سلام دوستان یه سوال
همه بازی هایی که واسه xbox می یاد 2 بازار برا نینتندو هم میاد؟
سلام دوستان یه سوال
همه بازی هایی که واسه xbox می یاد 2 بازار برا نینتندو هم میاد؟
نه دوست عزیز . هیلی از بازی های 360 برای wii منتشر نمیشن !نقل قول:
ممنون سریع جواب دادی.
به نظر شما xbox بخرم بهتره یا wii ?
به نظر من 360...با اومدن ناتال...ديگه هيچ نوآوري در وي ديده نميشه...(شايدم بشه!)...نقل قول:
دوست عزیز کلا بستگی به خود شما دارهنقل قول:
XBOX 360 = گرافیک بالا و NATAL(یعنی اوج نوآوری)
Wii = نوآوری
خوب گرافیک Wii چندان بالا نبست ولی نوآوری داره هر چند با اومدن NATAL نوآوری های Wii هم از دور خارج میشه.شما اگه XBOX 360 داشته باشید هم گرافیک دارید هم نوآوری.پس XBOX 360 بهترین انتخابه.البته بازم بستگی به خودتون داره.یک روزی Wii بالاترین نوآوری رو داشت ولی حالا که NATAL داره میاد اون نوآوری ها تا حد زیادی محو خواهند شد!مگه اینکه نینتندو نقشه ی جدیدی داشته باشه! الان هم بازی های عالی و باگرافیک همگی برای XBOX 360-PS3-PC میان.
در هر حال انتخاب با خودتونه
فروشگاه جام جم جنب پاساژ گلستان هم خیلی ارزون میده،و خیلی هم آدم با معلوماتیه و خیلی حالیشه،البته ازش نخریدم چون خیلی ارزون گفت بهش شک کردم!!!نقل قول:
به نظر بنده در شرایط فعلی xbox بهتره چون بازی هاش همه جا هست و گرافیک خوبی داره و در اینده که natal میاد wii باید جمع کنه بره!نقل قول:
کلا حساب wii جداست.اگه نگاه کنی در کل فروش wii از xbox و ps3 خیلی بیشتره ولی در ایران فروشش کمه!
کلا wii حالش به دسته هاش هست.
ایشون وقتی من می خواستم بخرم 10 تومن از فتحی هم ارزون می داد!خواستم بخرم رفتیم تو پاساژ یک مغازه دیگه بود از اون سوال کردیم و گفت که طرف از اون............هاست.نقل قول:
فک کنم که جنس دست دوم می خواست قالب کنه!
ps3 از کجا بخرم نکس جن نداش.
پايينترين ظرفيت هارد رو ميخوام
دوست عزیز پایین ترین ظرفیت هارد 20 گیگه و فکر می کنم الان دیگه نو گیر نیادنقل قول:
حداقل باید 40 گیگ بخرید
فکر کنم فتحی داشته باشه:46:
20 بود که اصلا پیدا نمی شه!نقل قول:
فعلا 40هست.
می تونید به توپخونه سر بزنید.فتحی هم داره.
سلام
چرا قيمت 360 چند برابر قيمت خود مايكروسافته؟
يعني كپي خور كردن 360 اينقدر هزينه داره؟
چند برابر نیستنقل قول:
نزدیک به 2 برابره
اونم به خاطر
- تابستان
- کمبود دستگاه تو دبی
- سو استفاده فروشنده ها
جالب اینجاست که microsoft خودش اعلام کرده که میخواد قیمت دستگا هاش رو بالا ببره از اول مهر و کابل HDMI رو هم از Elite برداشته
اگه اينجوري باشه 360 ارزش خريد نداره ، چون خودش داره گرون مي كنه ، ايران هم كه بياد گرون تر ميشه ، باكس 360 هم كه ناقص شده (كابل HDMI) و بعلاوه قيمت زياد بايد كابل را جداگانه خريد. ps3 slim 120G هم كه با قيمت 299 دلار داره 12 روز ديگه مياد.نقل قول:
جالب اینجاست که microsoft خودش اعلام کرده که میخواد قیمت دستگا هاش رو بالا ببره از اول مهر و کابل HDMI رو هم از Elite برداشته
با اين حساب بايد براي خريد كنسول كمي صبر كرد!
عزيز شماره همين دو جا رو اگه بديدنقل قول:
ممنونتون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فروشگاه فتحی هست.یک زنگ بزن کارش هم درسته!
حالا این NATAL چی هست؟ خوردنیه؟:31: کی میاد؟ قیمتش چقدر ممکنه باشه؟نقل قول:
راستی XBOX به اینترنت وصل میشه؟
کدوم مدلش از بقیه بهتره؟(نسبت به قیمت)
NATAL در اصل نوعی انقلاب درصنعته بازیه.نقل قول:
سیستمی که باعث میشه شما بدون نیاز به هیچ گونه کنترلر یا دسته بتونید بازی ها رو انجام بدید.مثلا شما با تکان دادن دست می تونید رانندگی کنید و ...
پیش بینی میشه تا کریسمس یا آخر سال بیاد و قیمت فکر کنم 99 دلار اعلام شده
XBOX 360 به این اینترنتی که ما الان وصل شدیم و به این شکل وصل نمیشه یک شبکه ی آنلاین داره به اسم XBOX LIVE که شما در اون می تونید با تمام جهان به صورت آنلاین بازی کنید یا کار های دیگری انجام بدید
بهترین مدل ایکس باکس مدل الیت هست اما خوب قیمتش کمی بالا ممکنه باشه
به همین دلیل پرمیوم توصیه میشه که هارد 60 گیگ و لوازم جانبی قابل قبولی داره.البته الان به خاطر اینکه برد موجود در مدل الیت فالکونه و برد ایکس باکس های مدل آرکید و پرمیوم جاسپر هست شما ممکنه پرمیوم رو هم قیمت یا حتی بیشتر از قیمت الیت پیدا کنید.
اگه سوالی بود درباره ی XBOX 360 می تونید در تاپیک خودش مطرح کنید و به جواب تک تک سوالاتتون برسید
البته حتما پست اول اون تاپیک رو هم مطالعه کنید تا اطلاعات اولیه دستتون بیاد
موفق باشید:46:
سلام.
قیمت همه ی مدل های psp الان چنده؟
ایکس باکس 360الایت با مادربورد جاسپر هم وجود داره ولی نسبت به فالکون در بازار کمتره.....نقل قول:
و الایت جاسپر کابل hdmi نداره...
شرمنده اشتباه شد...
امروز 29 مرداد قيمت ايكس باكس پرميوم 20 گيگ چند هستش؟:20:
20 گیگ ها مدل pro هستن.الان هم فک نکنم به این راحتی پیدا بشه!نقل قول:
psp2000,psp3000 هر 2 شون 200 هزار تومنننقل قول:
پویا کاپیتان رفتم اون جایی که تو گفتی(آوا تو ولی عصر) ولی آرکیده جاسپر بهم 410 تومن قیمت داد!
من که گفتم گرون می ده ولی ادم خوبیه!قشنگ یادم میاد که ارکید رو می داد 295 فتحی هم 255 .چون با من اشنا بود و قدیم شاگرد بابام شده بود با 2 تا بازی بهم داد 275!نقل قول:
اگه بدونه که مشتری هستی تخفیف می ده تا 390 هم می شه گرفت!(ولی فتحی می ده 325)
دوستان الان که سایت xbox.com رو دیدم فکر کنم که خود شرکت هم قیمت ها رو بالا برده!چون فتحی پرمیوم رو می داد 280 ولی الان قیمت جهانیش شده 299 دلار-ارکید199 دلار-الایت 399 دلار!حالا شما پول گمرک+کپی خور کردن+سود طرف رو حساب کنی به همین قیمت های امروز می رسی!
سلام
قیمت این باتری شارژ کن چنده ؟ (عکس زیر)
اسمش چیه ؟ مدل خوبش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از اینا بخرم بهتریه یا از اینا : (عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این چنده ؟
سایت زیر اطلاعات خوبی در ضمینه باطری های معمولی و شارژی دارد.نقل قول:
قیمت پلی اند شارژکیت (عکس دومی که گذاشتی) به صورت زیر هست.کد:http://iranbattery.ir/
پلی اند شارژکیت شرکتی:15
پلی اند شارژکیت اورجینال:30
سلام من 360 الیت جاسپر قیمت گرفتم 460 تومان .به نظر شما تاآخر شهریور قیمتش پایین مییاد؟؟! فکر می کنید چه قدر افت قیمت داشته باشه؟؟ ممنون
ایا کنسون ارکیده (ایکس باکس ) خوب است؟
لطفا در مورد کنسول و قیمتش توضیح دهید
قیمت پرمیوم با برد چاسپر چند هست ؟ریجن یو سی
ممنون
ممکنه بیاد برسه 390نقل قول:
دوست عزیز واقعا" با خوندن این جوابتون فقط کم مونده بود شاخ در بیارم شما جنسی رو که سایر مغازه ها شاید تا 30 یا 40 هزار تومن ارزونتر بدن فقط به این خاطر از یه فروشگاه خاص میخرین و تازه به دیگران هم توصیه میکنین چون اون آدم خوبیه ؟؟؟؟!!!!!!!!!خوب اصلا" اون مرجع تقلید باشه وقتی داره بهت گرون میده چرا ازش میخری تو خودت از همه قیمتهای پایین تر خبر داری میری سی چهل تومن گرونتر میگیری چون ادم خوبیه ؟تازه اگه ادم خوبیه چرا جنساش رو اینقدر گرون بهت قالب میکنه ....واقعا" که اینجا باید گفت به حق چیزای ندیده و نشنیده ....نقل قول:
آره بعد از الیت این بهترینه البته با مادربرد جاسپر.نقل قول:
قیمت الان من شیراز دیدم 320-330 البته قبلش 290 بود.
اگه حوصله داری بذار توی مهر قیمتا میاد پائین.
ببخشید کی گفته بعد از الیت آرکید بهتره؟نقل قول:
اولا که در حاله حاضر Primum از همه بهتره ! چون هم قیمتش مناسبه و همم جاسپر هست و مورده نیاز همه هم قرار میگیره!
بعدش الیت هست! و بعدشم آرکید که در آخر هستش!
آقا کسی قیمت هارد 360 داره ؟
60 گیگ و 120 گیگ .
xbox 360 ارکد با هارد هم وجود داره؟
اگه هست چند قیمته؟
چون xbox360 برا کپی خور شدن باز می شه!نمی تونی بفهمی که تازه هست یا دست 2 قالب کرده!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در ضمن خرید از فتحی برا شهرستان ریسکه!!!5 هزار تومن هم باید پول پست بدی و شاید هم هیچوقت دستت نرسه!
اصلا اگه این طور باشه که شما می گین باید nextgen تخته کنه بره چون گرون می ده!!!!!!!!
من از ایشون وقتی بازی می خرم اگه خوشم نیاد عوض می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن 30-40 تومن نبود 20 تومن بود که با احتساب پول پست و 2 تا بازی 10 تومن اختلاف دارن!!!!!که به خاطر 10 تومن ریسک نمی کنم!
120 حدود 110نقل قول:
60-گیگ حدود 90
20-دسته دومش 30-35 تازش 55
نخیر.نقل قول:
هاردش رو باید خودت بگیری.قیمتاشم بالا زدم!
کلا به نظر من بسته به نحوه استفادست!نقل قول:
کسی که از live استفاده نمی کنه و روزانه حداکثر 2 ساعت بازی می کنه و با 21 معمولی بازی می کنه براش arcade خوبه!
به نظر من با صرفش همین premium هست!
بر طبق اون چیزی که من تویه سایت ها دیدم قیمت Xbox 360 فردا پایین می آید!
ولی ننوشته بود چقدر و ... فقط یک سری جزئیات بی ارزش نوشته بود ( اینکه فلانی گفته به فلان دلیل و .... ).
-میانگین قیمت بازی های PS3 چقدره؟
- از کجا میشه این بازی ها رو تهیه کرد؟
- آیا میشه این بازی ها رو اجاره کرد؟ از چه جاهایی؟
- قیمت کنسول PS3 چقدره؟ به نظرتون قیمت مدل Slim هنگام ورود به بازار ایران چقدر خواهد بود؟
"بر طبق" درسته نه بر تبغ!نقل قول:
بر تبغ اون چیزی که من تویه سایت ها دیدم قیمت Xbox 360 فردا پایین می آید!
من الان 400 تومن بودجه دارم. میخوام یه کنسول بگیرم.
- چی پیشنهاد می کنید؟ PS3 یا XBOX360 ?
-عجله ای برای خرید ندارم. چه زمانی قیمت ها متعادل میشه؟
- اگه بخوام نسخه ی Arcad XBOX360 بگیرم، چه چیزهایی رو از دست میدم؟
- کجا رو برای خرید پیشنهاد می کنید؟
بابا چرا قیمت پایین نمیاد کی پایین میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرمیوم الان چند شده؟
این دزدها هنوز دارن میچاپن؟؟؟