تاپیک بعد از حدف پست های اضافه باز میشه دوستان.
Printable View
تاپیک بعد از حدف پست های اضافه باز میشه دوستان.
دوستان سلام
تاپیک پاکسازی و مجددا باز گشایی شد .
توضیح اینکه در این تاپیک ( با توجه به اینکه از متفرقه ی سابق بازگردونده شده) تنها پست هایی رو قرار بدین که به موضوع اصلی تاپیک مربوط باشه مثل آموزش بازی ها ، کلک ها ، قوانین ، و پرسش و پاسخ در مورد بازیها .
با توجه به وجود کلید و امکان تشکر در انجمن متفرقه ، از ارسال پستهایی با مضمون تشکر و .... خودداری کنید .
با تشکر از همراهی و توجه شما .
سلام
چجوری میشه تو پوکر استار یا فول تیلت پوکر شرط بندی واقعی داشت؟
(میخوام بدونم چجوری باید پولو واریز کرد یا پول هایی که بردیو بریزی تو حساب بانک های ایرانی؟)
با تشکر
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
کسی اینا رو داره دوباره یه جا آپ کنه ؟
اعتبار اینا دیگه تموم شده آخه .
راستی کسی ورق درست حسابی مثل kim برای فروش داره هم خریدارم ...
به نظر میاد اینجا اختصاص داده شده برای بازیها و کلکهای پاسور نه شرطبندی و قمار و یاددادن یا بانک و امور بانکینقل قول:
اين سايت ترفندها را از سطح مبتدي تا پيشرفته آموزش ميدهد.فقط بايد زبانتان قوي باشد. اگر دوستي حوصله داشت و ترجمه كند عالي ميشود.کد:http://www.learncards.net
در مورد اسم اصلي حكم هم بايد بگم اين بازي بيشتر در هند و پاكستان طرفدار دارد و به نام Court piece است يا seven hands و...
راستش بازی پاسور که زیاد بلدم اما هیچی مثل بازی 21 فاز نمیده به ادم
در مورد کلکهای بازی هم باید بلد باشی چی به چیه
هر چی محیط شلوغتر باشه دستت خیلی بازتره واسه تقلب کردن
بازی پاسور برخلاف همه چیز خیلی بازیش نیاز به ظرافت داره یک جورایی مثل پرتاب یک دو ورق به جای یک ورق
مثل بازی هفت کثیف که بازی با 102 تموم میشه شما میتونید برای اینکه دیرتر ببازید به جای پرتاب یک ورق دو ورق رو جوری پرتاب کنید که یک ورق به نظر برسه(بازم میگم خیلی باید ظرافت به خرج بدین)
خیلی از مواقع ما برای اینکه یکی رو از راند خارج کنیم جوری قرار میگیریم و دور هم میشینم که نفر قربانی یک جای مشخصی باشه!
در کل ما که توی بازی پاسور خیلی تقلب میکنیم مخصوصا بازی هفت کثیفش که خدای تقلبه
کیف میده در کل :5:
من آخر این هفته مسافرم با دوستام! می خواستم اگر مقدوره چندتا کلک پاسور بهم یاد بدین+ بازی هفت خبیث یا همون هفت کثیف(آره درست گفتم)!
کسی قوانین و طرز بازی کانستا و پوکر رو می تونه به ما یاد بده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگرفته از همین تاپیک ، صفحات 5 و 6 .
[QUOTE=booseh;267052]سلام . من عضو جديد اين فاروم هستم . اين آموزشو از وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا گذاشتم اميدوارم به دردتون بخوره :blush:
آموزش شلم (Shelem)
اين بازي از كلمه “ slam“ انگليسي و “ chelem“ فرانسه گرفته شده است و معني آن جمع آوري تمام برگهاي بازي است. هدف اين بازي رسيدن به امتياز توافق شده (معمولأ 1200) زودتر از رقيب است. به نظر مي آيد اين بازي بعد از حكم ‚ محبوبترين بازي در ايران باشد و افراد زيادي اين بازي را بلدند .
شرح مختصر بازی
در اين بازي هر بازيكن 12 برگ دريافت ميكند . بعد شروع به خواندن امتيازي كه ميتوانند بگيرند ميكنند. مثلآ 125 امتياز از كل 165 امتياز ممكن. كسي كه امتياز بالاتري را بخواند به عنوان حاكم تعيين ميشود. سپس او با همكاري يارش بايد تلاش كند تا امتياز تعهد شده را كسب كند.در اينصورت او به همان تعداد امتياز كه كسب كرده امتياز دريافت ميكند.بازي ادامه خواهد داشت تا وقتي كه يك تيم زودتر به امتياز نهايي برسد. در اين بازي بردن هر دست 5 امتياز دارد. هر 5 لو، 5 امتياز ‚ هر 10 لو ، 10 امتياز و هر تك آس هم 10 امتياز دارد . به اين ترتيب در مجموع كل امتياز يك بازي 165 امتياز است13×5 + 4×5 + 4×10 + 4×10=165 :
شرح كامل بازی
۱) دست دادن : يك نفر از بين چهار نفر با قرعه به عنوان اولين پاسور )دست دهنده( انتخاب ميشود. در دست هاي بعد به ترتيب از سمت راست ديگران دست ميدهند. به نحوي كه بعد از چهار دور بازي همه يك بار دست داده باشند و به همين ترتيب دست دادن ميچرخد. نفري كه دست ميدهد ابتدا 12 برگ به نفر سمت راست، 12 برگ به نفر روبه رو، 12 برگ به نفر سمت چپ، 4 برگ به پشت روي زمين و 12 برگ آخر را براي خود دست ميدهد. )توجه كنيد كه هميشه بايد دست شامل آخرين برگ در دست خود پاسور باشد( در اين جا مرحله دست دادن تمام ميشود .
۲) (تعهد کردن) اعلان ـ خواندن : نفر سمت راست پس از مرتب كردن دستش امتيازي را فكر ميكند مي تواند بگيرد را اعلام ميكند. اين امتيازنميتواند زير 100 باشد. پس از آن نوبت نفر سمت راست او است. او يا بايد امتيازي بالاتر از امتياز خوانده شده را بخواند يا اعلام “پاس“ كند . كسي كه پاس دهد ديگر نميتواند در امتيازخواني تا پايان اين دور بازي شركت كند. سپس نوبت نفر سمت راست او مي رسد . او هم به همين ترتيب‚ يا بايد بالاتر از آخرين امتياز خوانده شده بخواند يا پاس دهد . اين مرحله آنقدر ادامه مي يابد تا 3 نفر پاس كرده و كسي كه آخرين امتياز را خوانده به عنوان حاكم بازي را آغاز ميكند .
۳) آغاز بازی : بعد از مشخص شدن حاكم ‚ او 4 برگ روي زمين را بر ميدارد و به جاي آن 4 برگ به دلخواه خود زمين ميگذارد. اين كار براي بهبود دست حاكم و كمك به او براي كسب امتياز تعهد شده صورت ميگيرد. پس از اين كه او 4 برگ را زمين گذاشت )كه اين برگها جزء برگهاي برده حساب ميشوند( حاكم با پائين انداختن برگ حكم ، بازي را شروع ميكند. (دقت كنيد كه حتمآ برگ اول بايد برگي از خال حكم باشد و اين كار در واقع اعلام حكم است.)سپس به همان ترتيب حكم ، بازيكنان از سمت راست شروع به بازي ميكنند. بازي دقيقآ مانند حكم پيش ميرود تا برگها تمام شوند .
۴) شمارش امتياز : بعد از پايان بازي نوبت به شمارش امتيازها مي رسد. براي اين كار برگهاي برنده شده را ميشماريم‚ در ازاي هر 4 برگ )يك دست از بازي) 5 امتياز ‚ در ازاي هر برگ 5لو، 5 امتياز‚ در ازاي هربرگ 10 لو، 10 امتياز و در ازاي هر برگ تك )آس( هم 10 امتياز منظور مي شود. بعد از شمردن امتياز يك تيم ‚ با كم كردن آن از 165، امتياز تيم ديگر مشخص ميشود. اگر تيم حاكم امتيازي را كه تعهد كرده ‚ يا بيشتر از آن امتيازرا گرفته باشد ‚ همان عدد امتياز او خواهد بود. اما اگر كمتر از آن امتياز تعهد شده باشد‚ منفي آن )امتياز تعهد شده( را دريافت خواهد كرد . تيم رقيب هم هر اندازه كه امتياز بگيرد برايش منظور خواهد شد .
قانون شلم : اگر تيم حاكم موفق به جمع كردن كليه برگها شود ‚ ميگويند “شلم“ كرده است .در چنين حالتي به جاي 165 امتياز ، 330 امتياز به آنان تعلق ميگيرد مشخص است كه تيم حاكم هرگز شلم نميشود‚ زيرا در اول بازي فرد حاكم چهار برگ را به عنوان برده از دست خود خارج ميكند .
قانون ياسا : اگر امتياز تيم حاكم از تيم رقيب كمتر شود) يعني كمتر از 85 امتياز( در اينجا تيم حاكم ياسا ميشود و به جاي اينكه به تعداد امتياز تعهد شده منفي بگيرد‚ كل 165 امتياز را منفي ميگيرد .
۵) پايان بازی : معمولآ بازي شلم تا امتياز 1200 بازي ميشود اما با توافق بازيكنان ‚ در آغاز بازي ميتوان آن را تغيير داد. امتيازهاي 660 و 330 امتيازات معمولي هستند كه ميتوانند جايگزين عدد 1200 شوند .
جدول بازی
براي نگهداري و ثبت امتيازها يك جدول سه ستوني مانند شكل زير كشيده ميشود. هر يك از ستونهاي چپ و راست متعلق به يك تيم است و در ستون وسط امتياز تعهد شده در هر بازي را مينويسم. همچنين بعد از اينكه هر چهار بازيكن دست دادند و دوباره نوبت دست دادن به نفر اول رسيد‚ يك خط افقي در ستون وسط ميكشيم تا مشخص شود كه دست دادن دست بعد با چه كسي است مثالي از بازي :
الف‚ ب‚ ج و د نام چهار بازيكن ما مي باشد كه به ترتيب در سمت راست يكديگر نشستهاند. پس الف و ج در يك تيم و ب و د نيز در يك تيم هستند:
دور اول : جدول امتيازات را ميكشيم. دست دادن هم از بازيكن الف شروع ميشود. ابتدا ب كه در سمت راست الف نشسته بايد شروع به خواندن بكند. او ميخواند 110، ج ميخواند 115، د پاس ميدهد. الف ميخواند 125، ب ميخواند 130، ج پاس ميدهد.(اينك فقط الف و ب مانده اند). الف ميخواند 135 و ب پاس ميدهد.
بازي انجام ميشود و تيم ب و د 35 امتياز دريافت ميكند و در نتيجه امتياز تيم الف و ج 130 ميشود: (165-35=130) در اين حالت امتياز تيم ب و د همان 35 امتياز ثبت ميشود، اما تيم الف و ج به دليل اينكه نتوانستهاند تعهدشان را انجام دهند 135 امتياز منفي ميخورند . پس جدول دور 1 نوشته ميشود:
دور دوم : حالا نوبت ب است كه دست بدهد. پس از دست دادن ج بايد اعلان كند. او مستقيمآ پاس ميدهد. د ميخواند 125، الف پاس ميدهد. ب هم پاس ميدهد. پس د با 125 امتياز تعهد شده حاكم ميشود. تيم ب و د موفق ميشود 150 امتياز بگيرد. پس تعهد خود را انجام داده است. پس تيم ب و د 150 امتياز و تيم الف و ج 15 امتياز گرفته است. در جدول دور دوم مينويسيم: امتياز ب و د : 150 + 35=185 جمع امتيازات را مي نويسيم. و امتياز تيم الف و ج : -135+15= -120
دور سوم : ج دست ميدهد. د ميخواند 100‚ الف ميخواند 120‚ ‚ب ميخواند 125‚ ج پاس ميدهد. د ميخواند 130‚الف ميخواند 135‚ب ميخواند 140‚ د پاس ميدهد. الف ميخواند 150 و ب هم پاس ميدهد. پس الف با 150 امتياز حاكم ميشود.بازي انجام ميشود و تيم الف و ج موفق به جمع كردن همه برگها و در نتيجه شلم كردن ميشود. پس 330 امتياز ميگيرد و تيم ب و د هيچ امتيازي نميگيرد.دور سوم در جدول ثبت ميشود: الف و ج: -135+ 330=195 و تيم ب و د هم همان امتياز قبلي: 185+ 0=185
دور چهارم : د دست ميدهد. الف ميخواند 130 ‚ ب و ج پاس ميدهند. د ميخواند 135 و الف هم پاس ميدهد. بازي انجام ميشود و تيم ب و د 135 امتياز ميگيرند( و الف و ج 30 امتياز). پس امتيازات در جدول ثبت ميشود: الف و ج : 195+30=225 و تيم ب و د : 185+ 135=320در زير امتياز تعهد شده ستون وسط يك خط ميكشيم ‚ به اين معني كه يك دور كامل همه دست دادهاند و دست دادن دوباره به نفر الف رسيده. اين كار را در هر چهار دست يكبار تكرار ميكنيم تا پاسور اشتباه نشود. بازي به همين ترتيب ادامه مييابد تا يك تيم زودتر به امتياز 1200 يا بالاتر برسد.
الف و ج امتياز ب و د
-135 135 35
-120 125 185
195 150 185
225 135 320
من این قسمت رو نمیفهمم
برگ به نفر سمت چپ، 4 برگ به پشت روي زمين و 12 برگ آخر را براي خود دست ميدهد. )توجه كنيد كه هميشه بايد دست شامل آخرين برگ در دست خود پاسور باشد( در اين جا مرحله دست دادن تمام ميشود .
که 4 ورق رو جدا وی زمین میگذارن و چطوری میشه دست رو جمع کرد ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من این قسمت رو نمیفهمم
برگ به نفر سمت چپ، 4 برگ به پشت روي زمين و 12 برگ آخر را براي خود دست ميدهد. )توجه كنيد كه هميشه بايد دست شامل آخرين برگ در دست خود پاسور باشد( در اين جا مرحله دست دادن تمام ميشود .
که 4 ورق رو جدا وی زمین میگذارن و چطوری میشه دست رو جمع کرد ؟؟؟؟؟؟
اولا این جدول کشی اینا خیلی مسخره است و هیچ بازیکن حرفه ای چنین کاری نمیکنه حتی آماتورش
در ثانی هر بازیکن در پایان 12 برگ داره و 4 برگ روی زمین هست اونی که از همه بیشتر خونده 4 برگ پایین رو بر میداره و بعد از اینکه برگ هاش رو اصطلاحا چیند و بررسی کرد 4 برگ اجازه داره بندازه بیرون برابر با همون تعدادی که برداشته دیگه
این 4 برگ می تونه هرچی باشه و اکثر اوقات یک خالش رو طرف میاد خالی میکنه یا حتی 2 تا رو که بستگی به دستش داره
این 4 دست هم جزو امتیازهای نهایی برای اون تیم حساب میشه
حالا با 12 تای باقیمانده شروع میکنه به حکم کردن و هر 4 نفر 12 برگ دارند و از اینجا شبیه بازی حکم پیگیری میشه با این تفاوت که امتیازی هست .
سلامنقل قول:
قواعد پایه نظیر برتری دست ها در پایان توی پست هایی که اشاره شده داده شده ولی پوکر انواع متفاوت داره و اونی که اینجا آموزش داده شده پوکر تگزاس هولدم است
میتونی یک سرچی توی ویکیپدیا بکنی تا متوجه بشی
poker texas holdem
و نکته دیگه اینکه نجوه شرط بندی یا " How To Bet " خودش یک قانون مشخص داره نه اینطوری که الکی اینا
یک Small Blind است یک Big Blind و ....
سرچ کنی متوجه میشی
میشه لینک دانلود بازی پوکر واسه کامپیوتر رو بزارید ؟
نقل قول:
البته اینی که گزاشتم نصب میکنی و به صورت آنلاین بازی میکنی...کد:http://www.pokerstars.com/poker/download/
خودم یه مدتیه دارم بازی میکنم باهاش
نقل قول:
پس بگید ورق هارو جداجدا بگذاریم
باحال بود ممنون :10::11:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
نقل قول:
این که گذاشتید فیلتره ؟؟؟؟؟
ادرسی جدید دیگه نداره
من نصبش کردم اکانت هم ساختم اما نمی دونم چطور بازی کنم ؟!نقل قول:
قسمت fun money نداره؟ هرکاری می کنم میگه باید شرط ببندی پول بزاری !!!
میشه کمک کنین؟
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/tU7KXbWr/PokerStarsInstall.html
تو قسمت play money پول نمیخواد.نقل قول:
برید یه table انتخاب کنید که جای خالی داشته باشه و بازی کنید...
سلام می خواستم بپرسم کی فال احساس رو یاد داره ؟ سرچ کردم یه چیزایی هم خوندم ولی درست نفهمیدم لطفا یکی کامل توضیح بده
ممنون:11:
آموزش چندتا فال درست و حسابی کسی بلده؟
سلام
تو این تاپیک خیلی کم دیدم که کلک آموزش بده اگه وقت کنم براتون چند تایی را میگم
1- کل ورقا را در حالی که تصویر اونها دیده میشه را تو دست میگیرید و به طرف مقابل میگید من اینها را میشمرم تو هر وقت گفتی بسه من استپ می کنم فقط به خاطر داشته باشین حین شمردن اولی ، دومی و سومی را که رد کردین حتماً برگه چهارم را به خاطر بسپارین و بعد ادامه شمارش . مثلا بعد از شمارش 15 - 16 برگ طرف میگه بسه شما باید برگه های شمارش شده را بذارید رو شمارش نشده ها.یعنی همه برگه طوری که پشت برگه دیده میشه و شمارش شده ها بالا هستن.حالا کل برگه ها را به 4 قسمت تقسیم می کنید چرا 4؟ چون ما چهارمین ورق را حین شمردن به خاطرمون سپردیم . از روی ورقها دسته اول را جدا میکنیم در ستون اول و بعد دسته دوم و ... دسته چهارم حالا از روی ستون اول یک برگ روی ستون دوم بعد دوباره از روی ستون اول یک برگ روی ستون سوم و بعد از روی ستون اول یک برگ روی ستون چهارم میذاریم با این کار برگ چهارم رو آمده حالا اونا به طرف میدیم و بهش میگیم نگا کن و هر جا که خواستی بذار . این در حالیه که شما از اول میدونستید برگه چنده.
موفق باشید
2- تو این بازی شما همه ورقا را پخش زمین میکنید و سه تا را به طرف میدید و بهش میگید اون چی هستن. طرف کف بر میشه.
و اما روش اجرا:
در حالیکه ورقا را دارید بر میزنید برا شروع یکیشا به صورت مخفیانه ببینید و بذارید رو بعد برگه ها رو زمین ولو کنید به طوری که برگه رویی را که میدونید چیه ، زیر شست دستتون باشه و الکی برگه ها را رو زیمن پخش کنید و اون برگه را هم با شست خودتون این ور و اونور ببرید ولی تابلو نشه . مثلا اون برگه بی بی خشته و شما الان میدونید کجاست. سعی کنید نزدیک خودتون باشه بهتره طرف مقابل به هیچ وجه نباید برگه ها را ببینه بعد شما به طرف میگید یه بی بی خشت به من بده یعنی شما به طرف القا می کنید اون برگه که به شما میده بی بی خشته بعد که برگه را به شما داد شما میبینید مثلا 10 پیکه بعد بهش میگید یه 10 پیک بهم بده مجدد اون یه برگه بهتون میده و باز شما اونا میبینید مثلا شاه گشنیزه بعد شما میگید یه شاه گشنیزم خودم بر میدارم و میرید سراغ همون برگه ای که از اول دیدید و میدونید کجاست بعد اونا را رو می کنید و باعث حیرت بقیه میشد. خوش باشید.
اگه خوب بود تشکر فراموش نشه
مرسی
آموزش پوکر ایرانی رو می خواستم
به صورت کامل و واضح
اگر کسی بلده بیاد بگه که سوالای بعدی هم شاید ایجاد شده بخوام بپرسم
مرسی
ممنوننقل قول:
من این بازی رو قبلا کردم اما الان یادم نیست
میشه بیشتر توصیح بدی از اولش
مرسی
پوکر ایرانی من نمیدونم چیه ولی اموزش اصول اولیه پوکر رو میتونی تو آموزش تصویری این پوکر یاهو ببینی:
یکی از بهترین های انلاین هست که تا بحال دیدم از طریق مسنجر هم میشه بازی کرد App برای محصولات اپل هم داره.
ویرایش:
برای اندروید هم اپلیکیشن داره.
همینطور برای ایفون هم داره.
iهمینطور گوگل پلاس
دوستان کسی اسم لاتین بیدل و حکمو می دونه ؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
بیدل => Heartsنقل قول:
حکم => Court piece
دوست عزیز ممنونم از اینکه اینقدر سریع پاسخ دادیننقل قول:
بیدل => Hearts
حکم => Court piece
ولی در بازی SolSuite.Solitaire.2012.12.5 که مربوط به بازیهای پاسور هستش هر کدام از بالایی رو میزنم هیچی نمی یاد .
اگه لطف کنی برام بیدل و حکمو در SolSuite.Solitaire.2012.12.5 پیدا کنی ممنونت میشم .
حکم رو بعید میدونم اون پک بازی های پاسور داشته باشه ، ولی بازی بیدل در بازیهای پیشفرض ویندوز موجوده ...
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز ، شرمنده دیر ازت نشکر کردم .(بعلت نبود اینترنت )
بازی شبیه حکم این پک نداره
سلام /
این دو پک زیر در متن توضیحش اشاره شده که بازی حکم رو دارند ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم پیدا کنید این دوبازی رو ؛ البته اگر در گوگل سرچ کنید : دانلود بازی حکم یا عبارتی مشابه ؛ بازی مورد نظر رو به راحتی پیدا میکنید هرچند که در بعضی نسخه ها هوش مصنوعی افراد مقابل تعریفی نداره ...
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دمت گرم
برم دانلود کنم ببینم چی میشه
دوستان کسی اسم بازی لارانس رو شنیده؟
خیلی وقت بود میخواستم این مطالب رو بزارم اما نمیدونم چرا هر بار به عقب می افتاد ، به هرحال ماهی رو هروقت از آب بگیریم تازه هست .
به جرات میتونم بگم که حکم تنها بازی ای هست که برای افراد حرفه ای و به خصوص قدیمی ترها برد و باخت مهم نیست بلکه ی نحوه ی بازی یار مقابل هست که مهمه و اینکه اشتباهی صورت نگیره یا خیلی کم باشه در بازی کردن برگها و از مهمتر جواب دادن به بازی یار مقابل ( که در این مورد در مطالب بعدی بیشتر خواهیم نوشت ) .
راجع به آموزش کلی بازی نمیخوام پست بدم ، بلکه میخوام راجع به شرایط دست و بازی صحیح متناسب با دست خود و دست یارمون توضیحاتی بدم ؛ پس میریم سراغ حالت زیر :
در تصویر فوق مشاهده میکنید که حاکم بازی نفر دست راستی من هست و بازی رو با خشت شروع کرده و البته بی بی یار من سر هست ؛ اما من با توجه به دست خودم و احتمال اینکه میتونم حاکم رو کوت کنم خشت بازی شده رو سر میکنم و با خال سرهای خودم دست ها رو میگیرم تا بتونم دست یار مقابلم رو بخونم ؛
در حالت عادی و اگر برشی در کار نباشه من با توجه به دست خودم میتونم 6 دست رو بگیرم و فقط نیاز دارم که یار مقابلم یک دست بگیره تا حاکم کوت کنیم ، بنابراین من شروع میکنم به بازی کردن خالهای سرم تا ببینم یار مقابلم چی رد میده و یا چی رو خواهد برید ...
جالبه که از این آموزش و مثال میتونیم یک آموزش دیگه هم مطرح کنیمنقل قول:
اکثر اوقات ورقی که حاکم بازی رو باش شروع میکنه با منظوری صادر شده...اگر بازی با خال سر یا حکم شروع نشه احتمال این میره که ورقی که بازی شده در دست حاکم کم باشه(مثل این تصویر که خیلی بهش میخوره) تا این حد که فقط همون یک خال روداشته باشه(اصطلاحن تک خال یا خال فرار، که البته خال فرار به حالتهای دیگهای هم اتلاق میشه..) یا ورق سر بعدی همون خال دست حاکم باشه (که در این مثال مصداق نداره)...
پس احتمال زیاد میره که حاکم خودش روداره از شر اون یک ورق خلاص میکنه، برای برش های بعدی;)
این وضعیت بطورکلی در هر شروع مجدد بازی حاکمه و اگرشما خال خردی ببینید احتمال 50/50 باید بدید که به نیتی بازی باش شروع شده(50 درصد بقیه هم احتمال اینکه دست طرف خرابه!)، ولی در میانه بازی این نیت حریفتون میتونه بر اساس دست یارش باشه، اما در در اولین حرکت فقط بر اساس دست خودشه...(بر فرض سلامت بازی:)
پس در این مثال احتمال برش دست بعدی خشت خیلی زیاده، یعنی من از این دست احتمال 4 دست پیاپی(به نیت کتی که بریم) رو میدم ...(آس پیک و آس وشاه خاج) ..و باقی به ادامه بازی بستگی داره...
خیلی وقته میخوام آموزش بازی 3نفر واشنگتن رو واستون بذارم اما حوصله ندارم
بزودی ....منتظر باشید ....
به آموزش بسیار خوبی اشاره کردین /نقل قول:
خب یه توضیح ضروری لازمه اینجا :دی
صحبتهای شما راجع به خال فرار کاملا درسته اما سیستم این بازی مثل بازیهای انسانی به گونه ای طراحی شده که وقتی من ته دست هستم یار مقابل من سر نمیکنه ورقی که حاکم شروع کرده رو ؛ بنابراین احتمال این هم به شدت وجود داره که یار مقابل من هم یک یا نهایتا دو عدد از این خال داشته باشه و از اونجاییکه وقتی شما یک خال ریز به همراه یک بی بی داری احتمال اینکه بی بی بره زیر آس و شاه به مطلق نزدیکه ( مگر اینکه حاکم " آس خوری " کرده باشه و شاه هم دست یار مقابلت باشه) .
در ادامه ی بازی فوق شخص حاکم از خشت سوم شروع به بریدن کرد و البته یار من هم "پشت دست" حاکم بود و اون هم باخال بیشتری برید .
خب در این حالت همونطوری که از تصویر مشخصه دست من دست خیلی خوبی نیست و اصطلاحا همونطور که آرش اشاره کرد دست من "خراب" هست .
در تصویر مشاهده میکنید که یار من پیک رو شروع کرده و نفر بعدی هم با اندکی اختلاف برگ اونو سر کرده ؛ وقتی یار شما یه برگی رو آغاز میکنه به این معنیه که از شما میخواد در صورتی که نفر دوم برگه ی بالا نزده باشه بالاترین برگه تون رو بازی کنید و سپس جواب یارتون رو با همون خال بدید ؛ در واقع یکی از مهمترین اصول بازی حکم جواب دادن به بازی حریفتون هست .
در تصویر مشاهده میشه که بزرگترین برگ پیک من سرباز هست ؛ و البته مشخصا چون من سه تا پیک دارم کاملا قابل حدسه که بالاخره سرباز من میره زیر آس ، شاه یا بی بی بنابراین در این حالت سربازم رو بازی میکنم ( البته احتمال خیلی صعیفی هم وجود داره که سرباز من دست بگیره در تصویر فوق )
نکته اینکه اگر پیکهای من 4 تا بود با توجه به دست خودم به هیچ وجه سربازم رو بازی نمیکردم چون بعد از سه دست پیک بازی شدن ، سرباز من میشه برگ سر پیک و از طرفی به عنوان خال سیزده میشه ازش به عنوان ابزاری استفاده کرد برای اینکه یار مقابلم برگ ناکارآمدی رو زیرش رد بده ( با توجه به اینکه از لحاظ اصول صحیح بازی برگ سیزده رو باید نفری که " ته دست" نشسته ببره و دیگران باید رد بدن برگ سیزده رو ) و یا اینکه در انتهای بازی اگر حکمها تموم بشه و دست با من بیفته به عنوان برگ زمینه میشه به عنوان یک دست روش حساب کرد .
سروش مثل اینکه باید باهات یه دست شرطی بزنم :دی
یه حقه خیلی باحال بلدم بزودی آموزشش رو میزارم ، فقط زیاد تابلو اش نکنید فردا روزی برا خودم اجراش کنن !
خب یک سری گفتگوهای پروفایلی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتیم پیرامون تصویر اول که بد ندیدم در تاپیک هم بزارمشون :
سلام سروش جان، کامل با توضیحاتت موافقم و یار که بی بی رو دست اول رد میکنه میشه در نتیجه احتمال زیاد اونم خشت نداره ... اما در مورد بحث کتی منظورم رو روشنتر بگم..
خودمونیش اینکه حاکم روی یک چیزی حکم کرده(کلن من از بازیهای انسانی صحبت میکنم) پس میتونه درجه برش رو از دست بعدی خشت ببره بالا که یا خال های سر یار رو میکشه، یا یار رو از بریدن ناتوان یا پشیمون میکنه...
موضوع اصلیتراینکه اگر شما از دست دوم اقدام به صدور خشت کنی صادر کننده بعدی یارت میشه...دیگه سخت میشه کت کردن، اگر هم دست پنجم (بعد از بازی کردن خالهای سرت و به فرض گرفتن همشون) بزنی، بدون شک حاکم باید با بالاترین خالش ببره چون خطر کتی روبروشه.
درکل احتمال کتی رو پایین میدیدم و شاید منجر به شیش گیری هم بشه:) (در بدترین حالت)
امیدوارم واضح رسونده باشم منظورمو...
پ.ن.)حالا کتش کردی یا نه:)
- سلام سلام /
چون بحثت آموزشی هست و و مربوط به تکنیک بازیه و مفیده اگر نظرت مثبته همین بحث رو ببریم توی تاپیک انجام بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نتیجه ی این بازی طوری شد که حاکم کوت کردیم طرف رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اینکه من خشت دوم سوم رو بازی کردم به این دلیل بود که غیر از حکم لازم ، باقی برگهای سر خالهای دیگه در دست من بود و به فرض اینکه دست بعد از برش با یارم بیفته هر چیزی به غیر از حکم لازم صادر کنه من دست رو میگیرم و باز هم خشت بهش میدم ، البته شاید اگر حکم لازم هم کنه بی بی من دست بگیره و من باز خشت صادر کنم براش /
ضمن اینکه نکته ی مهم در این نوع بازی من توجه به دستم خودم بود وعامل مهم فقط و فقط دست خودم بوده و بس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد شرط رو مهمون ما ؛ بیا با هم برای سرگرمی یه دست بازی کنیم :46: :دینقل قول:
سروش مثل اینکه باید باهات یه دست شرطی بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از مهمترین اصول بازی اینه که توانایی خوندن دست یار مقابل رو داشته باشیم یا پیامهایی که با برگهاش به ما میده رو درک کنیم .و جواب بازی اون رو به درستی بدیم .
در تصویر فوق مشاهده میشه که آس دل از طرف حاکم بازی شده و یار مقابل من بی بی دل رو زیر آس بازی کرده ، این برگ تنها یک پیام برای من میتونه داشته باشه و اونم اینه که یار من فقط همین یک برگ از خال رو داره و به محض افتادن دست با من اولین کاری که میکنم اینه که دل بازی میکنم برای برش یار مقابلم و تا جای ممکن از حکم لازم اجتناب میکنم به خاطر اینکه حکمهای یارم که خال دل رو میبره حیف و میل نشه .
اگر یار من هم شاه و هم بی بی دل رو داشت زیر آس مطمئنا شاه رو میزد تا من مطمئن بشم یا از شاه به پایین رو داره ( بی بی و شاید سرباز و ده ) و یا اینکه تنها خال دلش همین شاه بوده و دلهای بعدی رو خواهد برید ،
اگر یار من بی بی و سرباز دل رو داشت زیر آس سرباز رو میزد تا من به اشتباه نیفتم بابت اینکه دل رو خواهد برید یا خیر .
بنابراین اینجا میشه به تفاوت از بالا به پایین بازی کردن و یا از پایین به بالا بازی کردن رو دریافت و تحلیل کرد و بازی درست رو انجام داد بر این اساس .