سلام.
من دوچرخه ام اورلرد مدل کلاسیکه.5 سال پیش خریدمش.
تو یه اتفاقی که افتاد شانژمان عقبش که شیمانو ترنی بود شکست.
حالا می خوام براش شانژمان بخرم مدل آلویو .
به نظر شما شانژمان رو عوض کنم بهتره یا اینو بفروشم یه چرخ نو بگیرم؟؟؟؟؟
Printable View
سلام.
من دوچرخه ام اورلرد مدل کلاسیکه.5 سال پیش خریدمش.
تو یه اتفاقی که افتاد شانژمان عقبش که شیمانو ترنی بود شکست.
حالا می خوام براش شانژمان بخرم مدل آلویو .
به نظر شما شانژمان رو عوض کنم بهتره یا اینو بفروشم یه چرخ نو بگیرم؟؟؟؟؟
نه! چرا بفروشی. یه نوشو بگیر خوبنقل قول:
مال داداشم خراب شده بود شیمانو بود SIS7 رفت ی ه شیمانو ALTUS اصل گرفت
با عرض سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :
نظر دوستان درمورد این مدل از VIVA چیست؟
مدل :ACID
لاستیک:KENDA
ست کامل:ALIVIO SHIMONO
قیمت :500
لطفا دوستان نطر خودشان را اعلام کنند:
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ویوا بالای 400 پول دادن اشتباهه.نقل قول:
شما میتونین با این بودجه ساب 40 یا با یکم بیشتر tfs 100 مريدا رو بخرین.
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
به نظر من برای ویوا بالای 400 تومن پول دادن اشتباهه.نقل قول:
شما میتونین با این بودجه ساب 40 یا با یکم بیشتر tfs 100 مريدا رو بخرین.
سلام به دوستان
سوال دارم
میگن مریدای چینی اومده تو بازار راسته؟
دوچرخه تریل مریدا چطوره قیمتش حدود 700 تومانه ترمزاشم دیسک فکر کنم سیم :5:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
بهترین لوازم دوچرخه چه مارکو جه ردهییه/
داداشیم یه دوچرخه گرفته واسه خودش ازم خواست اینجا بگم نظرتونو بدید
برندش: CANNONDELL
رنگ: نقره ای
مدلش( روی میله ی زیر صندلی رو بدنه نوشته بود): OPTIMO
روی میله افقی بدنه هم نوشته بود: SIEMENS Mobile
روی دو شاخ چرخ عقب: VELO-KENDA SHIMANO PARTS
روی دو شاخ زیری چرخ عقب (فکر کنم شرکت تولیدی باشه): CANNONDELL-O.P.G
شانزمان: SHIMANO Acera
دوشاخ جلو کمک دار هستش و گلویی اون همون قسمت شارکاسه ای فرمان خیلی قطرش زیاد بود و نوشته بود روش One point Five
طبق عوض کن: SHIMANO Altus
صندلی: VELO PLUSH
دنده عوض کن: اولا جلو 3 دنده و عقب 8 نده ای که میشه 24 دنده ای: SHIMANO ST-EF60-L SINGAPORE 22.2
منتج: ALEXRIMS G6000
تایرها: KENDA KINETICS MADE IN TAIWAN
پدال های میخ دار و فلزی مشکی رنگ و بازوهای پدال هم شیمانو
توپی های چرخ ها ی جلو و عقب: PARALLAX MALAYSIA
سنگ ترمزها هم شیمانو و ترمزها دیسکی نیستند. خود دم و دستگاه ترمزها هم شیمانو هستند فروشنده و چند فروشنده دیگر خرید ترمزهای دیسکی رو صلاح نمی دونستند میگفت سنگ ترمزهای دیسکی ها که موقع تعویضشون میرسه نمونه عین خودش گیر نمیاد اسباب دردسر میشه وعین اولش نمیشه و باید کل اون قسمت که باید عوض بشه. این ترمزهای خودش که واقعا خوبن اشاره می کنی استپ می کنه
روی اتاقش خیلی گشتیم پیدا نکردم ساخت کجاست
چون از فامیل گرفته میگفت 480 میفروشیم برای همه ولی داداشیم 450هزارتومن گرفته قسطی
------------
من که از این اطلاعات هیچی حالیم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب پسرا دوچرخه سوارند
حالا نظرتون چیه راجع به این دوچرخه
نوچنقل قول:
عکسشو میگم فردا میگیره میزارم براتون
سلام
من می خواستم یه دوچرخه برای داخل شهر بخرم. قصدم هم استفاده شخصی و تفریحی هست. اولویت اصلیم هم اینه که سبک باشه و محکم چون که من وزنم حدود 80 هست و هیکلم درشته بنابراین می خوام یه چیزی باشه که موقع سواری باهاش راحت باشم. بودجه هم تا 400-450 می تونم براش کنار بذارم. دو تا فاکتور اصلی سبک و محکم بودن هست. ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن یا اگه تاپیکی قبلا در مورد این موضوع ایجاد شده به من بگن.
سلام دوستان من یه دوچرخه ساده میخوام برای استفاده شهر ارزون باشه
راستی آساک دوچرخ مدل اورست خوبه؟
با تشکر
عکسهای دیگه از دوچرخه داداشم
کسی نیست به من جواب بده پیام خصوصی هم که نمیشه داد!
مشهورترین دوچرخه های موجود در ایران بین این رنچ قیمت ها کدام است؟
1.سقف 500 هزار تومان
2 از 500 تا یک میلیون
همراه با تصویر و توضیحات فنی
سلام لطفا یک دوچرخه شهری غیر حرفه ای بی دردسر معرفی کنید ! البته زیاد هم نمی خواهم سوار شوم
پس خیلی گران نباشد ،
راستی دوچرخه دست دوم ارزش خرید دارد یا نه ؟!
ممنون
آقا اینجا با این همه عضو کسی نیست به این تاپیک جواب بده از مدیران محترم خواهش میکنم بیشتر توجه کنند
اگه میخواین یه چیزی بگیرین که اذیتتون نکنه و باهاش راحت باشین حداقل 250-300 باید هزینه کنید. مثلا مدل های رده پایین ژیتان یا مریدا متس 10 یا مدل های کراس مثل استورم و راک میتونه انتخاب های مناسبی براتون باشه... پیشنهاد من اینه که سمت ویوا و کنندل(cannondell) نرید. به نظر من اینا یه حالت اسباب بازی دارن من که اصلا از سواریشون خوشم نمیاد.نقل قول:
دوچرخه دست دوم به شرط سلامت میتونه خیلی خوب باشه چون افت قیمت دوچرخه خیلی زیاده و شما میتونین با بودجه محدود یه دوچرخه ی خوب تهیه کنید.
شرمنده من اطلاعی راجع به مدل های آساک ندارم.نقل قول:
ولی در کل دوچرخه های بدی نیستند فقط یکم تکنولوژی تولیدشون قدیمیه.
شما با این بودجه میتونین روی مریدا متس 40 و ژیتان فیتزروی 40 فکر کنید. البته با ترمز وی بریک.نقل قول:
فکر نمیکنم دقیقا بشه گفت چه مدل های مشهور تر هستند تو این قیمت. تنوع مدل های خیلی زیاده .نقل قول:
بلاخره که چی؟ باید دو سه مدل مشهور و موجود بازار ایران رو معرفی کنید یا نه مثلا ویوا!نقل قول:
منظورتون برنده؟؟؟نقل قول:
فعلا بهترین و مشهور ترین برند ها توی ایران به ترتیب جاینت، مریدا، ژیتان و فوجی هستند. البته به تازگی اسکات هم وارد شده اما مدل های تقلبیش هم دیده شده.
البته کنندل (cannondale نه cannondell) هم مارك بسيار معروفيه كه به تعداد بسیار کمی توی ایران هست که خیلی طرفدار داره. در واقع این دوچرخه ی داداشی شما ریمارک این برند معروف هستش.
مرسي عاي بود
سلام قصد خرید دوچرخه ویوا رو دارم ایا مارک خوبی هست؟اگه ممکنه مارک های معتبر بازار اونایی که رو بورسه رو هم به ترتیب بگید.:20:
نه برادر مارک خوبی نیست... 2 پست بالاتر همین چیزایی که شما میخواستین رو گفتم.نقل قول:
آره خودم اول کار متوجه این موضوع شده بودم CANNONDALE و CANNONDELL پدر چین بسوزهنقل قول:
خوب حالا شما برندهای مشهور رو معرفی کردید بهتره تو بازه قیمتی که مشخص کرده بودم یه چندتا می گفتنید که فرصت و قدرت انتخابونو می دونستیم
اون مارک هایی که گفتید ایا سایتی هست که بشه مدل ها شو دید؟و اینکه این ترتیب شرکتهایی که گفتید به نظر خودتون رتبه بندی کردید یا از یه جای معتبر گفتید و در اخر مرکز خرید در تهران که قیمت های مناسب هم داشته باشه معرفی کنید قیمت هم اگر دارید بدید ممنون.:5:نقل قول:
مثلا از برند جاینت تو سری کراس کانتری مدل هایی مثل innova و iguana & xtc معروف تر هستند.نقل قول:
مریدا هم سری TFS و matts از بقیه معروف تر هستند. که شامل مدل های متنوعی هستند اما تنه هاشون تقریبا یکیه.
شرمنده امتحان دارم وقت ندارم الان عکس و اینا بزارم.
من اینا رو با توجه به اطلاعات خودم گفتم... منبع خاصی نداره...نقل قول:
اون مارک هایی که گفتید ایا سایتی هست که بشه مدل ها شو دید؟و اینکه این ترتیب شرکتهایی که گفتید به نظر خودتون رتبه بندی کردید یا از یه جای معتبر گفتید و در اخر مرکز خرید در تهران که قیمت های مناسب هم داشته باشه معرفی کنید قیمت هم اگر دارید بدید ممنون.
شما میتونین تو گوگل اسم این شرکت هارو به انگلیسی سرچ کنید سایت اصلیشون میاد و میتونین مدل هاشو ببینید. البته بعضی مدل های توی این سایت ها با مدل هایی که تو ایران عرضه میشه فرق میکنه... چون مثلا مدل های جاینت تو آمریکا دارای لوازم متفاوتی از مدل های اون توی اسیاست...
متاسفانه من تهران نیستم...
عکس هایی از ساب 40 و مریدا که میگین با 500 میشه خرید برامون بزارید
قیمت مدل های 2010 مریدا tfs 100 & sub 40 به ترتيب 480 و 540 تومن بود که اگه الان هم از این مدل پیدا کنید همین قیمته اما مدل های 2011 حدود 10 درصد افزایش داشته.نقل قول:
اینم لینک از سایت اصلی مریدا:
کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2011/51/MTB+Hardtail/MATTS+TFS+100-V
کد:http://www.merida-bikes.com/it_ch/bike/2011/29/MTB+Hardtail/MATTS+40-V+N2
دوستان من براي تفريح و در شهر يه دوچرخه معمولي ميخوام قيمتش هم حدود ۲۰۰ باشه و زياد نباشه، شايد هفته اي يك بار بخوام باهاش برم بيرون. اين تاپيك رو كامل خوندم ولي براي اين مقصودم راهنمايي كاملي پيدا نكردم، امروز يه سر رفتم مغازه ها رو ديدم، تو اين قيمتا مارك ويوا بيشتر بود كه بعضي دوستان گفتند خيلي خوب نيست، مدل هايي از پژو هم داشت كه قيمت ۲۴۰ به بالا بود، و ميگفت كه دنده و قطعات شيموزو ژاپن هست و خود دوچرخه هم تايواني، و ميگفت فرانسوي و انگليسي و ... اصلا دوچرخه تو ايران نداريم و اين تايوان هست و خوب هست و ....
ميخوام ببينم دوچرخه پژو تو اين رنج قيمتا خوبه يا نگيرم؟
باعرض سلام
بنده مدتی حسابی دنبال خرید دوچرخه واستفاده ورزشی هستم بعد از کلی تقیق فوجی مدل نوادا نظر دارم متاسفانه هیچ کدوم از نمایندگی ها موجود ندارن ومدل های 2011 معلوم نیست کی بیاد کسی از دوستان نوادا2 2009 یا 2010 جایی سراغ داره ؟ در ضمن چه سایزی مناسب بنده با قد 176 و وزن 70 و فاصله داخل ران تا زمین 86 سانت، میباشد؟ باتشکر
دوست عزیز دوچرخه های پژوی اصلی خیلی وقته دیگه تولید نمیشن و مثل این که شرکتش با ژیتان تلفیق شده...نقل قول:
احتمالا از همینایی بوده که مارک میزنن روش.
شما با 250-60 میتونین کراس راک بگیرین یا بعضی از این مدل های ویوا و ... اینا که به نظر من کراس بهتره.
البته اگه خواستین از این مدل های ویوا و اینا بگیرین لوازمش رو دقیق بپرسید و بررسی کنید. بهتره حداقل شیمانو آلتوس باشه. اگه تورنی و سیس بود خیلی رو لوازمش حساب نکنید.
اگه راستشو بخواین فوجی اون اولش که اومده بود چون قیمت هاش مناسب بود ارزش خرید بالایی داشت... اما الان دیگه خیلی فرقی نداره میتونین با همون قیمت مریدا یا ژیتان از همون رده بخرید.نقل قول:
بنده مدتی حسابی دنبال خرید دوچرخه واستفاده ورزشی هستم بعد از کلی تقیق فوجی مدل نوادا نظر دارم متاسفانه هیچ کدوم از نمایندگی ها موجود ندارن ومدل های 2011 معلوم نیست کی بیاد کسی از دوستان نوادا2 2009 یا 2010 جایی سراغ داره ؟ در ضمن چه سایزی مناسب بنده با قد 176 و وزن 70 و فاصله داخل ران تا زمین 86 سانت، میباشد؟ باتشکر
فکر میکنم سایز 18-19 برای شما مناسب باشه.
من از معروفترینه ا میلر رو هم نشدیم فکر کنم ایتالیا نوشته بود شما دیدید؟ میلر و جایت
اینا چه تفاوتی با هم دارند؟نقل قول:
تنه هاشون با هم متفاوته و يك سري تفاوت ها هم توي لوازمشون دارند. تنه ی تی اف اس بهتر از متس هستش.نقل قول:
جایی رو سراغ دارید واسه خرید؟ برا داداشیم میخوام
كدوم شهرید؟؟ مگه تازه دوچرخه نخریدن ایشون؟؟نقل قول:
باتشکر از جوابتوننقل قول:
سوال دیگه
مریدا 100 2011 با قیمت 600 نسبت به قیمتش ارزش خرید داره ؟ در ضمن با اندازه بنده نمره 18 مناسبه یا 20؟
شما شخصا مریدا رو بیشتر قبول دارید یا فوجی؟
من مريدا رو بیشتر قبول دارم... اما الان مدل 2011 قیمتش یکم زیاده... به نظرم اگه 2010 پیدا کنید بهتره یا این که فوجی نوادا 1 2010 که دیسک مکانیکی داره رو اگه بتونید بیابید خیلی خوبه به قیمت 600.نقل قول:
ببخشید من قدتون رو نمیدونم. اما فکر کنم مریدا سایز هاش فرد باشه.( مال خودم که اینطوریه) اگه فرد باشه 19 بگیرین بهتره.
توجه توجه:
یک عدد دوچرخه ی مریدا TFS 500 Trail با دیسک هیدرولیک و دوشاخ راک شاکس و لوازم دئور و دئور xt به فروش ميرسه... ( سایزش واسم کوچیک شده میخوام یدونه دوچرخه خودم جمع کنم...)
سلام دوچرخه ای که گفتید هنوز برای فروش هست؟ چقدر کار کرده وقیمت ؟نقل قول:
بله دیگه... صبح اینو نوشتم.نقل قول:
مدل 2009 هستش اما یه سال کار کرده. 35 درصد زیر قیمت نوش. قیمت میگیریم هرچی بود 35 درصد ازش کم میکنیم.
ببخشید اگه ممکنه یه عکس ازش بزارنقل قول:
سلام میتونی بری سراغ ژیتان 20 که حدود 400 تومنه ودوچرخه ی خیلی خوبیهنقل قول: