نقل قول:
وصلت مبارک:11:
عجب جای دره پیتی هستی.فاصله تو با من 20 ساعته :18::31: .
شکرش جای من خوبه 7 تا دهکه فعال کنارم دارم :31:
برای یه مدت بعد خوبه:31:
Printable View
نقل قول:
وصلت مبارک:11:
عجب جای دره پیتی هستی.فاصله تو با من 20 ساعته :18::31: .
شکرش جای من خوبه 7 تا دهکه فعال کنارم دارم :31:
برای یه مدت بعد خوبه:31:
ساده نباش جای من جای خوبی برای حمله کردنه ولی کسی نمیتونه به من حمله کنه:31: اگه نزدیک بودی بهت حمله میکردم:31: حالا که نیستی وصلت کردم:46: الان نزدیک شدم به سطح 6 منتظر نتیجه حمله هستم یه بازرگان هم فرستادم 550 تا چوب بیاره:31:نقل قول:
اون لینکه هم یادت نره منم یادم نمیره :دی
الان میخواستم برم تو بازی پیام داد حساب شما به دلیل تعدد اکانت متوقف شده تا دوروز دیگه عجب ادمایی هستنا :دی
مگه پیام ندادن امروز هیچ مارشی انجام ندید ؟همش الکی بود؟؟؟؟؟؟
اون که الکی بود من 2 تا جنگ راه انداختم پیروز هم شدم چندتا بازرگان هم فرستادم بعد برای سود بیشتر یه یه اکانت دیگه هم ساختم که مچمو گرفتن :31:نقل قول:
نمیشه یه جوری اکانت اضافه رو پاک کرد
یوزرت چیه؟
من hiwa هستم سطح :3
به سطح 5 رسیدیم....
نقل قول:
:31::31::31::31::31:
چند صفحه قبل یکی پرسیده بود می شه اکانت دیگه ای ساخت منم گفتم نه بن 48 ساعته می شی نخوندیش
ساده خودتی 20 ساعت طول می کشه قشونت به نقطه اصلی نقشه که تراکم قلعه در اونجا نسبتا زیاده برسه اون موقغ طرف 1000 بار داخواست کمک و حمایت کرده و 1000000 سرباز ریخته تو قلعش اره کسی به تو حمله نمی کنه تو همین طور
حالا صبر کن از بن در بیای
تو رو خدا به من حمله کن :31: من دارم سطح 12 می شم زرنگ بازی می خوای در بیاری هان . ناراحت نشو سطح منابع من بالاست اگه از بن در اومدی بهت کمک می کنم فامیل . البته یه کم دوری نه مثل اینکه خیلی خیلی دوری :31::31:
بزار از بن دربیام تلا ق دخترمو ازت میگیرم :31: صدتا شمشیرزن حرفه ای هم میفرستم سراقت من به کسایی که سطح 6 بودن هم حمله کردم وشکستشون دادم:31: اگه کمک کنی که یه دختر دیگه هم بهت میدم تا حالشو ببری:8:نقل قول:
به فکر حمله نباش با مدیریت کل بازی تماس گرفتم گفت حلش میکنه:21:نقل قول:
عزیزام من دانشگام باز شده
90 تا تبر زن دارم و 90 تا شمشیر زن.
نزدیک سطح 8 هستم
هرکی اکانتم رو می خواد بگه تا بدم بهش.
منم از بن در اومدم
اکانتتو به به من
این چرا هی برمیگرده صفحه اول؟ اعصابم خورد میشه
برای جلوگیری از فعالیتای خودکار
چطوری میشه تو پاک سازی با خودت جمعیت بیاری؟
بچه ها من یادم رفت بگم که عضویدم:31:یوزرم ARDAVAN_2008هستش 3تا پسر دارم هر کسی خواست پیشنهاد بده میمونه رو دستمها:27:اوضاع منابع هم افتضاحه به خصوص چوب و اسکناس...کمک کردید هم کردید دیگه:25::31:
کسی نمیدونه چطوری میشه سکه گرفت. بدون خریدن البته به جا شنیدم که میشه هک کرد یه جورایی
واستا ببینم فاصلت ازمن چقدره تا کمکت کنم از یکی از بچه ها که سطح 8 بود اکانتشو داد به من خودمم نزدیک سطح 7 ام:46:نقل قول:
باید با نرم افزار الترا سورف بری توقسمت سکه ی رایگان بعد رو یکی از اون گزینه ها کلیک کنی بعد چندتا فرم پر کنی بهت سکه میده الترا سورف ip تو به ای پی امریکایی تبدیل میکنه وبه عنوان یک یوزر امریکایی وارد میشی:46:نقل قول:
ممنون اگه بدی جبران می نماییم...نقل قول:
واستا ببینم فاصلت ازمن چقدره تا کمکت کنم از یکی از بچه ها که سطح 8 بود اکانتشو داد به من خودمم نزدیک سطح 7 ام
فاصلت در حد تیم ملیه 15 ساعت:18:نقل قول:
بازارش کساده.
پیشنهاد==>1000 آهن برای 950 چوب
هر کی عوض می کنه اینجا یا تو بازی پیغام بده.
نام کاربری ==>DrXoX
پ.ن:
معامله انجام شد.
:31:ای بابا دوستان کسی پسر نمی خواد؟نقل قول:
فاصلت در حد تیم ملیه 15 ساعت
عالی بود ولی ببخشید من اصلا متوجه نشدم میشه یکم بیشتر راهنماییم کنید؟؟؟ مرسینقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
جانم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
این بازی زایمان هم مگه توش داره ؟؟؟ پسر نمیخواین ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟
آموزش دریافت سکه رایگان در انجمن خود بازی موجوده:5:نقل قول:
سلام من هم یه اکانت ساختم
AmirIliya
البته هنوز تازه وارد هستم
.خوب هر کسی تو قسمت خاندان 6تا فرزند داره ...نقل قول:
انم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
این بازی زایمان هم مگه توش داره ؟؟؟ پسر نمیخواین ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟
نقل قول:
بازم مرسی ولی میشه یه لینکی چیزی بدی یا یکم راهنماییم کنی.
امروز کسی نیست
حاجی من یه روستا دارم سطحش 7 یا 8 است البته اگه تا الان کسی حمله نکرده باشه هر کی میخواد بگه بدم بهش
دوستان من در جنگ خان ها يك قبيله توپ زدم هر كي تونست بايد عضوش شود قبيله من در ميان قبيله هاي ديگر 28 است
با كمك شما دوستان بهتر و بهتر هم مي شود
قبيله KING-WAR را به ياد داشته باشيد
براي عضويت در اين قبيله بايد شما اول از همه به لينك زير برويد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شما بايد روي پيوستن به اين قبيله كليك كنيد و بعد منتظر تائيد من باشيد تا عضو قبيله شويد .
با تشكر
سطح هفت.....
منم رسیدم سطح 9
آقا کسی نمیخواد یوزر من رو؟
من مي خواهم البته اگر مجاني ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سطح 16 هستم
16؟ عجیبه چون فقط دو نفر 16 هستن.شما کدومشی؟
بله مجانیه اگه میخوای یک پیغام خصوصی بده به مننقل قول: