قیمت پی اس پی چقدر است؟
Printable View
قیمت پی اس پی چقدر است؟
الان دنگر ايد نشدش 220 هزار تومان هست امّا اگه دنگر ايد کنند براتون 260 70 تومانی پياده ميشی
البته اگه مطمئن هستی که توی دنگر ايد کردن گند نميزنی خودت بکن در غير اين صورت به ريسکش نميارزه
فکر کنم یا از اون بالا ها قیمت داری یا قیمتت مال خیل یوقت پیشهنقل قول:
الان دنگر ايد نشدش 220 هزار تومان هست امّا اگه دنگر ايد کنند براتون 260 70 تومانی پياده ميشی
البته اگه مطمئن هستی که توی دنگر ايد کردن گند نميزنی خودت بکن در غير اين صورت به ريسکش نميارزه
من دستگاه دانگرید شده دو هفته پیش بدون مموری خریدم 212 تومن یه مموری دو گیگ هم اندختم روش 35 تومان جمعا شد 248 تومن !
من 1 ساعت هم نميشه از اومدم خونه از همونجا ، و قيمت 1 ساعت پيش ( البته تهران نيستم 2 ساعت فاصله دارم )
155 تومان 40 تومان هم رم 2 گيگ ، رو هم با ال سی دی دتکتور 305 تومان وايساد!
آقا حالا چرا می زنی دستگاه پک های مختلف داره من قیمت استاندارد پک رو گفتم !نقل قول:
من 1 ساعت هم نميشه از اومدم خونه از همونجا ، و قيمت 1 ساعت پيش ( البته تهران نيستم 2 ساعت فاصله دارم )
155 تومان 40 تومان هم رم 2 گيگ ، رو هم با ال سی دی دتکتور 305 تومان وايساد!
موفق و پیروز باشید
جاوید
الان PSP خالی کرک شده 3.2 210000 تومان .
راستی javid_blogsky جان مموری 2 گیگ با این قیمتی که گفتی حتما یا تقلبیشه یا سرعت پایینه وگرنه اصلش 50 تومانه .
نه بابا چه خبره من همين ديروز هم شنيدم يکی ميگفت اصلش 60 تومان! هرکی يه چيزی ميگه
من ولويه پک رو گفتم انقدر
رم 4 و 8 گيگ هم هست که ما بی نصيب خواهيم موند 100%
جاوید جان سلام
میشه اسم و ادرس و تلفن اون مغازه ای که pspرو خریدی بدی؟
خیلی ممنونم
قیمت استاندارد پک که تو همین مایه هاست...نقل قول:
الان PSP خالی کرک شده 3.2 210000 تومان .
راستی javid_blogsky جان مموری 2 گیگ با این قیمتی که گفتی حتما یا تقلبیشه یا سرعت پایینه وگرنه اصلش 50 تومانه .
مموری هم مطمئنم اصله جایی که ازش گرفتم مطئنه ! تقلبی هم داشت 23 تومن که سرعت بالا هم نبود ولی این هم سرعت بالاست و هم اصل هولوگرام هم داره روش ! اون تقلبی ها هولو گرام هم نداره !
الان مموری هشت گیگ هنوز نیومده قراره بیاد ولی چهار گیگ الان تو بازار هست تقلبی با سرعت پایین 50 تومان اصل سرعت بالا صد هزار تومن !نقل قول:
نه بابا چه خبره من همين ديروز هم شنيدم يکی ميگفت اصلش 60 تومان! هرکی يه چيزی ميگه
من ولويه پک رو گفتم انقدر
رم 4 و 8 گيگ هم هست که ما بی نصيب خواهيم موند 100%
ولیو پک هم تبدیل شده بین 230 تا 240 به فروش می ره ! ولیو پک یک کیف اضافه تر داره با یه مموری 32 مگ هم تو جعبش هست
با توجه به اینکه حداکثر حجم یه بازی پی اس پی 1.8 گیگه یه مموری دوگیگ واسه بازی کردن کافیه ! واسه کسی که می خواد فقط بازی کنه !
در ضمن من این قیمت ها رو رو هوا نمی دم دستی در بازار دارم !!!
ایمیلتو بذار تا برات آدرسشو میل کنم البته تا 18 دهم تعطیله !نقل قول:
جاوید جان سلام
میشه اسم و ادرس و تلفن اون مغازه ای که pspرو خریدی بدی؟
خیلی ممنونم
موفق و پیروز باشید
جاوید
من تهران نيستم واسه همين يه خورده قيمت گرون تر حتماً دارم
به نام خدا
با سلام
چه جوري مي شه از اينترنت Psp استفاده كرد.
با لوازم جانبینقل قول:
اسمش هست وی فی ماکس
30 تا 60 هزار تومان قيمتشه
دقيق ندارم
از وايرلس هم ميتونيد استفاده کنيد
اگر هم آی دی اس ال داريد ميتونيد وصل کنيد به وی فی و استفاده کنيد
اگر هم وی فی نداريد ميتونيد برای پی سی تون تهيه کنيد بجای پی اس پی و استفاده کنيد
به اميد پيروزی ايران در برابر اردن که 1 دقيقه ديگه شروع ميشه
سلام
1-منظورتان از بازیهای dvd پی اس پی اینه که dvd رو میگذاری توی کامپیوتر بعد روی psp کپی میکنی یا نه؟
2-قیمت هر dvd پی اس پی چند؟
3-اگر بخوان psp را اپگرد کنند چه قدر می گیرند؟
4-من یکبار زنگ زدم فروشگاه کنج قیمت PSP ولیو با وژن 1.5 گفت 250 هزار تومان اما فروشگاه یگانه PSPرو با همین مشخصات 235 هزار تومان داد .فرقشان در چیست؟از کدام فروشگاه بخرم بهتر؟
خیلی متشکرم
ما که نشنيديم بازی دی وی دی! بازی های پی اس پی ارجينال هاش با يو ام دی اجرا ميشننقل قول:
بازی های پی اس پی از توی کامپيوتر به روی رم پی اس پی ريخته ميشن و اجرا ميشن
قيمت هم اگه عمده فروش گير بياری 400 تومن يا کمتر هم ميتونی گير بياری يا از اينترنت مجانی دانلود کنی
ولی اگر سرعت بالا نداری و ميخوای بخواری فکر ميکنم جزعی فروش ها بيشتر بدان امّا ميتونی 400 تومان گير بياری
اپگريد پی اس پی 10 15 تومان ميگيرن ممولا
شايد يگانه دون گرد نشده رو گفت 235 و اون دون گرد شده ، شايد هم اختلاف قيمت باشه
در هر صورت من امروز هم قيمت دارم ، البته تهران نيستم ولی اينجا امروز از تهران برام قيمت گرفتن
245 تومان تبديل شدش
درضمن که نميدونم که تهران الان موجودی دارن يا نه امروز که من آمار گرفتم گفتن جنس نيست
الان بازار تق و لق هست اگه کار گمرک انجام شه فردا ميرسه امّا اگه نشه بعد از 13 ام
به نام خدا
با سلام
لطفا درباره وي في ماكس بيشتر توضيح دهيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم عکس وی فی مکس
به نام خدا
با سلام
ببخشيد با wifimax (وی فی مکس) مي شه وبگردي كرد؟
------------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
با وی فی مکس نميشه ولی با پی اس پی ميشه!
وی فی مکس يک دستگاه مثل مودم کامپيوتر
شما که نميتونی با مودم وبگردی کنی!
به نام خدا
منظور من اين بود كه اگر وي في مكس را به psp وصل كرد ميتوان به تمامي سايت ها رفت يا فقط براي بعضي سايت هاي مخصوص است.نقل قول:
نقل قول:
topic حرف نداره لازم داشتیم.
اخبار: psp2 سونی وعدشو تا 2010 داده که یا با playstation4 مییاد زودتر.یعنی قبل از ps4 میاد.
قبلاً شنيده بودمنقل قول:
قابل حدس بود
چون پی اس پی زمانی اومد که ديگه sony داشت به سمت پی اس 3 ميرفت و ديگه پی اس پی قابليت اجرای بازی های بازی های پی اس 2 رو داره
برای اون هم در اوخر عمر پی اس 3 پی اس پی 2 خواهد اومد قطعن ، واقعاً چه چيزی خواهد شد ديگه اون...
تو استفاده از همينش مونديم
البته 2010! هنوز کلی مونده و اين پی اس پی هم جای هال داره
به نام خدا
منظور من اين بود كه اگر وي في مكس را به psp وصل كرد ميتوان به تمامي سايت ها رفت يا فقط براي بعضي سايت هاي مخصوص است.نقل قول:
نقل قول:
و آيا در ايران هست يا نه؟
آقا اين umd چيه؟(نخندينا!)و ميشه يه عکس ازش بذارين؟
من شايد psp بگيرم.کدوم مدلش خوبه؟بازيش مثلps2 يا از اون بهترن؟
اين عکس يو ام دی هست
شما بازی های اصل رو با يو ام دی بايد بازی کنی و خريداری کنی که به صرف نيست و برای همين از کپی ما استفاده ميکنيم
امّا برای اجرا بازی ها بايد يک يو ام دی ارجينال که برای بازی های دمو به همراه دستگاه هست رو داشته باشی
بازی های پی اس 2 هستند و در حال حاضر از پی اس 2 پيشرفته تر هست در همه ضمينه ها
از لحاظ سخت افزاری هم مقداری به پی اس 2 برتری داره
اگر هم ميخواهيد پی اس پی بخواريد اين مدل رو بگيريد
PSP Value Pack 1.5
سلام دوستان کسی میتونه کلیه امکانات psp رو بگه من psp 3.10 دارم میخوام کل کارایی و برنامه هایی رو که میشه روش نصب کرد رو بدونم با تشکر
جوابت رو اينجا دادم
به نظر شما من اکس باکس بخرم یا پی اس پی
:5: اگه بخواهیم یه psp خوب بخریم چند در میاد؟
من چند تا بازي با فرمت nesمي خوام اگه ميشه ممنون
خب معلومه،PSP.اصلا سمت XBOX نرو که ضرره.نقل قول:
اقا جان من ميخوام پي اس پي بخرم آيا به صرفه است؟ آخرين قيمتش چند است؟ ايا تا اخر مرداد به 220 هزار تومان ميرسد؟
كجاييد ؟ چراجواب نمي ديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
اگر كسي توانسته از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.
من هر ي رو دانلودش كليك مي كنم صفحه reload مي شه.
لطفا یکی یه آدرس تو شیرازبده که ازاون PSP بگیرم ضمنا فرم ویر روهم خودش بریزه روش باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه هیچکس اینجا نیست.
سلام به همه دوستان. اینم يه لينک که اگر مطالبش رو بخونيد کاملا بهتون در رابطه با خردی PSP کمک ميکنه. به همه توصيه ميکنم يه نگاه بندازن
سوالات متداول و مهم در رابطه با خريد PSP
سلام اگر امکان داره يه ليست کامل از تمام قطعات جانبی PSP بزاريد. با مشخصات کامل و قيمت.
سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم که هر چی تو تاپیک ها گشتم پیدا نکردم اگر تکراری بود ببخشید.
umd چیه؟
دانگرید کردن یعنی چی؟
پی اس پی کرک شده چه فرقی با نشده داره؟
فریم ور چیه؟
ممنون میشم جواب بدین اگه چیزه دیگری هم هست که من باید بدونم لطفا بگید.
UMD = psp bejaye DVD va CD UMD dare ye chizi hast mesle dvd va cd baraye psp hast va toosh bazi hast ye filmنقل قول:
Downgrade = psp version haye mokhtalef dare ke beheshoon migan firemware ( forimoor) vaghti version psp ro biyari payin be 1.5 migan downgrade ya be yek version balate ke OE dare bebari migan crack shode
va ghabeliyatsh ine
psp original baraye har bazi bayad 70.000 Toman bedi
crack shode 500 toma n midi bazi ro az dvd az tarighe pc ro memory psp ke jodagane mikhari 1gb/2gb/4gb/8gb copy mikoni
va bazi mikoni