بازی فرانسه - ایتالیا سال2000 که گل آخر رو دیوید ترزه گه زد کلی حال داد
Printable View
بازی فرانسه - ایتالیا سال2000 که گل آخر رو دیوید ترزه گه زد کلی حال داد
خیلییییییییییییییییی باحال بود:27::27::27:نقل قول:
بازی اینتر و سمپدوریا تو فصل پیش که 1-1 مساوی تموم شد. با این که بازی خیلی پر گل نبود ولی هیجان زیادی داشت.
بازی
چهارشنبه 18/01/1389 ساعت : 23:15
جام باشگاههاي اروپا : منچستر يونايتد - بايرن مونيخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ بود
بازی
ایران استرالیا خیلی حال داد چون بعدشادی ملی به پا شد
منم با شما موافقم .نقل قول:
ولی یه بازی دیگه ای که خیلی حال داد بازی 6-2 بارسا -رئال بود...:27:
بازی منچستر يونايتد - بايرن مونيخ به لطف منچستر خیلی قشنگ شد
تایید میشه در حد تیم ملی :11::8:نقل قول:
بازی 3- 3 رئال بارسلونا!
خیلی اعصابم خورد شد دقیقه 70 ون نیستلروی گل زد نتیجه شد 3-2 بعد دقیقه 88 مسی گل زد خیلی حال گیری شد!
رئال سویا امسالم برگشتش خیلی قشنگ بود :دی
بازی زیاده حضور ذهن ندارم دیگه :دی
بازی یونایتد بایرن فیتال سال 99! البته فرصت های بایرن کم نبودن ولی شیرینی برد تو دو دقیقه آخر بازی تکرار نشدنیه و هنوز زیر زبونمه!
توی بازی های ایرانی هم ایران استرالیا ملبورن، ایران آمریکا تو جام جهانی 98 و ایران کره سال 96!
البته ایران کره سال 2004، به نظر من بهترین بازی تیم ملی از سال 2000 تا 2010 بوده!
تو بازی های باشگاهی ایران هم پرسپولیس سپاهان 87 و اون گل دقیقه 96 واقعا خاطره انگیز بود! هر چند طرفدار پرسپولیس یا استقلال نیستم...ولی وقتی یه همچین بازی ای تو آزادی باشی مگه میشه یادت بره...!!!
تو یورو 2008 هم چون طرفدار ترکیه بودم اون گل دقیقه 122 ترکیه! به کرواسی (به تلافی گل دقیقه 119 کرواسی!) و کشیده شدن بازی به ضربات و خلاصه برد ترکیه رو هیچ وقت یادم نمیره...
بهترین و خاطره انگیز ترین و البته تلخ ترین بازی که دیدم :
بازی برگشت ((( چلسی _ بارسلونا))) نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا فصل پیش و داوری بازی جناب استاد تام هنینگ اوربو و اون شوت کذایی دقیقه 90+؟ اینیستا و جمله فردوسی پور که گفت ((( فوتبال روی دیگه خودش رو نشون میده))) .
خوب بازی قشنگ زیاد بوده.انتخاب یکیشون از بین اینهمه بازی خدایی خیلی سخته.
ولی به نظرم بازی منچستر و رم که 7 به 1 نفع منچستر شد خیلی قشنگ بود.
توی بازی ملی هم هلند و پرتقال توی جام جهانی 2006 خیلی خوب بود.با اینکه طرافدارم هلندم اما خوب بازی خدایی قشنگی بود.
به نظرم ال کلاسیکوی قبلی بود که بارسا 6 تا به رئال زد:31:
بازي منچستر - رئال در اولترافورد هرچند منچستر آخرش حذف شد ولي واقعا بازي قشنگي بود
فینال جام جهانی 2006 و قهرمانی ایتالیا
بازی ایتالیا - فرانسه
لیورپول - میلان ... فینال 2005 .
میلان - لیورپول
فینال جام باشگاه های اروپا - استانبول ... همون که سه بر صفر میلان جلو بود .ولی.... فکر کنم سال 2006 بود یا 2004 !!؟؟
لیورپول - میلان
استامبول
میلان - لیورپول که تو خاطر همه هست
چلسی - بارسلونا ... استمفورد بریج ... 2009 ... نیمه نهایی ... گل اینیستا !!!
خداییش اون بازی هنوز مث همین بازی چند شب پیش که اشک منو در اورد برام میمونه بازی که 4به 3 شد ولی حذف شدیم.نقل قول:
ایران استرالیا
سال هفتاد و خورده ای
بازی های داخلی
پرسپولیس - سپاهان گل سپهر حیدری و قهرمانی پرسپولیس
پرسپولیس - استقلال گل کاپیتان باقری و شکست استقلال
دربی تهران
گل پیروز قربانی در دقیقه 93 به پرسپولیس
بازی آلمان آرژانتین فینال جام جهانی 1990 با وجود اینکه خیلی بچه بودم ولی چون خونمون شلوغ بود بیادموندنی شد
بازی برزیل ایتالیا فینال 1994
استقلال پرسپولیس 1380 استقلال با گل اکبرپور 1 بر صفر برنده شد
بارسا6-2رئال
بارسا2-1آرسنال
بارسا1-1چلسی
من اکثر بازیهای بارسا رو حفظم و همشون هم برام خاطره انگیز بوده...
پرسپولیس2-1استقلال(مربی گری دنیزلی)
پرسپولیس2-1استقلال(مربی گری دایی)
پرسپولیس2-1سپاهان(سپهر حیدری معروف!)
من با فوتبال زندگی می کنم فکر کنم مجبور بشم تا صبح نتیجه بنویسم بی خیال:31:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
یادم رفت اینو
رم6-2اینتر
جام حذفی - سن سیرو
جام جهانی 2006 هلند و پرتغال تا حالا تو عمرم همچین بازی ندیده بودم پر گل حساس و هیجانی که هر اتفاقی داشت
بازی فرانسه - انگلیس در جام ملت های اروپا 2004 و دو گل زیبای زیدان.
بازی استقلال - فولاد خوزستان که 4-1 به سود استقلال تمام شد با گل بسیار زیبای حسین کاظمی
بازی رئال مادرید - بایرن لورکوزن در فینال چمپیونزلیگ با سوپر گل زیدان
تایید میشه!نقل قول:
اون بازی فک کنم 4 تا اخراجی هم داشت ...
فکر کنم 3 تا اخراجی داشت.نقل قول:
دکو ، جیو و فکر کنم اوجر یا ماتیه سن بود که این 3 تا وقتی اخراج شده بودن بغل هم نشسته بودن و گل میگفتن و گل میشنیدند.
من واسه 3 تا بازی خیلی خوشحالی کردم. 1-ایران استرالیا 2-ایران آمریکا 3-شاهین بوشهر و پرسپولیس:21:
یکی از مدافعای هلند هم اخراج شد!
بولهروز و کاشتینیانقل قول:
چون اون موقع جیو و دکو همبازی بودن با هم خوش و بش میکردن و بولهروز هم با تعجب بهشون نیگاه میکرد.
ولی یکی از زیبا ترین بازی هایی که دیدم بازی بارسلونا و منچستر تو نیوکمپ بود که 3-3 شد.
بارسلونا+بایرن+منچستر هم گروه بودن که بارسا بالا نیومد.
عجب شوتهایی میزد این ریوالدو.
بازی نیمه نهایی جام ملتهای اروپا زیر 21 سال که فکر کنم در سال 2008 برگزار شد. هلند و انگلیس به هم دیگه خوردن و در پایان 120 دقیقه بازی صفر صفر شد ولی تو پنالتی ها هلند 13 بر 12 پیروز شد. همه یازده بازیکن یکی یک دور پنالتی زدن و 6 الی 7 نفر از جمله دروازه بان هلند دو تا پتالتی زدن که هر 2 پنالتی دروازه بان هلند هم گل شد. لامصب هیجان زیادی داشت. بعد از پنالتی پنجم که دیگه تک به تک پنالتی میزدن هر موقع که دروازبان انگلیس (اسکات کارسون) یه پنالتی هلند رو میگرفت دروازه بان هلند هم بلافاصله پنالتی انگلیسیها رو میگرفت.
هلند در نهایت در فینال قهرمان شد. توی ترکیب تیم هلند در اون موقع، رویستون درنته واقعا درخشید و رئال بعد از تماشای بازیهای اون در جام ملتها باهاش قرارداد امضا کرد.
آلمان - فرانسه نيمه نهايي جام جهاني 1982 (وقت قانوني 1-1 ، وقت اضافه 3-3 ، پنالتي اگر اشتباه نكنم 4-3 آلمان)
استقلال 4- 5 استیل آذین
حیف باختیم
بی ربط ترین بازی ولی برای من مهیج و حرص در آور بازی عربستان کره شمالی ( مقدماتی جام جهانی 2010 ) یه تیم باید میباخت تا ایران بره پلی آف.
زیاد باختین اشکال نداره اینم روش :31::46:نقل قول:
استقلال-پرسپولیس
همون بازی که استقلال 3بر2 برنده شد ومحمود فکری 2گل زیبا به پرسپولیس زد....سالش یادم نیست...
محمود فکری معمولا فقط 2 تا گل توی لیگ میزد که اونم به پرسپولیس بود فقط :دینقل قول:
پر هیجان ترین بازی لیورپول با الاوز بود که نوبتی به هم دیگه گل می زدند .
تلخ ترین بازی چلسی -بارسلونا فصل قبل بود که داور تونست بارسلونا رو ببره فینال.
خاطره انگیز ترین بازی بارسلونا -والنسیا بود که بارسلونا باید می برد تا بره جام باشگاه ها و دقایق اخر بازی بود که ریوالدو از پشت محوطه جریمه یه برگردن میزنه که گل میشه
بازی بارسا-چلسی برگشت نیمه نهایی پارسال
و بازی آرسنال و بارسلونا که بارسا 4-1 ترکوند