مگه من گفتم از خودش خبر بذاره
خوب ایشون گفته بودن سه شنبه هفته قبل
من هم میگم یک هفته گذشته و هنوز خبری نشده
Printable View
مگه من گفتم از خودش خبر بذاره
خوب ایشون گفته بودن سه شنبه هفته قبل
من هم میگم یک هفته گذشته و هنوز خبری نشده
میدونم بهزاد جون ولی شاید ea بد قولی کرده خبری نذاشته !!!
خود آرمین سرش درد میکنه واسه اینکه ازین بازی خبری بیاد 3 سوت ترجمه کنه بزاره اینجا : دی
بابا مگه تقصير منه ea بازي رو رو نمايي نمي كنه و در موردش اطلاعات رو فاش نمي كنه. همه خبر گذاري ها اعلام كرده بودند كه ea هفته پيش بازي رو رونمايي مي كنه حالا نكرده به قول نويد بايد از خودم خبر منتشر كنم. ديگه كم كم حالا كه فيفايي شدي بايد به بدقولي هاي ea هم عادت كنينقل قول:
اي قربون آدم چيز فهمنقل قول:
این ea هم خیلی بی سرو صدا داره کار می کنه و همین ادم رو متعجب می کنه
معلوم نیست که چه خبره که صداش رو در نمیارن؟!
فقط خدا کنه هر چی هست نسخه pc رو نکست بزنن
شاید میخوان به جای فیفا یه بازی دیگه بسازن:31:شوخی کردم.ولی این ea معمولا خبر زود میداد.نمیدونم چی شده امسال secret شده:20:نقل قول:
آرمین تو که میگفتی "فیفا 10 صد درصد نکست بید"حالا خودتم به شک افتادی ها:46:میخوای زود خبرا بیاد.نقل قول:
بابا مگه تقصير منه ea بازي رو رو نمايي نمي كنه و در موردش اطلاعات رو فاش نمي كنه. همه خبر گذاري ها اعلام كرده بودند كه ea هفته پيش بازي رو رونمايي مي كنه حالا نكرده به قول نويد بايد از خودم خبر منتشر كنم. ديگه كم كم حالا كه فيفايي شدي بايد به بدقولي هاي ea هم عادت كني
حالا چرا اینقدر عجولانه؟؟؟؟یکم صبر کنید.شاید ea میخواد همه ی اطلاعاتو با هم بده.شایدم نخواد فعلا اطلاعات بده تا همه قدر فیفا رو بدونن و تو کفش بمونن.ولی این جور کارا نشون میده ea میخواد چیز تمیزی عرضه کنه:21:
راستی چرا آواتار عوض کردی آرمین؟؟؟همون قبلیه بهتر بود که:31:
من هنوزم به شما مي گم كه بازي بي برو برگرد نكست هست فقط مي خوام 100% مطمئن بشم از فيفا 08 به اينور مطمئن بودم فيفا 10 نكست خواهد بود. حالا ببينيم چي ميشه ديگه ايشالا كه ته قلبم دوروغ نگه وگرنه ته قلبم رو به جرم دروغگويي و خيانت به 80 سال تپيدن بي عيب و نقص محكوم مي كنم دي:
آواتار رو همينطوري عوض كردم آخه re5 خبري از كراوزر نيست
(متن زیر کپی برداری نیست و تحلیل شخصی بنده می باشد)
خوب بزارید یه تحلیل کوچک بر اینکه چرا نسخه Next فیفا واسه ی PC نیومده انجام بدیم !
(( البته دوستان برای بهتر فهمیدن مطلب می بایستی اندکی با ابزار ساخت بازی های رایانه ای آشنا باشن ))
باید بگیم که فیزیک بازیکنا در فیفا نکست گفته میشه بر اساس موتور قدرت مند Euphoria engine هست و دیگه از rag doll ها استفاده ای نشده ! و حرکت بازیکنا on the fly توسط CPU پردازش میشه (یعنی دیگه خبری از motion capture و اینها خبری نیست !) و در نتیجه استفاده از CPU بسیار افزایش پیدا می کنه ! و یه جورایی اون حرف EA هم زیاد بی ربط نبوده که PC های فعلی واسه این بازی ضعیف هستند ! بخاطر CPU های ضعیفشون ! چون فیفا نکست از نظر گرافیک واسه PC مشکلی ایجاد نمی کرد ! ولی مشکل همین موتور بود که در کنار موتور اصلی بازی می تونست پردازش رو خیلی سنگین کنه ! (( شاید از این جهت بود که برای GTA IV گفته شد حداقل CPU دو هسته ای !! چون GTA IV ازین موتور قدرتمند واسه پردازش فیزیک حرکت اشخاص استفاده می کرد ))
تفاوت Motion Capture و Rag Doll (تکنولوژی های فعلی , فیزیک حرکتی) با Euphoria engine :
16MBکد:http://download.naturalmotion.com/NaturalMotion_EuphoriaDemo_720p_60fps.wmv
خوب خوشبختانه از نظر فنی این موتور خفن برای فیزیک حرکتی در بازیها برای PC هم قابل استفاده هست (همونطور که دیدم GTA IV برای PC هم اومد) .. ولی با توجه به چیزی که در GTA IV دیدیم با سیستم های خیلی از بچه ها بازی سنگین اجرا می شد ! در نتیجه سیستم های خیلی خوب می تونستند بازی رو خوب اجرا کنن ! و اگر نسخه نکست فیفا هم برای PC می اومد قطعا و به احتمال خیلی زیاد همین مشکلات رو با فیفا داشتیم ... خوب حالا که نا امید شدیم ازینکه سیستم مون حتما باس توپ و بالای 2 هسته ای باشه تا بتونیم از بازیهای نکستی که ازین موتور استفاده می کنن لذت ببریم (مثل فیفا نکست و GTA IV) وقتشه که یه خبر خوش بهتون بدم !
چند نکته : (که برای خبر لازمه که اینارو بدونید از قبل)
- یکی اینکه CPU های چند هسته ای قیمت هاشون داره خوب افت می کنه شما CPU 3 هسته ای AMD رو می تونی با قیمتی زیر 100 تومن بخری ! ( که پیشنهاد می کنم واسه بازیهای نکست که دیگه کم کم می خوان واسه PC سروکلشون پیدا بشه حتما دیگه یه دستی به سرو گوش سیستم تون بکیشین ! (برین تو کاره بالای دو هسته ای !)
- دوم اینکه تکنولوژی نسبتا جدید nVidia که همون CUDA هست واقعا یه جوری انقلابی در PC ایجاد کرد ! کدوم انقلاب ؟؟ خوب در واقع CUDA خواصیتش اینه که شما فقط از GPU تون دیگه فقط برای رندر و بازی استفاده نمی کنید ! شما با این تکنولوژی می تونید از گرافیکتون به عنوان یه کمک پردازنده استفاده کنید ! یعنی انویدیا با این کار پردازش فیزیک رو برای کارتهای گرافیکی فعال کرد (قبلا برای فیزیک قوی فقط می بایستی پردازنده های فیزیک Agiea رو خریداری می کردید) علاوه بر پردازش فیزیک , کارتهای گرافیکی که از CUDA بهره می برند , می توانند در پردازش های Encoding , Decoding نیز استفاده شوند (همون تبدیل فایلهای تصویری به یک دیگر , که قبلا تمام محاسبه بر دوش CPU بود !) که با این کار استفاده از CPU بسیار کاهش می یابد و GPU در محیط windows هم قطعه بسیار کارآمد تری نسبت به حال می شود ! پس توجه داشته باشید با خرید کارتهای گرافیکی Geforce 8000 به بعد می توانید در سیستم خود یه کمک پردازنده هم داشته باشید !
حال خبر خوش اینه که انویدیا برای قدرت مند کردن خودش داره با این تیم Natural Motion (سازنده Euphoria) همکاری می کنه تا بتونه CUDA رو برای پردازشهای سنگین Euphoria engine آماده کنه .. این کار باعث میشه دیگه وقتی شما می خواهید بازی ای رو بازی کنید که این Euphoria engine توش بکار رفته ( مثل FIFA Next-Gen ) دیگه مشکل پردازشی ای که الان دارید رو نداشته باشید !
حال بخاطر اینکه کمی تصویری تر با این Euphoria engine آشنا بشید شما رو به لینک زیر دعوت می کنم !
اگه سوالی هست در خدمتمکد:http://www.naturalmotion.com/euphoria.htm
بابا اینا نسخه ی نکست رو واسته pc بدن کاری به سیستم مردم نداشته باشن.مردم خودشون خوب میدونن چیکار کنن:5:نقل قول:
بخ نظر من این ارامش قبل از تفانه:5:نقل قول:
ینی موتوری که پارسال تو فیفا نکست بود (موشن کپچر) دیگه به کار برده نمیشه مطمئنی میخواد از یوفوریا استفاده کنه.....
به نظر من این مسئله کاملا بهانه هست کاملا.................
نظر من هم همینه
دیگه روی دست کراسیس بازی نیومده
نمیدونم این بهانه ها رو از کجاشون درمیارن
آقا چی می گین : دی
اینارو من گفتم اونا که نگفتن ! من می گم ممکنه این داستان مربوط به این قضیه می شده ! Crysis فقط گرافیکش خیلی خفنه ! فیزیکش هنوز از همین ragdoll استفاده می کنه نه از این موتور فیزیک حرکتی !
:31::31::31::31:
ترجمه :5:
A FIFA 09 Slowdown Tip
With all the excitement about FIFA 10 over the past week or so, it seems strange to post something about FIFA 09 again! But for those of us who are still playing FIFA 09, especially those playing offline, here’s a handy little tip for you.
After the Ultimate Team update, a few people noticed a bit of slowdown seemed to appear in the game in certain situations offline. Playing Manager Mode games I noticed the tiniest judder when clearing the ball in certain stadiums, that definitely wasn’t there before.
Friends of mine noticed the same thing and one of them even deleted the Ultimate Team update in an effort to get rid of it. That didn’t seem to solve it either, but after rummaging around in the options of the game, a solution appears to have been found; if you switch the ticker off entirely (the bar at the bottom of the menu screens that tells you the latest sports news etc.), the extra bit of slowdown seems to disappear.
To get to the ticker options, load up FIFA 09 and get to the main menu. From there select:
PlayStation Network or Xbox Live > My FIFA 09 Online > Online Settings > Ticker Options
Where it says Friends’ Info and Sports Info, select NO for both, and then save the settings. Then try playing a game against the CPU and see if you notice the difference!
اونا همش حرفای تبلیغاتی ea بوده و چون نمیخواسته برای pc نکست بزنه بهونه الکی اوردهنقل قول:
الان pc های خانگی از کنسول ها قویترن....اینو دیگه همه می دونن
محمود به جان جفتمون تا لينك منبع ندي از ترجمه خبر نيست كشتي ما رو با اين اخبار انگليسيت:31:
مطمئن باش درسته .............نقل قول:
منبعش رو یادم نیست ..............:41::41::41::41:
من که میگم 1ماه دیگه هم بازی رونمایی نمیشه!! اگه شد من اسممو عوض میکنم.
واقعا نميشه چيزي گفت در اين مورد لو رفتن حقايقي از بازي كه ماه پيش يكي از سازندگان بازي فاش كرده بود همه رو اميدوار كرد كه بازي بزودي رو نمايي ميشه.نقل قول:
معلوم نیست ایران توی این نسخه باشه یا نه؟؟
چه لیگ جدیدی قراره اضافه کنن؟؟؟
توي نظرسنجي ها بيشترين راي كه واسه اضافه شدن ليگ هست براي آسيا هست. در حال حاضر به صورت ظاهري يكي از منظم ترين و استاندارد ترين ليگ آسيايي مال ليگ برتر ايرانه ولي خوب به دليل عدم همكاري فدراسيون فوتبال كشورمون حالا حالا ها نبايد منتظر حضور تيم ملي يا ليگمون باشيماگه يه رئيس فدراسيون با ذوق داشتيم شايد به اين مسائل توجه مي كرد و مذاكراتي با شركت EA مي كرد چون ساختن ليگ جديد براي EA مثل آب خوردن هست. توي همين فيفا 09 اونقدر ليگ بود كه همين الانش شايد از بينشون 6 تا ليگ رو بازي نكردم.نقل قول:
وجدانا ها وجدانا!!!!!!!!1
این لیگ برتر :2::2::2::2::2:
چه چیز تحفه ای هست که شما دارین براش بال بال میزنین!!!آدم فوتبال اروپایی میبینه شرمش میشه لیگ برتر ببینه!!!
یکی از خوشحال ترین لیگهای جهان مال ایران هست با تمام احترام به علی دایی که تنها نقطه عطف فوتبال ایران هست!!!
بعد EA بیاد!با این وضع بهتر نیاد!!
هنوز خیلی لیگها رو ea میتونه بذاره.حالا میون این همه لیگ بیاد لیگ ایران رو بذاره.فکر کنم لیگ آرژانتین و برزیل ساخته نشده باشه.بعد به جای این لیگا بیاد لیگ ایرام رو بسازه با شیرین فراز؟؟؟؟یا ابومسلم؟؟؟؟
حرفه ای ترین لیگ اسیا جی لیگ ژاپن هست نه لیگ ایران
که میگه منظم ترین لیگ رو داریم...تا تقی به توقی میخوره لیگ ایران تعطیل میشه
بعد شما میگی لیگ منظمی داریم
به نظر من لیگ ژاپن و کره از همه بهتره
به نظره شما عکس زیر ماله fifa2010 هستش یا نه ..........:31::31::31:
:5::5::5::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه به آدرس عکس نگاه کنی متوجه میشی که مال 07 هستش!
FIFA%202007%20(Xbox%20360)/360-fifa-seven-07
من به خاطر اين حرفت به شك افتادم يه بار ديگه پستم رو خوندم ولي هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم كه من كي گفتم ليگ ايران از J-League و K-League بهتر هست. اصلا يادم نمياد كه گفته باشم حرفه اي ترين ليگ آسيا مال ايران هست من گفتم يكي از منظم ترين و استاندارد ترين ليگ هاي آسيا هست. حتي چون خودم هم قبول دارم كه اگه تو بحرش بري نقطه ضعف هايي داره ليگ ما كلمه ظاهري رو هم توي پستم اضافه كردم. نكنه منظور شما اينه ليگ امارات و عربستان يا بنگلادش يا هندوستان از ليگ برتر منظم تر و استاندارد تره؟ ليگ برتر ايران مطمئنا از نظر فدراسيون فوتبال فيفا بين 5 ليگ منظم آسيا قرار داره و با تعداد تيم استاندارد. شما جديدا خوب حمله مي كني ها نگو تو جريان نيستيم. حداقل به خاطر خودت هم كه شده و فقط واسه اينكه خودت رو زير سوال نبري پيشنهاد مي كنم قبل حمله به پست يه بار دقيق بخوني پست رو اوكي؟ آفرين پسر خوبنقل قول:
لیگ برزیل که بودش عزیزم!نقل قول:
Liga Brazila فکر کنم اسمش بود!!!!!!
هرچی هست واقعا یکی از دلایلی که من حتی فیفای PC رو به PES ترجیح میدم همین تعداد لیگ ها و لایسنس تمامی اون ها هست!!
واقعا آدم حال میکنه که ببینه یک تیم لایسنس کامل هست و کمبودی توش نداره!!!
یادش بخیر توی فیفا WORLD CUP 2006 ایران بود برای اولین بار یک ایران لایسنس شده ی خوب دیدم!!!!!!!!!
تو هم زیاد به دل نگیر.هر کس نوع حرف زدنش یه طوری.شاید تو فکر کردی بهزاد تند صحبت کرد ولی خودش اینطور فکر نمیکنه.نقل قول:
من به خاطر اين حرفت به شك افتادم يه بار ديگه پستم رو خوندم ولي هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم كه من كي گفتم ليگ ايران از J-League و K-League بهتر هست. اصلا يادم نمياد كه گفته باشم حرفه اي ترين ليگ آسيا مال ايران هست من گفتم يكي از منظم ترين و استاندارد ترين ليگ هاي آسيا هست نكنه منظور شما اينه ليگ امارات و عربستان يا بنگلادش يا هندوستان از ليگ برتر منظم تر و استاندارد تره؟ ليگ برتر ايران بين 5 ليگ منظم آسيا قرار داره و با تعداد تيم استاندارد. شما جديدا خوب حمله مي كني ها نگو تو جريان نيستيم. حداقل به خاطر خودت هم كه شده و فقط واسه اينكه خودت رو زير سوال نبري پيشنهاد مي كنم قبل حمله به پست يه بار دقيق بخوني پست رو اوكي؟ آفرين پسر خوب
من خسته شدم از بی خبری،از بی عکسی.سایت برا فیفا 10 ساخته نشده؟؟؟؟؟پارسال سایت فیفا09 خیلی پربار بود.
شایان پس تو rest of world چه تیمایی بودن؟؟؟؟من فکر کردم لیگ برزیل تو همون جاست.
راستی کسی عکس امضامو میبینه؟؟؟؟؟من خودم که نمیبینم:19:
rest of world که برای تیمهای خوب جهان بود که لیگشون توی فیفا نیست.تیمهایی مثل بوکاجونیورز-پاناتیناکوس و المپیاکو یوناننقل قول:
لیگ برزیل کلا توی فیفا بود
عکس امضا هم دیده میشه
به نظر من جی لیگ بهترینه هم پیشرفته هم دارای نظم خاصی هستند تماشاگران که انسان رو متحیر میکنه شما دوستان کافیه دوستا بازی رو نگاه کنید میبینید که چقدر پیشرفته بازی میکنن مثل ماها نیستند که همش حرف هستیم اونا مرد عمل ضمنا" یادمون نره لیگ ماهم تیمهای خوبی داره و حتی بازیکنانی داره که میشهگفت عالی هستند ولی افسوس که هیچ کس نیست به اینها برسه از همه لحاظ
182 تا پست دادن ملت 5 تاش بیشتر مفهوم یا اطلاعات نداره !
تقدیم به شما ...........
Rumor: New features in Fifa 2010.................................................. .................................................. ..................................
The football season is almost over and that means that it is not long before the next season will start. For the game world means that a new part of the Fifa series will appear.
Today there are rumors have emerged around new features in the upcoming Fifa 2010. This would come from EA employees. Below you can see what the features are:
Training mode will return after absence since Fifa 07
Keepers will often / quickly become injured
Keepers can be sent from
Faster game processor (the game will be less often falter)
Russian, Romanian and Argentinian leagues will appear
Better overview of your transfers
Possibility for international teams coach
Create your own stadium
New Adidas Live League's available
However, this is just a rumor and there is nothing confirmed by EA. Fifa 2010 is expected in early October for all consoles including the PlayStation 2, will the game to various handhelds such as the PSP and Nintendo DS.
وااااااي محمود كشتي منو.... Rumor يعني شايعه
ترجمه اش ميشه اين: به هر حال همه اينها شايعه هست و هيچ خبري از سوي EA تائيد نشده:grrr:نقل قول:
However, this is just a rumor and there is nothing confirmed by
ولي خوب ممنون از بابت مطلبت جيگر:15:
چون اگه اينها رو EA تائيد كنه و اين شايعه ها به حقيقت بپيوندند عالي ميشه. مهمترينش بازگشت تراينيگ مود هست كه از فيفا 07 توي پلتفورم هاي غير PC حذف شده بود. و امكان ساخت و طراحي ورزشگاه يا مربيگري تيم هاي ملي ببينيم اينا تائيد ميشن يا همينطوري شايعه باقي مي مونن
Edge Hints At FIFA 10 Reveal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Like we posted many weeks ago, we have a strong feeling Edge will be the first magazine to show off EA’s next FIFA title. In its latest issue, the ‘Next Month’ page is the header above - lush green grass. The picture hint is a common theme in the magazine, and this is no different.
Is this the biggest clue yet? All will be revealed June 4th!
بازم ایول به EDGE میخواد ملت را از بی خبری در بیاره!!
سلام
سه هفته دیگه E3 برگزار میشه و اولین عکس ها از FIFA 10 رونمایی میشه .
موفق باشید :40:
ولی چمن های تو این عکس خیلی شبیه چمن های اون عکس رونالدو تو صفحه ی اول هست ! :question:نقل قول:
من که فکر نکنم چمن با همچین کیفیتی باشه!!!
این مشخصه که یک عکس واقعی از چمنه....
علت اینکه این تاپیک زیاد فعال نیست چیه ؟چند تا مطلبی , شایعه ای چیزی یعنی اصلا هیچ مطلب خاصی برای مطرح کردن وجود نداره ؟
محمود خان همونطور که توی تاپیک pes2010 گر و گر خبرهای مختلف پست میکنی اینجام یک کم فعال باش دیگه . یعنی واقعا فیفا اینقدر طرفدار کم داره ؟
اصلا شما خبر , شایعه هرچی خواستین بزاریم ترجمش با من .