب کن با هر بار زنگ خوردن یه حیوون از قبیل خر گاو بز الاغ اشک گوساله و بزغاله و...... جای والپیپر او صفحه رو میگیره و باید به خودت افتخار کنی که همیشه یه باغ وحش تو جیبت داری.
9-از طریق usb شارژ میشه .
10-گالری روان و بدونه مشکلی داره اما می شد از این قشنگ تر هم باشه.
11-و در اخر اینقدر کار با این گوشی لذت بخشه که 10سال هم داشته باشیش بازم برات تازگی داره و حاظر نیستی با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنی.
درضمن سعی کردم کل بدی هاش رو بگم. این شماری 11 و 4و5 و9 هم از دستم در رفت به بزرگی خودتون ببخشید. وگرنه اگه میخواستم از نکات مثبتش بگم باید تا شماره 700:24: ادامه میدادم.
با تشکر از مسعود عزیز که بسیار دقیق نکات این گوشی رو بازگو کردند
من تا الان 3تا برنامه جاوا نصب کردم ==> نقشه تهران 7 مگ و 2تا دیکشنری اما مشکلی نداشته و حتی نصب کردن نقشه 5 ثانیه هم طول نکشیدنقل قول:
3-تمام برنامه های جاوا رو اجرا نمیکنه.(اگه بخام واضح تر بگم باید بگم هیچ کدوم از برنامه های جاوا رو اجرا نمی کنه ولی اگه هم اجرا کنه مردونه اجرا میکنه یعنی فرقی نداره که 1مگ باشه یا 100مگ.برعکس نوکیا که بالای 1 مگ رو اجرا نمیکنه.
من از livesquare خیلی خوشم اومد انصافا ایده جالبیه اما مسعود جان بیشتر از 6 نفر تو صفحه نمیاره و وفتی نفر 7 زنگ میزنه یا اس میده نفر اول خود به خود پاک میشهنقل قول:
با هر بار زنگ زدن/زنگ خوردن/اس دادن و گرفتن شماره ای روی صفحه اصلی ایجاد میشه که نمیشه پاکش کرد و اگه زنگ خور زیاد داشته باشی باید قید والپیپر اون صفحه رو بزنی . حساب کن با هر بار زنگ خوردن یه حیوون از قبیل خر گاو بز الاغ اشک گوساله و بزغاله و...... جای والپیپر او صفحه رو میگیره و باید به خودت افتخار کنی که همیشه یه باغ وحش تو جیبت داری.
در ضمن شما میتونی اون zoo رو برداری و یه عکس دیگه بگذاری که دیگه از دست شتر و گاو و پلنگ راحت شی:31:
11 تا والپیپر واسه گوشی های تاچ ال جی که دقیقا فیت صفحه میشه.:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کم کسری داشت به بزرگی خودتون ببخشید.
اقایون یه سوال دارمنقل قول:
پس عکسا کو؟:18:
به جون مادرم دو روز پیش همینجا بود.:14:
میشه یکی توضیح بده بگه چی شده؟:angry:
نکنه چون ما تازه کاریم تحویل نگرفتن و پاک کردن.
اگه این جوریه من دیگه قهرم.:29:
به به میبینم که الجی دوباره جایزه سبز ترین گوشی رو گرفت.....پارسال که آرینا شد امسال هم گوشی پاپ!!! :دی
سلام دوستان
من الان Sonyericsson p1 دارم تقریبا ازش راضیم . ظاهر این گوشی خیلی پسندم شده میخوام بخرمش ، فقط میخوام دوستان راهنمایی کن ببینم نقاط ضعفش چیه که اگه خریدم پشیمون نشم ، ممنون
دوست عزیز منم قبل از پاپ g900 داشتم مطمئن باش علاوه بر ظاهر از خیلی لحاظها برتری های قابل توجهی نسبت به گوشی فعلی شما دارهنقل قول:
مهمترینش اینه که از شر سیستم عامل UIQ راحت میشین:31:
پاپ ایراد خاصی نداره من تو این مدت راضی بودم ازش حتی مشکل محدودیت نصب برنامه هم نداره و همین دیشب یک برنامه 7 مگ نصب کردم
تنها چیزی که یکم من باهاش مشکل دارم صداشه البته نسبت به گوشی قبلیم یعنی G900 که انصافا صداش خیلی بلند و با کیفیت بود
البته نسبت به P1 باید در نظر داشته باشید که باید قابلیت وای فای رو قیدش رو بزنید....
P1 به خاطر بزرگ بودنش راحت تو جیب جا نمیشه کیف درست حسابی هم براش گیر نمیاد ، ولی امکاناتی که داره و مدت شارژش واقعا خیلی عالیه فقط من از راحتی این گوشی خیلی خوشم اومده ، قبل از pop میخواستم Nokia 6760 بخرم اونو به دلایلی نخریدم حالا اومدم ببینم قسمتمون میشه یا نه :31:
سلام...نقل قول:
ایشالا که بخرید و حالشو ببرید...اما فقط یه نکته...اگه شارژ خیلی زیاد براتون مهمه این گوشی ممکنه یه کم ناامیدتون کنه ...البته شارژش بد هم نیست اما عالی هم نیست..تو استفاده های سنگین یه مقدار زود خالی میشه...در حقیقت شارژش معمولیه..نه خیلی زیاد نه خیلی کم...
چندتا سوال:
1ـ فكر مي كنيد قيمتش تا اول پاييز (مهر) پايين تر هم بياد؟
2ـ هندزفري اون براحتي داخل گوش قرار ميگره يا نه؟
3ـ پنل خورشيدي اون حدودا قيمتش چنده؟
منم خیلی وقته این گوشی رو خریدم یه چند وقتی هست که اون شمع تولد که تو بازی هاش هست خراب شده فورا خودش خواموش میشه یا بعضی وقت ها اصلا خاموش نمیشه مشکل از چی هست؟
برچسب LCD هم کنده شد کل بازارو زیره رو کردم گیر نیاوردم وسایل جانبیش تو بازار گیر نمیاد صفحه LCD خش افتاده نمیشه درستش کرد؟
سلام عزیز...شمعه خراب نشده... دلیل خاموش شدن اون شمعه اینه که صدای گوشیت تا اخر زیاده..موقعی که میری تو برنامه شمعه.. صدای گوشی رو دو سه درجه کم کن درست میشه...:46:نقل قول:
دو مورد برچسب هم فکر کنم یه مغازه تو علاالدین داشته باشه...همون مغازه بزرگه که همه گوشی هاش گارانتی اصلی هستش...الان متاسفانه اسم مغازه رو یادم رفته..ته پاساژه...من گوشیمو ازونجا خریدم اون موقع که داشتم میخربدم برچسب داشت.. الان رو نمیدونم ...بهر حال اگه تا حالا اونجا نرفتی اگه راهت اونوری افتاد یه سر به اونجا هم بزن.....در ضمن یه زنگ به مادیران هم بزن امار وسایل جانبی رو بگیر..شاید فرجی شد!! :31:
امان از این ال جی با این نمایندگی و پشتیبانی لوازم جانبی اش...:13:
1.تا اول پاییز پایین میاد اما بعید میدونم خیلی افت کنه...نقل قول:
2.متاسفانه خیلی راحت نیست البته بد هم نیست...
3.پنل که فعلا موجود نیست..شاید در اینده..
همرو موافقام الا یه مورد .:13:نقل قول:
تو خوابمتونم هرگز پنل خورشیدی رو نمی بینین.:31:
حکایتش شده مثل خروجی تلوزیون رنوار.(عمرا تو ایران بیاد, البته اگه باشه):27:
چرا اتفاقا يه جا خوندم توي علاالدين يه تعداد معدودي اورده بودن و زود تموم شد. امكانش هست بازم بيارن. پنل رو ميگمنقل قول:
داداشی بخیال شما می گی خوندم ندیدی که.:31:نقل قول:
چه جوری میشه نمایندگی حتی ا دونه هم نداشته باشه اما علاالدين.....:5:
بعدشم یادم کابل خروجی رنوار رو نمایندگی نداشت اما می گفتن یا به قول شما می خوندن که علاالدين داره.
باور کن 6 ماه کل ایران رو زیرو رو کردم اما دریغ از یه نصفه کابل .:14:
نا مردا نکردن حداقل سر کابل رو بفرستن ایران:37:. اینم بگم خودشونم (شرکت اصلی ال جی) هیچوقت کابل رو ندیدن چون حتی 1 دونه ام ازش ساخته نشد.:3:
این گزینه ی خروجی تلوزیون تو رنوار نمایشی بود برای اینکه ال جی از رقبای خودش که خروجی تلوزیون داشتن کم نیاره. مگرنه چه دلیلی داشت که توی جعبش کابل نباشه و از اون ضایع تر چه دلیلی داشت که کابلی ساخته نشه.:jealous:
داداشی بازم سر حرف خودت (یه جا خوندنم) هستی؟:10:
سلام...
ظاهرا بچه ها برای وسایل جانبی باید دوباره واردعمل بشن و یه حال اساسی به این ال جی بدن...:31: مثه قضیه گارانتی...:31::31:
اگه يادتون باشه همه از خدمات پس از فروش و ورود لوازم يدكي توسط كامتلي ها شاكي بودن. ولي وقتي توي علاالدين چند تا پنل اومده حتما از راه قاچاغ اومده. ولي اين حرفتون كه زياد به شنيده ها تكيه نكنمو قبول دارم. بايد ببينيم كه ماديران توي اين زمينه چيكار ميكنه. ضمنا خودم ديدم كه توي بعضي سايتهاي خارجي هم كابل خروجي tv رنوار رو ميفروختن هم پنل pop رو. پس جفتشون به طور حتم وجود دارن. چنين شركتي كه روز به روز داره همه گيرتر ميشه نمياد با تبليغات الكي توي مثلا كابل tv يا يه چيز مهمي مثه پنل خورشيدي كه اينقدر روش مانور داده مشترياشو بپرونه.نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن...:دی من خودم حدود 2 ماه پیش کابل تی وی از خود نمایندگی مرکزی کامتل خریدم 5 تومن!!!!نقل قول:
حکایتش شده مثل خروجی تلوزیون رنوار.(عمرا تو ایران بیاد, البته اگه باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن 2 نوع داشتن! یکی برای گوشی هایی که کانکتور خود الجی رو دارن (مثل رنوار و ویوتی اسمارت) و یکی هم برای اونایی که پورت مایکرو یو اس بی هستن (مثل BL40 و کریستال).
خیلی هم چیز با حالیه همه چی رو تو تی وی نشون میده حتی اینترفیس...:دی تصور کنید اس کلاس روی تلویزیون 21 اینچ!!!
در ضمن عدم وجود لوازم جانبی هم تقصیر نمایندگی هستش که سفارش نمی گیره....:13::13:
نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن , 21 اینچه که دیگه تصور کردی نداره:31:
مانیتور من 23 اینچه برو حالشو ببر. تازه تلوزیونمونم 55 اینچه دلت بسوزه.:21:
شوخی کردم به دل نگیری یا.:10:
واقعا ممنون از پاسخت ولی شاید باور نکنی یکی از مهمترین دلیلی که من سال های قبل (وقتی اقا مقداد با گرفتن رنوار شروع به دستو پا کردن اون تاپیک قشنگه کرد) رنوار نگرفتم نبودن کابلش تو بازار بود یعنی فکر میکردم اصلا ساخته نشده.
کلی خشحالم کردی . بازم ممنون.:26::26::26::26::26::11::11::11::11::11 :
منظورشون كيفيت پخش توسط گوشي بودش نه نمايش TV و امثالهم...:31:نقل قول:
نقل قول:
برادر من بیخودی پیاز داغشو زیاد نکن , 21 اینچه که دیگه تصور کردی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا....اس کلاس خیلی اینترفیس قشنگیه و توی نمایشگر های بزرگتر زیباتر هم میشه....نقل قول:
منظورشون كيفيت پخش توسط گوشي بودش نه نمايش TV و امثالهم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .گوشی خوبیه ولی حیف منوش فارسی نیست اسمس فارسی هم نمیشه داد.نمیدونم راهی واسه فارسی کردنش هست یانه
به نظرم شما بدون گارانتی خریدید....چون با گارانتیش خیلی عالی فارسی شده همه چی فارسی میشه حتی بازی ها.....نقل قول:
سلام .گوشی خوبیه ولی حیف منوش فارسی نیست اسمس فارسی هم نمیشه داد.نمیدونم راهی واسه فارسی کردنش هست یانه
قیمتش الان چنده:question:
باید بین 150 تا 160 باشه....نقل قول:
قیمتش الان چنده:question:
دوستان عزیز
اینترفیس گوشی POP در مقایسه با اینترفیس اس کلاس Viewty Smart که چیز زیادی کم نداره ؟ یعنی انیمیشن های اون و شخصی سازی منو ها و ... رو داره ؟
اینترفیس A-Class (پاپ) یه تفاوت هایی با اینترفیس S-Class (ویوتی اسمارت) داره....مثلا سبک زیر منو ها، صفحه ی دسکتاپشون فرق داره.....انمیشین ها کمتره و مکعب سه بعدی نداره و اینترفیس دوربین هم یه مقدار تفاوت داره....در کل ای کلاس از فلش یو آی (رنوار)خیلی بهتره ولی در حد اس کلاس نیست....نقل قول:
اینترفیس گوشی POP در مقایسه با اینترفیس اس کلاس Viewty Smart که چیز زیادی کم نداره ؟ یعنی انیمیشن های اون و شخصی سازی منو ها و ... رو داره ؟
دوستان من دیروز بدون گارانتی خریدم این گوشی رو
راهی نیس که بشه فارسیش کرد؟
SMS فارسی رو نشون میده ولی نمیشه فارسی نوشت!!!
شما بايد يه فريموري كه فارسي داشته باشه رو دانلود كني و باهاش گوشي رو فلش كني طبق راهي كه توي تاپيك مخصوص فلش كوشيهاي الجي هست. اگه هم نميتوني انجامش بدي ببرش گارانتي يه پولي ازت ميگيره و فلشش ميكنه.
دوستان هر کاری میکنم گوشی با بلوتوث به PC وصل نمیشه
یه پسوورد میزنم اما تو گوشی اون پسوردو نمیخواد بعد Pair Faild میده
چیکارش کنم؟
اول مطمئن شو بلوتوثت 2رست كار ميكنه يا نه. با يه گوشي ديگه تستش كن.نقل قول: