من x1 دارم وشی خوبیه ولی به این nemirese!
Printable View
من x1 دارم وشی خوبیه ولی به این nemirese!
شیراز رویت شد:
720.000
خوشکله.هم مشکی هم نقره ای.
کیفیتش هم خوبه.
از لحاظه مشخصات اصلی مثل cpu , ram ,فرقی نکردهنقل قول:
شتاب سنج اضافه شده
ال سی دی 0.2 اینچ بزرگ تر شده و دوربین ۸ مگا پیکسلی
ال سی دی هم مثل اکپریا کادر شده نیست ، یعنی ال سی دی هم سطحه بدنه گوشی هست ، که به نظره من خیلی خوبه
ولی با این قیمتی که داره ارزشه خرید نداره ، چون همون x1 که یکم تغیر کرده ، شما به راحتی میتونی وم ۶.۵ رو روی x1 نسب کنی
به جاش برای عید ۱۰ میاد که ۱ تومن هم باشه ارزش خرید داره :31:
دوربینشم شده 8 ها.
بنچ مارکشم بالاترین بود تو گوشی ها .
ببینم این تاپیک چرا اینجاست؟
مگه نباید تو پاکت پی.سی ها باشه؟:20:
تاپیکهای اینجوری اینجا بارور میشن و بعد که بار علمیش بالا رفت میفرستیم اونجا.
ریویوی این گوشی از فون آرنا. امتیاز متوسط 7 رو گرفته!!
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Xperia-X2-Review-review-r_2377.html
تقریبا تو همه زمینه ها غیر از مولتی مدیا خوب بود و تو طراحی ، دوربین ، صفحه نمایش و باتری عالی بوده ...نقل قول:
Pros
- Great display
- Dainty look and compact size
- Good QWERTY keyboard
- The best camera in a WM phone today (for taking pictures)
- The boxed headset is really good
Cons
- Sluggish operation speed
- Low screen sensitivity
- Limited choice of extra panels
- Mediocre multimedia capabilities
فری این فون آرنا خیلی چرت و پرت میگه
یادش بخیر یه زمانی یه گوشی از سامسونگ رقیب آیفون دونست :27:
gsmarena هم ریویوش رو گذاشته.
من نمیدونم چرا سونی نکرده حداقل یه سی پی یو بالاتر بگذاره.حیف این گوشی بود.
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2-review-443.php
شاید اگه سی پی یو این بالاتر میرفت و مثلا 720 میشد رو فروش ویواز تاثیر میگذاشت.کلا این کار همیشگیه بر و بچز اس ایه:دی همیشه هر وقت یه جای گوشی رو خیلی حوف نمیکنن واسه اینه که میخوان چند وقت دیگش یه گوشی بدن که اون ضعف رو نداشته باشه!تابلوئه چند وقت دیگه یه پاکت پی سی 8 مگا پیکسلی میدن با ارتقا توی سی پی یو.و شک نکن تو اون گوشی بازم فیلمبرداریش ارتقا داده نمیشه:دی! و .....نقل قول:
من نمیدونم چرا سونی نکرده حداقل یه سی پی یو بالاتر بگذاره.حیف این گوشی بود.
خیلی از فعالان این تاپیک و علاقه مندان x2 معذرت میخوام. ولی من هم نا امید شدم. منی که خیلی وقته منتظر این گوشی بودم.
مهمترین ضعف نبود حساسیت زیاد در touch و تنبلی به خاطر سخت افزار کم قدرت هست.
من هم اگه HD2 نخرم Omnia2 میخرم.
اختیار دارید.وقتی یه چیزی خوب نیست خوب نیست دیگه.کاریش نمیشه.بد نبود اگر این مدل هم کنسل میشد.
پس با این حرف ها زیر 500 تمن می ارزه واسه خرید
قبول دارم که اکسپریا 2 گوشی نیست که بابتش مدت ها صبر کرد ولی در کل گوشی بدی نیست
مشکلاتی هم که تو ریویوها بهش اشاره شده قابل حله و به طور قطع سونی اریکسون این مشکلات با یه فریمور جدید حل میکنه
ضمنا این گوشی نباید با امنیا2 مقایسه کرد اکسپریا 2 باید با تاچ پرو2 و ان97 و گوشی های کیبورد دار مقایسه کرد
در مجموع به نظرم اگه قیمتش زیر 500 تومن باشه ارزش خرید داره چون سخت افزارش با تاچ پرو2 تقریبا برابره و فقط تو برخی موارد با هم فرق دارن
نقل قول:
پس دیگه تو خرید امنیا 2 شک نمیکنم
نمیدونم چرا پستای شما میخونم یاد یکی از بن شده های این انجمن میفتم
منم با پست بالا موافقم و به نظره من ایکس2 نسبت به هم رده های خودش مثل تاچ پرو2 میتونه گزینه ی خوبی باشه
اخرین قیمت ؟؟؟
بابا تو سر مال نزنین خداییش گگوشی خوفیه.منتها از بس خود برند گوشی های های اند جدید تو دستور کارش داره خیلی ها دارن منصرف میشن و میخوان حداقل 2 ماهی صبر کنن .خداییشم تو گوشی های های اند اکس10 و ویواز خیلی از این سرتر هستن دیگه
با سلام خدمت دوستان عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که ،
من واقعا متاسفم ، برای کسانی که با این گوشی ، حتی کار هم نکردند! و صرفا از روی شایعات نظر میدند!
طبق یکی از قوانین CRM ، کسی که چیزی رو بدون دلیل و منطق رد میکنه ، مشکلات روحی داره!
پس خواهشا یک نفر بیاد بدون تعصب و حساسیت بیخود ، مشخصات و احیانا نواقص (یا مشکلات ویا هرچی !) این X2 رو توضیح بده!
طبق یکی از قوانین CRM ، کسی که چیزی رو بدون دلیل و منطق رد میکنه ، مشکلات روحی داره!
همون میگرن خودمونه:31:نقل قول:
دوست عزیز این گوشی تازه اومده فکرنکنم کسی به این زودی این گوشی رو بخره چون:نقل قول:
پس خواهشا یک نفر بیاد بدون تعصب و حساسیت بیخود ، مشخصات و احیانا نواقص (یا مشکلات ویا هرچی !) این X2 رو توضیح بده!
اولا قیمتش بالاست
دوما چیزی برای گفتن نداره فقط ورژن ارتقاع یافته گوشی x1 هست.
دوستانی هم که اینجا نظر میدن با کوله پشتی از تجربه :31: دارند می نوسیند البته با منبع:10:
The X2 gets Windows Mobile 6.5.3 in May, no love for Windows Mobile 7
کد:http://se-blog.com/the-x2-gets-windows-mobile-6-5-3-in-may/
دوتا آپدیت برای X2 تو راهه.نقل قول:
Sony Ericsson have just posted their X2 software upgrade schedule on the official Xperiancers blog, and it shows that we’ve got two firmware upgrades in store for the X2. The first will come in March and it’ll upgrade the phone’s operating system to Windows Mobile 6.5.2, thereby improving the stability and usability. It will also enabled video calling, an FM radio and quicker GPS fixes.
The second upgrade will come in May and will upgrade the operating system to version 6.5.3, just like the Aspen. Sony Ericsson says this will be the most significant upgrades, as it will improve performance, usability, power management and browsing experience. Sounds good!
By the way, the post also mentions Windows Mobile 7 and that there won’t be an update to WM7 as the phone’s hardware won’t suffice. This tells us that Sony Ericsson are working on / with Windows Mobile 7.
اولیش مارس میاد (2 ماه دیگه) که که ورژن ویندوز موبایل رو به 6.5.2 ارتقا میده و یه سری تغییرات مثل اضافه شدن ویدئو کال و اف ام رادو و یه سری بهینه سازی ها توش داده میشه
دومیش هم ماه می (اردیبهشت) میاد که ورژن سیستم عامل رو به 6.5.3 ارتقا میده (همونی که رو Aspen هست) و تغییراتش زیاد و محسوسه
خبری از ویندوز موبایل 7 هم برای X2 نیست ، چون سخت افزارش کفاف ویندوز موبایل 7 رو نمیده :دی
و بعدش میگه که احتمالا رو گوشی هایی با ویندوز موبایل 7 کار میکنه :دی
قیمت این گوشی در آن سوی آبها 575 دلار هست:
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-XPERIA_X2-phone
من به لطف خدا این گوشی رو خریدم و پیشنهاد میکنم (فعلا) نخرید :31: اگه سوالی دارید در خدمتم:10:
خوب مبارکه چند خریدی حالا؟نقل قول:
خوب کلا یه توضیح کامل (یه نقد از خودت بنوید ببینیم چطوره)
دوربینش واقعا در حد 8؟
خیلی ممنون. من با مموری 16 .750 خریدم:41:دوربینش از 3.2 سایبر شات قبلیم بدتره:31:.تا دلتون بخواد هنگ میکنه.فیلمبرداریش 720.480 هست اما با فرمت 3جی پی که خیلی مذخرفه.سرعت پردازشش خوبه.هر چی فیلم سینمایه دایویکس ریختم نتونست بدون گیر بیاره(تقریبن نمیشد فیلم دید).کیفیت تصویر و صداش خوبه.پنل هاش و بازیهای روش خیلی باحاله.در کل 700 نمی ارزید.نقل قول:
مثل اینکه ما در مورد این گوشی حرف زدیم همه ازش زده شدن:27:هیچکی دیگه پست نمیزنه.گوشی خوبیه ها:31:
راستی دایویکس با چه برنامه ای باز کردی؟؟؟؟؟؟
کلا یه ریویو مختصر از گوشی بزار
راستی تو ریویوها خیلی از دوربینش تعریف شده بود ولی مثل اینکه شکا زیاد راضی نیستی!!!!!!!!!!
آره.منم تعریف دوربینش رو شنیدم.نمیدونم چرا این دوستمون راضی نیست.
من 2 تا عکس میزارم ازش.یکی 3.2 یکی 8 این.دایویکس و هم مدیا پلیر ویندوز میخونه هم پلیر سونی که یه چیزی شبی منوی ps3,psp هست.فک کنم اسمش xmb هست
ببین دوربینی که 8 مگاپیکسله چه رو 8 بزاریش چه رو مثلاً 2 تو رنگ بندی و شفافیت عکس و نویز فرقی ندارهنقل قول:
فقط سایزش فرق میکنه
برای مقایسه باید با یه گوشی که خودش 3.2 هست مقایسه کنی
منم همین کار و میکنم.یه 3.2 سایبر شات دارم
:31:راستشو بخواین تو پی سی عکساش و ندید ه بودم.کیفیتش اینجا خوبه
این 3.2 سایبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 8.1 ایکس 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر خوب میرسه ولی اون حاله صورتی رو داره فکر کنم.
شاید با اپدیت درست شه.یه مقدارم دستتون لرزش داشته.
سایبر شات همینش خوبه که لرزش و میگیره:31:
سلام.خبر:امروز یه ایکس2 به قیمت 670هزار تومان بدون گارانتی گرفتم.الان تو شارژه.......
مبارکه
منتظر عکس و ریویوو هستیم
مبارکتون باشه دوست عزیز:46:نقل قول:
منم قصد دارم این گوشیو بگیرم :8: اما منتظرم ببینم با اپدیتی که قراره تو ماه مارچ براش بیاد تغییری تو سرعتش ایجاد میشه یا نه
اگه امکانش هست یه ریویو و چنتا عکس بذار ازش:46:
راستی با گارانتی اصلی قیمتش چقدر بود؟
ممنون
مبارکه.یه ریویو کامل بعد اینکه از شارژ گرفتیش بگذار.3 ساعت شارژ حداکثر دیگه بسه
آپدیت جدید برای این گوشی اومده. بوسیله SEUS آپدیت کنید.
در مورد ریویو که الان وقت ندارم ولی دوستان سوالی داشتن پاسخ میدم.نقل قول:
در مورد شارژ هم من حدودن 12 ساعت ولی کمی بیشتر در شارژ گذاشتم.
در مورد عکس هم نمیدونم چه طور باید عکس ها را در سایت قرار بدم!