دوستان این سیب خوردنیه یا تزئینی؟
Printable View
دوستان این سیب خوردنیه یا تزئینی؟
فکر کنم خوردنی هست دیگه.
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
رفقا واقعا شرمندم كه اين همه تاخير داشتم . گرفتار بودم و فرصت نشد .
علي جان و پوكه خانم ، پاسخ شما رو بايستي گلرخ بده اما بايد خوردني باشه .
و اما چيستان امروز كه يه كمي متفاوته :
يه سئوال تشريحي ولي كاربردي ، بهترين راههاي مبارزه با فقر آهن در گياهان چيست ؟
سه روش داره كه بايستي اشاره كنيد .فقر آهن بسيار شايعه و يكي از سئوالهاييه كه بيشتر ممكنه از شما پرسيده بشه . لذا بايستي پاسخ اون رو بلد باشيد .
متشكرم و منتنظر پاسخ شما
اسپری برگی اهن مایع ...
استفاده از کلات اهن پای گیاه ...
پایین اوردن ph خاک...
استفاده از اب ابیاری با شوری کمتر یا ابیاری بارانی و قطره ای ...
از کودهایی با بنیان اسیدی استفاده کنیم تا ph خاک اطراف ریشه کمتر بشه و جذب اهن بیشتر بشه..
در صورت امکان از اب رودخانه استفاده کنیم جای چاه و...
(کلا جذب اهن در شرایط اسیدی بهتر صورت میگیره تا قلیایی بهتره برای پیشگیری از کمبود اهن اول خاک رو اصلاح کینم...)
اینا که گفتم بیشتر جنبه پیشگیری داره تا درمان ..فقط اولیشه که واسه درمان استفاده میشه ...
ماشاءالاه ........:11:نقل قول:
همه رو رديف كرد پشت سر هم و پاسخ و كوبيد روي ميز .
بله دوستان ، گلرخ درست گفت .
فقط يه كوچولو هم من ميگم و اينكه بجز كلات آهن از سولفات آهن هم استفاده ميشه و نكته ديگر اينكه از غرقاب كردن زمين هم در زمان آبياري بايستي اجتناب كرد .
البته گلرخ به نوعي به اين موضوع اشاره كرده .
يه دو روزي رو بايد صبر كنيم تا سئوال بعدي رو گلرخ خانم مطرح كنند . ايشون براي انجام كاري ، مسافرت هستند و دسترسي به سايت رو ندارند .
منتظر ميمونيم تا برگردند:20:
سلام:11:
چه خوب که جواب رو درست گفتم...:31:
خب سوال این بار من....
کودهای وتابل چی هستند ؟ چجور استفاده میشن ...؟(خودم هم اطلاع زیادی ندارم..ولی خب قراره اینجا با هم یاد بگیریم...چون میدونم اقای خضری و دوستان کامل میگنش خیالم راحته که سوال رو ندونسته طرح میکنم!:27:)
کود وتابل ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گلرخ خانم اولا که رسیدن به خیر . در ثانی من تا بحال نشنیدم . کلا وتابل به فرمولاسیون اشاره داره و به ذرات جامد با قابلیت حل شدن در آب اتلاق میشه و بیشتر در مورد سموم استفاده میشه .
نمیدونم همین مسئله مورد سئواله که بحث کنیم یا چیز دیگه ای مد نظر شماست !!!:41:
خب من جایی خوندم برای گل داوودی و چند گیاه اپارتمانی توصیه شده بود از کودهای وتابل استفاده بشه و داخل پرانتز نوشته بود : کودهای قابل حل در اب .
خب عموما لفظ وتابل رو برای سم استفاده میکنند ولی واژه وتابل کلا یعنی قابل حل در اب و میتونه سم یا کود باشه...:31:
پودرهای گوگرد هم خیلی دیدم نوشته وتابل ولی نمیدونم کاربرد بعنوان سم دارن یا کود ...:41:
اقای خضری لطفا سوال بعد رو بزارید :11:
[QUOTEپودرهای گوگرد هم خیلی دیدم نوشته وتابل ولی نمیدونم کاربرد بعنوان سم دارن یا کود [/QUOTE]
خوب کود پتاسه این جور که از علی شنیدم دو نوع هست
نقل قول:
شما درست ميگين . گوگرد كاربردهاي گوناگوني داره كه در فرمولاسيونهاي مختلف و با كاربردها متنوع عرضه ميشه . وتابل اون باسه مبارزه با سفيدك سطحي استفاده ميشه . بصورت پودرپاشي هم در زمان پيشگيري از سفيدك سطحي در باغات استفاده ميشه .
گلرخ خانم هم درست فرمودند . چراكه بسياري از كودهاي ميكرو موجود در بازار با فرمولاسيون وتابل هستند تا بشه در آب آبياري و يا به صورت محلولپاشي استفاده كرد .
باسه سئوال بعدي هم يه فرصت بهم بدين تا يه كم فكر كنم كه چي بايد بذارم:20:
من درسته 9 ماه به دنیا اومدم ولی
در راه امید بس دویدم دیگر ز امید نا امیدم
زود باش .بدو آقا خضری
and me too...please hurry up sir:11:
واقعا ببخشید . من حواس پرت تا حالا فکر میکردم که گلرخ باید سئوال بذاره . حتما تا صبح طرحش میکنم .:41::11:
صبح الان یا ظهر.
آهااااااااااااااااااااااا اون صبح شما هنوز نرسیده.:31::31::31:
پوکه خانوم ، داشتیم !!!!
حالا دیگه منو ضایع میکنی !!!!!
بخدا وقت نمیکنم و سرم خیلی شلوغه اما اینا بهانه است وعذر خواهی میکنم .
در عوض یه سئوال راحت میگذارم . نشد برم مزرعه و یه عکس خوب بگیرم .اما همین هم مشخصه .
چرا این بوته ذرت این ریختی شده ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نميدونم چرا عكس قبول نميكنه ؟؟؟؟
بالاخره موفق شدم از سايت upload4pic.co.cc عكس رو آپ كنم . چقدر روون و خوب كار ميكنه . آدرس رو داشته باشيد
سلام
دوستان حالت کلروز درگیاه چه حالتیه؟البه خودم هم جوابش رو بلد نیستم:23:
نقل قول:
یعنی کار کدوم افت پلی فاژی میتونه باشه !:31:من که اصلا نمیدونم!:27:
به نظر من باید کار یه جونوری باشه که من اسمش رو بلد نیستم.درست گفتم:18:
عزیزان اسمش هم مهمه .
راستی یاااااااااااااا یعنی کدوم آفت هست .چقدر هم خورده.نوعی سوسک هست یا لارو؟؟؟؟
شرمندهنقل قول:
پوکه خانوم ، داشتیم !!!!
حالا دیگه منو ضایع میکنی !!!!!
ببخشید.بازم شرمنده.
این سوال کجاش راحت هست.
کرم برگ خوار ذرت نیست.؟؟؟
زنجره ذرت چی؟؟؟راستش زنجره ها خوب می خورن ؟؟
دیگه نمودونم..................
تقلب به اون خوشگلی رسوندم ...:31:
پوکه جون ، اگه این سئوال تخصصی گیاهپزشکی بود ، نمیگذاشتم . کجاش سخته ؟ هرکی بوته ذرت رو دیده باشه و بلال اون رو هم خورده باشه ،باید پاسخ رو بدونه .نقل قول:
یه جورایی اشاره کردی به پاسخ اما چون گیاهپزشکی باید نام کامل آفت رو بگی تا نیم سکه بهار و باست بفرستم .
آهای گلرخ خانوم ، اگه یه بار دیگه ببینم میخواهی تقلب برسونی ، یه ضربدر قرمز بالای برگه ات میزارم تا استاد حالتو بگیره ( مخلصیم )
ای بابا این ور که دستمون از ابزار مدیریت و کارت اخطار و اخراج کوتاهه ..ایشالله میاید اونور جبران میکنیم!:31:
اجازه اقا ما بگیم جوابو! :21:ملخه!!!!!:38::whistle:
فعلا كه اينجا محله ماست و بنده بچه اين محلم .:21::21::21: لب بجنبونم :19: بر و بچ جمع ميشن و خانم مدير فرهيخته رو خط و خيطي ميكنن :27: پس فعلا اينجا رو دريابم ، اونجا خدا بزرگه :46:نقل قول:
ضمنا اون ملخهاي دكتر محموده كه ذرت ميخورن :18: و من هم مجبورم به حرمت ايشون هيچي نگم از دور تموشا كنم اين اتفاق عجيب رو وگرنه طرف ما فقط كارادرينا ذرت ميخوره :20:
پوكه عزيز ، پاسخ شما درسته و نام اين آفت caradrina exigua يا كرم برگخوار ذزته كه برگ رو به صورت توري در مياره
بنابر اين سئوال بعدي رو شما مطرح كنيد .
خوب من الان با گوشیم تو اینترنتم داشتم می مردم از فضولی که درسته یا نه اگه شما 2 روز صبر کنید و خدا بخواد خط تلفن ما درست بشه می یام سوال بعدی رو می زارم.
من تازه این ترم آفت های مهم گیاهان زراعی رو برداشتم.خوب برام سخته بود دیگه.نقل قول:
پوکه جون ، اگه این سئوال تخصصی گیاهپزشکی بود ، نمیگذاشتم . کجاش سخته ؟ هرکی بوته ذرت رو دیده باشه و بلال اون رو هم خورده باشه ،باید پاسخ رو بدونه .
یه جورایی اشاره کردی به پاسخ اما چون گیاهپزشکی باید نام کامل آفت رو بگی تا نیم سکه بهار و باست بفرستم .
این چه سایتی بود گفتی واسه آپلود من رفتم.
خوف نیست.
خوب
بگید این چه آفتی گرفته
آقا خضری شما نام علمیش هم بگید.:21::21::21::21::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش مال درس شیرین عملیات امسالم هست که خیار کاشتم.:31:
جای همتون خالی بود.:20:
خوب
بگید این چه آفتی گرفته
آقا خضری شما نام علمیش هم بگید.:21::21::21::21::21:
راستش مال درس شیرین عملیات امسالم هست که خیار کاشتم.:31:
جای همتون خالی بود.:20:
شرمنده آنقدر کوچیکه راستش اگه گزینه ی دیگش رو انتخاب می کردم تصویر خیلی بزرگ می شد
اینم سایتش.کد:http://img2.-------------/
اگه نموبینید بزرگش کنم.:11::11::11:
جوجو جان
اونقدر عکست کوچیکه که هیچی دیده نیشه .
عکس بعدیت هم اونقدر حجمش زیاده که باز نمیشه .
اول با برنامه مایکروسافت پیکچر منیجر حجمشو کم کن بعد آپ کن و یا از سایت --------- ابتدا حجم عکس رو کم کن و بعد از همون سایت آپش کن .
ممنونم
مرسی ولی من ماکروسافت نصب نکردم.
بزار ببینم چیکار می کنم
با سلام ارادت فراوان به دوست بسیار عزیزم ، پوکه
بزرگوار از سایت پي سي نت دات آي آر ( لاتين ميزنم في لتر ميكنه ) برو تا از همون داخل سایت بتونی حجم عکس رو کم کنی .
پوکه جان از میوه به تنهایی نمیشه به ذات بیماری پی برد . اما من به دو عارضه مشکوکم . این علائم روی میوه به موزاییک شباهت داره که باعث زردی و دفرمه شدن خیار شده .
فرض دیگه من که با دیدن اون کپک سفید رنگ روی میوه ، بیشتر اعتقاد به وجود این بیماری دارم ، فوزاریوم یا گموزه که احتمالا باعث زردی بعضی از برگهای بوته مادر و تراوش ترشحات قهوه ای رنگ از نقاطی روی ساقه شده كه بايد بري و با دقت ساقه هارو بررسی کنید و به ما هم خبر بدین
نه .آفت مگس جالیز بود.
ببخشید من دیگه تو این تاپیک نمی یام.
دوستان عزيز
تشكرميكنم از همه رفقايي كه در اين تاپيك شركت ميكنند و تشكر ويژه دارم از دوستاني كه شركت فعال دارند.
در پست قبلي و در تفسير عكس ، مطالبي درج شده بود كه درخور شان و منزلت دوست بسيار عزيز و فرهيخته ام ، سركار خانم مهندس پوكه ( نام كاربريشون اينه ) نبود .
بدين وسيله بنده مراتب عذرخواهي خودم رو از ايشون اعلام ميكنم و ازشون تقاضا دارم تا مارو در ادامه راه اين تاپيك كه هدفش بالابردن معلومات كارشناسان و آشنايي با مشكلات علمي و عملي بخش كشاورزيه ، تنها نگذارند و افتخار همراهي ايشون رو در اين تاپيك داشته باشيم.
ومن الاه التوفيق ............. ارادتمند شما خضري:11: