اون واسه زمانی هست که مطمئن بشید Firmware رو درست و کامل ریختین . اگه مطمئن هستید اون رو هم نزنید مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
Printable View
اون واسه زمانی هست که مطمئن بشید Firmware رو درست و کامل ریختین . اگه مطمئن هستید اون رو هم نزنید مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
برای آپدیت بنکیو به lt1.9 برنامه جانگل درایورمو میشناسه و وقتی روی benqunlock کلیک میکنم مشخصاتشو میزنه ولی وقتی روی read میزنم در قسمت log پیغام زیر ظاهر میشه:
Getting status from port 0xfc00
invalid status 0x80
کمک کنید التماسا
سلام به همه دوستان
من اسلیم 0225 نرم افزاری کپی خور کردم میخواستم بدونم الان دیگه درایو انلاک مونده یا بعد ریختن فرم ویر دوباره به حالت write protect برگشته ؟؟ و اینکه با آپدیت به 13146و13599 کپی خور میپره یا نه؟؟؟
ممنون
اگر اون مقاومت رو از روش بر نداشتید ، درایو آنلاک مونده .نقل قول:
سلام به همه ی دوستان و سروران گرامی.
من دستگاهمو کپی خور کردم به روش این روسها.
از وقتی کپی خور شده هرچه ساعت و تاریخشو تنظیم میکنم بازم بعد از خاموش و روشن شدن میپره سر ساعت قبلی و تقویمش به هم میریزه.
باید چکارش کنم؟
حتی جلو خودمم کپیخور نکرد.
1 هارد 250 هم ازش خریدم 80 و هزینه کپی خورشم شد 40.
البته حتی نگفت درایوم چی بوده!
به دستگاهم دل چرکین شدم!!!
از برق میکشی کنسول رو؟؟؟
یکی از دوستان ما این هفته رفت یدونه اسلیم خرید. مثل اینکه ورژن 0225 بوده، گرفتن یه تیکه از بوردش رو عوض کردن تا هـک جدید روش اجرا بشه.
سوال اینه که آیا این دوستمون رفت توی پاچش؟
این تغییری که روی بورد دادن مشکلی ایجاد میکنه؟
اصلا چرا این کار رو میکنن؟
اگر صبر میکرد با این شیوه جدید روسها هـک میکرد بهتر نبود؟
عوض کرد؟:18:عوض نمیخواستنقل قول:
معرفی روش جدید برای آنلاک چیپ winbond توسط هکر برزیلی Geremia با همکاری Maximus
به گفته خودش آنلاک کردن این چیپها 3 روش داره که روش معرفی شده فعلی کمترین ریسکو داره
(البته این روش جیگر میخوادا:31:)
ابزاری که استفاده شده در آموزش انگلیسی کامل توضیح داده شده (چون بنده هیچ سر رشته ای از این کارا ندارم ترجمه ای از این صفحه نمیگذارم امیدوارم دوستانی که تخصص بیشتری دارند بتونن از این روش بهره کافی ببرننقل قول:
Spent some time with Maximus over the mx and wb flashes, while the mx is a piece of cake, the WB is a bitch.
There were at least 3 solutions for WB, some more risky, this is less risky one, even if it's not noob friendly.
It's even not so much techical in comparison to the others one that had few success rate, or against the ones that had lot of effort and got no result.
There are also other possibilities for a software only way, but it's like going blindly searching for a fantomatic "winbond manufacturer mode" (how the hell do they write the serial numb in there? there must be a way), but actually i'm getting lazy.
نمایی از داخل چیپ و نقطه ای در داخل که باید اتصال داده شود..!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک آموزش (انگلیسی)
لینک دانلود نرم افزار مورد نیازکد:http://www.consoleopen.com/forum/tutorial-modchip-e-hardware-xbox-360-xbox360-slim/323-tutorial-unlock-liteon-slim-0225-0272-0401-9504-mt1335-winbond-mx.html
لینک ویدئوکد:http://www.megaupload.com/?d=G6KA9JHQ
کد:http://www.youtube.com/watch?v=1gCYXb54oig
والا اون چیزی که به ما نشون داد، یه قطعه مربعی شکل بود که گفت توی 0225ها این قطعه read only هستش و ما عوضش میکنیم به جاش مال 09.. (اون یکی مدلها) رومیذاریم هـک میشه...نقل قول:
دوستان جی تگ چیه جریانش؟؟؟
یه نوع هـکه که بدون نیاز به دیسک بازی ران میشهنقل قول:
البته اینو بگم که به کنسول بدجوری آسیب میرسونه و اصلا توصیه نمیشه
چه آسیبی میرسونه؟؟؟نقل قول:
چرا مثلا Geow 3 رو حتما باید با جی تگ زد و نمیشه زد رو دی وی دی؟؟؟
نسخه ی بتا رو با این روش زدند.ولی خود بازی اصلی رو دیسک میادنقل قول:
در ضمن جی تگ تو این بازی کاری میکنه که بدون نیاز به ثبت نام و ...نسخه ی بتارو بازی کنی
کلا داستان دیگه ای داره جی تگ.
اطلاعات دقیقشو کامل نمیدونم ولی همیناست
آخه بازی لیک شدس و تا آخرین مرحله داره و به لطف یکی توی تاپیک گیرز 3 آخرشو میدونم :41: پس نباید قضیه ثبت نام و اینا باشه...نقل قول:
حالا جی تگ کردن باعث چه مشکلاتی میشه؟؟؟
------------------------------------------------------------------------
دوستان دی وی دی 9 ریرایت هست و اگه هست ، میشه چند بار بازی ریخت روش؟؟؟
اون نسخه همه مرحله هارو داره ولی پر از باگ و مشکل هم هست،در واقع او ننسخه پولیش نشده........نقل قول:
آخه بازی لیک شدس و تا آخرین مرحله داره و به لطف یکی توی تاپیک گیرز 3 آخرشو میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس نباید قضیه ثبت نام و اینا باشه...
فکرنکنم مشکل خاصی بوجود بیاره ولی الان دیگه نمیشه کنسول ها رو j-tag کرد.مایکروسافت یه آپدیت داد بیرون که جلوی این کارو میگیره.نقل قول:
حالا جی تگ کردن باعث چه مشکلاتی میشه؟؟؟
فرم ویر LT1.91 و جانگل 1.86 ریلیز شد.
LT1.91
دانلود LT1.91نقل قول:
Official release of the iXtreme LT+ v1.91
-Lite-on Slim 0272, 0225, 0225u, 0401
-Lite-on Phat 02510C
-Benq 04421C
-Hitachi 78/79
* New random AP26 challenges defeated. Due to the new AP26 random challenges the safety freeze for unknown or bad AP25 data is no longer supported.
Please ensure your AP25 data is correct for the dashboard version you are using.
* No need to reburn current AP25 backups from dashboard 13146
I would like to dedicate this fw to all the dead DG-16D4S drives from the kamikaze ----
Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process.
Thanks also go to Team Xecuter for their support to this project.
JungleFlasher 0.1.86(267)کد:http://hotfile.com/dl/126003198/7e7ffe1/Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack_LT1.91.rar.html
دانلود Jungle1.86نقل قول:
JungleFlasher 0.1.86(267)
========================================
Support for LT Plus 1.91
-Lite-on Slim 0272, 0225, 0225u, 0401
-Lite-on Phat 02510C
-Benq 04421C
-Hitachi 78/79
Bug fix for non USB MTK routines: Read, Write, Phatkey etc....
Support for Sputnik/Russian MXIC unlock methods.
کد:http://hotfile.com/dl/125980983/269df64/JungleFlasher.0.1.86.Beta(267).rar.html
یه سوال تو این فایل فرم ور کلی چیز میز هست مال من چیه ؟درایوم مدلشو چه جور بفهمم؟نقل قول:
راستی بازی ap2.5ای که متناسب با1.9 پچ شده دوباره باید پچ شه یا این کافیه؟"
یکی از نکات مثبت این فرمویر اینه که نیازی نیست بازی دوباره پچ بشه و دوباره رایت بشه ، کافیه این فرمویر رو بریزین و دیسک های قدیمیتون رو اجرا کنین...
یعنی با خیال راحت بریم لایو؟؟؟
آره...
بچه ها این فرمویره چرا واس 0251 نداره؟؟؟
من سابقا 83850v1 بودم ، بعد از آپدیت 0251 شدم ، و این هم 0251 نداره :|
ویرایش :
داره : دی
سلام...
رفتم 1.91 : دی
ویرایش :
یه فیبل 3 داشتم ، گذاشتم تو درایو دیدم عکسشو آورد گفتم حله... پشت دیسک هم کاملا خوشگل بود : دی
بعد بازی اجرا نشد ، گذاشتم تو کامپیوتر دیدم میزنه 170 مگ :-ال
زندگیه داریم؟؟؟ به یه وضی رفتیم 1.91 حالا یه بازی AP2.x هم نداریم :|
پ.ن : دلیل x اینه که نمیدونم باید بگیم 2.5 یا 2.6 : دی
پارسا 1.91 و بیرون ریختی یا خودت؟اگه خودت چطوری؟
خودم ریختم...نقل قول:
چجوری هم دقیقا نفهمیدم کجاش رو سوال داری ، ولی :
دی وی دی کی رو که از سری قبل که 1.9 ریخته بودم در آورده بودم ، بعد دی وی دی کی + LTPlus-025v1.91 رو دادم به جانگل که فرمویر بسازه ، بعد فرمویر رو ایریز کردم ، بعد بردم رو وندور ، بعدش دکمه Write رو زدم ، بعدش Outro و بعد هم تمام...
کل کار 3-4 دقیقه نهایتا طول بکشه...
یعنی اونایی که کلا پچ نکردیم رو هم اجرا میکنه یانه، فقط اونایی که واسه ورژنهای قبلی پچ شدن رو اجرا میکنه؟نقل قول:
فقط اونایی که واسه ورژن قبلی پچ شدن... اونایی که پچ نشدن کماکان اجرا نمیشن...
منظورتون از کماکان بازی هایap2.5بود؟یا کل بازی ها؟نقل قول:
بازیای ap2.5 اگه پچ نشن اجرا نمیشن ، توی 13599 هم در هر صورت اجرا نمیشن که با 1.91 اجرا میشن ، تمام : دی
COD : BO که با داشبورد قدیمی (قدیمی دیگه : دی ورژنش :-؟؟) و LT+ 1.1 یا 1.5 اجرا نمیشد ، با موفقیت اجرا شد : دی
باحالش اینجاس که کلی فروشنده رو فحش دادم :| (حقش بود البته بازی پچ نشده بود مجبور شدم دوباره رایت کنم :|)
سلام..
سوال : دی
من داشبوردم قدیمیه ( با همون کینکت آپدیت کردم : دی ) ولی ال تی 1.9 دارم ... حالا دیروز رفتم Halo Reach خردیم طرف گفت پچ شدست .. میزارم میبینم نمیاد :دی سوالم اینه که اگه الان 13599 بریزم و ال تی 1.91 اون اجرا میشه ؟ ( حال ندارم ببرم بزنم تو سرش :دی )
نمیدونم ، ولی واس من که اینطوری بود :|
خب ديگه منم ميخوام ال تي رو بريزم خودم ...
فقط بخاطر اينكه اولين باره و ترس و اينا يه پريميوم ٣ چراغه داريم كه ميخوام از اون استفاده كنم ... ميشه درايوشو بندازم رو الايت خودم و رو اون تست كنم ؟؟ يا براي dvd key ازكابل اون استفاده كنم
؟! كدوم بهتره ؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
خب پارسا تو الان با بازیهایی که قبلا پچ شده و الان 1.91 داری مشکلی که نداری؟با لایو چطور؟راحت میریو میای؟؟
بیخیال این سوسول بازیا شو بابا : دی هیچی نمیشه...نقل قول:
میخوای واس دی وی دی کی از کابل پاور پریمیوم استفاده کن... بعدش سوزن رو وردار و دور اون سیم هم یه لنت بزن محظ خنده ولی کلید رو ورندار ، که دفعات بعد هم از اون کابل پاور استفاده کنی و کلید هم داشته باشی که راحت تر ببری به وندور مود...
من فقط COD : BO رو دارم که بدون مشکل روی 13599 و 1.91 اجراش کردم...نقل قول:
لایو هم نتونستم کانکت بشم تا حالا :| زمانی که 1.9 بودم هم نتونستم :| به MTU ایراد میگیره :|
راستی یه سوال من الان کنسول رو که باز کردم بین سیم برق کنسول و درایو هیچ پارگی یا چیزی نیست که بگم با روش سوزنی dvd keyرو دراوردن.....آیا روش دیگه ای هم هست؟واس هر درایوی؟
یه سوال دوستان
من اگه خودم بخام این lt+1.91 رو بریزم فوقش چه مشکلی میتونه برام پیش بیاد؟
احتمال خراب شدن درایوم هست؟
بله هست..........ولی شما نگران نباش اصلا منم1.9اومدنی خیلی میترسیدم دادم بیرون20تومن دادم بیشتر ترسیدم...:دینقل قول:
الان خودم آماده کردم1.91روبریزم........ترسی هم نیست................
فکر کنم بیشترین مشکل اینه که درایو بسوزه اونم فکر کنم درایو لایت ان60تومنه(من میگم دقیق نمیدونم شاید یه چیز دیگه شد)
دوستان به نظر من که خیلی ریختن LT+ آسون . فقط خرابی اگه پیش بیاد . مال اینه که سوزن روی نقطه MPX01 که برای بدست آوردن DVD Key نزنید !! یا اینکه کابل پاور درایو رو برعکس بزنید !! فکر کنم همین 2تا مشکل هست ! به نظر من که خیلی آسون :31: به قول پارسا از نصب ویندوز هم آسون تر :31:
اااااااااااااااااا من الان دقیقا به همین شک دارم(که سیم برق رو اشتب زدم) چه جور مطمین شم چون فکر کنم برعکس زدم ترو خدا زود بگیدنقل قول:
داداش به خدا خودمم نمیدونم :31::41: چون میدونی من تا حالا LT+ انجام ندادم ولی مطمئنم که میتونم :31: چون واقعا آسونه ! ولی میدونم که کابل پاور درایو رو برعکس نباید بزنی ! باید موقعی که درش میاوردی میدیدی چه شکلی زده شده ! الانم یه نگاه بنداز به اینجا .نقل قول:
جای نقطه ها بازی سنتر بذار . ببین سوراخ 1و 2 خالی پشت درایو هم نگاه کن . :40:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=39284