مرسی از این که لینک دانلود رو قرار دادی . الان گذاشتم دانلود شه . منم دوبله فارسیش رو دیده بودم . هموند به خاطر اینکه دنده رو دیر عوض میکرد فشار زیادی به ماشین آورده بود .نقل قول:
در مورد استیگ من کلاً نظری ندادم .
Printable View
مرسی از این که لینک دانلود رو قرار دادی . الان گذاشتم دانلود شه . منم دوبله فارسیش رو دیده بودم . هموند به خاطر اینکه دنده رو دیر عوض میکرد فشار زیادی به ماشین آورده بود .نقل قول:
در مورد استیگ من کلاً نظری ندادم .
بچه ها بحث استیگ رو تمومش کنید.چون اگه helmet را برداره بگه بابا مسلمونا من شوماخر نیستم بازم اینجا بحثه
کسی خبر داره فصل جدید کی شروع میشه
بچه ها یه پست هست که لینک Mkv همه سیزن ها رو داره ، دوتا آپلود سنترش واسه من فیللللتره
چیکار کنم ؟
می خوام کم حجم باشن نهایت 200Mb هر پارت..........
از کجا بگیرم ؟
برو قسمت تنضیمات بیار روی adishide flied بعد لینک رو فعال کن .نقل قول:
بعد اومدی روی صغحه ی دانلود mki رو غیر فعال و درصد فایل رو ۲۰ درصد بکن . بعد اجرا و فایل رو دانلود کن .
فیلم زیر به حجم 2.8MB مربوطه به 03x07 - 2003.12.14 که یه مقایسه ای بین سه خودروی اصالتاً انگلیسی انجام میده
مورگان پلاس 8 > مورد حمایت ریچارد هموند
نوبل>کلارکسون
روور سدان>جیمز می
در آخر نتیجه گیری میکنن کدوم یکی انگلیسی تره! که جالب و خنده داره
تشکر از یکی از دوستان که زحمت آپلود کردنشو کشیده
[HTML]http://www.4shared.com/file/z5VfTZh2/Movie.html[/HTML]
بچه ها چند روز پیش تویک ویدئو دیدم که sTIG اصلی (سیاه پوش از توی دریا بلند میشه و فرار میکنه) نظرتون راجع بهش چیه؟کد:www.you.tube.com
نشد رفتم وی پی ان گرفتم !!! :31:نقل قول:
بچه ها کسی زیر نویس فارسی سراغ نداره تو نت دانلود کنیم ؟
کاملترین جانقل قول:
[HTML]http://subscene.com/[/HTML]
البته فیل خوردتش.ولی میبینم که ابزار از پا درآوردن فیل رو داری:21:
من فقط تونستم فصل 14 اپیزود 1 رو پیدا کنم
اگه کسی داره فارسی ها رو مال فصل 14 و 15 رو کامل بزاره.............مرسی.
چی شد ، کسی نداره زینویس های فارسی 14 و 15 رو ؟
زیرنویس فارسی مجموعه ی تاپ گیر خیلی خیلی کمه.چون هنوز کسی ترجمه نکردهنقل قول:
منکه همیشه انگلیسی شو دانلود میکنم و برای بیشتر فصلها غیر بعضی فصلهای اولیه وجود داره
بچه ها میشه فصل 14 و 15 رو لینک MKV هاش رو یه جایی دیگه آپ کنید به جای اون 2 تا ؟
آیا هرچیزی که توسط آستون مارتین تولید شود، بهتر از هر چیزی است که توسط فراری ساخته می شود؟ آیا پورشه 911 واقعا چیزی فراتر از یک فولکس واگن مجلل شده نیست؟ آیا سه چرخه Reliant Robin انتخاب ممکن برای جایگزینی شاتل فضایی خراب است؟ و بالاخره، Stig چه کسی است؟
این ها سوالات متداولی هستند که تقریبا تمامی بینندگان و هواداران برنامه بسیار پرطرفدار و پر بیننده تاپ گیر (تخته گاز) در ذهن خود می پرورانند. و در مورد شخصیت Stig، این عبارت یکی از عباراتی است که بیشترین جستجو را در موتور جستجوگر اینترنتی گوگل به خود اختصاص داده است. افراد بسیاری نیز به عنوان استیگ معرفی شده اند. یکی از این افراد مایکل شوماخر، راننده مطرح فرمول یک بود که همین سال گذشته به یک باره با لباس سفید استیگ در این برنامه ظاهر شد و نقاب از چهره خود برداشت. البته این نمایشی بیش نبود.
شما هم وطنان عزیز نیز قطعا این برنامه را دیده اید و سوالاتی پیرامون شخصیت استیگ ذهن شما را نیز مشغول ساخته است. اگر دوست دارید در همین شک و هیجان این شخصیت باقی بمانید پیشنهاد می کنم همین حالا این صفحه را ببندید چون می خواهیم راز استیگ را برملا سازیم. خوب... هنوز با ما هستید؟ باید بگویم با شواهدی که منابع آگاه ارائه داده اند، ظاهرا این شخصیت کسی نیست جز بِن کالینز. این مسئله با بررسی پرونده مالی کمپانی Collins Autosport، که کمپانی بن کالینز می باشد، رو شد. لازم به ذکر است کالینز در فیلم ذره ای آرامش جیمز باند نیز به عنوان بدل آستون مارتین او را می راند.
بنابه گزارش های منتشر شده، حساب این راننده سابق قرمول 3 در سال 2003 به یک باره با افزایشی قابل توجه روبرو شد. این دقیقا همان زمانی بود که شخصیت استیگ سفید، جای شخصیت استیگ سیاه را که به تازگی مرجوم شده در برنامه تاپ گیر گرفت. آن گونه که در گزارش آمده، این مبلغ از سرویس رانندگی شبکه BBC و مخصوصا برنامه تاپ گیر به حساب او واریز شده است.
خوب، به نظر می رسد مسئله Stig هم به خوبی و خوشی حل شد و شما عزیزان می توانید ذهن خود را از این مسئله به مسئله نه چندان مهم آب و نان معطوف سازید!
منبع :
کد:www.cariran.ir
قبلاً یه صحبت مفصلی درباره ی هویت استیگ داشتیم
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5258677[/HTML]
همونجوریکه گفتم Paparazzi های زیادی هستن که حقوق میگیرن تا ریزترین مسائل زندگی Celeb ها و افراد مهم را با روشهاییکه حتی تصورشم سخت باشه کشف کنن.اینم یه نمونه که شما رو کردی.حساب بانکی این بابا رو بعد 7 سال دوندگی تونستن چک کنن!!!!!!!!
باز هم در مورد Stig
کد:http://news.yahoo.com/s/ap/20100901/ap_on_en_tv/eu_britain_top_gear
از کدوم کانال و کی پخش میکنه؟؟
فعلاً فصل 15 تموم شده.یه چند ماه دیگه فصل 16 شروع میشهنقل قول:
ولی ظاهراً یکسری کانالها دارن قسمتهای قدیمی رو دوبله میکنن و پخش میکنن.توی صفحات قبل گفته شده
خب ظاهرا هویت stig هم مشخص شد:31:نقل قول:
فکر میکنم تو فصل جدید باهاش خداحافظی کنن و stig جدید با رنگ لباس جدید ببینیم:20:
/////////////
من دیشب فصل 15 را تمام کردم....واقعا عالی بود مخصوصا اینکه این فصل را با کیفیت HD دانلود کرده بودم
کلا هر فصل بهتر از فصل قبلی:8:
امیدوارم هرچه زودتر فصل جدید شروع بشه:20:
آقا لینک کامل فصل 15 رو میزارید ؟
Mkv باشه بهتره...
یه مدت پیش داشتم تاپ گیر رو نیگا میکردم
داشتن با کامیونها رانندگی میکردن
3 تا کامیون بود.یکیشون رنو ماگنوم بود ولی اون دو تا رو نمیدونم
توی یک قسمتش یه وسیله شکننده میزاشتن پشت کامیون ها و مجریا باید با کامیون خودشون نیم گلاج میگرفتن تا ببینن کدوم ماشین از این لحاظ بهتره
کلارکسون رنو ماگنوم رو میروند نیم کلاج گرفت و وسیله ای(میز بود)که گذاشته بودن رو نشکوند(اینقدر نیم کلاجش خوب بود)
بعد اون دو تای دیگه اومدن و با دستای خودشون میز رو شکوندن تا کلارکسون برنده نشه:31:
حیف که زیرنویس عربی داشت.حیف
فصل 12 قسمت اول مربوطه به سال 2008نقل قول:
هموند سوار ERF EC11 بود-کلارکسون سوار مگنوم - جیمز می سوار Scania 94D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل 15 رو کامل کسی لینک هاش رو نداره بزاره ؟ به جز اونایی که توی صفحه های قبل هستن
یه سوال دارم ، کسی عکسی از دوبلورهای این سه نفر نداره؟!
منظورم جرمی کلارکسون ، ریچارد هموند و جیمز میه...
ممنون!
فصل 16 کی شروع میشه؟
امشب برنامشون در بی بی سی پ خیلی قشنگ بود هم مهمان معروفی داشتن Mark Wahlberg، هم تست ماشینش جالب بود.
میخواستن رنو Avantime رو با اصلاح کردنش به رکورد Mitsubishi EVO در پیست برسونن که خیلی جالب بود.
فقط یک نکته هست که اونم اینه که تو برنامشون حرف های یه خورده ناجوری میزنن که حداقل تو فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده، تو این قسمت بیشتر بود.
دوستان کسی میدونه این برنامه اصلیش(انگلیسی) رو کدوم کانال پخش میشه که تو ایرن بگیره.(بی بی سی فارسی هم که مسخره لا اقل هر دفعه 10 دقیقه اش رو ور میداره که بین اون یه ساعته دو تا خبر جا شه که معمولا هم از بخش خبر تخت گاز هست)
چون مثلا همین سیزن 15 که میفروشن از بی بی سی 2 و بی بی سی اچ دی ضبط شده که بی بی سی 2 رو آسترا هستش که من امتحان کردن اون فرکانس نمیگرفت(یا تو ایران یا تو تهران یا رو خونه ما بیم نداره) و بی بی سی اچ دی هم رو هاتبرد فرکانش قطعه بالاخره دوستان کسی اگه آسترا داره این فرکانس ها رو امتحان کنه ببینه میگیره یا نه:
10773H22000
10788V22000
10803H22000
10818V22000
10847V22000
این قسمت ماله عهد بوقه.تازگیها که دارم فصل 8 و 10 رو با زبان اصلی میبینم مارک والبرگ مهمونشون بودنقل قول:
حتی هیچی هم از انگلیسی سرتون درنیاد بازم با زبون اصلی ببینین خیلی بهتره
واقعاً بیکارین یا بیحالین که میرین از بی بی سی نگاه میکنین..
سلام
از کجا میشه تمام قسمت های دوبله ای که بی بی سی فارسی پخش میشه رو دانلود کرد ؟
تو خود سایت بی بی سی میزنه که حتی اجازه ی نمایش اینترنتی هم نداره ! چه برسه به دانلود !
اوایل سال آینده، ولی هر سال که میره جلو همش کوتاه تر میشه فصولش، فکر کنم به خاطر مسائل مالی باشه، چند فصل پیشا 10 قسمتی یا بعضاً 12 قسمتی بود، این فصل های گذشته 7 قسمت شده بود ولی این فصل آخری (15) که 6 قسمت شد، هر فصل آب میره جالبه.نقل قول:
من هرچی این فصل منتظر بودم SLS رو تست کنه نکرد خوده کلارکسون هم گفت تستش کردم عالی بوده ولی چیزی نشون نداد، این فصل جالب ترین چیزش همون حضور تام کروز بود که فوق العاده رانندگی کرد.
BBC بعضی از کانالاش کارتی هست مثل همون BBC HD که گفتی با این حال BBC 2 فکر کنم کانال آزاد باشه البته اینو مطمئن نیستم، Top Gear رو روی BBC one HD هم فکر کنم پخش میشه، BBC World هم البته با تأخیر در حد فصل پخش میکنه فکر کنم.نقل قول:
مصاحبه ی تنها مهمان ایرانی تاپ گیر :18: :14:
مصاحبه ی کمدین ایرانی امید جلیلی Omid Djalili با کلارکسون در سری6
وای ی ی ی ی.... وقتی کلارکسون عکس پیکان رو بعنوان خودروی در حال ساخت در ایران نشون جلیلی داد چقدر همه ی تماشاگرها تعجب کردن:41: کلارکسون گفت آمریکا همش از فناوریهای در حال پیشرفت هسته ای در ایران میترسه در حالیکه ماشینهای در حال ساخت ایران مال 65 سال قبله! :16:
لینک دانلود
[HTML]http://wpc.281e.edgecastcdn.net/80281E/s/s/17/media17/2008/Aug/28/LiveLeak-dot-com-219631-omid.flv?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db6 5f5e99818bbdf904c4dd2d2eb2d&ec_rate=130[/HTML]
یا از اینجا مسقیم ببینین
[HTML]http://video.google.com/videoplay?docid=-186777058750323302[/HTML]
چند بخش از قسمت های فصل پانزده رو دانلود و بعد دیدم واقعا حال کردم.
بخش: جیمز با یک تویوتا هایلوکس که قبلاً به قطب شمال رفته است به آتشفشانی در ایسلند می رود و سنگ های پرتاب شده از اتشفشان رو جمع میکنه ، فوق العاده بود.
بخش: جیمز با بوگاتی ویرون اسپرت جدید رکورد 258 مایل در ساعت را ثبت کرد. عالی بود، یعنی وحشتناک بود فقط ببینید.
بخش: تست آئودی R8 spider با porsche 911 turbo convertible که عالی بود.[COLOR="Silver"]
اقا اینکه بن کالیز استیگ هستش درسته!
از فصل 16 هم قراره یه استیگ جدید جایگزین بشه!
دوستان من موندم تو کف استیگ...
آخه این کیه؟؟
کیه که میتونه رکورد های به این خفنی بزنه؟؟؟
top gear Australia با top gear معمولی فرق داره؟؟؟
حالا جالب بود این دفعه تام کروز رکورد استیگ رو زد.نقل قول:
بله دوست عزیز فرق میکنه، TopGear چندین برنامه در کشورهای مختلف داره که استرالیا هم یکیشه تو روسیه هم داره جدیداً هم که قراره Top Gear USA پخشش تو نوامبر شروع بشه.نقل قول:
top gear Australia با top gear معمولی فرق داره؟؟؟
دوستان لطفاً ص1 این تاپیک را ببینید تا کمی از سوالاتتان پاسخ داده شود؛بیشتر سوالات تکراری هستند... .
امشب برنامه ی تخت گاز قشنگ بود !
فراری FXX !!!! واقعاً رکورد عجیبی زد ! 1 دقیقه و 10 ثانیه و ... !!!
استیگ رو هم که ..... !
جریان این FXX فراری چیه که رکورد 1:10 رو زده ؟
فصل 15 یادمه بوگاتی ویرون اسپورت 1:16 زد و اول جدول بود بعد گامبرت بود با 1:17 و اصلا اسم فراری FXX و رکوردش توی لیست نبود امروز اینو دیدم تعجب کردم :18: