والا من که این حافظه رو نمی بینم اگه بقیه دوستان می بینند به ما هم خبر بدن. چیزی که من می بینم و شاتش رو هم گذاشتم یه حافظه RAM و یه حافظه ROM که به ترتیب 245 و 512 مگه چیز دیگه ای من نمی بینم:11:نقل قول:
Printable View
والا من که این حافظه رو نمی بینم اگه بقیه دوستان می بینند به ما هم خبر بدن. چیزی که من می بینم و شاتش رو هم گذاشتم یه حافظه RAM و یه حافظه ROM که به ترتیب 245 و 512 مگه چیز دیگه ای من نمی بینم:11:نقل قول:
دوستان شما از چه فارسی سازی استفاده کردین؟
من که خودمو کشتم یه فایل کرک نتونستم پیدا کنم!
اطمینان کسب بشه حتما عوض میکنم ... یه مقدار زمان معلوم میکنهنقل قول:
ببین همه گوشیا یه رامی دارننقل قول:
این گوشی رامش 512 مگه
بعد 260 مگش که واسه ویندوزه بقیش میشه مموری اصلی که 250 مگه
تو امنیا 2 هم رامش 512 هست که مموری اصلیش بازم حدود 250 مگه یا کمتر
بعد یه مموری جدایی از رام داره که 16 گیگه که امنیا لایت اینو نداره
نقل قول:
همون الان مطمئنی که 256 مگ مموری داخلی نداره و داره از رام میگیره؟ فردا نگین اشتباه شد ها .. چون اول هم 128 گفتین رمشه :31:
نقل قول:
دوستمون کاملا درست میگن.
سایتارو ول کنید چی نوشتن.به خودمون بیشتر اعتماد کنیم. :46: :21:
درستترین اطلاعات اینه:
CPU=800 MHZ
RAM=256 MB : که نزدیک 137 مگ اون در دسترس هست.از این مقدار حدود 90 مگ FREE هست.(256 منهای 137 مگش هم توسط خود ویندوز RESEREVE شده.
ROM=512 MB : که باز این هم مقداریش RESERVE و مقداریش قابل دسترس هست
حافظه ی داخلی اضافه بر ROM هم نداره.همون ROM حافظه ی داخلیش هست.(گوشی هایی مثل N97 و... حافظه ی داخلی اضافی دارن)
راستی بچه ها اگر رامی چیزی واسه این گوشی پیدا کردید اینجا بگید استفاده کنیم. :10:
با این حساب .. غیر از رام همه نرم افزارهایی ... و تم ها و ... که برای امنیا 2 بیاد روی اینم کار میکنه دیگه ! اره؟ چون فرقی که ندارن ..حتی اگه مختص باشه .. رزولوشن تصویر هم با اینکه نصف هستش اما فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه ..
من از فارسی ساز MOBiDIV 4.54 استفاده می کنم که جزئیاتش رو توی پست 79 همین قسمت گفتم خیلی هم خوب و بی اشکال داره جواب می ده کرک هم فکر کنم نداشتنقل قول:
رزولوشن صفحه مهمه.امنیا 2 WVGA هست و امنیا لایت WQVGA .برنامه باید WQVGA رو ساپورت کنه.البته برنامه QVGA هم میشه نصب کرد ولی یه تیکه پایین صفحه سیاه میمونه.نقل قول:
کیفیت عکس و فیلمش چطوره؟
گرچه کیفیت فیلم و عکس از پائین ترین درجه اهمیت برای پاکت پی سی برخوردار است اما من از کیفیت B7300 چه در عکس و چه تا حدودی در فیلم راضی ام:11:نقل قول:
ساسان جان تو با این موبیدیو 454 اصلا مشکل نداری؟ مثلا وقتی می خوای یه اس ام اس رو کامل بخونی باید روش یه بار کلیک کنی تا کامل نشون بده تو تو این حالت اصلا مشکل نداری؟ واسه من همه کلمات به هم میریزه مثلا بعضی ها روی هم میوفته یا بعضی کلمات تو این حالت اصلا دیده نمیشه در حالی که تو حالت کوچیک بودنش (قبل از کلیک روی اس ام اس برای بزرگ شدن) اصلا مشکلی نیست ولی تو این حالت نمیشه اس ا اس رو کامل خوند
با سلامنقل قول:
من مشکلی ندارم چه قبل از باز کردن و چه بعد از باز کردن پیام. حالا شات چیزی که من در باکس دارم را می گذارم تا مشخص تر شود:
قبل از باز کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از باز کردن
البته یک نکته ای هست آنهم به SMS هائی که از قبل در حافظه سیمکارت بود بر می گردد که البته آنها را خوب نشان نمی دهد این مشکل نه تنها در فارسی ها بلکه در SMS ها لاتین هم موجود است اما پیام هائی که خود گوشی دریافت کرده مشکلی ندارند.:11:
مرسی ساسان جان ولی منظور من زمانی هست که وقتی باز می کنی اون کادر سبز رنگ تمام کلمات تو اون اس ام اس رو نشون نمیده که در این حالت مجبور میشی روش تپ کنی که کامل نشون بده تو این حالت به مشکل بر میخورهنقل قول:
حق با شماست تا حالا این موضوع را چک نکرده بودم ولی تا بحال برای من همه آن چیزی که در SMS بوده در همان کادر سبز رنگ قابل دیدن بوده که البته فکر کنم به طول پیام بستگی داشته باشه.:11:نقل قول:
پس شما هم مشکل داری؟!نقل قول:
اتفاقا باسه من خیلی اتفاق افتاد که مجبور بودم روی کادر سبز تپ کنم که واقعا منو اذیت میکنه
فارسی ساز دیگه ای نمیشناسی؟ راستی تنها فارسی سازی که تو اونجا مشکل نداشت mobidiv 416 یا 411 بود (دقیق یادم نیست) که البته اونم باز یه مشکل داشت که فارسی رو از چپ به راست نشون میداد ولی کلمات همه سر جاشون بودن
این مشکل اس ام اس فارسی رو من هم دارم.411 هم همینطوری میشه.راهی پیدا کردید ما رو هم در جریان بذارید .مرسی
آقا یکی می تونه به ما بگه قیمت به روز این گوشی تو بازار چنده؟!
با سلام
میشه هندفریشو یه بررسی کامل از لحاظ کوبیدن_باس-بلندی و وضوح یه مقایسه ای بکنید با دیگر گوشی ها مخصوصا نوکیا ها مثل n82 و اینکه آیا کسی کرتیو >ep630 واسش خریده ببینه چی میشه صداش ؟؟؟
متاسفانه بله من هم مشکل دارم اما در کل با توجه به اینکه SMS فارسی چندانی دریافت نمی کنم و از طرف دیگر فارسی ساز فوق در مورد استفاده اصلی من از زبان فارسی یعنی اینترنت اکسپلور (و البته متاسفانه نه اپرا و نه اپرا مینی) به خوبی هر چه تمام تر جواب می دهد چندان نیازی به تعویض فارسی ساز نمی بینم. البته همانطور که خودتان می دانید نرم افزار فوق در اصل یک عربایزر است و ارتباطی با فارسی ندارد و بازهم همانطور که مطلعید نصب یک فارسی ساز کامل و جامع همراه با کیبورد و مخلفات چندان خالی از دردسر و اشکال هم نیست. اما با این همه جستجوئی انجام می دهم و اگر به نتیجه مثبت رسیدم حتما شما را در جریان می گذارم.:11:نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
والا از اون جائی که من خریدم هنوز 289 تومن با خدمات 18 ماهه پارسه است.نقل قول:
کسی جواب پست 139 ما رو نمیده ؟
واینکه کیفیت دوربینش چطوره ؟فیلمش خوبه ؟؟
برادر هندسفری خودش تعطیله.یه هندسفری دو تیکه میگیری یه کریتیو میندازی میترکونه. :8:نقل قول:
پاکت پیسی ها خروجیه قوی دارن.
در مورد فارسي ساز من از يه روش كه تو موبايلستان ديدم استفاده كردم test ok
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=63346
علی جان پست 131 را نگاه کن:11:نقل قول:
نمی دونم چرا ولی اصولا با آموزشی که همون اول بسم الله با هارد ریست شروع می شه مشکل دارم.:11:نقل قول:
دوستان شما سایت خارجی که درمورد این گوشی که معتبر هم باشه سراغ دارین؟ و همچنین سایتی که سامسونگ توش رام های این گوشی رو معرفی و برای دانلود میزاره رو میشناسین؟
این سایت خوبیه عثمان جان ..
نقل قول:
کد:http://www.modaco.com/category/412/b7300-omnia-lite-b7300-modaco-com
آخرین فریمور این گوشی B7300XXJA9
کد:http://www.megaupload.com/?d=Y74OWM06
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه.از کجا پیدا کردید اینو؟ماله من الان JA1 هست .توضیحی در موردش دارید؟این یعنی آپدیت واسه خود ویندوز گوشی هست؟ خلاصه اگه میشه یکم اطلاعات بدید دربارش.
دستت درد نکنه. :10:
فرزین جان این تو سایت رسمی فریمورهای سامسونگه
هر وقت فریمور جدید اومد لینکشو بهتون میدم
واسه فلش اول برنامه دانلودرو بگیرید :
بعد از همون لینکی که دادم فایل فلشو دانلود کنیدکد:http://www.mediafire.com/file/t4zgdgonmjj/B7300_BUCKINGHAM_Downloader_v2.4.exe
این فایل شامل ایناست :
• Buckingham_LPFlash.nb0
• Buckingham_Bootloader.nb0
• CSC_GT-B7300XXIH2.csc
• Phone_B7300XXIH2.bin
بعد برنامه دانلودر رو باز کنید
EBOOT رو بزنید و "Buckingham_Bootloader.nb0" رو بهش بدید
PDA رو بزنید و "Buckingham_LPFlash.nb0" رو بهش بدید
CSC رو بزنید و "CSC_GT-B7300XXIH2.csc" رو بهش بدید
PHONE رو یزنید و "Phone_B7300XXIH2.bin" رو بهش بدید
حالا گوشیو خاموش کنید ... دکمه detect رو بزنید و گوشیو به pc وصل کنید
بعدش گوشو روشن کنید
اگه گوشیو بشناسه دکمه start downloding فعال میشه ... روش کلیک کنید ... فینیشت :دی
نکته : همه این آموزشها در صورتی عملیه که آدرسهایی که دادم هیلتر نباشن :27:
اینم عکسش :
بلاخره بعد از چند روز وقت گذاشتن یک بررسی کامل و جامع از این گوشی نوشتم.
دوستان لطف کنند این بررسی را خوانده و نظر خود را بگویند.کد:http://www.writeage.com/samsung_b7300_omnia_lite_pda_review.html
با تشکر :11:
حسن جان داداش دمت گرم.خیلی اقایی
تست می کنم خبرش رو میدم.
شما ارش هستی؟ :11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
حسن جان اگه امکان داره این فایل را یه جائی غیر از مگاآپلود بذار چون این مگاآپلود برای من که بد طور هیلتره در ضمن یه توضیح کوچولو بده که این فیرم ویر چه چیزهائی رو تو گوشی عوض می کنه یا بهبود می بخشه. راستی از کجا می شه ورژن اون را توی گوشی چک کرد.
این آپدیت خطر که نداره یعنی ممکنه آخرش مجبور به هارد ریست بشیم؟
با تشکر
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
با اجازه شما بله :11:نقل قول:
آهان جاش رو پیدا کردم اینجاست:
فقط اگه امکان داره جواب بقیه سوال ها را دوست دارم بدونم.
با تشکر:11:
از مطالبت استفاده کردم واقعا ریویوهات خوبه عزیز .. امیدوارم موفق باشی .. نظرمو هم دادم .. :11:نقل قول:
راستی open gl es 1 va 2 روی پردازنده امنیا 2 و b7300 ساپورت میشه اما به صورت اورجینال خود سامسونگ این امر رو محقق نکرده .. فایل نرم افزاری که باعث میشه open gl و بازیهای 3 بعدی فعال بشه رو برای امنیا 2 پیدا کردیم .. احتمالش هست که روی b7300 هم جواب بده ؟
حین جستجو توی فوروم Modaco برای اطلاعات بیشتر پیرامون ROM جدید به پاسخ یکی از سوالات همیشگی خودم یعنی چگونگی هارد ریست توی B7300 رسیدم گفتم اینجا هم مطرح کنم یک وقت دوستان همین مشکل را داشته باشند. برای هارد ریست کردن B7300:
ابتدا گوشی خود را خاموش کنید
1- کلید قفل صفحه نمایش در سمت چپ را فشار داده و نگه دارید
2- حالا کلید سمت چپ صفحه نمایش یعنی کلید برقراری تماس را گرفته و نگه دارید
3- با همچنان پائین نگه داشتن دو کلید قبلی گوشی خود را روشن کنید و این هر دو دکمه را تا زمانی که بروی صفحه گزینه فرمت را مشاهده کردید پائین نگه دارید حالا می توانید آنها را رها کنید.
4- برای فرمت کردن کلید سمت چپ صفحه نمایش و برای کنسل کردن پروسه هارد ریست دکمه سمت راست صفحه نمایش را فشار دهید.
احتمال زیاد باید جواب بده.بذارید اینجا تست کنیم.نقل قول:
ممنون
ببینید جواب میده ... OPEN GL ES 1نقل قول:
نقل قول:
http://www.4shared.com/file/242654417/f86b6041/OpenGLESv1.html
بازم سلامنقل قول:
با تشکر فراوان از اظهار لطفتان. pulp عزیز همانطور که در پاسخ به کامنت هم گفتم من زیاد اهل بازی نیستم به همین خاطر هنوز بازی سنگینی روی دستگاه تست نکردم اما برای آزمایش هم که شده این کار را خواهم کرد. اگر عنوان خاصی را مد نظر دارید بفرمائید تا انجام وظیفه نمایم.
در جواب سوال دوم تان هم البته خود شما استاد هستید اما هیچ دلیلی وجود ندارد که این موضوع در مورد B7300 محقق نشود چرا که این هر دو از سخت افزار کاملا یکسانی با هم برخوردارند و چیزی که روی Omnia II جواب بدهد مطمئنا برای B7300 هم پاسخگو خواهد بود.
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
به راحتی نصب شد حالا چطوری باید تستش کردنقل قول: