اگه کد تقلب یا ترینر دارید ممنون میشم بزارید:20:چون من تواون مرحله ای که سوار کالسکه میشم هی تیر میخورم ومیمیرم:31:
Printable View
اگه کد تقلب یا ترینر دارید ممنون میشم بزارید:20:چون من تواون مرحله ای که سوار کالسکه میشم هی تیر میخورم ومیمیرم:31:
ترينر توي پست اول هست از اونجا دانلودش كننقل قول:
سلام کسی سریال بازی رو نداره من میخوام مولتی پلیز تو اینترنت بازی کنم سریال می خواد
نه دوست عزيز بازي اصلا سريال نداره حتي كرك هم لازم نيست كه بشه بازي كاملا مفت عرضه شده. ميشه گفت يك هديه قابل از طرف يوبي و تچلند هست. كه به ما داده شده و جاي بسي تشكر هست براي مولتي پلير بايد شما يك پرو فايل بسازيد توي سايت بازي. كه البته ممكن هست اونجا پولي باشه ولي براي سينگل پلير هيچ كرك و سريال و دنگ و فنگي نياز نيست.نقل قول:
بازی داره خیلی جالب میشه . چه عجب بالاخره یه بازی خوب هم اومد .
تو این چند ماهه اخیر که هرچی اومد جالب از کار در نیومدش
پست اول ویرایش سوم لینکش خرابه.( دانلود میشه ولی فایل rar باز نمیشه).
لينك پست اول اصلاح شد حالا مي تونيد دانلود و استفاده كنيد.نقل قول:
شما سيو هم مي خواستيد نميدونم الان دير شده يا نه به هر حال adsl امروز صبح رسيد دستم برات آپلود كردم اينم لينك:
کد:http://upload.--------.com/6/1246814264.zip
بازی رو رو 360 تموم کردم.(در عرض 5 ساعت)
نسخه ی اول بازی داستانی قوی داشت ولی در برخی زمینه ها خوب عملا نکرد مثل گیم پلی موقعی که کنترل بیلی دستت بود.
در این نسخه تمام اون صحنه ها عوض شدن و جاشونو به یک گیم پلی عالی دادن.بازی در یک کلام شاهکار بود.گرافیک بازی عالی بود.هنوز هم تو فکر اون فیزیک قوی اب بازی یا جنگل هاش هستم.
اگه دقت کرده باشین مرحله اخر تو همون مکانی اتفاق می افته که تو نسخه ی اول هم مرحله ی اخر همونجا بود.(مکان juarez)
این بهترین prolouge بود که می شد برای این بازی ساخت.
تنها نکته ی منفی بازی کوتاهی اون بود.(من ظرف نیم روز بازی رو تموم کردم) انتهای بازی هم بسیار زیبا بود اما به زیبایی پایان نسخه ی اول نبود.
نکات مثبت هم همه چیز از گیم پلی گرفته تا فیزیک صداگذاری موسیقی گرافیک و....هیجان.
دوستان
اجرا شدن بازی چه جوریه ؟ آیا مثل شماره یکش سنگینه ؟
درود به همه دوستان.
من توی اجرای بازی به مشکل برخورد کردم،
مشکل اینجاست که با اینکه سیستمم خیلی عالیه ولی بازی روی ویستا خیلی کند اجرا میشه و
هیچ فرقی هم نمی کنه که تنظیمات گرافیکیش در چه حدی باشه ، بازم کنده!
روی XP واقعا عالی اجرا میشه ولی یه مشکل بزرگتر داره و اونم اینه که صدا نداره، کسی میدونه مشکل از کجاست؟
درضمن آخرین ورژن درایور کارت گرافیک(Connect3D 4870 Extreme OC) و DirectX هم نصبه!
واسه صداكه بايد بري تو device manager تو قسمت audio,sound and game controllerدرايور unimodem حالا هر اسمي كه داره رو disable كني.نقل قول:
میشه یکی بگه تو seven برای صدا باید چکار کرد تو سون Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware نداره
من تا حالا محیط seven رو از نزدیک ندیدم ولی اینجور که می دونم شالوده seven و vista یکیه طبق ویستا عمل کن:نقل قول:
کد:control panel/harware and soun/sound/speakers /advace
منم امروز بازیو تهیه کردم. الان ACT II هستم. تا اینجا که از بازی راضی بودم و بازیه خوبی به نظر میاد.
امیدوارم تا آخرش هم اینجور باشه.
من آخرهای act 4 هستم و باید بگم نسبت به اوایلش خیلی هم بهتر شده .نقل قول:
خوب دوستان بازی رو در عرض 8 ساعت تموم کردم !!!
در آخر بازی ray میزنه برادر کشیشون ویلیام رو میکشه و در آخر برای توبه هم خودش کشیش میشه!
در واقع باز خارق العاده بود و من همین العان میخوام بازی از اول برم واقعا در یک کلام همه چی تموم بود ..!
طوری که به غیر از صحنه های دول جای دیگه از ترینر استفاده نمیکردم تا بازی جذابیتش از بین نره .
تشکر.
ویرایش : حواسم نبود و متاسفم .:11:
مطالبی که قسمتی از داستانو لو می ده نگین اگه هم می گین انجوری بگین(یکسری بازی رو تموم نکردن اینجوری داستان براشون بی مزه می شه.)
نقل قول:
در آخر بازی ray میزنه برادر کشیشون ویلیام رو میکشه و در آخر برای توبه هم خودش کشیش میشه!
دوستان رعايت كنيد لطفا
شايد يكی مثل من هنوز بازی رو تموم نكرده باشه
چرا داستان را لو میدید . !!!
تمام جزابیت های بازی از بین رفت
سلام ...
بچه ها من یه مشکلی دارم در این بازی ...
بازیه من صدا نداره !!!! :31: !!!
رو یک سیستمه دیگه هم تست کردم ولی همین جور بود ..
(در ضمن fear 2 هم همینجور بود)
ممنون میشم راهنمایی کنید !!
پست اول تاپيك رو مطالعه كنيدنقل قول:
دوست عزیز توی همین تاپیک یه سرچ کوچیک بزنی بیشتر از 5 بار مطرح شدهنقل قول:
شما باید توی hardware setting که مربوط به کارت صدا هستش unimodem یا یه همچین چیزی رو disable کنی
دوستانمون کاملش رو توضیح دادن
برگرد صفحات قبلی پیدا میکنی
فروش بازی توی مغازه ها ممنوعه؟
اگه اره یکی یه ادرس بده که بشه توی اونجا بازی رو گیر اورد (پیغام خصوصی لطفا)
نه بابا فكر نكنم اينجا توي اروميه همون روز اول همه مغازه ها آورده بودن اصلا ممنوع نيست دليلي نداره GTA IV به خاطر صحنه هاش و CoD MW به خاطر اينه كه نيروگاه هسته اي رو دقيقا توي نقشه جايي نشون ميده كه ظاهرا جنوب ايران هست
الان تهران تقریبا تمام بازیها رو باید زیر میزی بگیری
من همین دو روز پیش برای گرفتن prototype از وست یه ساعت رو مخ یارو کار کردم تا رفت از توی پستو بازی برام اورد
بازي يكم تكريري ميشه بعد يه مدت.
دیگه اینجوری هم نیست . از کدوم شعبه وست گرفتید ؟ چون شعبه آریاشهر که همه بازی ها رو داره .نقل قول:
نمی خوام حسرت بخورید ولی تو کرمان هم GTA IV تو همه مغازه ها هست هم SIMS 3 :21::21: راستی این یارو Ray برادر thomas باید یه فکری برا قیافش بکنه چون خداییش خیلی بد قیافه ساختنش
قیافش تهه خشونته :27: ولی به نظر با غیرت میاد :21: توی act 2 اون یارو که مزاحمه دختره میشه رو هدشات میکنه :31:نقل قول:
وست شعبه ی ولیعصر فقط دو تا بازی بصورت رسمی دارهنقل قول:
دیگه اینجوری هم نیست . از کدوم شعبه وست گرفتید ؟ چون شعبه آریاشهر که همه بازی ها رو داره .
بروبچز این کارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد .. همونطور که در fear 2 هم نیوفتاد ... حالا چه کنم ؟ نکنه از dvd مشکل داره ؟؟نقل قول:
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
من بازی رو تموم کردم و یکی از زیبا ترین بازیهایی بود تا حالا کرده بودم:20: داستان عالی داشت گرافیکشم خوب بود:46: کسایی که سریهای قبلی بازی رو تهیه کردن از کجا گرفتن بعدش سریهای قبلیش مثل این قشنگ هستش که بگیرم:31:
100 % قشنگه. در ضمن در نسخه های قبلی حواشیه داستانش بیشتره تا اکشنش.نقل قول:
مثلا یک نمونه بیارم اینکه باید یک جایی با تیر کمون چنتا خرگوش شکار کنی. به نظرم پتانسیل قبلیش از نظر داستان خیلی بیشتره.
حتما تهیه کن و بخر.:20:
نه عزيز از dvd نيست. ويندوزت دقيقا چيه؟نقل قول:
به نظرم نسخه اولش بهتر بود.
از نظر گرافیک و داستان. یادمه حتی تفنگها بعد از یه مدتی شلیک خراب میشدن. و اینکه وقتی روی چیزی زوم میکردی حالت فوکوس داشت یعنی اطراف صفحه تار میشد ولی این قابلیت اینجا دیده نمیشه.
البته قابلیت پناه گرفتن پشت موانع و هدف گیری خودکار و آهسته کردن بازی بهش اضافه شده.
ظاهرا موتور بازی تغییر نکرده یا اگر هم تغییر کرده چندان روی گرافیک بازی تاثیر نداشته ولی نور پردازی و تکسچر ها افت کرده.
محیطی که اونقدر زنده و زیبا بود و آدم از دیدن طبیعت واقعا لذت میبرد رو نمیدونم چرا اینطوری درآوردن؟
ولی در کل میشه گفت بازی قشنگیه اگه نخواهیم با نسخه اول مقایسه اش کنیم.
من دارم با X360 بازی ميكنم ... به جز خراب شدن اسلحه بقيه ی چيز هايی كه گفتی از جمله حالت فوكوس توی بازی وجود دارهنقل قول:
خب خدارو شکر پس از dvd نیستش !!!نقل قول:
نه عزيز از dvd نيست. ويندوزت دقيقا چيه؟
ویندوزم xp version 2005 ... سرویس پک 2 بود که تو reg edit دستکاری کردم و کردمش سرویس پک 3 ( برای gta iv) ....
شاید با کارت صدام هماهنگ نیست ....
اه اه این بازی های جدید همشون قر و فر دارن ... دیگه خسته شدم !!! :31:
من تمام کارهای پست اول رو انجام دادم ولی صدای بازی برای من هم نیومد !!نقل قول:
ولی وقتی به Device manager سر زدم و modem رو Enable کردم صدای بازی درست شد !!!
حالا نمیدونم Disable بودن مودم چه ربطی به صدای بازی داشت !:27:
راستی دوستان پست قبلیم رو ویرایش کردم .:20:
حواسم نبود و متاسفم و امیدوارم دوستان گذشت کنند .:11:
فقط حالت خرابی تفنگ از نسخه ی دوم بازی حذف شده ولی حالت فوکوس بهتر هم شده و زیبا تر از نسخه ی قبل فوکوس میشه.نقل قول:
گرافیک این بازی شاهکاره.کافیه به تنه درخت یا اجر بچسبی اون موقع کیفیت تکسچر رو میبینی.یا همون مرحله اول بازتابنور خورشید تو رود رو ببینی اون موقع گرافیک رو می بینی.البته شاید واسه تو همه چیزlow هست من رو 360 و pc بازی کردم تو هر دو بی نقص بود.نقل قول:
به نظرم نسخه اولش بهتر بود.
از نظر گرافیک و داستان. یادمه حتی تفنگها بعد از یه مدتی شلیک خراب میشدن. و اینکه وقتی روی چیزی زوم میکردی حالت فوکوس داشت یعنی اطراف صفحه تار میشد ولی این قابلیت اینجا دیده نمیشه.
البته قابلیت پناه گرفتن پشت موانع و هدف گیری خودکار و آهسته کردن بازی بهش اضافه شده.
ظاهرا موتور بازی تغییر نکرده یا اگر هم تغییر کرده چندان روی گرافیک بازی تاثیر نداشته ولی نور پردازی و تکسچر ها افت کرده.
محیطی که اونقدر زنده و زیبا بود و آدم از دیدن طبیعت واقعا لذت میبرد رو نمیدونم چرا اینطوری درآوردن؟
ولی در کل میشه گفت بازی قشنگیه اگه نخواهیم با نسخه اول مقایسه اش کنیم.