اینم لینکش.فقط کافیه تو قسمت نوع آزمون پزشکی رو انتخاب کنین.نقل قول:
کد:http://azmoon.com/Karshenasi/Year1387/TPersonalInfoForm.aspx
:20:
Printable View
اینم لینکش.فقط کافیه تو قسمت نوع آزمون پزشکی رو انتخاب کنین.نقل قول:
کد:http://azmoon.com/Karshenasi/Year1387/TPersonalInfoForm.aspx
:20:
من آزمایشی بودم
ادبیات 59
عربی 70
دینی 46
زبان 36
ریاضی 14
فیزیک 10 !!!!!!!
شیمی 40
زمان : عصر
خدایی عصر برای آزمایشی ها سخت تر بوده صبح خیلی بیشتر از سوم داده بودن اما فیزیک عصر خیلی خیلی کم
من زبان شرکت کردم فقط.
4 تا عمومی بود حتی زبان اختصاصی هم نداشت
قبولی :ادبیات انگلیسی تهران مرکز انتخاب اول
ادبیات 65
عربی 62
دینی 96
زبان 80
تراز 6568
رتبه ی من 77
رتبه ی اخرین فرد قبول شده 232
راستی کسی میدونه این رتبه ی داوطلب چیه؟من که نفهمیدم.
مثلا 1000 نفر اون رشته رو انتخاب کردن تا نفر 232 قبول شده و شما 77 نفر بودی (( بر اساس تراز هست))
رتبه سراسری شما چند شد؟ بی زحمت!!!:31:نقل قول:
راستی یادم رفت بگم
متالوژی مواد نجف آباد قبول شدم
60 نفر کم آوردم تا مکانیک نجف آباد
سلام
ادبیات:65
دینی:70
زبان انگلیسی:50 اینقدر تو کفم که چرا زبان اینقدر کم شدم.
عربی:15
ریاضی:25
فیزیک:30
شیمی:45
ترازم 5700 شد
مهندسی برق و مخابراط فسا
یه سوال داشتم از بروبچ
می خواستم ببینم این رشته که قبول شدم برم در ضمن خونمون هم تو شیراز
شما اشتباه کوچولویی کردی !! اگه علوم و تحقیقات رو میزدی احتمال قبولیت زیاد بود و نزدیک تر هم بود !! البته فسا برقش خوبه و به نظر من برو !! ( البته اگه سراسری نشدی)) --->
همین جمعه نتیجه نهایی سراسری
فکر نکنم اینجوری باشه که شما میگی.یعنی تهران مرکز232 نفر قبولی فقط تو رشته ی ادبیات انگلیسی داره؟:18:دوستم حقوق تهران شمال قبول شد با رتبه ی 500 آخرین نفر قبولی هم حدودا 1100 بود نمیشه که تهران شمال 1100 تا حقوق بگیره.50 نفر فکر کنم قبولی داره.اون رتبه مربوط به چیزه دیگه ای هست احتمال زیاد.:27:نقل قول:
سلام بچه ها كسي اينجا آزاد علوم تحقيقات علوم تغذيه قبول شده ...... اگه ميشه درصداشو بگه لطفا.
من فکر کنم همین طور که گفتم باشه !! اینها ذخیره رو هم اعلام میکنن چون بیشتر دانشجو ها یا سراسری قبول میشن یا نمیرن آزاد !! پس میان بیشتر اعلام میکنن
شانس ما فقط 100 تا کم داشتم که تهران جنوب قبول شم که نشدم . باید وایسم و سال دیگه دوباره واااااااااااااااااااااای
راهي نيست بشه اعتراض كرد؟ راستي مگه آزاد هم تكميل ظرفيت داره؟ چه جوري؟
سلام بر دوستان قدیمی
من سفر بودم نتونستم به این محفل زودتر اضافه شم .
درصد های من اینه :
ادبیات 84
عربی 68
دینی 84
زبان 94
ریاضی 93
فیزیک و شیمی و زیست 100
کلا شدم 32
البته اینقدر آسون بود که نمی شه معیار سنجش باشه .
آقای Giorgio Armani چرا تهران نزدی (سراسری چی کار کردی)
مداد فقققققققققققققققققققققققق قققققققققط HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
بقیه همه کشکه . من 50 تا آزمون دادم همه را با hb زدم همه هم تصحیح شد پاک کردنشم آسونه . پاسخنامه کثیف نمی شه .
خوب آقای Hamed2004 خوب زدی بد نبود همه ی ما سال پیش همینجای شما قبول شدیم . خوب الان شروع کن بخون دیگه.
راستی چرا شیراز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پوستتو می کنن . پیرت می کنند . اصلا اصفهان یا شیراز نرووووووووووو
من صبح و عصر رو نشون معلم دادم گفت صبح اختصاصیش سخت تر بوده عصر عمومیشنقل قول:
دوست عزیز لطفا سوال خود را در تاپیک زیر ارائه نمایید تا سریعتر پاسخ داده شود:19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114014
:40::40::40:
ادبیات 73.4
عربی 44
دینی 86.7
زبان 86.7
ریاضیات 43.4
فیزیک 63.4
شیمی 76
زیست 100
نمی دونم چرا نتونستم پزشکی نجف باد رو بیارم!فکر کنم به خاطر درضد پایین ریاضی و عربیم باشه...
120نقل قول:
کسی می دونه رتبه کل آزاد رو چطوری می شه فهمید؟
حرف siavash خان درسته.دانشگاه آزاد در هر رشته معمولا 3 برابر ظرفیت اعلام میکنه.به دلیل اینکه خیلی ها (به طور متوسط 2 نفر از هر 3 نفر) اگه آزاد قبول بشن هم نمیرن.نقل قول:
نمونه اش خود من!:31:
به نظر من اصلا آزاد سوال سخت نداره که شما صبح و عصر رو مقایسه می کنید بلکه آزاد ریاضی فقط توی ریاضی هاش روی سوال های چیستان گونه تمرکز کرده که معلوم نیست کی داره این سوال های رنگ وارنگ طرح میکنه که خودش احتملا نتونه نصفش رو حل کنه!!!:18:نقل قول:
اتفاقا بر عکس عصر اختصاصیاش سخت تر بودنقل قول:
من صبح و عصر رو نشون معلم دادم گفت صبح اختصاصیش سخت تر بوده عصر عمومیش
این که معلومه آسونه من میگم واسه آزمایشی ها یعنی تو صبح خیلی بیشتر از سوم داده بودن تا عصرنقل قول:
به نظر من اصلا آزاد سوال سخت نداره که شما صبح و عصر رو مقایسه می کنید بلکه آزاد ریاضی فقط توی ریاضی هاش روی سوال های چیستان گونه تمرکز کرده که معلوم نیست کی داره این سوال های رنگ وارنگ طرح میکنه که خودش احتملا نتونه نصفش رو حل کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خودم هم الان افسوس می خورم که چرا تهران نزدم.:41:نقل قول:
تراز من شد 8044.شما چند شدی؟
سلام
من یه سوال فنی داشتم ببخشید من الان این درصد هارو دیدم روم نمیشه درصد هامو بنویسم:31:
میخواستم بدونم طبق عکس زیر احتمال قبولی دارم یا نه!
مثلا اگه 10 نفر که رشته منو زدن و بهتر از من آزمون دادن بخوان برن سراسری امیدی هست که من قبول شم یا خیر!!!؟؟؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا جلوی رشته ی سوم من زد قبول.
پایین کارنامه زده قبول گزینش متغیر.
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
من آزمایشی شرکت کردم(پیش رو نخونده بودم) اینم دراصد:
ادبيات فارسى 44/7
عربى 46/7
بينش دينى 42/7
بان عمومى 60/7
رياضيات 16/7!!!
فيزيک مکانيک15/3 دی: مسخره نکنید هیچی نخونده بودم دی:
شيمى 50/0
تهران مرکزی م فیزیک
یعنی تکمیل ظرفیت و این حرفانقل قول:
فکر نکنمااااااااااااا!:13:
يه سوال
مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد تا كي هست؟
منظورتون 110 نفر هست؟نقل قول:
سلام
من یه سوال فنی داشتم ببخشید من الان این درصد هارو دیدم روم نمیشه درصد هامو بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم طبق عکس زیر احتمال قبولی دارم یا نه!
مثلا اگه 10 نفر که رشته منو زدن و بهتر از من آزمون دادن بخوان برن سراسری امیدی هست که من قبول شم یا خیر!!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه معلمی بوده که به همه ی درس ها اینقدر دقیق تسلط داره؟:31:نقل قول:
مهلت ثبت نام رو گفتم در هفته نامه فرهیختگان میتونی ببینی ولی از اینجا هم میتونی
کد:http://azmoon.net/sarasari/snatije.shtml
من با اینکه رشتم تجربی بود ، رشته ی ریاضی امتحان دانشگاه آزاد دادم.انتخاب اولم هم قبول شدم.(مهندسی It علوم تحقیقات فارس)
زبان84
شیمی17
عربی18
ادبیات47
معارف34
فیزیک مکانیک5
ریاضیات3
البته همش خورده هم داشت
ادبيات فارسى 49/4
عربى 41/4
بينش دينى 68
زبان عمومى62/5
رياضيات -1/6 (حال کن)
فيزيک 18/4
شيمى 42/7
زيست شناسى 53/7
ازمایشی بود . نیم ساعتم دیر رسیدم
نتيجه كلي آزمون: شركت در آزمون جهت خودار***:27: است
مشكين شهر/مهندسي معماري
ادبيات فارسى53/4
عربى34/7
بينش دينى48/0
زبان عمومى25/4
رياضيات4/2 :دي
شيمى 22/7
فيزيک مکانيک -2/8
من یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......نقل قول:
سلام من تراز کلم شد 7995
اختصاصی 8519
عمومی 6874
سلام ببین برادر رشته ی من 100 نفر میگیره ولی رتبه ی من مثلا شده 105نقل قول:
اگه مثلا 10 نفر از 100 نفر اول قبولی نخوان ثبت نام کنن و برن مثلا سراسری یا دور از جون بمیرن!!! من میشم نفر 95 اوکی؟
پس من حق دارم برم به این رشته و درس بخونم دیگه!!؟ نه؟! میخوام بدونم همچین امکانی هست یا نه!!
مرسی بابای
!! شما تو دفترچه ببین زده چند نفر میخواد و ببین رتبه آخرین فرد قبولی چنده !! تو همون رشته که میگی !! بیا اینجا بگو تا بهت بگم
حق با شماست ولی بیخیال بابانقل قول:
من یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......
آدم که خودشو گول نمیزنه.
رتبه كل هم داره؟:دي من چيزي از اين كارنامه نفهميدم!
نقل قول:
من یه نکته ای به ذهنم رسید . با توجه به اینکه 35 درصد سوالای زیست و شیمی از پیش بود و شما هم پیش رو نخوندین ......
نقل قول:
حق با شماست ولی بیخیال بابا
آدم که خودشو گول نمیزنه.
حیف که نمیشه ... مطمئن باشید اگه میشد حتما دلیلشو میگفتم که چرا درصدای شیمی وزیستم بالا شده ! در ضمن من عقده ندارم وگرنه حتما درصد فیزیک وریاضیمو بالا میگفتم ! وشما هم منو نمیشناسید به خاطر همین دلیلی نمیبینم که خالی ببندم یا کلاس بذارم!
وهمچنین نمیخوام اون بحث مسخره دوباره تکرار بشه ...