این هم نتیجه ی من .این فوفول بازی ها چیه همتون 100 زدین :31:.
میگم دیگه پیش نبود با بخوریم:3::3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم نتیجه ی من .این فوفول بازی ها چیه همتون 100 زدین :31:.
میگم دیگه پیش نبود با بخوریم:3::3:
کارنامه هارو دیدم کفیدم:دی
دوستان سایت آپلود میخوام
بدید ما هم آپ کنیم
بهنام take it :
کد:www.-----.com
اینم کارنامه خجالت آور من:
حالا که قرار شد همه کارنامه رو توی این تاپیک بذارن پس منم میذارم :27:
فقط خدایی شانس ما رو دارید ؟ عمران نجف اباد 7-8 ساله از 6150 بالاتر نیومده امسال یهو زد رو 6550 :41: . 8 نفر کم اوردم
ترازش از خیلی از رشته های تهران جنوب و علوم تحقیقات هم زده بالاتر !!!!
البته شهرسازی هم خیلی با عمران فرقی نداره:46:
اگه کسی پزشکی کازرون قبول شده لطف کنه درصدهاشو بگذاره.خیلی نیاز دارم.خیلی.اگه بگذاره کمک بزرگی به من کرده.من برای سال دیگه نیاز دارم.
در کل هرکس پزشکی قبول شده لطف کنه بگذاره.
میگم سعید جان شما نسبتی با عربا داری؟ :31:نقل قول:
من بالاترین درصد عربیمو تو این کنکور زدم. :31:
51 درصد. :27:
تبریک به اونایی که همون جایی که میخواستن قبول شدن
بعدش اونوقت تفاوت مدرکاش چی ؟نقل قول:
ماشالا ریاضی ! چشم نخوری راستی رتبه سراسریت چند شد ؟نقل قول:
این که معلومه که سراسری بهتر از آزاده از نظر مدرکنقل قول:
بعدش اونوقت تفاوت مدرکاش چی ؟
متاسفانه الان دیگه توی ایران بخوای بری کار پیدا کنی حتما باید مدرکتو ببینن که از کجا فلان مدرک رو گرفتید...اینه که باعث میشه رزش آزاد بیاد پایین تو بیشتر مواقع
دوستان من انتخاب اولم IT تهران جنوب بود قبول نشدم:41:
ترازم شد 6221 (آخرین نفر قبول شده:6399)
انتخاب دومم که گرمسار سخت افزار بود قبول شدم:19:
ادبیات:61.8
عربی:80
دینی:68
زبان:65.4
ریاضی:7.5
فیزیک:62.9
شیمی:68
اینو میدونستم ! استفهام انکاری بود ! :d
من پارسال که سوم بودم مثل شما 5600 شدم امسال 7300نقل قول:
خب شما جا برات خالی میشه میتونی همون عمران رو بخونینقل قول:
فقط خدایی شانس ما رو دارید ؟ عمران نجف اباد 7-8 ساله از 6150 بالاتر نیومده امسال یهو زد رو 6550 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 8 نفر کم اوردم
ترازش از خیلی از رشته های تهران جنوب و علوم تحقیقات هم زده بالاتر !!!!
البته شهرسازی هم خیلی با عمران فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم همین طور احتمالا جا برات خالی میشه خیلی ها همونی که میخوای رو قبول شدن اما رفتن دولتی واسه همین جا واست باز میشهنقل قول:
دوستان من انتخاب اولم IT تهران جنوب بود قبول نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب دومم که گرمسار سخت افزار بود قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غصه نخورین عزیزانم :دی
من که آزاد ندادم ولی امیدوارم اونایی که هم آزاد دادن و هم سراسری..سراسری رو یه جای خیلی خوب قبول بشن و همون رو برن....:31:
برای منم که پروپرو آزاد ندادم دعا بفرمایید لطفا:31:
پا نشی الان بری گرمسار:دینقل قول:
دوستان من انتخاب اولم IT تهران جنوب بود قبول نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب دومم که گرمسار سخت افزار بود قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما برو دانشگاه پی گیری کن چون اختلاف نمره ت با آخرین نفر کم هست
ممکنه که تو همون قبول بشی
سلام دوستان.
بابا چه بچه هاي باحالي داريم ما تو اين p30!!! :46:
هر چي دكتر و مهندس هست كه اومدن اينجا...:10:
تبريك صميمانه ي من رو بپذيريد.:40::40::40:
اميدوارم همين طوري تو مراحل ديگه ي زندگيتون گل بكاريد.:11:
نمیدونم والا ! میگن ازاد تکمیل ظرفیت نداره اما بعضی ها میگن اگه ترازت به تراز اخرین نفر نزدیک باشه میشه کاریش کرد !نقل قول:
منم که فقط ترازم 19 تا با نفر اخر فاصله هست:11:
وقتي كلا كار نباشه تو جامعه آزاد با دولتي فرقي نداره:46:نقل قول:
تو پيشم مثل سال قبل تون درس خونده بودين كه اين طور شد يا يه جهش خاصي داشتين؟نقل قول:
اینم واسه من.پزشکی هم قبول نشدم.
ولی به نظر من آزاد تو جامعه کللی با دولتی فرق میکنه...ولی خب بستگی به رشته و شهر داره...اگه آدم آزاد یه جای خوب قبول بشه و دولتی جای خوبی نباشه معلومه که باید بره آزاد...گور پدر مدرک معتبر:31:...مهم اینه که آدم کجا راحت باشهنقل قول:
وقتي كلا كار نباشه تو جامعه آزاد با دولتي فرقي نداره:46:
بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کی می دونه جواب بده...
اگه من امسال برم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم می تونم سال تو کنکور سراسری 89 شرکت کنم؟ یعنی هم تو دانشگاه آزاد واحد هام رو پاس کنم و هم واسه کنکور 89 بخونم و اگه خدایی نکرده تو کنکور سراسری 89 قبول نشدم همون آزاد رو ادامه بدم و اگر هم تو سراسری 89 قبول شدم بعد از اطمینان از قبولی تو سراسری 89 از دانشگاه آزاد انصراف بدم... یعنی لازم نیست که قبل از ثبت نام برای کنکور 89 (تو آذر ماه ) از دانشگاه آزاد انصراف داد؟
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه؟
آقا کسی میدونه این ستاره که گوشه ی یه درس زده چی هست ؟ تو کارنامه رو میگم...من از داداشم پرسیدم گفتش که برای درس هایی که ستاره کنارشه باید رماول دانشگاه پیش همون رو بگذرونی از اول !!!!!!!!!!!!!!!!!! من ریاضیم بغلش اینو زده !!! خیلی مسخرست..اگه اینطور باشه .. تو 2-3 کارنامه بچه ها هم دیدم کناره ریاضیشون زده بود...کسی میدونه بی اطلاع نذاره لطفا !!!!!!
من تو اون تاپیک جوابتو دادم گفتم نه!!
برادرتون درست گفتهنقل قول:
آقا کسی میدونه این ستاره که گوشه ی یه درس زده چی هست ؟ تو کارنامه رو میگم...من از داداشم پرسیدم گفتش که برای درس هایی که ستاره کنارشه باید رماول دانشگاه پیش همون رو بگذرونی از اول !!!!!!!!!!!!!!!!!! من ریاضیم بغلش اینو زده !!! خیلی مسخرست..اگه اینطور باشه .. تو 2-3 کارنامه بچه ها هم دیدم کناره ریاضیشون زده بود...کسی میدونه بی اطلاع نذاره لطفا !!!!!!
درسی که ستاره داره رو می دن باز باید بخونیشنقل قول:
اوه اوه ...بدبخت شدم..فردا با چه رویی اگه بخوام برم آزاد !!! برم مکانیک تهران مرکزی بگم میخوام پیش رو باز پاس کنم...بابا آخه این چه مسخره بازیه هست !! 100 رحمت به سراسری
تهران مرکز دانشگاهش همونه که توی شهرک غربه؟
اصلا تهران مرکز کجاس دانشگاهش؟
اون که تو شهرک غرب روبه روی میلاد نور هست تهران غربه یا مرکز؟:دی
آقای javat ناراحت نباشین اکثرا پیش نیاز بهشون میخوره!
تهران مرکز تو پیچ شمیرون هست ‘ يه دونه هم بغل مدرسه البرز ( زیرپل کالج )نقل قول:
اون که تو شهرک غرب هست ، یکی از شعب تهران جنوب هست !
تهران غرب هم توی صادقیه است .
خیلی ببخشید ها ، توی چند روز آینده که نتایج سراسری میاد جای خالی یه تاپیک که توش بشه رشته هایی رو که تو آزاد و سراسری قبول شدی رو با هم مقایسه کنی احساس میشه . :46:
ما هم که عضو جدید هستیم و تا میام تو p30 تکون بخوریم ، میگن مدیرها و همکاران باید تائید کنن . :31::27:
ولی اگه همچین تاپیکی باز بشه خیلی خوبه ... چون من که خیلی خیلی دودل هستم .
دولتی یا آزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسئله این است .:5:
F*ck Azad Totally
جدی؟
من فکر می کردم تهران غربه ! بعد اونجا که رفتیم آزمون دادیم چون فضای خیلی قشنگی داشت همه میگفتن کاش تهران مرکز زده بودیم چقدر اینجا خوشگله اینا:دی
نقل قول:
اصلا موضوع مهمی نیست ترم اول خودشون واحد می دن اینم جزش هست فقطم شما نیستی چیز خیلی عادیه
مگه تهران جنوب تو اتوبان محلاتی نیست.؟ می دونی اونی که تو شهرک غربه واسه چه کاریه؟ یعنی بعضی از رشته ها می رن اونجا؟نقل قول:
فکر کنم شعب متفاوتی داره که یکیش تو شرک غربه ، منم از یکی پرسیدم اینو گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
کلا دانشگاه آزاد در و پیکر نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمال و جنوبش بر عکسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریه رشته های انسانی رودهن حدودی می دونین چقدره؟بعد اول کار پول می خوان یا موقع انتخاب واحد
کسی غیر من تو فروم IT تبریز زده بوده که هم دانشگاهی بشیم ؟! :دی
دوستان من کاردانی نرم افزار دارم و گفتیم آبزمون کارشناسی پیوسته رو هم شرکت کنیم ببینیم چی میشه محل سکونتم تهران هستش ولی انتخاب اول رو خمین زدم قبول شدم :31: فکر کنم اگه کرج رو هم میزدم قبول بودم درسته؟
این کارنامه من:
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون.ولی به نظرم خودشون اینارو در نظر گرفتن که خیلیا با اینکه قبول میشن نمیرن چون تو دفترچه ظرفیت IT تهران جنوب 50 نفر بود ولی 211 نفر قبول شدن.نقل قول:
دوستان من امسال آزمایشی شرکت کردم و ترازم شد 4200 .....
اگر سال بعد امتحان بدم به نظرتون چقدر میشم ؟ می تونم تا 5700 خودمو بکشونم بالا ؟