با سلام و شایسته ترین احترامات
میخواستم خواهش کنم اگه ممکن هست فایل پی دی اف آموزش تصویری نصب ویندوز 7 روی لب تاب دل را تو سایتتون بگذارید
با تشکر فراوان از زحمات حضرتعالی
Printable View
با سلام و شایسته ترین احترامات
میخواستم خواهش کنم اگه ممکن هست فایل پی دی اف آموزش تصویری نصب ویندوز 7 روی لب تاب دل را تو سایتتون بگذارید
با تشکر فراوان از زحمات حضرتعالی
سلام دوستان
من یه لب تاب dell 1564 دارم بعد از مدتها برای اولین بار میخام ویندوز رو عوض کنم
حالا که اقدام کردم برای نصب ویندوز موقع انتخاب درایو میگه:
windows cannot be installd to this disk.this computers hardware may not suport booting to this disk.ensure that this the disks controler is enabled in the computers BIOS meno.
لطف کنید راهنماییم کنید بدجور
سلام دوستان
من یه لب تاب dell 1564 دارم بعد از مدتها برای اولین بار میخام ویندوز رو عوض کنم
حالا که اقدام کردم برای نصب ویندوز موقع انتخاب درایو میگه:
windows cannot be installd to this disk.this computers hardware may not suport booting to this disk.ensure that this the disks controler is enabled in the computers BIOS meno.
لطف کنید راهنماییم کنید بدجور گیرم
سلام به همگی،
برای اولین بار هست که میخواهم روی نت بوک ویندوز 7 نصب کنم. مشکل اینجاست که در هر دو صورت (مستقیم وارد نصب شدن و اول وارد ویندوز شدن و بعد نصب ویندوز جدید) وقتی ریستارت میشه و می نویسه start booting from CD... دیگه کاری نمی کنه در صورتی که توی کامپیوتر های رومیزی سریع این جمله رد میشه. بنظرتون من باید چیکار کنم؟
راستی نت بوک ما هم ویندوز 7 رو ساپورت می کنه و قصد دارم x86 روش نصب کنم. ممنونم از جوابی که در آینده می دید. :11:
من روز لپ تا بم ویستا و 7 و ایکس پی نصب کردم. الان می خوام فقط یه ویندوز داشته باشم. لطفا راهنماییم کنید که چطور می تونم فقط ویندوز 7 رو روی لپ تابم داشته باشم. مدل لپ تابم سونی هست
سلام .
من یک acer emachine E625 دارم . بعد از نصب 7 مشکل کارت گرافیک رو دارم . از سایتهای مختلف چندتا درایور گرفتم ولی همه موقع نصب ارور میده . لطفا راهنمایی کنید .
سلام
یه سوال
من ویندوز ویستا اریجینال روی vaio خواهرم دارم
میخواستم 7 نصب کنم
نصبش که کاری نداره
فقط میخوام بدونم چجوری درایورهاشو از تو ویستا بکشم بیرون بعد روی 7 نصبشون کنم
میشه ؟
نقل قول:
تو programs file قسمت sony فولدر driver یا تو قسمت سرچ تایپ کن driver برات میاره هم به صورت inf هست هم exe
میتونی برنامه Driver Geniune نصب کنی ، بعد خودش تمام درایور های سخت افزاری و نرم افزاری سیستمتو اسکت میکنه همرو تو فایلهای Setup در میاره و تو فولدر خودش تو مسیری که میخوای سیو میکنه ...نقل قول:
خیلی راحت و بی دردسر !
برنامشم گوگل کنی راحت پیدا میشه free هم هست :11:
نقل قول:
بهتره درایوره مورد نظرتو فقط و فقط از سایت ایسر دانلود کنی
از همه معتبرتره و بروز تره :11:کد:http://www.acer.co.in/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=hi&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3350&sp=page15e&ctx2.c2att1=158&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3350&CountryISOCtxParam=IN&ctx1.att21k=1&CRC=832315095
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
از تو درایوی که ویستا نصب هست روش کلا درایو رو فرمت میکنی و میره پی کارش :31:نقل قول:
اگه 2 تاش تو یه درایو نصب هستن بگو تا مسیره دیگه ایی بگم ...
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
به شما هم پیشنهاد میکنم وقتی این جمله رو دیدی 2 بار Enter رو بزنی بعضی بوت ها با هم فرق میکنه ...نقل قول:
و یا اینکه اولین Bootable رو بزاری dvd rom از توی Boot Setup سیو کنی و حل میشه ...
دوستان عزیز الان دیدم ارور دار ویندوز که تا 14 روزه دیگه ویندوز 7 من وقتش تموم میشه !
نسخته تریال هست فکر کنم
سوال من این هست که الان من باید چیکار کنم؟
14 روز دیگه چه اتفاقی قراره بیفته؟
بک آپ بگیرم؟
7سون نسخه بدون وقت نداره مثل ایکس پی؟(البته منظورم اورجینال نیست کرک شده و... از اینا)
من یه لب تاب دل 5010 دارم که برای کسی هست و میخوام الان ویندوز رو عوض کنم چیکار باید بکنم؟؟؟ ویندوز 7 هستش هر لب تابی یه دکمه داره که میزنیم ویندوز رو نصب میکنه چون ویندوز کند هست چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
در ضمن برای درایورهاش چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
فکر میکنم یه جایه دیگه همین سوال رو جواب دادم!!!
ولی برای شروع ریکاوری سیستم اگه درایو ریکاوری رو داشته باشی و حذفش نکرده باشی وقتی سیستم رو روشن کردی کلید F8 رو بزن تا وارد ریکاوری بشی.
موفق باشین.
دوستان من الان با یوزرم وارد هستم ولی جدیدا بعضی لینک ها رو به این صورت نشون میده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
در صورتی که لینک های دیگه رو نشون میده نمیدونم چرا سایت اینجوری شده؟
من الان از داخل خود ویندوز دوباره نصب دارم میکنم ویندوز 7 رو فقط یه درایو factory هم داره ولی ویندوز ارجینال نداره اصلا من F8 رو زدم هیچی نیاورد.چون از طریق بوت کردن نشد من وقتی لب تاب رو ریست میکنم دی وی دی ویندوز داخلش هست ولی بوت نمیشه در صورتی که تو سیستم خانگی رو سی دی رام میزارم بوت میشه نصب میکنم. الان چیکار باید بکنم؟؟؟؟
با عرض سلام و تبریک سال نو.
.
دوستان من یه Dell Inspiron 1526 با ویندوز ویستای اورجینال 32 بیت HomePremium دارم ، با یک درایو 140 گیگ ویندوز اورجینال(C) و یک درایو 10 گیگ ریکاوری(D) ، حالا تصمیم دارم ویندوز 7 نصب کنم چندتا سوال برام پیش اومده :
1- اگر کل درایو C رو فرمت کنم ولی به درایو D یا همون ریکاوری دست نزنم ، آیا وقتی نوت بوکم بدون سیستم عامل باشه و رسیتش کنم باز هم منوی ریکاوری از قسمت بوت نمایان میشه ؟ یا با فرمت درایو C انجام عملیات ریکاوری رو هم از دست میدم ؟
2- اگر 7 نصب کنم ، درایور هایه نوت بوکم رو میتونم راحت پیدا کنم یا برام داستان درست میشه؟
3- اگر سوال یک جوابش منفیه ، نحوه فرمت کردنش رو هم توضیح بدید که از طریق خوده ویستا فرمتش کنم یا وقتی DVD ویندوز 7 رو قرار دادم طی مراحل نصبه 7 درایو C رو فرمت کنم؟
باتشکر و قدردانی از همه دوستان
سلام
در صورت فرمت کردن درایو C: ریکاوری داری ولی توی منو دیگه نشون نمیده . این لپ تاپ بصورت پیش فرض درایو ریکاوری نداره. احتمالا این درایو دست ساز هست. از BCD برای ویرایش بوت منو سیستم استفاده کن.
توی سایت شرکت Dell مدل شما فقط درایورهای Vista 32 Bit رو داره. ولی احتمال زیاد با نصب 7 اکثریت درایورهای مهم شما اتوماتیک شناسایی خواهند شد.
بقیه درایورهایی که نشناخته هم با Driver Magician میتونی پیدا کنی.کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&os=W764&osl=en&SystemID=INS_PNT_PM_1526&catid=-1&impid=-1
فرمتش هم نحوه خاصی نداره . موقع نصب سون درایو C رو فرمت کن.
موفق باشین.
من رو یه ایسوز با هارد 500 رم 4 cpu ci3 ویندوز ریختم موقع پارتیشن بندی 3تا 100 گیگ ساختم یه 167 گیگ حالا اون 167 گیگی رو نمیاره جزو درایوها کمممممممممممممممممممممممم ممممممممک
بچه ها من تا حالا رو pc زیاد ویندوز نصب کردم میخواستم بدونم مراحل نصب ویندوز رو لپتاپ هم مثل pc هست ؟
میشه یه نفر جواب بده ؟نقل قول:
فرق چندانی ندارد !نقل قول:
شما باید اول اول وارد تنظیمات bios سیستم بشی (اگر اشتباه نکنم با زدن f2 موقع بالا اومدن ویندوز) بعد تنظیمات بوت سیستم رو 1 روی cd rom و گزینه 2 روی hdd قرار بگیره و بعد مشکل حل میشهنقل قول:
این چندانی یعنی چی !؟نقل قول:
دقیقا چه چیزش فرق داره ؟
اين تاپيك چرا اينطوريه ؟
من وارد انجمن شدم با يوزر خودم ولي توو پست اول لينكها رو نميتونم ببينم و ميگه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
!!!
برا من هم اینطوریه.نقل قول:
من تازگی ها یک لب تاپ دل گرفتم.وقتی winxp رو روش نصب می کنم چند تا موردش رو نمی خونه مثل گرافیک و شبکه و ... باید چی کار کنم یه راه ساده؟؟؟؟
ای بابا منم نمی تونم ببینمنقل قول:
فکر کنم سرکاریه:31:
سلام
من یک لپ تاپ با مارک medion دارم که ویندوز 7 با زبان آلمانی روش نصبه (از آلمان برام آوردن).
میشه توضیح بدین چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم.در ضمن cd درایو هم نداره.
با تشکر
د.ستان بهترین ویرایش ویندوز7 چی هست بدون دست کاری باشه؟
سلام،نقل قول:
سلام
من یک لپ تاپ با مارک medion دارم که ویندوز 7 با زبان آلمانی روش نصبه (از آلمان برام آوردن).
میشه توضیح بدین چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم.در ضمن cd درایو هم نداره.
با تشکر
جاي مطرح كردن سوالتون اينجا نيست؛
+
از اون جايي كه يكي از دوستام اتفاقا همين مشكل شما رو داشت (لپ تاپشو كه زيمنس بود، از آلمان اورده بودن كه روش ويندوزِ آلماني نصب شده بود...)، شما نمي تونين زبانِ ويندوز رو عوض كنيد.
بايد يه ويندوزِ جديد نصب كنيد.
كه تو همين تاپيك راجع به نحوه ي نصب ويندوز 7 صحبت شده)
+
البته ايني كه ميگين چطور می تونم زبانش رو به انگلیسی و فارسی تبدیل کنم، شما مي تونين به فارسي يا انگليسي يا هر زبونِ ديگه اي تايپ كنين، ولي زبانِ سيستمتون آلمانيه و عوض نميشه...
(مثلا كلماتي مثل: my computer, my documents, file, edit, copy, paste, delete و ... همشون به آلماني هستن.)
:41::41::41::41::41::13:نقل قول:
سلام من یه dell 1520 دارم که ویستا 32 بیت داره 3 تا درایو دارم یکی c یکی d و اون یکی e recovery
میخوام seven 64 bit نصب کنم
میشه نصب کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
من یه دل 5110 گرفتم
اما زیاد وارد نیستم
میشه یه آموزش نصب ویندوز 7 و درایورهاش رو مکعرفی کنید؟
سلام.
من میخوام روی یک درایو لپتاپ وین xp نصب کنم و روی یکی دیگه وین 7. میشه یا نه؟/ ترتیب نصبشون باید چطوری باشه؟
بله.اول xpنقل قول:
من یه اچ پي pavilion dv6-1127ee دارم
زیاد وارد نیستم
میشه یه آموزش نصب ویندوز 7 و درایورهاش رو بزاريد؟
می خواستم بدونم که اگه ویندوز 7 رو کرک کنم بازم میشه اپدیتش کرد یا نه ...؟
سلام من مدل لپ تاپم dell XPS401x روش win 7 home 64 bitارجینال نصبه اما من ویروس گرفتم و بعد کلی دردسر که از شرش خلاص شدم الان security system کار نمیکنه و windows update هم update نمیکنه و blutooth سش هم ظاهرا سالمه اما نمیتونم با هیچ device ای بهش وصل بشم. همه جارو گشتم و هر روشی رو امتحان کردم جواب نداده:19: الان میخوام از اول ویندوز نصب کنم البته ultimate کرک شده. دو تا درایو دارم که قاعدتا رو c باید بریزم.میشه راهنماییم کنید.میخوام به حالت اپگرید نصب کنم ویندوزرو و راستش برا درایوراش هم نمیدونم باید چیکار کنم.میخوام این مشکلاتی که گفتم حل بشه نمیخوام بیشتر دچار دردسر بشم.لطفا یه نفر یه توضیح دقیق به من بده و راهنماییم کنه!::41:
نقل قول:
بله میشه. من رو سیستم خونه نسخه کرک شده 7 رو ریختم که الان اپدیت میشه و هیچ مشکلی هم نداره
با سلام من یه سوال دارم که منو کلافه کرده من یه لب تاپ اچ پی مدل ( presario CQ60 (compaq چرا هرچی بازی میریزم یا یه کاره گرافیکی سبک میکنم تصویر کند میشه و اصلا جواب نمیده تو رو خدا جواب منو هم بدید
سلام من میخواستم با استفاده از بکاپ ویندوز 7 دوباره نصبش کنم لطفا راهنماییم کنید