چه زود خودتو میفروشی ؟!!!:31::27:نقل قول:
بابا مگه تو 16000 امتیاز زدی آخه ؟ تو کل امتیازت چنده ؟!! :31: ( شوخی کردم )
راستی دیدید که یه نفر با چیت رفت و اول شد ؟!!! :18: زود حذفش کردند !
Printable View
چه زود خودتو میفروشی ؟!!!:31::27:نقل قول:
بابا مگه تو 16000 امتیاز زدی آخه ؟ تو کل امتیازت چنده ؟!! :31: ( شوخی کردم )
راستی دیدید که یه نفر با چیت رفت و اول شد ؟!!! :18: زود حذفش کردند !
یکی از دوستان به من گقت که یکی از بازی ها فکر کنم مار و عدد بود که می گفت چیت داره ولی من هر کاری کردم نشد...
شما ها چی جوری چیت می زنید...؟
یوزر من HessamFeatemi ..
حالا من ميرم جك مي كنم ! تا جمعه كه همه ي بازي ها باك بودن !!! شك دارم اين قدر سريع عمل كنن !نقل قول:
چرا مهردادو لو دادی ؟ :دینقل قول:
عجب ! احتمالا ريبورت logos رو دادي !!! D: !!
من 16000 امتیاز نزدم فقط 12000 تا زدمنقل قول:
فکر کردم تقریبی گفتی برای همین ترسیدم
کی چیت میزنه ؟ دیگه تقریبا بازی ها بدون چیت شدند !نقل قول:
من با مدیران سایت در ارتباط هستم ! می خوان که بازی های سایت Flyordie رو بیارن تو سایت و همه تقریبا آنلاین بازی کنند .
چرا واقعا دارن به سایت میرسند ! خوب پیش میرن .نقل قول:
کی گفت من اونو لو دادم !؟؟؟ عجب شر هستین شما ! یه کم بگذره جایزه رو از من می خوان !:31:نقل قول:
عجب کارهایی انجام دادین شماها !نقل قول:
چرا همه ی ایرانی ها سعی می کنند چیت بزنند ؟ چرا جنبه ندارند ؟ البته بعضی هاشون .
جداً تو بازی WOW برید و ببینید که همه ی بن شده ها ایرانی هستند ! :31:
من اومدم
بابا چیت چیه من که اصلا تو کارش نیستم فقط یه روشی هست بعضی وقتا استفاده میکنم روزی 800-900 تا امتیاز بیشتر شاید بگیرم که اونم فکر کنم حذف کردن از سایت
راستی چرا همدیگرو ادد نمیکنید ؟؟؟
logos رو ادد کنید من روزی 2300 امتیاز جمع میکنم که 10% میشه 230 امتیاز واسه شما
من که چیت نزدمنقل قول:
از باگ استفاده کردم
می خواستن درست طراحی کنن باگ نداشته باشه:31:
الان باگ درست شده ؟
خوش به حالتون شماها چقدر امتیاز دارید !!!!
تا الان که درست نشده
عزیز من ! کی گفت شما چیت می زنی ؟نقل قول:
من که وقت ندارم بازی کنم ! خیلی سرم شلوغه چند روزه ! ولی سر می زنم به بازی .
روشتو بگو تا ما هم استفاده کنیم .
اینجا که نمیشه البته روش راحتی نیست کلا باید بازی کنی تا امتیاز بگیری
منم اد کنین : m0hammad
این تاپیک چقدر شلوغ شده !!
باگ هاشو تقریبا بستن و دیگه نمیشه با اون روش ها رفت .نقل قول:
میگن که درست شده ! من که امتحان نکردم !نقل قول:
البته نگی بهتره !نقل قول:
چون بعضی ها دیگه واقعا شورشو در آوردن .
------------------------------
راستی جایزه هارو کاملا میدن و خالی بندی نیست !! هر جایزه ای ببری ! وای چه حالی میده فلش مموری رو ببری ! خوش به حال برنده ی فلش مموری !
قابل توجه دوستان و آشنایان :
با توجه به این که مدیران سایت در تلاش درست کردن باگ ها هستند . اگه می تونید باگ ها رو بگید تا به باگ ها رسیدگی بشه و سایت خوبی داشته باشیم !
با مدیران سایت حرف زدم و گفتم که من راضیشون می کنم . کلی شما رو تعریف کردم ! ضایع نکنید .
باگ هارو بگید تا سایت کامل و بدون باگ بشه !!
چرا همتون چیت می زنید ؟ بهتر نیست یه بازی سالم داشته باشید ؟ با کمک به مدیران سایت می تونید هم بازی سالم انجام بدید و هم ثواب کرده باشید .
راستی هر کسی یه باگ معرفی کنه یه سایت واسش معرفی می کنم که اس ام اس رایگان می تونید بزنید و شماره اختصاصی داشته باشید .
من هم دارم به مدیران سایت کمک می کنم تا سایت خوبی داشته باشن . دوستان خوبی هستند . جداً کجای ایران دیدید که بازی کنید و جایزه بگیرید ؟ بیاید کمک کنید تا سایت خوبی داشته باشند .
ممنون از همه ی دوستان !
اوه اوه !!!
حسام فاطمی خیلی تابلو ای !!!!!
51000 تو یه بازی ؟ آخه تابلو بازی چرا در میاری ؟
بهتر هستش این جور باگ هارو به مدیران سایت بگی تا اینکه استفاده کنی .
این باگو من پیداش کردم :31:نقل قول:
به یکی هم گفتم تو این بازی باگه تا وارد بازی شد فهمید حالا این مدیرا نمی فهمن؟
در مورد اس ام اس مجانی هم که خودت تاپیک زدی و به هرکی که میلش بذاره سایت رو بهش معرفی می کنی
راستی چی بهت می دن که اینقدر دنبال باگی؟
خب این وسط چی گیر اعضای تیم میاد به جز مدیر تیم البته ؟
شرمنده یه لحظه جو گیر شدم!!نقل قول:
اوه اوه !!!
حسام فاطمی خیلی تابلو ای !!!!!
51000 تو یه بازی ؟ آخه تابلو بازی چرا در میاری ؟
بهتر هستش این جور باگ هارو به مدیران سایت بگی تا اینکه استفاده کنی .
باگ هارو به ما هم بگین دیگه بی معرفتا
اگه بگردی خودت پیدا می کنی
خیلی ضایست
خب بگو ببینم بلدی !! :دی
پس تو ریپورت منو دادی ها ؟:31:نقل قول:
بهم زنگ زد !
دیگه میگی من باید حذف بشه کلا یوزرم اره ؟
عزیز دل با Fire Fox سرعت فلش کلی میاد پایین ! سیستم من اینجوری ! ماله دوستم نیست :31:
منم هی رو اینا کلیک میکردم امتیاز میداد ! :31: 16000 تا دیگه خسته شدم ول کردم :31:
بعد شانس من 300 تا داد فقط !!! بقیه رو نداد !!! 15700 تا رو خورد ! بعد هم که شما ریپورت دادی :31:
بهش گفتم موضوع رو ! قبول کرد :31:
به به !!! اره مشكل من هم همينه ! سيستم من هم وقتي فلش ها رو با فايرفوكس باز مي كنم اين جوري سرعتش مي اد بايين ! فكركنم اكه اشتباه نكنم ورزن فايرفوكس من 3.5 هست !نقل قول:
تست سرعت عمل رو انجام دادم از 62 مربع که نشون داد 810 امتیاز گرفتم!!
بعد بعد که بازی تموم شد وقتی دکمه چک کردن رو زدم نوشت "این مسئله قبلا برای شما حل شده است" !!!!
مال منم Mozilla Fire Fox 3.5 :31:نقل قول:
راستی توجه کنین اون بازی 16000 تایی من حذف شد :31:
عزیز من به من هیچی نمی دن ! بهتر نیست باز هاتو بدون باگ اجرا کنی ؟؟ بازی سالم داشته باشی . به خدا منم می تونم تو هر بازی 50000 امتیاز بزنم ! نمی خوام این کارو بکنم چون می دونم حق دیگران ضایع میشه .نقل قول:
قرار شده من بیشتر باگ بازی هارو بهشون بگم تا سایت بدون باگ داشته باشن !!
اعضای تیم که فعلا هیچی ! چون حالا سایت کاملاً فعال نشده . خوب هست ولی نه در حد اینکه مشهور بشه .نقل قول:
من اولش گفتم که خبر نداشتم از پی سی ورد هستش . بعداً فهمیدم .نقل قول:
من که با فایرفاکس کار می کنم چرا واسه من نمیاد پایین ؟؟:31: حتماً Addon نصب کردی ؟
آخه خیلی تابلو بود ! من خودمو کشتم و چند بار بازی کردم تا رکورد بزنم یهو دیدم شما 16000 امتیاز داری !!:18:آخه مگه میشه ؟ کف کرده بودم . بعد با سرعت کم بازی کردم دیدم کل امتیاز بازی میشه 365 !!! فهمیدم که حق منو خوردی !:31: از اون طرف هم زنگ زدند بهم ! گفتند جایزت رسید ؟ گفتم بله . گفت نظر انتقاد چیزی دارید ؟ منم تو رو گفتم .:27:
البته باور کن نمی دونستم از اعضای پی سی ورد هستی .
نه بابا addon چیه ! باور نداری از bersam بپرس :31: البته ماله من گیر کرده بود اصلا حرکت نمیکرد :31:نقل قول:
من اولش گفتم که خبر نداشتم از پی سی ورد هستش . بعداً فهمیدم .
من که با فایرفاکس کار می کنم چرا واسه من نمیاد پایین ؟؟ حتماً Addon نصب کردی ؟
آخه خیلی تابلو بود ! من خودمو کشتم و چند بار بازی کردم تا رکورد بزنم یهو دیدم شما 16000 امتیاز داری !!آخه مگه میشه ؟ کف کرده بودم . بعد با سرعت کم بازی کردم دیدم کل امتیاز بازی میشه 365 !!! فهمیدم که حق منو خوردی ! از اون طرف هم زنگ زدند بهم ! گفتند جایزت رسید ؟ گفتم بله . گفت نظر انتقاد چیزی دارید ؟ منم تو رو گفتم .
البته باور کن نمی دونستم از اعضای پی سی ورد هستی .
حالا من 300 تا امتیاز گرفتم ! شما 365 تا ! من چه جوری حق شما رو خوردم ؟ 15700 تا دیگه رو که نداد
D: !!! البته همش به اين جا ختم نميشه خب !!! وقتي كه رنك اوردي ! 500 امتياز به مجموع امتياز هات اضافه ميشه ! خب اين خودش كلي حرفه !
براي من خيلي بد جوره ! تا يه جاهاييش خوبه ! اروم حركت مي كنه !ولي يهويي عادي ميشه ! همه با سرعت مي ره ! من هم به جز twitterfox و PhP*roxy و gracemonkey ادد وان ديكه اي نصب نكردم !
سلام
میشه بگید این addon ها چه کاربردی داره؟
GreaseMonkey که برای دستکاری در صفحات وب است ! البته من این رو قبلا ریخته بودم اما کار با آن را بلد نبودم
اين جا جاش نيستا ؟؟؟؟نقل قول:
خب twitterfox يه ادد وان هست كه مي توني باهاش توبيت كني و توبيت هاي بقيه رو جك كني (حتي حالا كه تويتر فيلــتر هست ولي اين كار ميده ...
GreaseMonkey هم من براي تغييرات توي صفحه ي بروفايلم توي فــيس بوك استفاده مي كردم .....
PhP*roxy هم كه معلومه ... به صورت سريع مي توني صفحه رو UnFi*lter كني !
من اینا رو دارم ! : Adblock plus - AVG Safe Search - AVG Security Toolbar - Fire Fox Show Case - New Tap Home Page
اوه اشتباه شد ! من كلي ادد وان ديكه هم دارم !
stumbleupon
yontoo
AIM tollbar
flash
و يه جند تاي ديكه كه من نمي دوةنم جي هستن !!
کاره خودته :31:نقل قول:
منظورم از نفر اول بودن بود ! رکورد !!نقل قول:
برای چی توی فایر فاکس توی بازی های فلش از دکمه نمیشه استفاده کرد ؟
هرکار میکنم دکمه ها کار نمیکنن ...
نصف بازیها با دکمه هستن
حالا كه بيشتر مي بينم مي بينم كه توي ادد وان ها اين رو هم ندارم ! اخه فايرفوكس به صورت بيشفرض نمي تونست فلش رو بخونه ! من هم فلش بلير براش نصب كردم ! كفتم اين هم ادد وان حساب ميشه كه مثل اين كه نميشه ! : دي !!نقل قول:
FLASH PLAYER !! !!! باو !!!
..............Delete