احسان علیخانی گند زد با این مهمون عیدش !
Printable View
احسان علیخانی گند زد با این مهمون عیدش !
آره.قول داده بود اون دختره رو دوباره بیاره.خیلی حالم رو گرفت.
اخه جومونگ چه ربطي به عيد فطر ما داره؟
همين مونده بود عيد فطر هم ببينيمش؟تازه از دست سريالش راحت شده بوديم.
تنها بازمانده ی سقوط هواپیمای سال 81 یا 82 یادم نمیاد دقیق!نقل قول:
میشه بگید جریان برنامه جمعه چی بوده ؟
طرف تاجر بوده، با همسرش و پسرش داشته میرفته تفریح دبی، هواپیما سقوط میکنه، همسر و پسرش را از دست میده و خودش زنده میمونه...
بعد نمیدونم چند وقت ازدواج میکنه، آن هم با یک زن محجبه و با ایمان و این طرف هم که قبل از سقوط هواپیما اصلا اهل نماز و خدا و ... نبوده، بعد از سقوط و بعد از ازدواج با این خانم به قول معروف به راه راست کشیده میشه و اهل نماز و روزه و ... میشه :)
دلم برای مهمون امشبشون خیلی سوخت.به خصوص وقتی به بابای دوستش گفت" واقعا منو بخشیدی؟"دلم براش کباب شد بیچاره!:41:
دوستان سونگ ایل گوک امروز مهمون برنامس ؟
یعنی دوباره اومده ایران یا اینکه قبلا برنامرو ضبط کردن ؟
من یه بار پارسال برنامرو دیدم ، اون وقتی که پسره حمید مهمون برنامه بود ، ای کاش احسان علیخانی مجری نبود .
نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه! سينماي مسخره ي كره چند وقتيه كه ملت ايران را سر كار گذاشته است :27:
<<<ملت بدانند هيچ قدرتي قادر به سر كار گذاشتنشان نخواهد بود:31:>>>
دوستان من یه سوال دارم اوردن جومونگ به برنامه چه کمکی به ما میکنه
به اطلاعات ما اضافه میکنه ؟ اصلا چی تو برنامه میخواد بگه از سریال جومونگ 1 و 2 و 3 ؟؟
به قول یکی از دوستان تازه راحت شده بودیم
حالا مهمون دیگه ای هم دارن یا فقط باید جومونگ رو زیارت کنیم؟علیخانی میگفت چند ساعت زودتر برنامه رو شروع میکنند.کسی میدونه کی شروع میشه؟
یکی این احسان رو جمعش کنه : الانه که تومبان پیرهنش رو هم از ذوق در بیاره
جومونگ کیلویی چنده ؟؟
خوب مهمون اولش که نسبت به پارسال خوش تیپ تر شده و بدون مامانش اومده
این آقا احسان تو پوست خودش نمیگنجه :دی
حالا خوب شد برنامه زنده نیست ، و الا ...
این جومونگ انقدام ارزش نداره ها .
این برنامه زنده بودا : قسمت جومونگش مرده بود و زنده نبود : دینقل قول:
عجب حرکتی زد مهندس ::: یه پنجره با ویلا عوض کرد
برنامه تموم هم که بشه هنوز وسط حرف میزنن قطع میکنن و تبلیغای چلغوز میزارن
تبلیغایی که از لحاظ ساخت و کیفیت دو زاری هم نمی ارزن
خاک تو سرشون کنند.
بدبخت داشت حرف می زد وسط حرفش تبلیغ گذاشتند...
خیلی بهش بی احترامی کردند نه فقط به اون بلکه به شعور مردم
توهین کردند....
خاک تو سرشون کنند...
بنده ی خدا برای همین میگه سال دیگه نمی خواد بیاد...
حسود های بدبخت...
واقعا حرکت زشتی بود ! آخه کدام کشور دنیا رو دیدی که اینجوری به یه مجری به یه مخاطب بی احترامی کنه اون هم تو برنامه زنده !!!
واقعا پول تبلیغ این همه ارزش داره ؟
خداییش خیلی بد برخورد کردن باهاش .
این احسان خان مثلا میخواست بگه بیتفاوته ،خیلی ام بد ادا در میاورد .
همش ضایش میکرد ، اونم هیچی نمی فهمید بیچاره .
فک کنم حسودی میکرد بهش. :دی
ماه عسل برنامه ای که قبل از افطار از شبکه 3 پخش میشد دقایقی پیش (حول و حوش ساعت 4) در حال پخش قسمت آخر و دقایق پایانی برنامه مجری این برنامه شروع کرد به گلایه و انتقاد های شدید از بعضی ها و کسانی که براش مشکل ایجاد کردن و تهدید کرد که شاید دیگه در سالهای آینده دیگه با این شرایط برنامه رو اجرا نکنه. جالب اینکه وسط های صحبت هاش و گلایه هاش و در شرایطی که هنوز خداحافظی نکرده بود برنامه قطع شد و رفت روی پیامهای بازرگانی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب آدمايين احترام هيچكس سرشون نميشه نه كسايي كه به عنوان مهمون اومدن نه مردم نه خودشون . همين كارا رو ميكنن آدم ازشون بدش مياد متاسفم براي كساني كه تو اين مملكت اينهمه ادعاي آزادي بيان ميكنن ديگران هرچي بگن حق دارن والا
شایسته اینها همون محسن افشانی هست که براشون پارسال 7 8 قسمت مخاطب زدایی کردنقل قول:
(البته از علیخانی هم زیاد خوشم نمیاد ، خیلی آب میکشه)
ضمنا فکر میکنم با بچه پخش مشکل داشت ، اول برنامه هم یه چیزی گفت
بار اول نیست که به خاطر تبلیغات به شخص یا اشخاصی بی احترامی میکنند.واقعا جای بحت داره.خجالت هم نمیکشن..نقل قول:
خاک تو سرشون کنند.
بدبخت داشت حرف می زد وسط حرفش تبلیغ گذاشتند...
خیلی بهش بی احترامی کردند نه فقط به اون بلکه به شعور مردم
توهین کردند....
خاک تو سرشون کنند...
بنده ی خدا برای همین میگه سال دیگه نمی خواد بیاد...
حسود های بدبخت...
تو یه قسمت که ملا خانوم رو دعوت کرده بودن اخراش یه مرده رو اورده بودن بعد از یکم حرف زدن احسان دید مرده زیاد حرف میزنه برگشت گفت شما اگه جای من بودین ترجیح میدادین بیشتر با شما صحبت کنیم یا ملا خانوم بیچاره مرده دیگه لال شد تا اخرم یه کلمه حرف نزد دلم واسش سوخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملا خانوم یا زهرا خانوم ؟نقل قول:
احسان ( دفعه پیشم گفتم ) خودش رو خواست بکنه بد من تا بیشتر جلوه کنه هم خودش هم برنامش
ولی خودش هم اعتراف کرد که مردم مهموناش رو دوس داشتن و نگاهشون به مهمونا بود تا ...
عليخاني از تلويزيون خداحافظي كرد؛
آخرين قسمت «ماه عسل» ناتمام به روي آنتن رفت
خبرگزاري فارس: آخرين قسمت از برنامه «ماه عسل» در حالي به روي آنتن رفت كه پخش زنده آن متوقف و به جاي آن پيامهاي بازرگاني به روي آنتن رفت.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، آخرين قسمت از مجموعه تلويزيوني «ماه عسل» كه در ايام ماه مبارك رمضان به طور زنده روي آنتن مي رفت، امروز بعد از ظهر پخش شد.
بنابراين گزارش، در دقايق پاياني اين برنامه عليخاني اعلام كرد كه اين آخرين اجراي من در برنامه «ماه عسل» است و ديگر مجري اين برنامه نخواهد بود.
وي در بخشي از اظهارات خود گفت: ما ميرويم تا كساني كه از ما بهتر هستند به اجراي اين برنامه بپردازند. بسياري نسبت به اين برنامه لطف داشتند اما برخي هم نسبت به لحن و نوع كلام من در اين برنامه اعتراض داشتند.
همچنين او در ادامه سخنان خود به كم تحملي برخي از مسئولان اشاره كرد كه نميتوانند حتي نقدهاي بسيار معمولي را تحمل كنند. اين برنامه بخشهاي معنوي نيز داشت كه ما از آنها بهره برديم كه برخي متوجه اين بخش معنوي نشدند.
به گزارش خبرنگار فارس، عليخاني در حال صحبت با بينندگان بود كه اين برنامه يكباره و حتي بدون پخش شدن تيتراژ پاياني قطع و به جاي آن پيام بازرگاني به روي آنتن رفت.
پس از پايان پيامهاي بازرگاني نيز پخش تكرار قسمت پاياني مجموعه تلويزيوني «پنجمين خورشيد» به كارگرداني «عليرضا افخمي» آغاز شد.
دلیل این کار این بود که احسان چابلوسی نکرد. مثل مجری های چابلوس و پاچه خوار
تلویزیون نبود ...
سعی می کرد هر چی که میدونه رو بگه...
ژست می گرفت ولی بازم به نظرم خاکی بود...
شاید اگه ریش می گذاشت و یقه می بست و اول برنامه کل قران رو ختم می کرد و
با مهمون ها خشک حرف میزد برنامش اینطوری قطع نمیشد تازه یک پول بیشتری هم
می گرفت و شاید 10 دقیقه هم بقیه ی برنامه ها به خاطر برنامش عقب نمی افتاد....
دمش گرم این رو بدونه که خیلی دوسش داریم و پشتش هستیم...
خداییش خیلی ضایع بودنقل قول:
تو یه قسمت که ملا خانوم رو دعوت کرده بودن اخراش یه مرده رو اورده بودن بعد از یکم حرف زدن احسان دید مرده زیاد حرف میزنه برگشت گفت شما اگه جای من بودین ترجیح میدادین بیشتر با شما صحبت کنیم یا ملا خانوم بیچاره مرده دیگه لال شد تا اخرم یه کلمه حرف نزد دلم واسش سوخت
جالب تر این که خودش به زهرا خانوم گفته بود رفتی اونجا بگو منم بیام !!!
یه جا علیخانی گفت : به نظر من سریالهای کره ای در برابرسریالهای کشور خودمون درجه 3 و 4 هست
من وقتی این رو شنیدم چاقو میزدی خونم درنمیود
هر چند من از این علیخانی خوشم نمیاد ولی به نظرم این جمله رو درست گفته...نقل قول:
حالا دیگه نیای دفاع کنی از سریال های کره ای که اینجا جاش نیست...
من که خیلی ناراحت شدم اینطوری تموم شد .
ظاهرا پاش را گذاشته بود رو دمه اقا شیره !!!
فکر کنم اینم مثل فرزاد حسنی ممنوع التصویرش کنن.
درسته عليخاني خيلي با جرات به مسئولان نقد کرد ولي خودش هم نقد دارد. واقعا در خيلي جاها به مهمان توهين مي کرد و دليل بي مورد مي آورد. مثلا به جومونگ ميگه شما به سوسانو حسودي مي کنيد ؟!!!
احسان عليخاني در گفتوگو با ايسنا:
امسال به اشتباه به خاطر مهمانهاي برنامه از خودم هزينه كردم
برنامهي «ماه عسل» روز عيدفطر پيش از پايان سخنان مجري برنامه متوقف شد و اين در حالي بود كه احسان عليخاني از اين برنامه به عنوان آخرين اجراي خود يادميكرد و خود را از اين پس «يك بيننده تلويزيون» ميناميد.
اين مجري و يكي از تهيهكنندگان ويژه برنامه «ماه عسل» پيش از آخرين برنامه به ايسنا گفت: داشتن جسارت يكي از ويژگيهاي مهم يك مجري است و گويندهاي كه جسارت نداشته باشد فرقي با يك بازيگر ندارد.
احسان عليخاني در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بازخوردهاي اين برنامه در ميان مردم و اينكه آيا آمار مشخصي از سوي روابط عمومي سازمان در اينباره به آنها ارايه شده است يا خير؟ گفت: واكنشهايي كه نسبت به برنامه نشان داده شد، چه از طريق تلفن و اساماس، و چه از طريق مطبوعات و مردم، حاكي از اين است كه برنامه ديده شده است؛ روابط عمومي سازمان هم آماري به ما نداده است، ولي از حجم بالاي تماسها و واكنشهاي مردم خبر داده است كه در ميان آنها و بد هم وجود دارد.
وي درباره ميزان واكنشهاي منفي و انتقادهاي مردم نسبت به اين برنامه اظهار كرد: آنچه اهميت دارد اين است كه برنامه ديده ميشود، حال ممكن است برخي نوع اجرا را دوست نداشته باشند، يا اينكه از فلان مهمان برنامه خوششان نيايد.
عليخاني در پاسخ به اين پرسش كه به نظر ميرسد معيار شما براي انتخاب مهمانهايتان استثنابودن آنها در حوزه خاصي بوده است، آيا مبناي مشخص و تحقيق و پژوهش خاصي براي انتخاب مهمانها و و تعيين اين استثنا بودن آنها وجود داشته است؟ گفت: مهمانهايي كه دعوت كرديم لزوما استثنايي نبودند، ولي كساني را آورديم كه از بطن مردماند، قصه و غصههاي زيادي دارند، ولي در طول سال ديده نشدهاند.
وي ادامه داد: چند روز قبل از آغاز برنامه دور هم جمع شديم و از طريق مطبوعات، اينترنت و دوستان مختلفي كه در شهرستانها داشتيم يك ليست 70، 80 نفره جمعآوري و آنها را اولويتبندي كرديم و سپس به سراغ آنها رفتيم.
مجري برنامهي «ماه عسل» اظهار كرد: برخي از مهمانها را نيز مردم از طريق اساماس به ما معرفي كردند كه البته از ليستي كه فراهم كرده بوديم تعدادي عليرغم اينكه قصههاي جذابي داشتند راضي نشدند كه در برنامه ما شركت كنند، چون دوست نداشتند قصههايشان رسانهيي شود.
وي با بيان اينكه امسال مهمانهاي شهرستاني ما نسبت به سالهاي گذشته بيشتر بود، در پاسخ به اين پرسش كه آيا به دنبال اين بوديد كه از افراد برجسته و سرشناس كشور در حوزههاي مختلف دعوت كنيد ولي به دليل محدوديتهاي رسانهاي و يا احتمالا ممنوعالتصوير بودن آن اشخاص موفق به اين كار نشديد گفت: ما به هيچ وجه به دنبال دعوت از افراد و شخصيتهاي برجسته نبوديم، ولي در موارد معدودي به دليل برخي مسؤوليتها نتوانستيم از افرادي براي شركت در برنامه دعوت كنيم.
عليخاني دربارهي اهميت جسارت داشتن مجري در اجراي زنده و اينكه اين جسارت به گونهاي باشد كه از عرف و آنچه رسانه، مخاطب و مسوولان برميتابند خارج نشده و به پررويي تعبير نشود، گفت: بدون شك داشتن جسارت يكي از ويژگيهاي مهم يك مجري است و گويندهاي كه جسارت نداشته باشد، فرقي با بازيگر ندارد. البته جسارتي كه مثبت و مورد قبول مردم باشد.
وي ادامه داد: من به عنوان گوينده ملزم هستم مثل مردم فكر كنم، چون نماينده مردم در رسانه و شاهدي از واكنشهاي آنها هستم، اصلا وظيفه من به عنوان گوينده اين است كه مثل مردم تعجب كنم، گريه كنم، سوال كنم، بخندم و ...
مجري و تهيهكننده ويژه برنامه «ماه عسل» در پاسخ به اين پرسش كه به اعتقاد برخي از بينندگان برنامه جسارت شما گاهي به سمت پررويي ميرود نظر شما در اينباره چيست؟ اظهار كرد: من اعتقاد ندارم كه اين اتفاق افتاده باشد به هرحال هركسي سليقهاي دارد اما كاري كه من امسال شايد به اشتباه انجام دادم اين بود كه خودم را به خاطر مهمانهاي برنامه هزينه كردم.
وي توضيح داد: برخي از مهمانها اولينبار بود كه پشت دوربين قرار ميگرفتند، استرس داشتند يا ظرفيت صحبتكردن را نداشتند، من خودم را در مواقعي ظالم نشان دادم تا مظلوميت مهمان برنامه نشان داده شود و اين فرق برنامه ما با برنامههاي ديگر است.
عليخاني درباره هماهنگشدن خود و مهمانها قبل از آغاز برنامه نيز اظهار كرد: من هرگز قبل از برنامه با مهمانها حرف نميزنم چون ميخواهم گفتوگو بكر و مستند باشد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه اين عدم هماهنگي قبل از برنامه شايد اين شبهه را در بينندگان به وجود بياورد كه شما آماده نيستيد يا مطالعه نداشتهايد گفت: اينكار سخت و به نوعي ريسك است، اما من دوست دارم مهمانم را اولينبار روي آنتن ببينم و به او سلام كنم. البته درباره موضوع گفتوگو و كليات آن از قبل فكر ميكنم.
وي ادامه داد: مطمئن باشيد من از همه كساني كه برنامه را ميبينند مهمانهاي دعوتشده را بيشتر دوست دارم و برايم مهم است كه آنها محبوب از استوديو بيرون بروند.
بي خيال بابا جومونگ ديگه .....ره كيهنقل قول:
ولي عليخاني هم آدم چندان جالبي نيست. گرچه خيلي جاها حرفاش درسته ولي بازم رفتارش چندان جالب نيست.
آخه یه مرد هم اینقدر لوس میشه که این احسان علیخانی اینقدر لوسه ؟! :2:
حالم بد میشه وقتی اجرای این مردک رو می بینم ! :2:
مردک مثل این دختر های 12 - 13 ساله که رویایی حرف می زنن حرف می زنه ! آبروی هرچی مرد و می بره !
بعضی مواقع یه حرف هایی میزنه که به شدت غیر قابل تحمله ! آدم می خواد پاشه بره یه پس گردنی حسابی بزنه پس کلش !
همون بهتر که دیگه مجری نباشه !
خدا ...ـر دیده شاخ بهش نمیده. علیخانی یه نمونه از ...ـرهاییه که خدا بهش شاخ داده!نقل قول:
به نظر من احسان علیخانی یه آدم 50 - 50 هستش..
دقیقا نصف کاراش خوب و نصف کاراش خوب نیستن..
ولی حداقل مثل فرزاد حسنی کمبود شخصیت نداره جلوی دوربین..
همه چی رو قبول دارم ولی نباید اینطوری باهاش رفتار می کردند و برنامش قطع میشد...
این رفتار با یک مجری نیست(چه چابلوس باشه چه لوس) ...
رفتارشون دور از انسانیست بوده...
خاک تو سرشون کنند...
زمانی که احسان از جومونگ میپرسه در بین کاراکتر های سریال کودوممو بیشتر دوست داری؟
جومونگ میگه :جومونگ.احسان میخنده و میگه بعد از جومونگ ؟
جومونگ میگه :سوسانو،ولی در شبکه3 هنگام پخش در دوبله صحبت های اون که دوبله اونو کسی میکرد که صدای جومونگ رو در می آره میگن :ژنرال هموسو!!!!!!!
برنامه جالبی بود نقطه ضعف از نظر خیلی ها : مجری بود.