نقل قول:
برا آیپاد......البته اگر خونه باشم که به کامپیوتر وسلش میکنم ........
یه چیز دیکه............این آمپلی فایرای این هدفونا چقد گرونن؟ :18:
بعد فرضا خواستم برم بیرون ،نمیشه که ببرمش با خودم،میشه؟
Printable View
نقل قول:
برا آیپاد......البته اگر خونه باشم که به کامپیوتر وسلش میکنم ........
یه چیز دیکه............این آمپلی فایرای این هدفونا چقد گرونن؟ :18:
بعد فرضا خواستم برم بیرون ،نمیشه که ببرمش با خودم،میشه؟
دیگه زندگی سخته و جنس خوب گرونه .. هیچکس نگفته دستیابی به کیفیت بالای صوتی کم هزینه اس! (شوخی)نقل قول:
یعنی همراه آمپلی فایر و هدفون فول سایز؟ .. خب مسلمه که هر کدوم از این قطعات میزان قابلیت حمل رو پایین میاره ... ولی خب بحث rig (سیستم های جمع و جور شامل پلیر+هدفون+آمپ) در نوع خودش یه بحث پرطرفداره و خیلی ها مثل شما به فکرش هستند. (چندتا پست آخر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.)
نقل قول:
نگاهش کردم ولی انتظار نداشته باش همشو فهمیده باشم!! :9:
با این توضیحات ........خوب rig خودمو خودم میسازم!!!:33:
Hd800 + ipod touch + ?????
حالا آمپلی portable (قابل حمل هم هست؟ :7:
دقیقاً نکته rig ها همینه که "خودت بسازی اش" ... البته "ساختن" که بیشتر به معنای "ست کردن" هستش اینجا ..نقل قول:
//
بله - اصل نکته اش اینه که قابل حمل باشه و اون سایزی که مثلاً آمپ گیتار واینا بدست میده رو در نظر نگیر (اگه اهل گیتار باشی) ...
//
اگه دوست داری ببینی ملت چی کار کردن، این چند تا واژه رو با هم سرچ کن : reader rigs anythingbutipod
.. برای اینکه سایز یه آمپ کوچیک دستت بیاد، مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین -- اون قطعه سیاه که روش نوشته Fiio یه مدل خوشنام آمپ قابل حمل هستش.
نقل قول:
حالا اینFiio به غیر از افزایش صدا چه کاره دیگه ای میکنه؟؟؟؟
تو ایران چه قیمت هست؟
برای هدفونایی که صداشون خوبه(بلنده) بازم به درد میخوره؟
دوستان از این 2 مدل کدومو پیشنهاد می کنین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=16336&listby=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=865&product=16337&listby=
استفاده: 1-فیلم 2-موزیک 3-بازی
اگه مدل دیگه هم سراغ دارین بگین. البته به شرط: 1-قیمت حول و حوش 80
2-تو ایران اصلیش گیر بیاد.
بلندی صدا در درجه آخر اهمیت قرار دارد.
Fiio یا هر مارک دیگه از "آمپلی فایر هدفون" اساساً برای اینه که شما بتونی هدفون رو به بهترین شکل مورد استفاده قرار بدی (به قول معروف درایو بکنی اش) ... حالا این میتونه به معنای صدای بلندتر باشه و شفافیت صدای بالاتر.نقل قول:
Fiio یا هر مارک دیگه از "آمپلی فایر هدفون" اساساً برای اینه که شما بتونی هدفون رو به بهترین شکل مورد استفاده قرار بدی (به قول معروف درایو بکنی اش) ... حالا این میتونه به معنای صدای بلندتر باشه و شفافیت صدای بالاتر.
خیلی انتخاب سختی نیست، DJ بیشتر برای موسیقی طراحی شده و فتالیتی برای بازی و فیلم ... ضمن اینکه فتالیتی بیشتر به راحتی اهمیت و استفاده بلند مدت اهمیت میده، اما توجه کن که اتصالش usb هستش ظاهراً.نقل قول:
منصف ترین مغازه ای که میشه سن هایزر رو خرید کجاست؟ کسی قیمت HD485 , hd555 رو داره؟ این اختلاف قیمت به کیفیتش می ارزه؟ به درد فیلم --hd4 بیشتر می خوره یا --hd2 ؟ دوستانی که سن هایزر دارن --hd وIsolation اش در چه حده؟
نقل قول:
دادا قیمتش چنده؟
تو این هفته می خوام برم هدفون بخرم. HD485 رو چه قیمتی بگیرم خوبه؟
سلام
من یه هدفون میخوام فقط برای موزیک - کیفیت و شفافیت صدا و bass خیلی برام مهمه - الان shaan دارم خیلی عالیه اما بهتر از این رو میخوام - قیمتش مهم نیست فقط یه چیزی باشه که تو ایران گیر بیاد - دنبال stanton بودم اما مثل اینکه توی ایران نیست اصلا
ممنون
از مدل های داخل گوش میخوای یا مدل هایی که روی گوش قرار میگیره؟نقل قول:
سلام دوستان.
من دنبال یک هدفون خوب برای موزیک و فیلم میگردم. بودجه ام دور و ور 50 تومان هست.
چی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
دوستان گفتن منم میگم شما فول سایز in ear یا on the ear یا ایرفون میخوای ؟ ... شما بگو چه سبکی میخوای تا من و دوستان راهنماییت بکنیم ! ... :10:
من دنبال فول سایز(روی گوش قرار میگیره) میگردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اطلاعات بیشتر
این هدفون حول و حوش 90 تومن هست ولی کیفیتش برای موسیقی و فیلم بی نظیر هست...به نظر من 40 تومن بیشتر هزینه کن و جنس خوب بگیر تا باهاش صفا کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=17088&listby=
ممنون - من هم از همین مدل میخوام که روی گوش قرار میگیره - اندازه و این چیزاش هم مهم نیست - فقط ممنون میشم چند مدل معرفی کنید و بگید که تو ایران گیر میاد یا نه ؟ اگه آره کجا گیر میاد ؟
ممنون
نقل قول:
پس فول سایز میخوای ...
تو این دسته برند های سن هایزر و akg هدفون های سطح بالای خوبی دارن ...
من بهت دو مدل اچ دی 555 و اچ دی 485 از سن هایزر رو پیشنهاد میکنم که خودم اچ دی 485 دارم حدود 120 تومن.
اچ دی 555 هم حدود 140 تومن هست ...
این برند نمایندگی داره اینم شمارش میتونی بپرسی :
66950405 تا 7 ...
کد:http://www.sennheiser.com
به نظرت هدفونهای sony چطورین؟ خوبن؟ :23:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اطلاعات بیشتر
این هدفون هم در همون سطح هدفون قبلی که بهت گفتم هست ولی ممکنه یه ذره گرونتر باشه...ولی 3 دسی بل حساسیتش بیشتر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11037717#additionalImage1%22
سلام دوستان.
من میخوام یه هدفون از نوع in-ear بخرم و برام کیفیت صداش خیلی مهمه که وقتی باهاش موسیقی گوش میدم کیفیت و باس صداش عالی باشه.
از یه چند نفری که پرسیدم گفتند که Creative و Sony و Philips خوبه.
حالا نظر شما با توجه به معیار های من چیه و از چه مارکی و چه مدلی بگیرم که کیفیت صداش و باس صداش عالی باشه.
قبلا هدفونم مدل Creative EP-630 بود و من ازش راضی بودم ولی متاسفانه خراب شد و الان میخوام دوباره یه هدفون بگیرم حالا نظر شما دوستان چیه و خواهش میکنم که مدلی بگید که کیفیتش و باسش از مدل قبلی هدفونم یعنی Creative EP-630 بیشتر باشه.
با سپاس.
نقل قول:
تو کریتیو کار قوی تر میخوای تو همین سبک میتونی
AURVANA IN EAR بگیری که نسخه دومش هم اومده ... من صدای نسخه اولیش رو شنیدم و از نظر تفکیک پذیری و باس خیلی از 630 قوی تر بود ! ...
البته نسخه دومش هنوز کم یاب هست و به قیمت اصلی خودش هم نرسیده ولی نسخه اول حدود 80 تومن هست !
پایتخت هم داره ...
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=19167&listby=
منم خودم از این مدل دارم و توی خیابون باهاش صفا میکنم....وقتی به گوشت میذاری صدای اطراف محو میشه و وارد دنیای موسیقی میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
می خواستم تو خرید هدفون کمکم کنین...تا 200 میتونم خرجش کنم....می خوام از نظر کیفیت بهترین باشه تو این رنج قیمت.....
بازم خودم یه چندتایی پیدا کردم ولی شک دارم که خواستمو برآورده کنه....
AKG k450
sennheiser 518 HD
sennheiser 448 HD
بازم ممنون اگه کمکم کنین!!:8:
سلام
هدفون این-ایر میخواستم تا 50 هزار تومن ، کیفیت و باس :دی
اینجا بپرسی بهتر پاسخ می گیری:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63073
شك نكن اوديو تكنيكا m50 با قيمت 160 بهترين انتخابه چندتا از دوستان همينجا گرفتن.نقل قول:
lمن هدفونی می خوام با کیفیت خوب و البته گوش عرق نکنه... مثل این:
کلا لاجیتک کیبوردشم هم خیلی خوبه چون اورگونومیک استکد:http://www.iranrayane.com/hardwares/computer-parts/freepulse.html
سلام دوستان
من یه هدست میخوام تا 50 تومان که از لحاظ بیس نرم و کیفیت صدا خوب باشه.ممنون میشم بهترین ها رو که تو رنج 50 60 هستن رو معرفی کنین.بیشتر نشه .ممنون:11:
سلام عزیزان ... 3 سال پیش هدفون آروانا گرفتم و خیلی پسندیدم ... الان افسانه شده چون همه جا اومده و باید بره موزه ... تا قیمت 200 تا چی بگیرم که جا پای اون بزاره .... چه مارکی و کجا ... چون مسافرم و تا 2 روز دیگه تهران هستم ... لطفا اساتید خفن هدفون این فقیر موسیقی رو هدایت کنن ... ممنونم
متاسفانه از اساتید کسی راهنمایی نفرمود ... عجالتا AKG K370 به قیمت 165تا گرفتم ... چون با ایفون استفاده میکنم گمونم با توجه به صدایی که میشنوم خرید خوبی بود :8:
دوستان 1 سوال من از یه سایت Creative Ep-830 خریدم الان دستم رسیده اما چرا روی گوشی هاش نوشته Z E N ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون 24 hr وقت دارم برگشتش بدم
رو خیلی از محصولات کریتیو نوشته زن چیز عجیبی نیست مدلشونه فکر کنم تو دیاروشن قبل هر کلمه ایی میگن زن :31:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان می خواستم نظرتونو در مورد این هدفون بدونم چون قراره کسی برام از اون ور آب بیاره
creative aurvana in ear3
با سلام به همه!
دوستان من یک پیلر موزیک دارم که بلوتوث را هم ساپورت می کند. حالا یک هدفون خوب می خواهم که بلوتوث باشه و باتری هم تا حد امکان خوب نگه دارد. مشکل من این است که اولاً اغلب مارکها میکروفون هم دارند که من اصلاً نمی خواهم. دوم اینکه از هدفون بتوانم کارهای عادی مثل خواند و جلو و عقب کردن و ترک بعدی را انجام بدهد. مهمتر از همه نمیخواهم از این هدفونهای پت و پهن باشه چون در حال ورزش و حرکت می خواهم ازش استفاده کنم که یکمقدار ضایع است ضمناً می خواهم روی گوش هم خوب بایسته و لازم نباشه هی درستش کنم.
یک مدل خوب و اگر میشه با قیمتش بهم معرفی کنید.
راستی یک سوال ما دوجور هدفون بلوتوث داریم یک اونهایی که یک وسیله کوچک دارند که به جک استریو دستگاه ها وصل می شوند و یکی که باید بلوتوثی پخش شود و اینها می گیرند و پخش می کنند.
اگر دستگاهی بلوتوث داشته باشه از هر دوش می شه استفاده کرد و یا اینکه بستگی به دستگاهش دارد؟
متشکرم.
سلام دوستان به نظر شما خفن ترین هدفون وایرلس برای فیلم دیدن تا مرز قیمت 350 تا 400 تومن چیه؟
با سلام خدمت دوستان.
من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم
این تاپیک رو کامل خوندم
و متوجه شدم میشه تا 100 تومن یک هدفون خوب گرفت
یک مک بوک دارم و میخوام موزیک رو با کیفیت عالی گوش بدم
یعنی این هدفون رو فقط واسه موسیقی میخوام
تنها چیزی که برام مهمه کیفیت پخش صدا و باس و ...
و کیفیت خود هدفون یعنی از لحاظ خرابی و طول عمر و ...
یه چیزی باشه عمری
میکروفون هم اصلا به دردم نمیخوره..
روی برند خاصی و زیبایی هم تعصبی ندارم
ممنون
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنج ٢٠٠ تومن من شديدا از bose e2 راضيم
راحتيش بيشتر از تمام هدفونام بوده تا به حال
توصيه ميشه واسه كسايي كه مدت زيادي استفاده ميكنن