نقل قول:
اما گفته شده حدود 200 دلاره
واقعا واسه این تکنولوزی پولی نیس خیلی ارزونه
Printable View
نقل قول:
اما گفته شده حدود 200 دلاره
واقعا واسه این تکنولوزی پولی نیس خیلی ارزونه
ببين مايكروسافت چه كرده :18::18:
چه ضد حالی این کوجیما به سونی زد ..........:41::41::41::41:
یک دفعه گی از ps3 به xbox پرید !؟:41::41::41::41:
این Splinter cell دیونم کرده .....:18:
این تکنولوژی ماکروسافت هم دیگه:18:
از ms متنفرم اما انصافا این یکی یه چیزه دیگست :18:
فقط میتونم یه چیز بگم
تکنلوژی و علم در صنعت بازی دست همه تکنلوژیهای دیگه رو از پشت بسته دی
من که اصلا باور نمیکنم
وای خدای من چی کرد این مایکروسافت
با این تفاسیر در یک صورت سونی از شکست رهایی پیدا میکنه
اونم اینه که کلا player رو داخل دنیایی بازی کنه وگرنه هر کاری کنه با این کار مایکروسافت ترکید.
ببین چند ساعت نبودم چقدر چیز از دست دادم ! :((
دم مایکروسافت گرم ولی بهتره یه کم PC رو هم تحویل بگیره ! :|
از قبل پیش بینی می شد موشن کنترلر ... چیز خیلی جالبی میشه البته در صورتی موفق میشه که ارزش خرید رو داشته باشه ..
کوجیما هم یه بازی MGS برای PSP داره احتمالا ..
ولی نمی دونم چرا از ضخصیت Raiden استفاده کرده .. چون زیاد محبوب نیست این شخصیت (البته میشه گفت چون شخصیت دیگه ای نمونده :27: :دي )
حیف نمی تونم تریلر ها رو ببینم ... باید برم کافی نت حداقل MW 2 و Conviction رو ببینم !!
از قبل MS می گفت می خوام غوغا کنیم تو E3 ولی فک نمی کردم اینطوری غوغا کنه .. دمش گرم ، با خاک یکسان کرد سونی رو ! :دي
Quantum Theory
E3 09: Run and Gun Gameplay
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ubisoftکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-quantum-theory/50180
E3 09: Tween Games 2.0 Montage
Project Natalکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-ubisoft/50183
E3 09: Splat Stage Demo
کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-project-natal/50185
Rabbids Go Home
E3 09: Rabbid Fire Reaction Gameplay Demo
Rabbids Go Homeکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-rabbids-go/50189
E3 09: Super Racket In The Market Gameplay Demo
Splinter Cell:Convictionکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-rabbids-go/50191
E3 09: Microsoft Press Conference Gameplay Demo
کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50194
Forza Motorsport 3
SD
11 MBکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-forza-motorsport/50202
تاریخ عرضه : Q4/2009
پلتفرم : X360
جزییات بیشتر در این تریلر نشان داده شده
Quantum Theory
E3 run & gun Gamepley
HD
کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-quantum-theory/50179
SD
کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-quantum-theory/50180
13.89mb
تاریخ عرضه : TBA
پلتفرم : PS3
در این تریلر نشون داده می شه که چطوری از بین دشمنان به سمت جلو حرکت می کنین !
این بازی هم انحصاری برای PS3 هست که از روی GeoW تقلید کرده
Halo: Reach
E3 Debut Trailer
7.99mb
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-halo-reach/49987
تاریخ عرضه : Q4 2010کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-halo-reach/49988
پلتفرم : Xbox 360
Left 4 Dead 2
E3 Debut Trailer
7.75mb
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-left-4-dead/49967
تاریخ عرضه : 11/17/2009کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-left-4-dead/49968
پلتفرم : PC , X360
ژانر : First-Person, Shooter, Survival Horror
Debut تریلر یا اولین تریلر بازی L4D 2
با توجه به موفقیت L4D چه از نظر تجاری و چه از نظر متقدان اصلا بعید نبود که نسخه ی بعدی ساخته بشه
آقا احساس نمیکنید یکمی بیش از حد جو گیر شده اید درباره این پروژه ماکروسافت!!
منم قبول دارم حرفهای شما ولی از الان بگیم پرونده Wii و PS3 را پیچوند و ..........یکمی عجیب هست!!هنوز این پروژه کامل نشده!!!بهتر تا کامل شدنش صبر کنید و بعد صحبت از موفقیت آن بکنید!!
The Beatles:Rock Band
E3 09: Day Tripper On Stage Demo
SD
HDکد:http://www.gametrailers.com/download/50196/t_beatlesrb_e309_daytripper_onstage_demo.wmv
The Beatles:Rock Bandکد:http://www.gametrailers.com/download/50197/t_beatlesrb_e309_daytripper_onstage_demo_hd.wmv
E3 09: Cinematic Trailer
SD
HDکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/11389/t_beatlesrb_e309_cinematic.wmv
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/11389/t_beatlesrb_e309_cinematic_hd.wmv
منتظر نمایش بازیه GT 5 هستیم امشب ببینیم میتونه به FMS 3 برسه یا نه !
کنفرانس Nintendo هم میتونه جالب باشه !
ali ranger حواست کجاست داری تریلر تکراری میزاری صفحه قبل رو یه نیگاه بنداز:دی
left 4 dead و quantum تکراریست ویرایش کن.
اما من زیاد با بند و بساط نینتندو حال نمیکنم نوید.......DS:E مد نظرم هست از بازیهاش!!
------------
سایت PESFAN فردا اطلاعاتی را از Pes 2010 منشر خواهد کرد!همچنین اعلام شد که فردا برای اولین بار کونامی میخواد بازی فوتبال خودش را نمایش بده!!!
کلا دیشب یه جورایی MS با اون پروژه های عظیمش Nintendo رو از میدان رقابت خارج کرد ! Wii فقط به همون کنترل و Gameplay بازی هاش مینازید که اونم ... !
خیلی رقابت سختی شده ! واقعا اگه دیشب همچین نمایشی رو نمیدیدم 100% رقابت اینقدر جذاب نمیشد ! اون ورود کوجیما خیلی جالب بود ! یوهو اومد ! همه کف کرده بودن ! انگلیسیش هم خوب شده بچم ! فقط همچنان تو کفیم که آیا انحصاری است یا آیا نیست !
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction|نمایش E3
آرت ورکی که به نظر می رسد برای باکس شات بازی تعیین شده باشد.
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction هم در کنفرانس یوبی سافت و هم در کنفرانس مایکرو سافت به نمایش داده شد که طرفداران این سری بازی را هر چه بیشتر بی تاب تر کرد و تشویق شدید حضار را در پی داشت. سپس سازندگان بازی صحبت کردند که راه های بسیاری برای رسیدن به هدف وجود خواهد داشت. بعد از پخش تریلری سینمایی از بازی دموی بازی به نمایش درامد.
حرف کشیدن با خشونت کامل - سام فیشر در یک توالت در حال حرف کشیدن از یک نفر بود و عنوان می کرد چه کسی دخترم را کشته است اما نه به حالت همیشگی یعنی با فشار دادن گلو که در قسمت های قبلی می دیدیم. قدرت بدنی سام نه تنها تحلیل نرفته بلکه زیاد تر هم شده و شما چهره بسیار خشنی از او می بینید. شما می توانید با هر روش از طرف مورد نظر ذره ذره حرف بکشید. سر طرف را به آینه یا کاسه توالت بکوبید با لگد به صورتش بزنید و کلی روش خشن دیگر که آنطور دیده شده بیشتر بر سر تکیه دارد... در نهایت نفر مورد نظر مجبور به حرف زدن می شود و او نام آندره کوبین را به زبان می اورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز جویی کردن با روشهای مختلف و خشن جایگزین روش آرام در بازیهای قبل شده است.
نمایش اهداف و توصیف آن - در همین حین تصویر همین شخص (کوبین) بر روی محیط به صورت روشن به نمایش درمی آید. توصیف راحت اینکه انگاری پروژکتوری تصویر او را بر روی دیوار توالت نشان می دهد در حالی که سام و آن طرف در مقابل پروژکتور هستند. در حین حرف کشیدن صحنه هایی از پایان ماموریت بعد به نمایش در میاد و دوربین به سرعت به عقب حرکت کرده و پس از نمایش سریع محیط, دوربین به شروع ماموریت سام می رسد. در اغاز کار, بعد از شکستن اینه بقل یک ماشین (علت توضیح داده می شود) و گذر در خیابان مشخص شد که نحوه نمایش اهداف کاملا تغییر کرده به این صورت که شرح اهداف با صورت های لایت سفید در محیط دیده می شود. برای مثال با نزدیک شدن به یک عمارت عنوان "به عمارت نفوذ کنید" به صورت بزرگ روی دیوار عمارت دیده می شود.
مشخص کردن دشمنان - سام بعد از کشتن نگهبان جلوی در ورودی سعی می کند وارد حیاط عمارت می شود. به جای استفاده از دوربین مخصوص (مار شکل) برای دیدن پشت در اینبار سام به کمک همان اینه شکسته که به همراه دارد از زیر در محیط را می بیند. او بر خلاف قسمت های قبلی این امکان را دارد که قبل از ورود به هر بخش محل هر شلیک و ترتیب آن را معین کند تا بعد از وروود شلیک ها (حداکثر دو شلیک) را به صورت خودکار انجام شود. (وام گرفته شده از Rainbow Six Vegas) مثلا سام اول لامپ حیاط رو هدف گرفته و سپس یکی از نگهبانان را هد شات می کند. سپس نگهبان دوم حیاط را از پشت گرفته و با شدت سر او را به لبه سنگی می کوبد. سام تصمیم میگیرد به جای ورود از در اصلی از پنجره وارد عمارت شود. حرکات او هنگام بالا رفتن از دیوار و گرفتن پنجره سریع انجام میشود. پس از گرفتن لبه پنجره باز هم او این امکان دارد که دشمنان را از قبل مشخص کند پس دو دشمن را مشخص و بعد از باز کردن پنجره فوری به انها شلیک می کند و خود را به داخل اتاق می کشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجود NPC های زیاد بر خلاف بازیهای قبل | نمایش شرح اهداف بر روی محیط انجام می شود.
محیط های تاریک و سرعت مبارزات - جلوتر هدف بعدی برای سام روی یک پرده به نمایش درمی آید که باید خود را به خوابگاه برساند. سام روش متفاوت را انتخاب کرده و سعی می کند با گرفتن از لوله از دیوار بالا رفته و سپس به پشت از سقف اویزان شود در حال که لوله را گرفته است. نحوه نور پردازی بازی کاملا به حالت سه بازی اول این سر برگشته و بخشهای از محیط را کاملا تاریک می بینیم. با شلیک کردن به لوستر بزرگی که روشن بوده هم از دست دشمنانی که زیر آن قرار گرفته اند راحت می شویم و هم محیط را تاریکتر می کنیم اما نگهبانان دیگر از راه می رسند و به دنبال سام می گردند. در تاریکی بر سر یک نگهبان بخت برگشته دیگر فرود امده و به سرعت نگهبانان دیگر را از پا درمیاوریم. مبارازت بسیار سریعتر از گذشته دنبال می شوند و حرکات سام هم روانتر شده است انگار پیر شدن هیچ اثری بر او نذاشته و پخته تر گشته است. کنترل بازی هم بی عیب و نقص دیده می شد.
آخرین حرکت و حرکات سریع - بعد از زدن نگهبان با ویژگی جدیدی به نام آخرین حرکت رو به رو می شویم. به این صورت که تعیین می کنید سام به سرعت به جای که چند ثانیه قبل حضور داشت برگشته و برای مثال نگهبانی را از پای دربیارید. موقع در نظر گرفتن این کار جای قبلی سام به صورت یه هایت لایت سفید که از خودش بر جا مانده نشان داده می شود. از این روش وقتی استفاده شد که نگهبانی به دنبال سام می گشت در حالی که او از لبه ای اویزان بود و سام کمی به سمت راست رفت. هنگام نزدیک شدن دشمن سام فورا به جای قبلی برگشته و دشمن را با کشیدن از لبه پرت می کند. کمی جلوتر سام می توانست پشت یک ستون پنهان شده و محلی را برای حرکت سریع انتخاب کند البته تا نزدیکی. سام یک ستونی که کمی جلوتر بود را انتخاب کرد و به صورت خودکار و سریع حرکت به پشت ستون مقابل انجام شد. کمی جلوتر سام با نارنجک EMP از تعدادی از نگهبانان پذیرایی که هم باعث تاریکی محیط هم باعث گیج شدن نگهبانان شد.
کنترل و سیستم مبارزات بسیار دیدنی تر و سریع از بازیهای قبلیست.
شلیک از در و رسیدن به هدف نهایی - سام خود را به دری رسانده و با کمک آینه متوجه آماده شدن نگهبانان و نزدیک شدن یک نگهبان به در می شود. این بار او به کمک شاتگان در را باز کرده و هم نگهبان را از پا در می آورد. خورد شدن در واقعا زیبا بود. بعد از کشتن نگهبانان اطراف سام از پنجره آویزان شده بعد از گرفتن لبه فوری خود را به سمت راست می رساند البته جلوتر یک انفجار که باعث متلاشی شدن پنجره ای می شود که سام قصد عبور از زیر آن را داشت. صحنه های انفجار هم به زیبایی طراحی شده اند. در نهایت سام به پنجره اخر رسیده و هدف پیدا می کند. در حالی که سعی دارد حرف از او بکشد نیروهای پلیس از راه رسیده و متاسفانه سام تسلیم می شود و با بازداشتش دمو به پایان می رسد. سپس اعلام شد که بازی برای پلفرمهای X360 و PC زمستان امسال منتشر خواهد شد.
توجه: تمامی مطالب با مشاهده فیلم کنفرانس E3 نوشته شده است.
اینطور که معلومه اکتیویژن بلیزارد اشاره ای کرده که استارکرفت 2 برای آخر 2009 برنامه ریزی شده !!!!!!!
تقریبا همزمان پست دادیم ولی من داشتم اطلاعات تکمیلی می نوشتم ...نقل قول:
ali ranger حواست کجاست داری تریلر تکراری میزاری صفحه قبل رو یه نیگاه بنداز:biggrin:
left 4 dead و quantum تکراریست ویرایش کن.
خوب خبر هایی هم هست که metal gear solid : rising برای ps3 و pc هم قراره بیاد
[HTML]
e3.gamespot.com/story/6210734/mgs-rising-ps3-pc-bound-new-psp-mgs-revealed
[/HTML]
پدرام خودشونم نمیدونن چی کار میکنن ! یه جا میگه انحصاریه بعد میان میگن نیست یه جا دیگه .. !نقل قول:
خود GameSpt توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط زده XBOX360 !
اره ولی اگه متن رو بخونی نوشته konami گفته این که تو کنفرانس ms معرفی شدهنقل قول:
صرفا به این دلیل نمیتونه باشه که بازی Exclu واسه 360 هست
و بیشتر معنی این رو میده که اولین بازی mgs برای 360 هست
و احتمال داره شاید یک سال بعد از Release روی 360 رو platform های دیگه هم بیاد
یعنی کو تا اون موقع
چون واسه 360 هم tba هست
آره شایعه اش که ممکنه برای PC , Ps3 هم باشه پیچیده
کد:http://www.eurogamer.net/articles/e3-mgs-rising-for-pc-ps3-too
دوستان آیا درسته که قرار هست که متال گیر جدیدی بیاد که واسه PC هم عرضه میشه ؟ سایر سوپرایزهای PC چی بوده تا حالا ؟
خب اکتیویژن هم با دستی بس پر اومده
احتمالا تاریخ عرضه استارکرفت 2
نسخه ای از بازی گیتار هیرو به طور اختصاصی برای PSP
جیمز باند جدید
Tony Hawk
Spider man
Transformers
MW2
Dj Hero
Blur
اکتیویژن گفته پیش فروش MW2 رکورد خواهد شکست که در 10 نوامبر میاد
اسکیت بورد مخصوص بازی Tony Hawk
Morhaime مدیر عامل بلیزارد گفته به زودی استارکرفت 2 رو منتشر می کنیم :40::40::40:
همچنین گفته دیابلو 3 بخش مولتی پلیر بسیار عظیمی خواهد داشت
همچنین بلیزارد برنامه ی خاصی برای پیشرفت در چین داره
او گفته در تابستون نسخه ی بتای استارکرفت 2 میاد و گفته برناممون اینه که بازی رو آخر امسال عرضه کنیم :40::40:
کد:http://e3.gamespot.com/story/6210427/starcraft-ii-by-end-of-2009-call-of-duty-expanding-to-new-genres?tag=top_stories;story;1
به نظر من سوني ميخواد مايكروسافت رو با خاك يكسان كنه منتظرم تا ساعت10:30ببينم سوني چكار ميكنه هيچي سوني نميشه راستي كپ كام كي كنفرانس داره اون چيزي نداره بزاره به جز يه بازي شايد اونيماشا يا شادو اف د كلاسيوز جديد.
ببخشيد ولي همين خداي جنگ3 ميتركونه نياز به چيزاي ديگه نيست ببخشيد تو پس قبل نذاشتم الان يادم افتاد.
مهران جان همونطوریکه یکی از بچه ها گفت تمام موفقیت Wii به همین نوآوری در کنترلرهاش بوده (تازه با اون حد از محدودیتاش).حالا به نظر شما این تولید جدید MS که نمایشگاه امسالو تحت الشعاع خودش قرارداده عملا Wii رو به حاشیه نخواهد کشید ؟مطمئنم اگه از قابلیتهای این سیستم اطلاعاتی بدست میاوردی هرگز این حرفو نمیزدی .نقل قول:
درمورد عملیاتی بودن این سیستم هم اینو خاطر نشان کنم که به گفته مدیر این طرح عملکرد این سیستم دقیقا همون چیزیه که توی تصاویر ویدئویی در معرض دید عموم قرار گرفت .
ایشالا بعدا مطالبی درمورد این پروژه و سیستم توی تاپیک میزارم .
خبر خوشحال کننده عرضه splinter cell برای pc بود
واقعا بازی معرکه ایه!!!!!!!!!!!
این natal حیرت اوره باور نکردنیه :نقل قول:
"صبح امروز بعد از کنفرانس موفقیت آمیز Microsoft که هیاهوی زیادی هم به پا کرد , این شرکت در مرکز لس آنجلس در Standard Hotel هم برنامه های خاصی داشت. در این برنامه ها که برای رسانه ها تدارک دیده شده بود به بازیهایی چون Halo 3 : ODST , Shadow Complex , The Beatles : Rock Band , Forza Motorsport 3 پرداخته شد و در کنار اونها در پشت درهای بسته در مورد Alan Wake و همین طور Project Natal توضیحاتی ارائه شد.
راستشو بخواین من خیلی دوست داشتم خود Natal رو با دستهای خودم امتحان کنم تا ببینم چه مقدار از اون چیزی که توی کنفرانس نشون دادن واقعیت داره. پروژه ای که حتی سلطان تخیل یعنی استیون اسپیلبرگ رو هم هیجان زده کرده بود.
بعد از 5,6 دقیقه که با Natal ور رفتم , فقط میتونم بگم اون واقعآ کار کرد !
اولین دمویی که بازی کردم اسمش Burnout Natal بود. در حقیقت بازی ای به این نام در دست ساخت نیست و همون بازی Burnout Paradise رو با امکانات Natal ترکیب کردن و به صورت بازی ای آزمایشی با این نام ارائه دادن. Natal در عرض چند ثانیه بدن من رو اسکن کرد و خیلی راحت به من امکان داد به وسیله دست ها و پاهام این بازی رو کنترل کنم !
خیلی ها در اونجا فکر میکردن کنترل یک بازی در این سبک به وسیله Natal کار مسخره و خسته کننده ای هست ولی خود من وقتی پشت رُل نشستم , واقعآ لذت بردم و این کنترل خیلی جالبتر از چیزی بود که فکر میکردم. البته در ابتدا فقدان کنترلر یا وسیله ای که دستم بگیرم و باهاش ماشین رو هدایت کنم , کمی عجیب و سخت بود ولی بعد از کمی بازی همه چیز درست شد.
در Burnout Natal وقتی قصد شتاب گیری و سریع تر رفتن رو داشتم خیلی راحت پای راست خودم رو کمی به جلو میبردم و برای ترمز و توقف هم پام رو به عقب حرکت میدادم و برای حرکت در سرعت متوسط و قابل اطمینان هم خیلی راحت پام رو صاف و بدون زاویه نگه میداشتم. خلاصه تجربه واقعآ جالب و لذت بخشی بود"
"Project Natal از چندین تکنولوژی در کنار هم برای کپچر کردن و انتقال حرکات شما به داخل بازیها استفاده میکنه. شکل ظاهری این وسیله تا حدودی شبیه Wii Sensor Bar هست و از یک دوربین RGB به همراه سنسورهای چند گانه و میکروفون برای تشخیص صداها استفاده میکنه. این وسیله به دلیل داشتن سنسور Monochrome CMOS و Infrared Projector قادر به تشخیص محیط های 3 بعدی پیرامون شما و چهره شماست و همه حرکات شما رو در هر میزان روشنایی اتاق تشخیص میده و بین شما و محیط پیرامون شما تمایز قائله. همچنین به صورت مجزا سر و دست و پا و اندامهای بدن رو از هم تشخیص میده.
تلفظ Natal هم به صورت nuh-tall هست"
منبع: بازی سنتر
مصاحبه با Peter Molyneux در مورد Natal:
"مايكروسافت ديروز Natal را در كنفرانس خود معرفي كرد و باعث تعجب همگان در صنعت بازي شد و سايت Eurogamer مصاحبه اي با پيتر مولونيو سازنده ي Project Milo انجام داده كه در راستاي سيستم جديد Natal است.
چه مدت است كه بر روي Project Milo كار مي كنيد؟
2 جواب در راستاي سوال شما وجود دارد. ما در ماه December كار خود را با اين تكنولوژي آغاز كرديم.ما دست خط ، حالات چهره و حركت هاي مردم را شناختيم و همه را در اين تكنولوژي جمع آوري كرديم.
در واقع ما كار خود را قبل از دسامبر آغاز كرديم و پياده سازي آن را در دسامبر به بعد انجام داديم.
ما قبلا بر روي اين پروژه با نام emotional AI پس از پايان اولين Black & White آغاز كرديم.
و اين چيزي است كه آن را Project DimitrI ناميديد ?
بله
چقدر از طرح اين پروژه از Lionhead و چقدر از Microsoft بود؟
خيلي چيزها مثل شناخت صدا را ما از سيستم صوتي Windows 7 الگو برداري كرديم ما تمام اين چيزها را جمع كرديم و در اين پروژه گرد هم آورديم.
چيز جالب اين است كه ما اين امكانات را خيلي تصادفي و شايد بي هدف كنار هم قرار ميدهيم و وقتي اين عوامل در كنار هم جور ميشوند آن وقت بازده دارند.
Milo چه كارهايي مي تواند انجام دهد؟
مايلو توانايي شناخت احساسات شما را از چهره ي شما دارد ، او كلمات محوري كه شما مي گوييد را شناسايي مي كند.شما مي توانيد با او مكالمه داشته باشيد و يا براي او داستان بخوانيد.ما سعي كرديم تمام اين چيزها را در كنار هم بياوريم و من واقعا مي توانم به شما بگويم كه شما مايلو را باور مي كنيد.
او مي تواند تشخيص دهد شما چه چيزي پوشيده ايد و وقتي به چشمهاي شما نگاه كند و خستگي و تاريكي را در آن ببيند مي گويد: به نظر خسته ميايي؟
واقعا؟
بله تمام اين عوامل در كنار هم كار مي كنند و ما طوري آن را طراحي كرده ايم كه شما واقعا باور كنيد كه او چيزي را كه شما گفتيد فهميده.
وقتي شما چيزه خنده داري براي او مي گويد هرچند اگر صداي شما انساني نباشد و نتواند آن را تشخيص بدهد سعي مي كند اين موضوع را يك چيز سرگرم كننده برآورد كند.
منظور شما جوك گفتن است؟
بله
(در اين جا Eurogamer خطاب به مايلو حرف ميزند و مايلو جواب ميدهد)
خوب مايلو؟
مايلو به بالا نگاه مي كند و ميخندد و سر خود را به معني تاييد بالا و پايين مي كند.
لعنتي خوب مايلو . يك روز يك نفر به يك بار مي رود و مستخدم بار مي گويد با به اشخاصي مثل تو سرويس نميدهيم.(با لحنه طنز آميز).
مايلو نخودي مي خندد.
خداي من
مولونيو در ادامه مي گويد:خوب او چيز زيادي از اين كه شما گفتيد نفهميد ولي از تن صداي شما فهميد كه چيز خنده داري است و كمي خنديد.
خوب پيتر چيزي كه من گفتم چيز زياد خنده داري نبود آيا اين يك نقص نيست؟
خوب او زياد نخنديد فقط يك خنده كوچك زد آن هم با توجه به تن صداي شما .
در بازي دو كاراكتر وجود دارد به نام Kate و Milo كه كيت در حقيقت يك سگ است.
خوب به نظر شما اين يك برداشت طوطي وار از من نيست؟
نه اصلا اين طور نيست مالو مي تواند دست خط شما را شناسايي كند.شما مي توانيد كلماتي بنويسيد نقاشي بكشيد و آن را در اين دنيا قرار دهيد.
مي توانيد نقاشي بكشيد كه به او ضربه بزند؟
اين خيلي جالب است. و شما مي بينيد كه ما خيلي خيلي در مورد ايم موضوع باهوش بوديم و شما حتي مي توانيد وسايل داخل دنيا او را تكان دهيد .او مي تواند همچنين بعضي از وسايلي كه دارد را به شما نشان ندهد و اگر شما چيز زشتي براي او بكشيد او فقط به آن نگاه مي كند و اصلا متوجه آن نميشود.و او هرگز اين نقاشي را به ديوار خود نميزند . چون من ميدونستم مردم از اين كار ها مي كنند.
مي توانيد در مورد پول تو جيبي او صحبت كنيد؟
شما مي توانيد مسايلي براي مايلو خريداري كنيد يك دوچرخه يا ترامپولين. ممكن است روزي مايلو از مدرسه بازگردد و به شما بگويد " اوه الكس(كسي كه مايلو به او حسودي مي كند و در مدرسه با مايلو است) يك دوچرخه خريده كي ما مي توانيم يك دوچرخه بخريم؟"
براي اين كه شما يك دوچرخه بخريد بايد عملا پول داشته باشيد و اين كار با كار و فعاليت شما به واقعيت تبديل مي شود.در بازي 3 نوع كار وجود دارد كه شما مي توانيد انجام دهيد. و هرچه شما بيشتر كار كنيد و پول بيشتري در بياوريد مايلو را در يك مسير زندگي متفاوت قرار مي دهيد.
اگر شما زياد كار كنيد قطعا مايلو خيلي درس خوان مي شود موهاي او خيلي مرتب مي شود،در مورد ظاهر خود خيلي نگران است.هيچ وقت خود را كثيف نميكند.
كاراكتر شما هم مي تواند دختر باشد هم پسر شما در اول بازي مي توانيد انتخاب كنيد.Milo يا Milly.
چرا شخصيت پسر 12 سال است و 17 نيست كه ازدواج كند و با دخترها ... .
اگر مي خواستيم يك بازي غير اخلاقي بسيازيم من حتما اين كار را مي كردم.در واقع شخصيت شما 10 سال دارد.و اين قبل از سن بلوغ او است. و او مي تواند كارهاي بچگي هاي شما را به خاطرتان بياورد.
منظور من اين است كه وقتي او 17 سال باشد ما به او بگويم آيا تكليف هايت را انجام دادي؟ و او بگويد به تو تو هم سينه بندت رو ببند.
بله شما مي توانيد .شما مي توانيد يك بازي غير اخلاقي بسازيد .ولي من دوست دارم شما دوست داشته باشيد او را همانطور كه دوست داريد و اميد بخش بار بياوريد.اين خيلي احساس خوبي است كه او باتوجه به علاقه شما بار بيايد و يك انسان خوب باشد كه اين تاثير احساسي فوق العاده اي روي شما مي گذارد.
شما مي گويد كه او فقط مي تواند كلمات اصلي را بشناسد و اين به اين معني است كه شما نمي توانيد بحثي در مورد وضعيت فلسطين با او داشته باشيد؟
تعداد كلمات شناختي او همچنان دارد بالا مي رود خانمي كه در كنفرانس مياكروسافت با مايلو صحبت ميكرد بيش از 500 كلمه را مايلو از حرفهاي او توانايي شناخت داشت.
ولي ما مشكلي با اين موضوع نداريم و او بيشتر صحبتهاي شما را ميفهمد.او رويا و تصوري كه شما داريد را انجام مي دهد.
روزي يك خبرنگار پيش ما آمد و ما يك تست از او و مايلو به عمل آورديم . او از مايلو پرسيد يا به خاطر داري ديروز ما چه زمان با هم مذاكره كرديم؟-قطعا اين امر امكان پذير نيست چون بايد با توجه به كار كامپيوتر و ساعت آن اين عمل انجام بشه كه امكان پذير نيست"
منبع:بازی سنتر
Dj Hero
E3 09: Mixmaster Gameplay
Dj Heroکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dj-hero/50204
E3 09: Let's Dance Gameplay
Dj Heroکد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dj-hero/50205
E3 09: Shout Gameplay
کد:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dj-hero/50206
Wow wow :18:نقل قول:
با سلام..........
یک حرف بزنم و برم!!
دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند تا کنفرانس سونی یا همین الان کنفرانس نینتندو را ببینن!!میتوانند در سایت بازی رایانه اخبار مربوط به کنفرانس را لحظه به لحظه ببینن بدون احتیاج به Refresh صحفه!!
آدرس سایت بازی رایانه هم اینه.....
[HTML]http://www.bazyrayaneh.com/[/HTML]
سلام
دوستان من امروز کلیپ این ناتال رو دیدم!!واقعا حال کردم!!
راحت رو مبل لم داده بود و داشت دستش رو تکون می داد و اون جا هم ماشین می چرخید!!حتی دنده هم می داد!!!
من واقعا داشتم بیهوش می شدم!!
الان 100000000000000% من xbox 360 می خرم!!
ممنوننقل قول:
صفحه خود به خود refresh میشه؟!
یه سوال دیگه هم داشتم!
اخبار به همراه عکسه یا فقط بصورت متنی؟
اره صحفه خودش به روز میشه و اخبار رو لحظه به لحظه میتوانی بدون refresh بخونی!!دیروز واسه ماکروسافت عکس هم میگذاشت!!احتمالا واسه سونی هم به این شکل میشه!!نقل قول:
ممنون
صفحه خود به خود refresh میشه؟!
یه سوال دیگه هم داشتم!
اخبار به همراه عکسه یا فقط بصورت متنی؟
ساعت 10:30 واسه سونی را دنبال کنید!!
این کنفرانس نینتندو تقریبا هیچی نداشت ! یه wii motion plus داشتن که دقت کنترل wii را بالا میبره و یه کلیپس که به انگشت وصل میشه و ضربان قلب را اندازه گیری میکنه با یه عالمه بازیه جدید ماریو !
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
هی بگین محمود بده :31:
اینم عکسهای PES2010 .................
هیچ حرفی برای گفتن ندارم :5:
یا پیغمبر اولین تریلر از PES 2010!!!
[HTML]http://www.pesfan.com/gallery/958/PES-2010-E3-Trailer/[/HTML]
گویا تصاویر هم هست!!
اه این کنفرانس سونی هم همزمان با مناظره شده که ! :دي
نیتندو Mario Galaxy 2 رو تایید کرد
پرده برداری از تکنولوژی ناتال رو به همه pcgamer های این مرز و بوم تسلیت عرض میکنم:-((
البته خودتون رو نبازید. هنوز تکنولوژی NIA رو داریم;-)
ولی به احتمال زیاد این تکنولوژی رو برای pc هم میزنه.
البته بعد از اینکه حسابی پول به جیب زد از روی کنسول.