سلام دوستاننقل قول:
منم از این سیستم خیلی خوشم امده
فقط می خواستم ببینم ویندوز این اورجیناله یا نه؟
گرافیک اون چند مگه؟
در ضمن اگر دستگاه مشابه دارید معرفی کنین ممنون میشم
Printable View
سلام دوستاننقل قول:
منم از این سیستم خیلی خوشم امده
فقط می خواستم ببینم ویندوز این اورجیناله یا نه؟
گرافیک اون چند مگه؟
در ضمن اگر دستگاه مشابه دارید معرفی کنین ممنون میشم
بلی تمامی نوت بوک ها دارای ویندوز اورجینال هستن.نقل قول:
فکر کنم بر روی این مدل ویندوز XP HOME نصب باشد.
مدل های مشابه از سونی و ایسوس و ال جی هم هست.
سونی و ایسوس ها گران قیمت هستن.
اما این مدل از ال جی بسیار مناسب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید با نت بوک جدید شرکت MSI مدل X320 تاکید میکنم 320 و نه 340 آشنایی داشته باشین.
کارایی که من میخام باهاش انجام بدم کار با AUTOCAD 2007 و نرم افزار ETABS و وبگردی و تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی.
آیا سی پی یو این نت بوک جوابگو هست ؟ با توجه به اینکه 1.6 اتم هستش ولی 2 گیگ رم داره.
البته مدل 340 سی پی یو 1.4 سولو داره که خب فکر کنم یه 150 تومنی گرون تره.
هر دو 13.3 صفحه نمایش دارن، 240 تا 320 گیگ هارد ، درایو نوری ندارن و تنها 1285 گرم وزن دارن.
دوستان اگه قیمت مستند از X320 دارن بفرمایند.
نت بوک های برای سرگرمی ، وب گردی، و کار های لایت و سبک طراحی شدن، (کمی پیشرفته تر از win mobile ) اصلا به فکر کار با نرم افزار های مهندسی نباشید.نقل قول:
چشمتان هم خسته خواهد شد
با سلام
من برای شبیه سازی فوتبال دو بعدی نیاز به یک لپتاب دارم
البته قیمت زیر 600 هزار تومن( زیر 400 هم بود بد نیست) هرچی کمتر بهتر ( البته تقلب هم نباشه )
به نظر شما چه لپتاپی بهتره ؟
---------------
حالا بعد از خرید لپتاپ چه لینوکس روش نصب کنم؟
ubonto
fedora
یا نوع های دیگر؟
ممنون میشم یک راهنمایی بکنید
با تشکر
اگه توضیح میدادید که سطح کارتون نیاز به گرافیک و CPU قوی داره یا نداره بهتر میشد راهنمایی کردنقل قول:
با این هزینه باید با گرافیک های Intel GMA 4500 MHD سر کنید که قوی نیستند
لپ تاپ تقلبی هم نداریم برادر من !!
مدلهایی از ایسر و دل و Fujitsu Siemens هستند زیر 600 تومن
در مورد لینوکس باید اینجا مطرح کنید :
به انجمن لپ تاپ ارتباطی ندارد
دوستان براي تماشاي فيلم، گه گداري بازي و همين طور كار با نرمافزارهاي مهندسي كه گرافيك قوي نميخوان، به نظرتون زير 600 ميشه مدل خوبي پيدا كرد، يا بايد توي 600 تا 1 تومن دنبال مدل خوب باشم؟
FUJITSU SIEMENSنقل قول:
intel core 2duo 2.1 1mb chache 800
RAM 2GB
HDD 160 GB
ATI 3450
Display 15.4 inch WXGA
DVDRW
VISTA HOME PRE
MADE IN GERMANY
BEHIN TECHNOLOGY:~~~520 T
با تشکر از راهنمایتوننقل قول:
کار من بیشتر برنامه نویسی هست
اگه میشه یک نوت بوک تا حدود 700 هزار تومن که
#برای برنامه نویسی کامپیوتر مناسب باشه
#از نظر گرافیکی هم کار خاصی ندارم
#وزنش کم باشه و قابل حمل حالا اگه نبود هم مشکلی نداره
با تشکر از شما
گزینه هایی هستش :نقل قول:
acer 5738zg
Lenovo N500-6NG
سلام ببخشید یه لپ تاپ میخواستم که رم وگرافیک خوبی داشته باشه و هارد دیسکش هم متوسط باشه(مهم نیست) قیمتش هم از 600 بالاتر نباشه با مارک دل یا سونی هم باشه ممنونم میخوام قصدی بخرم:14: و چون که میخوام تا 7لی8 ماه دیگه بفروشم یه چیزی باشه که قیمتش خیلی افت نکنه:43: ممنونم.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-20.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-21.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-22.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-18.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-19.jpg[/IMG]
سلام دوست عزیزنقل قول:
سری جدید نوت بوک های vostro 1015 برای شما مناسب هستن.
vostro 1015
Intel 2.0Ghz 2mb chache
ram 2GB
HDD 250 GB
15.6 inch WXGA
Intel GM45
price: 600
اطلاعات کامل تر:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=364413
با تشکر می خواستم بدونم قیمت این دستگاه ال جی چقدره؟نقل قول:
در تاپیک قیمت در خواست شودنقل قول:
اقا چرا واسه من دکمه تشکر نداره حالا که نمیتونم اون جوری تشکر کنم به این صورت از اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تشکر کنم ویه سوال دیگه داشتم این برام خیلی مهمه که قیمتش افت نکنه تا 7 الی 8 ماه اینده و مثل این که اونی را که معرفی کرده بودید گفته بودند قیمتش افت میکنه ممنون میشم اگه یه لپ تاپ خوب معرفی کنید که قیمتش بالای 600 الی 700 نباشه و قیمتش هم افت نکنه تا 7 الی 8 ماه اینده ممنونم
احتمالا جاوا اسکریپت مرورگر شما غیر فعالهنقل قول:
مگه میشه نوت بوک قیمتش افت نکنه؟نقل قول:
در ضمن خریدار دست دوم برند های دل و سونی و hp خیلی بیشتر از دیگر برند ها است.
اگر میخواهی قیمت زیاد افت نکنه باید خودت هم یک دسته دوم بخری.تا در فروش زیاد ضرر نکنی.
طبق معمول تمامی نوت بوک های دست دوم بسیار ارزان تر از نوت بوک های نو هستن و مشتری بسیار کمی هم دارن.
معمولا کسی که نوت بوک می خره دیگه نمیفروشه.
باید ضرر 200 تا 300 تومانی برای شما قابل تصور باشه
اقای biostar لطفا اگه میشه شما خودتون یه لپ تاپ را پیشنهاد بدید ممنونم
میدونی واسه چی میخوام این کار را انجام بدم واسه این که من تا 7 ماه دیگه به 1/5 ملیون پول لازم دارم که بابام هم داره اما به خاطر اون کاری که لازم دارم بهم نمیده وا سه همین میخوام یه لپ تاپ بگیرم که تا 7 ماه دیگه بفروشم و پولش را بردارم واسه اون کار:46:
سلام
من یه مطلب مشترکی راجب lenovo s12 توی چندتا سایت دیدم که عینا نقل قول میکنم و میخواستم ببینم این مطلب درسته(چون اگه باشه عالیه)؟؟؟
همانگونه که قبلا هم در شایعات گفته می شد، لنوا S12 بعنوان اولین نت بوک دنیا است که بر پایه چیپست Ion انویدیا تولید شده. این نت بوک با قیمتی کمتر از 500 دلار، فیلم های HD را با کیفیت خوبی پخش می کند و در بازی ها هم کیفیت مطلوب پلتفرم یون را دارا است.پلتفرم یون انویدیا در حقیقت مادربردی با پردازنده اتم اینتل است که توسط یک واحد گرافیکی 9400m شرکت انویدیا همراهی می شود. این سیستم پردازش فایل های ویدئویی با کیفیت 1080p را به راحتی انجام می دهد؛ دارای قابلیت پخش Blu-ray است و امکانات گرافیکی مناسبی را هم برای محیط بازی های رایانه ای فراهم می کند. می توان گفت که این محصول در مقایسه با نت بوک های اتم موجود در بازار، آشکارا یک سرو گردن بالاتر ایستاده.
صفحه نمایش 12 اینچی این نت بوک با رزولوشن 1280x800 و کیفیت 720p به پخش تصاویر می پردازد، اما اگر بخواهید از کیفیت 1080p آن استفاده کنید، باید آن را از طریق پورت HDMI به یک صفحه نمایش مناسب متصل کنید.از دیگر مشخصات این نت بوک می توان به رم 1 گیگابایتی و هارد 160 گیگابایتی در کنار باتری 3 سلولی اش اشاره کرد. S12 همچنین از یک کارت خوان 4 به 1 و یک ورودی کارت ویژه، برای استفاده از قابلیت های 3G بهره می برد. این نت بوک در ماه جولای و با قیمت 449 دلار برای فروش ارائه خواهد شد.
ضمنا توی سایت ویندوز دیدم که این لپ تاپ با ویندوز 7 نیز ارایه شده می خواستم ببینم تو ایراهن هم با ویندوز 7 هست یا نه؟
سلام دوستان
یه چند تا سوال برای یه نا اشنا به لپ تاپ :
می شه یه جورایی به دسته دوم اعتماد کرد ؟... اگه می تونه بد نباشه چجوری باید از خوب بودنش مطمئن شم ؟
لپ تاپ نو در حد 500 چی داریم ؟
یه مدل acer گیر اومده که دسته دومه با یک مگ رم و 256 کارت گرافیک و 256 هم هارد و سی پی یو 2 ... نظرتون راجع به قیمتش چیه ؟... 350 خوبه ؟
ممنون
من توصیه میکنم دسته دوم اصلا نگیرید .نقل قول:
به نظر من dell inspiron 1545 حدود 550 560 بگیری خیلی بهتره .
دوستان ببخشيد dell inspiron 1545 سيستم عاملش سون هس اين خوبه يا نه؟
فرقش با vostro1015 چي هست چون از لحاظ قيمت يكي هستن.
ویندوز 7 خیلی بهتر از ورژن های قبلی ویندوز هستش . البته کانفیگایی که از 1545 از زیگورات دیدم با سیستم عامل dos بودن .نقل قول:
از لحاظ کانفیگ با 1015 تقریبا یکی هستند . 1015 یه کانفیگش با کیفیت صفحه نمایش 15.6" HD with Anti-Glare, HD with TrueLifeTM هست که با 1545 فرق داره .
همچنین 1015 مودم اینترنال داره ولی 1545 نداره .
از لحاظ ظاهری هم با هم فرق دارند
لینکهای این دو مدل از سایت DELL :
Inspiron 1545
Vostro 1015کد:http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-inspiron-1545/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-1545&cs=19&s=dhs
کد:http://www1.euro.dell.com/uk/en/business/Laptops/laptop-vostro-1015/pd.aspx?refid=laptop-vostro-1015&cs=ukbsdt1&s=bsd
من یه سوال دارم ایا بهتر نیست برای لپ تاپ پول بیشتری هزینه کنیم و لپ تاپ به روزتر بگیریم؟؟یا لپ تاپهای ارزون قیمت هم جوابگو هستن؟؟
بستگي به نيازت داره اگر ميخواي كاراي سنگين بكشي چرا بهتره به روزتر باشه ولي براي كاراي عادي مثل برنامه نويسي افيس و ...نقل قول:
هيچ ضرورتي نداره
با سلام
نظرتون درباره فوجیستو esprimoo V6535 برای استفاده خانگی چیه؟
چجوری از اصل بودنش مطمئن بشیم؟
قیمت 577.000 تومان
گارانتی نیچ لن
سایز صفحه 15.4 اینچ ..... نوع صفحه ...WXGA رزولوشن 1280x800
پردازنده(CPU) نوع INTEL CELERON ... شماره پردازنده M575 ..سرعت پردازش 2 گیگاهرتز حافظه داخلی (Cache) 1 مگابایت L2
حافظه (RAM) نوع DDR2 .......حافظه موجود 2 گیگابایتی
کارت گرافیک نوع Intel GMA4500 حافظه کارت گرافیک 1163 مگابایت
هارد دیسک ظرفیت 250 گیگابایت
Power نوع باطری 6Cell عمر باطری 3 ساعت
اگر مدل دیگری هم از دل یا ایسر .... پیشنهاد بکنید ممنون می شم!
به نظر من acer 5738z با قیمت 595 تومن بهتر از اینه .نقل قول:
واسه چت كردن وبگردي و بازيهاي سبك و روشن ماندن حودو 12 ساعت در روز چه مدلي پيشنهاد ميكنين؟
یعنی شما برند ایسر رو بهتر از فوجیتسو می دونید؟نقل قول:
مدل های dell 1545 و dell 1015نقل قول:
acer 5738z هم بد نیست اما برای حدود 12 ساعت کار کردن طی یه روز دل بهتره
بلهنقل قول:
نسبت به فوجیستو شناخته شده تر هست و گارانتی بهتر و مطمئن تری داره
نقل قول:درسته در ایران خیلی استقبال نشده .نقل قول:
بله
نسبت به فوجیستو شناخته شده تر هست و گارانتی بهتر و مطمئن تری داره
تو یک تاپیک دیگه هم در این مورد بحث شد ولی در کل من acer رو ترجیح میدم .
IBM Levono g550 چطوره ؟ نسبت به acer 5738
g550فقط مونیتورش تو محیطهای معمولی هم زیادی براقه
فن CPU زیاد کار میکنه
برخلاف بسياري از مدلها بخصوص مدلهاي رقيب ايسر گرم نميكنه
دمای CPU بین 35 تا 40 درجست (يعني بسيار نرمال و عالي)
کیبرد در حد IBM THINKPAD (بسيار خوب)
از مدلهاي ايسر كيفيت كلي و تصويري بهتري داره
مدل گرافیک NVIDIA
Core2Due T6600 2.20GHz, 2MB DDR3 4GB 1066MHz+ HDD 320GB Nvidia GeForce G210M 512MB
مدل گرافیک اینتل:
Dual Core T4300 2.00GHz 1MB 3GB DDR3 1066MHz+320GB HDD Intel GM Accelerator 4500MHD
سلام
تا 500 تومن یک لپ تاپ خوب که همه چیو تا حد خوب داشته باشه معرفی کنین+ مشخصات و قیمت دقیق
acer باشه بهتره
سایتی میشناسین که لپ تاپ های ایسرو بفروشه؟قستی هم میفروشن؟
نقل قول:
Acer Extensa 5630Z
با گارانتی سازگار ۵۵۰ تومان. از اینترنت هم خرید نداشته باشد و به صورت حضوری خریداری کنید.
acer 5738z هم هست با گارانتی سازگار حدودا 570نقل قول:
سلام یه اساتید
یک لپ تاپ میخواستم ، تا 600 هزار تومن حداکثر ؛ بیشتر برای اینترنت و فیلم.
چیزهایی که مهم هست:
1- سی پی و رم خوبی داشته باشه
2- گرافیک دتیکیت داشته باشه و توربو کش نباشه حالا هر مدلی
3- دیسکانتینیو نشده باشه
4- گارانتی خوبی داشته باشه
5- کیفیت خوبی داشته باشه (از لحاظ جنس)
6- ال سی دی مناسب و با کیفیتی داشته باشه
7- ترجیحاً اگر رنگ صورتی داره خیلی خوبه چون برای خانم میخوام
8- ویندوز هم اگر ویستا باشه بهتره (البته بحث ویندوز زیاد مهم نیست فقط ساپورت داشته باشه!)
همه اینا رو از لحاظ قیمتی داشته باشه ، یعنی توقع ندارم ال سی دی فول اچ د ی باشه ؛ ولی به قیمتش بیارزه.
قبلاً تشکر از راهنمایی با حوصله شما.
تو این رنج انتخابها خیلی زیاد نیستند اما یکی از بهترینها این هستش :نقل قول:
acer 5738z با گارانتی سازگار :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
نقل قول:
نوشته شده توسط Ali.Mirzaie [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه اساتید
یک لپ تاپ میخواستم ، تا 600 هزار تومن حداکثر ؛ بیشتر برای اینترنت و فیلم.
چیزهایی که مهم هست:
1- سی پی و رم خوبی داشته باشه
2- گرافیک دتیکیت داشته باشه و توربو کش نباشه حالا هر مدلی
3- دیسکانتینیو نشده باشه
4- گارانتی خوبی داشته باشه
5- کیفیت خوبی داشته باشه (از لحاظ جنس)
6- ال سی دی مناسب و با کیفیتی داشته باشه
7- ترجیحاً اگر رنگ صورتی داره خیلی خوبه چون برای خانم میخوام
8- ویندوز هم اگر ویستا باشه بهتره (البته بحث ویندوز زیاد مهم نیست فقط ساپورت داشته باشه!)
همه اینا رو از لحاظ قیمتی داشته باشه ، یعنی توقع ندارم ال سی دی فول اچ د ی باشه ؛ ولی به قیمتش بیارزه.
قبلاً تشکر از راهنمایی با حوصله شما.
تو این رنج انتخابها خیلی زیاد نیستند اما یکی از بهترینها این هستش :
به جز مارک ایسیر دیگه چی میشه پیدا کرد؟! که دیسک blue-ray هم داشته باشه.نقل قول: