سلام
تا بچه های کنکوری پارسال هستن از اطلاعاتشون استفاده کنید
یواش یواش دیگه کسی پیداش نمیشه:دی
Printable View
سلام
تا بچه های کنکوری پارسال هستن از اطلاعاتشون استفاده کنید
یواش یواش دیگه کسی پیداش نمیشه:دی
اولا محل سکونتت منو کشته:31:نقل قول:
ثانیا نه .......همه هستن .....خیالت راحت
من به عنوان یه دانش آموز پشیمون هر موقع خواستید می تونم درباره کنکور نصیحتتون کنم!!!:دی
خیلی امید داشتم به کنکور ولی مثه اینکه گند زدم!!!!
اقایون کسی نیست جواب ما رو بده ؟ یعنی شما میگید کلاس شیمی بریم ولی ریاضی نه؟!؟!:19:..............نقل قول:
به نظر من هیچ کدوم هر جور میدونینقل قول:
اقایون کسی نیست جواب ما رو بده ؟ یعنی شما میگید کلاس شیمی بریم ولی ریاضی نه؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..............
اگه امسال پیش دانشگاهی هستی اصلا کلاس لازم نیست ولی اگه پیش دانشگاهی نیستی اگر یک درسی رو خودت نمی تونی بخونی و برات مشکل هست کلاس برونقل قول:
علوی فقط کلاس جامع داره. برادر یکی از دوستام رفته بود. از ظهر تا شب کلاس بود. بعدشم تا نصفه شب درس میخوند. دیگه قاطی کرده بود! فکر نکنم خوب باشه.نقل قول:
دوستان من هنوز سر کلاس رفتن و نرفتن تو شک هستم!
با شناختی که از خودم دارم فکر میکنم میتونم تو تابستون زیاد بخونم و صبحها زود پاشم! اما در مورد کلاس خیلی شک دارم. شماها میگفتین که وقت میگیره و به نظرم درسته. اما نمیدونم واقعا چقدر موثر هست؟ چیکار میکنن دقیق تو کلاسها؟ دبیرهاش خوبن یا نه؟
من اگه بخوام کلاس بگیرم گسسته و دیفرانسیل و فیزیک قلم چی رو میگیرم و پیش دولتی میرم. اما اگه نخوام بگیرم هیچ کدوم رو، پیش رو فکر کنم غیر انتفاهی برم.
نظر شماها چیه؟ به نظرتون پیش غیر انتفاهی واقعا بهتره از دولتی؟ (آخه هیچ وقت مدرسه غیرانتفاهی نرفتم)
راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.
من جای تو باشم اصلاً کلاس نمیرم...نقل قول:
دوستان من هنوز سر کلاس رفتن و نرفتن تو شک هستم!
اگه خواستی بری تو همین تابستون تمومش کن چون از اول مهر مدرسه ها شروع میشه همش باید از این کلاس به اون کلاس بری دیگه وقتی واسه درس خوندن نمیمونه!!!!!!!!
هم بستگی به خودت داره هم بستگی به مدرسش ... اگه غیرانتفاعیش از ایناس که واقعاً واسه بچه ها همه کار میکنه ارزش داره که بری!!!!!نقل قول:
نظر شماها چیه؟ به نظرتون پیش غیر انتفاهی واقعا بهتره از دولتی؟ (آخه هیچ وقت مدرسه غیرانتفاهی نرفتم)
ولی بعضیاشون فقط پول میگیرن نه کادر دبیراش خوبه نه مدرسش و نه دانش آموزاش...
بعضی مدرسه های دولتیم از 100 غیر انتفاعی بهترن...
من خودم کلاسای پیش دانشگاهی رو دارم میرم! واسه خوده مدرسمونه!نقل قول:
پارسال هم که دوم بودیم کلاسای سوم رو رفتیم تو تابستون!
خیلی خوب بود!
مثلا شیمی رو قبل از عید تموم کردیم!خیلی کمک کرد!
یا مثلا حسابان!
ولی فک کنم امسال وضعش فرق میکنه!
الانم کلاسای فیزیک . شیمی . گسسته . با انتگرال رو میریم!
*درباره مدرسه هم بگم!
من تنها یه تفاوت تو مدرسه غیر انتفاعی با دولتی دیدم!اونم اینه که مدارس غیر انتفاعی خیلی بیشتر امتحان میگیرن و درخواستای دانش اموزا پاسخ میدن!
ولی به نظرم اگه یکی واقعا درس خون باشه اینا مهم نیس!
خیلی ممنونم ازتون.
من چندتا راه الان جلومه. به نظر شما کدوم بهتره؟
1. پیش دولتی برم (نزدیکه خونس) و کلاس برم (3 تا درس و نزدیک خونه هم هست)
2. پیش دولتی برم و کلاس فقط تابستون برم.
3. پیش دولتی برم و کلاس نرم.
4. پیش غیرانتفاهی (دور از خونه) برم و کلاس نرم.
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم
همین خوب بید
به نظر من اگه غیر انتفاعیش خوبه برو !
اخه بعضی موقع ها میبینی یه غیر انتفاعی از دولتی خیلی بدتره !نقل قول:
5. پیش غیر انتفاهی برم و کلاس فقط تابستون برم.
یه نمونش!
تو شهر ما یه مدرسه غیر انتفاعی هست!فک کنم 2 میلیون میگیره!ولی فقط واسه بچه مایه داراست!
دوستم میرفت ، میگفت پسره وسط کلاس لپ تاپ میاورد معلما هیچی بهشون نمیگفتن!و این باعث افت تحصیلی دانش اموزای دیگه هم میشه!پس تحقیق کن ببین مدرسه خوبه یا نه!
البته این فقط نظر منه ! بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن تا بهتر بشه!
چقد شبیه بچه درس خونا شدم:31:
.
.
♥♥♥
دوستان من امسال کنکور دادم و موفق نشدم متاسفانه .
پیشنهاد اکید میکنم ، اصلا کلاس نرید . به هیچ وجه ، چون نصف وقت توی راه و نصفه دیگه تو کلاس هدر میشه !!!
راست میگن ایشوننقل قول:
به نظر من اگه غیر انتفاعیش خوبه برو !
بچه های پارسالو پیدا کن ازشون بپرس که چطوره مدرسه هه
من هم تا حد زیادی با حرفت موافقم به نظر من داشتن یه مشاور خوب بهتر از هر کلاس فوق العاده ای هسنقل قول:
من نمی دونم شماها اصل مطلب رو ول کردین و دنبال حاشیه ی کنکور هستین و فقط یک مطلب رو بگم اگه دنبال قبول شدنی شروع کن به خوندن معلم و کلاس و کتاب و...... ادم رو قبول نمی کنه ولی می دونی چی باعث قبولی میشه یک اراده ی قوی برای یک مسابقه ای که رقیب درش زیاد هست حالا هی دنبال این باش که کدوم مدرسه یا کلاس بری و از این حرفها و فاکتور دومی که برای این رقابت لازم هست پشتکار هست که یعنی انسان تا جایی که براش مقدور هست برای رسیدن به هدفش تلاش کنه و فاکتور سوم اینه که توی این راه به خودت امید بدی و اهسته و پیوسته مسیر رو طی کنی و بقیه اش دیگه دست من و تو نیست دست خداستنقل قول:
موفق باشی
سلام به همگی منم اومدم تو جمعتون امیدوارم همگی رتبه 1 کنکور بشیم! : دی
از
بله ایشون درست میگن چند وقت پیش یه مصاحبه از نفر 9 کنکور فکر کنم میخوندم گفت حتی یه کتاب تست هم نداشته فقطنقل قول:
من نمی دونم شماها اصل مطلب رو ول کردین و دنبال حاشیه ی کنکور هستین و فقط یک مطلب رو بگم اگه دنبال قبول شدنی شروع کن به خوندن معلم و کلاس و کتاب و...... ادم رو قبول نمی کنه ولی می دونی چی باعث قبولی میشه یک اراده ی قوی برای یک مسابقه ای که رقیب درش زیاد هست حالا هی دنبال این باش که کدوم مدرسه یا کلاس بری و از این حرفها و فاکتور دومی که برای این رقابت لازم هست پشتکار هست که یعنی انسان تا جایی که براش مقدور هست برای رسیدن به هدفش تلاش کنه و فاکتور سوم اینه که توی این راه به خودت امید بدی و اهسته و پیوسته مسیر رو طی کنی و بقیه اش دیگه دست من و تو نیست دست خداست
موفق باشی
کتاب درسی رو خونده ....
نمیگم کتاب و کلاس به درد نمیخوره به درد میخوره میتونه کمکت کنه اما عامل اصلی نیست و بدون اینا هم میشه موفق شد...
سلام
یه سوال! از کی باید شروع کنیم؟؟ با روزی چند ساعت؟؟
من یکی که از 28 خرداد شروع کردم. هفته ای 7 یا 8 ساعت خوندم. اما بیشتر داره میشه.نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال دیگه پیش اومد! یه روز که قلم چی رفتم گفتن انگار واسه تابستون به تنهایی کلاس ندارن. میشه یه موسسه خوب به من معرفی کنید که فقط بخوام 3 درس فیزیک (1 و 2 و 3 و اگه شد پیش) و دیفرانسیل (ریاضی 2 و حسابان و جبر و...) و گسسته (هندسه ها و گسسته) رو بگیرم باهاش. در ضمن توی اصفهان هم باشه.
ممنون
به نظر من موسسه ی هدف می تونه خیلی خوب باشهنقل قول:
تو یه پستی یه مطلبی درباره قبولی های پارسال گذاشته بود که حجمشم 10 بود. من هرچی گشتم پیداش نکردم. کسی می دونه کجاست؟؟
اگه پیشش خوبه این گزینرو می انتخابمنقل قول:
4. پیش غیرانتفاهی (دور از خونه) برم و کلاس نرم.
خواهش میکنم به حرف ما گوش کنید کلاس براتون فایده نداره frnsh خانوم چه گیری دادین به کلاس شما؟ بابا به خدا با یه کتاب کمک درسی میشه اون چیزی که میخواین پول بدین و برین طرف با کلی منت بهتون بگه 1 ساعت و نیم هدر بدین بعد تو کلاس فقط بنویسین بیاین خونه همون نوشته ها رو بخونین واقعا ضرره توصیه میکنم یه پیشی برید که از تابستون شروع کنه مدرسش خوب باشه یعنی معلمایی که قراره مهر درس بدن از تابستون شروع کنن درس دادن (منظورم پیشه ) پایه هم که دیگه جایه بحث نداره از بس آسونه !!!!!!!
این چرت ترین سوالی هست که تا حالا شنیدمنقل قول:
سلام
به ساعت نیست خودتون رو از حالا گول نزنید
کیفیت و سرعت مهمه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
به نظر من تابستان رو کتاب شیمی آموزش بازرگان بگیر ودقیق بخون .. اگه بتونی روزی 10 صفحه بخونی از کلاس رفتن خیلی خوبه .. مهندس بازرگان هر چی تو کتاب هست رو به طور کامل در این کتاب تشریح کرده
موفق باشین
من هم توی تابستون شیمی پیش رو از آموزشی مبتکران خوندم خیلی خیلی بم کمک کردنقل قول:
خیلی بهتر از کلاس هایی که دوستام می رفتن
نقل قول:
2. پیش دولتی برم و کلاس فقط تابستون برم.
به نظر من این راه از همش بهتره... هم خیالت راحته که کلاس رفتی و درسایی رو که مشکل داشتی حل شده هم اینکه از اول پاییز وقتت تلف نمیشه ... مدرسه هم که نزدیکه که خیلی خوبه بیخود پول نمیدی واسه مدرسه غیرانتفاعی...
تو پیش اصلاً این حرفا معنی نداره خودت بخوای بخونی به معلم و مدرسه بستگی نداره ... مهم خودتی حتی اگه بهترین مدرسه شهرم بری و دبیرای عالی داشته باشن خودت نخوای بخونی هیچی نمیشی
پس درگیر این مسائل الکی نشو عینهونه بچه آدم بشین درستو بخون...
نمیدونم دوستان عزیز شمارو میشناسن به سوالتون جواب دادن یا همینجوری جواب دادن اگه میشناسن که من از غافله عقبم ولی در غیر اینصورت باید یه چیز اساسی مشخص بشه که شما خودتون میتونید درس بخونید یا نه؟ مثلا اگه کلاس نرید خودتون تو خونه میخونید؟؟؟ اگه میخونید که دوستان درست گفتن ولی در غیر این صورت بهتره کلاس برینقل قول:
تذکر: کلاس واسه کسایی که خودشون میتونن بخونن و بفهمن مثل سم میمونه:2:
شما فکر کنم همون باشی که مثل آیدی rainy eye هم درست کرده بودی؟نقل قول:
سلام به همگی منم اومدم تو جمعتون امیدوارم همگی رتبه 1 کنکور بشیم! : دی
خیلی بچه پررویی که درخواست دوستی هم به من میدی
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم :
1 - من چون تا بیستم شهرستانم اگه بیستم برم قلم چی ثبت نام کنم چیزی از آزموناش رو از دست میدم ؟ یعنی اولین آزمونش تقریبا کیه ؟ سیستمش چطوریه یعنی مثلا کارنامرو چطوری میدن ؟ هر 2 آزمونش چقدر با هم فاصلا زمانی داره ؟
2 - یکی از عزیزان گفته بود " اگه نمیتونید با برنامش خودتونو تنظیم کنید اصلا شرکت نکنید " ، میخواستم بپرسم این ضررش که میگین بخاطر هدر رفتن پولیه که دادیم یا دلیلش چیز دیگه هست ؟
3 - دوستای گلم که میگین کلاس نرید : من پایم بسیار ضعیفه و همینطور واقعا نمیدونم فرد باهوشی هستم یا خنگ :31: ، به نظر شما من با چنین شرایطی می تونم با تنها کتاب خوندن موفق بشم ؟ ( اگه منظورمو نفهمیدین بگین تا واضح تر بگم .) در ضمن بگم از سالهای دوم و سوم ، 90 % مطالب رو بلد نیستم چون توی مدرسه ی ضعیفی تحصیل کردم . حالا به نظر شما میشه فقط با کتاب مثلا دروس سال های دوم و سوم رو
تو تابستون تموم کرد ؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم :11::40:
ضررش هم اینه که پولتو از دست میدی هم اینکه اگه از برنامش عقب بمونی بعد نتونی خودتو برسونی نا امید میشی و بعد چند وقتنقل قول:
2 - یکی از عزیزان گفته بود " اگه نمیتونید با برنامش خودتونو تنظیم کنید اصلا شرکت نکنید " ، میخواستم بپرسم این ضررش که میگین بخاطر هدر رفتن پولیه که دادیم یا دلیلش چیز دیگه هست ؟
دیگه اصلا نمیری آزمون نمیدی .............
پس این یعنی برنامش سنگینه ، درسته ؟نقل قول:
نمیشه گفت سنگینه.... هر 2 هفته یه باره.......نقل قول:
پس این یعنی برنامش سنگینه ، درسته ؟
منظور از عقب موندن هم این نیست که حالا مثلا تو یه آزمون یه درس رو نتونی برسونی...
منظور اینه که مثلا تنبلی کنی و منظم درس نخونی و خیلی عقب بیفتی...
سلام بر دوستان گرامی...
من واسه تابستون این برنامه رو دارم!
لطفا نظر بدید:دی
--
اولا قبل از هر چیز بگم که یکی از بهترین مشاور های خوزستان (و شاید کشور) رو گرفتم که از هفته دیگه میرم پیشش...خیلی تعریفشو میکنن!تا بعد از کنکور هم باهامه...
خوب...بریم سراغ دروس..
ریاضی-فیزیک-شیمی-عربی-ادبیات (همه پایه) رو کلاس برداشتم...
چند نفر هستیم یه اکیپ شدیم همه کلاس هامونو با هم بر میداریم...
از لحاظ دبیرا مطمئنم که بهترین دبیرا هستم...
انشالله خودم هم این دروس رو مرتب دوره خواهم کرد...
اما یه بحثی هست..
دین و زندگی و زبان رو کلا مشکلی ندارم و از همه دروس برام راحت تر هستند...
لازمه این تابستون بخونمشون؟
چون امکان داره وقت کم بیارم:دی
ممنون/:5:
ضمنا آموزشگاه هم نمیرم..
در مورد آزمون هم منتظر مشاور هستم ببینم چی میگه...
سلام دوست عزیزنقل قول:
آزمون های تابستان قلم چی از 2 مرداد شروع میشه و تا 20 شهریور ادامه داره و در 10 مهر آزمون تابستان دوره میشه .. تا قبل از 2 مرداد میتونی ثبت نام کنی
موفق باشین
به نظر من که خیلی تابستون رو شلوغش کردینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من
اگر امسال پیش هستی بهتره کلاس هارو تابستون تموم کنی ...
اگر پشت کنکوری تابستان این همه درس خوندن خیلی سنگینه ممکنه آخرش کم بیاری ...
در مورد دروس عمومی درس عربی مهم هست در تابستان ..بقیه ی دروس زیاد مهم نیست در تابستان ..
موفق باشین
یک توصیه به بچه ها حتما حتما هنگام خوندن یک دفتر کنارتون بگذارین و نت بردارین این کار باعث میشه 10 روز مونده به کنکور مرور سریع انجام دهید
مرسی از همه بچه ها به خاطر راهنمایی هاشون!
•••••••••••••••• •••••••••••••
من امروز کنکور آزمایشی دانشگاه آزاد هم دادم !
به نظرم سطحش خیلی پایینه !
عمومیاش فک کنم همه رو بالای 50 بزنم!
خیلی مضخرف بود!: دی+
.
.
♥♥♥
آره منم پارسال که آزمایشی امتحان دادم انتخاب اول رو قبول شدمنقل قول:
من امروز کنکور آزمایشی دانشگاه آزاد هم دادم !
به نظرم سطحش خیلی پایینه !
عمومیاش فک کنم همه رو بالای 50 بزنم!
خیلی مضخرف بود!: دی+
.
.