سلامنقل قول:
دوست عزیز moslem جان شما کدوم مرکز هستید و آیا مودم شما نویز گیر داره یا نه؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز moslem جان شما کدوم مرکز هستید و آیا مودم شما نویز گیر داره یا نه؟؟؟
سلام دوست عزیز moslem جان شما کدوم منطقه و مرکز هستید و آیا نویز گیر مودم شما داره؟؟؟؟نقل قول:
با سلام به تمامی دوستان
من می خوام از شرکت نیماد سرویس بگیرم، بهم گفتن که دو مودم zyxel و Bilion رو خود شرکت داره که معمولیش 61000 تومنه و وایرلسش بالای 100000 تومنه
حالا نمی دونم از خودشون بگیرم یا برم بخرم
خواهشآ کسایی که از نیماد سرویس میگیرن من رو روشن کنن
موفق باشید
با سلام وقعا تایپیک خوبیه
دوستان من میخوام یه خط 128 بکشم . اما موندم میون رفاتک و نیماد کدوم رو انتخاب کنم . اگر محبت کنید به پرسش هام پاسخ بدید ممنونتون میشم .
سرعت دانلود هر کدومشون چقدره البته با سرعت 128. هزینه ماهیانه شون رو می خواستم بدونم و این که چه فرقی بین سرویس های ART و ECO
وجود داره ؟ آیا درسته که کیفیت نیماد جدیدا افت کرده ؟
با تشکر از همه دوستان .
128 شرکت صدف های سپید کارون سرعتش بالای 20 و افت سرعت هم نداره،میتونی امتحان کنی.نقل قول:
سلام از ماست!نقل قول:
بین عزیزم نیماد کیفیتش اومده پایین و با این گستردگی که کاربرا دارن از مناطق مختلف شکایت میکنن فکر نمیکنم مدل مودم تاثیری روی این قضیه داشته باشه!شما هم میتونی مودم رو از خودشون بگیری هم از بازار تهیه کنی.در مجموع به نظر من اگه مودمت رو با توجه به نیازی که داری از بیرون بخری به نفعت خواهد بود.فقط حواست باشه D-Link و Linksys نخری چون نیماد ساپورت نمیکنه!سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم...
مرکز مخابرات رجایینقل قول:
اسپلیتر هم دارم
نقل قول:
دوست عزیز با این همه نارضایتی، به نظرتون باید باز از نیماد سرویس بگیرم یا رفاتک؟
اگر پیشنهادتون نیماده خواهشا یه توضیحی بدید که چه مودمی بگیرم که تو اهواز گیر میاد(در حده 50000 تومن یا زیر 50000 تومن)
یا نه از همون دو تا بگیرم که 61000 تومنه(اگه قیمته مقبولیه؟)
خواهشا زودتر من رو راهنمایی کنید (عجله دارم)
با تشکر
سلام دوستان امروز رفتم شرکت میکال اکسین(برج)
سرویس های وایرلس شون 1 به 4 هستن. (شر هستن)
شرکت صدف های سپید کارون سایت شرکت که هک شده
تماس گرفتم گفتتن واسه منزل 64 و 128 میتونیم سرویس بدیم.
(شرکت راصد واسه خونه تا 1 مگ هم پهنای باند میده)
128 نا محدود 40 تومان/
در ضمن گفت واسه منطقه ی کیانپارس باید رادیو 5.4 باشه. من که 2.4 دارم یا باید بیخیال این شرکت بشم یا باید دوباره رادیو بخرم .
(که عمرآ دیگه تجهیزات بخرم)
ناراضایتی که نه!من موضوع رو زیادی بزرگ کردم و دوستان هم بی مهری میکنن!به هر حال هر شرکتی ممکنه کم و کاستی زودگذر داشته باشه که انشا... نیماد هم به زودی درست میشه.شکایت همه از افت سرعت بین ساعت 1-7 هست.در این ساعات ممکنه دیتا قطع بشه و مجبور بشی 2-3 بار مودمت رو خاموش روشن کنی همین!!!من همین دیشب با ECO512 بالای 1200 مگابایت ارسال و دریافت داشتم که نسبت به قبلآ که اینجوری نبود حدود 50 مگابایت تفاوت داره!در حقیقت مشکلی وجود نداره!!قیمتهای رفاتک توی صفحه اول هست و نیماد رو هم حتمآ داری(اگه نداری بگو بزارم برات)نقل قول:
در مورد مودم هم میتونی اینارو بگیری که توی بازار هم هست:
Tp-link
Tenda
Asus
هر سه تا مارک دارای مدلی هستند که 1 پورت USB و 1 پورت Ethernet دارند.قیمتها هم همشون بین 35-40 هستش.موفق باشی
سلام دوست خوبمنقل قول:
هزینه ها رو از اینجا مقایسه کن:
کد:http://refatek.com/InternetServices/ADSL/adsl-price.htm
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR
تفاوتی که بین Art و Eco وجود داره:کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR
Art محدودیت حجمی نداره(مثل رفاتک)بدرد کسانی میخوره که بطور داعم به ایترنت متصل هستند و ارسال و دریافت دارند
Eco محدودیت حجمی داره و زمانی که حجمت تموم شد سرویست قطع میشه و مجبوری ترافیک اضافه بخری!ولی بجاش از 1 شب تا 7 صبح ترافیکت رایگانه و میتونی دانلودهاتو بین این ساعات انجام بدی.قیمتش به خاطر محدودیت حجم از Art پایین تره و بدرد کسانی میخوره که در طول روز مجبور نیستن ارسال و دریافت فایلهای حجیم داشته باشن
در مورد کیفیت هم پست قبلیم رو بخون...
سرعت هم باید دوستانی که دارن استفاده میکنن نظر بدن
موفق باشی
سلام میشه جریال 5.4 و 2.4 رو بگی که چیه .نقل قول:
و قیمت های اکسین واقعا درست بودن ؟
ممنون
دو نوع رادیو داریم فرکانس 2.4 گیگاهرتزی و 5.4 از نظر کارایی فرق چندانی با هم ندارن
فقط بعضی از مکان هایی که فرکانس شلوغ باشه یا فاصله تا مکان ارسال دیتا زیاد باشه از 5.4 استفاده میشه.
از نظر قیمت هم یکی هستن. نانو استیشن 2.4 و نانو استیشن 5.4
در ضمن بهت پیشنهاد می کنم حتما تجهیزات رو از بیرون بگیر چون شرکتا گرون میدن. چون فقط پول نصب و بدید.
الان بهترین کابل شبکه که امرکایی هست متری 500 تومان هستش و نانو استیشن هم قیمتش 148 هزارتومان هستش.
شرکت همین نانو رو به من 180 تومان دادن. با کابل اشغالی اومدن کشیدن متری 500 تومان. 10 هزارتومان هم پول کابل شد 10 تومان هم نصب.(سعی کنید تمام تجهیزات رو خودتون بگرید)
قیمتا اکسین درست بودن ولی فایده نداره که شر هستن بین 4 نفر.
به منم قیمت نانو استیشن 5 رو 180 گفت ولی من 140 خریدم.کابلمم کت 6 گرفتم،در ضمن نانو استیشن 5 200میلی وات و نانو استیشن 2 400 میلی وات،و به نظر من از نانو5 استفاده کنید بهتره.نقل قول:
شرکت صدف های سپید کارون کی گفته سایتش هک شده؟ این شرکت تازه تاسیس واسه ی این هنوز سایتش کامل نیست و هیچ محدودیت اینترنت واسه منزل نداره ،شما اگه خواستید تا پهنای باند 3 مگ هم میتونید بگیرید.نقل قول:
سلام. من 4-3 ماه از طلوع رايانه اكانت 256 نامحدود گرفتم ولي ازش راضي نيستم و حالا ميخوام عوضش كنم. شما كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنيد. ضمنا من با 256 نامحدود طلوع رايانه و مودم D-Link از مركز وليعصر (زيتون كارمندي) در طول روز ميانگين 20kb دانلود داشتم.
من که زنگ زدم به من گفتن واسه خونه تا 128 بیشتر نمی تونیم بدیم.
در ضمن مگه این آدرس سایتشون نیست.؟؟ فکر خودم خودتون هم آدرس رو گذاشتید!!!
کد:http://www.ssk-co.ir/
این شاتل هم دیگه داره خراب میشه.دیشب سرعت دانلودم روی 3 بود.
سلام. من 4-3 ماه هست كه مشترك طلوع رايانه هستم ولي ديگه از قطعي هاي زيادش خسته شدمو ميخو ام عوضش كنم. من با مودم D-Link و اشتراك 256 درطول روز ميانگين 20kb دانلود ميكنم ولي همونطور كه گفتم خيلي قطعي داره.
حالا به نظرتون از كدوم شركت سرويس بگيرم. ضمنا من ساكن زيتون هستم (مركز وليعصر)
3 کیلوبایت؟!!!آقا شما مشکلت خیلی حاده!من بازم دیشب حدود 1200 مگ از ترافیک رایگان استفاده کردم.به نظرم یه مودم از دوستی آشنایی بگیر تست کن.انشا...درست میشهنقل قول:
نقل قول:سرعتت که کمه!در مورد شرکتها توی 2-3 صفحه قبل به اندازه کافی توضیح داده شده.بخون اگه بازم سوالی داشتی در خدمتمنقل قول:
سرعت سرويس 256 نيماد يا رفاتك چقدر هست؟
قبلآ تو کافی نت تست کردم رفاتک 30 بودنقل قول:
سلام همگی.
کسی هست که از شرکت میکال اکسین اشتراک داشته باشه؟ میخوام بدونم کیفیتش خوبه ؟ قطعی نداره؟
من یه مدتی رفاتک بودم خداییش عالی بود اما اینقدر گرون میده که پدرمون در اومد . منم رفتم قطش کردم.
الان از فناوا(طلوع رایانه لقمان) میگیرم. قیمتش خوبه ولی سرویساش محدوده. مثلا اوندفعه رفتم سویس eco یا همون Pm-g بگیرم بم گفت این سرویس مال تهران. این جا فقط سویس t و s داریم.تازه قطیشم این مدت رفته بالا.
میخواستم بدونم کسی میدونه این میکال اکسین چطوره؟ قیمتاش که از فناوا کمتره. اما میخوام بدونم قطی زیاد نداره؟ یا مثل فناواست..
این تعرفه dsl 6 آلیه. چون ضریبش 6 یهعنی 42 تا resive . تازه با مالیاتو این چیزا هم میشه 40 تا 41 .
در حالی که 256 ضریب 8 که میشه 30 تا resive فناوا میده 44 تا 46.
راهنمایی کنید لطفا که service میکال اکسین چطوره.....
نقل قول:
با سلام دوباره
خیلی متشکرم که پاسخگو بودید ولی در مورد افت کیفیت هنوز جوابم رو نگرفتم . با توجه به مطالب گفته شده دوستان نیماد در شروع فعالیتش کارش خیلی عالی بود اما با زیاد شدن مشترک ها افت کیفیت داشته اگر این گفته ها درست باشه پس تا چند وقت دیگه فاتحش خوندس . البته امیدوارم استنباط من نادرست باشه که در اون صورت نیازمند راهنمایی تون هستم .
من رفتم شرکت اکسین .
فقط وایرلس ارائه می دن .
قیمت محدود :
64
8500--------2 گیگ
12000-------5 گیگ
128
14000------2 گیگ
24000------5 گیگ
256
18000-----2 گیگ
28000-----5گیگ
512
22000-----2 گیگ
35000-----5 گیگ
نا محدود :
64-----16000
128------32000
256------68000
512------95000
قیمت ها به تومان هستند.
خواهش میکنمنقل قول:
در اینصورت فاتحه ما هم خوندس!!!نقل قول:
عزیزم من ترافیک 1-7 صبح 3 روز اخیر رو برات میزارم.همه اکثرآ مشکلشون توی این ساعاته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس مشکلی نیست و تا زمانی که وضعیت همین جوره در مورد وضعیت نیماد از من نپرسید!اگه اختلال بوجود بیاد خودم خبر میدم.موفق باشید
دوستان عزیز اینجوری فایده نداره باید از شاتل بخواییم کیفیت سرویسش رو توی اهواز بیشتر کنه
اگه بخواد میکنه چون اصولا اینا اول همه ی شهرها رو ساپورت میکنن با لوازم و امکانات محدود بعد شروع میکنن به بالا بردن کیفیت که با بقیه ی شرکت ها رقابت کنن
نقل قول:
سلام بر همه
دوست گرامی مثل این که با پرسش هام ناراحتتون کردم باید ببخشید . راستش بهتر می دونم کاری رو صد سال دیر انجام بدم ولی وقتی انجامش دادم اعصاب خوردی توش نباشه . و از اونجایی که رابطه اینترنت و اعصاب رابطه کارد و پنیره !! حساسیتم بیشتر شده . بازم ببخشید سرتونو درد آوردم
با تشکر از دوست عزیز.نقل قول:
همه سرویس ها شر هستن 1به 4
دوست عزیز سلامنقل قول:
من میدونم که افت سرعت شما رو هم اذیت میکنه ولی اینو دوستان باید بدونن که الان مشکل از طرف مخابرات هست یعنی به دلیل اینکه پورت های نیماد پر شده نیاز به پورت جدید داره که مخابرات در اختیارشون هنوز نزاشته
پس باید همچنان منتظر بمانیم
ولی ولی
اگر میخواین کار سریع تر انجام بگیره باید همه در یک روز مشخص و در یک ساعت خاص شروع کنیم به تماس گرفتن و از افت سرعت شکایت کنیم
من مدیریت این شرکت رو خوب میشناسم تا فشاری روش نباشه کارهاش سریعتر انجام نمیشه
هر کسی موافقه اعلام کنه تا روز و ساعتش رو همه با هم هماهنگ کنیم
حرکت خوبیه . من هستم
خوبی که خوبه ولی من مشکل قطعی رو دارم کلا شبا دی سی هستم
روز اول گفتن مودمتون ساپورت میشه نگفتن قطع و وصلی داره تا دو هفته هم خیلی خوب کار میکرد اما حالا . . .
با اینکه من خداروشکر مشکلی ندارم ولی با این پیشنهاد موافقم!ایجاد این تاپیک بدرد همین مواقع میخورد!همه باید همکاری داشته باشن و به بقیه کمک کنن.ضمنآ خدمتتون عرض کنم دیشب رکورد زدم و حدود 1390 مگ از ترافیک رایگان استفاده کردم:thumbsup:تبریک بگید...!!!راستی یه روش خوب برای اینکه تعداد فعالین توی تاپیک بیشتر بشه و همشهری ها اینجارو زودتر پیدا کنن اینه که مثل من توی امضاتون لینک بزارید.به هر حال هر کدوم از ما توی قسمتهایی از فروم فعالیت میکنیم.هر چه تعدادمون بیشتر باشه زورمون هم بیشتره:10:
بابا ایول یه دستی به سر این مودم ما هم بکش :19:نقل قول:
راستی fashion_boy جان مودم شما چه مارکیه ؟ فریمویرشو آپدیت کردین ؟
ایشاا...مشکل همه هر چه زودتر برطرف بشه...نقل قول:
مودمم Tenda - D810R هست.نه آپدیت جدید نداره و مثل سابق از همون فریمویر استفاده میکنه
قبلآ هم خدمت timsar007 عزیز گفتم بهتره یه مودم از دوست و آشنا بگیرید و تست کنید تا خیالتون از این بابت راحت بشه
از دوستام سوال کردم هر کی مودمشو عوض کرده مشکلش حل شده البته تو کل ایران اینجوری شده اکثرا مودم رو عوض کردن یا فریمویرشو آپدیت کردن :41:نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی شما تو کدوم منطقه هستی(اسم منطقه)؟ چون مثل اینکه فقط شما میتونی شبا دانلود کنی؟نقل قول:
اصلا سرعت و دیسی شدن ربطی به منطقه داره؟
مرکز مخابراتی شهید رجایی.منم شب تا ساعت 3-4 حدود 4-5 بار دی سی میخوره بهم که مجبورم مودم رو خاموش روشن کنم ولی از اون به بعد دیگه مشکلی ندارمنقل قول:
من حدوداً 1 سال پیش سرویس میگرفتم از این شرکتنقل قول:
دلالیل انصرافم :
قطعی های زیاد و مکرر طولانی
کیفیت پایین
سرعت دانلود پایین
سرعت پایین
و .....
...................
منم شاتل حدوداً 20 روز پیش قرارداد بستم 20000 تومن هزینه راه اندازی گرفت و 10000 تومن هم تخفیف داد
سرویس 64k برام 29870 تومن در اومد