من تو موضوع نبودم اما قضيه رو فهميدم! 808 ديافش بسته نميشه چون فاصله كانونيش ثابته و تغيير نميكنه.سامسونگ اونطور كه نوشته تا 86 ميليمتر تله داره هرچند دياف 8 رو به بسته شدن ميره :)نقل قول:
Printable View
من تو موضوع نبودم اما قضيه رو فهميدم! 808 ديافش بسته نميشه چون فاصله كانونيش ثابته و تغيير نميكنه.سامسونگ اونطور كه نوشته تا 86 ميليمتر تله داره هرچند دياف 8 رو به بسته شدن ميره :)نقل قول:
ممنون عزیزنقل قول:
با این توضیحات نا امید شدم:n02:
اخه منظورم عکس 2 نفره بود! سه پایم داشتم ولی فکر کنم انتظار من زیاد بوده!!:n02:
فقط یه چیزی این قسمت یعنی چی..؟ یعنی تو تاریکی دستی فوکوس کنم...؟
امير جان شما هيچ سمپل عكسي تو نت پيدا نميكني كه چند نفر از خودشون در تاريكي مطلق بدون فلش عكس گرفته باشن.پس زياد اميدي در اين ضمينه نداشته باش كه عكس خوبي بتوني دربياري.نقل قول:
ممنون عزیز
با این توضیحات نا امید شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه منظورم عکس 2 نفره بود! سه پایم داشتم ولی فکر کنم انتظار من زیاد بوده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينجا بايد يه چوب بگيري دستت و با چوب شاتر رو نگه داري :دی
شاتر رو بزار رو 30 ثانيه حساسيت رو هم 800 يا 1000 بزار دياف رو هم بازه باز كن. مثلا 3.5 بعد تايمر رو هم طبق عكس زير فعال كن. البته اينا رو روي دوربين خودم نشون دادم.
تو اين 30 ثانيه هم نبايد جوم بخوريد از جاتون :دی
عكس هم گرفتم ولي براي موقعي خوبه كه كسي باشه كه شاتر رو چند دقيقه نگه داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوكوس دستي هميشه بهتر از فوكوس لنزه. اره ديگه بايد دستي فوكوس كني :)نقل قول:
فقط یه چیزی این قسمت یعنی چی..؟ یعنی تو تاریکی دستی فوکوس کنم...؟[
سلام
این حرفهایی که شما درباره فوکوس دستی و دکلانشور میزنید، مربوط به دوربینهای SLR هست دیگه؛ نه؟
چون ما آماتورها همین کامپکتها و سوپرزومها را داریم. بدونیم که برای ما نیست.
فکر نکنم شدنی باشه اخه حتی شاترم بزارم رو 30 ثانیه مگه میشه ثانیه واساد تکون نخورد:n02: کلا سالی مسخره ای مطرح کردم از جمع عذر میخوام:n02:نقل قول:
میگم دوربینت چیه راسی؟ معلومه از این دره پیتاس .. اخه ما فکوس دستیمون با دکمه روی لنز فعال میشه:n07:
راسی اهای اقایی که زیر نوشته ایشون تشکر کردی اخه رواس تو اصفهان باشی منم اصفهان باشم بعد نیای بمون یاد بدی چطوری چند تا عکس بگیرم ..احسان تو چیکاره ای پ؟!:n18:
سلامنقل قول:
نه بعضی از کامپکتا هم فکوس دسی دارن.. سوپر زوم ها هم که خیایاشون دارن
30 ثانيه كه چيزي نيست براردرم :دی باو رفيقم تو آتليه براي آموزش 5 دقيقه ميخ كوب نشست :دینقل قول:
بعد امير جان دكمه AF يا MF براي تمام دوربين هاي حرفه اي كنون و نيكون روي لنزه (بقيه برند هارو نميدونم) براي منم همينطور. دوربينم Canon EOS 40D هست كه بسي از دوربينت قوي تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين اس.ال.آر نگو. دوربيني كه ويو فايندرش (چشمي) از طريق آينه به لنز وصله ميشه SLR. خيلي از دوربين هاي آلترازوم SLR هستند ولي حرفه اي نيستن. :20:نقل قول:
سلام
این حرفهایی که شما درباره فوکوس دستی و دکلانشور میزنید، مربوط به دوربینهای SLR هست دیگه؛ نه؟
چون ما آماتورها همین کامپکتها و سوپرزومها را داریم. بدونیم که برای ما نیست.
بعد همنطور كه دوستمون گفتن بعضي دوربين هاي آلترازوم ،فوكوس دستي دارند.
سلام
خوب اگه سوپر زومها فوکوس دستی دارند؛ مال Canon SX30 کجاست؟
مطمئناْ منظور زوم دستی نیست که؟
نمي دونم والا اين دوربين داره يا نه چون باهاش كار نكردم. اما مثلا فوجي اچ اس 20 كه باهاش كاركردم فوكوس دستي داره و فاصله كانونيش هم از رو لنز تنظيم ميشه :20:نقل قول:
داشتنش رو داره من تو dp دیدم اما کجاش رو شما باید پیدا کنی :دینقل قول:
اول برید به حالت Manual Focus و بعد با گردش این رینگ فوکاس دستی کنیدنقل قول:
با سلام. من علاقه زیادی به عکاسی از آسمان شب دارم اما اطلاعات زیادی در این خصوص ندارم. ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند اینجا ارائه کنند. برای مثال عکسی که در زیر میگذارم چطور ثبت شده؟
سلام دوست مننقل قول:
يادش بخير اون اوايل كه اين كارو ياد گرفتيم چقدر از اين عكسا مينداختيم :دی
خوب ببينيد اول از همه شما نياز به دوربين حرفه اي SLR داريد و يا دوربين bridge كه قابليت تنظيم دستي ديافراگم و سرعت شاتر رو داشته باشه در ضمن خيلي از دوربين هاي سطح بريج قابليت تنظيم سرعت شاتر رو دارند اما حالت BULB رو ندارند.
در واقع حالت بالب به شما اين اجازه رو ميده كه تا هر تايمي كه دلتون مي خواد شاتر رو نگه داريد.
سرعت شاتر: BULB
ديافراگم: بسته ترين حالت (عدد بالاتر بسته تر عدد پايين تر باز تر) - با بستن دريچه ديافراگم {ديافراگم دريچه اي كوچك درون لنز دوربين هست كه با باز و بسته بودنش مقدار نور عبوري به سنسور دوربين رو كنترل ميكنه} نور خيلي كمي به سنسور دوربين ميرسه.
حالا شما سرعت بالب رو كه انتخاب كرديد بايد حدودا 10 دقيقه شاتر رو نگه داريد تا سنسور حركت ستاره هارو ثبت كنه.
در ضمن اين رو هم بايد بهتون بگم كه ثبت اين عكس ها فقط با كمك سه پايه ميسره و كوچك ترين و ريز ترين تكون، در خروجي خودشو نشون ميده. همچنين بايد كنترل از راه دور دكلانشور هم داشته باشيد تا تو اين 10 دقيقه دستتون با دوربين تماس پيدا نكنه و تكون نخوره بدنه.
به همين ساده گي به همين خوشمزه گي :دی
سوالي بود در خدمتم
چه جوری میتونم قدرت فیلم برداری دوربین رو بیارم پایین؟
توی تنظیمات شما هم میتونید اندازه (رزولوشن) فیلم هم کیفیت فیلم رو کاهش بدید ، توی تنظیمات اینا رو میبینید ؟نقل قول:
من نتونستم پیدا کنم
اما مرسی
چیز خاصی نیست ، دمبال کلمه ای مثل Quality باشیدنقل قول:
ممنون از توضیحاتی که دادین. دوربین من Lumix FZ40 هست که تا حالا چیزی به نام BULB توش ندیدم. پس با این اوصاف باید دوربین رو عوض کنم.:n03:نقل قول:
اگر در رده دوربین های Bridge دوربین هایی که این قابلیت رو دارن معرفی کنید ممنون میشم. :35:
خواهش ميكنمنقل قول:
دوربين خودتون هم بريج هست ولي نمي دونم اين قابليت رو داره يا نه. در مورد معرفي هم شرمندم دوربيني با اين مشخصه نمي شناسم. ولي اينو مي تونم خدمتتون بگم كه ديگه دوربين هاي آلترازوم (سطح بريج) هم بالاي 1 تومن شدن . لاكن ميتونيد با هزينه ي 1400 تومني دوربين حرفه اي كنون 1100d رو بگيريد و كاركرده هم تا 1 تومن مورد هاي خوبي هست.
شما با هر دوربینی داشته باشید میزارید روی سه پایه و بعد شروع میکنید عکس هایی با سرعت شاتر 30 یا 20 ثانیه میگیرید(حدود200-300تا) بعد با نرم افزارهایی مثل Star trail تمام این عکس ها را روی هم قرار میدید و به تصویر فوق میرسیدنقل قول:
ممنون بابت پاسختون. دوربینی که دارم تا سرعت 60 ثانیه هم داره. میشه تا 60 ثانیه هم نورگیری رو انجام داد یا حتما می بایست 20 تا 30 ثانیه باشه؟ در کل برای ثبت عکسی که ابتدا گذاشتم بعد از چند دقیقه حرکت ستاره ها به اون شکل در میاد؟نقل قول:
ضمناً بعضی عکس ها هست که ستارگان حول یک ستاره دیگه حرکت میکنند. این عکسها به صورت عادی هستن یا اینکه ادیت خاصی روی اونها انجام شده؟ یک نمونه از این عکس ها رو در پایین میگذارم
60 ثانیه ممکنه توی طولانی مدت به سنسور اسیب بزنه.معمولا چون DSLR تا 30 ثانیه داره اکثرا از 30 ثانیه استفاده میکنندنقل قول:
معمولا حدود 1 ساعت تا 1.5 هستند ولی من تا 4.5 ساعت هم دیدم!
ادیت نیست.واقعیه.فکر کنم ستاره قطبی باشه
تذکر:
سه پایه خوب خیلی کمک میکنه
ریموت کنترل بسیار کمک میکنه.حتی مدل هایی که تایمر خودکار دارن
توی شب هایی که مهتاب هست این کار جواب نمیده
توی هوای ابری این کار جواب نمیده
موفق باشید
سلام
پیشنهاد دوستان در مورد DSLR خوب برای فیلم چیه؟!
بودجه هم محدوده! لطفا نگید برو اسکارلت و اری و ... بخر!
نهایت 3 م تومن
توي تاپيك خودش دوست من :20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=592181&page=3
دوست من همونطور كه مفصل براتون توضيح دادم و شما هم گوش ندادي:دی ببينيد:نقل قول:
وقتي شاتر رو ميفشاريد شاتر ميره بالا و نور به ماده حساس به نور يعني سنسور CCD يا CMOS ميرسه. اگه شاتر با سرعت بالايي باز و بسته شه عملا نور كمتري ميرسه و اگه با سرعت پايين تر،نور بيشتر.
وقتي شاتر بالا ميره و ديگه پايين نمياد سنسور تماميه حركات رو ثبت ميكنه و اينطور ميشه كه نور ها دنباله دار ميشن. همونطور كه ميدونيد زمين در حال چرخش هست و به همين دليل در طول شب ستاره ها مانند خورشيد جاشون تغيير ميكنه و اين ميشه كه بعد يه مدت نور دهي طولاني اين عكس ها بدست مياد.
اولا من انجام اين كار با نرم افزار رو بلدم اما با اين كار رسما بايد با شاتر و سنسور خداحافظي كنيد. براي رسيدن به اين خروجي با استفاده از نرم افزار بايد حداقل 200 بار شات بزنيد با سرعت 10 ثانيه كه ببخشيد، پدر شاترو سنسور در مياد و بلاشك دوربين هم با ضربات (حتي بسيار كوچك) جاش تغيير ميكنه و تكون ميخوره و در نتيجه خروجيتون خراب ميشه.
براي ثبت چنين عكسي حداقل بايد 15 دقيقه نوردهي انجام بشه تا حركت ستاره ها چشم گير باشه. در طول اين مدت بايد از دكلانشور بي سيم استفاده كنيد وگرنه دستتون خسته ميشه و همچننين دوربين تكون ميخوره.
من با استفاده از دكلانشور و حدود 40 دقيقه نوردهي ،تجربه اين نوع عكس هارو بدست آوردم. خيلي زيباست خروجيش اگه همه چيت دقيق باشه
سلامنقل قول:
دوست من با کانن sx150 هم میشه همچین عکسهایی انداخت؟
دوستان برای دوربینم میخوام باتری بگیرم چیو پیشنهاد میکنین؟قیمت خواصی هم مدنظرم نیست حدود 50-60 اگه با شارژر خودش باشه بهتره ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ایا دوربین سونی nex-c3 قابلیت عکس گرفتن به صورت hdr رو داره یا که بایستی چند عکس با نوردهی مختلف گرفت و با نرم افزار عکس رو ایجاد کرد؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
انتخاب های زیادی نداری.
سونی های 2300 میلی آمپر میتونه گزینه ی خوبی باشه
[اگه هنوزم دوربین ات SX 150 باشه البته]
سلامنقل قول:
این جا جاش نیست اما
باطری های کاملیون سفید رنگ هست و بسیار قوی و ماندگار
سلامنقل قول:
من مشخصاتش رو دیدم گویا نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n06:
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم اما مشکل اینجاست که سه پایه ندارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید مثل همیشه بنده رو مورد لطف قرار دهید [HTMLhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571&page=1435][/HTML]
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
کاملیوم گرفتم میدونستم جاش اینجا نیست ولی همه حرفه ای ها اینجا میان
اقا فقط یه سوالی با sx150 میشه مثل عکس بالا از ستاره ها عکس گرفت؟
سلامنقل قول:
برای همچون! عکسهایی باید یه 5D Mark III داشته باشید با یه لنز توپ!
میگن عالیه برا عکاسی نجومی این 5D
Sx150 هم تو نور کم خیلی ضعیفه چه برسه به عکاسی نجومی
با canon powershotSx40 HS هم میشه چنین عکس هایی گرفت؟ زمان نوردهیش نهایتا 15 ثانیه هستش فقط :(نقل قول:
راستی نیاز نیست که 200 بار شاتر رو هی بزنیم.تو مود عکس برداری پیایی میشه گذاشت و شاتر رو فقط پایین نگه داشت خودش تا جایی که حافظه رم اجازه بده عکس میگیره
من یه بار همین طوری تو چند دقیقه 350 تا عکس گرفتم( میخواستم صخره نوردی دوستم رو به صورت عکاسی متحرک در بیارم که خیلی هم خوب جواب داد)
سلام
یه سوال فنی
من میخوام دوتا دوربین کنون رو به هم متصل کنم (برای گرفتن عکس آناگلیف)
مشکل اول من سه پایه ای بود که بشه دوتا دوربین رو روش سوار کرد، که اون حل میشه (خودم میتونم بسازم)
ولی مشکلی بعدی که برام پیش اومد اینه که چطور کاری کنم که دو تا دوربین با هم از یه صحنه عکس بگیرن چون همزمانی عکسها برام خیلی مهمه
کسی پیشنهادی نداره؟
ت
قریبا در فضای نت همه مطالب در خصوص ست نورپردازی مال دو سه سال پیشه و قیمتها بروز نیست کلا فضای سردرگمی هست.
از اساتید لطفا جهت خرید سیستم نورپردازی آتلیه کمک کنند.
یک سری ست آماده چند تکه در سایتها موجوده،به صرفست که از اینها تهیه بشه یا جداگانه خرید بشه بهتره.
برای یه محیط حدودا 40 متری 8*5 با ۷ دی ولنز احتمالی 24-105 ممنون میشم راهنمایی کنید البته لنزهای سابت 50 هم در دست خریده
با تشکر.
Sent from my KFTT
شما نياز به حداقل 3 تا فلاش داريد. اگر محدوديت چنداني در بودجه نداريد به 4 يا 5 تا هم ميتونيد ارتقاع بديد.نقل قول:
فلاش 150 ژول براي محيط شما كافيه.
3 عدد فلاش 150 ژول تقريبا 1200 تومن ميشه (قيمت فلاش هارو دقيق ندارم)
2 عدد سافت باكس و يك چتر يا 1 عدد سافت باكس 2 عدد چتر و يا هر سه سافت باكس. بستگي به پولتون داره. سافت باكس حدوده 70-80 تومن تا 300-400 تومنه اما چتر زيره 60-70 تومن.
سايز سافت باكس هم بهتره براي پرتره قدي يك سافت باكس قدي و مابقي متوسط داشته باشيد
اگر بهترين كيفيت نورپردازي رو ميخوايد يك عدد فلاش متر هم بگيريد. قيمتش از 400-500 تومن هست به بالا. (فلاش متر ميزان نور فلاش رو تنظيم ميكنه و سرعت و كيفيت كار رو خيلي بالا ميبره)
بكگراند هم كه در نظر داشته باشيد.
يك دكلانشور حرفه اي هم تهيه كنيد ( 150 تومن)
خیلی ممنون از توضیحاتتون اما چه برندی بگیرم الان ست های آماده با ترکیب همینایی که فرمودید هست با کمی تغییرات مسل اس اند اس.اینا به صرفه است یا هر کدومو از یه برند بگیرم بهتره?نقل قول:
Sent from my KFTT
S & S رو والا من تاحالا باهاش كار نكردم و نظري ندارم اما اوناي كه دارن خيلي راضي نيستند (به هر حال هر چقدر پول بدي آش مي خوري)نقل قول:
اگر برا آتليه ميخواي و كاره حرفه اي من خريد كيت رو پيشنهاد نميكنم. (حداقل كيت هاي زير 3-4 تومن كامل و حرفه اي نيستند)
فتوفلكس ، هنسل ، وي استار ، رو من تاييد ميكنم.
يه سري به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن قيمت هارو ببين
سلام دوستان
سوالات عکاسیم را اینجا می پرسم. سوال اول:
در عکاسی ، سوژه باید توی نقاط طلایی باشه ؟
ما از کجا بفهمیم که یه عکس قانون 2/3 داره یا 1/3 ؟ اصلا چند تا قانون داریم؟
سلامنقل قول:
سری به لینک زیر بزنید:
محتوای مخفی: آموزش کادربندی