ویاریش شد به دلیل نداشتن اختیار در پست دادن.....
Printable View
ویاریش شد به دلیل نداشتن اختیار در پست دادن.....
من تازه بازی را روی 360 شروع کردم . بازی بد نیست اما گرافیک زیاد جالب نیستش فوق العاده هم سخته بعید میدونم تا آخر بشه برم .
سلام
حرفايي زده شد كه اصلا جالب نبود!
سعي كنيد ديگه همچين بحثايي پيش نياد... چون به هيچ وجه منظره خوبي نداره!
موفق باشيد ;)
اون پستی که باعث این حرفا شدش پاک نشدش!!! ولی حیف شد که همه پست ها پاک شدش چون جناب pedram_sad احتمالا یه سری از اون حرفا رو نخوندن. پست حسین مخصوصا که خیلی عالی بودش.نقل قول:
ای بابا!
رفیق مثل این که گیر دادی ها؟:دی
تموم شد رفت دیگه این قضیه رو کشش نده لطفا!
برين بشينين بازي كنين اگه مشكلي داشتين بياين از اُستاد نويد سوال كنيد : دي
4 بار تموم كردم ميليمتر به ميليمتر بازي رو حفظم . عجب بازي بود خدايي . دم THQ گرم با اون كشتي كج هاي مسخرش : دي
رو حساب هر چي ميخواين بذارين
به دلايلي ويرايش شد
بيخيال حسين همينو كم داشتيم . خلاصه يكي بايد تمومش كنه ديگه كِش دار بشه زياد صورت خوشي نداره : دينقل قول:
حث سر باندبازيه .
پدرام هم كه خودش پستش رو ويرايش كرد تمومش كنين بره .
رو حساب هر چي ميخواين بذارين
به دلايلي ويرايش شد
اصلا من از امروز به بعد پروفايلم رو به روي همه ميبندم راحت شم از دستتون : دي
نوید جان مقصر تو هستی:31: اگه توی پروفایلت اونو تایید نمی کردی شاید بهتر بود. آخه اونم تازه یه مساله ای داره. حالا مثلا آدم یه کار بدی بکنه بعد در موردش چیزی بگن خیلی شاید مهم نباشه ولی جالبه که مثلا یه نفر دیگه یه کار اشتباه بکنه بعد تازه بیاد بد و بیراه هم به آدم بگه. من منظورم خبر Fear3 در تاپیک بازی های جدید خبرهای کوتاه هستش. فکر کنم همه متوجه شدن که من منظورم چی هستش...نقل قول:
در ضمن من خودم چه توی pc و چه توی کنسول احتمالا این بازیو بازی می کنم و برام فرق نداره. کلا این حرف که یه بازی چون برای pc هم می خواد بیاد حیف میشه حرف جالب نیستش.
وحید جان بهتره این بحث همینجا تموم شه.مقصر اصلی من هستم که عکسای بازی رو گذاشتم.بهتره تا کسی اخطار نگرفته بحث رو تموم کنیم.من دوست ندارم کسی به خاطر من اخطار بگیره.یه بازی هم ارزش نداره که آدم به خاطرش خودشو ناراحت کنه.نقل قول:
به دلايلي ويرايش شد
از بعضي از بزرگان رسما عذر ميخوام
دوستان میشه کمی در مورد سیستم آپدیت این بازی توضیح بدید که چه طور میشه آپدیت کرد .
اپديت خيلي ساده اي داره ...اولا كه خود شمشير با تجربه اي كه به دست مياري Level هاش ميره بالا.
بعد مي توني با مقدار پول يا روحي كه به دست مياري از اون جونوره هر جور اپديت بخري..خيلي هم ارزان مي فروشه.
اموزش رو هم بهت ميده.
هم جادو هم روش هاي مختلف استفاده از سلاح اونجا هستش.
مي توني جادوهاي متفاوتي هم بخري.
اقا این نسخه Pc رو کسی تا حالا خریده؟واقعا یعنی الان منتشر شده؟
داره منتشر میشه برای pc.توراهه:20:نقل قول:
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
راستی بازیش قشنگه؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
ارزش داره؟
برای من که بازی بالای 6 نمره بگیره ارزش داره یعنی کلا بازی تو ایران مخصوصا تو مشهد باقیمت 1000 تومان ارزش داره.دوستان که میگن قشنگ هست و کپی سازی شده از روی devil may cry و God of war .
الان این بازی روی هر دو کنسول 360 وps3 نمره 8 گرفته.
نقل قول:فقط جهت رفع تکلیف تا تهش رفتم .نقل قول:
Total Game Time =15 : 29 : 36
Total In Combat= 02:58:44
Total Kill= 1790
Number Of Death= 5
Distance Traveled= 194.36 miles
Total Solus Collected= 37669
Highest Combo= 46
Demon Blood Spiled= 3668Gallons
از دوستانی که این بازی رو تموم کردن خواهشمندم یه راهنمایی به من کنن ممنون میشم
اخر های بازی اونجا که ازرایئل پرتو اخری رو میخواد واسه رها شدن باید چی کار کنم هر جا رفتم نشد با تشکر
دوست من شما بايد با استفاده از اون جادوي پورتابل كه داري خودتو به بالاترين قسمت اون عمارت برسوني.
كمي پيچيده هستش. و ميشه گفت سخت هم هست.
شرمنده موندم چجوري راهنمايي كنم.
دقیقا این کارو کردم یه در قفل اونجاست کلیدش رو نمیتونم پیدا کنم کمممممممممممممممک:41:نقل قول:
ببين نبايد اونقدر بري بالا تا برسي به اون در . تقريبا يه طبقه پايين تر ازون يه راهرو هستش كه بايد بري تو اون تا كليد رو پيدا كني كه تو اون رفتن هم كلي برنامه داره . : دينقل قول:
Box Art بازي براي نسخه PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ببینم چند مرده حلاجی...:دینقل قول:
ببین نوید من اونجا که یه میدون هست و وسطش یه مجسمه دختر هست گیر کردم.
همونجا که یه مجسمه بزرگ از بالا میفته و یه چاله بزرگ ایجاد میشه...
باید برم کجا؟!!
رفتم داخل چاله هم ولی آخرش دوتا در هست که بسته هستن!!
دانته تموم شدش
بازی بعدی که میگیرم اینه: دی
ببینم کدومشون بهتره
این کجا و دانته کجانقل قول:
دانته تموم شدش
بازی بعدی که میگیرم اینه: دی
ببینم کدومشون بهتره
دانته انگشت کوچیکه دارک سایدر و وار گرامی نمیشه
با اینکه خیلی خیلی از دانته طولانی تر هست ولی اصلا خسته کننده نیست و هر مرحلش از مرحله قبلی جذاب تره
آقا نخواستیم خودم ردش کردم...:21:نقل قول:
این بازی خیلی از دانته سر تره تنها دلیلش هم گیرا بودن هست و نمیزاره که
گیمر خسته بشه و اعمال تکراری انجام بده مثل پرواز با اون پرنده ، دادن اون بومرنگ و
کمبوهای جالب + سکوبازی خیلی قوی و گرافیک خوب همه بازی رو جذاب کردن و روند بازی
یکدست و جذابه.
اما دانته اول بازی من رو شخصا خیلی غافلگیر کرد همون اول باید با اون باس (مرگ) درگیر میشدی
و داس رو میگرفتی که خیلی خوب بود ولی کم کم دیگه خسته کننده میشه.
و در پایان باید گفت فرق بین این دو بازی در اینه که دارکسایدرز گیمر رو با چیز های مختلف به ادامه بازی وادار میکنه
اما دانته این مزیت رو نداره و بعد از مدتی به شدت تکراری میشه.:13:
من ولی با دانته خیلی حال کردم
داستانش جوری بود که دلت می خواست بدونی اخرش چی میشه مخصوصا که سازندش تو dead space زیاد منو جو گیر کرده بودش: دی
از شانس ما امتحانات هم شروع شدش نمی تونیم الن رو هم از خواب بیدار کنیم
رسیدم به اون داس خیلی باحال بستنش.:دینقل قول:
الان دیگه هیچی از دانته کم نداره فقط داسو کم داشت که اونم اضاف شد...:21:
دانته در حد این بازی نی این صد بار :دی حتما شما اینو بازی نکردید...
از نظر داستانی که این بازی عمرا به پای دانته نمیرشه .نقل قول:
منم کلا با دانته بیشتر حال کردم .
میگم یه وقت بعدا نگن این تاپیک رو منحرف می کنین
ولی دانته وقتی اون موجود سیاهه داستانی که برای همسرش رخ داد و کشته شد رو برای دانته تعریف کردش و علت پاره بودن لباس زنش که از اول فیلم شاید فکر های بد به سر شما و دانته بزنه رو به یک باره به یه شجاعت جالب از طرف همسرش تبدیل میکنه
همین صحنه بعد از صحنه پایانی orange box رو من بیشترین تاثیر رو گذاشتش تو کل دوران بازی گری: دی
داستان دانته پر از نکته های جالب بود و بیشتر به خاطر داستانش طرفدار داره .نقل قول:
ولی Darksiders از نظر داستان به اون قدرت نیست . ( بازی بدی نیستا ولی به قول یکی از بچه ها به درد گروه سنی الف میخوره چون بازیش یکمی بچه گانست ، در ضمن خیلی هم راحته یا حداقل رو نرمال خیلی راحت بود )
البته من که چیز خاصی توی داستان دانته ندیدم با اینکه کتاب که بازی رو از روش ساختن بسیارنقل قول:
جالب هستش!
کتاب مکاشفات یوحنا کتاب معروفی هستش که بیس اصلی داستان دارکسایدرز هستش...
نمی دونم چرا می گید که برای گروه سنی الف خوبه!!!!!
من که چیزی جز خون و خشونت ندیدم.:18:
شاید به دلیل سبک گرافیکی و رنگ بندی می گید که اگه چیزی جز این بود به نظر
من خوب از آب در نمی یومد.
البته ممکنه معیارهای یک گیمر با یه گیمر دیگه متفاوت باشه...
مثلا من خودم اول گیم پلی برام مهمه و به خاطر اینم هست که خوشم از این بازی اومده..
خب من نخواستم موازی کاری کنم. فقط هدف بحث و مقایسه بین این دو بازیه وگر نه نظر همه محترم و به جاست...
ارزش خرید داره یا نه؟
این نمرات بازی از سایت های مختلف هستش:نقل قول:
+کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4586429&postcount=66
از بچه ها هم هر کی که گرفته راضی بوده و خودم شخصا که خیلی لذت بردم!
البته بستگی به نظر خودتون داره که به این سبک علاقه داشته باشید یا نه...
بدون شک یکی از بهترین و غنی ترین و خوش ساخت ترین بازی هایی هست که تو این یکی دو سال اومدهنقل قول:
بعد از این همه کلیشه ضعیف از کمپانی هایی با ادعای بالا این یکی واقعا برای Gamer جماعت راضی کننده بود
نظر شخصی رو هم ملاک قرار بده !
من یکی بی صبرانه منتظر release نسخه 2 هستم !
رفقا من رسیدم به اونجایی که یه سالن بعد آب پر داخلشه
زیر آّب هم یه قطار هست!وسط سالن از اون گلوله های آتشی هست ولی خاموشه.چنتا
سوراخ گرد هم روی دیواره که ازش یه چیزای مثل پشه بیرون میاد که سبزن!
اونجا چیکار باید بکنم؟!
یه جا گیر کردم:
اگه تو عکس توجه کنید میبینید که ستون اولی رو بالا اوردم:
تو عکس دومی اونجارو نمیدونم باید چکار کنم(اون قرمزرو چجورب بترکونم تا ستون دومی رو بالا بیارم:
کسی این بازیو نرفته بیاد جواب مارو بده :19:نقل قول: