سلام این که میگن دوربینش برای عکس خوبه اما برای فیلم 15 فریم میده و به درد نمیخوره راسته؟
Printable View
سلام این که میگن دوربینش برای عکس خوبه اما برای فیلم 15 فریم میده و به درد نمیخوره راسته؟
برای فیلمبرداری با این که کیفیتش خیلی خوبه ولی خوب 15 fps می گیره و اگه حرکت سوژه ها (!) زیاد باشه خوب در نمیاد. یه نمونه فیلمشو ببین:1.2 مگابایت:
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-touch-diamond2/camera/gsmarena_001.mp4
بعضی هاشون یه خدماتی میدن .. مثلا زنگ بزنی بهشون میبینی یه نفر گوشیو بر میداره .. ببین این گارانتی های متفرقه یعنی اینکه مردم رو خر میکنن .. بذار واست مثال بزنم .. فرض کن من میام یه سری گوشی از دبی میارم و میخوام بفروشم .. حالا تو این شرایط وقتی یه مشتری غیر حرفه ای میاد گوشی بخره اگه بگم بدون گارانتی هست ازم نمیخره .. میام یه کارت چاپ میکنم یه هولوگرام هم سفارش میدم (هولوگرام هم نداره حتی بعضی هاشون اما هولوگرام بخوای میتونی بری سمت بهارستان یه سری چاپخونه ها میزنن و کیلویی میفروشن) بعد به مشتری میگم این گوشی گارانتی داره گارانتیش هم مثلا نیکادیجیتال هست .. مشتری هم فکر میکنه خوبه میخره .. بعضی های دیگه که کمتر دزد هستن یه دفتر اجاره میکن و یه مدت خدمات میدن که اکثرا پول رو ازت تمام و کمال میگیرن و بعد یه مدت هم درشو میبندن میرن دنبال یه کار دیگه مثلا برنج وارد میکنن ... امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه .:11:نقل قول:
ممنون از توضیحاتت با این حساب این متفرقه ها اگه اختلاف قیمتشون بیشتر از 20 تومن باشه اصلاً نمی ارزه
هنوزم متوجه نشدی .. متفرقه ها اگه اختلافشون 1000 تومن هم بیشتر باشه نمیرزه.. 1000 تومن رو واسه پول چاپ کارت و هولوگرام گفتم.. یا گوشی با گارانتی اصلی یا گارانتی های خیلی معتبر بگیر یا گارانتی رو بیخیال شو..نقل قول:
آهان چشم
گارانتی خیلی معتبرش همون یاس و پرشین تلکامه دیگه؟(ایشالله جزّجیگر بگیرن!)
بله عزیز ولی طبق تحقیقات من یاس معتبر تر و در خدمات بهتر هست.نقل قول:
ولی در کل اگر با این فرق قیمت 2 سال گارنتی و بیمه بود، حدودا میارزید،چون یک سال از گوشی استفاده میکردی و بعد هم با
یک سال گارانتی و بیمه میفروختیش و مدل جدیدتر میگرفتی.
البته این رو هم بگم که به این گارانتی های اصلی هم نمیشه اعتماد کرد ولی در کل چیز بدی نیست اما با فرق قیمت کم.
همونطور که اون دوستمونم هم گفت اصلا دوروبر گارانتی متفرقه نرو که بیچاره میشی.من هم سونی داشتم هم نوکیا.
یکی دوباری که برام اتفاق افتاد،تازه گارنتی بدی هم نبود،گوشیم رو فرستادم بعد 2 ماه الاف شدم،اونوقت پولشو گرفتن هیچ
گندم زدن با اون تعمیر کردنشون.پس 1 ریال هم به اینها پول نده.
در کل اذیتت نکنم ولی اگر بشه 425 گیر آورد خریدن بدون گارانتی خیلی خیلی منطقی تر هست.
من هم میخوام بدون گارانتی بگیرم و امیدوارم این قیمت پیدا کنم،اگر شما گرفتی یه ندایی هم به ما بده عزیز.
موفق باشی.
یه گارانتی هست به نام خدمات پارسه دایاموند 2 رو 440 میده.اینم از اون متفرقه الکیاست؟
قاعدتا باید اینطو باشه چون آدم عاقل با 10،20 تومن نمیاد این گوشی رو گارانتی کنه.نقل قول:
گاراتی که بصرفه حداقل 50 تومن هست.
شک نکن برای بدون گارانتی گرفتن.غیر از گارانتی اصلی به هر گارانتی پول بدی به نظر من پولت حروم شده.
گوشیت رو خوب نگه دار،هیچ اتفاقی نمیافته. :46:
تازه اینم فقط یک ساله،اگر بخواد اتفاقی هم بیافته مطمئن باش بعد از این سک سال میافته.
نقل قول:
سلام.
شما متوجه نشدید بنده چی عرض کردم.من مواردی رو گفتم که شما حتی حاضری پول بدی برات درست کنن اما نمیکنن و قطعاتش هم تو بازار آزاد نیست و مجبوری گوشیت رو بزنی تو پارکینگ .اما اینکه گفتی ممکنه چه اتفاقی بیفته که بالای 150 خرجش باشه.کافیه یک خط رو ال سی دی بیفته بالای 150 خرجت میشه (البته الان نه یک سال بعد).حالا اگه گارانتی داشته باشی میری 150 تومن پول میدی برات عوضش میکنن اما اگه نداشته باشی میری تو بازار بهت میگن 250 هزار تومن.من یک PDA2K داشتم ال سی دیش شکست بهم گفتن 450 هزار تومن قیمت گوشی چقدر بود 750 تومن واسه همین گوشی رو 1 سال گذاشتم کنار و رفتم یک گوشی خریدم بعد از 1 سال قیمت ال سی دیش شد 160 هزار تومن منم رفتم عوضش کردم.
اما در مورد قیمت باگارانتی اگر خواستید بگیرید بگید من تو پیغام خصوصی آدرس بدم برید بگیرید 550 تومن با گارانتی یاس(واسه اینکه تبلیغ نشه اینجا آدرس ندادم).
نقل قول:
میفهمم چی میگی عزیز،حرفت درسته.
من هم برای همین میگم که گوشی رو خوب نگه میدارم و به خاطر این فرق قیمت حاضر به ریسک هستم.
البته یک استدلال هم هست که چون htc داره بازار رو میگیره قطعا قطعاتش هم توی بازار زیاد خواهد شد.
ولی در کل حرف شما درست هست ولی من فکر میکنم اینطوری برام بصرفه تر باشه.
مرسی از راهنماییت.
Aryanland عزیز میشه دقیقا بگی قسمتی که مدت مکالمه های انجام شده (کارکرد گوشی) رو داخلش زده کجاست؟
لطفا دقیق بگو کجا باید رفت،چون میخوام جایی برم نگاه کنم.
با تشکر فراوان.
دوست عزیز مسیر زیر رو باید بری:نقل قول:
البته مجموع کل زمان مکالمه رو بصورت خروجی و ورودی داده
settings>>all settings>>>>device information>>>>call duration
و فکر کنم با هر بار هارد ریست صفر میشه
صفر میشه............نقل قول:
مرسی دوستان عزیز.
پس راهی برای فهمیدن اینکه گوشی کار کرده یا نه نیست.
راستی توی جعبش هندزفری هم داره یا نه؟
نقل قول:
سلام.
در مورد سوال قبلیتون من الان لاگین شدم اما خوشبختانه دوستان جواب دادن.اما در مورد هندز فری ,من با گارانتی یاس خریدم و هندز فری رو داره.
ممنون دوست من.
بدون گارانتی هم باید قاعدتا داشته باشه.اگر دوستان بدون گارانتی گرفتن ممنون میشم بگن که هندزفری داشته یا خیر.
سلام دوستان ، این دو فایل رو بنصبید و سرعت بازی ها رو مقایسه کنید با تشکر
کد:
http://rapidshare.com/files/303060276/SmartDeviceCab1.CAB.html
کد:
http://rapidshare.com/files/303060236/SmartDeviceCab2.CAB.html
میشه بگید تشخیص دست خط هم داره و جواب میده ؟ هیچکس جواب درست نداده تا حالا .
نقل قول:
سلام.
بله داره اما اینکه جواب میده رو من متوجه منظورتون نمیشم.
نقل قول:
فکر کنم منظورشون این هست که آیا این امکان عملی هست و خوب و درست عمل میکنه یا نه.
هند فری داره لوزم جعبه
تو این صفحه یکی از عکسا لوازم جانبی رو کامل نشون داده
کد:www.gsmarena.com/htc_touch_diamond2-pictures-2689.php
مرسی مهریار جان.نقل قول:
آره اینرو دیدم،ولی خوب اینجا متاسفانه ایران هست دیگه.
خیلی بد شده،مغازه دارا واسه ی سود بیشتر یا وسایل جانبی گوشی رو برمیدارن و یا چیزایی که خیلی تابلو هست
مثل شارژر رو با نوع تقلبی عوض میکنن و اصلیشو جدا میفروشن...
خواهش میکنمنقل قول:
من خوشبختانه شاید خوش شانس بودم چون همه اون وسایل یود
بعد من لوازم جانبی این گوشی رو من حتی تو علا ندیدم یعنی مثلا شارژش اصلا نبود وچیزهای دیگه اون
در حالی که مال سونی اریکسون ونوکیا همه چیش ریخته
برای همین من فکر میکنم لوازم تقلبی نداره خوشبختانه فقطباید چک کرد همه چیش باشه
عزیزم منظورم اینه پس چرا هیچ سایتی یه عکس هم از قسمت تشخیص دست خط نذاشته یا دوستان هیچ اشاره ای به خوب کار کردن اون نکردن .یه سوال در مورد diamond2 win 6.5 که شنیدم با نصب این ورژن جدید گوشی هنگ میکنه و با مشکل روبه رو شده این منو به شک انداخته تو خرید گوشی اگه دستا راهنمایی کنن ممنون که ایا این واقعیت داره یا نه
اشتباه به عرضتون رسوندن هیچ مشکلی نداره 6.5
تشخیص دست خط مشکلی نداره
شاید دلیلش اینه که خیلی چیز جدیدی نیست و سرعت تایپ معمولی بهترهنقل قول:
چرا هیچ سایتی یه عکس هم از قسمت تشخیص دست خط نذاشته
بچه هایی که این گوشی رو گرفتن میشه بگن کیف این گوشی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ چون شنیدم میگن کیف همراهش نیست!! البته توی یک سایت بدون گارانتی با کیف بود؟؟
نقل قول:
سلام.
من با گارانتی یاس گرفتم کیف همراهش نبود.منم دنبال یک کیف خوب هستم.اگر گرفتم عرض میکنم خدمتتون.:11:
سلام.
دوستان شما محافظ صفحه رو خودتون چسبوندین یا دادین به طرف بچسبونه؟
من قبلا که n95 داشتم به خاطر لبه ی کنار صفحه یکمی چسبوندن محافظ صفحه سخت بود.
میخواستم بدون شما چیکار کردید واسه ی این گوشی.چون محافظ این هم از گوشی قبلی من مهتره و هم گرونتر!
با تشکر.
نقل قول:
مگه نمایندگی a-case تو زیرزمین علاالدین نداره؟؟ باید داشته باشه ها
گرونتر که نیست.. نهایت 250تومن گرونتر در میاد.. اگه بالای 1000 قیمت داری بدون بهت گرون میدننقل قول:
نقل قول:
سلام.
من چسبوندم ولی متاسفانه اونقدر جالب نشد.
والا قیمت دقیق نگرفتم ولی نمایندگی انگار گفت اورجینالش 7 تومن.
به نظرم خیلی مسخرست همچین قیمتی.
راستی قلم اضافه نداره گوشی؟
چه خبره.. ببین اینا کلا چیز مفتی هستن و قیمت بالای 1000 نباید پول بدی من دیدم که تا 8000 تومن بفروشن و قیمت بالای 10000 تومن هم دارم اما ببین دوست عزیز جریان اینه که اینه همه برچسب های چینی و خیلی مفت هستن که تو ایران بر حسب اینکه قیمت گوشیت چقدر باشه قیمت برچسب( محافظ صفحه) تغییر میکنه.. عیب نداره اگه نتونستی بچسبونی .. چند بار تمرین کن تا دستت راه بیوفته .. وگرنه همش مجبوری بدی بقیه واست بچسبونن .. به این روش عمل کن:نقل قول:
1- صفحه باید کاملا تمیز باشه و پرز و خاک روش نباشه و ترجیحا تو جایی باشی که جریان هوا زیاد نباشه که خاک بشینه رو صفحه
2-از یه ضلع صفحه شروع کن .. برچسب رو دقیق فیکس کن ..اگه اینجا رو درست بری دیگه حله
3-حالا نرم نرم برو جلو وبرچسب رو بچسبون..
*** حواست باشه که کل مساحت برچسب رو یهو نذاری رو صفحه و از یه سمت شروع کن
:11:
سلام.
1.میخوام منوی استارت به صورت کشویی باز بشه...من اینو توی گوشیهای دیگه این شرکت دیدم...میشه؟؟؟چه جوری؟؟؟
2.میشه توی پوشه اس ام اس یه پوشه شخصی ساخت؟؟؟چه جوری؟؟؟؟
3.این گوش gps داره؟؟؟اگه اره برای فعال کردن و استفاده کجا برم و چه کار کنم؟؟؟نیاز به اینترنت هست واسه استفاده؟؟؟
4.قضیه این قسمت stock چیه؟؟؟؟به چه دردی میخوره...
5.توی گوشی htc hd دیدم که مثلا وقتی روی باطری بالای صفحه کلیک میکنم مقدارش رو نشون میده...اما توی این گوشی نمیشه...چرا؟؟؟تنظیم خاصی داره؟؟؟
6.میخوام مموری بخرم!!!16 گیگ یا 8 گیگ؟؟؟بخاطر هنگ میگم...
سلام اگه تکراریه ببخشید:::
i900 یا diamond2 ؟؟؟
سلام.نقل قول:
عزیز من با دوتاش کار کردم.
ببین اصلا قابل مقایسه نیست.اگر 900 بگیری مطمئن باش که پشیمون میشی.
شک نکن که دایموند 2 خیلی از 900 سرتره.از همه ی نظرها.
حتی کیفیت صفحه هاشون هم کلی باهم فرق دارن.
در کل اگر از من میپرسی میگم بدون شک دایموند2.
موفق باشی.
نقل قول:
سلام.
مورد 1: باید تاچ فلو رو غیر فعال کنید بصورت اتوماتیک به اون حالتی میره که شما میخوای.
2: بله میشه شما وقتی به صفحه All Message رفتید قسمت منو و سپس تولز و از اونجا Manage Folders رو انتخاب کنید و New Folder بسازید و نامگذاری کنید.
3:این گوشی GPS داره برای فعال کردنش باید برنامه ای مثل گارمین رو نصب کنید(یا هر برنامه مخصوص GPS ) و بعد از نصب با اجرایبرنامه GPS بصورت خودکار فعال شده و کار میکنه.
4:این قسمت برای دیدن و کار کردن با بورس ONLINE بین المللی هست که اگر بورس باز نباشید بدردتون نمیخوره.(قیمت سهام شرکتهای بین المللی رو با استفاده از اینترنی به شما میده).
5: این گوشی و تاچ پرو 2 یک مقداری از این لحاظ بدیگر گوشیهای HTC متفاوت هستن.
6:این گوشی چه 8 گیگ بگیرید چه 16 گیگ هیچ مشکلی نخواهد داشت ناسلامتی ppc هست اونم HTC .نوکیا نیست که.:46::31::11:
نقل قول:
بین I900 و دایموند 2 مسلما" دایموند 2.اگر سوال تخصصی داشتی تا جایی که در توان و در حد اطلاعاتم باشه در خدمتم.:11:
من خودم امنیا دارم و ازش هم راضیم و بهت میگم که شک نکن و دایموند 2 بگیرنقل قول:
تشکر دوست من...نقل قول:
1.تاچ فلو رو از کجا باید غیر فعال کنم؟؟؟اخه یه دونه پیدا کردم توی setting ولی یه چیزی در مورد ویبره نوشته توش....غیرفعالش کردم اون اتفاقی که میخواستم در مورد منوی استارت بیفته نشد:41:
2.به All Message/تولز/Manage Folders رفتم اما گزینه Manage Folders غیرفعال هست....چرا؟؟؟
در ضمن یه سوال دیگه...
نمیشه کاری کرد که همه اس ام اس ها رو نشون بده؟؟؟؟اخه الان مثلا تمام مسیجهای یه نفر توی یه دونه مسیج هست...
ممنون...
فقط به خاطر ram و rom و resolution بیشتر؟؟؟؟؟
باتریش 1400mAh?????