من متوجه منظور شما نشدم کنتراست بالا چه ارتباطی به HD میتونه داشته باشه!؟نقل قول:
شما دقیقا مشخص کنید کدوم LED ها رو دیدین چون سونی که در بازار ایران فقط مدل X450 رو داره که LED هست ولی سامسونگ 3 یا 4 مدل LED داره.
Printable View
من متوجه منظور شما نشدم کنتراست بالا چه ارتباطی به HD میتونه داشته باشه!؟نقل قول:
شما دقیقا مشخص کنید کدوم LED ها رو دیدین چون سونی که در بازار ایران فقط مدل X450 رو داره که LED هست ولی سامسونگ 3 یا 4 مدل LED داره.
من از سونی همون X450 رو دیدم و از سامسونگ هم که مدل اگر اشتباه نکنم 6000و7000 بودند ولی نتونستمنقل قول:
تشخیص بدم کدوم کیفیت بالاتری دارن چون تصویر با دستگاه اچ دی پخش میشد.
من نظر شما رو خوندم که نوشتی "ولی در Local Dimm ها برای تعداد زیادی از پیکسلها یک منطقه به عنوان بک لایت در نظر گرفته شده که ممکنه در تصاویر با کنتراست زیاد هاله نور ایجاد کنه" این هست که برام سوال شد
یعنی سونی X450 اون مشکلی که شما گفتید رو فقط در تصویر دستگاه اچ دی با کنتراست زیاد داره؟ یک سوال
دیگه اینکه در مدل Local Dimm که شما نوشتی "برای تعداد زیادی از پیکسلها یک منطقه به عنوان بک لایت در نظر گرفته شده" این در مقایسه با Edge lit برتری هست یا نقطه ضعف؟ کلآ من اگر X450 یا سامسونگ رو بخرم و خونه هم دستگاه اچ دی نداریم چقدر فرق بین این دو تا مدل رو میتونم حس کنم.
ایجاد هاله نور در مناطقی با کنتراست زیاد زمانی که شما در محیط کم نور قرار میگیرید به چشم میاد نه در همه نماها به طور کلی برتری Local dimm ها به Edge lit ها بازتولید مشکی عمیقتر هست که میتونه تصاویر زیباتری رو در مجموع ارائه بده نداشتن سورس HD در نهایت باعث میشه که شما تفاوت کمتری رو بین این TV ها حس کنید چون این نوع پنلها در اصل اسمشون HDTV هست در غیر این صورت ضرورتی برای ساختشون وجود نداشت من چون خودم تجربه مستقیم از سورس SD روی این پنلها در محیط یکسان با سورسهای برابر نداشتم نمیتونم دقیقا به شما بگم که کدوم برتر هست ولی روی سیگنالهای HD اگر محدودیت بودجه وجود نداشته باشه به نظر من X450 کیفیت بالاتری رو ارائه میده ولی با توجه به منابعی که من بهشون دسترسی داشتم به دلیل قویتر بودن پردازنده SD/|HD مدلهای سامسونگ میشه حدس زد تصویر سیگنالهای SD روی پنل B7000باید کمی پرجزئیات تر از سونی باشه که تجربه نشون داده این مقدار تفاوتها تو فواصل کم قابل تشخیص هستن ولی به هر حال مطرح هستن اما از این جزئیات مهمتر برای داشتن تصاویر زیبا اشباع رنگ و کنتراست واقعی پنل پنل هست که به استناد به منابع معتبر باید سونی در این ضمینه برتر باشه البته این نکته رو فراموش نکنید که سونی X450 فقط در مدلهای 46 و 55 اینچی با بکلایت LED عرضه شده و در مدل 40 اینچی این پنل یک LCD معمولی هست و از نظر قدرت بازتولید رنگ مشکی و سایر موارد با مدلهای 46 و 55 تفاوت داره.نقل قول:
آقا توضیحاتت خیلی عالی بود و اطلاعات فنی من خیلی بالا رفت در اصل روشن شدم اساسی بخصوص اینکه فهمیدم X450 فقط در سایز 46 Led هست پس با این حساب بدرد من نمیخوره و الان که زنگ زدم فروشگاه سونی همین حرف شما رو زد من چون دنبال 40 اینچ هستم پس باید همون سامسونگ رو بخرم ولی دیدم اینجا بعضی ها ازLed های LG نوشتن که اونها 42 اینچ داره و Local Dimm و Edge lit هر دو مدل رو داره که البته خودم تا حالا از نزدیک ندیدم یعنی اصلآ سراغ LG نرفته بودم اینجا هم که تو بعضی تاپیکها خوندم مدل Local Dimm LG مشکل زاویه دید کم و همون هاله نور و ضعیف بودن تو SD(اگر اشتباه نکنم منظور همون تلوزیون ایرانه) رو داره که گفتم ببینم به نظر شما این قضیه درسته یا نه.نقل قول:
اما یک چیز مهمی بنظرم اومد اینکه تصویر ماهواره جزو HD هست یا SDو اینکه تو تصویر ماهواره Local Dimm ها بهترند یا Edge Lit ها؟
نقل قول:
خیلی ممنون.
من چون سیر تا پیاز زندگیم سونی هست بیشتر نظرم روی این برند هست.پ
یه قیمت اینترنتی دیدم که مدل سامسونگ حدود 100 تومان گرونتر بود.
چرا سونی کنتراست تصویرشو ننوشته؟ شما میدونید چنده؟
قیمت سامسونگ 1880 و سونی 1790 بود قیمت هاش حدودا درسته یا خیر؟
در کل این مدل سونی چشما گرفته مخصوصا این تبلیغاتی که برای تلوزیون هاش میکنه اما باید از نزدیک مقایسه کنم.
بازم ممنون
آقای *Alucard* کجایی؟ این سوال آخری رو میشه جواب بدی!
کانالهای ماهواره بیشترشون با رزولوشن SD پخش میشن ولی با رسیورهای جدید قابلیت دیدن شبکه هایی که بهصورت HD برنامه پخش میکنن وجود داره.نقل قول:
در مورد کیفیت تصویر Local Dimm ها به طور کلی تصویر با کیفیت تری دارن البته این مسئله برند با برند فرق میکنه ولی در مجموع نظر شخصی من این هست که اگر دنبال LED هستید بیشتر برای یک Local Dimm هزینه کنید.
من از قیمتها دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر میکنم سامسونگ B690 تو ایران ارزونتر از W550 .نقل قول:
آقای *Alucard* من هم تصمیم به خرید Local Dimm داشتم ولی واقعآ ناامید شدم :41:خوب من خودم اهل گیم هستم و شاید بتونم از اچ دی استفاده کنم ولی بهترین تصویری که میتونم برای خانواده بگیرم از ماهواره هست که با توجه به صحبت شما که میگید Led سامسونگ که Edge Lit هست در تصاویر Sd بهتره بنابراین باید برم سمت سامسونگ 6000 یا 7000 بالاخره باید دموکراسی رعایت بشه:46:نقل قول:
دوست عزیز من راجب اینکه تصاویر SD روی پنل X یا Y نا امید کننده هست هیچ صحبتی نکردم که شما از خریدت منصرف بشی در مجموع کیفیت تصاویر SD روی تلویزیونهای CRT یا همون لامپ تصویری از هر HDTV که شما فکرشو بکنی بهتر هست پس اگر فقط به فکر تصاویر SD هستی هزینه زیادی نکن و برو یک مدل LCD یا Plasma معمولی بخر و پولتو برای خرید بهتر در آینده Save کن.نقل قول:
من به صورت کلی گفتم که پردازنده SD/HD بین این مدلهایی که شما در نظر دارید روی سامسونگ B6000 و B7000 بهتر هستولی وقتی شما یک تصویر SD نگاه میکنی بقیه موارد تلویزیون رو هم باید در نظر بگیری مثل کنتراست خوب , اشباع رنگ , بازتولید رنگ مشکی عمیق و در LCD ها و LED ها یکپارچگی صفحه نمایش و ....
من پیشنهاد میکنم شما خودتون از نزدیک هر پنلی رو قصد خرید دارید بررسی کنید و چیزی رو که به چشمتون بهتر میاد انتخاب کنید در مجموع تصاویر SD خودشون ذاتا تصاویر بی کیفیتی هستن و تفاوت خیلی فاحشی بین مدلهایی که شما مورد نظر داری در اونها روی این سیگنالها دیده نمیشه به خصوص که اگر نقصی هم وجود داشته باشه شما میتونید با خرید یک ----- که خروجی HDMI داره کار بزرگنمایی رو به پردازنده ----- محول کنید که اکثرا خیلی بهتر از TV ها اینکار رو انجام میدن نظر شخصی من این هست که مهمترین چیز برای خرید TV کیفیت تصویر هست چون بعدا قابل ارتقا نیست و با خرید لوازم جانبی هم نمیشه کیفیت تصویر یک پنل Improve کرد ولی امکانات و ضعفهای بیشتر پنلهارو میشه با خرید لوازم جانبی برطرف کرد.
من اول بگم که باید بهتون به خاطر این همه معلومات تبریگ گفت و جوابهاتون کاملآ منطقیه :11:ولی به هرحال تعداد کانالهای اچ دی ماهواره کم هست و فکر کنم پولی باشه و برای ما در ایران شاید چندسال طول بکشه تا بتونیم از اونها استفاده کنیم اون هم شاید به لطف هکرهای روسی پس چاره ای نیست و باید حال وآینده رو با هم بچسبیم!نقل قول:
شما گفتید میشه با یک ریسیور که خروجی HDMI داره مشکل تصویر SD رو تو Local Dimm ها حل کرد ولی میخواستم بدونم اگر کانالی خودش هم اچ دی نبود با یک سیم HDMI میشه کیفیتش رو تا حد اچ دی بالابرد یا اینکه منظورتون این هست که این کابلها تصویر SD رو برای پخش روی HDTV استاندارد میکنن.اگر حالت دوم درست هست یک سوال دیگه اینکه اگر ریسیور خروجی کامپوننت داشته باشه بازهم میشه این مشکل منطبق کردن تصویر SD با HDTV رو با کابل کامپوننت حل کرد چون فکر کنم ریسیور HD گرون باشه.
اول از همه فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):نقل قول:
1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
2.اشباع رنگ
3.بازتولید رنگ مشکی
4.دقت رنگ
5.توانایی پنل در وضوح حرکات
اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.
به طور کلی در Local dimm ها عامل 1 و 3 نسبت به Edge lit ها برتری داره دلیلشم آرایش LED ها در این پنلها هست.
اما عامل 5 که مربوط به توانایی پردازنده پنل در هندل کردن حرکات هست یک کار دیگه هم انجام میده اون بزرگنمایی تصویر هست وقتی شما یک پنل Full HD داری 1920x1080 عدد پیکسل در طول و عرض پنل پیکسل روی صفحه نمایش قرار داده شده که مجموعا میشه 2 میلیون پیکسل که اصطلاحا به اون پنل 2 مگاپیکسل هم میگن وقتی شما یک فیلم یا برنامه SD روی این پنل تماشا میکنی که رزولوشن اون به فرض محال 640x480 پیکسل هست شما مجموعا به 307 هزار عدد از این پیکسلها بیشتر احتیاج نداری در نتیجه 1حدودا 1.7 میلیون عدد از این پیکسلها بلااستفاده میمونن پس پردازنده پنل میاد و کار Upscaling یا بزرگنمایی رو انجام میده تا همه سطح صفحه نمایش رو پر کنه حالا هر پردازنده ای از الگوریتم خاصی استفاده میکنه بعضی پنلها که پردازنده های گرون قیمت تری دارن بزرگنمایی رو با دقت بیشتری انجام میدن و به طور مثال لبه های تصویر رو شناسایی میکنن و یا تعداد پیکسلهای هم رنگ در نواحی مورد توجه تر به طور هوشمند درست میکنن تا صفحه نمایش پر بشه بعضی ها که پردازنده بی دقت تری دارن میان و خیلی ساده بین پیکسلها پیکسلهای خاموش قرار میدن و یا الگوریتماهای دیگه که البته به همین راحتی نیست.
حالا معمولا رسیورهایی که از کابل HDMI خروجی تصویر میدن چیپهایی مخصوص بزرگنمایی دارن که در حد قابل قبولی اینکار رو انجام میده.
من منظور شما رو فهمیدم و اگر اشتباه نکنم جمع بندی من اینه که برای حل مشکل ضعیف تر بودنLocal Dimm ها نسبت به Edge Lit ها در تصویرهای SD باید از ریسیور با خزوجی HD استفاده کنم تا ریسیور به جای پنل Upscaling رو انجام بده و کیفیت بهتری دریافت کنیم. آقای *Alucard*من برتری های پنلهایLocal Dimm رو در زمینه تولید مشکی عمیقتر و اشباع رنگ بیشتر فهمیدم ولی قبول کنید برای ما مصرف کننده های ایرانی که بجز گیم حداکثر دی وی دی یا ماهواره با پخش SD رو داریم اگر Upscaling ضعیف باشه تو همون نگاه اول تو ذوق آدم میخوره :41:و دیگه کار به مشکی عمیقتر و اشباع رنگ نمیکشه البته این نظر شخصی منه و شما استادی.نقل قول:
اما تو پست قبل سوالم این بود که اگر ریسیور خروجی کامپوننت داشت بازهم میتونه تو Upscalind تصاویر SD در پنلهایLocal Dimm به اندازه خروجی HD موثر باشه؟
در مورد رسیورهایی که خروجی کامپوننت دارن من اطلاعات دقیقی ندارم که بتونم راهنمایی کنم میتونید در این زمینه تو تاپیک مربوطه از دوستان سوال کنید.نقل قول:
اما تو پست قبل سوالم این بود که اگر ریسیور خروجی کامپوننت داشت بازهم میتونه تو Upscalind تصاویر SD در پنلهایLocal Dimm به اندازه خروجی HD موثر باشه؟
ممنون مهدی جان مطالبی که نوشتی برام جالب بودند.
من در زیر پستهای آقای *Alucard* که البته فهمیدم اسمشون آقا مهدی هست تشکر نزدم چون فکر میکنم این تشکر حق
مطلب رو ادا نمیکنه و دلم میخواد اول بخاطر اطلاعات کافی و احاطشون به مسائل فنی دستگاههای صوتی تصویری تبریک بگم
و همینطور بدلیل راهنمایی های موثر و بی دریغشون یک تشکر خیلی ویژه داشته باشم.داداش مهدی براتون آرزوی بهترینها رو دارم:11:
وقتی آدم یک همچین عزیزی با این اطلاعات مفید رو پیدا میکنه دلش میخواد بیشتر سوال کنه من هم وقتی بعضی تاپیکها رو خوندم سوالی برام پیش اومد که این OLED که قرار هست در آینده بیاد چه تغییراتی نسبت به Local Dimm ها که فعلآ بالاترین کیفیت در Led -Lcd رو دارند
خواهد کرد؟
اول از همه از دوستانی که به من لطف دارن تشکر میکنم امیدوارم مطالبی که من عنوان میکنم بتونه مفید باشه.
OLED ها بر خلاف شباهت ظاهری که از نظر اسمی با LED ها دارن تفاوت اساسی با پنلهای LCD و LED دارن اون هم این هست که در LCD پنلها از نور پشتی یا بک لایت برای نمایش تصویر کمک گرفته میشه که این نور یا لامپهای CCFL هستن یا LED به هر حال همیشه باید یک منبع نور در پشت پنل LCD روشن باشه تا تصویر برای انسان قابل روئیت بشه به همین دلیل LCD ها بیشتر یک تکنولوژِی Passive (وابسته) به حساب میان در Local dimm ها هم با اینکه سعی شده تا حد زیادی این مشکل بر طرف بشه ولی بازهم بلوکهای زیادی از پیکسلها از یک منطقه مشترک برای نورگیری استفاده میکنن ولی در OLED ها نور پیکسلها مثل پلاسما پنلها توسط خود پیکسل تولید میشه بنابر این اولین اتفاقی که میفته این هست که کنترل میزان نوردهی در پیکسلها در حد پیکسل هست که اصلاحا بهش Pixel Leve میگن این Pixel Level بودن باعث میشه که کنتراست این پنلها در حد بی نهایت باشه یعنی یک پیکسل خاموش کاملا مشکی در کنار یک پیکسل سفید کاملا روشن که کمک میکنه تصاویر بی نهایت زیبا و به واقعیت نزدیک بشه.
در کنار اون چون از هیچ منبع نوری کمک گرفته نمیشه مصرف برق در پنلهای "OLED بی نهایت پائین هست به همین دلیل بین طرفدارن محیط زیست هم محبوبیت داره و از نظر اقتصادی در بلند مدت به صرف جامعه هست.
------------------------------------
----- , کنسول بازی یا DVD پلیر زمانی که کار بزرگنمایی رو انجام بدن این عمل در HDTV ها Bypass (دور زده ) میشه و خود به خود از کار میوفته چون دستگاه فرستنده کار بزرگنمایی رو انجام میده و رزولوشن Native Full HD برای TV میفرسته و پردازنده TV هم اون رو تصویر Full HD تشخیص میده و هیچ بزرگنمایی روی اون انجام نمیشه.نقل قول:
سوال بعد اینکه وقتی ریسیور Upscaling رو انجام میده و تصویر به TV میرسه دیگه خود تلوزیون upscaling نمیکنه؟
ممنون اطلاعاتي كه ميديد خيلي مفيدهنقل قول:
آقا مهدی بیا که اوضاع ناجور شد!
من سوال مربوط به Upscaling تصاویر SD توسط ریسیور رو پرسیدم که جواب اینطوری گرفتم:
نقل قول:
نوشته شده توسط Ramin**vaio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم اینکه اگر ریسیور خروجی کامپوننت داشته باشه بازهم میشه مشکل منطبق کردن تصویر SD با HDTV ها رو با کابل کامپوننت حل کرد چون فکر کنم ریسیور HD گرون باشه.راستی الان بهترین ریسیوری که خروجی HD داشته باشه چنده؟
سوال بعد اینکه وقتی ریسیور Upscaling رو انجام میده و تصویر به TV میرسه دیگه خود تلوزیون upscaling نمیکنه؟
رزولوشن شبکه های ماه*واره ای 720*576 هست (شبکه های غیر HD)Upscaling در رسیورهای غیر HD در سمت ----- انجام نمیشود. در این رسیورها تصویر با رزلوشن اصلی به TV ارسال میشود و افزایش مقیاس تصویر در سمت تلویزیون انجام میگیرد. بنابراین از این بابت تفاوتی نمیکنه که دستگاه رو با کابل کامپوزیت به تلویزیون وصل کنید یا با کامپوننت. تنها تفاوت این هست که اتصال با کابل کامپوننت رنگ بندی بهتری ایجاد میکند .
بهترین ----- HD ، دریم باکس 800 هست حدود 650 تومن.
در مورد سوال آخرتون اینکه معمولا در رسیورها ابعاد تصویر تغییر نمیکنه و افزایش ابعاد تصویر در سمت تلویزیون انجام میگیره.
این جواب دوستمون یعنی درسته که اگر اینطور باشه دیگه نمیشه Upscaling تصاویر SD رو که در Local Dimm ها ضعیفتر بود رو به ریسیور معمولی واگذار کرد:41:
دوستان شما اگه بودید کدوم ال ای دی 40 اینچ رو انتخواب میکردید از بین سامسونگ و ال جی؟؟
سلام دوست عزيز. من اگه جاي شما بودم LED شارپ رو انتخاب ميكردم. چون اين LED تنها LED هست كه Edge lit نيست. يعني led ها دور اون چيده نشدند و در واقع پشت كل پنل پر از LED است. يعني به ازاي هر pixel يك LED در پشت آن قرار دارد.
اين تكنولوژي در هيچ كدام از LED هاي موجود در بازار وجود نداره (طبق گفته دوستان و آنچه در سايت ماديران هست: شارپ كلا از ژاپن وارد ميشه و به هيچ عنوان ساخت ماديران نيست . يعني اصل ژاپنه)
اينم لينك بررسي
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374184
يه تي وي فول اچ دي بيشتر از 2 ميليون پيكسل داره، يعني تو ال اي شارپ 2 ميليون لامپ ال اي دي قرار دادن؟!نقل قول:
متاسفانه بعضی از دوستان این اطلاعات عجیب و غریب را منتشر می کنند با این تکنولوژی من در آوردی قیمت آن به کجاها می رسدنقل قول:
جالبه ها...
آره دوست عزيزنقل قول:
درست ميگه alireza
اين سيستم اسمش Backlight هست.
يعني پشت هر پيكسل يه LED هست و باعث ميشه هر pixel نورشو از LED خودش بگيره
به همين علت خيلي زيباتره تصويرش
اگر اين فيلم رو ببيني بهتر متوجه ميشي: البته 14 مگ هست:
http://www.kalam.tv/fa/video/12216/index.html
اگر حجمش زياده اين تاپيكو بخوني بهتر متوجه ميشي
اين تاپيك رو براي بررسي اين شارپ درست كردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374184&page=2
دوست عزيز بهتره در مورد چيزي كه از تكنولوژي اش اطلاعات ندارين انتقاد نكنين:13:نقل قول:
ميشه منبع حرفتونو ذكر كنين؟ چون اصلا با عقل جور در نميادنقل قول:
توي همين تاپيكي كه گفتن ايشون آدرس يه فلش هست كه براي خود sharp هست.نقل قول:
و ميدونيد كه اونا مثل ما خالي نميونن ببندن چون چوبي در آستينشون ميكنن كه ديگه در نياد
کد:http://www.kalam.tv/fa/video/12216/index.html
این LED شارپ که دوستان دارن راجبش صحبت میکنن یک LED Local Dimm هست که Backlight اون به صورت منطقه ای نور دهی میکنه یعنی برای بلوکهای بزرگی از پیکسلها یک منطقه نوردهی داره و اینطور نیست که پشت هر پیکسل یک LED وجود داشته باشه.
دوستان سلام
تاپیکهای پر باری بود و کلی مطلب یاد گرفتم.تصمیم به خرید ۀ10 رو داشتم که به دلیل بزرگ بود منصرف شدم
چون نهایتا بایستی 37 بگیرم.
یکی دو روز پیش کاملا اتفاقی تو فروشگاه Hyper Star (انتهای بلوار فردوس)
داشتم انواع تی وی ها رو می دیدم که مدلی از پاناسونیک رو دیدم:18:
37 اینچ G10 پاناسونیک نوشته بود پلاسما قیمت هم اگر اشتباه نکنم 1140 !!!!!!
تا اونجائی که می دونم پلاسماها کمتر از 42 نبودن!!!!اما این؟؟؟؟؟
جالب بود کنار همین یه 42 هم بود که هردوشون تصاویری از فوتبال پخش می کردن
آیا یه همچون مدلی هست یا من (در واقع فروشگاه) اشتباه می کنم.اگه باشه شک نمی کنم و همینو تهیه می کنم:10:
مهدوی جون Cnet این شارپ بررسی کرده یک آماری میتونی ازش دربیاری
نقل قول:نقل قول::39::39::39:نقل قول:
:16::16::16:
تورو خدا این 3تارو ببین :31:
خسته نباشید به برو بچه های نمایندگی x.vision
هر 3تاشونم NOV 2009 عضو شدن
نقل قول:کد:http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sharp-lc-40le700un/4505-6482_7-33674133.html?tag=mncol;lst
The good: Inexpensive for an LCD with LED backlighting; extremely energy efficient; effective video processing that can separate antiblur and dejudder functions; intriguing selection of interactive widgets; superb built-in support including live help with remote access; solid selection of picture controls; plenty of connectivity with four HDMI and one PC input.
The bad: Black levels not as deep as LED and some non-LED-based LCDs; less-accurate grayscale; glossy screen reflects ambient light; minor backlight uniformity issues.
The bottom line: The Sharp LC-LE700UN's LED backlighting doesn't elevate its picture quality beyond the LCD norm, but does help make it the most efficient TV we've ever tested.
Design 7
Feature 8
Performance 6
امتیاز 6.9 از 10
ممنون مهدي جان اينكه ميگه black level ون در حد led هاي الان نيست ودر حد lcd هاست:2:فقط از سازگاري با محيط زيستش خيلي تعريف كرده:27:نقل قول:
دوست عزیز کافیه اون پستایی که نقل قول کردمو بخونی نوشته: اين سيستم اسمش Backlight هست!!!!!نقل قول:
اصلا نمیدونن LED چیه
تاپیکای فرومو خوندن یه چیزی یاد بگیرن تبلیغ کنن
پنل های شارپ تو هفت آسمون یه ستاره هم ندارن
Performance 6 برای یه پنل به این گرونی افتضاح به تمام معناس
دلیل ایجاد شدن تاپیک های راهنمایی در این بخش و اطلاعات موثق سایت هایی بررسی ریو پنل برای این هستش تحت تاثیر اطلاعات گمراه کننده کمپانی ها قرار نگرفت و با دید باز اقدام به خرید کرد .!
حالا من نمی دونم شارپ چطور در عرض چند روز این همه فن یه دفعه ای پیدا کرد ..!
حالا برو تو تاپیکی که براش ایجاد کردننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ايتنا نوشته led های دیگه داغ میکنند و از بین میرن ولی شارپ نه:31:
G10 پاناسونيك در سايز 37 اينچ LCD و در سايز 42 اينچ پلاسما مي باشد. پلاسما 42G10 يكي از بهترين HDTV هاي سال 2009 است.نقل قول:
دوستان لطف کنن مسائل مربوط به مدیریت سایت رو در پیغام خصوصی مطرح کنند.
به آیدی های اشاره شده رسیدگی میشه.
با سلام خدمت دوست عزيزمون اقا مهدي
يك سوال در مورد b690 و led6000 كه هر دو از samsung هستند
من تصوير b690 رو قشنگتر و شفافتر ديدم
ايا همينطوره؟بدون توجه به قيمت بنظرتون كدوم و بخرم؟
ممنون
بله دوست عزیز برایتنس LCD پنلها بالاتر از LED Edge lit های فعلی سامسونگ هست به همین دلیل ممکن هست تصویر اونها به چشم بعضی از مصرف کنندگان بهتر و زیباتر به نظر بیاد به طور کلی هدف اصلی از LED های Edge lit کم کردن ضخامت و پائین آوردن مصرف برق پنل هست ولی در نسلهای بعدی احتمالا سعی خواهد شد فاکتورهای کیفیت تصویر بهبود داده بشن.نقل قول: