به نظر من تایپیک بسته بشه بهتره دوستان
هیچ کدوم دوست نداریم که اختلاف بین کاربر ها به وجود بیاد یه وقت کدورتی ایجاد بشه
Printable View
به نظر من تایپیک بسته بشه بهتره دوستان
هیچ کدوم دوست نداریم که اختلاف بین کاربر ها به وجود بیاد یه وقت کدورتی ایجاد بشه
خب حالا شما از كجا ميدونيد كه مشكل در سري جديد برطرف نشده ؟نقل قول:
پس شما هم حق نداريد بگيد كه سري جديد هم ترك برميداره
در اين ضمينه بايستي 3 ماه صبر كرد تا معلوم بشه قبول ؟
اگه دوست نداري ميتوني سر نزني به تاپيكنقل قول:
الا خيليها از اين تاپيك سود ميبرند
هر كس ميتونه پست ها را بخونه و خودش استدلال كنه
واسه همين ميگند ادب را از بي ادب بياموز ....
من کاری به اون فرمولها و....ندارم چون بصورت عملی خلافش ثابت شده هست .شما اگر با تاچ پرو 2 کار کرده باشی اصلا" نمیگی ال سی دی X1 یا خیلی از گوشیهای دیگه ال سی دی هست اینو هم میتونید از نینجا بپرسید .اونم X1 رو داشته و الانم تاچ پرو 2 رو داره.نقل قول:
اما این قسمت بالا اصلا" مهم نبود اینو میخوام بگم که: اقا من کی گفتم چون امنیا 2 دهم اینچ بزرگتره بهتره؟!!! ( به شما هم همون پیشنهاد مریخ رو میدم یک پست بیار جایزه بگیر.)
من میگم 2 دهم اینچ توی ال سی دی کم نیست و بزرگیش کاملا" مشهوده که شما میگید 2 دهم چیزی نیست.اما همیشه و تو همه پستهام گفتم ال سی دی X1 نسبت به امنیا داره که اصلا" قابل چشم پوشی نیست مگر زیر نور مستقیم خورشید که اونم ربطی به کیفیت تصویر نداره فقط واضحتره بازم تاکید میکنم در شرایط نور مستقیم خورشید.
پینوشت: یکم در مورد این ضرب المثل و اینکه اینجا بکار بردید توضیح بدید.(منظورتون و علتش.)نقل قول:
اينو منظورم شما و كسان ديگه اي كه درگير بحث هستند نبودنقل قول:
و هيچ مقصود خاصي نداشتم
بخاطر اينكه عده اي از دوستان چه طرفداران x1 و چه امنيا در بعضي جاها تعصبي حرف ميزنند
خودشون حس ميكنند تعصبي نيست
ولي خواننده ديگري كه تعصب به دوگوشي را نداره ميتونه اينو بدونه
پس اگه زرنگ باشه ميتونه بفهمه كه واقعا كدوم راسته و كدوم نيست
واسه همين ضرب المثل را زدم
راستي مثل اينكه مناظره خوش ميگذره اره ؟ :31:
يه سر به كلوپ امنيا بزن سوال داشتم اونجا
يه خبر خوش هم دارم مشكل بلوتوث يادته اونو با يه برنامه حل كردم
خوب بابا aryaland خودش میگه قبول داره lcd اکسپریا بهتره
اگه من خودم نمره بدم
xperia =18
omnia=15
فکر کنم منصفانه باشه
نقل قول:
4-کلید 4 جهته به نظر شما برتریه ؟
امنیا یه گوشی فول تاچ هست و نیازی به کلید 4 جهته نداره الان خیلی از گوشیها دیگه کلید 4 جهته ندارن مثل دایموند2... اچ دی...ایفون و... پس این برتری نیست
خروجی tv هم چیز کمی نیست... خروجی tv رو میشه با جک 3.5 میلیمتری برابر دونست البته بازم خروجی tv مهمتره
شتاب سنج که اصلاً بحثش جداست و چیزی نیست که بشه راحت ازش گزشت
5- خب شما یه برنامه بیار که بیشتر از 128 مگ رم بخاد و روی امنیا به خاطر کمبود رم اجرا نشه
x1 با 8 تا برنامه فقط 42 درصد از رمو اشغال میکنه یعنی برنامه ای وجود داره که از 8تا برنامه بیشتر رم بخاد ؟ تازه اینترفیس x1 رم خیلی بیشتری نسبت به امنیا میخاد رزولونشم بالاتره و اینم باعث میشه که رم کمتری استفاده کنه پس رم x1 برتری نیست
رام هم که توضیح دادم وقتی حجم فریمورای امنیا از 256 مگ کمتره دیگه چه نیازی به رام بیشتر داره
الان که برای امنیا ویندوز 6.5 هم اومده و نه رم کم میاره و نه رام
8-اگه بحث کیفیت پردازنده باشه توجه کنید که مارول بخشی از اینتل هست پس از نظر کیفیت اوله
به هر حال شما تست کن
9-خب شما اگه بخای برای x1 یه مموری 16 گیگ بگیری 70 تومن باید یدی حالا 10 تومن میدی و یه کابل tv میگیری و از کیفیت بسیار عالیش لذت میبری
10- باترشون فقط 60 میلی آمپر اختلاف داره پس چطور x1 باتریش میتونه انقدر قویتر باشه
خود شما وقتی روز اول گرفته بودی در مورد باتریش گفتی خیلی خوب نیست چون انتظار داشتی واقعاً 11 ساعت مکالمه انجام بدی ولی در عمل اینجوری نیست شاید باتری x1 بهتر باشه ولی فرقشون انقدر زیاد نیست که واسه x1 برتری باشه
12- صدای اسپیکر امنیا رو هم میشه بیشتر کرد
وقتی صدای اسپیکر امنیا بیشتره پس اگه بازم بیشترش کنی از x1 بازم بلندتره و x1 نمیتونه بهش برسه
13- اگه یه نفر قاب گوشیش ترک نخوره نمیشه نتیجه گرفت که دیگه این مشکل حل شده در ضمن تعدادشونم کم نیست
نتیجه : اگه به کیبرد احتیاج ندارید دلیلی برای خریدن x1 وجود نداره چون با خرید x1 خیلی چیزارو از دست میدید : مثل دوربین ...16 گیگ حافظه داخلی...سنسور شتاب سنج...خروجی tv....صدای بیشتر تو اسپیکر... سرعت بیشتر...کیفیت ساخت بالاتر و....
حب حالا از 10 امتیاز بدیم :
1-ال سی دی : امنیا به خاطر رزولوشن پایین و x1 به خاطر کوچیک بودن دوتاشون 10 میگیرن
2-موسی نوری هم چون امنیا به راحتی و بدون نیاز به برنامه هست و x1 چون بزرگتره بازم 10 میگیرن
3-سنسور شتاب سنج : امنیا 10 میگیره و x1 صفر : دی
4-جک 3.5 : چون x1 رو خودش داره 10 میگیره و امنیا هم چون رو هدستش داره 5
5-رم و رام همونطور که گفتم چون لازم نیست برتری نیست ولی حالا چون شمایید x1 امتیاز 10 میگیره و امنیا 7
6-حافظه داخلی : امنیا 10 و x1 هم با 400 مگابایت 1
7-دوربین : امنیا 10 و x1 هم 6
8-پردازنده : امنیا 10 و x1 هم 8
9-خروجی tv : امنیا 10 و x1 صفر : دی
10-باتری x1 ده و امنیا 8
11-کیبرد : چون x1 کیبرد داره 10 میگیره و چون تایپ با امنیا خیلی راحته و نداشتن کیبرد باعث کوچیکتر شدن و محکم تر شدن میشه امنیا 8
12-اسپیکر : امنیا 10 و x1 هم 8
13-کیفیت ساخت امنیا 10 و x1 هم 5
امنیا : 118 امتیاز
ایکسپریا : 88 امتیاز
اگه نکته ای هست بگید
امنیا برنده شد !!!
سلام
بحثها خیلی جالب داره پیش میره.یکی میگه باتری فلان گوشی
بهتره،اون یکی میاد میگه کی گفته؟من میگم مال اون یکی بهتره
سر تمام آیتمها بحثها بیشتر نظر شخصیه تا فنی و با دلیل و مدرک
بیشتر دارید سعی میکنید جواب همدیگرو بدید تا اینکه درست و
اصولی حرف بزنید.با این روش به نتیجه نمیرسیم.
بهتره دوستایی که این دو گوشی رو دارن یه برنامه ی بنچ مارک
انتخاب کنن و نتایج رو اینجا بزارن تا در مورد مسائل فنی نتیجه
مشخص شه.در مورد سایز ال سی دی و کیفیت صدا و زیبایی و
... هم کاملا موارد شخصی هست و توضیحات لازم داده شده.
مخلصیم
من که درباره باتری گفتم بر اساس گفته کسایی هست که هر دو گوشی رو دارننقل قول:
در مورد بنچ مارکم والا ما گفتیم با coreplayer یه تستی بکنید
دوست گرامی من نمیگم سری جدید حتما ترک بر میداره ولی هنوز معلوم نیست.. استدلال شما جالبه که میگید چون معلوم نیست سری جدید ترک بر میداره یا نه پس ترک بر نمیداره... تا الان که ترک بر میداشت حالا اگه کسی میگه ترک برنمیداره باید دلیل داشته باشه یا لااقل بذاره یه مدت بگذره ببینه ترک میخوره یا نه.. شما و یه سری دوستای دیگه میگید سری جدید ترک بر نمیداره و دلیلتون هم اینه که میگید : == از کجا معلوم که ترک برمیداره؟==.. منم از خدامه که مشکلش رفع بشه.. ولی نمیام بگم که چون ما نمیدونیم ترک میخوره یا نه پس ترک نمیخوره..نقل قول:
كليد 4 جهته فكر ميكني مهم نيست ؟نقل قول:
در همونجا گفتي نميشه از شتابسنج گذشت ولي ميگي كليد 4 جهته مهم نيست ؟
خيلي جالبه
در مورد كليدهاي 4 جهته توضيح ميدم و به پست اول هم اضافه خواهم كرد
جوي استيك يا همون كليدهاي 4 جهته نقش مهمي دارند
چرا كه بدون آنها نميشه گيم بازي كرد
و فقط ميشه گيمهايي را اجرا كرد كه خاصيت تاچ داشته باشند
و تعداد اين گيمها هم خيلي كمتر هستند
بدون كليدهاي 4 جهته عملا نميشه گيمهاي بدون تاچ را بازي كرد
اين فقط يك كاربردش بود
در مورد موس
موس x1 بزرگتر از امنيا هست و هم كار كردن باهاش راحت تر و لذت بخشتره
اما قابليت موس در x1 بطور پيشفرض وجود نداره و با يك برنامه رايگان در عرض يك دقيقه نصب ميشه
خب حالا ميخوام اينو بپرسم
شما چطور به موس ايندو نمره يكي دادي و اينكه موس x1 بعد از نصب برنامه نصب ميشه را ايراد گرفتي
در حالي كه خروجي tv در امنيا به خاطر نداشتن كابل با 15 تومن حل ميشه اينو نگفتين ؟
نداشتن كابل خروجي تي وي ايراد نيست كه 15 تومن خرجشه ولي نصب برنامه موس براي x1 كه رايگان هست و 1 دقيقه زمان ميبره ايراده ؟
حرفهاي شما، خودتونو محكوم كرد و ثابت كرد كه تعصبي هستين
در مورد رم
رم دو گوشي دقيقا دوبرابر اختلاف دارند
پس نمره دو گوشي هم بايد همين اختلاف را داشته باشه اينو ديگه هيچكسي قبول نميكنه ...
شايد شما برنامه و يا گيمي نديدن كه نياز به رم زياد داشته باشه اما من فقط يك مثال ميزنم
امولاتور ps1را اجرا كن و چند تا گيم را تست كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
تازه سنگين بودن اينترفيس x1 با چيپست گرافيمي قوي 128 مگاباتي جبران شده ...
در مورد رام
رام x1 دو برابر امنيا هست و طبيعتا نمره اش هم بايد دو برابر باشه
وقتي فضاي خالي ازاد x1 بمراتب بيشتر از امنيا هست ديگه شكي نيست كه بهتره
در مورد حافظه
ما حافظه داخلي امنيا را برتري ميدونيم
چرا دوباره بحثو مياري وسط ؟
تازه قيمت مموري 16 گيگ الان 40 تومنه نه 70 تومن ...
باطري هم در عمل اختلاف زيادي دارند
مكالمه و استند باي x1 بمراتب بالاست
من خودم تست كردم و راحت 10ساعت مكالمه راداره
حتي در حالت عددي هم تقريبا از 30 درصد قويتره
در ضمن اون ميلي امپرو كه نوشته در عمل مهمه و البته در عمل هم كه خود سامسونگ نشوته مكالمه و استند باي را
راستي اگه باطري x1 را نديد بدك نيست يه سرچ بزني و ببينيش
چون وقتي كنار هم هستند شبيه پدر و پسر ميشند ...
صدا
با فرض بر اينكه صداي امنيا قويتره
ولي وقتي كيفيت هنز فري و مكالمه كمتري داره فرق ميكنه
يعني در صدا امنيا 1 مزيت و x1 دو مزيت داره
اما در عمل صداي هر دو گوشي در بلند گو يكي هستند چون دقيقا تست كرده ام
حتي صداي زير x1بيشتره
در مورد تقويت
كيفيت صداي x1 بعد از تقويت دچار افت نشده
يعني كيفيتش ثابته
اما شما تا حالا صداي امنيا را تقويت كرده اين ؟
اگه يه باز تقويت كني و صداشو بزاري آخر خيلي ميترسي كه الان بلندگوش بسوزه چون بدجوري فشار مياد
در ضمن امنيا برااي مكالمه و موزيك 1 بلندگو داره اگه بسوزه مكالمات هم از دست ميره ...
پس در موزيك برتري سومي هم داره x1 چون 2 تا اسپيكر داره براي مكالمه و موزيك
100 رحمت به آرياننقل قول:
باز اون منصفانه تر قضاوت ميكنه
تعصبي بودن شما خيلي تابلو هست
1- ديگه چيزي بسه
2- موس نوري x1 خيلي راحت تره و در بالا هم اشاره كردم و بايد 1 نمره بيشتر بگيره
3و4 بازم جالبه نداشتن شتابسنج را برتري دونستي و 10 نمره دادي و به x1 0 دادي ولي به سوكت 3.5 10 دادي و به امني 5 ديگه نيمدونم چي بگم بهت
5- بله رمو رام دوبرابر اختلف دارند و نمره دوبرابر اختلاف نداره اينم خيلي جالبه
6- دوست عزيز حافضه داخلي را با رام هنوز نتونستي تشخيص بدي
چطور ميخواهي مقايسه كني ؟
7- دوربين مال امنيا برتره ولي x1 ميتونست 8بگيره حالا مهم نيست
8- پردازنده در عدد اين قابل قبوله
9- البته چيزهايي كه x1 داره و امنيا نداره اونا را كاملا اشاره نكردي
10- نه باطري بايد 3 تا 4 اختلاف داشته باشند
11- بچه ها اينو نگاه كنيد
x1 كه كيبرد داره بهش نمره 10 داده و امنيا كه نداره 8 :))
12- اينم كه قبلا اشاره كردم نمره x1 بيشتره چون هم هندز فري و هم صداي مكالمه بهتري داره
13- كيفيت ساخت اينم جالبه
كلام آخر
شما ابروي طرفداران سامسونگ را هم بردي با اين روش پست نوشتن
مطمئن باش هر كسي بياد و اين دو پست شما را بخونه در همون اولش تعصبي بودن شما را متوجهميشه
خدمت شما عرض كنم كه من از خودم نگفتمنقل قول:
اگه مطلع باشين گارانتي اصلي xperia سيتادل هست
سيتادل با سوني اريكسون رابطه داره
و قاب و قطعات يدكي مورد نياز را هم از اونجا ميگيره
همچنين گارانتيهاي تعويضي از جمله تعويض برد گوشيو ..را هم از سوني عوضشو ميگيره
من از اونجا اطلاع گرفتم
اگه خواستي شمارشو بدم خودت حرف بزن
و چون شما قبول نكردين گفتيم باشه معلوم نيست كه درست شده يا نه
و 50 به 50 گرفتيم
تازه شما اينم قبول نميكنين
نميدونم بايد از اخبار كانال 1 پخش بشه تا بتور كني ؟
در مورد سي پي يو من الان قبول كرده ام كه مال امنيا قويترهنقل قول:
فعلا نياز به بنچمارك چنداني نيست
بقيه موارد هم كه خيلي بحث شده
اما رم و رام كه مال x1 دقيقا دو برابر هست اونو نميتونند قبول كنند
شما نظرتون چيه ؟
دوست عزيز ما هم گفتيک که چه خوب پس احتمالن مشکل بر طرف شده و اميدوارم که شکستگي ديگه پيش نياد ولي شما قاطعانه گفتين که..........نقل قول:
همان طور که گفتم اين بحث را بايد به کساني واگذار کنيم که اين گوشي را تازه خريدن.
دوست عزيز منظوره من از حتمن حل شده اين بود که به احتمال قوي حل شده چون دوستاني که من ميشناسم وايکس1 هم دارن البته چند ماهي ميشه که دارن و يکيشون که گوشيش ضربه خورده بود رفت تهران براي تعويض قاب وقتي برگشت گفت که بنا به حرف هايي که تهران به ايشون زدن قاب هاي جديد مشکلات قاب هاي قديم را ندارن.نقل قول:
پس احتمالش زياده که مشکل حل شده باشه.
بهتره بحث را به عهده خريداران جديد اين گوشي بزاريم.
دوست عزيز شما گفتين گوشي هاي بدون کيبرد هم طرفداراي خاص خودشونو دارن و امدين گفتين هما طوري که ايفن فروش زيادي کرد در حالي که ايفن گوشيه بسيار متفاوتي از اي900 ميباشد.نقل قول:
در کل همين که ما را متوجه کردين که منظورتون چيه خوبه و ديگه بحث ادامه پيدا نکنه بهتره تا تاپيک روال خودشو پيش بره.
در مورد ان95 هم همان طور که اقاي گل محمدي اشاره کردن در اين دو گوشي چون سايز کوچکتري نسبت به اکسپريا و اومنيا دارن و همچنين کيفيت ال سي دي ها در دو ان95 تقريبن يکسانه پس ان95 8گيگ جذابيت بيشتري داره ولي در اين جا ايکس1 کيفيتي در حدود 4برابر اي900 داره و اي900 با وجود دو دهم اينچ بزرگتر بودن کيفيتي بسيار پايينتر از ايکس1 داره در نتيجه ايکس1 در اين مورد بسيار قويتر از اي900 ميباشد.
ار توجهتون هم ممنون.
دوست عزيز به نظره شما بحث ترک خوردگيه بدنه ي اکسپريا ايا نيازي به علت علمي داره؟نقل قول:
اين مورد را تنها خريداران جديد اين گوشي بعد از مدتي استفاده ميتونن نظر بدن و فکر نکنم اين مورد نيازي به دليل علمي داشته باشه اگر داره شما لطف کن دليل علميتون را براي ترک خوردگيه ايکس1 هاي جديد بگو؟
خواستي به ايکس1 صفر بده.نقل قول:
دوست عزيز لطفن با پست هاي بي دليل و بي پايه تاپيک را منحرف و به کل کل نکشيد.
1) دوست عزيز در مورد ال سي دي بايد بگم که شما نباد بگين که کيفيت اي900 به تنهايي و جداي مقايسه با ايکس1 خوبه ما اين جا داريم اين دو گوشي را مقايسه ميکنم.......در مورد ان96 هم که گفتين پس اگه اين طور باشه که شما دارين اي900 را با ان96 مقايسه ميکنيد پس ايکس1 بايد ديگه نهايت کيفيت باشه..........خودت بگو ديگه....وقتي شما مياي ال سي ديه اي900 را با ان96 مقايسه ميکني و ميگي بهتره معلومه که بهتره کيفيت ال سي ديه ايکس1 که ديگه خيلي خيلي بهتر از ان96 ميباشد......نقل قول:
در کل جداي چشم و اين طور چيزا قبول کن که کيفيت ال سي ديه ايکس1 بالاتره ديگه دليل نيار
درسته که به جز رزولوشن چيزاي مهم ديگه اي هم هستن ولي موضوع اينه که در اون موارد هم ايکس1 برتره.کيفيت تاچ پرو2 را تعيد ميکنم ولي ما اين جا داريم ايکس1 و اي900 را مقايسه ميکنيم که در اين مقايسه ايکس1 برتره
اينو تا حدودي قبول دارم ولي همون نوشته هاي کوچک به قدري واضح هستن که نيازي به توجه زياد براي خواندن ندارن در ضمن ميشه به وسيله ي تنظيمات سايز نوشته ها را بزرگتر کرد
چه دقت کني چه نکني نهايتن ايکس1 بهتره چه در فيلم چه در باقيه موارد.
در نهايت اينم بگم که اينترفيس ايکس1 يکي از قدرت هاي اين گوشي ميباشد و به نظره من درسته که بعضي جا ها نياز زيادي به قلم ميشه ولي بازم لذت بخشه.
2)موس نوري تقريبن در يک سطح هستن ولي ايکس1 به دليل داشتن کليدهاي 4جهته در اين قسمت جلوتر از اي900 ميباشد
3)در اين مورد با شما موافقم و اي900 را برتر ميدونم.
4)در اين مورد ايکس1 برتره ولي اي900 هم در مقابل کابل تي وي داره که در اين جا برميگرده به نياز شخص خريدار.اما فکر ميکنم جک 5/3 گزينه ي بهتري باشه.
5)در اين مورد با شما موافق نيستم.اين دو (رم و رام)دو تا از برتري هاي بزرگ ايکس1 نسبت به اي900 هستن که يکي از خوبي هاي وجوداين دو افزايش گرافيک در محيط کار ايکس1 ميشود که اين مورد تا حدودي به ال سي ديه با کيفيت ايکس1 نيز بستگي داره همچنين پنل ها
در ضمن شما فرض کنيد دارين يه بازي که حجم زيادي داره را اجرا ميکنيد و همزمان در حال گوش دادن موسقي هم هستين که يه اس ام اسم براتون در همان زمان مياد و ميريد ميخونيدش..........در اينجاست که ايکس1 قدرت خودشو نشون ميده.
6)در اين مورد هم اي900 پيشي گرفته
7)در اين مورد هم قبول دارم و کيفيت عکس برداريه اي900 بهتر از ايکس1 ميباشد.
8)در اين مورد همان طور که گفتين پردازنده به چيز هاي زيادي ربط داره و همان طور که من و خيلي ها متوجه شدن در عمل اين دو گوشي فرقي از لحاظ پردازنده ندارن.
9)اين مورد را به همراه فيش 5/3 که در گزينه ي 4 گفتين را اوردم و اين دو(خروجيه تي وي و جک 5/3)با توجه به استفاده کاربر ميتونه تعثير گذار باشه.
10)دوست عزيز در اين مورد ايکس1 برتره حالا اومنيا با رام هاي جديد تغيير کرده درسته ولي هنوز ايکس1 تا حدودي برتره در ضمن رام هاي جديد ايکس1 نيز به احتمال زياد در مصرف باطريه اين گوشي نيز تعثير گذارن.اين برتريه باطري مطعلق به ايکس1 ميباشد
11)خوبه قبول دارين که کيبرد يه برتريه ايکس1 ميباشد
12) در اين مورد هم درسته اي900 صداي بلند تري داره ولي کيفيتي مساوي با ايکس1 داره.در ضمن اين مورد هم با کيفيت بالاتره ايکس1 در هندسفري حذف ميشه که البته چون اکثرن کيفيت هندسفري را دوست دارن باعث ميشه که در اين جا هم تا حدودي ايکس1 برتر بشه.
13)در اين مورد هم درسته اي900 با وجود کندي بودنش کيفيت بالاتري داره ولي ايکس1 هاي جديد هم راضي کننده هستن البته اين مورد را بايد خريدارن جديد نظر بدن.
در اخر هم که نتيجه گيري کردين خيلي خلاصه گفتين و اين نتيجه گيري کافي نيست.
ايکس1 در کنار کيبرد گرافيک بالاتر و ال سي ديه بهتري داره ..........ديگه باقيهشو به عهده کساني ميزارم که اطلاعات بيشتري دارن.
يه بار هم نگين که چرا در جمله ي اخر از برتري هاي ايکس1 گفتما....دليلش اينه که از ايکس1 بيشتر سر در ميارم
دوست عزيز در حال حاظر اين طوري مشخص شده که قاب جديد محکمتر از قاب قبلي ميباشد.حالا تا بعد ببينيم چي ميشهنقل قول:
4) دوست عزيز کليد 4جهته يه برتريه به خصوص در جاهاي شلوق و موقع اي که پشت فرمون هستي.به نظره من بودنش بهتر از نبودنشه.نقل قول:
5)شما تاچ فلو را روي اي900 نسب کن بعد در مورد رم صحبت کن
8)من که در عمل هر دو را يکي ديدم تازه اينم در نظر بگيرين که ايکس1 گرافيک بالاتري داره شما تاچ فلو را روي اي900 نصب کن ببين ايا بازم فرقي با ايکس1 داره از نظره سرعت؟وقتي الان تقريبن برابرن........
9)اين مورد هم با وجود فيش 5/3 در ايکس1 ميره کنار چون بستگي به نياز کاربر داره
10)دوست عزيز در هر صورت مقداري هم که باطريه ايکس1 بالاتر از اي900 باشه يه برتري به حساب مياد.چون شارژبيشتري برات نگه ميداره و همون يه مقدار هم در يک گوشي پر امکانات که ادم ميخاد ازش نهايت استفاده را ببره خوبه.
12)اينو قبول دارين که فرقشون هم خيلي کمه و ما هم قبول کرديم که صداي اي900 بالاتره ولي در کيفيت يکي هستن ولي شما برتريه باطريه ايکس1 را قبول ندارين؟در ضمن اينم در نظر بگيرين که ايکس1 در هندسفري از هر جهت از اي900 بالاتره.من حدوده 4 يا 5 بار با هندسفريه اي900 اهنگ گوش دادم(چون پسر خالم اي900 داره) و حدود 2 يا 3 بارم باهندسفريه ايکس1 اهنگ گوش دادم(چون 2 تا از دوستم که باشون رفت و امد دارم ايکس1 دارن).ايکس1 کيفيت بيشتري داشت و ادمو بيشتر تو حس ميبرد.......
13)اين مورد را خريداران جديد نظر بدن بهتره.
نتيجه هم ميزام به عهده کساني که بيشتر از من سر در ميارن.
نتيجه گيريتون ايراد هاي زيادي داره ولي من اديت اين پستتون را ميزارم به عهده کساني(از جمله اقاي گل محمدي)که بيشتر سر در ميارن و منصف تر هم هستن.نقل قول:
در اخر هم از پست هاي مفيد اقاي گل محمدي تشکر ميکنم که جواب دوستان را منطقي و با دليل ميدن.
حسن جان اگه من يه مقدار تند صحبت کردم ببخشيد.شما دوست من هستين و قبولتون دارم.
ببخشید شما دارید اینحا بحث میکنید که همدگیرو قانع کنید؟یانقل قول:
اینکه رفرنس درست کنید برای مزایا و معایب این دو گوشی؟
مخلصیم
البته فکر کنم ان73 سايز ال سي ديش 4/2 اينچ باشهنقل قول:
از پست های مفید دوستان هم تشکر میکنم.
همان طور که عده ای از دوستان میدونن من اینترنت و کامپیترم مشکل داره با دکمه ی تشکر هم مشکل پیدا کردم برا همین نمیتونم به راحتی از دکمه ی تشکر استفاده کنم به همین دلیل در این پست از تمام پست ها ی مفید شما دوستان به خصوص اقای گل محمدی و حمید گود و حسن موتوری تشکر میکنم.حالا اگه تونستم بازم توسط دکمه ی تشکر از شما دوستان عزیز تشکر خواهم کرد.
آره 2.4 هست
من بنا دلایلی اومنیا رو انتخاب کردم (4-5 روز بعد از خرید دایموند)
1. صفحه بزرگتر و
2. دوربین بهتر و فلاش
3. بدنه فوق العاده مقاوم تر !
4.موس اومنیا
5.مصرف باتری !
اونوقت شما میگی که دوربین زیاد برا گوشی خوب نیست (Hamid.god) برای خودتون مهم نیست برای من و کسانی که این انتخاب رو کردن مهم بوده 100%
فیلم برداری هم اومنیا بهتره (یه کم) چرا ؟
چون اومنیا MP4 فیلم می گیره و ایکس 1 3gp که هم کیفیت کمتری داره (بازم می گم یه کم تو کامپیوتر بذارین می فهمین)
و صداش ! (اینو دیگه همه قبول دارین ؟ ) ام پی 4 WAV ضبط می کنه 3 جی پی AMR !
بازم می گم مقایسه این دو کار درستی نیست !
حالا یکی از دوستان اشاره کرد (80 تومن فرق داره !) چرا سره خرید این گوشی ها بحث نمیشه ؟
Touch pro , diamond 2 , HD , g1
هان ؟ اینا که تفاوت قیمتشون کمتره ؟
من می دونم دلیل ابن مقایسه چیه ! (مطرح کنم میریزین سرم کبودم می کنید !)
گل محمدي جان اين پست شما واقعن جاي تشکر داره.نقل قول:
خيلي کامل توضيح دادين.
تشکر.
و حسن جان شما چرا؟
شما که بيشتره جاها از روي منطق صحبت ميکني پس اين پست چي بود که دادي؟
پستي که دادي منظورم همون نتيجه گيريته ايراداي زيادي داشت که توسط اقاي گل محمدي به خوبي اديت شد.
بابا کبود چیه ؟!
راستی من دوربینو مثال زدم چون یکی از دوستان گفت کی بورد x1 به درد نمی خوره و بهش نیاز نیست (نظر شخصی با توجه به نیاز همون کاربر) منم گفتم باسه من دوربین اهمیتی نداره که 5 باشه چون یه h50 سایبر شات دارم که همیشه همرامه و باعث میشه به دوربین موبایل نیاز نداشته بشم (بازم نظر شخصی با توجه به نیاز کاربر ) نه اینکه بگم دوربین به درد نمی خوره ته شم گفتم چون من نیاز ندارم دلیل نمی شه که بگم این فقط یه مثال بود برا حرف اون دوستمون باز اگه موجب سوء تفاهم شد شرمنده
در ضمن بحث کلا عوض شد و به سمت نا مناسبی رفته بهتره به اصل برگردیم وگرنه برا مقایسه و مجاب کردن هم دیگه یه تاپیک دیگه که دقیقا باسه این ماجرا ست هم تو تالار هست قرار بود اینجا با کمک هم مقایسرو کاملتر کنیم
دوست عزیز دلایل شما برای انتخاب ای900 گزینه های 4 و 5 اشتباه هستن چون:نقل قول:
4)موس نوری در کنار کلید 4جهته در ایکس1 بهتر میباشد تا موس نوری در ای900 که فقط کارش همین موس نوری میباشد و کوچکتر از ایکس1 هم میباشد.........
5)باطریه ایکس1 هم که دیگه همه میدونن قویتره.
در کل از انتخابت راضی باشی.
من حرفی از ایکس 1 زدم هوشمند ؟ :41:نقل قول:
همه چی رو ربط می دین به ایکس 1 ! :19:
اصلا شما اول برو یه پاکت پی سی بخر بعد بیا تو این بحث شرکت کن :27:
اگه زحمت نيست پستهاي دوستمون حسن را بخوننقل قول:
اننصافا خودت نظر بده
منم چيزي نميگم
امنيا mp4 ميگيره ولي صداش خش داره در جاهاي شلوغ اينم اگه نميدوني بدوننقل قول:
فريد جون موس نوري x1 جدا از كليدهاي 4 جهته خودش بهتر از امنيا هست
الان دو گوشي دستمه و تفاوت را كاملا حس ميكنم
بخاطر اينكه سطح تماس موس xperia بزرگتره واسه همين راحت تره
بابا چه گیری دادی به من ؟نقل قول:
اگه زحمت نيست پستهاي دوستمون حسن را بخون
ولی انصافاً بد امتیاز دادم ؟ اصلاً برای رفع شبهه 10 امتیاز نه اصلاً 20 امتیاز میدیم به x1 خب بازم امنیا برندست دیگه :دی
اينهمه زحمت كشيدم جوابتو دادمنقل قول:
برو بخون
تازه ميپرسي ؟
راستي فيلمبرداري دو گوشي مثل هم هستند الان تست كردم
همچنين عكسهاي امنيا در كامپيوتر خوب هستند ولي در صفحه خود گوشي خوب ديده نميشوند
الان ميخواتم بنچمارك بگيرم
نگو برنامه بنچماركي كه دارم exe بود
و چون كابل امنيا را نداشتم واسه همين نتونستم نصب كنم موند واسه يه وقت ديگه
از AMR فاقدالکیفیت بهتره :20:نقل قول:
نقل قول:
فقط جهت اطلاع بیشتر:
در مورد گارانتی سیتادل ( الرمس )
شرکت سونی اریکسون در اصل یک شرکت آمریکایی است (سهامداران اصلی)
با توجه به رابطه خوب !!!!!!!!! آمریکا با ایران وچند کشور مسلمان دیگر شرکت سونی اریکسون درمورد خرید .فروش گوشی با ایران وچند کشور دیگر در اساسنامه و تمام دفترچه های گوشیها مطلق به این شرکت اشاره کرده بدین صورت البته تقریبا
هرگونه خرید فروش مستقیم و غیر مستقیم با کشورهایی که در لیست تحریم آمریکا :ohno: باشند ممنوع است حتی توضیح داده که احتمال تغییر کشورهای داخل لیست هست واشاره کرده که حتی بصورت غیر مستقیم ویا هر نوع پشتیبانی یا قرار دادن هر نوع قطعه یا تکنولوژ ی مربوط به این شرکت به لیست تحریمی آمریکا ممنوع است حالا چه برسد به گارانتی
((((اگه یادتان باشه در مورد تولید گوشی در داخل کشور ایران خواست که با سونی اریکسون قرار داد ببنده که آنها حتی زحمت مذاکره را هم قبول نکردند وایران رفت با چند شرکت دیگه مذاکره کرد)))))
کشورهای تحریم آمریکا هم عبارتند ایران اوله سوریه لیبی کره شمالی کوبا سودان والبته عراق هم تو لیست هست
حالا این شرکت سیتادل با کجا قرارداد بسته ونمایندگی از کجا گرفته نمی دونم
حالا طبق بند بالایی حتی شرکت سیتادل نمی تونه از شرکتهای عربی به نمایندگی از سونی قرارداد ببنده چون اونها همچین اختیاری ندارند
اگر شکی دارید میتونید بروید و چند صفحه اول دفترچه تلفن همراه را مطالعه کنید.اینکه فرمودید اجناسش رو مستقیم از سونی اریکسون میگیره بنده اینو عرض کردم. شما نه تنها با خوندن دفترچه همراه تلفنتون میتونید اینو متوجه بشید توی سایت رسمی سونی اریکسون هم که برید اسمی از نمایندگی تو ایران نمیبینید.(منکه هر چی گشتم ندیدم.)
اما شما مثلا" تو سایت HTC که برید پرشین تلکام و یاس جهان رو به عنوان نماینده رسمی معرفی کرده.سایت آیمیت شرکت تحلیل گر داده ها رو معرفی رسمی کرده.سایت سامسونگ که برید شما ادرس سایت رسمی رو وارد میکنید بصورت اتوماتیک به سایت فارسی منتقل میشید که سه شرکت سام سرویس , پارس قائم و پارس مایکروتل به عنوان نمایندگان رسمی برای محصولات مختلف معرفی شدن.:11:
بله HTC , I-mate سهاماشون ماله چین و تایوانه
در ضمن آیا می دانید ؟ چی رو ؟
این که سهم اچ تی سی از بازار جهانی 15% بعد 3% توی ایران فروش میره نمی دونم امسال و پارسال خیلی طرفداراش بیشتر شده(خفن)
یا ماله چشم و هم چشمیه !!!......
یا نیاز کاربران (که عمرن)
یا خوشگلیش !
نقل قول:
ok حرفاتو قبول دارم
در هر صورت سيتادل هم مجبوره از هرجا كه شده قطعات را يافت كنه و گارانتي بده
مثلا گفته كه اگه گوشي دائم ريست بشه و يا روشن نشه و چنين مشكلاتي سخت افزاري باشه، در اينصورت برد را تعويض ميكنند
حالا از هر كجا كه شده بايد تهيه كنه
احتمالا رابطه اش به طور غير مستقيم هست
در هر صوت از هر جا كه شده قطعاتشو بايد پيدا كنه و گارانتي بده
دوست عزیز من قصد بدی نداشتم فقط اون مواردی را که گفتم را به این دلیل گفتم که در ایکس1 بهتر از ای900 میباشن و شما که دلیلتو برای خید اینا بودن میتونست ایکس1 هم مورد مناسبی برای شما باشه.با توجه به این که مورد اول که در مورد ال سی دی بود ایکس1 اگه بهتر نباشه بد تر هم نیست و موارد 4 و 5 هم که گفتم.نقل قول:
در کل هر کسی یه دیدگاهی برای خرید داره.
شما هم موفق باشی.
در مورد حرفه اخرتون هم بگم که برای من خرید پاکت پیسی هیچ کاری نداره.........دیگه وارد جزعیات نمیشم.
اینم بگم که من 3 تا از فامیلامون به همراه حدود 5 تا از دوستام پاکت پیسی دارن که با سه تاشون ارتباط زیادی دارم تازه یکی از دوستام که کاره باباش تو دبی میباشد حدودن سالی دو تا گوشی میگرن یکی برای خودش و یکی برای داداشش(که اکثرن یه پاکت پیسی میگرن و یه نوکیا)........
پس من با پاکت پیسی کار کردم و کار کردن من فقط محدود به ای900 نمیباشد بلکه من با ایکس1 و تاچ پرو و چند تا هم ایمت که اسمشون در خاطرم نیست کار کردم.
گرچه این بحث بالا به شما مربوط نمیشد چون به شما هیچ ربطی نداره که کی پاکت پیسی داره و کی نداره و چرا کسی که نداره این جا پست میده.....
من فقط برای احترام به شما این توضیحات را به شما دادم.
گل محمدی جان البته من ایکس1 را که باش کار کردم موس نوریش غیر فعال بود گویا جدیدن دوستمم فعالش کرده ولی زمانی که فعال نبود وقتی داشتم با ای900 و ایکس1 به طور همزمان کار میکردم وقتی محیط زیبای ایکس1 را میدیدم دیگه حواسم از ای900 پرت میشد.حالا ایشالاه با موس نوریه ایکس1 هم کار میکنم.اینم بگم وقتی که پسر خالم ایکس1 را دید معلوم بود که خوشش اومده و چون حدوده 5 ماه میباشد ای900 را گرفته نمیتونه به این زودی ها گوشی عوض کنه ولی اگه بتونه به نظره من حتمن ایکس1 را میگیره چون خیلی با شوق با ایکس1 ور میرفتنقل قول:
منظوری نداشتم که بگم ای900 بده فقط برای من محیط ایکس1 بسیار جالبتر از محیط ای900 بود.
ای900 یه بدی داشت که البته پسر خالم میگف میتونه درستش کنه اونم این بود که برای باز کردن ایکن ها ی روی دکستاپ باید اونارو به سمت راست بکشی تا ببینی چی به چیه......به نظره من چیزه جالبی نمبودولی پنل های ایکس1 را که به صورت مختصری یه نگاهی انداختم به دون اینکه فعالشون کنم معلوم بود چیزای جالبی هستن در ضمن دوستم از پنل ماهیه ایکس1 بسیار تعریف میکرد حالا نمیدونم دیگه جریان این ماهی چیه.....
قابل توجه کسانی که میگن ال سی دیه بزرگ ای900 را ترجیح میدن.نقل قول:
وقتی عکس ها گرفته شده توسط خودشو به خوبی نشون نده.........
اریان جان اگه شد میرم دفترچه ی گوشیمو یه نگاهی میکنم (البته گوشیه من پی1 میباشد)موردی که نداره؟ولی اینو بدون که دیگه ملت تا این حد علکی نیست که یه شرکت بیاد علکی به عنوان گارانتی از کسی پول بگیره(میدونم گارانتی در ایران ارزشی نداره ولی باز تا حدودی یه کارایی انجام میدن)نقل قول:
راستی پس این شرکت گوشی ها را از کجا میاره؟وسایلو از کجا میاره؟
دوستان همه موفق باشید
فريد جون با امنيا هر چي بيشتر كار ميكنم چيزهاي بيشتري كشف ميكنمنقل قول:
اين موس نوري بدون كوچكترين شكي از امنيا بهتره اصلا شكي نيست
البته من نميگم مال امنيا بده بلكه نسبت به xperia ميگم
موس امنيا خودش مزيت هست
الان امنيا دوستم كاليبره اش مشكل داره و وقتي ميرم كاليبره كنم همون صفحه گير ميكنه و مراحل كاليبره تموم نميشه مجبور به ريست گوشي ميكنم
چندين بار هم هارد ريست كرديم درست نشد
باور كن كاليبرش انقدر بد شده كه رو اعصاب ادم را ميره ...
اينجا مجبوريم با موس نوري كار كنيم
حالا مطالبهاي جالبتر ميگم
چون مشكل گوشي حل نشده
و من در سايتها خيلي گشتم و ديدم كه خيلي از كاربران امنيا اين مشكل را دارند
به فكر تعويض رام افتادم
و چون اپديت را راحت ترين روش تعويض رام ميدونم خواستم از اين روش اقدام كنم
اما در سايت موبايلستان مطلبي دديم كه از اپديت مايوس شدم
تذکر برای کاربران گوشی Samsung Omnia i900
نظر به اینکه گزارشاتی از سایتهای معتبر به دست ما رسیده مبنی بر اینکه به علل نامشخصی هنگام آپدیت کردن گوشی خاموش شده و دیگر روشن نمیشود، از این رو به هیچ عنوان آپدیت رو برای شما پیشنهاد نمیکنیم. طبق آمار غیر رسمی، تاکنون ۲۰۷ گوشی تا الان DEAD شده است و روز به روز هم به آمار افزوده میشود.
بنابرين قيد اپديت را زدم
و فعلا دارم دنبال رام خوب ميگردم
حتي مشكلاتمو در كلوپ امنيا پي سي ورد هم نوشتم كسي جوابي نداد
در مورد اون محيط امنيا هم كه اسمش تاچ ويز هست اره كمي گنگ هست
اين محيط فكر كنم در ال جي هم هست و مشترك اين دو شركته
پنلهاي xperia خيلي راحته كار كردن باهاشون
اون پنل اكواريم هم چيز خفنيه و هر كس بار اول ببينه لذت خاصي ميبره
در اين پنل چند تا ماهي وجود داره
وقتي دست به ماهي ميزني فرار ميكنه ....
موقعي كه ميس كال داري يكي از ماهيها رنگش عوض ميشه
وقتي پيام داري يك ماهي زرد رنگ مياد
و موقع كم شدن شارژ باطري و بعضي علائم ديگه هم تغييراتي در ماهيها ديده ميشه
وقتي يه جاي گوشيو لمس ميكني ماهيها همشون مياند اونجا جمع ميشند (فكر كنم به خاطر اينكه فكر ميكنند غذا ميدي)
خلاصه خيلي باحاله
دختر خواهرم اينو ديد خيلي خوشش اومده بود ديگه از ترسم هيچوت نشونش ندادم چون يه بار ديگه ببينه بايد گوشيو بدم بهش و به فكر گوشي ديگه اي باشم
خلاصه خيلي جذابه
اين فقط يك پنل هست
تازه پنل گياهي هست بمراتب تنوعش از اين اكواريم بيشتره
من وقتي در بحث اينترفيس گفتم مال x1 بهتره ديگه نيازي نديدم توضيحات بيشتري بدم چون با هر دو گوشي كار كرده ام و البته در همه سايتها هم به اين موضوع اشاره شده ...
در مورد دوربين هم تازه يه چيزي كشف كردم
علاوه بر اينكه كيفيت عكسهاي گرفته شده در روي خود گوشي خوب ديده نميشوند
عكسهاي گرفته شده در شب بيش از حد روشن هستند
حداقل در تنظيمات اتوماتيك كه اينطوريه
تازه در مورد فيلم برداري هم گفته اي جديدي خواهم داشت
بعد از كمي كار كردن با امنيا به نتايج بيشتري رسيده ام
سعي ميكنم بيشتر كار كنم
براي مقايسه وقت زيادي لازمه و كار سختيه
شما كمي صبر كنيدنقل قول:
مطالب جديدتر را در پست اول اضافه خواهم كرد
بعد از مدتي فقط برو اونجا را بخون
موفق باشي
اگه اکسپریا شتاب سنج بود از نظر شخصی من هیچ مشکلی تا 1 سال دیگه نداشت...
من نمیدونم چرا اکسپریا شتاب سنج ساده رو نداره..مخصوصآ نزاشتن که ناقص باشه تا در مدل بعد بزارن...
دوربینشم که تا الان استفاده نکردم...دوربین نداشتم واسم مهم نبود...
اون گوشیمم w950 هست که دوربین نداره...
دوربین هیچ موبایلیو قبول ندارم...دوربین باید دوربین باشه...یهدونه نیکون جدا دارم...
اره همينو بگونقل قول:
يه چيز ساده را نداره كه چندان هم خرج نداره
دوربين هم اره جدا كيفيت گوشيهاي موبايل در جلوي دوربينها ديجيتالي حرفه اي حرفي ندارند
=========
خب بچه ها پست اول را ويرايش و تكميلتر كردم
تمامي نمره هايي را كه داده بودم را حذف كردم تا كاربران خودشون تصميم بگيرند
اميدوارم ديگه اختلافي بين كاربران پيش نياد
وقتش زود رسيدنقل قول:
حالا برو پست نخست را بخون
با اينكه كل حرفهاتون تاييد ميشه، ولي هنگام مقايسه بايد دوربين رو هم در نظر گرفتنقل قول:
به نظر من مقايسه بايد فقط سر چيزهايي باشه كه ميشه كاملا درك و لمس كرد.
هنگام عمل، ممكنه اعداد و ارقام (در بحث cpu و ram و rom ...) نتيجه مورد نظر رو ندن(يعني عدد ضعيفتر نتيجه بهتري داشته باشه). اين رو هم از عجايب فرض كنيد. ولي من به اين جور نا همخواني ها روبرو بودم.
در كل به نظر شخصي من x1 اگه شتاب سنج داشت خيلي بهتر بود. ولي حالا كه نداره فقط بهتره.
omnia يي ها عصباني نشن. خدمت شون ارادت داريم.
مزايا:
1-صفحه نمايش لمسي عريض با ابعاد 3.2 اينچ وتفکيک 265 هزار رنگ
2-پردازنده Marvell با سرعت 620 مگاهرتز،128 مگابايت RAM
3-سيستم عامل Windows Mobile 6.1
4-GPS+A-Gps ,Wi-Fi
5-کليد 4 طرفه لمسي+موس اپتيکال
6-عمر بالاي باتري
7-خروجي تلويزيون
8-بدنه محکم،سطح صاف و صيقلي
9-طراحي جذاب،ضخامت کم
10-سرعت عملکرد بالا
11-صفحه کليد QWERTY لمسي افقي
12-محيط کاربري TOUCH Wiz
13-پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/Xvid
14-دوربين 5 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED
15-کيفيت صداي خوب
16-پشتيباني از جک 3.5 ميليمتري بر روي هندزفري
معايب:
1-نداشتن جاي قلم
2-خوانايي ضعيف زير نور خورشيد
3-نداشتن پورت USB استاندارد
4-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
5-استاندارد نبودن وضوح صفحه نمايش(240در 400 پيکسل)
مزايا:
1-صفحه نمايش لمسي WVGA عريض با ابعاد 3 اينچ و تفکيک 65 هزار رنگ
2-دوربين 3.15 مگاپيکسل با فوکوس خودکار و فلاش LED
3-صفحه کليد QWERTY با مکانيسم کشويي
4-GPS+A-Gps,Wi-Fi
5-کليد حرکتي لمسي
6-بدنه فلزي محکم،شيک و مقاوم
7-ورودي جک 3.5 ميليمتري صدا
8-ويرايشگر پرونده هاي آفيس
9-مرورگر اينترنتي Opera 9.5
10-کيفيت عالي پخش تصاوير ويديويي
11-کيفيت صداي بسيار خوب هدست
12-محيط کاربري و منوي X-Panel
13-راديو FM مجهز به RDS،بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP،پورت USB2.0
14-پردازنده QUALCCOM با سرعت 528 مگاهرتز،256 مگابات RAM
معايب:
1-ابعاد حجيم
2-کيفيت متوسط دوربين
3-نداشتن شتاب سنج داخلي
4-خوانايي ضعيف صفحه نمايش در زير نور خورشيد
5-نداشتن خروجي تلويزيون
6-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
7-صداي ضعيف اسپيکر گوشي
farhooode عزيز شما نياز نيست زحمت بكشيد
پست اول خيلي تكميلتره
ممنون
یه منبع معتبر بده عزیزنقل قول:
تذکر برای کاربران گوشی Samsung Omnia i900
نظر به اینکه گزارشاتی از سایتهای معتبر به دست ما رسیده مبنی بر اینکه به علل نامشخصی هنگام آپدیت کردن گوشی خاموش شده و دیگر روشن نمیشود، از این رو به هیچ عنوان آپدیت رو برای شما پیشنهاد نمیکنیم. طبق آمار غیر رسمی، تاکنون ۲۰۷ گوشی تا الان DEAD شده است و روز به روز هم به آمار افزوده میشود.
بنابرين قيد اپديت را زدم
من شنیدم ولی کسی شخصلا اعلام نکرده که گوشی من اینجوری شدهمن دیدم خیلی ها آپگرد کردن مشکلی نداشته
یا حق
کی گفته فایل های فلش رو در مرورگر باز نمیکنه؟هم اینترنت اکسپلورر باز میکنه هم اپرا...صدای ضعیف گوشی هم با یه برنامه ای که تا امشب تو کلوپ اکسپریا میزارم زیاد میشه...البته 20% کیفیتم جاش کم میشه...نقل قول: