دوربین 8910 از 8510 , n86 کمی ضعیفتره اما فیلمبرداریش خیلی بهتره
Printable View
دوربین 8910 از 8510 , n86 کمی ضعیفتره اما فیلمبرداریش خیلی بهتره
نمیدونم چجوری نظر میدیم ! من که 3 تا 8 رو بزارن کنار هم نمیتونم بگم کدوم بهتره تا جز به جز مقایسه نشه ...
به زودی هم ریویو و مقایسه دوربین 8910 و n86 و بقیه 8 تی ها میاد !
البته بگم که روزای اول همه بچه های se c905 رو دوربینشو غول توصیف میکردن و هر کی داشت میگفت عالیه و از 8510 و غیره هم بهتره ... وقتی ریویو gsm arena اومد نتیجه بر عکس شد !
بهتره بزاریم جز به جز مقایسه بشه .. وقتی سامسونگ خودش میگه بهترین 8 که زدم 8910 هستش حالا ما میایم میگیم 8510 بهتره !
فقط 8510i .
این دو گوشی یه سال با هم اختلاف زمانی دارند.
و نسبت به قیمت و کاراییش معلومه که 8510i خیلی از n86 سر تره.
نوکیا هرچی میره جلو افتضاح تر میشه.
تایید میشه من از تا گوشی سیمبین خوشم اومد یکی 8510 بود یکی 8910 واقعا گوشی های خوبین (البته به جز سیستم عاملشون)
قدرت که دارن قیمت مناسب تر هم که دارن
چیپست گرافیکی هم که دارن دیگه چی می خواین ؟ :دی
ngageمیخوایم...نقل قول:
چیپست گرافیکی هم که دارن دیگه چی می خواین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دوام بودن....
از نظر نرم افزاری مجهز بودن...
شما به ان 97 میگین افتضاح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوکیا هرچی میره جلو افتضاح تر میشه.
به 82 میگین افتضاح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایول اگه اینا افتضاحن که 810 دیگه باید تخته کنه...
خدمت شما دوست عزیز باید بگم که I8510 انگیج رو اجرا می کنه و همین الان هم رو گوشی من نصبه.:21:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تنها گوشی غیر نوکیا هست که انگیج روش اجرا میشه.:27:
سیمبین ویرایش سوم و جاوا رو هم داره.:27:
دارای شتاب دهنده گرافیکی هم هست.من خودم یه زمان از طرفدار های نوکیا بودم ولی خودتون هم می دونید که
یکی دو ساله نوکیا گند زده به خودش.هر گوشی که میزنه یه چیزش کمه.چرا نمیاد روی گوشی هایی مثل 5800
و 97 دوربین بهتر بذاره ؟ چرا واسه 86 صفحه رو میکنه 2.6 ؟ چون در اصل میخواد همه گوشی ها فروش برن و
در اصل نوکیا نمی خواد یه گوشی 6 ماه هم دست مصرف کننده بمونه.هر گوشی از این کمپانی که یه چیزی
کم داره.
الن نمیشه این بحث رو تو این تاپیک ادامه داد اخه نه جاشه ونه خوبه وواسه صاحاب تاپیک بده....
ولی یه جمله همه به دوربین گوشی نیگاه نمیکنن من شخصا 5800 رو به 8510 ترجیح میدم به خاطر خیلی دلایل حتی اگه دوربینش 2 بود.....
در كل N86 رو با سازه كار N82 ساختند يعني فقط دوربين و سيستم عامل و كمي سرعت
دوستان خواهشن قضاوت بی مورد روی یه برند ویه گوشی نکنیم...
الان این دوستمون میگه ان86 با سازهکار ان82 هست
اگه بودکه ال سی دی amoledنمیذاشتن واسش....تازه با اینچ بیشتر..
اصلا طرحش رو به قول خودمون کشویی نمیکردن..
این حافظه هم واسش نمیذاشتن که نه؟؟؟
راستی دوست خوبم مگه ان 82 تو سال تولیدش کم سرعت داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!با اینکه حدودا3 سال ازش میگذره.......
به خاطر قیمتش ؟نقل قول:
الن نمیشه این بحث رو تو این تاپیک ادامه داد اخه نه جاشه ونه خوبه وواسه صاحاب تاپیک بده....
ولی یه جمله همه به دوربین گوشی نیگاه نمیکنن من شخصا 5800 رو به 8510 ترجیح میدم به خاطر خیلی دلایل حتی اگه دوربینش 2 بود.....
در کل 8510 به صرفه تر هست.....
5800 هم به صرفه هست ولی کیفیت ساخت و سخت افزار 8510 در حد بالاتری قرار داره....
در کل من از سری های جدید نوکیا خوشم نیمد و راضی نمیکنن منو....
اگر هم روزی بخوام سیمبین بگیرم سامسونگ می گیرم (هم ساپورت قوی تری دارن هم قدرتمند ترن)
من نمیدونم این لنز کارل زایسی که نوکیا ازش استفاده میکنه به چه در دی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لنز مشهوریه پس چرا عکسهاش اینجوری زرد میوفته؟؟؟؟؟؟؟
همیشه عکسهای نوکیا تو زردی و آبرنگی بودن مشهورن.:27:
سلام
دوستان عزیز تا یکی دو روز آینده با کمک دوست عزیزم حسن یه مقایسه کامل از دوربین ان86 و 8510 میزاریم براتون.:11:
اینم همون عکس قبلی و در حالت اتو .اون قبلی شانسی بود و مشکل داشت حس میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در حالت incandescent
حمید جان اینجوری قبول نیست چون 8510 تنظیم میخاد ....نقل قول:
اصلاً من گوشیمو بهت نمیدم :31:
مثلاً ببین اولی حالت اوتو هست و دومی با تنظیم :
اینم عکسی که خودت با ان86 گرفتی :
اون عکس آمبولانسرم که نمیدی آپ کنم :31:
:31:
آقا من نمیدونم این سامسونگا این همه سرسختن یا این حسن موتوری:31:
ما امروز رفتیم بعد مدتها با این حسن کچل :31: کلی عکس مقایسه ای گرفتیم از شانس بوقمون اومدیم خونه تا همه عکسهایی که من گرفتم رو 1.3 مگا بوده:19: .
حالا تا فردا یا پس فردا یه مقایسه درست میکنیم.:11:
خب سایز عکس که ربطی به رنگ بندی ندارهنقل قول:
فردا که گوشیمو بردی بزارش رو vga مال خودتو بزار رو 8 مگا اصلاً مهم نیست :27:
این همه زور نزن سامسونگیه ......:31:نقل قول:
عکس هارو که گذاشتم دیگه بهونه نیار:21:
در ضمن رنگبندی بنظرم عکس اولت خوب بود بقیشو دیگه خودت بهتر میدونی.
متاسفانه یکی از ایردات دوربین گوشی های سامسونگ همینهنقل قول:
حمید جان اینجوری قبول نیست چون 8510 تنظیم میخاد ....
اصلاً من گوشیمو بهت نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تنظیم نکنی عکس های خوبی در حالت اتو نمیگیره
تنظیمات انجام ندین تو حالت اتو عکس های 86 کاملا از همه جهت سر ترن !!!
خب عکس اولی اوتو بود .... به نظرت کدوم بهتره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون علیجان از حسن نظرت.
عکس اولی حق با حسن هست.
چون دوتا گوشی در حالت اتو بود.
نظر من رو بخوای عکس اولی اینوو محدوده ی رنگ عکسهارو بهتر نشون داده و عالی عمل کرده و یکمی عکسش شارپ هست ولی در کل عالی گرفته ولی در مورد عکس ماکرو در یک مورد برابر میدونم و در یک مورد هم بنظرم ان 86 بهتر گرفته.
و در رابطه با تنظیمات سامسونگ بنظرم تویه محیط باز اتوش مشکلی نداره و عالی عمل میکنه فقط تویه محیط تاریک و محیط خونه و کم نور کمی نیاز هست باهاش ور بری که خوب جواب بده.
البته واید بودن ان 86 هم نباید فراموش بشه چون خود این واید بودن علاوه بر یکسری مزایا بزرگ عیب هایی مثل
کمتر شدن جزعیات هم داره .
ودر کل نظر من اینه که هر شرکتی از یک نوع color tune خاص خودش استفاده میکنه که این باعث میشه هر گوشی تویه محیطهای متفاوت جوابهای متفاوتی هم بده .
i8510ازنظر دوربين حرف نداره.خشگله.LCDبزرگي داره.
ولي من N86به اون ترجيح ميدم.واقعا ان86 گوشي آسي هست...
ولي دوستان اينو همه قبول دارين که دوربين همه چيز نيست و با توجه به اين که دوربين اين دو گوشي تقريبن برابر هست و هر دو قابل قبول هستن در نتيجه بايد به موارد ديگه اي از جمله سخت افزار نيز توجه کرد.
مثلن ان86 با داشتن سي پيو قويتر هم چنين ال سي ديه با کيفيت تر در کنار فرستنده ي اف ام گزينه ي بهتريه.....
در عوض چیپ ست گرافیکی نداره ! .. یا صفحه نماش کوچیکتر .. کلا oled نوکیا مالی نیس و با amoled سامسونگ فرق میکنه .. مثلا زیر نور افتاب اصلا بدرد نمیخوره .. فقط تو شب خوبه ..
سلامنقل قول:
من نمیدونم شما با چه نوع amoled دسترسی دارین؟
من که با 8910 کار کردم و مثل ان86 بود.زیر نور آفتاب کمی دیدش کمتر میشد دقیقا مثل ان86.
نمیدونم شاید گوشی که شما کار کردین یچیزه دیگه بوده.
این خصوصیت ماله تمام صفحات oled هست و ربطی به سامونگ یا نوکیا یا هرچیزه دیگه ای نداره.
نقل قول:
سلام عزیز 8300 که خیلی خوبه زیر نور افتاب ! 8910 هم نگاه کردم خوبه ... ولی 86 اصلا دیده نمیشه ...
سلام دوبارهنقل قول:
والا نمیدونم شاید 8910 های شما خارجیه:31:
والا اینی که من بهش دسترسی داشتم همینطور بود .
احتمالا کنتراست تصویر 8910 شما رو 1 بوده و 86 انتها بوده
ای بابا فوش میدی؟:31:نقل قول:
دیگه بعد یه عمری اینقدر گاگول نیستیم حاج محمد.:11:
اقا ما زمین خوردتیم .. احتمالا مشکل از 86 بود که دیدم چون کنتراستشو نگاه نکردم
سلام دوستان.فقط 8510
حرف نداره تو دوربین.n86 هم خوبه البته!
بله جناب مریخ همه میدونیم دوربین همه چیز نیست!
شد شما یه بار از سامسونگ تعریف کنی.نه خدایی شد!بسه دیگه
دوستان ال سي ديه 8910 يکي از بهتريناست بعد شما دارين با ان86 مقايسه ميکنيد.تعداد پيکسلاي دو گوشي را يه نگاه بندازيد.
ان86 نسبت به هم رده هاي خودش خوبه مثلن نسبت به 8510 بهتره.
چيپست گرافيکي با توجه به سي پيو قويتر در ان86 جبران شده.البته ميدونم که چيپست کاراييه کاملن جداگانه اي از سي پيو داره ولي در کل به نظره من با توجه به سي پيو قدرتمند تر در ان86 اين مورد ديگه زياد به چشم نمياد.نقل قول:
در مورد ال سي دي هم ماله نوکيا هر چي باشه از 8510 بهتره.
من 8510 را نديدم ولي مال ان86 بسيار عالي ميباشد و با توجه به اطلاعاتي که دارمن مطمعنم که نسبت به 8510 بهتره.
چون پيکسلاي مساوي دارن ولي ان86 با توجه به کوچکتر بودن کيفيت بهتري داره همچنين ان86 oled ميباشد
ساسونگ هم گوشي هاي خوبي ميزنه ولي در مقايسه ي کلي 8510 و ان86 تقريبن در يک سطح قرار ميگيرن و هر کدام مناسب براي سليقه اي ميباشن و در نهايت به نظره من تا حدودي هم ان86 گزينه ي بهتري ميباشد.نقل قول:
در مورد خوب بودن ساسونگ هم بايد بگم که 8910 گوشيه بسيار خوبيه و بسيار بهتر از ان97 عمل کرده و تنها قوت ان97 در کيبرد سخت افزاري ميباشد.
به به بزن دست قشنگرو
چه عجب!
والا موضوع تاپیک در مورد 8510 هست 8910 از کجا اومد:13:
شاد باشید:11:
همينو بگونقل قول:
نظر كلي خودم (هر چند دوست ندشاتم نظري بدم)
هر دو گوشي شبيه هم هستند
نظر شخصي خودم ان86
اما اختلاف اين دو گوشي خيلي كمه و در يك حد هستند
البته با توجه به به روز بودن ان86 و همچنین سی پیو قویتر در کنار ال سی دیه با کیفیت تر و دوربین با تکنولوژیه جدیدتر من به دوستانی که قصد خرید یکی از این دو گوشی را دارن ان86 را پیشنهاد میکنم.در ضمن ان86 باطریه قویتری داره.
8510 هم خوبه ولی ان86 تا حدودی بهتر میباشد
اگر از مگاپیکسل صرفنظر کنیم (شفافی و زنده بودن تصویر) pixon12 بهتر از ایناس؟
اگه کاری به مگاپیکسل نداشته باشیمنقل قول:
پیکسون 12 دریچه متغیر دیافراگم داره
ترکینگ تاچ فوکوس داره
فلش زنون خیلی قوی داره
تنظیمات دوربینش از ان86 بالاتره
رنگ بندیشم بهتره
سرعتش شاترش خیلی بالاست که این باعث میشه لرزش دست عکسو تار نکنه
و از همه مهمتر اینکه نویزش خیلی پایینتره
و...
اگه دوربین عالی میخای پیکسون 12 انتخاب خوبیه
اخه اینم بحث داره؟!خب معلومه که n86 بهتره.100% بهتر اون رو خواسته عرضه کنه.
n86 حدود 1 سال بعد از تولید i8510 به بازار اومده.
طبیعتا نوکیا قبل از تولید n86 یه نگاهی به مشخصات و امکانات i8510 انداخته دیگه!!!
طبیعتا هر چیر جدیدتری بهتره ....
بلهنقل قول:
حرفتون تا حدودی درسته.