نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟نقل قول:
اتظار روزهای خوبی داشته باش :10:
Printable View
نا امید نشو عزیزم زمان میبره تا این تاپیک رونق بگیره ؟نقل قول:
اتظار روزهای خوبی داشته باش :10:
دوست من با یه نرم افزار به نام jaf سریال گوشی رو عوض میکنی تو فروم بگرد هست توضیحاتش هم هستنقل قول:
از اول گوشی فارسی میگرفتی بهتر نبود !؟
ولی من توصیه میکنم ببرم نمایندگی نوکی 15 تومن بده آدرسش تو سعادت آباده . همونجا بران فرت آپدیدت فارسی میکنه من 5800 خدا بیامورزم همین کارو کردم
من -- رو توصیه نمیکنم ریسک داره ، اگه چیزی بشه دستت به جای بند نیست.
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
چی میگی تو یه بار پست رو بخون ؟! اومدیم پارک !؟:27: هوا خوبه !؟نقل قول:
خدا رو شکر این گوشی مثل 5800 خز نشده برای همین زیاد داغ نیست اتفاقا بهتر
هرجا که میری گوشی رو در میاری چون فلزیه سریع میره تو چشم:40:
در مورد این jaf هم که گفتی من اصلا نفهمیدم یعنی چی! میرم دنبالش میگردم یعنی چی و از کجا باید شروع کنمنقل قول:
من خیلی وقت پیش نوکیا داشتم و اون موقع جف نبود که:27: حالا این گوشی مال بابامه:31:
در ضمن من که گوشی رو نخریدم که بخوام از اول فارسی باشه یا هر زبون دیگه
كدوم برنامه ها روي اين گوشي نصب ميشن ؟.سيمبين ورژن 5 يا 3 يا ...؟
چجوري بايد شماره ها يي كه تو سيم كارت بوده رو به گوشي انتقال داد ؟
نقل قول:
مي ري تو Contact بعدش Option بعدش Setting بعد Contacts بعدش گزينه اول رو مي ري توش مي زني SIM Memory بعد OK مي كني حالا ليستت مي ياد بعدش همه رو مارك كن و كپي كن تو Phone Memory. تا اونجا كه يادمه اينطوري بود. :31:
دوستان لطفا يه آنتي ويروس كه Expire نشه و Update بشه و مجاني باشه معرفي كنن. مرسي.
اين گوشي واقعا عاليه!
ممنونم از نظري كه دادي ، دمت گرم .نقل قول:
تو نوشتن چطوري بايد فاصله داد؟
يه سئوال ديگه ، من وقتي ميخوام عكس بگيرم يه زره كه دستم ميلرزه ، عكس رو كه ميگيرم تار ميشه . ميگم تو تنظيماتش جايي هست كه بشه اين تاري رو درست كرد؟
نقل قول:
خواهش ميكنم. دكمه بزرگ پايين وسط كه روش عكس چراغ قوه هم داره واسه فاصله است.
اگه موقع عكس گرفتن دستت رو Pad باشه و كادر سبز شه و بعدش عكس بگيري با يه كوچولو لرزش نبايد مشكلي باشه. اگه بري تو گالريت رو عكس مورد نظر بعد Option و بعد Edit يه سري تنظيمات هست ولي فكر نكنم لرزشو درست كنه!
سلام دوستان من یک e72 چینی خریدم که دو سیم کارت بهش می خوره ولی نمی تونم روش نرم افزار بریزم چون با nokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه .لطفا یک راهی بگین که روش بتونم نرم افزار بریزم . نه جاوا تونستم بریزم نه سیمبین .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
میتونیین با خود موبایل آنلاین بشین و نرم افزار مورد نظرتون رو دانلود کرده و مستقیم نصب کنیدنقل قول:
سلام دوستان من یک e72 چینی خریدم که دو سیم کارت بهش می خوره ولی نمی تونم روش نرم افزار بریزم چون با nokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه .لطفا یک راهی بگین که روش بتونم نرم افزار بریزم . نه جاوا تونستم بریزم نه سیمبین .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
فک میکنم سیمین سری 60 ویرایش 3نقل قول:
كدوم برنامه ها روي اين گوشي نصب ميشن ؟.سيمبين ورژن 5 يا 3 يا ...؟
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
دوستانی که اینجان میشه چند موردی که من توی این گوشی دیدم رو چک کنن و بهم کمک کنن ... البته من خیلی خیلی روی گوشیهام حساسم شاید همین موضوع باعث سوالام شده باشه !
1- دکمه ی وسط شما ! هم کمی لقی داره ! ( لطفا تست کنید و مطمئن بگید چون لقی زیاد نیست )
2- عکس هارو میشه نگاه کنید ... برای شما هم دکمه ی بین ولوم کم و زیاد کمی کجه !!! ؟؟؟ و از کنار کیپد گوشیتون کمی نور میزنه بیرون ؟
3- برایم من فاصله دکمه تا صفحه ( در منتها الیه دکمه ی چپ و راست ) فاصله سمت راست کمی از چپ بیشتره !
ببخشید سوالام کمی خنده دار بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
1- دكمه وسط خيلي خيلي كم لقي داره ولي اصلا تا دقت نكني محسوس نيست. البته طبيعيه كاملا و مشكلي نيست.نقل قول:
2- من خيلي دقت كردم ولي كجي نديدم!
نور از كنار دكمه هاي بالا يه كوچولو مي زنه ولي از پايين اصلا.
3- فكر كنم خوب اين مورد رو متوجه نشدم ولي فكر نكنم.
در مجموع اينا هيچ كدوم اشكالي محسوب نمي شه. خيلي حساس نباش و از اين گوشي واقعا عالي لذت ببر دوست عزيز
99% گوشی شما کلا نوکیا نیست! از نوع تقلبی چینی هست!نقل قول:
:11::11::11::11::11:
پوزش
شما برای این حرف یعنی فکر کردید؟نقل قول:
ایشون گفتند:باnokia pc suite ارتباط برقرار نمی کنه!
و گفتند: یک e72 چینی خریدم !
و گفتند: دو سیم کارت بهش می خوره !
و گفتند:نمی تونم روش نرم افزار بریزم!
و گفتند: نه جاوا تونستم نه سیمبین!
اینا یعنی چی؟ یعنی گوشی کلا نوکیا نیست!
دوستان یه سوال درمورد اوپرا مینی و بروسر خود موبایل
چطور می تونیم متنی رو در یکی از سایت هایی که درحال بازدید از طریق موبایل هستیم رو کپی کرده و در یه جای دیگه موبایل (مثلا تو برنامه نونتس یا ویرایشگر مسیج موبایل ) پیست کنیم؟؟
تو بروسر خود موبایل که من اصلا نمی دونم چطوری متن سایتی رو انتخاب و کپی پیست کنم؟
تو اوپرا مینی هم که کپی میشه ولی فقط داخل خود برنامه اوپرا میشه ازش استفاده کرد! از برنامه که بیرون میرم تا جای دیگه سیوش کنم اصلا تو حافظه موقت موبایل موجود نیست تا من پیست کنم!
دوست من شما تا بحال این کار رو تو حالت Tab انجام دادی؟؟نقل قول:
یعنی اول توسط دکمه مداد گوشی از متن مورد نظرت کپی بگیری و بدون اینکه برنامه رو ببندی توسط نگه داشتن 3 ثانیه دکمه منو به حالت Tab بری و محیط دیگه ای که می خوای داخلش Past کنی را انتخاب کنی
شاید اینجوری مشکلت حل بشه
این مراحلی که گفتین برای اپرا مینی هستش؟نقل قول:
دوست من شما تا بحال این کار رو تو حالت Tab انجام دادی؟؟
یعنی اول توسط دکمه مداد گوشی از متن مورد نظرت کپی بگیری و بدون اینکه برنامه رو ببندی توسط نگه داشتن 3 ثانیه دکمه منو به حالت Tab بری و محیط دیگه ای که می خوای داخلش Past کنی را انتخاب کنی
شاید اینجوری مشکلت حل بشه
اگه اینطوره منظورتون رو از دکمه مداد نگرفتم ! دی
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
باتشکر
-----------------------نقل قول:
نه این مراحل مخصوص گوشی نوکیاست برای Copy و Paste کردن یک متن از جایی به جای دیگه اما گویا دکمه مداد در گوشی مدل شما وجود نداره پس شما با همان روش خودت از متن کپی بگیر و فقط از حالت Tab استفاده کن یعنی بدون بستن برنامه مورد نظر 3 ثانیه دکمه Meno را نگه دار تا وارد حالت Tab بشی و محیط جدید را انتخاب کن و متنت را Paste کن ببین انجام میشه یا نه
موفق باشی
بچه ها دکمه مداد در این گوشی همان دکمه ctrl هست
آها...
راستش سوال اصلی من اینه که اصلا چطوری متن رو توی بروسر گوشی هایلایت یا انتخاب کنیم؟؟
سوال دوم هم اینه که متن که انتخاب کردیم چطوری کپی پیست کنیم؟؟
مثل کامپیوتر
CTRL+C=COPY
CTRL+X=CUT
CTRL+V=PASTE
SHIFT + کلید پیمایش= انتخاب متن
امید وارم دست راهنمایت کرده باشم:46:
بله سوالم رو که درست فهمیدن ...ممنون
منم تو قسمت های دیگه موبایل از همین کلید های میانبر که اشاره کردید استفاده می کنم و کار می کنند
ولی فقط تو بروسر این میانبر ها جواب نمی دن!!
نه متاسفانه فقط برای متن هست و رو فایل ها جواب نمیده (نوکیا دیگه !! )نقل قول:
ولی با فایل اکسپرور میتونی با میانبر کار کنی ولی میانبر هاش فرق میکنه
منظورم اینترنت اکسپلورر یا اینترنت بروسر بود نه فایل بروسر D:نقل قول:
ولی فقط تو بروسر این میانبر ها جواب نمی دن!!
برای متن های توی اینتر نت بروسر هم جواب نمیده ؟
سلام
دوستان من شنیدم که موقع تایپ کردن اسمس یا متن یکم لگ داره
یعنی مثل گوشی های سونی اریکسون که وقتی یک حرف رو تایپ میکنی یک مکث خیلی کم میکنه و بعد اون حرف تایپ میشه
میخام بدونم این گوشی هم همینطوره ؟
--------------نقل قول:
این چه حرفیه؟
ببین هیچ وقفه ای وجود نداره فقط زمانی که بخوای کلمه ای را بنویسی که از شانس چند تا از حروف اون کلمه پشت سر هم روی یک دکمه باشه مثل کلمه mona که اگه دقت کنی سه تا از حروف در یک دکمه پشت هم قرار گرفته اونوقت مجبوری کمی صبر کنی تا حروف را وارد کنی! البته اینم راه حل خودش را داره و اگر نمی خوای برای این هم صبر کنی یک بار دکمه جهت نما را بزن! امیدورام منظور من را فهمیده باشی
موفق باشی
سلامنقل قول:
نه منظورم رو بد متوجه شدید
انگلیسیش میشه Laging یعنی مثلا من میخام جرف P رو بنویسم وقتی P رو میزنم در حد چند میلی ثانیه توی گوشی های سونی اریکسون معمولا Lag داره تا روی صفحه نمایش داده بشه
توی چندتا ریویو درباره E72 دیدم که نوشته اینم همینطوره
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید :40:
ardalan jan man manzoretono motevajjeh shodam. In goshi aslan max nadare balke yeki az hosnash hast ke mitoni ba sorate noor sms bedi, man khodam in goshi ra daram, sharmande fingelish taipe kardam
دوست عزيز چند ميلي ثانيه براي هيچ بشري محسوس نيست. من نمي دانم اين اندازه گيري چه جوري انجام شده ولي اصلا تاخيري حس نكردم. يكي از اصلي ترين نقاط قوت اين گوشي اس ام اس بازيشه!نقل قول:
سلام من 3 روزه این گوشی رو خریدم فعلا که دارم خیلی باهاش حال میکنم
برام هورا بکشید :31::27:
سلام دوست عزیز مبارکـــت باشه ایشاالله مثل ساعت برات کار کنــــه :11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان میشه به من بگید که چطوری و بدون استفاده از ovi میتونم نقشه تایلند یا سایر جاها رو بگیرم و بریزم تو گوشیم؟
سلام !
گوشی خوبیه ، حیف که صفحش رزولوشن معمولی داره.
و اگر Numpad اش مثل جدش (E62 ! ) رنگ متمایزی داشت خبلی بهتر میشد.
دوستان اگه کسی مشخصات دقیق و تایید شده ی این گوشیو میدونه لطفا بگه
salam
man alan daram ba hamin gooshi minevisam.
MoshakhAsat ke too Gsmarena hast dige
albatte man hanooz az Gps va Accelerometer estefade nakardam (natoonestam)
ba Opera ham ke bekhai farsi benevisi in tori mishe :
نمونه متن فارسی
(dorost neshoon mide valy too khode editor az chap be rast va joda joda e)
من e71 دارم، بنظر شما آپگرید کنم به e72 ؟:31:
man farsi nadaram sharmande. Dostane aziz be nazare shoma az nazare estehkam badane goshi va hamchenin zahere zibatar e71 hast ya e72؟??