از چه نظر فقط مالي يا موضوع ديگه اي هم هست؟نقل قول:
Printable View
از چه نظر فقط مالي يا موضوع ديگه اي هم هست؟نقل قول:
همه کیا هستن؟نقل قول:
بعدشم مگه هرکی هر دانشگاه آزاد دیگه ای به جز تهران قبول شده باشه تهران زندگی میکنه؟یا فقط دانشگاه های آزاد دانشگاهن؟
درسته.
توی دانشگاه آزاد فکر کنم دومین دانشگاه نجف آباد باشه بعد از علوم تحقیقات.
بعضی ها هم میگن تهران جنوب بهتر از نجف آباده. ولی من میگم تو یه سطحن.
بین سراسری دوقوز آباد و آزاد نجف آباد مسلمه که نجف بهتره ...
بحث نداره که.
تهران جنوب یعنی خوبه؟نقل قول:
من فک میکرم پایین شهره خوب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه ازاد جاهای دیگه هم خوبن کی گفته فقط تهران؟بابا کار خودتونو بکنید به حرف اینو اون گوش ندید حالا انگار کار ریخته
نقل قول:
من تهران جنوب درس خوندم دانشگاه مدیریت دانشگاش در شریعتی و یخچال هست (خیلی پایینه) بعد چه ربطی داره؟مگه دانشگا ههای سراسری بالای شهرن مثلا تو فرشته و فرمانیه دانشگاه خوب کدومه؟
یکی از دوستام هوا فضا علوم تحقیقات آزاد قبول شده...
مکانیک سراسری زاهدان هم مطمئنه که قبول میشه با رتبه ای که آورده..
کدوم بهتره به نظرتون؟
هوافضا رشته ی فوق العاده تاپ ولی پر خرج و داشوار هست . کلآ 2-3 تا دانشگاه ( ازاد و سراسری ) هم بیشتر این رشته رو ندارند و فارق التحصیلاش کمهنقل قول:
اما حتمآ از سراسری زاهدانه بهتره !
]کسی هست که دندان پزشکی ازاد قبول شده باشد:20:
همه اینها ساختگی ذهنی همه ماست.نقل قول:
دانشگاه آزاد در تهران همشون در یه سطح هستن فرقی اصلا نداره.باور نمیکنین برو همه رو امتحان کنن ببین.
ضمنا از ایران انتظار دانشگاه دولتی و آزاد نداشته باشین بلکه تلاش و کوشش شماها مهم است.
من خودم برای امتحان دانشگاه آزاد رفتم دانشگاه نجف آباد
دانشگاه نسبت به بقیه دانشگاه های آزاد خیلی بزرگتره اگه اشتباه نکنم 6 یا 7 تا دانشکده داره
کتابخانش هم خیلی بزرگه. از نظر سطح علمی هم بعضی ها می گن اول بعضی ها هم می گن دومه اما حداقل سوم که هست که!! اما برای رشته مکانیک دانشگاه خمینی شهر از نجف آباد بهتره
عزيزم چرا عصباني مي شي من فقط نظر ديگران رو پرسيدم اونا به من اين طوي گفتن :13:نقل قول:
بهش بگو با کله بره هوا فضا علوم تحقیقات!به خرجشم می ارزه!نقل قول:
کدوم بهتره به نظرتون؟
دوستان سلام
این دو تا رشته زیاد با هم تفاوت ندارننقل قول:
کدوم بهتره به نظرتون؟
از هر کردوم میشه در ارشد به اون یکی رفت
مکانیک از نظر بین رشته ای بودن اولویت بهتری داره
هوافضا هم بین رشته ای نیست ولی هم الان و هم آینده بازار کار خوبی داره
اگه میتونه خرج هوافضا رو توی آزاد یه شهر دیگه تحمل کنه بره هوافضا
وگرنه همون مکانیک رو بخونه اگه دوست داشت هم کنارش هوافضا رو نیم نگاهی داشته باشه
علی علی
تو رو خدا یه کاری کن کارنامه دوستت که تو هوافضا قبول شده رو بذاری تو سایت یا با پیام خصوصی به من بفرستی . چون من هم انتخاب اولم هوافضا بود ولی قبول نشدم . می خواهم ببینم که چقدر کم کاری کردم:46:نقل قول:
دوستان سلام
من که ندارمنقل قول:
تو رو خدا یه کاری کن کارنامه دوستت که تو هوافضا قبول شده رو بذاری تو سایت یا با پیام خصوصی به من بفرستی . چون من هم انتخاب اولم هوافضا بود ولی قبول نشدم . می خواهم ببینم که چقدر کم کاری کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از کسی بخوای که جوابش رو دادم(صفحه قبل)
علی علی
تو رو خدا یه کاری کن کارنامه دوستت که تو هوافضا قبول شده رو بذاری تو سایت یا با پیام خصوصی به من بفرستی . چون من هم انتخاب اولم هوافضا بود ولی قبول نشدم . می خواهم ببینم که چقدر کم کاری کردم:46:نقل قول:
کی عصبانی شد؟ من فقط خواستم روشنت کنم . به نظر یه عده ی خاصی برای نتیجه گیری اکتفا نکن :46:نقل قول:
نقل قول:
اون که ریخته!!!! چه ریختنی....
نقل قول:
واقعا!هی چسبیدن کدوم بهتره دوست من دکتر شیمی از شهید بهشتی الان مربی شنا شده حالا هی بحث می کنیم کدوم معتبره اگر کاری باشه با همین مدرک آزاد و پیام نور و .... راه می دن اینهمه دانشجوهای سرارسری با مدرک معتبر نمره عالی کو کار؟؟؟؟باز بریم دانشگاه 4 سال بیکار نباشیم
چی میگی؟ پس آزاد مشهد بوق تشریف دارند که آزاد نجف آباد بیاد بشه دومین دانشگاه آزاد کشورنقل قول:
همه رو شهر خودشون تعصب دارن!نقل قول:
بحث تعصب نیستنقل قول:
شاید دوست قبلی روی تعصب حرف زده باشه
ما توی اصفهان دانشگاه ازاد اصفهان ! نداریم بلکه دانشگاه ازاد اول استان دانشگاه نجف اباد هست
شاید چون اسمش نجف اباد هست بعضی ها خرده میگیرن !
وگرنه اگه یه سرچ توی گوگل هم بشه جایگاه این دانشگاه معلوم میشه
در ضمن به همراه تهران جنوب و علوم تحقیقات تنها دانشگاههای ازادی هستند که مدرکش در خارج از کشور بخصوص کانادا و سوئد معتبر هست
توی شهر اصفهان هم مدرک نجف اباد بعد از دانشگاه اصفهان و صنعتی حتی از مدرک دولتی های بقیه ی شهرها معتبرتر هست
البته بگم من هنوز تصمیمی برای رفتن به نجف اباد ندارم فقط اطلاعات زیادی از این دانشگاه گرفتم
دانشگاه ازاد مشهد هم طبیعتا چون ماله یه شهر بزرگ هست باید شرایط خوبی داشته باشهنقل قول:
اما به ترازهای 2تا دانشگاه یه نگاهی بکنی میتونی قضاوت بهتری داشته باشی
من هم همين نظرو دارم :26::33:نقل قول:
شما واقعا اگر سراسري دوقوزاباد رشته ي بهتري قبول مي شديد ازاد ميرفتيد؟:18:نقل قول:
خوب اگه آاد شهر خودم قبول شم بهتره تا سراسري شهرستان!
رشته ی بهتر یعنی چی؟نقل قول:
من علایقم مشخصه.
هم آزاد رو از روی علایق انتخاب کردم هم سراسری.
پس هر کدوم رو که قبول شم مسلما بهش علاقه داشتم و باید برم.
یعنی فرقی نمی کنن.
فقط سراسری دورتر میشه آزاد نزدیک تر.
در ضمن من گفتم آزاد نجف آباد نه هر آزادی...
اتفاقا بنا بهتراز ها بگیریم اوضاع خوبی نداره نجف ابادنقل قول:
بر اساس همین کارنامه های امسال که دوستان گذاشتن مکانیک نجف اباد اخرین فرد قبول شدش ترازش 4055 در حالی که عمران مشهد 6226.
امسال عمران نجف اباد 6540 بودنقل قول:
معماری 6200
الکترونیک 6320
شهرسازی توی انتخاب دوم 6200 بود.
میکانیک ساخت و تولید 6000 ( اون میکانیکی که سعید زده بود 4000 بود به 2دلیل . 1 - اینکه سال اولش بود 2 - نزدیک 300 نفر قبول کرده )
اها مرسی که از گمراهی درم اوردی.ولی عمران بالاتز از الکترونیکه؟نقل قول:
مکانیک سیالات رو هم بگی ممنون میشم
عمران رو من خودم زده بودم . کارنامه ام رو هم گذاشتم . اخرین نفر ترازش 6540 بوده . من 6520 شده بودم :13:نقل قول:
ترازش هم از الکترونیک برای اولین بار زد بالا
سیالات هم همون رشته ایه که امسال به نجف اباد اضافه شده . نزدیک 300تا گرفته . ترازش روی 4000 بود
اين صرفا نظر شماست ولي الان با اين وضع بيكاري رشته اي كه بازار كار داشته باشه در اولويته حالا ميخواد سراسري باشه يا ازاد شهر خودتون باشه يا شهرستان:46:نقل قول:
آره منم دارم..یعنی داشتم..ولی 4 ساله که ...:27:نقل قول:
خب چی کار کنم من دولتی نداره اینجا؟؟؟؟آزادش ولی معتبره..خیلی..جدی میگم..
نه بحث تعصب نیست. کافیه ترازهای قبولی هر ساله رو بیای و تطبیق بدی.گذشته از این حرف ها خیلی واضحه که ...نقل قول:
کسی میدونه آخرین رتبه قبول شده در دانشگاه غیرانتفاعی مفید قم رشته مترجمی (حضوری) تو سال 87 و 86 چی بوده ؟
متشکرم از دوستان
یکی از دوستام که سال پیش قبول نشده بود امسال قبول شد.
اصولا این جور چیزا رو عمومی جایی نمی گن : دلایلشم متفاوت هست و بهترین منبع هم خوده سازمان سنجش هستنقل قول:
من ترازهای قبولی امسال رو که همین جا زدم !نقل قول:
سالهای قبل هم تقریبآ مثه امسال بود
دوستان اگر چیزی قبول نشدید با شما همدردی می کنیم:20:
منم یکم دیر پیوستم بهتون!!! 15811 منطقه 1 iT شیخ بهایی قبول شدم!! آزاد هم 6457 iT پرند قبول شدم!!
دوستان پرند چجوریاس؟ِ؟