آخه من دوربین خیلی برام مهمهنقل قول:
ارنا هم که....:41:
آخه من دوربین خیلی برام مهمهنقل قول:
ارنا هم که....:41:
ای بابا مگه آرینا دوربینش چشه؟! :18: دوربین 5 خیلی خوبی داره، برو ببین تو تاپیکش بچه ها ازش راضین. به نظر من که راضیت میکنه.نقل قول:
نقل قول:
اولا که رنوار 8 هستش:31:
دوما اون فیلمبرداریش 3gp !!! :8:
سوما ارنا اینترفیسش انصافا خیلی نرم و روونه،من گوشی مث این ندیده بودم تا حالا:21:
سلام-دوستان هیچ کی این گوشی رو نخریده تا به ما بگه که واقعا دوربین این گوشی افتضاحه یا نه فقط تو نسخه ی بتا اون جوری بود؟ هر جا می شینی و در مورد این گوشی صحبت میکنی دیگران با استناد به سایتها میگن این گوشی رو که ولش مفتی به من بدن نمیگیرم (به خطر دوربین و فیلمبرداری)-- این گوشی مثل آرنا چرا معلوم نیست که cpu چنده یا شتاب دهنده گرافیگی داره ؟
نقل قول:
پوریا جان فرمت فیلمبرداری ارنا 3gp نیست ... بلکه رو فرمت 3gp ذخیره میشه ... وگرنه فیلمبرداریش همون d1 هستش و چه دایویکس باشه و چه 3gp کیفیت همونه فقط حجم فرق میکنه ...
خوب پوریا جان من منکر دوربین خوب رنوار نیستم، من دارم میگم به نظرم این 5 هم کارت رو راه بندازه، من خودم فکر می کنم حداقل دوربینی که بهش بشه گفت کمرافون 5 هست. اگه آرینا 3 مگی بود خوب این حرفو نمی زدم.نقل قول:
درسته ولی کیفیت خیلی خوبی داره.نقل قول:
خوب این که بدیهیه :دینقل قول:
سوما ارنا اینترفیسش انصافا خیلی نرم و روونه،من گوشی مث این ندیده بودم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا کسی این گوشیو نمیگیره ؟؟؟!!!
انصافا خیلی به صرفس .. اگه من الان رنوار نداشتم و میخاستم گوشی بخرم اینو میخریدم
الان طبق قیمتای گوشی شاپ این گوشی 385 رنوار 345
انصافا اینترفیس s-class خیلی چیز خفنیه !!! قابل رقابت با اینترفیس اپله !
و چیزی که برام بیشتر عجیبه اینه که تو p30world الان 3 نفر آرنا دارن ولی هیشکی اینو نخریده !!
سلام بچه ها.من امروز رفتم علا الدین.و یه چیز جالب دیدم.الجیم مثل سامسونگ قسمتی رو راه انداخته که میتونین با همه گوشیهاش کار کنین.مسئول اونجا میگفت از و قتی این قسمت راه افتاده فروششون 600 درصد افزایش پیدا کرده .
با هر سه تا گوشی ارنا ویوتی اسمارت، کریستال کار کردم.و چیزائی که دیدمو براتون میگم تا شاید بدردتون بخوره.
1- کیفیت ساخت ارنا خیلی خوبه و ویوتی اسمارت هم با اینکه از پلاستیک ساخته شده خیلی محکم و خوبه.کریستالم نمره قبولی میگیره
2- کیفیت صفحه هر سه تا عالیه و هیچ فرقی با هم نداره .بسیار درخشان و شفاف و رنگها خوب
3- پاسخ به لمس هر سه یکیه و خیلی خوبه (من بیشتر با ارنا و ویوتی کار کردم) ولی کلا به نظرم ویوتی خوشدستر بود گرچه از ارنا و محکمیش نمیشه گذشت.
4- در مورد دوربین ویوتی بگم من چند تا عکس گرفتم و کیفیت عکسها خیلی خوب بود حتی با اینکه زیر نور بود و شب.حداقل میتونم بگم در خود گوشی عالی بود و شاید در پی سی فرق کنه که بعید میدونم.در مورد ارنا هم همینطور.با توجه به لنز اشناید غیر از اینم انتظار نمیرفت.با کریستال کار نکردم
5- از نظر سرعت به نظر من سرعت ویوتی بیشتر از ارنا بود این فقط نظر من نیست دو سه نفری که اونجا بودن و میدیدن من کار میکنم همین نظرو داشتن.البته مسئول اونجا میگفت ارنا بخاطر رم 8 گیگ سرعت بیشتری داره و لی در کل تفاوت خیلی جزئی
.به خاطر کمبود وقت زیاد با قسمتهای مختلف کار نکردم ولی بعدا اگه وقت کردم میرم و کلی باهاشون کار میکنم.بچه هائی که تهرانن میتونن برن و کار کنن.
اگه سولی دارین در خدمتم:27:
:18: آقا میشه بگی کجاست؟! کدوم مغازه، کدوم طبقه؟نقل قول:
سلام بچه ها.من امروز رفتم علا الدین.و یه چیز جالب دیدم.الجیم مثل سامسونگ قسمتی رو راه انداخته که میتونین با همه گوشیهاش کار کنین.مسئول اونجا میگفت از و قتی این قسمت راه افتاده فروششون 600 درصد افزایش پیدا کرده .
مغازه نیست.از در بالائی پاساز که وارد میشین. یه قسمت دکه مانند وسط راهرو کاملا مشخص و معلومه عزیز.
آقا این که خیلی وقته بود،جدید نیست که،قبل از این که برسی به سامسونگ دکه ی ال جیه دیگه،که روشم تا 2 ماه پیش که من رفتم زده بود پارس کامتل،یه دونه هم ال سی دی ال جی گذاشته بود:31:نقل قول:
عزیزم.اون دکه بود ولی توش ماکت بود واسه نمایش.نه یه گوشی واقعی واسه کا ر کردن .من هفته پیش بودم نبود حالا شما میگی بود.اگه دقت کنین به نوشته هام گفتم با گوشی کا کردم.فکر نکنم بشه با ماکت کار کرد.اره اون موقعه دکه بود با یه مانیتور و 10 12 تا ماکت:41:
منظورت ویوتی 2 هست دیگه نه؟یهو با ویوتی 1 کار نکرده باشی!نقل قول:
بگذریم
دوربینش در حد 8 بود؟
بله .ویوتی .22222222.فکر کنم نوشتم ویوتی اسمارت.ویوتی یک که واسه دهه پیشه:31:
این ویوتی2 هنوز نسخهی اصلیش نیومده؟!
یعنی این گوشی های ویوتی 2 که تو بازار هست همه نسخه ی اولیه هستند؟
چرا اومده.نسخه اصلیه دیگه.
منظور از نسخه ی اصلی و ازمایشی اصلا چیه؟
نکنه منظورشون همون اپدیت فریموره؟یا نه تفاوت سخت افزاری م با هم دارند!؟
ولی دوربینش زیاد خوب نیستا ... چیزایی که GSM گفته دقیقا درسته.. دوربینش معمولیه
اگه سخت گیر نباشید کارتون رو راه میندازه
ولی انصافا خــــیلی نویز داره عکساش .. حتی تو iso پایین !!
این عکسو ببینید .. :
-کد:http://www.letsgomobile.org/images/reviews/0134/lg-viewty-gc900-photos.jpg
به هرحال من به آرنا ترجیحش میدم .. ارزونتره .. دوربینشم به هر حال بهتره همونطور که گفتن
سرعتشم بیشتره
نقل قول:
آره داداشم
زاست میگی
حواسم نبود :31:
قیمت این محصول ؟
بازار ایران، 380 تومان....نقل قول:
قیمت این محصول ؟
از دوستان LG Fan میخواستم بدونم بین این مدل و LG GD900 و LG KM900 Arena کدوم رو بگیرم بهتره؟ لطفا با ذکر دلیل...
انتخاب من آرینا (KM900) هست، چون دوربین 5 اون کاره منو راه میندازه، جک 3.5 داره، حافظه ی 8 گیگ داره (اون دو تا 1.5 گیگ)، بدنه ی قوی تری داره....البته تو بازار ایران قیمت ویوتی 2 کمتره و انتخاب رو سختر میکنه.نقل قول:
از دوستان LG Fan میخواستم بدونم بین این مدل و LG GD900 و LG KM900 Arena کدوم رو بگیرم بهتره؟ لطفا با ذکر دلیل...
با اجازه حاجی حسین :31:
من ویوتی 2 رو انتاب میکنم
کریستال که بیشتر جلفه .. خیلی ظریفه .. به نظرم بیشتر به درد هدیه دادن به خانوم ها میخوره !
میمونه ویوتی2 و آرنا که :
حافظه 8 گیگ که واسه من یکی خیلی زیاده و من احساس میکنم دارم واسه این حافظه زیادی پول بیخودی میدم..همون
1.5 کارمو راه میندازه
دوربینش با اینکه ضعیفه ولی حداقل از آرنا بهتره
خیلی زیباتره (نظر شخصی)
تو ریویوی gsmarena از کیفیت و بلندی صداش تو هندزفری شگفت زده شده بودن .. و میگفتن در خیلی از موارد
از بهترین پلیر ها هم بهتره !! درصورتی که آرنا هم با این که طبق گفته یکی از بچه ها فوق العادس
ولی گفته بود هندزفری داخل پک زیاد درجه یک نیست ..
به نظر میرسه ویوتی 2 تو این زمینه بهتر باشه
به دلیل همین نداشتن 8 گیگ سرعتش بهتره (البته سرعت آرنا هم عالیه و هیچ مشکلی نداره !)
و از همه مهم تر ارزون تره !!!! :18:
البته fm transfer آرنا هم مزیت خوبیه
از نظر شکل و ظاهر چطور؟ چون من ویوتی 2 رو دستم نگرفتم نمیدونم چطوریه ولی KM900 فوق العادست.
یه سوال دیگه ای هم که داشتم اینه که نبود سیستم عامل گوشی رو خسته کننده نمیکنه؟ آخه آدم با 400 تومن میتونه گوشی های خوبی با سیستم عامل بگیره. البته ظاهر هم خیلی برام مهمه که ظاهر این گوشی ... :40:
LG GD900 Crystal چطوره؟ من یه تریلر تبلیغاتی ازش دیدم خیلی با صفحه کلیدش حال کردم.
نبود جک 5/3 مشکلی به وجود میاره؟نقل قول:
خواهش میکنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:نقل قول:
خیلی نه، ولی خوبیش اینه که میشه هر هدستی بهش وصل کرد....البته فکر کنم ویوتی اسمارت مثل رنوار به جای جک، از یه آداپتور 3.5 استفاده میکنه....نقل قول:
نبود جک 5/3 مشکلی به وجود میاره؟
یکی از دوستام یه گوشی میخواد از نظر امکانات در حد ارنا ولی با دوربین 8.
ایا این گوشی راضیش میکنه؟(البته اف ام ترنسفر براش مهم نیست)
راستی این گوشی صفحه کلید مجازی خوبی برای تایپ اس ام اس داره؟
متاسفانه دوربین 8 خوبی نداره، فیلمبرداریش خوبه ولی عکس برداریش در برابر 8 های دیگه (مثل رنوار) ضعیفتره....ولی اگه خیلی گیر نیست، خوبه.نقل قول:
یکی از دوستام یه گوشی میخواد از نظر امکانات در حد ارنا ولی با دوربین 8.
ایا این گوشی راضیش میکنه؟(البته اف ام ترنسفر براش مهم نیست)
راستی این گوشی صفحه کلید مجازی خوبی برای تایپ اس ام اس داره؟
بقیه ی امکانات مثل آرینا هست به جز همون اف ترنس و...کیبورد مجازیش خیلی خوبه، چون من که با صفحه ی 3 اینچ و مقاومتی با شصتم راحت و سریع تایپ میکنم، خازنی دیگه بحثش جداست.....:دی
سی پی یو بکار رفته تو ویوتی 2 همون ماله ارنا هست؟(600)
راستی کسی از قیمت جهانی این گوشی خبر نداره؟
فقط ميتونم بهت اين اطمينانو بدم اگر دوربين گوشي برات مهمه، آرنا اصلا نگير چون منو ياد دوربين ويوتي يك كه خودم دارم مياندازه، چون تمام عكسهايي كه توي سايت هاي مختلف از اين دوربين گوشي ديدم، همگي مثل ويوتي معمولي (KE990) بين اشيا مختلف نميتونيد تفكيك خوبي قائل بشيد يعني مثل اين ميمونه كه رنگهاي دو شي كنار هم توي هم رفته اند و دو شي سطح مشترك دارند يعني دوربين اين گوشي به خوبي نميتونه تفاوت فاصله ي بين دو جسمو در حالت حداكثر سايز نشون بده...
قيمت گوشي هاي توي بازار ايران به نرخ جهاني:
وين موبايل الجي (GW730) : دلار 499
شكلات جديد (BL40) : دلار 475
كريستال (GD900) : دلار 440
ويوتي اسمارت (GC900) : دلار 395
رنوآر 1 گيگ (KC910i) : دلار 335
رنوآر معمولي (KC910) : دلار 315
آرنا (KM900) : دلار 289
قيمت هاي از لينك زير:
کد:http://www.welectronics.com/gsm/LG/LG-Mobilephones.html
پس خداییش ویوتی 2 تو ایران عادلانه داره فروخته میشه(بر خلاف ارنا)
به نظر شما چقدر طول میکشه ارنا بشه 250؟
هنوز تا این قیمت خیلی مونده! مثلا با خوش خیالی و دیدن نیمه ی پر لیوان (!) زودتر از شیش هفت ماه نمیشه به گمونم، هااا!نقل قول:
ولی من که خیلی تفاوت می بینم بین ویوتی و آرینا تو عکس برداری......:15::15::15:نقل قول:
فقط ميتونم بهت اين اطمينانو بدم اگر دوربين گوشي برات مهمه، آرنا اصلا نگير چون منو ياد دوربين ويوتي يك كه خودم دارم مياندازه، چون تمام عكسهايي كه توي سايت هاي مختلف از اين دوربين گوشي ديدم، همگي مثل ويوتي معمولي (KE990) بين اشيا مختلف نميتونيد تفكيك خوبي قائل بشيد يعني مثل اين ميمونه كه رنگهاي دو شي كنار هم توي هم رفته اند و دو شي سطح مشترك دارند يعني دوربين اين گوشي به خوبي نميتونه تفاوت فاصله ي بين دو جسمو در حالت حداكثر سايز نشون بده...
قیمتش الان تهران چنده؟ فلشش چطوره؟
380 با گارانتی.....نقل قول:
قیمتش الان تهران چنده؟
:13:نقل قول:
فلشش چطوره؟
یکی از مدیران دیگر انجمن های موبایل در باره این گوشی چیزی گفت که اعصابم ریخت به هم!
گفت که این گوشی به مناطق شرجی حساسه!(هنگ میکنه و ...)
لعنت به این شانس.من بچه بندر انزلی هستم.دارای بیشترین بارندگی در کل کشور.یکی از شرجی ترین شهر های اسیا!
یعنی ما بروبکس گیلان و مازندران باید قید از ناز رو بزنیم؟!!!!!!!
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
گفت که این گوشی به مناطق شرجی حساسه!(هنگ میکنه و ...)
عجیب ترین حرفی که تاحالا شنیدم! :دی یعنی چی حساسه!؟؟!؟!؟!؟! مگه داریم بزغاله میخریم؟!؟!؟! :27: