اینا نیست؟نقل قول:
کد:http://www.htc.com/sea/SupportViewNews.aspx?dl_id=877&news_id=533
کد:http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=841
Printable View
اینا نیست؟نقل قول:
کد:http://www.htc.com/sea/SupportViewNews.aspx?dl_id=877&news_id=533
کد:http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=841
نقل قول:
سلام.
آهان من فکر کردم SPB Mobile Shell رو استفاده کردید.اینو هم تست کنی بد نیست.در مورد اس ام اس خیر وقتی برای من میاد صفحه روشن میشه.
آقا مشکل phonealarm به بهترین شکل ممکن حل شد.
دوستان از ورژن 2.23 به بعد این برنامه استفاده کنید. یک آیکون کنار استارت اضافه میکنه که با یه کلیک نوار phonealarm رو تو همون صفحه تاچ فلومیآره. خوبیش اینه که همون کرک ورژنهای قبلی هم روش جواب میده.
واقعا هم عالیه. من که کاملا راضیم.
ولی مشکل روشن نشدن چراغ LED وقتی میسد کال دارم یا مسیج یا ریمایندر هوز هست. اون چراغ که باید چشمک بزنه رو میگم.
از چیه یعنی؟
نقل قول:
سلام.
شما باید برید به قسمت :
Settings=>Personal=>Sound &Notifications بعد از قسمت پایین صفحه Notifications رو انتخاب کنید توی Box اول گزینه Reminders رو انتخاب کنید سپس توی گزینه هایی که میاد Flash Light رو تیک بزنید و مدت زمانش رو بر حسب دلخواهتون تنظیم کنید.(البته برای میسد کال و... هم به همین ترتیب باید از اون باکس انتخاب و تنظیم کنید):11:
من منظورم اون چراغ کوچک چشمکزن بالای گوشی بودهانقل قول:
اضافه شد:
دوستان مشکل حل شد. مشکل از نصب برنامه phonealarm بود که یک سری تغییراتی تو تنظیمات گوشی میداد. با یک کمی تغییر تو کدهای برنامه، همزمان با استفاده از برنامه مشکل هم حل شد.
اگر کسی از دوستان phonealarm نصب داره و این مشکل رو داره اینجا روش حلش توضیح داده دشه:
pocketmax.net/smf/index.php?topic=6939.0
مشکل روشن کردن بلوتوث رو phonealarm هم اینجا توضیح داده شده:
pocketmax.net/smf/index.php?topic=7842.0
دوستان من پیامهایی که میفرستم ساعتشون درسته ولی پیامهای دریافتی ساعتشون رو اشتباه میزنه. دو سه ساعت جلوتر! به نظر شما از چیه این مشکل؟
یه سوال دیگه هم هست توی فایلها که داشتم میگشتم تو my documents>UA contacts>Emoticon یک سری اسمایلی بود. اینا دقیقا چیه؟ تو مسیجها میشه فعالش کرد که اسمایلیها رو تبدیل کنه مثلا تبدیل (-: به :20:؟ اگر نه اینا اصلا واسه چیه؟
سلام
یک مسئله بی ربط به ذهنم رسید! ضرر ندارد! :31:
دوستانی که تمایل به نصب Microsoft .Net Comapct Framework 3.5 دارند، پک اصلی و کامل این بسته را میتوانند از مسیر زیر دانلود کنند:
microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385
ولی به طور خاص برای Pro2 نصب یک تک فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab و نهایش NETCFv35.Messages.EN.cab کفایت میکند و در پک فوق هم فقط این دو بسته روی گوشی نصب خواهند شد که میتوانند از لینک زیر دانلود کند:
mediafire.com/?zlodkd1zeod
(( برنامه های نوشته شده با زبان های دات نت برای اجرا به Framework نیاز دارند. ))
آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم. (NETCFv37.cab) حالا شما میفرمایید این رو. نمدونم یعنی به نظرتون 3.5ش بهتره؟نقل قول:
سلام
منظورتان Net Compact Framework 3.7 است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا ما یه netframe 3.7 پیدا کردیم نصب کردیم
من زندگی و شغلم به Framework گره خورده، نسخه بعد از 3.5 نسخه 4.0 است که هنوز برای ویندوز موبایل عرضه نشده!
باز هم گفتم شاید من اطلاع نداشتم !!!!
در سایت مایکروسافت جستجو کردم، هیچ لینک دانلود 3.7 پیدا نکردم.
میتوانم با اطمینان بالا بگویم شرکت مایکروسافت Microsoft .Net Comapct Framework 3.7 ای ارائه نکرده!
احتمالاً مثل ماجرای XP-SP3 است که یک سال قبل از عرضه توسط مایکروسافت در CD فروشی های ایران CD تحت عنوان XP-SP3 عرضه میشد!!!!!
یا از ماه ها قبل نسخه ای با نام Winrar 4.XXXX در اینترنت موجود است، در حالیکه در خود سایت rarlab الان 2010 تازه نسخه Winrar 3.92 عرضه شده!!
اینها را معلوم نیست چه افرادی و با چه اهدافی تولید میکنند!
کلاه برداری و منفعت مالی(!)، ویروس و تروجان و کش رفتن اطلاعات کاربر(!) دستکاری نسخه اصلی از روی بی کاری و کنجکاوی و حتی مثلاً تکمیل آن(!!!!) سرکاری(!) ... نمیدانم!
بحرحال مایکروسافت نسخه 3.7 نداده و احتمالاً نخواهد داد و نسخه بعدی 4.0 خواهد بود. (شرکت دیگر و فرد دیگر را نمیدانم)
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
این دات نت که حجمش 35 مگه و مال پی سی هست برای نصب رو پاکت پی سی خیلی بزرگه واسه پاکت پی سی با حجم 3 چها مگ هم موجوده.:11:
نقل قول:
سلام.
همونطور که دوستمون _H2_ فرمودن مایکروسافت نسخه 3,7 رو عرضه نکرده و آخرینش همین 3,5 هست که دوستمون فرمودن.(منم توی مایکروسافت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم در مورد 3,7):11:
پس این 3.7 که من الان نصب کردم چیه؟
شاید من دارم اشتباه میکنم ولی برای اینکه ببینیم جریان چیه اینجا آپش کردم. این آدرسش ببینید همون فریمه ؟
کد:http://www.2shared.com/file/11695650/ae4a70f6/NETCFv37.html
راستی کسی بالاخره نفهمید دلیل اینکه ساعت اساماسهای دریافتی رو دو سه ساعت جلوتر میزنه برام چیه؟
ارسالیها درستهها دریافتیها تایماش اشتباست. از چیه یعنی ؟
جریان این چی شد؟ "توی فایلها که داشتم میگشتم تو my documents>UA contacts>Emoticon یک سری اسمایلی بود. اینا دقیقا چیه؟ تو مسیجها میشه فعالش کرد که اسمایلیها رو تبدیل کنه مثلا تبدیل (-: به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ اگر نه اینا اصلا واسه چیه؟ "
سلام
بله صحیح است.نقل قول:
این دات نت که حجمش 35 مگه و مال پی سی هست برای نصب رو پاکت پی سی خیلی بزرگه واسه پاکت پی سی با حجم 3 چها مگ هم موجوده
من هم منظوری غیر از این نداشتم. اگر بد توضیح داده بودم و دوستان تصور غیر از این کردند عضر خواهی میکنم.
در همان پست گفتم که این پک کامل Compact است و همانطور که گفتید حجم بالای 30 مگ دارد و در واقع msi است و روی رایانه نصب میشود (ولی برای رایانه نیست، نسخه رایانه 3.5 بالای 200 مگ است) ولی اگر موبایل وصل به رایانه وصل باشد و برنامه ActiveSync فعال باشد، احتمالاً روی گوشی هم نصب میشود.(این حالت را خودم تست نکردم)
بحرحال بعد از نصب پک فوق روی رایانه شخصی میتوان در مسیر زیر پک های کوچک (2 الی 3 مگی) سازگار با گوشی های مختلف را پیدا کرد:
C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v3.5\Wind owsCE
و برای پشتیبانی متون اشکال یابی به زبانهای مختلف هم میتوان پک زبان مورد نظر از مسیر زیر را انتخاب و روی گوشی نصب کرد:
C:\Program Files\Microsoft.NET\SDK\CompactFramework\v3.5\Wind owsCE\Diagnostics
در واقع این پک 30 مگی هر آنچه برای نسخه 3.5 موبایل/قابل حمل و حتی توسعه و اشکال یابی برنامه نویسی و... لازم است را روی رایانه کپی میکند که بعداً شما میتوانید از مسیرهای گفته شده، پک های دلخواه و مچ شده و مناسب را برای گوشی انتخاب و نصب کنید که در مورد عموم محصولات HTC فایل NETCFv35.wm.armv4i.cab کفایت میکند که برای افرادی که احیاناً نمیخواهند کل 30 مگ را دانلود کنند در قالب یک پک کوچک تر آپلود کردم. که دانلود همین 2 الی 3 مگ برای گوشی کافی است:
mediafire.com/?zlodkd1zeod
(بدون شک اگر کسی جستجو شود، در تاپیک های دیگر انجمن هم حتماً بارها دوستان دیگر، مشابه همین پک را ارائه دادند ولی گفتم در تاپیک Pro2 هم باشد بد نیست! :31:)
شما اشتباه نکرده اید، جستجویی در وب کردم و همچین چیزی پیدا کردم که با این عدد ورژنی عرضه شده ولی مایکروسافت همچین چیزی نداده.نقل قول:
پس این 3.7 که من الان نصب کردم چیه؟
شاید من دارم اشتباه میکنم ...
موفق باشید.
:10:
سلام.نقل قول:
منونم از توجه تون.
یه چیز دیگه هم به لطف شما یا د گرفتم.(این قضیه رو نمیدونستم که میشه از رو PC برای پاکت پی سی استخراج کرد.):11:
سلام دوستان من روی گوشیم (htc houch pro2) نصب کردم حالا گوشی تا روشن میشه هیچ کلیدی کار نمیکنه زنگ هم نمیخوره
سلام گوشی من فارسی ساز روش نصب کردم الان هیچ کلیدی کار نمیکنه و هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه
نقل قول:
سلام.
هارد ریست کن و فارسی ساز ی رو نصب کن جواب داده رو گوشی اگر تو فروم پیدا نکردید بگید براتون آپلود میکنم.:11:
آقا این گوشی ما یکی درمیون دلیوری میده. خیلی وقتها هم اصلا بالکل هیچ مسیجی رو دلیوریش رو نمیده
اشکال از گوشیه یا مخابرات ؟
نقل قول:
سلام.
اگر قسمت دلیوری دائم رو فعال کرده باشی یا مسیج هات نمیرسه یا از مخابرات ایراد داره.البته واسه منم گاهی پیش میاد که اس ام اس میفرستم به طرف میرسه بعدش هم سه بار تلفنی با هم صحبت میکنیم و 2 بار هم همدیگرو میبینیم.بعد تازه NOT دلیوری بعداز یک هفته واسم میاد.:31::11:
شک نکنید که بهترین هستش. فقط touch Pro
یه مسالهای تو زمینه کانکت شدن به اینترنت هست.
من تو خونه مودم wifi دارم که با لپتاپم به نت متصل میشم. با pro2 هم چند بار اولا شد ولی الان دیگه وصل نمیشه.
یعنی وصل میشهاون بالا اون آیکون wifi هم میاد. خط ارتباطش هم ثابت میشه. کلیک میکنی هم هم شبکه رو شناخته هم روش تیک سبز زده، یعنی ظاهرا همه چیز درسته ولی وقتی یه صفحه نت رو میزنی یا مثلا میزنی آب و هوا رو آپدیت کنه ارور می ده.
کسی میدونه از چیه؟
(راستی با لپتاپم که میخوام کانت شم، شبکه رو که میشناسه بعد باید دایل هم کنم به شبکم. اینجا هم یه همچین چیزی لازمه؟ نمیدونم منظورم رو خوب گفتم یا نه)
نقل قول:
سلام.
منکه به کل نفهمیدم چی فرمودید.یعنی داشتم میفهمیدم ولی اون قسمت آخر رو که گفتید دیگه کلا" نفهمیدم.یعنی همون قسمتهایی رو هم که فهمیده بودم نفهمیدم.
نمیدونم فهمیدید که چطوری شد که نفهمیدم یا شما هم داشتی میفهمیدی ولی بسکه من فهمیدم نفهمیدم کردم نفهمیدی که بالاخره من فهمیدم یا نفهمیدم.:31::27::11:
:31: حق داری. بذار واضح تر بگمنقل قول:
من wifi رو روشن میکنم، میگرده شبکه رو پیدا میکنه،تیک سبز هم میزنه یعنی کامل شبکه رو شناخته. ولی به اینترنت وصل نمیشه.
(اون چیزی هم که راجع به لپتاپم گفتم این بود که رو لپتاپم بعد از اینکه شبکه رو شناخت باید از طریق connect to به اینترنت وصل شد. تو گوشی هم بعد از شناختن شبکه باید یه همچین کاری کرد؟)
نقل قول:
سلام.
والا این خیلی عجیبه الان چیزی به ذهنم نمیسرسه فکر میکنم تا ببینم میتونم علتی براش پیدا کنم یا نه.ضمنا" در مورد لپتاپ هم که فرمودید من تا حالا اینجوریشو ندیدم یعنی وقتی کانکت میشه دیگه لازم نیست دوباره دایل کنی.شاید تنظیماتتون ایراد داره و کار رو دو برابر میکنه.
راستی فایر والتون فعال نیست واسه کانکشن گوشیتون؟(منظورم اینه که فایر وال رو گوشی ندارید که از کانکت شدن بروزرتون جلوگیری کنه؟:11:
ممنون. مشکل حل شد. ظاهرا ایراد از تنظیمات روتر بود. یکبار کل تنظیمات رو ریست کردم و تنظیمات روتر تو نت رو هم به حالت دیفالت درآوردم، خود دستگاه رو هم ریست فکتوری کردم. مشل حل شد. دوستان اگر کسی همچین مشکلی داشت، شاید اینجوری مشکل حل بشه.نقل قول:
راستی اون اسمایلیهای توی my documents>UA contacts>Emoticon رو کسی فهمید برای چیه؟ تو مسیجها میشه فعالشون کرد؟ اصلا برای کجا تعریف شدند؟
از ویندوز 6.5 آفیشال چهخبر؟ واسه ایران اومد؟
آقا امروز (7 مارچ) ما به یه مشکل جالب برخوردیم و اونم این که ساعت همه برنامهها یک ساعت عقب اومده.
یعنی مثلا کاری که توی calendar هر هفته روز شنبه ساعت 9 شروع میشده از این روز به بعد میشه 8!
دقیقا تا قبل این روز همه چیز عادیه و بعد از این تاریخ همه زمانها یک ساعت عقب میاد
تو این تاریخ ظاهرا داره یه اتفاقی میافته تو زمانها چون all day eventهاش هم دو روزه میشن. فکر کنم مربوط به DST (Day Lightsaving Time) و اینها باشه. کسی میدونه دقیقا چیه و چهجوری میشه غیر فعالش کرد؟
اضافه شد: توی outlook هم همین اتفاق افتاده. یعنی بعد از این تاریخ همه قرارها یک ساعت عقب اومده
نقل قول:
سلام.
احتمالا" DST روی کامپیوترتون فعاله و موقع سینک کردن اختلال بوجود میاد اونو غیر فعال کنید.:11:
نه اون هم غیر فعاله ولی مشکل همچنان وجود داره.نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
جالبه مال منم همینطور شد منتها موقع آپدیت زمان پیغام داد.من درستش کردم (قبل از اینکه با کامپیوتر سینک کنم) بعد با کامپیوتر هم که سینک کردم همین مشکل بوجود اومد در صورتی که ساعت کامپیوتر هم درست بود !!!!
آقا ما هم دنبال راه حل میگردیم. شما هم بگرد. بقیه هم بگردند. خلاصه هر کی به نتیجهای رسید همینجا برا همه بگه. :20:نقل قول:
آقا این مشکل ما همونطور که خیلی بیدلیل و منطق بوجود اومده بود با کلی ور رفتن خیلی بیمنطق و دلیل هم حل شد. اول اینکه فقط appointmentهایی که آلارم داشتن و بهصورت مدت دار تعریف شده بودند اینجوری شده بودند.نقل قول:
من تنها کاری که کردم این بود که بازشون کردم بعد تاریخ تموم شدنشون رو یک روز جلو عقب کردم. (menu-edit-all-ends)
همشون درست شدند! شما هم امتحان کنید احتمالا جواب بده. البته خیلی به ظاهر غیرمنطقیه:46:
سلام.نقل قول:
منکه همون ساعت رو یکساعت برگردوندم درست شد.البته بعد از اون دیگه سینک نکردم ببینم تغییر میکنه یا نه.:11:
دوستان ویندوز 6.5 آفیشال از سایت رسمی خود htc اومد و ما هم نصب کردیم و خیلی عالیم هستها. :20:
شما هنوز ارتقا ندادین؟
راستی برای افزایش حساسیت صفحه من تا اینجاهاش رفتم
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
ولی از اینجا به بعد رو دقیقا نمیدونم باید چیکار کرد. یه چند تا چیزی چندجا خوندم ولی ریسک نکردم امتحان کنم چون عمدتا برای omania بودن.
برای pro2 مراحل دقیقش رو لطف میکنید؟
دوستان چند تا سوال کیبوردی
1- این کیبورد نرم افزاری خود htc خیلی خیلی قشنگ و راحته استفادش ولی ظاهرا فارسی نداره و برای فارسی باید از چیزهایی مثل resco keyboard و اینها استفاده کرد. راهی نیست که همین صفحه کلید رو بشه فارسی هم کرد؟ (هر جفت فارسی و انگلیسی رو داشتا) من یه چیزی اینجاها دیدم شاید کمک کنه :
2- تو پیپیسی قبلیم (کاجم) تو کیبورد یه گزینه Auto-completion داشت که چند تا حرف اول رو که وارد میکردی خودش برات گزینه میداد (یه چیزی مثل T9) ولی اینجا اصلا همچین گزینهای نیست. به خصوص وقتی از کیبورد نرم افزاری غیر از کیبورد خودش استفاده میکنی حتی تو وارد کردن اسم مخاطب تو sms هم همچین چیزی نیست و باید بری اسم رو از تو add recipient انتخاب کنی. راه حلی برای این هست ؟کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=450218
یک دنیا ممنون
کسی اینجا نیست ؟!؟!؟
سلام
صدای این گوشی تو هندزفری چیجوریاست ؟
ممنون
گوشیم رو دزد زد :37:
سلام.نقل قول:
بنده قلبا" متاسفم.:41:
چه جوری زد؟ ضمنا" حتما" پیگیری کن شاید دزد ناشی بود و پیدا شد.:41:
رو میز مغازه جا موند. کمتر از یک دقیقه برگشتم هیچکسی هم تو مغازه نبود. مغازهدار حروم زاده گفت نه اصلا. هیچی اینجا نبوده. فکر کنم کار خودش بوده و امیدوارم ناشی باشه و خودش استفاده کنه چون از این دزد حرفهای ها نبود.نقل قول:
پیگیری کردم IMEI رو دادم واسه ردیابی. گفت 60 روز دیگه نتیجش میآد. دارم میرم کلانتری هم شکایت کنم. :37:
پول صد جلسه حنجره پاره کردنم سر کلاس بود!!!
دعا کنید یه روز بیام همینجا خبر پیدا شدنش رو بگم. :41: