واسه من ورژن 21.0.004 هست و هیچ کدوم از مشکل های شما رو ندارم :46:نقل قول:
Printable View
واسه من ورژن 21.0.004 هست و هیچ کدوم از مشکل های شما رو ندارم :46:نقل قول:
من چند روزه این گوشیو گرفتم
جعبه اش آبی و بزرگتر
می خواستم بدونم فرقی بین این گوشی با این جعبه و اونایی که جعبشون رنگه هست؟
توخودش یه رم 2 گیگم بود
نه یکی هستن فقط میگن جعبه ابیش مجارستان هست و یه هولدر ماشین هم دارهنقل قول:
رنگی ها هولدر رو نداره
همین
در اصل هیچ فرقی با هم ندارن رم همشون هم 2 هست
سلام دوستان . کسی میدونه notes ها را در کجای حافظه گوشی میتوان پیدا کرد . هر چی گشتم نبود .
اگر اشتباه نکنم نوت رو حافظه گوشی میادنقل قول:
شما اگر میخوایش یه بک آپ بگیر تو اون هست ولی فکر نمیکنم بشه به صورت یه فایل دیدش
حالا دوستان دیگه شاید بهتر بدونن
اصلا نوت چيه ديگه ؟
درود. گوشی من وارد themes نمیشه، هی میپره بیرون. علت چیه؟ واسه نقشه gps گیج شدم، باید اول فرم ور upgrade کنم نه؟
راستی چرا انقد دیر بالا میاد؟ کابل usb ش کو پس!!!!!!!!
مرسی.
دوستانی که این گوشی رو دارین می شه بگید این گوشی یا کتاب ها مشکلی داره یا نه؟ از جمله پرنیان و Fbook و غیره. با توجه به فول تاچ بودن گوشی، می شه صفحات رو عوض کرد و بی دردسر کتاب خوند؟
اگه لینک یکی از همین کتاب ها را بدین میتونم براتون تست کنم:46:نقل قول:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
فقط اگه لطف کنی این امکانات رو چک کنی ممنون می شم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5400679&postcount=1026
فونت ها عوض می شن یا خیر؟
رفتن به صفحات بعد امکانپذیر هست؟
ممنون:11:
خواهش میکنم:20:نقل قول:
خب برای برنامه های جاوا 1 سری کلید مجازی پایین صفحه(تقریبا یک سوم پایینی صفحه را اشغال میکنه) ایجاد میشه که شامل جهت ها و چند تا کلید دیگه میشه
به کمک این کلید ها مجازی خیلی راحت و سریع میشه فونت را عوض کرد و صفحه ها را عقب و جلو و پایین و بالا کرد
تنها مشکلی که به نظرم اومد ، اینه که نمیشه به کمک این کلید های مجازی عدد وارد کرد در نتیجه اگه بخوای صفحه مورد نظرت تو کتاب را بخونی نمیشه (شایدم بشه و من بلد نباشم)
در صورتی که اون کلید های مجازی را غیر فعال کنید هیچ کاری تو برنامه نمیشه انجام داد یعنی من که نتونستم!
آپگرید کن درست میشهنقل قول:
gps رو باید ورژن کرک شدش رو بریزی بعد نقشه رو با map loader بهش اضافه کنی
چی دیر بالا میاد ؟ gps ؟ تو ایران کنده ضمنا باید تو فضای باز باشی بار اول شاید چند دقیقه طول بکشه تا پیدا کنه
کابل usb برا منم نداشت خواستی بخر 3 تومن ولی برا 5530 رو بگیر چون بلد تره مال خوش خیلی کوتاس
سلام دوستان عزيز
من و همسرم با هم ميخواهيم گوشي بخريم و بين اين دو مدل به شدت مردد شده ايم . نظر شما چيست ظاهرا 5230 بهتره ولي 5530 امكاناتش بيشتره
مشخصات جعبه و محتويات جعبه چي هست؟ آيا كيف و قلم نوري همراه گوشي وجود داره يا نه؟
. آيا رم همراه گوشي هست يا بايد جدا بخريم ؟
گارانتيش چه جوريه اصلا داره ؟
لطفا ما رو كمك كنيد داريم ديوونه ميشيم گوشي جفتمونم خراب شده
شما بوديد كدومشو ميخريدين
بهتره سوالتون رو در قسمت مشاوره برای خرید بپرسیدنقل قول:
ولی اینجا رو یه نگاه بندازین
موفق باشیدکد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2909&idPhone2=2832
دوست عزیز اینجا جای مشاوره نیست ولی من 5230 رو پیشنهاد می کنم. به نظر من که جی پی اس 5230 به کل 5530 می ارزه. صفحه ی بزرگتر رو هم بهش اضافه کن.نقل قول:
برادر عزیز HyperX که برای امنیا اچ دی رام میساخت رفته یه 5230 خریده و تونسته سی پی یوش رو تا 800 مگاهرتز اورکلاک کنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گفته فعلا همه چی توی مرحله آزمایشه ...
کد:http://dailymobile.se/2010/09/20/overclocking-the-nokia-5230-800-mhz/
آقایون کسی سایتی رو میشناسه که بررسی تخصصی گوشی 5233 رو گذاشته باشه البته سایت ایرانی
gsmaria و gsm.ir بررسب 5230 رو گذاشتن بدردم نمی خوره
این یه سری اطلاعات کلینقل قول:
اینم یه چند تا ویدیو از کارکردشکد:http://www.gsmarena.com/nokia_5233-3390.php
ولی کلا چیز خاصی نداره که رویو بخواد !!کد:http://www.cellphoneanswers.info/nokia-5233-review/
دوستان اين خواهر ما بد جوري هواي اين گوشي رو كرده
هر چي هم سعي ميكنم از خوبيهاي گوشياي سامسونگ براش بگم فايده اي نداره
ميخواستم ببينم كيفيت لمسش چجوريه
پيمايش لمسي داره مثل استار
مثلا ميشه گالري يا دفتر تلفن رو با انگشت بالا پايين يا بايد حتما نوار بالا پايين رو بكشيم
[/COLOR]کیفیت لمسش که تو گوشی های با صفحه مقاومتی عالیه. این قابلیت هم که این اسم جالب رو براش انتخاب کردین داره.نقل قول:
من که استار رو هم امتحان کردم، کیفیت صفحه لمسی 5230 و حساسیتش خیلی خیلی بهتر و بیشتر از استاره. به خواهرتون بفرمایید که خیالشون راحت باشه، پشیمون نمی شن.
از gps این گوشی میشه تو همه ی شهرها استفاده کرد؟؟؟
gps تو همه ی جهان کار میکنه (وسط اقیانوس , روی اورست , تو قطب شمال و ...:31:)نقل قول:
توی همه ی شهر های ایران هم کار میکنه فقط باید نقشه شهر ( اگه وجود داشته باشه ) رو بریزی تو گوشیت :46:
اگه شهر نقشه نداشته باشه چی؟؟؟
نقل قول:سلام . نمیشـــه دوست عزیز خب وقتی نقشه نباشــه GPS چی رو نشون بـــده :20:
موفق باشید!:40:
منم دیروز 176 تومن با کارت حافظه 2 گیگ خریدم
کسی میدونه این گوشی چند تا باند داره من ازش استفاده میکنم 1 باند بیشتر نداره!!!؟
پیام فارسی هم نمیشه داد؟
خیلی گرون خریدی.نقل قول:
اگر منظورت از باند اسپیکر هست، یکی داره.
پیام فارسی هم می شه داد.
مگر قیمتش چنده ؟؟نقل قول:
مغازه آشنا بود حتی پیش فاکتور خریدشم نشونم داد 166 تومن خریدش بود
من 5 ماه پیش 165 گرفتم. الآن حد اکثر باید 160 باشه.نقل قول:
کسی میتونه راهنماییم کنه چه جوری از gps این گوشی استفاده کنم خیلی طول میکشه تا نقشه رو باز کنه؟؟
توی یک سایتی خوندم 4 تا باند داره اشتباهه؟؟
دوستان برای چه منظوری گوشی را فلش میکنن ؟
معمولا وقتی که سرعت گوشی میاد پایین یا هنگ میکنه فلشش میکنن فقط باید پیش یک نفر وارد ببرید وگوشی ضربه شدید نخورده باشه چون میگن زیر فلش میمونه و گوشی میسوزه
باید ورژن کرک شده nokia map رو بریزی بعد نقشه ها رو با map loader بهش اضافه کنینقل قول:
دوستان تو قسمت سیمبین همین فروم توضیحاتش رو دادن
بعضی جاها همین طوره وگرنه سرعت gps ش خیلی بالاست
باند منظورت اسپیکره ؟ یدونه داره!
احتمالا باند مخابراتی منظور بوده که رو نسل دو چهارتاس!!!
دوستان كسي لينك دانلود فيلم كار كردن با اين گوشي رو داره بزاره
ممنونات قلبييم رو براش ميدم:11:
نقل قول:
عزیز من هم پنج شنبه قیمت گرفتم گفت 197 تومن بعد گفتم برای چیه گفت گارانتی اصلیه
نگو این کار بازار ما ایرانی هاست یه جنس بدرد نخور رو که رو دستشون امکان داره باد کنه رو قیمتش رو میبرن بالا که مردم فکر کنن خوبه بعد به مردم قالب کنن
آقایون اصلا این گوشی از طلا هم باشه دوربینش 2 هست بدون فلش با همه محدودیتهایی که داره نمی ارزه خریدش اون هم این قیمت گوشی های خیلی بهتری تو این محدوده قیمتی میشه خرید
خدا لعنت کنه این بازاریای مارو
فقط به فکر جیب خودشونن
مگه گارانتی اصلیش اومده ؟گارانتیش چیه؟نقل قول:
موجودیش کم شده قیمتش کاذب رفته بالا
خوب شما برو یه چیز دیگه بخر چرا تو سر مال میزنی (شوخی ):31:
منم حدود 2 هفته پیش رفتم این گوشی را به عنوان 1 دستگاه GPS خریدم
با مموری 2 گیگ 180 تومن ......فقط هم 2 تا مغازه اینو داشتن و بقیه 5233 داشتن که gps نداره و بدرد من نمیخورد
1 فروشگاه هم رنگ سفیدش را داشت بدون مموری میداد 170
ورژن گوشی من 21.0.004 هست، دوبار تا بحال آپدیتش کردم،نقل قول:
همانطور که دوستمون تو پست بالا گفته به احتمال زیاد مشکل شما با آپدیت کردن حل می شه
اگر اینطوری هست قیمت کاذبه اگر دوستان هنوز نخریدن صبر کنن یا میاد پایین یا اینکه گوشی دیگه ای جایگرینش میشه معمولا بازار این طوری بوده !نقل قول:
اون مغازه عجب آدمی بوده ...... اونم تو روز روشن!!!
دوستان اگه لطف كنيد لينك فيلم كار كردن با اين گوشي رو بدين ممنون ميشم
فقط لطف كنيد از يوتيوپ نباشه كه بن بسته
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
يا اينكه يكي از دوستان كه اين گوشي رو داره
يه فيلم از كار كردن باهاش بزاره
ملت دعاش كنن
خوب دقیقا چیش رو میخوای ؟نقل قول:
ببین این به دردت میخوره
یه سری توضیحات رو t-mobile میده!!کد:http://www.dailymotion.com/video/xco4ca_nokia-5230-nuron-for-tmobile-usa-pa_tech