سلام
من نیاز شدید به یه گزارش کارآموزی دارم
شرکت توزیع برق رفتم کار آموزیم رو...
تا شانزدهم شهریور مهلت تحویل دارم!
یه نفر به دادم برسه... لطفآ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نیاز شدید به یه گزارش کارآموزی دارم
شرکت توزیع برق رفتم کار آموزیم رو...
تا شانزدهم شهریور مهلت تحویل دارم!
یه نفر به دادم برسه... لطفآ....
سلام من به يك گزارش كاراموزي در مورد plcنياز دارم اگه ميشه كمكم كنيد
کد:http://www.4shared.com/file/120121527/22026144/Civil_GK.html
سلام
گزارش کار اموزی در مورد ساختمانهای هوشمند
مرسی
سلام خسته نباشید
لطفا 1گزارش کاراموزی مکانیک تاسیسات ساختمان بزارید یا راهنمایی کنید
ممنون
من گزارش كار ترا ريختگري لازم دارم
گزارش کارآموزی طراحی سویچ نیست؟ شرکت مخابرات؟ :41:
age baram gozaresh ye gozaresh kare jadid bezarin mamnoon misham.akhe kheyli niaz daram...............!!!!!!!!!!!!!
---------------------نقل قول:
من میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
لطفا برای من بفرستید یا ادرس بگید دانلود کنم
مرسی
واقعا خداخیرت بده داداشpayam
کلا برین گم شین.انگار از دماغ فیل افتادین.سایت انقدر فیس افاده ای ندیده بودم.2روز ثبت نامم طول کشیده گزارش کارآموزی مخابرات میخوام رو هرچی کلیک میکنم باید قبلش 7خان رستمو گذرونده باشم در غیر این صورت مجاز نمیباشم.بابا درسته از پشت کوه اومدیم ولی به خدا با هلی کوپتر اومدیم.نمیخواین کار مردم راه بندازین جمع کنین برین.وقت مردم ارزش داره
gozareshe kar amuzi dar karkhaneye teraktor sazi mikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!torokho daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
نقل قول:
سلام شما تونستيد گزارش كارآموزي را پيدا كنيد ؟تو رو خدا اگه پيدا كرديد براي من هم بفرستيد اين هم آدرس ايميلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي گزارش كارآموزي درمورد يبمه داره ؟ خيلي بهش نياز دارم ممنون ميشم كمكم كنيد:41:
payam جان گزارش كارآموزي رشته كامپيوتر در شركت بيمه را مي خواستم تو را خدا برام پيدا كن كه خيلي بهش احتياج دارم اگه نداشتي هم يه گزارش كارآموزي رشته كامپيوتر را برام بفرست
اقا لطفا گزارش کاراموزی مدیریت بازرگانی رو هم بذارید
chera nemishe danlod konam gozaresh kare kar amoziye bargh va elekteroniko?
kasi hast ke be tone javabe mano bede
این همه گزارش!!خب واسه شرکت برقم یک گزارش بذارین دیگه
نقل قول:پیام جان خیلی ممنون
امید وارم همیشه موفق باشید
سلام
اگه میشه یه گزارش درمورد ابزار دقیق بگذارید
ممنون
با سلام نیاز فوری به گزارش کار ایران خودرو دارم عضو شدم ولی سایت اجازه نمی ده دانلودش کنمنقل قول:
سلام دوست خوب با تشکر از کمکی که به دانشجویان می کنید، بنا بر این بوده که من دوران کارآموزی رو در یک شرکت مهندسی مشاور کنترل برق و ابزار دقیق بگزرونم، اما گویا این شرکت جز استراحت کار دیگه انجام نمی ده! و من هیچ نظری در مورد کارآموز بودن تو همچین شرکتی ندارم. ممکنه کسی راهنماییم کنه؟!
ممنون میشم اگر برای من بفرستیدنقل قول:
سلام دوستان
کسی در مورد ترانسهای خشک(رزینی)مطلبی داره؟
سلام
فکر کنم من یه سری مطلب درست درمون دارم که سعی میکنم چند وقت دیگه بزارمشون اینجا
سلام اگه میشه یه گزارش کارآموزی برا رشته کامپیوتر در زمینه بیمه آسیا برام بزارید ممنون
سلام
دوستان میشه یه گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر در زمینه طراحی صفحات وب بزارید
ممنون
آقا چرا یه گزارش کار آموزی در کافبنت پیدا نمیشه ؟؟؟ من چیکار باید بکنم ؟؟؟کی پاسخگوست
سلام. من توپی هستم. وقت کارآموزی من خیلی دیر شده و هنوز گزارشی ندارم. اگه امکانش هست واسم بفرستین. محل کارم رو توی یه شرکت حمل و نقل یا راه و ترابری انتخاب کردم. اینم ایمیل آدرسم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
سلام یه کارآموزی در مورد بخش حسابداری یک شرکت بیمه ای می خواهم هر کی داره برا من میل کنه لطفا
سلام من یه گزارش کارآموزی میخوام درمورد plcخیلی نیاز دارم
اگه شدبرام ایمیل کنینumut_yf82@yahoo.com
بابا دمتون گرم
ای ول، خسته شدم تا اومدم این صفحه. اما دست خالی
من موندم این تایپیک رو با چه هدفی ایحاد کردین:13:
آخه فقط ملت درخواست دادن، گزارش کار اموزی جز چند تا من چیز دیگه ایی ندیدم بعد از 16 صفحه.
من چند تا گزارش کار اموزی از چند تا سایت پیدا کردم، نمیدونم چه سایتایی بودن واگر نه به عنوان منبع میزدم.
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در بنیاد شهید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت نرم افزاری ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت نرم افزاری ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در دفتر فرهنگ دانشگاه ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم به دردتون بخوره
من خودم بدردم خورد اما هنوز 10 صفحه دیگه مونده. هنوز نتونستم کاملش کنم.اگه تونستین به منم کمک کنین:31:
kheili khoob bood merci
سلام
من رشته کامپیوتر هستم و
یک گزارش برای شرکت تامین نیروی انسانی و
یک گزارش برای مدرسه راهنمایی پسرانه غیر انتفاعی
یکی از این دو گزینه را نیاز دارم .
لطفا کمکم کنید
اینم از ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون..
لطفا لینک جدید گزارش کارآموزی رشته مهندسی برق و الکترونیک را برای من بفرستید.
IDM ارور میده!نقل قول:
نمیتونم دانلود کنم
گزارش کار آموزی رشته کامپیوتر در یک شرکت ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا برا من بفرست.ممنونم.
سلام گزارش کارآموزی در مورد یک کارخانه شکلات سازی می خواستم. در رشته برق یا الکترونیک. تو رو خدا اگه داشتین کمک کنید.
سلام من ی گزارش کارآموزی در مخابرات رو میخوام لطفا کمکم کنید ممنون