قیمت 510 تومنی که دوستان گفتن احتمالا مال مدل 32گیگ هست
وگرنه مدل 16گیگ رو از هر جا سوال کنی بیشتر از 425 تا 430 نمیگن:10:
Printable View
قیمت 510 تومنی که دوستان گفتن احتمالا مال مدل 32گیگ هست
وگرنه مدل 16گیگ رو از هر جا سوال کنی بیشتر از 425 تا 430 نمیگن:10:
سلام به همگی دوستان
اینم بررسی x6
با اولین نگاه گوشی شما یاد 5800 و بعد به یاد x3 میوفتید
شکل و ظاهر گوشی زیبا و جذابه.طراحی گوشی خوب شده و یه کلاس خاصی داره
بدنه گوشی تماما از پلاستیکه ولی جنس پلاستیکش خوبه<تقریبا مثل 5800>
3تا دکمه تماس .منو و قطع تماس بر عکس ظاهرشون که عین 5530 هست لمسی نیستن
طراحی دکمه ها باظاهرگوشی خیلی هماهنگه
جای سیم کارت دقیقا مثل 5800 هست با این تفاوت یه ضامن در اون هست برای راحت در اوردن سیم کارت که به نظر من در اوردن سیم کارتو سخت تر کرده
در باطری هم به نسبت محکمه ولی از ظاهرش معلومه اگه زیاد باز و بسته بشه لق و شل بشه
حالا به مهمترین قسمت گوشی میرسیم یعنی ال سیدی
کیفت ال سی دی خوبه و مثل بقیه ال سی دی نوکیا ها هست
حساسیت ال سی دی خیلی عالیه و با کوچکترین ضربه ای عکس العمل نشون میده
هچنین خازنی بودن ال سی د ی باعث شده اس ام اس زدن با گوشی خیلی راحت تر از 5800 و 97 باشه
همچنین هیچ کندی در پاسخ گویی به ضربه توی ال سی دیش دیده نمیشه
کوچکترین ضربه به ال سی دی مساوی به پاسخگویی سریع
در مجموع از لحاظ ال سی دی یکی از بهترین هاست
ولی با تمام این تفاسیر من ال سی دی ایفون رو بیشتر ترجیح میدم ولی این دلیل بر بد بودن ال سی دی ایکس 6 نیست.
ولی با توجه به قیمتش ال سی دی فوق العاده ای داره
بقیه قسمت های گوشی هم جای بحث زیادی نداره و دقیقا مثل 5800 هست
حدود 1گیگ نقشه روی گوشی هست که نقشه کامل اکثر مناطق دنیا رو داره به جز ایران
کیفیت دوربینش هم خوب و راضی کنند هست و مثل بقیه ی 5 مگاپیکسلی های نوکیاست
فلش دوربینم قدرت خوبی داره و برد نوری مناسبی داره که تو شب خیلی کمک میکنه
یه نکته جالب اینه که یه هندزفری بلوتوث خیلی با کیفت همراه گوشی عرضه داخل کارتن گوشی هست
کیفیت هندزفری بلوتوث همراه گوشی فوقالعادست
تا 7 8 ساعتم یه پشت اهنگ گوش دادن هم جواب میده
زمانی که من گوشی رو خریدم حدود 5 روز پیش هندزفری بلوتوث روش بود ولی یکی از اقوام 11 فروردین رفت ایکس6 رو خرید ولی با وجود اینکه دفترچه راهنمای هندزفری بلوتوث رو گوشی بود ولی از هندزفری بلوتوث خبری نبود
هنگام خرید شما مراقب باشید که هندزفری بلوتوث رو از رو گوشی بر نداشته باشن
این مغازه دار ها واقعا از هر ترفندی استفاده میکنن تا از رو گوشی یه چیزی کش برن
هنگام خرید واقعا مراقب باشین
صدای اسپیکر گوشی واقعا عالیه
بلندیش در حد 95 8گیگ هست اما با کیفیت بالاتر
همچنین بلندیش از 5800 هم بیشتره ولی متاسفانه بیس 5800 رو نداره و 5800 از لحاظ بیس خیلی بهتره
یه مشکلی خیلی کوچیک و ضایعی داره اونم اینه که اگه باطری گوشی رو در بیاری باید دوباره ساعت و تاریخ رو تنظیم کنی که این واقعا مشکل تابلویی هست
یه مشکل دیگه هم اینه که کابل تی وی همراه گوشی نیست و همچنین کابل یو اس بی کوچیک همراه گوشیه.که با توجه به اینکه حدود 400 تومن پول واسه گوشی دادی یه خورده ادم زورش میگره<مخصوصا کابل یو اس بی کوچیک که بد جور رو اعصاب میره>
ماندگاری باطریشم خوبه
با یه استفاده نسبتا سنگین 2 روز رو راحت جواب میده
دوست گرامی
این گوشی رم خور که نیست. یعنی 16 Gb ثابت است؟
من توی معرفی این گوشی دو مدل دیدم
1-X6 25gb به قیمت 490 2-X6 بقیمت 610
تفاوت این دو در چیست»
اره 16 گیگ ثابته ورم دیگه نمیخوره
x6 دو مدله ولی 25 گیگ نیست و30 گیگه و یکی دیگه هم 16 گیگ
پشت مدل 16 گیگ هم زده
x6-00
تنها تفاوت این دو مدل هم از لحاظ حافظه است و دیگه هیچ تفاوتی ندارن:10:
من آخرین قیمتی که دارم 410 نمی دونم کدم مدل بود (یعنی 16 گیگ بوده؟) راستی 16 گیگش فقط صورتی داره؟ یا رنگ های دیگه هم اومده
دوستان بنظر شما قیمت ایکس 6 مدل 32گیگ خیلی گزاف نیست؟ در مقایسه با سونی اریکسون ساتیو ارزش خرید داره؟ من معمولا از سایت گوشی شاپ خرید می کنم قیمت ساتیو رو با گارانتی پارسه زده 530و ایکس 6 مدل 16 رو با گارانتی اصلی 398 و پارسه 390 و قیمت ایکس 6 مدل 32 رو زده 550 تومن
سلام به همه
من 25 فروردين 1389 اين گوشي را خريدم از علا الدين 405 تومان با 16 گيگ حافظه و يك كيف فابريك از همون مغازه اي كه خريدم 20 تومان ولي قبل از اينكه شما براي خريد اقدام كنيد بايد چند تا نكته خدمتتون عرض كنم تا سرتون كلاه نزارند.
1- الان تو علاالدين مد شده ميگن گوشي مثلا 400 تومان بعد ميگن بايد نرم افزار رو گوشي بريزيد كه مثلا اونم ميشه 20 تومان ولي شما گول حرفهاي اين دزدهاي فروشنده را نخوريد چون اصلا نيازي به نرم افزار اضافي نداره. 2- وقتي ميگيد بدون نرم افزار ميخوام اين علا الدينيها ميگن گارانتيش با نرم افزار هستش بازم گولشون نخوريد. 3- براي خريد گوشي نوكيا x6 حتما در طبقه همكف علاالدين از فروشگاه به نام فروشگاه مركزي نوكيا خريد كنيد. 4- بعد از خريد گوشي با sms سريال گوشيتونو رجيستر ميكنن و ميتونين در مسابقه قرعه كشي نوكيا هم شركت كنيد. 5- اين مغازه فروشگاه مركزي نوكيا قيمتش مقطوعه ولي تنها نمايندگي رسمي نوكيا تو حافظ هستش.
حال يه خورده هم از گوشي واستون ميگم:
من قبلا c905 داشتم با دوربين 8 ولي تو 6 ماهي كه خريدم 2 دوبار خراب شد يه بار بلندگوش يه بارم فلتش سوخت اند گوشي با قطعات مزخرف چيني هستش. البته اين گوشي نوكيا هم تحت ليسانس چينه و جنس پلاستيكش با اون جنسي كه تو عكسهاي خارجي هستش يه كم بدتره ولي از تاچش بگم براتون حرف نداره واقعا اند تاچه من دوستم اپل داره و خانمم ويوتي اسمارت lg داره و با تاچ جفتشون كار كرده بودم ولي تاچ اين يه چيز ديگه هستش و با ناخن و قلم كار نميكنه و فقط به انگشت حساسه اگه يه اپسيلون از پوست انگشت به صفحه بخوره عمل ميكنه و يه سري نرم افزار هم رايگان نماينده مركزي نوكيا ريخت برام و اون نرم افزارهايي كه فروشندگان آفتابه دزد خصوصا نبش ورودي پاساژ (دست راست)ميگن به طور رايگان از سايت نوكيا دانلود ميشه.
- با دوربينش چند تا عكس گرفتم البته به پاي c905 قبلي خودم نميرسه ولي با خرابيهايي كه سوني اركسون رو دستم گذاشت ديگه اصلا دوربين گوشي واسم مهم نيست. تاچ اين گوشي ميرزه به تمام مدلهاي سوني اريكسون.
در ظاهر كه همه چيزي داره و نسخه سيمبينشم يك دهم از n86 n97 بالاتره و كيفيت صداش عاليه فقط عيبش به نظرم اينه كه محافظ لنز دوربين نداره و قفل صفحه با يك كليد مكانيكي در سمت راست گوشي باز ميشه كه اونم ميتونستن مثل ويوتي اسمارت بهتر عمل كنن. بقيه چيزا و خصوصا تاچ بينظيرش حرف ندارند راستي فقط اونجا رنگ مشكيشو دارند.
خيلي مهم: من تا به حال نظري نداده بودم و اين نظر را فقط جهت آگاهي شما دادم تا گول اين فروشندگان نرم افزار فروش تقلبي را خوريد و فقط از نماينده مركزي نوكيا خريد كنيد و درپايان اميدوارم كه با انتخاب خوبمون گوشي را بخريم كه با يك بار زمين خوردن مثل گوشي c905 سوني اريكسون اوت نشه.
در خصوص ساير موارد اين گوشي هم بعد از اينكه باهاش كار كردم مفصلاً توضيح ميدم خدمتتون.
ببخشیدا ولی میشه یکی از برتری های این گوشی را نسبت به 97 بگید؟:27:
دوستان یه توضیحی در باره این موضوع میدن روشن بشیم؟نقل قول:
نسخه سيمبينشم يك دهم از n86 n97 بالاتره
ایوجور که معلومه قیمت 16 باز پایین اومده و به زیر 370 و حتی 360 هم دیده شده
=============
یک نکنه ی مهم که باید در مورد سخت افزار این گوشی روشن بشه اینه که آیا گوشی می تونه بزی های سنگین HD رو بالا بیاره یا مثل 5800 و ان 97 خیلی کند (غیر قابل بازی) گیم رو بالا می اره !
مثلا بازی ferrari gt: Evolution که حجمش 64 مگ
کسی از دوستان بازی رو تست کرده ببینه چطور اجرا می کنه ؟
==========
اگه نتونه روان اجرا کنه به نظر من خریدن گوشی یکم عادلانه نیست چون این گوشی برتری خاصی (به جز دورین قوی تر و حافظه ی بیشتر) از 5800 نداره و در اصلا نسخه ی آپدیت شده ی 5800
خوب یکی از دوستان توی موبایلستان تست کرده و نتیجه رو اعلام کرده خودتون ببینید
برا نوکیا واقعا متاسفم...نقل قول:
خدمت دوستان گلم عرض کنم که بازی نصب شد ولی موقع اجرا اونقدر کند بود که مثلا شما حدود 10 ثانیه موزیک میشنیدی بعد تازه صفحه میومد و با اینکه من خیلی صبورم اما بازم موفق به بازی نشد چون تو منوی Loading گیر میکرد .
خوب از اولش هم نباید از نوکیای تن لش انتظاری بیش از این داشت . ساتیو و 8910 و ویواز جدا از سی پی یو خیلی قویتر و بروز تر کارت گرافیک یا بهتر بگیم شتاب دهنده گرافیک دارند . چیزی که نوکیا فعلا باهاش غریبه و فعلا سالی 100 تا گوشی میسازه ولی سی پی یو آرم 11 434 مگاهرتزی و دوربین 5 و بدون کارت گرافیک و نو آوری و استفاده از تکنولوژی روز کیلو چند ؟
بابا کارت گرافیک و چیپ گرافیکی همه بهانست......چطور میشه که یه بازی گرافیکی مثل One با حجم 12 مگابایت روی 97 که پردازندش با x6 فرقی نداره به راحتی اجرا میشه بعد یه بازی مثل Ferrari GT اجرا نشه؟.....فرق نوکیا با سامسونگ و سونی اریکسون میدونی چیه؟......اینه که سامسونگ که چیزی از خودش نداره میره پول خرج میکنه تا یه شرکتی مثل Gameloft یه بازی رو از یه جایه دیگه مثله iPhone براش پورت کنه تا حرفی برای گفتن داشته باشه......حتی به نظر من گیم لافت با نوکیا خیلی شاخ تو شاخن و با هم خوب نیستن.......نوکیا خود کفاست......نیازی به بازی های گیم لافت نداره........یادتونه یه دموی 4 مگابایتی از نمایشگاه E3 نوکیا نشون داد همه کف کردن؟......پس نوکیا میتونه.......ولی نمیخواد! (نمیدونمم چرا نمیخواد : دی)نقل قول:
از نظر تخصصی هم باید بگم که Ferrari GT روی 97 میتونه مثل آب روون اجرا بشه......به شرطی که بازی رو با سیستم گوشی Optimize کنن.......مثلا بازی های شرکت polarbit رو میبینین با چه گرافیکی روی x6 و 97 روون اجرا میشه؟.......پس میشه.......نگین نمیشه........اتفاقآ من برای سامسونگ و سونی اریکسون متاسفم......چون با این همه قابلیت و امکانات فقط بلدند پول خرج کنن تا یکی براشون کاری بکنه......
این ها همه نظرات من بود...!
والسلام!
حرفهای شما متین ولی بنده هم عرایضی برای شما داشتم!نقل قول:
اول اینکه بگم بی هیچ تعصبی دارم حرف می زنم درثانی آنچنان اهل گیم هم نیستم! ولی شیفته قدرت و عملکرد فوق العاده ام
صحبت اینه که به مصرف کننده ای مث من و هر کس دیگه چه ربطی داره که نوکیا به تنهایی می تونه کاری رو بکنه یا فلان شرکت باید با شرکت های دیگه ای یکی بشه تا کاری بکنه! نه بحث سر محصولاتیه که بدست ما می رسه و قدرت عملکرد یا پرفورمنس اونا و مچ شدن نرم افزاری و سخت افزاریشون با گیم هاو سایر برنامه هاست. حالا چه فرقی داره به حال ما که مثلا شرکتی مثل سامسونگ با همکاری شرکتهای دیگه این گوشی رو به بازار داده یا نوکیا به تنهایی این کار رو کرده! مگه ما جیره خور این شرکت ها و ائتلافهای اونا هستیم! خود نوکیا در بعضی از پلت فورم هاشو با میکروسافت و اینتل و غیره به اشتراک گذاشته تا در جهت پیشبرد اهداف و فروش گوشی هاش و جلب رضایت مصرف کنندهاش محصول درجه یکی به بازار بده!!! امیدوارم کمی منطقی باشیم!
1.دوستانی که ایکس 6 دارن بفرمایند که بخش مسیجینگ یا اس ام اس نگاری این گوشی با زبان فارسی خوب جواب می ده و دریافت و ارسال اس ام اس های فارسی بدون ایراد انجام میشه؟
2.در مورد عمر باتریش چه نظری دارین؟ (اونایی که دارن) بیشتر حالت استندبایش مد نظرمه که چند روز دووم میاره؟ و بنظرتون خوب جواب می ده؟
3.ال سی دیش چطوره که زود روش خش نمیوفته؟
4.صدای اسپیکرش باکیفیت و بلنده؟ البته زیاد شنیدیم که با کیفیته ولی اونایی که عملا تجربه کردن بفرمایند
5.صدای هدفونش چطوره؟ به سری واکمن سونی اریسکون می رسه؟ اون کیفیت پخش موزیک تو واکمن سونی اریکسون رو داره؟ اگه توجه کرده باشید سری واکمن سونی اریکسون در بخش اکوآلایزرشون آیتم MEGA BASS دارن که صدای بم توپی رو بوجود میاره. یه همچین اکوآلایزری تو ایکس 6 به چشم میخوره؟
6.کیفیت تاچش چطوره؟ به ایکس 10 سونی اریکسون می رسه؟ زود جواب می ده؟
7.قابلیت مولتی تاچ داره این گوشی؟
8.تو پک اونایی که خریدن هنزفری بلوتوث موجود بود؟
9.بنظرتون خرید 32 گیگ با این قیمت گزاف یکم دور از منطق نیست؟ که جز رنگ و حافظه هیچ تفاوتی باهم ندارن.
10. روی 16 گیگ ها هنزفری 32 گیگ موجوده؟
11.شنفتم می گن گالری ضعیف و کم سرعتی داره درسته؟!!!
خواهشا به سوالات فوق با دقت جواب بدین چون خیلی تاثیر داره برای تایید نظرم در مورد خرید این گوشی چون ایکس 10 هم یکی دیگه از انتخابامه. همچنین بی ال 40 ال جی
خب منم قصد کردم بخرم ولى چند تا سوال:
۱. -- مى شه؟
۲. سرعت کار با نرم افزارها و دوربين وGPS چطوره(بازى مد نظرم نيست)؟
۳. کيفيت پخش تصويرش چطوره؟
۴. دوربينش به اندازه اى هست که خيالت رو راحت کنه؟
۵. منو پليرش کم و کاستى نداره؟ پخش کننده فولدر هم داره؟
باتشکر
کسى نيست جواب بده؟نقل قول:
چند سوال ديگه:
تغيير وضعيت منو از افقى به عمودى يابرعکس انميشن داره يا مثل n95 8g هست؟
اين گوشى فرستنده اف ام نداره؟
نمونه ۱۶ گيگ و ۳۲ گيگش تو چيا با هم فرق دارند؟
باتشکر
مث اینکه خودمون باید سوال کنیم و خودمون هم جوابشو بدیمنقل قول:
بنظرم انیمیشن نداره تا جایی که از 5800 یادمه
فرستنده اف ام نداره
16 گیگ و 32 گیگ فقط و فقط و فقط تو حافظه باهم اختلاف دارن و تور نگ که 32 گیگ در دو رنگ قرمز روی مشکی و آبی روی سفید و 16 گیگ هم فکر کنم سه رنگ زرد و صورتی و خاکستری روی مشکی هستش.
اختلاف فاحش قیمت حدود 180 تومن مال حافظشه(32 رو زدن 570 و 16رو 390 با گارانتی پارسه تو سایت گوشی شاپ)
(((تو بعضی بسته ها هم هندزفری بلوتوث می گن به چشم میخوره)))
سلام
فریمور جدید
Version 20.0.5
خوش باشید!
یعنی جدا فقط برا 16 گیگ حافظه اضافی 180 تفاوت داره؟ن:18:نقل قول:
اصلا نوکیا برا چی این گوشی را تولید کرده؟ واقعا که نوکیا داره درجا میزنه:2:
حیف پول که برا این گوشی خرج بشه:41:
البته هندزفری WH-500 هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n97 تفاوت قیمتش با n97 mini حداکثر 50 هستش در صورتی که مدل اصلی نسبت به مینی صفحه نمایش 0.3 بزرگتره_حافظه اش چهار برابره_اف ام تارانسمیتر داره_توی جعبه اش یه دونه قلم+هدفون دو تیکه+شارژر فندکی داره!
در کل به نظر من خرید x6 یه اشتباه بزرگه
بله دوست عزیز این یه قلم که بعد مورد حافظه است از قلم افتاده بود که انگار نوکیا رو ایکس 6 نذاشته.... که منطقا کسی بخاطر 16 گیگ رم اضافی و یه هندزفری که بری تو بازار بگردی با کیفیت تر از این همه پیدا میشه اینقده پول زیادی هزینه نمیکنهنقل قول:
به نظر من هم خریدش اصلا معقول نیست
نشنیده حتم می دم کیفیت واکمن و هدفونهای سونی اریکسون از سری ایکپرس میوزیک بخصوص ایکس 6 و هندزفری اون بالاتره چون تجربه قدیمیم اینو بهم می گه ولی به هر حرال کشته مرده ایکس 6 شدم و بین چندتا گوشی هاج و واج موندم
من ویواز رو پیشنهاد میکنم به 100 دلیل
سلام به همه
الان حدود چند وقتي هست که با اين گوشي کار کردم و قول داده بودم در خصوصش صحبت کنم:
1- کيفيت تاچ فوق العاده بالا و بسيار لذت بخش هست و اصلا با هيچ گوشي در جهان قابل مقايسه نيست چه برسه به گوشيهاي سوني اريکسون!!!!!!!!!
2- کيفيت عکس برداري زياد خوب نيست.
2- کيفيت فيلم برداري بسيار خوبه و از فيلمبرداري گوش 8 مگاپيکسلي قبليم که سوني اريکسون C905 بود خيلي بهتره و 10 دقيقه فيلمش حدود 190 مگابايت حجم داره.
3- کيفيت ال سي دي خوبه ولي تو نور آفتاب نميشه تشخيصش داد و خوب نيست.
4- سرعت پردازش و ... خيلي خوبه.
5- من تا به حال باهاش بازي نکردم که راجع به بازيهاش براتون بگم ولي دوستايي که ميخوان بازي کنن بهتره برن با ps3 يا xbox و ... بازي کنن و به نظر من اين گوشي کارهاي مهتمتري ميتونه انجام بده.
6- در خصوص sms فارسي و ... بسيار کامل هست و زبان فارسي و ... رو هم داره.
7- هندزفري گوشي من فوق العاده هستش و وقتي به گوشتون ميزنيد با تکنولوژي جديد و نحوه فيکس شدنش در گوش هيچ صدايي را از بيرون نميشنويد و داراي يک سر مثل لاستيک هستش که براي ورود به گوش جمع ميشه و بهد در داخل گوش باز ميشه خيلي باحاله.
8- ديکشنري انگليسي به انگليسي با تلفظ لغات داره
9- به نظر من نقطه ضعف بزرگ اين گوشي در قاب آن هستش و خصوصا قسمت پشتي قاب که از پلاستيک با جنس بسيار نامرغوب ساخته شده(البته براي ما ايراني ها و خاور ميانه ايها اينجوره) اين پلاستيک لق ميشه و هي صدا ميده.
10- من نميدونم چرا دوستان دوست دارن اين گوشي را با n97 مقايسه کنند؟ اين گوشي 2010 هستش و تاچش ميارزه به کل گوشيهاي دنيا و تاچج n97 در مقابل اين خيلي ضعيفه و شايد در ساير موارد يکي باشند ولي در تاچ و ظاهر و ... رقيب نداره.
11- اين گوشي الان از 16 گيگ حافظش حدود 14 گيگ را پر کردم و حتي يک بار هم هنگ نکرده است و اين هنگ نکردن آن مزيتش نسبت به ساير گوشيهاست.
12- صداي بلند و عالي داره و بلندگوهاي خوب و مقاومي و تو اين دو هفته 2-3 بار بدجور از دستم افتاد و چيزيش نشد
دوست عزیز راسته که میگند در مکالمه صدای طرف مقابل ظعیف است و گوشی را باید بچسبونی به گوشت؟
واسه خرید کمک میخوام
nokia x6
ya
vivaz
دوستان که با این گوشی ها کار کردن نظر بدن
مزایا و معایب
نصب و اجرای برنامه
با این که خودم خواستار خرید این گوشی ام ولی بد نیس چندتا حرف هم از مادر عروس بشنویمنقل قول:
1.با ه سنگ محکی میشه گفت که کیفیت تاچش فوق العادس و هیچی گوشی به پای این نمیرسه بخصوص سونی اریکسون!! خواهشا اینطور نفرمایید. هر گوشی مزاییایی داره معایبی هم داره تاچ ایک 10 هم کم از این نداره شاید بالاتر هم باشه همچنین تاچ آیفون و سری خازنی hTc پس خواشها بی تعصب صحبت کنیم
2.بله کیفیت عکسبرداری خوب نیست معلومه چون رو دوربینش زیاد کار نشده اصلا رو این گوشی های تاچ زیاد رو دوربین تاکید نمی کنن. دوربین های خوب از آن ان 86 و ان82 بود.
3.این موضوع در مورد کیفیت ال سی دیش بله درسته همه جا ذکر شده که زیر نور آفتاب حرفی واسه گفتن نداره.
4.سرعت پردازشش بدک نیس ولی گالری ضعیف و کندی داره این مورد خیلی جاها تست شده. پردازنده زیاد قوی ای در مقایسه با گوشی های هم قطار سایر برندها نداره.
5.قبول که گوشی واسه بازی کردن نیست و من خودم هم زیاد خوشم نمیاد ولی بلاخره شرکت سازنده چیزی دونسته که گیم رو هم به عنوان سرگرمی رو گوشی گذاشته و کاربر انتظار زیادی داره.
6.بله نوکیا در مورد فارسی و اینا کم نذاشته بخصوص از وقتی که گوشی ها رو به چین داده و واسه خاورمیانهو ایران سایت هم زده که از این نظر خیلی خوشاینده بخصوص واسه سیمکارتهای همراه اولی که اس ام اس فارسی ارزون تره.
7.دوست من خواهشا تصویر هندزفری این گوشی رو برا ما بگذارید که ببینیم هندزفری ایکس 6 مدل 16 گیگ چطوره البته 32 گیگ رو دیدیم ولی 16 گیگ رو هم بینیم بدک نیس.
8.در مورد دیکشنری بدک نیست حالا با نصب نرم افزارهای دیگه کاملتر هم میشه.
9.البته خیلی ها قاب پشت گوشی رو تعریف کردند که از جنس پلاستیک غیر براقه که اثر انگشت روش نمی مونه و جنسش خوبه ولی در مورد لق شدنش نمی دونم که لق شدنش اصلا خوب نیس!
10.آخه تاچ ان 97 مقاومتیه و تاچ ایکس6 خازنی این کجاو آن کجا. صددرصد که تاچ ایکس 6 خیلی بهتره فقط چون الکترواستاتیکی و خازنیه دیگه با ناخن و قلم کار نمی کنه فقط انگشت.
11.در مورد هنگ کردنش نظری ندارم چون تست نکردمش. ولی وقتی می فرمایید 14 گیگ رو پرش کردی و هنگ نکرده زیاد قابل توجه نیست. باید ببینی کندی و سستی تو اجرای گوشی و روشن وخاموش شدن و غیره وغیره وجود داره یا نه
12.در مورد بلندگوهاش هم نظرتو می پذیرم فقط نوشتن 5800 کمی بهتر عمل کرده تو بلندگوهاش.
باتشکر
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
من مات و مبهوت موندم که چرا تابحال از امکانات ارتباطی گوشی صحبتی نشده بخصوص در مورد آنتن دهی و صدای مکالمه نویز صدا و این مسائل. فقط بحث در مورد ثانیواته. آخه ناسلامتی این گوشی گوشی موبایله!!!!
فردا میخوام برای یکی از رفقا بخرم ممنون میشم پاسخ بدین :
1- گارانتی اصلی نوکیا چیه ؟
2-موقع خرید به چی دقت کنم ؟
گوشی های نوکیا تو ایران دیگه گارانتی اتصالات و ... نیستند همشون با گارانتی خود نوکیا عرضه میشند.برا خرید هم توصیه می کنم از نمایندگی های خود نوکیا بگیری.نقل قول:
مواظب باش جعبه گوشی پلمپ باشه و برچسب آبی که معرف گارانتی اصلش هست پاره نشده باشه.
بعدشم عیوب ظاهریش رو چک کن اگه هر مشکلی هم داشته باشه نماینگی گوشیت را تعویض میکنه.اطلاعات کاملتر:سایت نوکیا
حالا چرا x6؟!!!
مرسی.نقل قول:
مگه X6 چشه ؟ آخه به معیار هاش (سیمبین ،قیمت زیر 400، کیفیت صدای خوب) میخوره ، به نظرم گوشی خوبی میاد ، شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟
یه سوال کلی ، من همیشه از علاءالدین گوشی میخرم ، اما از بس هر دفعه سعی میکنن سر آدم کلاه بذارن دیگه حالم به هم میخوره از اونجا ، به نظر شما حالا که میخوام با گارانتی اصلی بخرم از لحاظ قیمتی فرقی میکنه بین علاءالدین یا یه نمایندگی دیگه ؟(مثلا تو بازار موبایل یا هر جا دیگه..)
راستی من الان سایت نوکیا رو نگاه کردم اصلا تو آدرس های تهرانش هیچ کدوم از مغازه هاش مال علاءالدین نیست که (آدرسش) :
:11:کد:http://www.farsi.nokia.com/home/warranty-card
اینا آدرسهای دفاتر خدمات پس از فروش هستش، برای مثال اتصالات تو میدون محسنی تهران که پریروز اونجا بودم یا nokia care تو بازار موبایل ایران.نقل قول:
راستش قیمت ها متفاوت هستن حتی با گارانتی اصل. من از نوکیا مرکزی دیروز قیمت کردم 375 قیمت داد(جالبه که به نسبت پایین تر بود)
دوست عزیز گوشی های با گارانتی اصلی نوکیا چون پروداکت کدشون فارسی هستش فارسی رو ساپورت می کنن و واسه آپ دیت جدید هم فریم ویر فارسی دارن . هم گچ پژ دارن و هم تو گوشی های صفحه کلید دار، صفحه کلیداشون هم گچ پژ دارن. توصیه می کنم به خرید گوشی با گارانتی اصلی نوکیا. درثانی نوکیا یه شماره اس ام اس داره که بعد از خرید شماره سریال رو به اون شماره اس ام اس می کنی بعد جواب میاد که گوشیت چیه و چند ماه گارانتی داره و آیا اصلا گوشیت با گارانتی اصلی هستش یا نه!!!
خواهشا از هندزفری ایکس 6 مدل 16 گیگ یه تصویری بزارین
سلام
چرا کسی در مورد GPS این گوشی و نرم افزارهای مربوطه چیزی نمینویسه :17:
دوست عزیز گوشیتو از بازار موبایل بخر خیلی مطمئنتره
دوستان این گوشی زیاد حرفی واسه گفتن نداره. انگار گوشی جدیدی به نام ان8 از نوکیا معرفی گردیده
نقل قول:
این x6 هم جای 5800 رو خواهد گرفت هر گوشی جدید که میاد قاعدتا باید مشکلات نرم افزاری داشته باشه وگرنه دیگه فریمور جدید معنی نداشت.
وقتی ورژن به 30 برسه تقریبا تمام مشکلات رفع شده میشه.
چون هنوز کسی نخریده.....نقل قول:
در فروم همسایه (موبایلستان) یکی که خیلی ازش بد گفته بود....
اما باید گذاشت و چند نفر بخرن تست کنن تا مشخص بشه چی هست.....
تو هوا حرف زدن هم ملاک برای خرید نمیشه....