سلام
كسي كرك يا سريال برنامه Cym NC 1.00 رو داره؟
خيلي لازمش دارم
سلام
كسي كرك يا سريال برنامه Cym NC 1.00 رو داره؟
خيلي لازمش دارم
نقل قول:سلام دوست عزیز برنامه زیر رو تست کنید همراه با کرک هستش ببینید جواب میده :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
سلام بي زحمت برنامه فارسي ساز واسه ٥٢٣٣ميخوام بازم شرمنده
سلام
کسی برنامه symvpn سراغ داره؟
من یکی از نت گرفتم ساین کردم ولی باز پیغام certificate میده.
نقل قول:سلام دوســت عزیز میتونید از لینک زیر ورژن های مختلف برنامه رو دانلود کنیــد :46:
موفق باشید!:40:کد:http://search.4shared.com/q/1/symvpn
اقا این برنامه مهرنوش هر کدومشو واسه گوشی 5230 گرفتیم ...تصویر روش کوچیک میاد .... کامل نمیاد تصویرش ...
سایز خود گوشی هم نیست ... یعنی من پیدا نکردم
کومممممممممممممممممممکککک کککککککککککککک
امر خیره
سلام
من تو نوکیا X6 قسمت messaginge فایل yahoo ساختم با برنامه yahoo mail گوشی
حالا میخوام پاکشون کنم میشه بگید از کجا میتونم این کارو بکنم
تو رو خدا یکی جواب ما رو بده
مگه من چه هیزم تری به شما فروختم که جواب نمیدید:31:
با سلام
نوکیا n97 mini
الان یه مدتیه گوشیمو -- کردم میخواستم Nokia Ovi Suite v3.1.452.0
که تو رم گوشیه رو تو کامپیوتر نصب کنم، ولی حجمش 1mb شده.
فک کنم حذف شده آیا میتونم بر گردونمش؟؟
با عرض خسته نباشید
فکر کنم تقریبا همتون با نرم افزار font magnifier (تغییر اندازه فونت) آشنا هستید من این برنامه رو روی n8 بدون هیچ مشکلی نصب می کنم و اندازه فونت و هم تغییر می دم apply هم می کنه ولی اندازه فونت گوشی عوض نمیشه و هیچ تغییری نمی کنه ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوستان
گوشی من x6 8g برای فعالسازیgps باید برنامه خاصی رو نصب کنم؟یا تنظیناتی داره؟درضمن مشکل وصل نشدن به اینترنت رو هم دارم هم ایرانسل هم همراه اول.تنظیمات مربوطه رو سیو کردم ولی نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
اینجا آموزش کامل برای راه اندازی GPSنقل قول:
شما تنظیمات اینترنت رو خودت انجام دادی یا از اپراتورت گرفتی ؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
سلام خدمت دوستان عزیز:
گوشی من 5800 هستش.توی برنامه های جاوا چطوری میشه کلیدای عددی رو زد؟
سلام
گوشي من N86 هستش. ورژن جديد گوشي اومده؟ فريمور گوشيم 30.0.0.1 هست. ممنون از راهنماييتون
سلام.براي ساتيو برنامه phyton هست كه جواب بده
سلام علیکم
حال شما ؟
خوبی ؟
آقا من دنبال کرک برنامه Finger Print هستم همون که مثلا از طریق اثر انگشت Unlock میکنه
کرک درفایل زیپ شدش هست ولی باز نمیشه *.EXE هست چیکارش کنم ؟
ممنونم که میخوای کمکم کنی
بچه ها سلام
گوشی من نوکیا X6-00 16GB هست.
راستش من جدیدا یه مشکل با X6 دارم و اونم وقتیه که میرم اپلیکیشن منیجر و رو آپشن یه برنامه Suite Setting رو میزنم، اخطار میده: App.Manager:memory full.close some application and try again
در صورتی که جز منو و هوم اسکرین چیز دیگه ای هم باز نیست... :37:
چطور بایستی این مشکل رو برطرف کنم ؟
در ضمن برنامه Ram Blow رو هم نصب کردم و میگه 40 مگا بایت Free داری و دو تا برنامه هم بیشتر باز نیست
مگه رم این گوشی 128 نیست ؟؟؟
من واقعا نمی دونم دیگه باید چیکار کنم... :32:
می ترسم گوشی رو هم مستر ریست کنم، همه اطلاعاتم بپره و نمی دونم باید فقط از حافظه اصلی گوشی بک آپ بگیرم یا باید از حافظه جانبی و 16 گیگا بایت گوشی هم بک آپ بگیرم...؟
کلا راهی وجود داره که بدون مستر ریست کردن، این مشکل رو حل کنم ؟؟؟
سلام به همه دوستان:
من گوشی ویوازموآپ گرید کردم وفایل بازی ها رو که قبلا saveکرده بودم به گوشی انتقال دادم بازیrally master proنصب شدولی برای بازیssx3به مشکلی برخوردم.مشکل این بود که فایل تا آخر installمیشدولی در آخرین لحظه که خطinstallپرمیشد پیغام داد canot install!!
چه کار باید بکنم تا بازی نصب بشه؟
از راهنمایی همتون ممنونم.:11:
سلام مموري گوشي من فايلي داره به اسم pulbtm ميخواستم بدونم چيه ويروسه؟ پاکش ميکنم بازم مياد
سلام دوست عزيز از اطلاعات گوشي بكاپ بگيــر ( با خود گوشي ميشه با برنامه PC Suite هم ميشـه )نقل قول:
بعد مستر ريست كن درست ميشــه !:46:
سلام . به احتمال زيــاد فايل خراب كپي شده يا آپديت جديد براي نصب اين بازي اجازه نميده :46:نقل قول:
بازي ها با چه فرمتي هستن جــار يا Sis
نقل قول:سلام . اگه ويروس هم باشه هيچ تاثيري نداره ، نگران نباشيــد !
به احتمال زياد فولدر برنامه اي هستش كه نصب كردي كه با حذف كردن اگه برنامه رو باز كني اين پوشه دوباره داره ايجـاد ميشـه !
موفق باشيد!:40:
سلام گوشی 5800 رو آپدیت کردم maps مشکل پیدا کرده تا وارد مپ میشم میگه می خوای نقشه های قدیمی پاک بشه . من هر جوابی که میدم خارج میشه لطفا بگید مشکلش چیه راهنماییم کنید مرسی.
سلام گوشی 5800 رو آپدیت کردم maps مشکل پیدا کرده تا وارد مپ میشم میگه می خوای نقشه های قدیمی پاک بشه . من هر جوابی که میدم خارج میشه لطفا بگید مشکلش چیه راهنماییم کنید مرسی.
سلام من می خوام روی 5800 برنامه x-plore نصب کنم همش ارور میده گوشمم ورژنش 51.0.006 هست لطفا کمک کنید
ممنون
کسی جواب من رو نمی ده اگه بده ممنون می شم
نقل قول:سلام . دوست عزیز ورژن جدید برنامه مـپ رو دانلــود و نصـب کنیـــد :46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام . چه اروری میـــده ؟ ورژن بالاتر 52 تســت کنید ببینید نصب میشــه ! :46:
درود.
دوستان برنامه ای برای قفل کردن یا Password گذاشتن روی SMS ها هست؟
Advanced phone lock که می گفتن این کارو میکنه، این کارو نمیکرد!
دوستان من N8 گرفتم حالا چند تا سوال دارم .
1) آیا نرم افزارهای GPS و Ovi Map از اینتزنت استفاده می کنند؟
2) چه جوری باید نرم افزارها رو ساین کنیم ؟
3) فرق آپدیت و آپگرید و فلش کردن گوشی در چیه ؟
سلام دوستا من چند مدتی هست که یوبی تیب موبایلم اشکال پیدا کرده مشکلش این connection problem: Disconnected the network ha low connectivity. میگه سرعت اینرنت پا اینه من قبلآ
هم GPRS
:17:کانکش میکردم الان با وایمکس هم همین ارو رو میده؟ لطفآ کمک کنید
قبلا چجوری یوتیوب رو باز میکردی ؟؟:18:
با نرم افزاری که رو گوشی نصب بود!
آقایون محترم من یه سوال دارم اعصابمو خراب کرده من یه چند تا برنامه برا -- گوشیم گرفتم می خوام نصب کنم آخرین مرحله نصب با این ارور مواجه می شم یکی از اون برنامه MapDrivesو این ارور رو میده Requested application access not granted دیوونه شدمیا اگه میشه کاملا توضیح بدین چطور باید گوشیمو(5800)-- کنم با برنامه های مورد نیاز ممنون میشم
با سلام
گوشی من نوکیا N97 است ، برنامه X-Plore_v.1.50 را نصب می کنم ولی موقعی که بعدازنصب تو گوشی می خواد بیاد بالایه لحظه میاد بالا(خیلی سریع)بعد دیگه نمی یاد بالا
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه ، اگه برنامه اش دارید لطفا لینکشو بذارید بلکه فرق کرد و اومد بالا ، لطفا لینکی بذارید که حتما نصب بشه
چطور ساین کنم؟
گوشی من 5800
برنامه مورد نظر من 3extra icons
سلام . یادمه یه جای دیگه جوابتو دادم !؟نقل قول:
1. نـــه عزیـــزم از GPS استفاده میکنه .
2 . قسمت هـک گوشی های موبایل برید تایپک آموزش براش زدم .
3 . آفلاین و آنلاین بودن !
سلام . دوســت عزیز چرا اعصاب خودتون رو خورد میکنید !نقل قول:
گوشیتون ورژن چند هستش ؟ اگه اپدیت کردی باید بدونی دیگه هـک نمیشه باید فایل فلش کوک شد روی گوشیت فلش کنی تا برنامه هـک برای گوشیت فعال بشه ... :46:
سلام . دوسـت عزیز اکسپلوری استفاده کن که UnSigned باشــه ...نقل قول:
نقل قول:سلام ، قسمت هـک گوشی های موبایل برید تایپک آموزش براش زدم :46:
ای بابا اینگار کسی نیست؟ بداد ما برس
سلام
من یک گوشی x6 دارم که نرم افزار SmartComGPS روی اون نصب نمیشه ، چیکار کنم ؟
نقل قول:نقل قول:سلام دوسـت عزیز برنامه مورد نظـر رو سایـن کردی ؟ :20:
چــه اروری میــده !
ایا برنامه ای هست که x6 رو به آسانی به وایرلس وصل کنه
ممنون
برای ویرایش فایل های سیمبین باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سلام دوستان مدتیه که opera min و opera mobile واسه گوشیم از کار افتاده یعنی اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه و میگه به اینترنت وصل نیستی و تنظیمات اینترنت رو چک کن