سلام
میخاستم بدونم اف اف (معمولی) رو چطوری درستش کنم
همه چیز اف اف درست کار میکنه ولی در رو باز نمیکنه فکر کنم مشکل از تامر باشه
در باز کن رو سیماشو چک کردم دیدم هیچ برقی نداره
ولی ورودی تامر برق هستش
میتونید راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
ممنون :n01:
Printable View
سلام
میخاستم بدونم اف اف (معمولی) رو چطوری درستش کنم
همه چیز اف اف درست کار میکنه ولی در رو باز نمیکنه فکر کنم مشکل از تامر باشه
در باز کن رو سیماشو چک کردم دیدم هیچ برقی نداره
ولی ورودی تامر برق هستش
میتونید راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
ممنون :n01:
سلام .نقل قول:
سیستم درباز کن در حقیقت یک آهنربای الکتریکی داره که با زدن دکمه ی درب باز کن , اون آهنربا فعال میشه و دسته رو میکشه و درب باز میشه
. ببینین دو سیمی که به آهنربا وصل شده چه رنگی هست ؟
همون دو سیم رو در داخل ساختمون توی جعبه ی آیفون پیدا کنین .
یا کلید مشکل داره و بهش برق نمیده یا یکی از دو سیمی که برق رو به آهنربا میرسونه قطع شده .
با استفاده از اهم متر میشه راحت سیمها رو چک کرد که آیا قطع هست یا نه :
برق رو قطع کنین
دو سر سیمی که به آهنربا وصل شده رو قطع کنین و به هم وصلشون کنین
حالا برید توی ساختمون و همون دو سیم رو بزنین به اهم متر .
اگر عقربه رفت چسبید آخر پس سیمها سالم هست
اگر تکون نخورد یا یکی از دو سیم قطع هست یا شما اشنباهی اهم متر رو به سیمهای دیگه ای زدین
ممنون خیلی زیبا وکامل جواب دادی
درود بر اساتید گلم
کولر گازی ال جی دارم دو پلنه دو کمپرسوره قدیمی ! این را ار یک جا باز کردیم و گازش را جمع کردیم و بعد از دو ماه بردمش سرویسکار شستشو داد و اومد برام نصبش کنه
الان کار نمیکنه
پنل داخلی روشن میشه چندین ثانیه کار میکنه بعد خاموش میشه ! چراغ ارورش 5 بار میزنه
توی کاتولوگ شرکت نوشته ارتباط بین پنل داخلی و خارجی تست شواد و مدار داخلی و بیرونی چک شود
پنل داخلی که نمیتوئنه هر دو باهم خراب بشه احتمالا از پنل بیروی ، کسی اطلاعی داره چطور باید عیبش را پیدا کنم
ممنون میشم کمک بفرمایید
سلام . وقتی فقط فن رو روشن میکنین هم کار نمیکنه ؟ احتمالاً در نصب سیمها اشتباهی رخ دادهنقل قول:
سلام
من دیروز تلفن بی سیم پاناسونیک مدل KX-TG3711BX رو زدم به برق
( یه توصیه به دوستان اجاره نشین! اگه رفتید تو خونه جدید دیدید یه پریز سه شاخه هست که با ماژیک روش نوشته تلفن !! باز هم بهش اعتماد نکنین ! طرف فکر کنم تله گذاشته بود واسه من !!)
بعد از تماسی که اداره برق با ما داشتن تلفن بوق داره و خش خش میکنه، شارژ میشه، صفحه روشن میشه و همه خصوصیات رو داره غیر از توانایی تماس گرفتن
حالا سوال اینجاست که این تلفن بردش سوخته یا چیزی شبیه فیوز داره سر راه که اون سوخته باشه ؟
این تلفن ها وریستور دارند ؟ اگه اون بسوزه باز هم این حالت هایی که گفتم باز هم وجود داره یا تلفن کلا قطع میشه ؟
میتونم امید به تعمیر داشته باشم ؟
یه تعمیرکار خوب تو غرب تهران ام اگه کسی میشناسه ممنون میشم بهم بگه
درود
دوستان یک حافظه فلش هست که از قابش جدا شده بوده و در هنگام نصب بصورت اشتباه و برعکس وصل شده و برای وصل کردن اون از چسب قطره ای استفاده شده .
مقدار چسب استفاده شده هم زیاد بوده ... اگر حافظه فلش رو داخل آستون بندازیم تا چسب خودشو باز کنه به قطعات حافظه فلش آسیب میرسونه ؟
ممنون .
فکر نکنم مشکلی باشه. بُرد و آیسی مموری که مقاوم هستن . اگه LED ریز روی برد ( smd ) داشته باشه مطمئن نیستم. کلا استون زیاد قوی نیست و بیشتر نقش پاک کنندگی لکه ها رو داره مثل تینر و اسپری ناهید.نقل قول:
ولی حادثه خبر نمیکند :n02:
راستش الان با آستون یک کم مناطق چسبکاری شده رو با پنبه پاک کردم . ولی بیشتر از این که چسب رو جدا کنه جلد یا همون قاب حافظه فلش رو به نوعی میخوره و آب میکنه !
اینطوری اگه داخل آستون قرارش بدم فکر نکنم دیگه اثری از قاب حافظه فلش باقی بمونه !
از اون طرف هم هنوز نمیدونیم آیا به خود حافظه صدمه ای میزنه یا نه ؟!
سرکه چطوره ؟ :n02:
اصلا اینکار و بکن : اول دو دقیقه بزار تو یه استکان آب تقریبا گرم ( زیاد داغ نباشه فلش بسوزه - تقریبا زیر 50 درجه ). بعد سریع بنداز تو سرکه چند دقیقه.
میتونی از تینر و بنزین و الکل هم استفاده کنی. اگه بعد از اینا هم جواب نداد ، باید حلال چسب قطره ای بخری. ( شاید ابزار فروشی ها داشته باشن )
آقا مگه فلش جزو لوازم خانگیه؟:))
ولی نکنید این کارو فلش رو نندازید توی سرکه و استون و آب ولرم، بدیهیه ...نکنید:)
با سلام
می خواستم بدونم ترانزیستور اف اف تابا شماره qr1979 ، مشابه اون تو بازار چیه؟
سلام به همه ی دوستان.
من چند وقتی بود که به دنبال یک شرکت تعمیر لوازم خانگی معتبر می گشتم
خود نمایندگی ها اصلا خوب نیستند . یا خیلی دیر به کار آدم رسیدگی می کنند یا پرسنل کم تجربه می فرستند که نمی تونه تو خونه تعمیر کنه و یکی دو هفته وسیلتون رو با خودش می بره.
خلاصه بعد از کلی تحقیق شرکت تعمیرات لوازم خانگی پایتخت رو پیداکردم.
عالی هست این شرکت!اصلا باورم نمی شد که انقدر حرفه ای و سریع تعمیر کنند .تمام تعمیراتشون هم ضمانت 6 تا 24 ماه داره. من 24 ماهه گرفتم .
دوستانی که لوازم خانگی شون دچار مشکل شده حتما این شرکت رو امتحان کنند. نمی دونم نمایندگی شهرستان هم دارند یا نه ولی این وبسایتشونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اسپیکر کامپیوترم چند وقته که تک کانل شده یعنی یکی ازبلندگو ها کار میکنه (سمت چپ) واینکه یک چراق(پاور) ابی رنگ داره که یکسره چشمک میزنه ولی زمانی که درست بود چراغ ثابت بودش مدل اسپیکر microlab m563 ممنون اگر راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه از این مدل شسوارها دارین و خواستین بازش کنین , بدونین که تنها راهش اینه که پیچهای پشتش و قطعه ی کوچکِ سرش دربیاد تا بشه بازش کرد
مشکل اینه که قطعه ی کوچک سرش درنمیاد !!! چون 4 تا خاری از داخل قفلش کرده . تا درنیاد اون روپوش نقره ای درنمیاد
تنها راه بازکردنش به نظر بنده , بریدن زیر روپوش نقره ای هست که با کمی حوصله و با تیغ موکت بری میشه تمیز و مستقیم بریدش . بعدش هم راحت نصب میشه و مشکل خاصی هم به وجود نمیاره
اگر روشی بلدید برای درآوردن قطعه ی کوچک سر شسوار بدون بریدن , خبر بدین
سلام دستاه گیرنده دیجیتال secomخریدیم.بیش از حد حساسه.با خاموش و روشن کردن لامپ.جرقه فندک گاز.تلفن صحبت کردن کنارش و.. برفکی میشه
علت چیه؟!:n03:
آنتن داخل ساختمونه یا خارج ؟نقل قول:
سلام پشت تلویزیون یه پنجره هست بعد پشت پنجره تراس داره که انتنش اونجا نصبه..
وقتی تلویزیون و دستگاه روشنه و در حال کار با جرقه فندک گاز..روشن و خاموش کردن لامپ اتاق.تلفن صحبت کردن در کنارش تصویر و صدا قطع و وصل میشه و تکه تکه میشه مثل سی دی که خش داشته باشه و داخل دستگاه پخش کننده بذارین تصویر و صدا تکه تکه پخش میشه و هی گیر می کنه.:n14:
به نظرتون می تونه به علت نزدیک بودن انتنش باشه؟!
سلام دستان
چسب حرارتی خیلی کاربرد داره
در تعمیر لوازم برقی و الکترونیکی هم همینطور
مثلا اگر جائی سیمی به فیبر مدار چاپی لحیم شده و میترسین کنده بشه , میتونین بعد از لحیم کردن سیم , کمی چسب حرارتی بزنین پای سیم تا از تکون خوردنهای سیم و کنده شدنش جلوگیری کنه
به عنوان بست هم میشه از این چسب استفاده کرد برای جمع کردن و بستن چند سیم به همدیگه یا چسباندنشون به جائی توی بدنه ی دستگاه تا پخش نباشند و با قطعات دیگه تماس نداشته باشه
کلاً این چسب خیلی کاربردها داره
از چسباندن پارچه گرفته تا کاغذ و مقوا و چوب و آهن و پلاستیک و غیره
اگه بجای خوده دستگاهش ( هفتیر! :n02: ) با هویه زیر 40 وات آبش کنید و بچسبونید عالی میشه.نقل قول:
فقط با سطح صاف MDF سازگار نیست.
سلام
من افاف خونم وقتی گوشی رو برمیداری سوت میکشه. یک صدای ضعیفی هم میاد. ولی همسایهها مشکلی ندارند و در بازکن هم کار میکنه. میشه راهنمایی کنید میشه تعمیرش کرد؟
مارک افاف: آیفون
سلامنقل قول:
آیا همه چیز کار میکنه و فقط صدای اضافه داره ؟
اول کلید زنگ رو چک کنین که سیمهاش درست وصل شده باشه و یا به جائی اتصالی نکرده باشه
ممکنه یکی از همسایه ها مهندسی کرده باشه و باعث اختلال در اف اف شما شده باشه
باید یک نفر سیمهای دم در رو تکون بده و چک کنه و همزمان یک نفر در خونه گوشی دستش باشه تا هر تغییری رو خبر بده تا عیب پیدا بشه
بعدش گوشی رو چک کنین چون ممکنه سیمهاش دست خورده باشه یا اتصالی کرده باشه
بعدش باید سیمهای توی دیوار رو چک کنین در جعبه تقسیمهای بین راه . ممکنه دستکاری شده باشه
سلام دوستان
کسی میدونه علت سوختن سیم های انتهایی که به کمپرسور وصل میشه چیه؟ تا الان دو بار از نمایندگی اومدن درستش کردن ولی باز بعد از یه مدت دوباره میسوزه.
کولر اسپلیت ارت کول 24000
سلامنقل قول:
کمپرسور تعمیر شده ؟ سیمهای اصلی عوض شده ؟
اگر سیمهای اصلی نباشه پس احتمالاً از سیم نازک استفاده میشه و خیلی داغ میشه و میسوزه
اگر سر سیمها محکم نباشه هم باعث درست اتصال نداشتنش و داغ شدن و سوختنش میشه
اگر سیمها استاندارد هست و محکم هم نصب شده پس کمپرسور نیم سوز شده یا بد تعمیر شده و خیلی جریان میکشه (آمپر زیاد میکشه) و باعث داغ شدن سیم و سوختنش میشه
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
این کولر تقریبا هفت سال بدون هیچ مشکلی کار کرد تا حالا هیچ تعمیری روش صورت نگرفته حالا دو ماهه انتهای سیم متصل به کمپرسور می سوزه. من از کابل چهار استفاده کردم بازهم سوخت. حالا در حال حاضر خازنو عوض کردم از ترمینال های قوی صنعتی با سیم کابل چهار استفاده کردم و خیلی محکم هم بستم و چون کمپرسور خیلی داغ می شد نمد دورشو هم برداشتم تا شاید خنک بشه. این کارها رو کردم ببینم چی میشه. در ضمن تا حالا با امپرمتر مقدار جریانشو اندازه نگرفتم تا ببینم جریان زیاد می کشه یا نه؟ شما احتمالو به موتور می دید؟ در صورت معیوب بودن موتور پیشنهاد شما چی هستش؟ موتورو عوض کنم یا یونیت بیرونی دیگری بخرم ؟ در صورت عوض کردن موتور چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ ایا موتور با مارک توشیبا هم خوبه؟ میشه جاش گذاشت یا فقط همین مارک و مدل باید باشه؟ ایا منطقی و به صرفه هست که یونیت رو عوض کنم یا موتورو؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنونِ خدا
یونیتِ بیرونی یک موتور داره که پروانه ی رادیاتور رو میچرخونه و یک کمپرسور که گاز رو فشرده میکنه
به احتمال زیاد کمپرسور نیم سوز شده اما ممکن هم هست موتور رادیاتور نیم سوز شده
اگر کمپرسور به شدت داغ میشه پس به احتمال 99% همون نیم سوز شده و برق زیاد میکشه
با کمک کنتور برق خونه میشه مصرفش رو مشخص کرد
در ساعت کم باری (11شی تا 7 صبح ) یا ساعات میان باری ( از 7 صبح به بعد ) همه چیز رو از برق بکشید
اعداد کنتور رو یادداشت کنین
نیم ساعت کولر رو روی 19 درجه روشن کنین تا کمپرسور اصلا خاموش نشه
بعد از نیم ساعت ببینین چقدر برق مصرف کرده
روی بدنه ی کمپرسور توانش نوشته شده
متاسفانه در مورد تعویض یا تعمیرش اطلاعات کافی ندارم
فقط میدونم اگر تعمیرکار حرفه ای و با وجدان باشه و کمپرسور مشکل داشته باشه میتونه بازش کنه و اصولی تعمیرش کنه
به هر حال بهتره با چند تعمیرکار تماس بگیرین و موضوع رو توضیح بدین ببینین چی میگن و چند میگیرند تعمیر میکنند و چقدر گارانتی میدن برای تعمیرشون یا تعویضشون
سلام یه چند تا سوال دیگر هم دارم ممنون میشم پاسخ بدید:نقل قول:
می خواستم نظرتونو در مورد مولتی اسپیلت بدونم اینایی که دو فن دارن ارتفاع یونیت خارجی شون هم بلندتره.
1- وقتی میگن 30000 منظورشون چی هست چطوری این سرما تقسیم میشه بین دو پنل داخلی مثلا یکی بیست هزار یکیش 10000؟ می تونیم خودمون تنظیم کنیم که چه سرمایی از هر کدوم از پنل های داخلی خارج شود؟
2- از نظر سر وصدا در چه وضعیتی هستند؟ ایا سر و صداشون زیاد نیست؟
3- می تونم به جای یونیت خارجی 24000 خودمون از یونیت دو پنله استفاده کنم اونوقت ازهمون پنل ارت کول 24000 قبلی استفاده کنم و در کنارش یه دونه پنل دیگه خریداری کنم؟
4- از انجایی که جایی برای اضافه کردن یونیت خارجی دیگری ندارم پیشنهاد شما چی هست یکی از همین کولرهای دو پنله بگیرم یا برای اتاق دیگه کولر پرتابل 14000 استفاده کنم؟ کولر پرتابل از نظر سرمایش و سر و صدا برای یه اتاق 12 متری مناسب هستش؟
سلام ، یه سوال دارم کولر ابی ک تسمه رو نچرخونه یعنی موتورش سوخته؟اگه سوخته چجور وقتی تسمه رو دستی یه کم میچرخونی بعدش روشن میکنی کار میکنه؟و یه چیز دیگه اینه دکمه موتور رو میزنی صدا میاد انگار زور میزنه که تسمه رو بحرکت بده .این نکته رو بگم وقتی دو دقیقه روشنه ،موتورش داغ داغ میشه؟یکی راهنمایی کنه :n36:
در خوزستان فوق العاده گرم هستم و مشکل اساسی یک کولر گازی gree نوزد هزار پنجره ای دارم که سه چهارسال خوب کار می کرد اما چند روز پیش بعد از حدود 10 ساعت بدون مشکل یکدفعه بدون اینکه خاموش بشه یا اف کنه ، هیچگونه بادی از کانالهاش خارج نشد یعنی حالتی مثل اینکه خفه شده باشه نه باد سرد نه باد گرم حتی یک ذره به بیرون پرتاپ نمی کرد فکر کردم شاید زیادی کار کرده بنابراین 1 روز روشنش نکردم اینبار هم بعد از چند ساعت همون حالت پیش اومد اگه امکان داره مشکلو پیدا کنید
سلامنقل قول:
یعنی کمپرسورش کار میکنه و صداش میاد اما فنش کار نمیکنه و باد نمیزنه ؟
اگر بله , پس یا کلید خرابه یا موتور فن مشکل داره
آیا روی فن (بدون روشن کردن کمپرسور ) کار میکنه ؟
نقل قول:
با تشکر مجدد : گفتم که بعد از روشن کردن تا بعد از ساعتها بدون مشکل یکدفعه اینطوری میشه بدون اینکه آف کنه...توی این دو هفته اخیر 4 دفعه اینطوری شده اما بقیه روزها مشکل نداشته مثلا دیشب تا الان که خاموشش کردم یعنی بعد از 12 ساعت بدون مشکل کار کرد معمولا وقتی آف میکنه بادگرم داره اما در این مشکل وقتی دستمو جلوی کولر می گیرم گفتم که ذره ای باد پرتاپ نمیکنه در حالیکه در حالت آف نیست ...
هیچ دوستی نیست کمکی کند همچنان مشکل را داریم اما چیزی که تازه متوجه شدم بعد از سرویس و تمیز کردن پره های کویل پرتاپ چند برابر شد اما بعد از 10 ساعت کار مثلا و سرمای زیاد دوباره خفه می کند و لایه زیادی برفک روی پره های کویل مشاهده میشود حالا شاید با این راهنمایی دوستان وارد به کار بتونن راهنمایی دقیقتری کنننقل قول:
سلامنقل قول:
اون قطعه اسمش اِواپراتور کویل هست اما توی ایران بیشتر مردم بهش میگن اواپراتور
علتهای برفک زدن اواپراتور:
1- بسیار کثیف بودن فیلتر اسفنجی اواپراتور که باعث میشه جریان هوا بسیار آرام از اواپراتور رد بشه و اونقدر سرد بشه که برفک بزنه
2- بسیار کثیف بودن اواپراتور باعث همون علت 1 میشه . باید کولر باز بشه و با فشار بسیار قوی آب شسته بشه مثل شستشو با کارواش خانگی pressure washer
اگر اواپراتور خیلی خاک بگیره , این خاک در هوای شرجی تبدیل به شُل میشه و ذراتِ شل پرتاب میشه توی اتاق
3- خرابی ترموستات و آف نکردن
4- جدا بودن سنسور ترموستات از اواپراتور . باید با یک تکه پلاستیک وصل بشه به اواپراتور تا حدود 1cm ازش فاصله داشته باشه
اگر بچسبه به اواپراتور , کمپرسور تند تند آف میکنه و اگر خیلی دور باشه اصلاً آف نمیکنه
5- روشن کردن کولر در سرما یا هوای زیر 20 درجه
6- اگر فقط نیمه ی پائین اواپراتور برفک میزنه پس یا گاز کمه یا کمپرسور ضعیف شده نمیتونه با قدرت گاز رو فشرده و مایع کنه
7- نصب کولر گازی بزرگ و قوی برای فضای کوچک و یا نصب کردن کولر نزدیک کف اتاق
8- گاز بیش از حد
درضمن , نصب کردن کولر گازی پنجره ای و اسپلیت در ارتفاع بیش از 175 سانت اشتباهه و باعث مصرف برق زیاد , استهلاک زیاد و کاهش کارائی و خنک کنندگی میشه
نصب کردنش نزدیک کف اتاق هم اشتباهه
با تشکر مجدد : حالا میشه بعضی مواردو حذف کردنقل قول:
موارد 1 و 2 : چون شستشو انجام شد و حتی پرتاب باد زیادتر شد ( شستشو با قدرت زیاد آب) البته خیلی کثیفی داشت و رسوب لای پره ها رفته بود ولی بعد از سرویس و حدود 20 ساعت کار بدون مشکل باز حالت خفگی گرفت .
موارد 5 و 6 و 7 و 8 نیست چرا که دمای خوزستان میدونین چه وحشتناکه و تمام جلوی کولر یا همان اواپراتور کاملا لایه ضخیمی برفک زد و اتاق بزرگی است و محل نصب حدود 1 و نیم متری سطح زمینه و چند نکته دیگه :
1-اگه گاز بیش حد داره چرا توی 4 سال گذشته این مشکلو نداشت و این مسئله بعد از 4 سال بوجود اومده .
2- نکته مهم اینه که این اتفاق ظهرها نمیفته یعنی ساعت 2 شب به بعد و صبحها اتافق میفته
اینها نکاتی بود که گفتم شاید بهتر تشخیص بدید
سلام
چقدر از اواپراتور برفک میزنه ؟ کلش ؟ یا نصفه ی پائینش ؟
ترموستات روی چه عددی هست ؟
بعد از برفک زدن اگر درجه ی ترموستات رو کم کنین کمپرسور آف میشه ؟
کل اواپراتور برفک میزنه ..
روی عدد اخر 10
ترموستات روی 8 گذاشتم همون اولش یکبار آف کرد ولی این مشکلش حل نشد یعنی بعد از 10 ساعت کار روی عدد 8 بدون آف برفک زد و خفه کرد
ترموستات رو روی 4 بذارید ببینید باز برفک میزنهنقل قول:
سیم مسی ترموستات درست به اواپراتور نصب هست ؟
اون پلاستیک کوچک که میچسبه به اواپراتور و سیم ترموستات بهش وصل میشه وجود داره ؟
ترمستات روی اعداد پایین مثلا 4 یا 5 باعث میشه کولر گازی خیلی اف کنه یعنی هر 10 دقیقه که اذیت کننده است و اونهم توی خوزستان نمیشه اصلا استفاده کرد .نقل قول:
بله پلاستیک هست و سیم مسی هم روی اون نصب است و سر این سیم حدود 1 سانت با اواپراتور فاصله داره
سلامنقل قول:
روی 6 هم تست کنین و سپس 7
بنده خیلی احتمال میدم که روزنه های اواپراتور بعد از چهار سال به شدت کثیف شده و هوای کافی از لابلای روزنه ها رد نمیشه . برای همین هست که اواپراتور به شدت سرد میشه و برفک میزنه
پرتاب باد کولر هم باید خیلی کمتر از نرمال باشه
علت دیگری به ذهنم نمیرسه
اگر سیم ترموستات از اواپراتور دور بود میگفتیم علتش همینه که ترموستات برفک زدنِ اواپراتور رو حس نمیکنه اما شما میگین اون سیم سر جای خودش نصبه و مشکلی مداره
احتمالِ اول همون کثیفی بیش از حد اواپراتور هست
با تشکر مجدد : گفتم که همین 3 روز پیش کولر رو سرویس کردیم یعنی چندساعت با آب قوی تمیز تمیز کردیم و اتفاقا خیلی کثیفی و رسوب از اواپراتور خارج شد و مزایاش این بود که پرتاب باد واقعا زیاد شد اما بعد از این شستشو همون مشکل برفک باقی موند حالا ترموستات رو گذاشتم روی 7 ببینم چی میشه معمولا شبها روی عددهای پایین تر از 10 خیلی اف میکنه و ازاردهنده است باید ببینم امشب چی میشه که ترموستات روی 7 گذاشتم.نقل قول: