4200 چیپش رو بخر عوض کن دونه ای 3 تومن قیمتشه.چیپ جلوی کارتریج استنقل قول:
4200 چیپش رو بخر عوض کن دونه ای 3 تومن قیمتشه.چیپ جلوی کارتریج استنقل قول:
[QUOTE=farshid37;6002951]این کار رو بکن این ریستر جواب میدهنقل قول:
این ic رو اپدیت میکته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چیپ کارتریج هم عوض میشه که دائمیش 25 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ميخواهم پرينتر رنگي بخرم. چه مدلي خوبه؟ ليزري يا جوهر افشان؟ سامسونگ يا اچ پي؟ لطفا راهنمايي كنيد.
مبلغ مورد نظرتو و مقدار کارتو اعلام کن یه مدل خوب و بی دردسر برات اعلام کنم.نقل قول:
[QUOTE=mehran gorji;6003169]امتحان کردم نرم افزار ریست رو دستگاه خامش و روشن شد ولی هنوز چراغ قرمز چشمک می زنه. چ.ن هنوز به 1250 صفحه نرسیدم نمی دونم ریست شده یا نه حالا؟نقل قول:
بله عزیزم هست.قیمتش 15 تومنه.نقل قول:
درست شد 1915 ریست نرم افزاری شد. با نرم افزاری که لینک سایتش رو چند پست قبل گذاشتم و با روشی که یه دوست چند پست بالاتر توضیح داده بود. فقط باید چیپ کارتریج قبل از ریست خارج بشه و دیگه نیازی به چیپ نداره. اگه دوستی راهنمایی بیشتر خواست به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل بزنه.
من امروز اینو پیدا کردم
برای انواع از پرینتر های سامسونگ هست
کد:http://www.testcopy.ru:8080/forum/viewtopic.php?f=3&t=146
.
نقل قول:
دستگاه تا صغف مثلا 400!!!!!
منظورت سقف بود دیگه!!!!!!!!!!!!!!:31:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
نقل قول:
سلام
من این و قبلا دیده بودم
متاسفانه با فایل hd که تو این سایت هست 3200 من ریسیت نشد نمیدونم مشکل چیه؟!
سلام.
دوست عزیز لینکی که گذاشتین مربوط میشه به firmware فابریک چاپگرای سامسونگ نه نسخه فیکس شده.
من برای اکثر مدلها ورژنای مختلف فیکس شده دارم که هرکس خواست با توجه به مدل و ورژنش میتونم براش ایمیل بزنم.ولی برای 3200 چیزی گیر نیاوردم.
تا جایی که میدونم برای 3200 چیپ اومده که قیمشتش حدود 15000 تومن هست.ولی من خودم چک نکردم.:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس نیک روان فروشنده این چیپ هاست و همشون اطمینانی است
پارت تکنیک
من به پارت تکنیک زنگ زدم
چیپش اومده اما 12000 تومنه و یکبار مصرف!!!!!!!!!
خوب خسیس بخر دیگه.
کارتریج فابریک 75 تومنه.
12 تومن چیپ بیرون هم بدی شلرژ کنن 10 تومن
22 تومن.
اینجاست که میگن سامسونگ به درد نمیخوره.
حالا شما هم هی برو سامسونگ بخر و تبلیغ هم بکن
:31:
با سلام من یه سامسونگ clx-2160 أارم که کارتریج clp-300 میخوره چطور میشه ریست کرد چراغ قرمزش روشن شده من داخلش پودر رختم اما فکر کنم مشکلش رو تعداد کپی باشه ممنون از راهنمایی همگی
نقل قول:
1.برای هر شارژ 12000 ت گرونه
2. خودم شارژ میکنم
3.من تو شیراز پرینتر نو 1660 که کارتریجش با 3200 یکیه میخرم 74 و کارتریجش 70
4.سامسونگ بدرد میخوره چون هم ظاهرش خوبه هم کیفیت چاپش هم مصرفش هم اینکه : اینکه تونسته این جوری پرینتر بسازه که ریسیتش سخت باشه نشون دهدنه توانایی بالاشه!!
5. انشااله راه حل 3200 و هم پیدا میکنم
6. غلط نکنم این مهندس نیک روان پارت تکنیک یا خودتی! یا از دوستاته که اینقده تبلیغشو میکنی!!!
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
:18::27::41:
نه به قران اصلا هم نیستم.
در ضمن اونجا ماله خانم فرهبخش است.
من خودم خیلی کم پیش میاد ازش خرید کنم.
یکیو تو تهران دارم جنسارو واسم ارزون میگیره.
اما گاهی که اون نیست یا گیر می افتم از نیک روان میگیرم قیمتاش بالاست به قول بچه ها درد داره اما میارزه
دستگاهی خوب است که دردسر شارژ نداشته باشه.کارتریج و درام و مواد مصرفی ان ارزان باشد.اگر خراب شد با هزینه پایین حل شود.
که سامسونگ هیچ کدام اینها را ندارد.
باز هم اگر شما سامسونگ را دوست داری این نظر شماست.
اما از نظر من سامسونگ تایید شده نیست.
ایشالله که برای شما بهتر کار کنید.
اما چیپش رو تو ایرانشهر بگردی قطعا خیلی ارزان تر از پارت است.
دلیل این هم که ادرس پارت رو میدم.این است که بنده لطف دارم و الان فکر میکنم نباید این کار رو میکردم و کار شمارو راحت میکردم.تا شما این کار بنده را پای تبلیغ نمیذاشتی.
برای خودم تاسف میخورم
نقل قول:
معذرت میخام یه کم تند رفتم
خیلی خسته بودم وقتی اونا رو نوشتم:11:
نقل قول:
ایول یعنی بهتر از این نمی شد
بدون باز کردن حتی یک پیچ از پشت پرینتر
عالی بود
فقط و فط 1640
1640 دستگاه خوبی است.
تا درصورتی که از پودر اصلی و کاغذ خوب استفاده کنید.
درامشون تا 25 هزار برگ کیفیت اصلی خودشو حفظ میکنه.
سلام دوستان من يه پرينتر جوهرافشان اپسون دارم كارتريج دايم گذاشتم روش اما يكي از اونها ديگه كار نميكنه (مشكي) ارور شارژ ميده در صورتي كه جوهر داره داخلش. كسي ميتونه كمكم كنه؟ ممنونم
مدل دستگاهتونو بگید.نقل قول:
سلام.
بالاخره یه راهی برای ریست کردن چیپ 3200 پیدا کردم ولی هنوز تستش نکردم.
یه مدار به همراه یه نرم افزار که چیپ چند مدل کارتریج از جمله 3200 و 1660و4300و4828و4824و310و1640و1915 و... رو ریست میکنه.
اگه کسی خواست میتونم براش ایمیل کنم.
اگر فایل فیکسو تست کردی فقط اطلاع بدهید.
دستگاه نیست تا تست کنم.
3200
نقل قول:
منم یه چیزایی پیدا کردم
ولی هنوز وقت نکردم تست کنم
ولی این جور که برداشت کردم میشه احتمالا
اما من تست کردم جواب داد اما فایل فیکس نبود.
دنبال فیکس هستم
سلام دوستان . من یه 1640 دارم به روشی که تو همین جا خوندم ریستش کردم . یه 200 تایی پرینت گرفتم باهاش یه دفعه چراغش زرد شد و بهدش دیگه نگرفت . کارتریج نو هم می زارم همینطوریه . تازه پرینت تست هم نمی گیره. میتونید راهنماییم کنید ؟
ممنون
ایا موقعی که کابل usb را به پرینتر نصب میکنید سیستم شناسایی میکند؟نقل قول:
این را سریعا مشخص کنید
منظورت چیه جواب داد ؟نقل قول:
اینو بیخیال.
جواب داد.
فایل download.bat رو هرکی پیدا کرد بزاره 3200
سلام به شما دوست عزیز
آفرین به این همه پشتکار و اینکه صادقانه نتیجه تلاشتو در اختیار دیگران گذاشتی .پرینتر من سامسونگ scx-3200 است .دو روز پیش تونرش تموم شد .این دو روز مشغول جمع آوری اطلاعات بودم.کارترجش دو طرف پرچیه .هر طرف سه تا . فردا می خوام بازش کنم. اگه تجربه ای تو زمینه باز کردن و بستن پرج ها و محل چیپ این دستگاه یا هر نکته دیگه ای داری خوشحال می شم ازش استفاده کنم.
کارتریجش پرسی است باید پرس ها بشکانید یا ببرید.بعضا ها هم پیچی است.
اول 2 تا قاب بغل باز شود.
بعد مخزن زائد .
و از سمت راست مخزن پودر ان را شارژ کنید.
بهتر است اگر تجربه ای در زمینه شارژ ندارید اصلا شارژ نکنید.
فوم پلاستیکی را تمیز کنید.خیلی ارام و بدون فشار زیاد.
درام {لوله سبز رنگ} را دست نزنید و ضربه نزنید.
پستانک سمت راس را باز کنید و پودر بریزید.
قبلا گفته بودین چیپ 3200 داخل کارتریجه .وقتی کارتریج رو باز کردم
1- فرق ظاهری مخزن زاید با مخزن اصلی چیه؟
2-مخزن زاید رو باید تمیز کنم؟
3- چیپ رو چه جوری زیست کنم ؟
4- امکان داره با بریدن پرچها بشه دو طرف رو پیچ کرد اگر نه چه چسبی مناسبه؟
5-هر دفعه چند گرم تونر می خواد تا مخزن کاملا پر بشه ؟
مخزن زائد همون مخزن بالایی است.
و باید بلید را باز کنید و داخلش را تمیز کنید.
ریست اصلیشو هنوز درگیرشیم.
download.bat
سمت راست چیپ داره جابه جا کن به سادگی.
باید با چسب حرارتی این کارو بکنی.مشکلی نیست
حدود 70 گرم
می تونم کارتریجو جمعش یا باید صبر کنم تکلیف چیپش معلوم بشه؟
اگه یک counter ساده باشه باید به سادگی بشه ریستش کرد.ضمنا نوع تونر باید مارک خاصی باشه یا مشخصه خاصی داشته باشه؟
تونر های سوپرگرافیکس - پرکس
مناسبند
تا اونجا که من فهمیدم چیپ هیچ سنسوری در رابطه با حجم تونر نداره. فقط یک شمارنده تعداد کاغذ مصرفی است.هر سازنده ای متناسب با مصرف دستگاهش روی تعداد معینی تنظیم می کنه تا پیغام اتمام تونر بده در حالی که عملا ممکنه هنوز تونر موجود باشه.به همین دلیله که این چیپ در بعضی مدلها روی مادر بورده.
درسته یا نه ؟
ثانیا از آقا مهران و سایر دوستان خواهش می کنم به سوالات تلگرافی جواب ندن.
سوالی که تو پست قبلی داشتم رو تکرار می کنم .می تونم پس از شارژ کارتریجو جمعش کنم یا باید صبر کنم تکلیف چیپش معلوم بشه؟
در ضمن روشی برای ریست کردن چیپ 3200 دارم که نیاز به کمی اصلاح و تست داره.ok شد خبرش رو به دوستان می دم .
بله درته حسن کنتور را دارد.
خوب دوست من این که سوال ندارد.
کارتریجو شارژ کن.تا تکلیف چیپ معلوم بشه.
در ضمن چیپش تو بازار است نه دائمی بلکه موقت 12 تومن.
3200 روش نمیخواد مثل 4300 یا 4600 نیست که ترفندی باشه.
320 خیلی ساده ریست میشود.
فقط الآن نیاز به فایل داریم.
من جواب را تو حد خودم میدهم.
اگر علم من کامل نیست که 100% کامل نیست
شما به بزرگیتان مرا ببخشید.
ناراحت نشو آقا مهران .من بارها به دلیل اطلاعات مفیدی که از شما و دیگر دوستان گرفتم تشکر کردم.گله ای هم که داشتم به این دلیل بود که به دلیل قوانین این سایت , شاهد یک تاخیر 5-6 ساعته در طرح سوال هستیم .مدتی هم باید بگذره تا یکی از بچه های وارد , سوال رو ببینه و اگه حوصله داشت جواب بده . بعد اگه از دو نکته به یکیش جواب نده یعنی باید یک بار دیگه این سیکل رو طی کنی.
در ضمن نکته ای که برای شما خیلی واضجه, ممکنه برای کسانی مثل من که تازه با این اصطلاحات آشنا شدند و می خواهند خودشان تجربه ای داشته باشند , واضح نباشه که اگر چنین نبود سوالی مطرح نمی کردند. بگذریم برسیم به سوال :
تا اونجا که من فهمیدم چیپ ها اصولا 4 تا محل اتصال دارند. 2 تاش که مال منبع تغذیه 5 ولته . میمونه دو تا. یکی clock شمارنده است که ورودیش از سنسور ی است که محل عبور کاغذه و با عبور هر کاغذ یک پالس به شمارنده می ده و آخرین محل اتصال هم data است که احتمالا خروجی سیستم است. یعنی مثلا تا زمانی که تعداد کاغذ های پرینت شده از تعداد پیش فرض کارخانه کمتر است خروجی data صفر است و به محض برابری , خروجی آن یک یا همان 5 ولت می شود که باعث توقف دستگاه و ارسال پیغام اتمام تونر می گردد.
آیا برداشت من درست است یا نه ؟
سلام دوست عزیز
من به هیچ وجه ناراحت نشدم.
اگر جواب ها کمی دیر داده میشود این است که در این انجمن کاربر فعالش منم و نمیتونم 24 ساعت پشت سیستم بشینم و جواب بدهم.
و چه بهتر میشد بچه های دیگه هم فعالیت میکردند.
اگر دیر جواب میدم باز هم منو ببخشید.
الان شما شما کارت درسته.
اینها 3 راه برای درست شدن دارند.
راه اول update نرم افزاری.
راه دوم تعویض چیپ کارتریج راه سوم هم تعویض ic هشت پایه روی برد.
البته یک سریشون برد چیپ روی برد اضافه میشود.
و ورژن های اولی دستگاه های 1640 که با دو سیم درست میشدند.
حالا ما اونقدر علممون بالا نیست تا ترفند روی برد رو کشف کنیم.
این کار کار کسی است که خبره باشد تو کار برد.
اگر توضیحات اضافه باعث گمراهی شد مرا ببخش
دوستان فایل download.bat رو من دارم اما با اون حل نمیشه
اصل کار گیر اوردن فایل fix_3200 هست اگه کسی داره خبر بده لطفا