سلام16 گیگ گینگستون چطور هست؟از نظر سرعت ؟
Printable View
سلام16 گیگ گینگستون چطور هست؟از نظر سرعت ؟
ممنون از گفته هاتون رفیق.نقل قول:
فقط یه سوال چطور هیج ویروسی روی آن اثر نمیگذاره؟!!! منظورتون Disk Write protected?!
سواله من : فلش سراغ دارید که دکمه قفله سخت افزاری برای Write کردن داشته باشه؟! یعنی هر جا خواستم
دکمه شو بزنم تا نشه روش اطلاعات ریخت؟!:31:
بله. تنها مارکی که فعلاً من میشناسم و دکمه Write Protect داره برخی از سریهای PQI هست که میتونین از پاساژ علاءالدین تهران بخریدش.نقل قول:
قبل از عید دو تا از دوستان خریدند. 8 گیگ 24 تومن. قیمت جدید ندارم.
اما سرعت نوشتنش در مقایسه با دیگر فلشها معروف کم هست.
من نمیدونم چرا با وجود اینکه Write Protect سختافزاری 5 6 سال پیش موجود بود، چرا الان تعداد فقط یک شرکت این فناوری رو استفاده میکنه (حتی Z-Cyber هم که قبلاً ازش استفاده میکرد، دیگه استفاده نمیکنه!!!:18:)
بله. تنها مارکی که فعلاً من میشناسم و دکمه Write Protect داره برخی از سریهای PQI هست که میتونین از پاساژ علاءالدین تهران بخریدش.نقل قول:
قبل از عید دو تا از دوستان خریدند. 8 گیگ 24 تومن. قیمت جدید ندارم.
اما سرعت نوشتنش در مقایسه با دیگر فلشها معروف کم هست.
من نمیدونم چرا با وجود اینکه Write Protect سختافزاری 5 6 سال پیش موجود بود، چرا الان تعداد فقط یک شرکت این فناوری رو استفاده میکنه (حتی Z-Cyber هم که قبلاً ازش استفاده میکرد، دیگه استفاده نمیکنه!!!:18:)
با سلام.فقط ocz خیلی کیفیتش بالا هست.
من فلش مموري 8 گيگ سوني بهم دادن خوب هستش؟؟ مدل microvalut click usm8gl/t2 هستش قيمتش چند هست؟؟؟ ميتونم با مدل كوآنتوم 16 گيگ mr.leather عوض كنم ؟؟؟ چون كوآنتوم شنيدم ميشه پسورد گذاشت و هر فضايي از فلش رو بخواي ميتوني در مرض ديد قرار بدي.